اگه مقدور هست ورژن پايان كشته شدن بد من فيلم را جهت دانلود بزاريد.اگه كل فيلم امكان نداره مبارزه آخر فيلم گذاشته بشه كافيه.باتشكر
اگه مقدور هست ورژن پايان كشته شدن بد من فيلم را جهت دانلود بزاريد.اگه كل فيلم امكان نداره مبارزه آخر فيلم گذاشته بشه كافيه.باتشكر
برای پایان بد فیلم کیفیت دی وی دی ریپ تو نت موجود هست.
اگر کیفیت یالاتری پیدا کردم قرار میدم.
درود.
دوستان صوت دوبله با این نسخه Sholay 1975 1080p BluRay Hindi AAC x264 3.30GB سینک شد و ب پست اول اضافه شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هارد ساب عربی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Nice-Music : 12-31-2018 در ساعت 10:10 AM
نایس موزیک عزیز و دوست داشتنی
پیشنهاد میکنم فیلمای قانون (Shakti) و سنگام (Sangam) رو هم ببین.
اگه بدونی اونوقتا که تلویزیون فیلم قانون رو نشون میداد چقدر گریه میکردیم پای فیلم. یادش بخیر چه دورانی بود.
چندتا فیلم جدید هم ساختن که حتما ببین
اولیش PK هست که عالیه. بعدش بزرگراه (High Way) هست که اینم خیلی خوبه. فیلم میلیونر زاعه نشین رو هم که حتما دیدی (Slumdog Millionaire)
دو سه تا دیگه هم هست که اگه خواستی بگو تا بهت بگم.
البته من خیلی کم و به ندرت فیلم هندی میبینم ولی اینایی که گفتم واقغا فیلم بدرد بخور هستم
این نسخه 3:25 دقیقه کدوم نسخه هست؟؟ لینک خود فیلم 3:25 دقیقه ای کیفیت بالا ندارین؟
اگه میشه فقط پایان فیلم اون نسخه که میمیره (فقط اون چند دقیقه که با این نسخه فرق داره رو هم جدا برای دانلود بذارید.تا با هر دو پایان رو دیده باشیم
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)