صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 50

موضوع: سی دی ها و صفحه وینیل های نفیس LP خارجی راک و متال کاربر Vinyl با کاور و فرمت FLAC

نیمه فعال

Cool سی دی ها و صفحه وینیل های نفیس LP خارجی راک و متال کاربر Vinyl با کاور و فرمت FLAC

درود بر همگی یکم دیر ولی گفتم فعالیتمو در این انجمن شروع کنم. در این تاپیک می خوام سی دی ها و صفحه های LP نفیس خارجی رو با عکس و کاور و فرمت فلک شیر کنم. امیدوارم که این تاپیک بتونه توجه دوستان رو جلب کنه. اول با یه سی اورجینال سنفنونی نابود مگا دث شروع کنم. شامل سه ترک و فرمت FLAC خودم ریپ کردم و کاور ها رو اسکن کردم. ------------
    مهم*هر گونه خرابی لینک را در تاپیک یا پیام خصوصی اطلاع دهید. اضافه کردن کاور-مطلب- MIRROR به آیتم های من مانعی ندارد و بعد هم ادیت میکنم و داخل تاپیک قرار میدم .کسی هم خواست همکاری کنه در شکیل کردن تاپیک استقبال می کنم یا ادیت کردن کپچر های خام صفحه های وینیل *

کاتالوگ مصور تاپیک
    پیج 1
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Megadeath - Symphony of destruction
    CD Rip اورجینال فیزیکی
    منتقل شده به صفحه 2
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ریپ LP وینیل فیزیکی

http://www.mediafire.com/file/yujugxopyezxenx

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سی دی هیتس 39 مجموعه آهنک راک و دنس
    ریپ از سی دی فیزیکی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Tool Salival
    ریپ از صفحهLP فیزیکی

رامشتاین رامشتاین آلبوم جدید 2019
    RAMMSTEIN no name/RAMMSTEIN
    ریپ از وینیل LP توسط کاربر حرفه ای ( از سایت وارز)

پیج2

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارتی کلاسیک 2000
    سی دی هیت س HITS شماره 1
    مجموعه راک و دنیس
    ریپ از سی دی اورجینال فیزیکی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]متالیکا /متالیکا و ارکستر سنفونی سانفرانسیسکو
    S&M METALLICA

ریپ از سی دی اورجینال فیزیکی
    عکس ها از وینیل LP و سی دی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] S&M.zip.html

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Nightwish ‎– Bestwishes
    مجموعه آهنگ نایت ویش / منتشر شده فقط در ژاپن
    سی دی با کیفیت ژاپنی
    ریپ توسط کاربر حرفه ای وارز

Nightwish ‎– Storytime

سی دی ماکسی نایت ویش
    ریپ از سی دی فیزیکی خیلی با دقت و با کیفیت و اسکن عالی

Megadeath - Symphony of destruction
    CD Rip ماکسی (سه ترک)اورجینال فیزیکی

پیج 3

آلبومی سلکشنی بسیار ارزنده از آیرون میدن
    برین تو پست مربوطه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]‎– The Best

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Judas Priest - Angel Of Retribution (2005)

پیج 4

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    http://trainbit.com/files/0081705884/1980.ACDC.Back.In.Black._US.Vinyl.LP.PromoMasterDi sk-RL.24-192.kHz_.zip

به نظر من خیلی مهم نیست تعداد زیادی آیتم ارائه بشه .مهم اینه که خیلی با دقت و ظرافت کار انجام بشه. اگه قرار باشه مثل سایت های زرد کیلویی mp3 128 بدون کاور و هاست ها خراب کار ارزشی ندارد.
    در مورد هاست ها هر هاستی بخوایین من دوباره آپ می کنم و تاپیک رو آپدیت می کنم.
    مدیا فایر خیلی خوب آپلود سنگین می گیره . چون من فلک های سنگین میفرستم برام آپ کردن روی هاست های دیگه سخت ه ولی موردی براتون انجام میدم.

ویرایش توسط vinyl : 07-18-2020 در ساعت 12:38 AM دلیل: هر گونه خرابی را اطلاع دهید

نیمه فعال

Red face TOOL OPIATE از وینیل مشکی 12 اینچی خودم!

