درود بر همگی
در این تاپیک دیسک ها ، LP ها ، کاست های غیر سبک راک و راک سنتی رو قرار می دم. چرا یه تایپیک جدا باز کردم. برای اینکه مقوله سبک راک و زیر مجموعه هاش مثل متال و هارد راک باید از سبک هایی که خیلی با راک فاصله دارند مثلا موزیک فولک یا کلاسیک باید جدا باشه و این درست نیست من تاپیک راک بزنم بعد توش رپ پست کنم و برای خواننده هم پیدا کردندش راحته و کسی که اصلا دنبال متال نیست مستقیم می آد سروقت این تایپک به علاوه تعداد سی دی ها و صفحه های اورژینال داره زیاد میشه و من هم اهل مرتب نویسی نیستم. به هر حال این مرز بندی رو برای راحتی کار درست کردم.
البته اینم بگم بعضی وقتا خیلی از موزیک ها با اینکه پاپ هستند توی راک طبقه بندی میش که بهش میگن پاپ راک . بازم بگم رپ و کلاسیک سبک های محبوب من نیستند و اتفاقا بیشترین صفحه و سی دی رو از این سبک ها دارم! چرا؟ چون از این سبک ها سی دی زیاد دستم می آد به صورت رایگان و هدیه و من هم اهل دور انداختن و هدیه دادن! نیستم. عوضش شیر کنیم اینجا تا به جای اینکه دوباره تو قفسه ها خاک بخورند چند تا جوون بتونن استفاده کنن.
خبر جدید! دیشب هم دو تا سی دی از NANA ؛ سی دی ماکسی که تک آهنگ هست ولی مثلا 4 ورژن یه آهنگ روشه رو ریپ کردم به صورت FLAC ک دیدید من اگه خودم از صفحه و سی دی ریپ کنم FLAC ریپ می کنم و برام mp3 اینا ارزش نداره چون فرمت های ضعیفی هستند و وقتی اورژینال دستم هست دلیلی نداره کیفیت رو بیارم پایین. الان که ظرفیت ها هم زیاد شده هم هاستینگ ها و هم هارد ها و کسی که دنبال موزیک خوب هست براش چند گیگا بایت چیزی نیست که بخواد با فرمت هایی مثل wmv ,mp3 کیفیت رو خراب کنه.
چند تا خواهش
غیر از مواردی که مربوط به سایت، انجمن هست و باید رعایت بشه . چند تا مورد رو خواهش دارم.
-زدن پست و ارسال محتوا در این تاپیک آزاد موردی نداره و استقبال هم میشه که این تاپیک و کل انجمن و در نهایت سایت پربار بشه.
-زدن Mirror و آپلود دوباره روی هاست ها اشکالی نداره
-بردن محتوا و پست زدن در سایت های دیگه حتی اگه اسم من هم حذف کنید من مشکلی ندارم
- اگه درخواستی دارید فقط یک پست و بدون اسپم کردن بفرمایید اگه داشتم یا تونستم گیر بیارم تقدیمتون می کنم.
- من یک نخودی و کوچکترین عضو این سایت هستم و ادعایی ندارم که همه چی کامل ( لینک -مطلب..) باشه یا صد در صد درست باشه. مثلا یکی میگه DJ BOBO سبک راک نیست. من میگم هست. یعنی بحث در این مورد فایده ای نداره و این جور بحث ها خلاف قوانین سایته و من از الان حق رو به طرف مقابل میدم. احترام به همدیگه و قوانین سایت و مدیریت. اگه لینک خرابه ؛ اسمی اشتباهه بهم بگین اصلاح می کنم. متاسفانه چند تا لینک تو تاپیک راک و متال خراب بود و خودم متوجه شدم و درست کردم.
-من با فروش آیتم های خودم چه به صورت فیزیکی چه به صورت لینک راضی نیستم. من عکس کاور و سی دی رو برای زیبایی کار و اصالت کار و آرشیو دوستان میزارم . گرچه من نه متوجه میشم نه می تونم پیگیری کنم ولی قلبا راضی نیستم .
خبر فوق جدید و خوب: دیشب 45 تا ماکسی اورژینال دستم رسید تا باز کردن این تاپیک صبر می کنم بعد اینجا میزنم تو راک نمی زنم. (آپدیت رسیدند به سلامتی )
خبر جدید: صفحه Chromatica Lady Gaga رسیده و باید برم تحویل بگیرم. این ششمین آلبوم لیدی گاگا هست که حدود چند ماه قبل ریلیز شده. الان پک های خیلی خوب وینیل اومده خیلی خوشگل و خیلی تمیز. آلبوم به صورت وینیل ممکنه چند ماه بعد از ریلیز استیم و CD بیاد و مسترینگ هم سفارشی و عالی هست و من هم دیگه CD نمی خرم و اگه سی دی بیاد دستم مگر آلبوم اصلا وینیل نداشته باشه یا اینکه مجانی سی دی بهم بدن که شکر خدا کسی که مجانی به ما خوراک برسونه (موزیک خوراک روح است) هستش که اصلا کار ما به تورنت و .. نمیکشه.
اینم دو تا کار عالی از NANA از اون مجموعه 45 تایی که قراره دو تا از نانا ها رو پست کنم . اینجا وقتی تاپیک توسط مدیریت محترم تایید بشه.
کاتالوگ تاپیک برای پیدا کردن موزیک مورد نظر وقتی تاپیک حجیم شد
لینک هم جلوی عکس صفحه یا CD میزارم ولی خود صفحه هم برای توضیحات ببنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]http://Trainbit.com/files/6681035884/Dj_Bobo_Amazing_life.rar
http://trainbit.com/files/4903705884/Masterboy_-_Everybody_needs_somebody_Maxi.rar
BG THE PRINCE OF RAP
CAN WE GET ENOUGH