دوستان من به عنوان کسی که موسیقی دهه پنجاه رو بیش از سی سال دنبال کردم و سالها و بارها گوش کردم ، نظر شخصی خودم و میدم :
کارنامه قبل از انقلاب گوگوش با کارهای جاودان واروژان، شماعی زاده، بابک افشار، پرویز مقصدی و ... غیر قابل انکاره ...
اما کارنامه بعد ازانقلاب زیاد قابل دفاع نیست و به نظر من هم آلبوم اعجاز با گروه های دو نفره رها اعتمادی و بابک سعیدی، بابک روزبه و شوبرت
و همچنین روزبه بمانی و علیرضا افکاری از بقیه کارها بهتره ....
در مورد آلبوم 21 هم من فکر میکنم با یک تنظیم بهتر این کار قابل قبولتر از اینی میشد که هست .
ویرایش توسط johnny : 03-29-2021 در ساعت 02:39 PM
تا اون بخش از کامنتتون که کارهای گوگوش قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیس کاملا موافقم .... اما اگه بخام راجب کارهای بعد از خروج گوگوش از ایران نظر بدم به لحاظ ترانه آلبومهایی مثل شب سپید و یکی دو آلبوم دیگه ای که ترانه ها با شهیار قنبری بود بازم میگم به لحاظ ترانه جزو بهترینهای بعد از خروجش بودن اما گوگوش کلا مشکل ملودی پیدا کرده حتی اعجاز هم با اینکه کار بدی نبود اما وقتی میاد کنار کارهای فاخر گوگوش قرار میگیره کاملا کمرنگ میشه
عمویی شما قطعأ سنت از من کمتره در نهایت همسن من باشی
اما سلیقت که ترانه ی خنده دار "شام من گریه کبابه" رو انتخاب کردی یکمی به شک انداخت منو درباره سنت..
حالا جدا ازین حرفا شما عزیز منی
سال نو رو به همتون تبریک میگم
اما بیاید قبول کنید همتون
که قمیشی، قنبری، گوگوش، جنتی عطایی و... همگی اسطوره های تکرار نشدنی ما بودن و خواهند موند اما همشون باید دهسال قبل بازنشیت میشدن حداقل
قنبری و جنتی عطایی که دیگه واقعأ خیلی ساله تموم شدن و چرت و پرت مینویسن درست برعکش یچشاهکارای بیتکرار سالهای دورشون که دیگه عیچکس نمیتونه اونهارو تکرار کنه
قمیشی باید ده سال قبل بازنشسته میشد ؟؟؟ چی میگی عمو ؟؟؟ قمیشی 75 سالشه بعد میاد با آهنگ عاشق کل موزیک ایرانو منفجر می کنه از هر دو تا آهنگی که منتشر میکنه یکیش بی شک هیت میشه انصافا ساقیتو عوض کن آلبوم جدید گوگوش بی نظیره و واقعا دارم باهاش زندگی میکنم . شما هنوز گوشتون تو دهه شصت و هفتاد قفله بهتره تخلیه کنید . بله عزیز کارهای گوگوش قبل انقلاب همتا ندارن ولی اگه همون زمان تو اوج جوونی با استاد قمیشی هم کار میکرد شک نکن الآن اون کارها رودست نداشتن . اسطوره همیشه اسطورست قمیشی و گوگوش و ..... برا من سوتم بزنن بدن بیرون بازم قفل میشم روشون . بعضی از دوستانم بهتره برن نرو سمیه و تتلو گوش بدن
یه آهنگو هنوزم باز به عشقت ، میزاره هر دقیقه روی تکرار ......!
برای یک عده این آلبوم جالب و برجسته نیست، به نظرات و عقایدِ همدیگر احترام بگزاریم.
نکته جالب آلبوم 21 گوگوش اینه که هر چی بیشتر به آهنگ های این آلبوم گوش میدی بیشتر ازش خوشت میاد.
بعدش اینکه اونقدر سیاوش قمیشی و گوگوش کارنامه شون قویه که هیچ وقت تموم نمیشن.
همین قمیشی که دوستان میگن تموم شده در اوج پیری آهنگ "عاشق" رو بیرون داد. انصافاً هر چی گوشی میدی خسته نمیشی. یا حتی "سرنوشت" که آخرین آهنگ قمیشیه.
من 34 سال سنمه. همین که هنوز صدای این بزرگان رو میشنوم واسم خیلیه. یه روزی حسرت بدترین کارای قمیشی و گوگوش رو خواهید خورد.
این غم رو روزی که حبیب رفت با همه وجودم درک کردم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)