نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: کاست ها ،سی دی ها و صفحه های وینیل LP خارجی غیر سبک راک ،رپ ،کانتری ، کلاسیک کاربر VINYL

نیمه فعال

Cool کاست ها ،سی دی ها و صفحه های وینیل LP خارجی غیر سبک راک ،رپ ،کانتری ، کلاسیک کاربر VINYL

درود بر همگی

در این تاپیک دیسک ها ، LP ها ، کاست های غیر سبک راک و راک سنتی رو قرار می دم. چرا یه تایپیک جدا باز کردم. برای اینکه مقوله سبک راک و زیر مجموعه هاش مثل متال و هارد راک باید از سبک هایی که خیلی با راک فاصله دارند مثلا موزیک فولک یا کلاسیک باید جدا باشه و این درست نیست من تاپیک راک بزنم بعد توش رپ پست کنم و برای خواننده هم پیدا کردندش راحته و کسی که اصلا دنبال متال نیست مستقیم می آد سروقت این تایپک به علاوه تعداد سی دی ها و صفحه های اورژینال داره زیاد میشه و من هم اهل مرتب نویسی نیستم. به هر حال این مرز بندی رو برای راحتی کار درست کردم.

البته اینم بگم بعضی وقتا خیلی از موزیک ها با اینکه پاپ هستند توی راک طبقه بندی میش که بهش میگن پاپ راک . بازم بگم رپ و کلاسیک سبک های محبوب من نیستند و اتفاقا بیشترین صفحه و سی دی رو از این سبک ها دارم! چرا؟ چون از این سبک ها سی دی زیاد دستم می آد به صورت رایگان و هدیه و من هم اهل دور انداختن و هدیه دادن! نیستم. عوضش شیر کنیم اینجا تا به جای اینکه دوباره تو قفسه ها خاک بخورند چند تا جوون بتونن استفاده کنن.

خبر جدید! دیشب هم دو تا سی دی از NANA ؛ سی دی ماکسی که تک آهنگ هست ولی مثلا 4 ورژن یه آهنگ روشه رو ریپ کردم به صورت FLAC ک دیدید من اگه خودم از صفحه و سی دی ریپ کنم FLAC ریپ می کنم و برام mp3 اینا ارزش نداره چون فرمت های ضعیفی هستند و وقتی اورژینال دستم هست دلیلی نداره کیفیت رو بیارم پایین. الان که ظرفیت ها هم زیاد شده هم هاستینگ ها و هم هارد ها و کسی که دنبال موزیک خوب هست براش چند گیگا بایت چیزی نیست که بخواد با فرمت هایی مثل wmv ,mp3 کیفیت رو خراب کنه.

چند تا خواهش
    غیر از مواردی که مربوط به سایت، انجمن هست و باید رعایت بشه . چند تا مورد رو خواهش دارم.
    -زدن پست و ارسال محتوا در این تاپیک آزاد موردی نداره و استقبال هم میشه که این تاپیک و کل انجمن و در نهایت سایت پربار بشه.
    -زدن Mirror و آپلود دوباره روی هاست ها اشکالی نداره
    -بردن محتوا و پست زدن در سایت های دیگه حتی اگه اسم من هم حذف کنید من مشکلی ندارم
    - اگه درخواستی دارید فقط یک پست و بدون اسپم کردن بفرمایید اگه داشتم یا تونستم گیر بیارم تقدیمتون می کنم.
    - من یک نخودی و کوچکترین عضو این سایت هستم و ادعایی ندارم که همه چی کامل ( لینک -مطلب..) باشه یا صد در صد درست باشه. مثلا یکی میگه DJ BOBO سبک راک نیست. من میگم هست. یعنی بحث در این مورد فایده ای نداره و این جور بحث ها خلاف قوانین سایته و من از الان حق رو به طرف مقابل میدم. احترام به همدیگه و قوانین سایت و مدیریت. اگه لینک خرابه ؛ اسمی اشتباهه بهم بگین اصلاح می کنم. متاسفانه چند تا لینک تو تاپیک راک و متال خراب بود و خودم متوجه شدم و درست کردم.
    -من با فروش آیتم های خودم چه به صورت فیزیکی چه به صورت لینک راضی نیستم. من عکس کاور و سی دی رو برای زیبایی کار و اصالت کار و آرشیو دوستان میزارم . گرچه من نه متوجه میشم نه می تونم پیگیری کنم ولی قلبا راضی نیستم .

