صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18

موضوع: درباره اشتباه گرفتن طرفدار منطقی و منتقد بودن با تأئیدهای کورکورانه و بلااستثناء بین ما ایرانیا

نیمه فعال
    آلبوم ماندگار فقط یک اثر فاقد ایراد ترانه و معنا بود که مثل آثار قبلی معین شاهکار بود، و اونهم (تو دلسوز من باش) بود و بس
    باقی ترانه ها حتی اگه خوب بودن یه جاهایی میزدن تو درو دیوار و جوریدن قافیه با هر کلمه ی ممکن

فعال
    taeeeeeeeeeeeeeed

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    رضا جان شما جزو افرادی هستی که با دریت نخوندن یا حوصله خوندن کامل متنی که اولش به ذائقشون خوش نمیاد هستی
    عزیزم من کی گفتم همدم که یه شاهکاره جزو کارای بد معینه؟
    توقع ما بالا نرفته و فقط توقع همون سطح قبلی آثارشون رو داریم
    مسئله اینه تمام افراد بد سلیقه و قانع با هر ترانه و ملودی سطحی و پوچی صاحب نظر شدن و روشون میشه نظر بدن، در صورتی که قبلا چون سطح توقعات و درک خواست مخاطب اونقدر بالا و سخت پسند بود که خواننده شب تو خونه ترانه سرا خوابش میبرد روی کاغذ نت ها و ترانه برای اینکه تعداد سیلابای ترانه با ضربات بیت و ریتم ملودی چفت هم بشن، اما الان به لطف دست به نظر شدن افراد بدون تحصیلات که با هر چرندی قانعن تا وقتشون پر بشه، خواننده ها از ایران کارای آماده ی مفتی میگیرن، چهارده سال آلبوم نمیدن و فقط به کنسرتای دور دنیا و عشق و حالای بدون ساعتای کاری در روز وقت میگذرونن
    شما مخالفتت بامن روی چشم من جا داره، چون مخالفت حق مسلمته، اما وقتی سطح دانش و توفعت در زمینه ای خیلی پایینه نباید فکر کنی اون سطح چون غایت توقع شخصی شماست، نهایت ممکن هست
    همین طرز فکرها خواننده هارو تنبل و تن‌پرور و ساده‌انگار کرد و ادبیات غنی ایرلنو تا سرحد تتلو ها به عمق فاضلاب انداخت
    شخصأ دستبوس شما هستم اما در زمینه هنری هرگز آسیب قناعت و کم‌توقعی افرادی مثل شما رو نمیتونم تحمل کنم
    وزن و ردیف و قافیه و معنا به لطف حضور افراد فاقد معیار و قانع از بین رفتن، مبارکمون باشه

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اینارو قبول دارم داداشم منم مث خودت دستی تو موسیقی دارم میفهممت.درسته بعضی ها از ننشون قهر میکنن و میان خواننده میشن بعضی ها هم چون درکی از موسیقی ندارن و میان اینارو تمجدید و تعریف میکنن حرست میگیره اینم درسته...حالا تتلو رو شما قبول نداری ولی من به شخصه کاری به کاراکترش ندارم ولی تتلو یه شاهکاره موسیقیه واسه خودش ..هم صداش و هم شعراش عالیه...اره اینم هست بعضی ها سال ها زحمت کشیدن تا شدن شادمهر عقیلی یا ابی یا استاد معین..بعضی ها هم مث بهنام بانی و حامد همایونوخیلی های دیگه مث اینا... با یکی 2تا اهنگ درپیتی یه شبه معروف میشن..حرست میگیره وقتی 2بار به آهنگشون گوش میکنی دیگه خسته میشی و بدت میاد از هر چی موزیک و خوانندس..این واقعا ستمه در حق خوانند های بزرگی چون ابی و داریوش و شادمهر و استاد معین و گوگوش و خیلی های دیگه....ولی بازم به نظرم من ماها هم یکمی توقعمون بالا رفته انصافا..اره درسته از اینکه یهو بین این همه آهنگ های توپ یهو یه آهنگ میاد میبینی اصن زمین تا اسمون فرق داره با دیگر کارها و اهنگ هاش..ولی خوب شاید اونا هم دلیلی دارن واسه خوندن این سبک و این مدل آهنگ ..شاید میخوان ببینن میتونن با عوض کردن سبک موسیقی طرفداراشونم عوض میشن یا کم میشن یا بیشتر میشن یا کسانی هستن که از این مدل آهنگاشون خوششون بیاد یا نه ..البته من نظرم اینه...ولی از اینکه میگی یکمی از توانائی هاشون نسبت به قبل کمتر شده اینو واقعا قبول دارم

