صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از 31 به 31 از 31

موضوع: افشاگری یک ترانه‌سرا درباره سرقت اثر دورشدی توسط شادمهر عقیلی/ عکس

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط OXEYGEN نمایش پست ها
    خیلیامون دم از فرهنگ و تمدن و... میزنیم.اون فرهنگ و تمدن مال ما نیست تا زمانیکه جهد نکنیم و ریاضت نکشیم و ذره ای ازش رو در وجودمون نکاریم.و وقتی که کاشتیم بهش پایبند باشیم.
    نه دشمنی با خواننده ای دارم.و نه طرفداری تعصبیی از کسی.تو این دنیای بزرگ کسی هم نیستم که خیلی مهم باشه.منم مث خیلی ادمای دیگه تو کره زمین اهنگ گوش میدم.مهم هم برام کیفیت کاره.که اونم هر کس یه سلیقه ای داره.تو برگزیده های اهنگهام چند تا کار هم از شادمهر هست.بیشترین برگزیده هام-favorite -خانوم هایده.حمیرا.اقایونم داریوش و ابی.مابقی هم از هر کدوم چند تائی.خواننده داخلی هم کم پیش میاد تو این لیست بزارمشون.نه اینکه گوش ندم.نه گوش میدم شاید از بعضی کارا خیلی هم لذت ببرم.ولی تو اون لیست نمیره.البته اگه ناراحت نمیشن و این حق رو هنوز دارم که اهنگای مورد علاقمو خودم انتخاب کنم.
    اینا رو برای این عرض کردم که نگن چون طرفداره اون یکیه از این متنفره.نه گلم.عمرمو با تنفر از دیگران نمیگذرونم.با هرکی حال کنم هستم.حال نکنم به گند نمیکشمش.هانیه توسلی اون زمانی که مرحوم پاشائی تازه فوت کرده بودن یه صحبتی شده بود گفتن اهنگاش سلیقم نیست.جماعت همیشه در صحنه انچنان از خجالتش دراومدن که دیگه فک کنم اصلا هیچ اهنگی از اون به بعد گوش نمیده.
    کسانی که تو یه مسئله ای حرف قانع کننده ای ندارن و جوابی برای کارشون ندارن به دیگران نسبتهای مختلفی میدن.حتما دیدین و یا خوندین تا کسی انتقادی از جائی میکنه اگه خانوم باشه بهش فاحشگی رو انگ میزنن.اگه مرد باشه اعتیاد.شرابخوری.جاسوسی و... میچسبونن بهش.به این رفتار میگن رفتار گوبلزی.
    تیتر همین تایپک رو گوگلی کنین ببینین چندتا خبرگذاری منتشرش کردن.

این دوستمونم انگاری اجدادشون یه جائی با شادمهر یکیه.یا ..... نمیدونم چرا ایشون داغ میکنه.دوست گرامی کسی باشما کار نداره رگت باد کرده.قبلا هم عرض کردم این صرفا یک خبره.میتونی محترمانه بیای نظرت رو بگی.قبول کنی یا ردش کنی و تمومش کنی.چرا شخصی میکنی قضیه رو.نمیخوایم بزرگ شیم.نمیخوایم بفهمیم اگه جائی از کسی خبری گذاشته میشه لشکر حامیان و منتقدان نریزن تو اون پیج و فحاشی نکنن.چند بار بایس بگن اقا این یک خبره و نه فحش ناموس به شما که اینطوری به دیگران حمله میکنین.
    خیلی قشنگه که برای اثبات پاک بودن گناه دیگه ای رو به گردن میگیره.متقلب بودن در نزد انسانهای سلیم النفس و فرهیخته جائی نداره.افتخاری هم نداره که ایشون رسا بیان میکنه و جار میزنه.شخصیتت که مال خودته لااقل اونو به گند نکش.
    این دوستمون منظورت کیه ؟ اسم نداره ؟ اگه منظورت منم که به قول خودت خیلی محترمانه اومدم نظرم و گفتم و منظورم اینه که اینا اخبار زرده و انتشارشون کمک به اهداف کسائیه که در قبالش منفعت دارن و کسی نگفت این اخبار رو از خودت درآوردی و دروغ میگی یا نفعی میبری چون اتفاق واقعا افتاده و همه جای نت هم خبرش هست و شما فقط منتشر کننده بودی و اگه کسی مرتکب اشتباهی شده که شما گناهی نداری ... اصلا چرا دارم توضیح دوباره میدم .. فکر کنم منظورت من نیستم چون اگه منظورت من باشم باید به سلامت عقلت شک کرد ولی چون آدم عاقل و بالغی به نظر میای پس ..... بقیه هم چیزی نگفتن .. به هر حال شما مثل هواداری شادمهر نباش و انتقادپذیر باش چون کسی اینجا بهت فحش ناموسی نداده یا بهت حمله نکرده یا اتهامی نزده یا چشمای من ضعیفه و نمیبینه

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)