خبر فوق جدید و خوب: دیشب 45 تا ماکسی اورژینال دستم رسید تا باز کردن این تاپیک صبر می کنم بعد اینجا میزنم تو راک نمی زنم. (آپدیت رسیدند به سلامتی )

خبر جدید: صفحه
    Chromatica Lady Gaga رسیده و باید برم تحویل بگیرم. این ششمین آلبوم لیدی گاگا هست که حدود چند ماه قبل ریلیز شده. الان پک های خیلی خوب وینیل اومده خیلی خوشگل و خیلی تمیز. آلبوم به صورت وینیل ممکنه چند ماه بعد از ریلیز استیم و CD بیاد و مسترینگ هم سفارشی و عالی هست و من هم دیگه CD نمی خرم و اگه سی دی بیاد دستم مگر آلبوم اصلا وینیل نداشته باشه یا اینکه مجانی سی دی بهم بدن که شکر خدا کسی که مجانی به ما خوراک برسونه (موزیک خوراک روح است) هستش که اصلا کار ما به تورنت و .. نمیکشه.

اینم دو تا کار عالی از NANA از اون مجموعه 45 تایی که قراره دو تا از نانا ها رو پست کنم . اینجا وقتی تاپیک توسط مدیریت محترم تایید بشه.

کاتالوگ تاپیک برای پیدا کردن موزیک مورد نظر وقتی تاپیک حجیم شد
    لینک هم جلوی عکس صفحه یا CD میزارم ولی خود صفحه هم برای توضیحات ببنید.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]http://Trainbit.com/files/6681035884/Dj_Bobo_Amazing_life.rar

http://trainbit.com/files/4903705884/Masterboy_-_Everybody_needs_somebody_Maxi.rar

BG THE PRINCE OF RAP
    CAN WE GET ENOUGH

ویرایش توسط vinyl : 07-18-2020 در ساعت 06:33 PM

2. 13 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool NANA DARK MAN نانا مرد شیاهپوش

Nana (2) ‎– Darkman

Genre:Hip Hop
    Stil:Pop Rap Jahr:1996

FLAC 143mb Audio: FLAC (framed) 44100Hz stereo 1411kbps [Audio]

باز هم قسمت شد در خدمت عزیزان باشم. این رو ترو تازه از روی همون پکیچ دیروزی که گفتم ریپ کردم و اسکن کردم. یه زمانی با این آهنگ خیلی حال می کردم. ولی سبک محبوبم رپ و هیپ هاپ و بلک نیست. بد نیست بعضی وقتا آدم سبک های دیگه رو گوش کنه.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Trackliste
    Darkman (Radio Man) 3:44
    Darkman (Mission Edit) 3:52
    Darkman (Full Range Mix) 5:56
    Darkman (Da Raemeks) 4:48

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

لینک دنلود
    کد:
         143MB zip audio flac  http://www.mediafire.com/file/ou3e4l9mz8t67hm/NANA_DARKMAN.zip/file

http://s13.picofile.com/file/8401181634/NANA_DARKMAN.zip.html

هر گونی خرابی را گزارش دهید.
    کد:
       https://abload.de/image.php?img=nanadarkmanbacko7kuk.jpg 

https://abload.de/image.php?img=nanadarkmanfrontg1kws.jpg   

https://abload.de/image.php?img=nanadarkmanmaxi8vk5n.jpg

کد:
    http://trainbit.com/files/1427135884/NANA_DARKMAN.zip

هر گونه خرابی را گزارش کنید
    تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 07-05-2020 در ساعت 05:05 AM

4. 8 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool Nana (2) ‎– Lonely Label: Suburban

NANA LONELY نانا تنها Nana (2) ‎– Lonely Label: Suburban ‎– 573 633-2, Suburban ‎– 573 633 2 Format: CD, Maxi-Single Land: Germany : 07 Mar 1997 Genre: Hip Hop Stil: Pop Rap flac Hiphop/Rap RIP CD MAXI
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    TracklisteVerberge Mitwirkende
    1 Lonely (Radio Mix) 3:51
    2 Lonely (Extended Mix) 6:21
    3
    Lonely (Club Remix) (14-Tage-Lebenslänglich-Mix)
    Remix – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*, [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*