--------------------------------------------------------------------------
    TOOL EP OPIATE
    VINYL RIP
    12"

اینو از صفحه وینیل 12 اینچی می زارم
    راستش خیلی کار برده. برای ماشین آماده کردم . گفتم کاراشو کردم اینجا هم بزارم. کیفیت وینیل اگه سالم باشه 6 برابر از سی دی بهتره چون مدیای آنالوگه.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

البته پرفکت نشده چون کاور وینیل بزرگه و اسکنر A3 می خواد. البته بهتر بود یه عکس قابل قبول از اینترنت می زاشتم ولی کاراشو کرده بودم. دو سه ساعت فقط اسکنش کار برده!
    عوضش تو ماشین که پخش FLAC داره خیلی خوب جواب داد. اگه کسی تاپیک رو می خونه لطفا تشکر بزنه. ببینم اصلا کسی هم میبینه یا نه.

Titelliste

1. Sweat – 3:46
    2. Hush – 2:48
    3. Part of Me – 3:17
    4. Cold and Ugly (live) – 4:09
    5. Jerk-Off (live) – 4:23
    6. Opiate – 5:26

The Gaping Lotus Experience ist als [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] auf der CD-Version des Albums zu finden. Das Stück erscheint nach dem sechsten Lied Opiate ab 6 min 6 s, was als Anspielung auf die [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] zu verstehen ist. Auch auf der [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]-Version ist das Lied zwischen den Rillen von Cold And Ugly versteckt.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کد:
    http://www.mediafire.com/file/yujugxopyezxenx/TOOL_OPIATE_EP_VINYL_RIP_%255BFLAC%255D.zip/file

یادآوری کنم این از روی وینیل پیاده شده و عکس ترن تیبلی که باهاش ریپ کردم اینجاست
    تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 06-22-2020 در ساعت 03:51 PM

نیمه فعال

Cool جواب سوال شما و اطلاعاتی در مورد وینیل و ترن تیبل

دوست خوبم اگه فارسی بنویسی خیلی عالی میشه. به خدا کاری نداره یکم تخقیق کن و کی بورد فارسی رو ویندوز فعال کن. سوال چطوری میشه از روی وینیل ریپ کرد؟ من جواب تو میدم. وینیل یک مدیای آنالوگ است. (البته بگذیرم بعضی وینیل ها که توی دیسکو استفاده میشن تام کد دارند و به جای صدا روش رمز هست برای میکس کردن) ولی خلاصه وینیل یک مدیای آنالوگ هست. ما خروجی ترن تیبل TURNTABLEرو که تو ایران به اشتباه گرامافون می گن رو وصل می کنیم به پری آمپلی فایر و بعد خروجی اون رو به مبدل آنالوگ به دیجیتال بعد توی ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای ما یه ورودی دیجیتال داریم . بعد با برنامه ای که استانداردش AUDACITY هست شروع به کپچر صدا می کنیم وبعد تراک رو تو برنامه وارد می کنیم و ازش خروجی FLAC درست می کنیم. خود برنامه مثل برنامه های ریپ سی دی فایل ها از رود زمان هایی که وارد کریم روی هارد کپی می کنه. البته این ساده قضیه هست. یه مقدار اطلاعات از MASTERING , و صدابرداری لازم هست که خود من بعد از یک سال تونستم تازه یک ترک درست ضبط کنم! یعنی یا صدا آروم بود یا خفه بود خیلی بلند بود. البته ترن تیبل های آماتوری مثلا در حد 100 یورو هست که مبدل هم داره و پورت یUSB داره و آماتور ها باهاش میتونن وینیل رو دیجیتال کنند ولی کیفیت خروجی اقتضاحه. من خودم با همین ها شروع کردم ولی وقتی کیفیت رو دیدم مرتب تجهیزات گرفتم تا اینکه به یه حد قابل قبولی رسوندم. خیلی وقت و حوصله می خواد. فایدشم اینه که وینیل یک مدیای آنالوگه و کیفیتش بسیار بالاست. البته ما از وینیل صفحه های قدیمی 7 اینچ خط دار و خراب رو دیدیم و فکر می کنم وینیل یا صفحه کیفیت بدی داره ولی وقتی شما فایل TOOL رو گوش کنی متوجه می شی از سی دی هم بهتره. حتی سی دی رو فلک بکنیم باز به وینیل نمیرسه. حتی اگه شما یه صفحه قدیمی و سالم مثلا آپولون یا ترانه روز را داشته باشی که نو باشه و گوش کنی با یه ترن تریبل 400 یورویی یا تو ایران 15 میلیون تومنی که هست تو بازار می تونی عالیه. اگه هم بد هست به خاطر ضبط ضعیف و مسترینگ بد هست. والا کارهایی من از سال 1970 خارجی دارم که کیفیت استودیو داره...

