نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: بهترین روش و سریعترین روش برای یادگیری زبان انگلیسی چیه

فعال

بهترین روش و سریعترین روش برای یادگیری زبان انگلیسی چیه

سلام دوستان عزیز

بهترین روش و سریعترین روش برای یادگیری زبان انگلیسی چیه شما چه پیشنهادی دارید
    چه روش هایی جواب میده که خیلی زود بتونی زبان یاد بگیری

فعال

حرفه ای
    اگه خودت میخوای زبان یاد بگیری از مجموعه سوئیت استفاده کن. تعریفشو شنیدم که خوبه.
    از دی جی کالا بخر.
    اینو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از madou عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط madou نمایش پست ها
    اگه خودت میخوای زبان یاد بگیری از مجموعه سوئیت استفاده کن. تعریفشو شنیدم که خوبه.
    از دی جی کالا بخر.
    اینو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دست گلت درد نکنه
    اره برای خودم میخوام

6. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    سلام بستگی داره هدف از زبان یاد گرفتن چی باشه یه نفر شاید بخواد فقط مکالمه کنه این فرق داره روش یاد گیریش یا کسی که میخواد آیلتس بگیره کسی که میخواد مکاملمه یاد بگیره بهتره کلاس های مکالمه شرکت کنه کسی که هدفش گرفتن آیلتس جنرال( برای اقدام کار در کشور های خارجی) یا آکادمیک(ادامه تحصیل در کشور های خارجی) باید کلاس های آیلتس رو شرکت کنه
    ببین برای یاد گیری زبان باید چند تا نکته رو نظر گرفت یکی اینکه نمیشه عجله کرد یعنی نمیشه گفت من 6 ماهه زبان یاد میگیرم پروسه داره باید طی بشه نکته بعدی اینکه کلاس خیلی مهمه باید کلاس شرکت کرد تا راه روش یاد گیری دست آدم میاد اما این فقط 30% قضیست 70% دیگه به خود آدم برمیگرده چقدر خارج از کلاس تلاش کنه پیشنهاد میکنم اگر شهری که هستی اموزشگاه سفیر وجود داره کلاس های سفیر رو برو اگر نیست بگرد بهترین آموزشگاه شهر رو پیدا کن و اگر عجله داری میتونی کلاس های اولو فشرده بری که ساده تر هم هست و وقتی سخت تر میشه کلاساتو تبدیل به ترمیک بکنی اینطوری تو زمان هم صرف جویی کردی و اون قسمت های ابتدایی و پایه رو با سرعت بیشتر گذروندی اما در بهترین حالت حد اقل 1 سال نیم زمان نیاز هست.

8. 3 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    سلام بستگی داره هدف از زبان یاد گرفتن چی باشه یه نفر شاید بخواد فقط مکالمه کنه این فرق داره روش یاد گیریش یا کسی که میخواد آیلتس بگیره کسی که میخواد مکاملمه یاد بگیره بهتره کلاس های مکالمه شرکت کنه کسی که هدفش گرفتن آیلتس جنرال( برای اقدام کار در کشور های خارجی) یا آکادمیک(ادامه تحصیل در کشور های خارجی) باید کلاس های آیلتس رو شرکت کنه
    ببین برای یاد گیری زبان باید چند تا نکته رو نظر گرفت یکی اینکه نمیشه عجله کرد یعنی نمیشه گفت من 6 ماهه زبان یاد میگیرم پروسه داره باید طی بشه نکته بعدی اینکه کلاس خیلی مهمه باید کلاس شرکت کرد تا راه روش یاد گیری دست آدم میاد اما این فقط 30% قضیست 70% دیگه به خود آدم برمیگرده چقدر خارج از کلاس تلاش کنه پیشنهاد میکنم اگر شهری که هستی اموزشگاه سفیر وجود داره کلاس های سفیر رو برو اگر نیست بگرد بهترین آموزشگاه شهر رو پیدا کن و اگر عجله داری میتونی کلاس های اولو فشرده بری که ساده تر هم هست و وقتی سخت تر میشه کلاساتو تبدیل به ترمیک بکنی اینطوری تو زمان هم صرف جویی کردی و اون قسمت های ابتدایی و پایه رو با سرعت بیشتر گذروندی اما در بهترین حالت حد اقل 1 سال نیم زمان نیاز هست.
    نظراتت خیلی خوب بود دوست عزیز ولی من دوست دارم خیلی روان انگلیسی صحبت کنم
    اگه کشور خارجی رفتم بدون مشکل بتونم صحبت کنم
    ویرایش توسط Hosein333 : 10-15-2019 در ساعت 12:20 AM

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    نظراتت خیلی خوب بود دوست عزیز ولی من دوست دارم خیلی روان انگلیسی صحبت کنم
    اگه کشور خارجی رفتم بدون مشکل بتونم صحبت کنم
    کلاس های مکالمه شرکت کن و خودت تمرین کن شاید اوایلش سخت باشه اما به مرور که بهتر بشی انگیزت بیشتر میشه اگر تا upper intermediate level بخونی میتونی صحبت کنی و مشکلی برای مکالمه های روزمره نداری دست کم باید 1 سال زمان بزاری و بری کلاس
    انگلیسی زبان راحتیه هرکی علاقه داشته باشه زود یاد میگیره.

11. کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط special نمایش پست ها
    کلاس های مکالمه شرکت کن و خودت تمرین کن شاید اوایلش سخت باشه اما به مرور که بهتر بشی انگیزت بیشتر میشه اگر تا upper intermediate level بخونی میتونی صحبت کنی و مشکلی برای مکالمه های روزمره نداری دست کم باید 1 سال زمان بزاری و بری کلاس
    انگلیسی زبان راحتیه هرکی علاقه داشته باشه زود یاد میگیره.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)