نوشته اصلی توسط SADEGH-92 آره رنگش یادم نبود ممنون شاهین
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
mojtaba00222, pirana, rebasss, sadegh1
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo یه نقطه کم داشت+رنگش! اینا رو معمولا رنگشو زرد میکنن! من اونو قرمز نزدم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 صادق میگم یه دفعه از شدت بشین پاشو اعصابت خورد نشه بزنی دهن پادگانو سرویس کنی یه وقت جوگیر نشی بزنه سرت از پشت فرمانده تو ترتیپ بدی چون در اصل خودتو گاییدی نه خیالت راحت
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 من اونو قرمز نزدم میدونم بچه ها این کلمات رو یا نمیزنن اصا! یا اینکه زرد میزنن! شما مشکی زدی
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo میدونم بچه ها این کلمات رو یا نمیزنن اصا! یا اینکه زرد میزنن! شما مشکی زدی خودم میدونم دیگه حالا حواسم نبود شاهین جان خودش اومد نقل قول زد بدترش کرد
mojtaba00222, rebasss, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 خودم میدونم دیگه حالا حواسم نبود شاهین جان خودش اومد نقل قول زد بدترش کرد من از طرف رنگ و نقطه معذرت میخوام
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 خودم میدونم ئیگه حالا حواسم نبوئ شاهین جان خودش اومد نقل قول زد بدترش کرد من فکر کردم نمیدونی! حالا اشکالی نداره ! حتی الامکان دقت کنید! ایشون هم بهتر بود به تذکری بسنده میکردند!
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 من از طرف رنگ و نقطه معذرت میخوام بیخیال بابا حیف که پست های این تاپییک زیاده وگرنه همین الان حوصله داشتم میرفتم هزارتاشونه نقل قول میزدم که نه رنگی داره نه نقطه ای
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo من فکر کردم نمیدونی! حالا اشکالی نداره ! حتی الامکان دقت کنید! ایشون هم بهتر بود به تذکری بسنده میکردند! شاهین خان افتخار آشنایی میدی شماره بدم ؟؟؟ بچه کجایی داداش چند سالته ؟
احوال آقا صابر چطوره خوبی عشقم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن