صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 40

موضوع: آلبوم 21 گوگوش

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    مسلمأ ترانه های از عرش به فرش سقوط کرده رها هم تاثیرگذارن اما نباید نقش هرکدوم ازین سه نفر نادیده گرفته بشه
    این آلبوم تحلیلش اینجوریه:
    ترانه ها: پوچ و ده دیقه ای و سرسری
    صدا و اجرا: حیف وقت که دربارش حرف بزنیم
    آهنگساری در صورت ندونستن نام آهنگساز: سرسری و خطی و حوصله سربر
    تنظیم: فاجعه ی تکرار نشدنی
    از نظر من ملودی و تنظیم در این آلبوم فقط بیست درصد تاثیر داشته ... هشتاد درصد بقیه حاصل فشار قرنطینه و دوری شوگر مامی و بیبی از هم بوده ...

فوق حرفه ای
    با تفکرات و تبلیغات فن پیج های اصغر گوگوش و صغری گوگوشی در دهه پایانی عمر موسیقی لس آنجلسی به جایی نمیرسیم خلاص ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    از نظر من ملودی و تنظیم در این آلبوم فقط بیست درصد تاثیر داشته ... هشتاد درصد بقیه حاصل فشار قرنطینه و دوری شوگر مامی و بیبی از هم بوده ...
    اگه نقدی داره فقط میتونی به ترانه ها داشته باشی تو هرگز اجازه نداری حریم شخصی خواننده ها را نقد و برسی کنی البته میدونم که حرف خودتو میزنی و بحث کردن باهات دور باطل هست

نیمه فعال
    این آلبوم ملودی نداشت احسان جان
    ترانه هم نداشت
    خواننده هم که هیچ
    تنظیمم احتمالا کامپیوتری بود

درباره نظرکاربر لیدا هم باید بگم افرادی مثل شما که اسم طرفدارو دارید مسئول سقوط اسطوره های بیتکرار ما مثل گوگوش و قمیشی هستین که به جای درک مفهوم اصلی طرفدار که فقط یک تأیید کننده ی کور نیست بلکه در زمان گندزدن هنرمندش باید انتقادهای شدیدی بکنه، فکر میکنین با اون هزاران جمله ی کلیشه ی مثل همیشه عالی که کورکورانه میرید زیر پستای اسطوره های تموم شده مینویسید بهشون لطف میکنید.
    هیچکس و هیچ چیز از انتقاد بری نیست، این چه حرف کودکانه ایه که شما کیزنی که نباید خواننده رو نقد کرد! خواننده بوده که این محصول ارزون و دوزاری رو خونده و مسئولش اونه.

فعال

فوق حرفه ای
    این آلبوم ملودی نداشت احسان جان
    ترانه هم نداشت
    خواننده هم که هیچ
    تنظیمم احتمالا کامپیوتری بود