4. 8 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

HITS 39 اسکن کاور و ریپ سی دی FLAC

سی دی هیتس 39 با آهنگ های راک وراک پاپ از اسکورپیون و دی جی بوبو فکر کنم خیلی تر و تمیز از آب دراومد یعنی ریپ فلک و کاور هم تو فایل زیپ هست.آهنگاشم واقعا حرف نداره و می تونه تا مدتها سرگرمتون کنه . این سی دی آهنگ های آلمانی و فرانسوی هم داره من کامل ریپ کردم . این انجمن برای آلبوم هست. کسی که موزیک باز باشه گوشش به این زبان ها آشناست . . ---------------------------------------------------------------
    لیست محتویات :

DJ Bobo Pray 02 Die Toten Hosen Zehn kleine Jägermeister 01
    03 Solid Harmonie Got 2 Have Ya
    04 Scooter I'm Raving
    05 Bed & Breakfast I Will Follow You
    06 Sqeezer Sweet Kisses
    07 Scorpions Does Anyone Know
    08
    Worlds Apart Je te donne
    09 Blümchen Du und ich
    10 Caught In The Act Bring Back The Love
    11 Masterboy Show Me Colours
    12 Nonchalant 5 O'clock
    13 Nomansland 7 Seconds
    14 Music Instructor Dream A Little Dream
    15 New EditionHit Me Off
    16 MK Burning

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لینک دانلود::
    کد:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن  در سایت کلیک کنید...]
    کد:
        https://abload.de/image.php?img=hitd39back4bje4.jpg  https://abload.de/image.php?img=hits39cdz0jd1.jpg  https://abload.de/image.php?img=hits39coverfronbackz3jmd.jpg  https://abload.de/image.php?img=hits39coverfrontfrontuuj8c.jpg
    کد:
    www.mediafire.com/file/kwibja6f6zz6xl5/HOT_HITS_39.zip
    آهنگ فرانسه
    خلاصه فایل اینجاست فرانسه JE TE DONNE ترک 8 فرانسه لینک دانلود برای کاربر mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 06-28-2020 در ساعت 03:12 PM دلیل: http://s12.picofile.com/file/8400936734/08_Worlds_Apart_Je_te_donne.flac.html

6. 12 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool TOOL SALIVAL 2LP

TOOL SALIVAL 2LP تول سالیوال قرمز دو عدد صفحه وینیل

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

01-LOVING YOU SUNDAY MORNING(LIVE)
    02-PUSHIT (LIVE)
    03-YOU LIED (LIVE)
    04-THIRD EYE (LIVE)
    05-MERKABA (LIVE)

لینک دانلود
    کد:
    http://s12.picofile.com/file/8401183992/TOOL_SALIVAL.zip.html
    http://trainbit.com/files/2807135884/TOOL_SALIVAL.zip

کد:
    http://www.mediafire.com/file/z2itbtybkpi985f/TOOL_SALIVAL.zip/file
    کد:

لینک اسکن با کیفیت آلبوم LP https://abload.de/image.php?img=salivalvinyllabeladtklt.jpg https://abload.de/image.php?img=salivalvinyllabelb5wkze.jpg https://abload.de/image.php?img=savilivacoverbackziktw.jpg https://abload.de/image.php?img=savilivacover1akkv7.jpg
    تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 06-28-2020 در ساعت 03:13 PM

8. 9 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    اول سلام
    دوم ببخشید حق با شماست من تنبلی کردم فونتمو عوض نکردم
    سوم اینکه دمت‌گرم
    من به تمام افراد عاشق موزیم تعظیم میکنم مخصوصا حوصله دارها و حساس ها به کیفیت که تو مطمئنأ یکی ازونایی دوست عزیز
    سوم اینکه آیا امکانش هست که تراکهای فرانسوی رو جدا برای دانلود قرار بدی؟