نیمه فعال
    دمت گرم که درک بحث داری اما رفیقم، تاج سرم شما یکی از بد سلیقه های بی‌معیار هستی تو موزیک، از آوردن اسم تتلو مشخصه میدونی چرا؟ چون نگغتی آقا من خودم شخصأ به دلایل شخصی تتلو حال میکنم، گفتی صداش خوبه و استعداده، خب عزیز من اکه من و شما هم همونقدر گل و حشیش بکشیم تارهای صوتیمون تتلو رو رد میکنن و مثل محمودکریمی میتونیم سه ساعت عر بزنیم تازه کرمب اینا آمپول حنجره هم که هرکی صداش میگیره دکتر تجویز میکنه قبل عرعراشون میزنن، یبار بزن ببین صدات چی میشه...
    صدا اما برادر من یعنی بدون مصرف هیچ دارو یا موادی طرف یک دارایی صوتی داره و میتونه اوج بخونه مثل محمداصفهانی، مهدی یراحی، احسان خواجه امیری و برترینها مثل معین و داریوش و ابی و عارف و هایده و گوگوش و هلن و...
    تتلو یکسری شر وور رو حرف میزنه، نمیخونه، پس خواهش میکنم نگو حتا میخونه چون حرف میزنه و نمیخونه اونم بعد کشیدن بنگ خفن...
    بعد گفتی استعداد، دقیقا در چه زمینه ای؟ گل کشیدن؟ موافقم اما در هیچ زمبنه ی دیگه ای استعدادی نداره و اگه هنر لگدمال نشده بود الان تتلو و ممدگلزار و هوروش بند و مسبح و آرشا باید گدایی میکردن
    تتلو اونقد طرفداراشو راضی و قانع میشناسه که لایق ندونسته یه کلاس بره دوتا نت خونی و سولفژ بدونه، گل میکشه و شروور تو پنج دیقه مینویسه و میره پشت میکذوفون حرف میزنه و تمام

نیمه فعال
    چقد خوب حرفتو شروع کردی رفیق، قشنگ حرفایی که من نمیتونستم خوب جمله بندی کنمو گفتی، اما چرا یدفه حرفا رفت به سمت حرفای شخصی و بی‌ارتباط مثل عاشق شدنت و ربط دادن این حرفا به موزیک!
    اتفاقا اون فرد اشتباه گفته که نباید لگبم ما ایرانیا، بله هر آن همه ی موجودات زنده درحال و آماده ی تغییرن، اما ما ایرانیها نه، ما به تن‌پروری‌ مفت‌خوری‌دروغ،دروغ، ادعاهای پوچ، خودخواهی و خودخواهی عادت کردیم و اصلا دلیلی نمیبینیم تغییر کنیم، پس ما ایرانیها از هر نظر داغونترین قوم روی زمین هستیم دقیقا و تحقیقأ جمله ی درست و برازنده ایه
    تمام حرفهات تا قبل حرف درباره ی این ما ایرانیها درست و عالی بود