درباره نظرکاربر لیدا هم باید بگم افرادی مثل شما که اسم طرفدارو دارید مسئول سقوط اسطوره های بیتکرار ما مثل گوگوش و قمیشی هستین که به جای درک مفهوم اصلی طرفدار که فقط یک تأیید کننده ی کور نیست بلکه در زمان گندزدن هنرمندش باید انتقادهای شدیدی بکنه، فکر میکنین با اون هزاران جمله ی کلیشه ی مثل همیشه عالی که کورکورانه میرید زیر پستای اسطوره های تموم شده مینویسید بهشون لطف میکنید.
    هیچکس و هیچ چیز از انتقاد بری نیست، این چه حرف کودکانه ایه که شما کیزنی که نباید خواننده رو نقد کرد! خواننده بوده که این محصول ارزون و دوزاری رو خونده و مسئولش اونه.
    شما فک میکنی من فن قمیشی هستم و دارم ازش طرفداری میکنم درسته ؟! دیگه سابقه من و نظرهای تند و تیز من که منجر به دعواهای فراوان و اخراج و بگیر ببند در مورد تمام خواننده ها شده رو حتماً در این سالها دیدی !!! من بدون تعصب همیشه نظرمو گفتم تلخ و گزنده هم بوده هست و معلومه باعث دلخوری و دعوا شده و میشه ... در مورد قمیشی که هیچ در مورد توماس و دیتر بوهلن و بقیه خواننده های مورد علاقم هم نظرمو گفتم که همیشه هم تلخ و گزنده بوده ... مشکل اینجاست فرهنگ نقد و تحمل نظر دیگران در ایران وجود نداره ... نمونش فراستی سینما ... منم معتقدم نشستن یه گوشه و نظاره کردن و گفتن این حرف که سنی ازت گذشته ، بده برات ، خجالت بکش ، که چی و از این حرفا معنا نداره ... چه گذشته در تاپیک و چه الان در پیج ... خب این توضیح در مورد تعصب رو قمیشی ...
    حالا اینجا بحث این آلبومه ... خب سوابق معلومه ... قمیشی با غرور خاص خودش هیچوقت زنگ نمیزنه گوگوش که بیا برات آلبوم بسازم ! غیر اینه ؟! خب تو آهنگ فیت هم گفت گوگوش زنگ زده گفته میای بخونیم منم گفتم از خدامه ... پس معلومه که گوگوش و رها اعتمادی اونم در شرایط قرنطینه ( از لفظ دیگه ای استفاده نمیکنم ) تصمیم گرفتن آلبوم بدن و بعدش زنگ زدن سیاوش ملودی بسازه ... در مورد شیرزاد هم بازم سابقه سیاوش مشخصه و هیچوقت نگفته تنظیم کننده با من چون اخلاقش خاص خودشه پیر هم شده بدتر ... پس بازم گوگوش به سیاوش گفته تنظیم کننده سراغ نداری و سیاوش هم بلافاصله یاد الیاس سمپل افتاده و دوپس دوپس ... پس تمام مسئولیت می افته گردن گوگوش غیر اینه ؟! نمیگم سیاوش تقصیر نداره ولی به اندازه خودش نه اینکه گوشه کنایه بهش میزنن و تمام گند زدن رو میندازن گردنش ...
    این آلبوم حاصل عشق بازی بوده ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 نمایش پست ها
    اگه نقدی داره فقط میتونی به ترانه ها داشته باشی تو هرگز اجازه نداری حریم شخصی خواننده ها را نقد و برسی کنی البته میدونم که حرف خودتو میزنی و بحث کردن باهات دور باطل هست
    بحثی نداریم فقط نظرمو گفتم تلخ هم هست قبول دارم ... همیشه گفتم حریم خصوصی خواننده ها به خودش مربوطه ولی ، ولی داره !! ولی اینجا هوشمندانه تمام مسئولیت می افته گردن یکی دیگه در حالی که همه قضیه عشق پیری و شوگر مامی رو میدونن ...

نیمه فعال
    شما فک میکنی من فن قمیشی هستم و دارم ازش طرفداری میکنم درسته ؟! دیگه سابقه من و نظرهای تند و تیز من که منجر به دعواهای فراوان و اخراج و بگیر ببند در مورد تمام خواننده ها شده رو حتماً در این سالها دیدی !!! من بدون تعصب همیشه نظرمو گفتم تلخ و گزنده هم بوده هست و معلومه باعث دلخوری و دعوا شده و میشه ... در مورد قمیشی که هیچ در مورد توماس و دیتر بوهلن و بقیه خواننده های مورد علاقم هم نظرمو گفتم که همیشه هم تلخ و گزنده بوده ... مشکل اینجاست فرهنگ نقد و تحمل نظر دیگران در ایران وجود نداره ... نمونش فراستی سینما ... منم معتقدم نشستن یه گوشه و نظاره کردن و گفتن این حرف که سنی ازت گذشته ، بده برات ، خجالت بکش ، که چی و از این حرفا معنا نداره ... چه گذشته در تاپیک و چه الان در پیج ... خب این توضیح در مورد تعصب رو قمیشی ...
    حالا اینجا بحث این آلبومه ... خب سوابق معلومه ... قمیشی با غرور خاص خودش هیچوقت زنگ نمیزنه گوگوش که بیا برات آلبوم بسازم ! غیر اینه ؟! خب تو آهنگ فیت هم گفت گوگوش زنگ زده گفته میای بخونیم منم گفتم از خدامه ... پس معلومه که گوگوش و رها اعتمادی اونم در شرایط قرنطینه ( از لفظ دیگه ای استفاده نمیکنم ) تصمیم گرفتن آلبوم بدن و بعدش زنگ زدن سیاوش ملودی بسازه ... در مورد شیرزاد هم بازم سابقه سیاوش مشخصه و هیچوقت نگفته تنظیم کننده با من چون اخلاقش خاص خودشه پیر هم شده بدتر ... پس بازم گوگوش به سیاوش گفته تنظیم کننده سراغ نداری و سیاوش هم بلافاصله یاد الیاس سمپل افتاده و دوپس دوپس ... پس تمام مسئولیت می افته گردن گوگوش غیر اینه ؟! نمیگم سیاوش تقصیر نداره ولی به اندازه خودش نه اینکه گوشه کنایه بهش میزنن و تمام گند زدن رو میندازن گردنش ...
    این آلبوم حاصل عشق بازی بوده ...
    اری عجیب دفاع میکنی احسان
    اما اصرار داری بگی دفاع نمیکنی
    آقا شوگرمامی و رها گفتن بساز
    قمیشی بزرگ وقتی دیگه حتا نمیتچنه سرپا وایسه مثل ابی و داریوش و معین و گوگوش چرا قبول کرده اینجوری تر بزنه به یک پرچژه ی تر در تر که از ترانه هاش مشخص بوده چه تری میشه
    اینا بهونس عزیزم
    ایرانی پول پرسته و فرقی نمیکنه فامیلیش قمیشی باشه یا آنشین یا حامدی
    تو بستر مرگم باشه خودشو باید به پول بفروشه.

