فیلم بیگانه بیا - 1347
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم بیگانه بیا - 1347
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم برای که قلبها میتپد - 1350
ویرایش توسط boro2faaz : 08-25-2022 در ساعت 10:51 AM
دلم تنگ است
دلم میسوزد از باغی که میسوزد
نــه دیــداری
نــه بیــداری
نــه دوستــی از ســر یــاری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
فیلم آقای لر به شهر میرود 1356
دلم تنگ است
دلم میسوزد از باغی که میسوزد
نــه دیــداری
نــه بیــداری
نــه دوستــی از ســر یــاری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
با درود بر خالق این تاپیک که فیلمهای ثبت شده در تاریخ سینمای ایران را زنده نگه میداری
محبّت کنید فیلمهای زیر را اگر دارید قرار دهید .
Maryam Va Mani 1357
Aroose Tehran 1346
Can Pazari 1976محصول ایران و ترکیه دختر جسور و مرد انتقامجو
Doostane Yekrang 1339
Gheseye Mahan 1352
Ham Ghasam 1354
دوستان با مرام خواهشن فقط فیلمهای یاد شده را تست کنید و بعد قرار دهید
چون بعضی سایتها گذاشتند ولی مشکل داشتند ، مانند سانسور ، نقص، شطرنجی ، و یا صدا نداشتند . درود بر همه ی عزیزان .
خداقوّت موزیک باران
برو تو فضا ممنونم
سلام. خسته نباشید میشه این عنوان را مجددا آپلود کنید؟
درود بر تمام دوستان عزیزوقت همگی بخیرلطفا اگر ادمین عزیز یا دوستان گرامی فیلم های قدیمی با کیفینت تله 35 دارند لطفا به اشتراک بزارندبا سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)