کد:
    http://s12.picofile.com/file/8401182592/NANA_LONELY.rar.html
    لینک دنلود 115 مگ فرمت FLAC
    کد:

تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 07-03-2020 در ساعت 12:44 PM

6. 9 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Smile Magic Affair -Omen III CD rip

Magic Affair -Omen III CD rip ریپ از سی دی ماکسی فیزیکی خودم به صورت Flac
    من این گروه رو نمیشناختم ولی خیلی موزیک دنس عالی برای ماشین و اینا از همون مجموعه 45 سی دی که دستم رسیده کشف شد کاراش برای ماشین برای ساختن flac انجام شد و توفیق شد اینجا هم تقدیمتون کنید. این چیز خوبیه . حتما بگیرید چون ماکسی هست زیاد هم حجیم نیست.
    لیست ترک ها 01 Omen III (Cyber-remix) 02 Omen III (Cyber-Hyper-remix) 03 Omen III (single version)
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دانلود فایل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    کد:
     http://trainbit.com/files/7912335884/Magic_Affair_-_Omen_III.zip
    کد:
    http://www.mediafire.com/file/qcxzurtlfivpvjr/Magic_Affair_-_Omen_III.zip/file
    کد:
     http://s12.picofile.com/file/8401362842/Magic_Affair_Omen_III.zip.html

چیز خوبیه. فقط همین
    تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 07-03-2020 در ساعت 12:45 PM

8. 10 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    اول سلام
    دوم واقعا خسته نباشی
    بنظرم تاپیکت تخصصی ترین تاپیک خارجی تا به امروز بوده
    سوم اینکه چرا گفتی فرمت WAV پائینه یا کیفیت رو خراب میکنه؟!
    طبق اطلاعات من که قسمتیش هم از همین سایت هست WAV بالاترین کیفیت خروجی از ریپ رو میده بعد فلک و بعد کیفیتای دیگه
    لطفا توضیح بده

10. کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

Cool ویو و فلک

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    اول سلام دوم واقعا خسته نباشی بنظرم تاپیکت تخصصی ترین تاپیک خارجی تا به امروز بوده سوم اینکه چرا گفتی فرمت WAV پائینه یا کیفیت رو خراب میکنه؟! طبق اطلاعات من که قسمتیش هم از همین سایت هست WAV بالاترین کیفیت خروجی از ریپ رو میده بعد فلک و بعد کیفیتای دیگه لطفا توضیح بده

من wmv ,wma یعنی windows meda audio رو گفتم نه wave بخون بالا رو

کاملا درسته ولی wave فرمت استاندارد سایت های وارز و تورنت نیست و همه دستگاههای مدرن هم نمی خوننش. حداقل مارکهای مطرح flac رو می خونن. من قدیم سی دی آدیو که دستم میرسید سریع wav می کردم و mp3 نمی کردم.
    اگه من بخوام wav بزارم فایل 500 مگی میشه 1.2 گیگ و تازه پخشش هم استاندارد نیست. به تئوری میگن که flac کیفیت رو پایین نمی آره ولی من اینجور فکر نمی کنم. قدیم ا هم میگفتن که mp3 320k هیچ افت کیفیت نداره. ولی الان می
    گن نه
    ویرایش توسط vinyl : 06-28-2020 در ساعت 07:43 PM

12. 5 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

NO MERCY Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain)

NO MERCY Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) فرمت فلکflac Audio: FLAC (framed) 44100Hz stereo 1411kbps [Audio] یه زمانی با این چه خاطره داشتم . داشتم کارتن سی دی ها رو زیر و رو می کردم دیدمش و چند روز گوش می کردم و الان هم ریپ کردم و اسکن کردم و گفتم تا با شما ها شیر کنم بدونید ما با چه موزیکهایی جوونی کردیم (مثلا) امیدارم که خوشتون بیاد فقط مدل موها رو کاور داشته باش ! ای یادش بخیر ... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Trackliste Verberge Mitwirkende
    1 Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) (Radio Version) 3:58
    2 Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) (Ibiza Club Mix) 6:30
    3 Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) (Manumission Trance Mix)
    Remix [Uncredited] – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    6:30
    4 Missing (I Miss You Like The Deserts Miss The Rain) (Acapella Version) 5:25