10. 6 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    اول سلام
    دوم ببخشید حق با شماست من تنبلی کردم فونتمو عوض نکردم
    سوم اینکه دمت‌گرم
    من به تمام افراد عاشق موزیم تعظیم میکنم مخصوصا حوصله دارها و حساس ها به کیفیت که تو مطمئنأ یکی ازونایی دوست عزیز
    سوم اینکه آیا امکانش هست که تراکهای فرانسوی رو جدا برای دانلود قرار بدی؟

دوست عزیز آماده شد. من خودم عاشق [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ,جان میشل جار ، مالن فارمر ، جنیفر (یه خواننده فرنسوی با جنیفر لوپر ارتباطی نداره) هستم چند تا سی دی اورجینال فرانسوی دارم. کالکشن های صفحه هیت س که توش فرانسه هم باشه دارم ولی حدود 550 تا صفحه وینیل و 1000 تا سی دی هست باید بگردم. تو کارتن هستند. این درخواست شما در پایین هست. در تاپیک هم آپدیت شد. فرمت هم من FLAC می زارم. دستگاهتون رو روی فلک آماده کنید. من هم پخش ماشینم هم دستگاه HIFI هم FLAC میخونه. البته ضبط ماشینم تا 16 بیت و 48000 ولی بلوری پلیر HARMAN-KARDON تا 192k , 24bit!! ویندوز هم بخونه دان اسکیل DOWN SAMPLE میخونه چون کارت ها 16 بیتی هست .البته من خودم هم ماکزیمم 16 بیت و 48000 از روی وینیل کد می کنم و سی هم که از این پایین تر و 44100

خلاصه فایل اینجاست

لینک دانلود mahmudreza

تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 06-25-2020 در ساعت 01:00 PM

12. 8 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    من فکر میکردم معتاد کیفیت تر از من وجود نداره
    دمت گرم

14. 3 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool RAMMSTEIN- RAMMSTEIM 24BIT FLAC

RAMMSTEIN- RAMMSTEIM 24BIT FLAC

از ونییل دو تایی LP
    آلبوم در دو عدد LP ارئه شده

نکته مهم فنی در این آلبوم. برخلاف LP ها معمولی که سرعت33 هستند این آلبوم سرعت 45 هست. یعنی رزولیش بالاتر. یعنی تفکیک فرکانس های بالا بسیار عالی هست. الان اکثر آلبوم ها به جای یک LP دوی دوتا LP ارائه میشن که کمتر فشرده بشن. معلومه این فرمت LP بعد 80 سال هنوز قراره ادامه پیدا کنه.

باید این پست رامشتاین به یاد ماندنی بشه. همه چی عالی از آب در اومد. یه عکس از پکیج هم شب می زارم یا بعد از تایید
    هر گونه خرابی را گزارش کنید سریع جایگزین میشه. لینک که کار می کنه.
    گفتم یه حرکت بزنم !
    تمام چیزهایی که تو تاپیک می زارم تو یه بلوری ها بکاپ می گیرم . اگه لینکی خراب شد یا منقضی بتونم دوباره آپلود کنم.
    اونقدر ریپ کردن از روی مدیا راحت نیست و دیگه وقت نیست.اسکن بکن. ریپ بکن. دیگه جواب نمیده.
    کسی هم خواست کمک بکنه Mirror آپلود کنه. تو فروم های خارجی یه عده فقط Mirror ریپلای میزنن.