فوق حرفه ای
    یه چیزی هم یادم افتاد از قلم انداختم ...
    تاپیک و پیج و فن پیج زده شده و میشه و خواهد زده شد برای کامنت دادن برای نظر دادن غیر اینه ؟! حالا یک عضو سایت یا فالوور پیج یا یه نفر که از اکسپلور اومده نظرشو گفته به بدترین شکل ممکن ( البته بدون توهین آنچنانی چون بعضی حرفا دیگه توهین محسوب نمیشه ) باید چند تا پاسخ یا ریپلای بگیره و بلاک بشه ؟! الان شما فراستی سینما رو ببینین که میاد نقدشو میکنه وچه توهین هایی از همه میشنوه چه سینماگر چه سینماچی و ... در حالی اون فقط نظر شخصیشه !!! چه درست چه غلط ! چه از روی عداوت چه از سر دلسوزی ! تو کشورهایی دیگه شدیدترین کامنتها زده میشه و گوشکوب ترین نقدها نوشته میشه ولی خبری از ریپلای آنچنانی نیست ...
    اینکه یک نفر بیاد نظرشو بگه باید مورد استقبال قرار بگیره در هر جا چه فضای مجازی چه هر جای دیگه ولی متاسفانه فرهنگی نهادینه شده که صبر و تحملش خیلی کمه ...
    همه باید نظرشونو بگن و استقبال هم بشه حتی بچه ده ساله ... این حرفیه که من چندین و چند سال اینجا و همه جا گفتم ...

فوق حرفه ای
    اری عجیب دفاع میکنی احسان
    اما اصرار داری بگی دفاع نمیکنی
    آقا شوگرمامی و رها گفتن بساز
    قمیشی بزرگ وقتی دیگه حتا نمیتچنه سرپا وایسه مثل ابی و داریوش و معین و گوگوش چرا قبول کرده اینجوری تر بزنه به یک پرچژه ی تر در تر که از ترانه هاش مشخص بوده چه تری میشه
    اینا بهونس عزیزم
    ایرانی پول پرسته و فرقی نمیکنه فامیلیش قمیشی باشه یا آنشین یا حامدی
    تو بستر مرگم باشه خودشو باید به پول بفروشه.
    نه قمیشی احتیاجی به پول داره نه گوگوش نه ابی ! این حرفو از رو باد هوا نمیزنم چون میدونم برای نوه ها هم پول ذخیره کردن ...
    نمیدونم چرا قمیشی قبول کرده ... حالا از روی رفاقت یا پول که شما میگی !
    من اگه حرفی زدم در مورد قمیشی به خاطر این بود که اتفاقی دیدم حرف کاور زدن قمیشی شده و تقصیرا رو انداختن گردنش ... لفظ شوگر مامی هم از دهنم پرید چون به هر حال بدم میاد ازش طبیعیه تا حد این لفظ ...

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)