لینک دانلود http://trainbit.com/files/2966235884/NO_MERCY_MISSING.rar
    کد:
    http://trainbit.com/files/2966235884/NO_MERCY_MISSING.rar
    http://www.mediafire.com/file/tulkj5i6ewlld8h/NO_MERCY_MISSING.rar/file
    کد:
     http://www.mediafire.com/file/tulkj5i6ewlld8h/NO_MERCY_MISSING.rar/file
    تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 07-03-2020 در ساعت 12:46 PM دلیل: http://trainbit.com/files/2966235884/NO_MERCY_MISSING.rar

14. 9 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool DJ BoBo ‎– Amazing Life

DJ Bobo ‎– Amazing Life

flac
    CD Rip

این هم از آرشیو خودمو . دقت به خرج دادم. امیدوارم خوشتون بیاد

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ‎– Amazing Life

Label:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ‎– 0003025MIN
    Format:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], Maxi-Single, Enhanced

Country:
    Released:
    Genre:
    Style:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Tracklist Hide Credits

1 Amazing Life (Radio Dance Version)
    Remix – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    3:37
    2 Amazing Life (Radio Pop Version)
    Producer – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    3:26
    3 Amazing Life (Extended Dance Version)
    Remix – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    6:46
    4 Amazing Life (Commander Tom Remix)
    Producer – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*Remix – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    5:15
    5 Party Delight
    Music By, Lyrics By, Producer, Instruments – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*, [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Vocals [Female] – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*
    3:37
    CD-ROM Part:
    Video Amazing Life (Video Clip) 3:37

Companies, etc.

لینک دانلود

کد:
    http://www.mediafire.com/file/93ycmv6r4zb8bvn/Dj_Bobo_Amazing_life.rar/file

کد:
    http://Trainbit.com/files/6681035884/Dj_Bobo_Amazing_life.rar

کد:
    http://s13.picofile.com/file/8401799584/Dj_Bobo_Amazing_life.rar.html

تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 07-05-2020 در ساعت 05:04 AM

16. 10 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool Masterboy ‎– Everybody Needs Somebody 1993

Masterboy ‎– Everybody Needs Somebody 1993
    4 تراک
    فرمت flac
    ریپ از CD اورژینال

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]‎– Everybody Needs Somebody

Genre:

Style:
    Year:

Tracklist

Everybody Needs Somebody (Single Edit)
    3:55
    Everybody Needs Somebody (Up & Down Mix)
    6:05
    Everybody Needs Somebody (Italo Mix) 6:00
    Everybody Needs Somebody (Italo Mix Instrumental)
    4:37

لینک دانلود

کد:
    http://www.mediafire.com/file/jhdnstjs289pjy8/Masterboy_-_Everybody_needs_somebody_Maxi.rar/file

کد:
    http://trainbit.com/files/4903705884/Masterboy_-_Everybody_needs_somebody_Maxi.rar

کد:
    http://s12.picofile.com/file/8402067868/Masterboy_Everybody_needs_somebody_Maxi.rar.html

تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 07-06-2020 در ساعت 01:24 AM

18. 6 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

B.G. The Prince Of Rap - Can We Get Enough

B.G. The Prince Of Rap - Can We Get Enough

برای ماشین آماده کردم و استفاده کردم چیز خوبی بود. البته سبک محبوب من نیست. رپ و تکنوی قشنگیه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ‎– Can We Get Enough? (Remix)

Label:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ‎– 659788 2
    Format:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], Maxi-Single

Land:
    Veröffentlicht:
    Genre:
    Stil:

TracklisteVerberge Mitwirkende

1 Can We Get Enough? (Remix)
    Remix – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    6:29
    2 Can We Get Enough? (Meta Force Mixx) (Rap Louder)
    Remix – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*, [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*
    13:04
    3 Can We Get Enough? (Artwork Mix)
    Remix – [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    5:46

Unternehmen usw.

Mitwirkende

کد:
    http://www.mediafire.com/file/5we593sjm4yfgq2/B.G._The_Prince_Of_Rap_-_Can_We_Get_Enough.rar/file

کد:
    http://trainbit.com/files/0581305884/B.G._The_Prince_Of_Rap_-_Can_We_Get_Enough.rar

کد:
    http://s13.picofile.com/file/8403267476/B_G_The_Prince_Of_Rap_Can_We_Get_Enough.rar.html
    تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 07-18-2020 در ساعت 06:29 PM

20. 6 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)