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    چقد خوب حرفتو شروع کردی رفیق، قشنگ حرفایی که من نمیتونستم خوب جمله بندی کنمو گفتی، اما چرا یدفه حرفا رفت به سمت حرفای شخصی و بی‌ارتباط مثل عاشق شدنت و ربط دادن این حرفا به موزیک!
    اتفاقا اون فرد اشتباه گفته که نباید لگبم ما ایرانیا، بله هر آن همه ی موجودات زنده درحال و آماده ی تغییرن، اما ما ایرانیها نه، ما به تن‌پروری‌ مفت‌خوری‌دروغ،دروغ، ادعاهای پوچ، خودخواهی و خودخواهی عادت کردیم و اصلا دلیلی نمیبینیم تغییر کنیم، پس ما ایرانیها از هر نظر داغونترین قوم روی زمین هستیم دقیقا و تحقیقأ جمله ی درست و برازنده ایه
    تمام حرفهات تا قبل حرف درباره ی این ما ایرانیها درست و عالی بود

نیمه فعال
    حتمأ تغییر میکنیم
    حتمأ کلبه‌ی احزان شود روزی گلستان رفیق
    اما من و تو نمیبینیم اون روز رو، شاید نوه هامون ببینن
    الان ایرانی غرق در اعتیاد و دروغ و نیرنگ و کثیفیه، ماها همه درگیر این منجلابیم و هرچقدرم که تقصیر هرکسی باشه این وضع، خودمونم ده درصد مقصریم که حاضر نیستیم آدم بشیم
    مثال میزنم: کدوم دختری که به جای شیش صبح با اتوبوس و مترو سرکار رفتن برا ماهی دوتومن، عادت کرده عصری از خواب پاشه و بره باشگاه باسن و سینه کار کنه تا همیشه همه جلو پاش بوق بزنن و الان کلی شوگرددی که به همه خواسته هاش میرسونن تور کرده، حاضره این عیش رو بیخیال بشه و به جای هر هفته با یه پسر یه ویلا و هتل و گردش و کشور رفتن، بیاد نجابت پیشه کنه و وفادار به یک پسر سالم که ویلا و ماشین نداره بشه؟ یا اصلا وفادار به یه پسر پولدار و ماشین و ویلا دار، اما واقعأ فقط با همون یکنفر اونم بخاطر خودش نه امکاناتش و مهریه و...
    کدوم یکی از ما حاضریم ازین حجم فحشا دست بکشیمو بدون عطش امتحان تک تک اعضای این اجتماع فاسد اگه دختری غیرپولکی گیرمون بیاد باهاش ازدواج کنیم و هرگز خیانت نکنیم!؟
    پس همه ی ما هم درکنار اون دلایل کاملا درستی که گفتی در ساختن این فحشاخونه و فاضلاب سهیمیم، هرلحظه و هرجایی که توجه‌مون رو به سمت یکی ازین دختر بپر ها میدیم که مبدونیم بیشتر از هر مشاور املاکی انواع خونه و ویلا و باغ و چادرمسافرتی و هتل دیدن، اما میخوایم این یکی رو هم به رزوممون اضافه کنیم
    خیانتای متأهلام که دیگه عنش درومده...

فوق حرفه ای
    کلا جماعتی هستیم موج سوار ، شدیدا دنبالِ رو ، عمیقا سطحی ...

خواننده یا موزیسین یا هنرمند ، عروسک خیمه شب بازی طرفداراش نیست ، فکر و عقیده خودش رو داره ، اگر یه جاهایی به حرف مخاطباش گوش میده حتما منفعتی از این بابت بهش می رسیده و خب همه چهره ی واقعی شون رو فقط وقتی پای منفعتشون وسط باشه نشون میدن ، ما هم طرفدار نیستیم ، دوتا گوش داریم و دو تا چشم که خواه و ناخواه اگه ناشنوا یا نابینا نباشیم یه تصاویر و آواهایی رو می بینیم و می شنویم ، بستگی هم داره به حالِمون که اکه خوب باشیم حتما کار خوبِی رو دیدیم و شنیدیم و اگه هم حال خوبی نداشته نباشیم بدون شک کار بدی رو دیدیم و شنیدیم ...

مسخره ترین ملت در طول تاریخ ، نسلی که خود می سوخت و دیگری را نیز می سوزاند ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

9. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)