دادا یه جا دیگه آپ میکنی؟آخه من با این لینک ترانبیت مشکل دارم هر وقت کیلیک میکنم لینک مستقیم میده ای دی ام ولی حجمی نمیده اصن برا دانلود..تو اپلود بوی یا جای دیگه ای اپ کن حداقل بتونم بگیریم ممنونم دادا
دادا یه جا دیگه آپ میکنی؟آخه من با این لینک ترانبیت مشکل دارم هر وقت کیلیک میکنم لینک مستقیم میده ای دی ام ولی حجمی نمیده اصن برا دانلود..تو اپلود بوی یا جای دیگه ای اپ کن حداقل بتونم بگیریم ممنونم دادا
خواهش میکنم براتون تو آپلود بوی آپ کردم
خدمت شما رضا جان
تصویری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] feat. Yaar - I Lost You Nejtrino & Baur Remix (Unofficial Video).mp4.html
صوتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] feat. Yaar - I Lost You (Nejtrino & Baur Remix).mp3.html
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] feat. Yaar - I Lost You [Mephisto & Festum Remix].mp3.html
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ اولی پلی شد
دومی + ویدئو هم در حال دانلود
سلام، لینک رو آنتی ویروس ترجان تشخیص میده اگه ممکنه آپلود بوی بذار
Destiny
سلام
خدمت شما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم پیمان جان عزیز.
خیلی گلی
دمت گرم
کلی حال دادی ایوالله
سلام داداش گلم جفت لینکای ترنبیت و آپلود بوی حذف شدن قربونت لطف کن ویدیو رو دوباره اپ کن ممنونتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)