یه چند کلمه هم راجع به رامشتاین و این آلبوم توضیح بدم.
    می دونید که رامشتاین گروه آلمانی هست و زبان آهنگ هاشون هم آلمانی هست. پس این آلبوم هم زبانش انگلیسی نیست. البته ما گروه های آلمانی و سوئیسی زیاد دارم که آلمانی نمی خونن. مثل DJ BOBO ,BONEY M ,SCORPIONS
    پس اگه گروهی آلمانی خوند و معروف شد مخصوصا تو آمریکا خیلی در دنیای راک جایگاه داره. یعنی نیازی نداشته که انگلیسی بخونه و این آلبوم در اصل به آلبوم بی نام معروفه و لوگوشم کبریت هست. البته چون روش ننوشته بود رامشتاین من خودم تو فروشگاهها می دیدم و نمی دونستم مال رامشتاینه. من بهش آلبوم کبریت می گم! من قبل از خریدنش هم اصلا هیچ از این آلبوم نشنیده بودم یعنی احتمالا هم به جز چند تا دمو کسی هم نشنیده بود. قضیه مال دو یکسال پیشه. ولی وقتی اولین آهنگ رو گذاشتم تو ترن تیبل .نه یک دل صد دل عاشق شدم. من قبلا حدود 20 30 تا آهنگ از رامشتاین شنیده بودم و حتی برای کلاس آلمانی ترجمه هم کرده بودم و ده سال قبل هم که ماهواره ها راحت بودن و قفل و پارازیت و اینا نبود و من کلیپ ها شو میدم . ولی این شد که واقعا رفتم تو کار این گروه . این فایده اصل خریدن اینه که شما میری تو کار آلبوم و صد در صد هم همه رو گوش می کنی. وقتی کپی باشه و فله ای mp3 رو هارد باشه الکی کلیک می کنید و آخر سر هم چیزی از موسیقی دستگیرتون نمیشه. بهترین آهنگ های آلبوم عبارتند از
    DEUTSCHLAND یعنی آلمان
    AUSLÄNDER یعنی خارجی
    DIAMANT الماس
    PUPPE عروسک
    تو کنسرت ها و تورهاش این آهنگ اخیر یعنی عروسک خیلی طرفدار داره ولی من باهاش خیلی نتونستم ارتباط موسیقیایی برقرار کنم.
    البته گوش دادن به سبک های متال مثل یه استیک سفت و سنگینه و هضم ریتم های گیتار الکتریک یه کم طول میکشه تا توی مغر جا بیفته برای همین به بعضی سبک های راک روانگردان میگن.مثل آهنگ های استاد کوروش یغمایی پدر راک ایران. طول میکشه مثل دارو که همین سریع جواب نمی ده .بر خلاف موسقی پاپ که موسیقی فوریه مثل فست فود. البته خیلی هم پاپ ها در حقیقت SOFT ROCK هستند .

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کد:
    http://trainbit.com/files/0607135884/Rammstein_-_Rammstein_flac.zip
    کد:
    http://www.mediafire.com/file/1j89klhchivxzdp/Rammstein_-_Rammstein_flac.zip/file[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن  در سایت کلیک کنید...]

لیست ترک ها

Trackliste

Deutschland 5:18
    Radio 4:34
    Zeig Dich 4:12
    Ausländer 3:48
    *** 3:53
    Puppe 4:30
    Was Ich Liebe 4:25
    Diamant 2:32
    Weit Weg 4:17
    Tattoo 4:08
    Hallomann 4:06

لینک اسکن ها. یرای خودش یه پست هست.

کد:
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1558008318giksp.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-155800831885jkt.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1558008320rsjxq.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-15580083200ojci.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1558053796dukz5.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1558053796vpkuy.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1558053796ebjpt.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-15580537975xkz8.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1558053797tqkke.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1558053800rlkio.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1558364835lwjwm.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1559220958osj2c.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-15592210489hj6w.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-1559221084hbkw1.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-15592211122pkjz.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-15592211866bjpk.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-15602486258bj7x.jpg
    https://abload.de/image.php?img=r-13636246-15602486263vjuo.jpg

من خودم تو روزای ریلیز این LP اینو خریدم . برای ماشین و گوشی می خواستم ریپ کنم دیدم کسی این کار رو کرده و خیلی هم عالی این کار رو کرده. من کارت کپچر 24 بیت ندارم. تازه اون موقع اصلا تجهیراتم خوب نبود. الان فقط اسکن از خودم گذاشتم وقت کنم بعد از تایید تاپیک یه عکس کلی می گیرم که ببینید وقتی اورجینال می خرید چه پکیج تر و تمیزی هست و چقدر داشتن یه آلبوم به صورت اصل خوبه. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 06-28-2020 در ساعت 03:07 PM دلیل: اصلاح -45 دور

16. 11 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    فکرشم نمیکردم صفحه چنین کیفیتی داشته باشه
    ممنون بابت زحماتی که کشیدی

18. 2 کاربر مقابل از bardia2020 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)