صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40

موضوع: آلبوم 21 گوگوش

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط izeh نمایش پست ها
    اعجاز چی داره برا گفتن ؟ میشه بگید ؟ به نظر خیلیا اعجاز یکی از بدترین آلبوهای تاریخ گوگوشه آلبومی خسته کننده با یکنواخت . سیاوش قمیشی تموم شده ؟ جک قرن رو گفتی عزیز . آلبوم جدید گوگوش با ملودی های استثنایی قمیشی و صدای دیوونه کننده ی گوگوش قویترین و دلنشین ترین آلبوم بعد مهاجرتش هستش اینو من نمیگم برو نظر هوادارارو تو پیج خانم گوگوش و سایت های موزیک ببین . آخه من موندم یه آلبوم رو چطور میشه کمتر از سه چهار روز در موردش نظر داد
    کاملا موافقم .... بعضی دوستان فقط به خاطر ملودیهای علیرضا افکاری و ترانه های روزبه میگن اعجاز خوبه در صورتی که چه ملودیها و چه شعرها از افکاری و روزبه نسبت به آلبوم دنیای این روزای داریوش به شدت سطحش پایین تره و در واقع حتی خود افکاری و روزبه هم تو آلبوم اعجاز روی اوج نیستن ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    کاملا موافقم .... بعضی دوستان فقط به خاطر ملودیهای علیرضا افکاری و ترانه های روزبه میگن اعجاز خوبه در صورتی که چه ملودیها و چه شعرها از افکاری و روزبه نسبت به آلبوم دنیای این روزای داریوش به شدت سطحش پایین تره و در واقع حتی خود افکاری و روزبه هم تو آلبوم اعجاز روی اوج نیستن ...
    حداقل بدونید کیا سازنده بودن بعد بیاید نظر صادر کنید توروقرآن
    چرا ما ایرانیا فقط یادگرفتیم نظر بدیم وقتی فقط یه چیزی درباره موضوع بنظرمون جالبه و دربارش کامل نمیدونیم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    حداقل بدونید کیا سازنده بودن بعد بیاید نظر صادر کنید توروقرآن
    چرا ما ایرانیا فقط یادگرفتیم نظر بدیم وقتی فقط یه چیزی درباره موضوع بنظرمون جالبه و دربارش کامل نمیدونیم
    عمو جون راجب اطلاعات صحبت نکن که نه تنها عوامل کارهای گوگوش بلکه تمام عوامل موسیقی های دهه ۵۰ تا امروز همه ی خواننده های اسطورمونو میشناسم و باهاشون زندگی کردم ... از نوع کامنتت مشخصه چند سالته پس همینجا دکمتو میزنم و به خدا میسپارمت

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    دوستان من به عنوان کسی که موسیقی دهه پنجاه رو بیش از سی سال دنبال کردم و سالها و بارها گوش کردم ، نظر شخصی خودم و میدم :
    کارنامه قبل از انقلاب گوگوش با کارهای جاودان واروژان، شماعی زاده، بابک افشار، پرویز مقصدی و ... غیر قابل انکاره ...
    اما کارنامه بعد ازانقلاب زیاد قابل دفاع نیست و به نظر من هم آلبوم اعجاز با گروه های دو نفره رها اعتمادی و بابک سعیدی، بابک روزبه و شوبرت
    و همچنین روزبه بمانی و علیرضا افکاری از بقیه کارها بهتره ....
    در مورد آلبوم 21 هم من فکر میکنم با یک تنظیم بهتر این کار قابل قبولتر از اینی میشد که هست .
    ویرایش توسط johnny : 03-29-2021 در ساعت 02:39 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط johnny نمایش پست ها
    دوستان من به عنوان کسی که موسیقی دهه پنجاه رو بیش از سی سال دنبال کردم و سالها و بارها گوش کردم ، نظر شخصی خودم و میدم :
    کارنامه قبل از انقلاب گوگوش با کارهای جاودان واروژان، شماعی زاده، بابک افشار، پرویز مقصدی و ... غیر قابل انکاره ...
    اما کارنامه بعد ازانقلاب زیاد قابل دفاع نیست و به نظر من هم آلبوم اعجاز با گروه های دو نفره رها اعتمادی و بابک سعیدی، بابک روزبه و شوبرت
    و همچنین روزبه بمانی و علیرضا افکاری از بقیه کارها بهتره ....
    در مورد آلبوم 21 هم من فکر میکنم با یک تنظیم بهتر این کار قابل قبولتر از اینی میشد که هست .
    تا اون بخش از کامنتتون که کارهای گوگوش قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیس کاملا موافقم .... اما اگه بخام راجب کارهای بعد از خروج گوگوش از ایران نظر بدم به لحاظ ترانه آلبومهایی مثل شب سپید و یکی دو آلبوم دیگه ای که ترانه ها با شهیار قنبری بود بازم میگم به لحاظ ترانه جزو بهترینهای بعد از خروجش بودن اما گوگوش کلا مشکل ملودی پیدا کرده حتی اعجاز هم با اینکه کار بدی نبود اما وقتی میاد کنار کارهای فاخر گوگوش قرار میگیره کاملا کمرنگ میشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    تا اون بخش از کامنتتون که کارهای گوگوش قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیس کاملا موافقم .... اما اگه بخام راجب کارهای بعد از خروج گوگوش از ایران نظر بدم به لحاظ ترانه آلبومهایی مثل شب سپید و یکی دو آلبوم دیگه ای که ترانه ها با شهیار قنبری بود بازم میگم به لحاظ ترانه جزو بهترینهای بعد از خروجش بودن اما گوگوش کلا مشکل ملودی پیدا کرده حتی اعجاز هم با اینکه کار بدی نبود اما وقتی میاد کنار کارهای فاخر گوگوش قرار میگیره کاملا کمرنگ میشه
    عمویی شما قطعأ سنت از من کمتره در نهایت همسن من باشی
    اما سلیقت که ترانه ی خنده دار "شام من گریه کبابه" رو انتخاب کردی یکمی به شک انداخت منو درباره سنت..
    حالا جدا ازین حرفا شما عزیز منی
    سال نو رو به همتون تبریک میگم
    اما بیاید قبول کنید همتون
    که قمیشی، قنبری، گوگوش، جنتی عطایی و... همگی اسطوره های تکرار نشدنی ما بودن و خواهند موند اما همشون باید دهسال قبل بازنشیت میشدن حداقل
    قنبری و جنتی عطایی که دیگه واقعأ خیلی ساله تموم شدن و چرت و پرت مینویسن درست برعکش یچشاهکارای بیتکرار سالهای دورشون که دیگه عیچکس نمیتونه اونهارو تکرار کنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    عمویی شما قطعأ سنت از من کمتره در نهایت همسن من باشی
    اما سلیقت که ترانه ی خنده دار "شام من گریه کبابه" رو انتخاب کردی یکمی به شک انداخت منو درباره سنت..
    حالا جدا ازین حرفا شما عزیز منی
    سال نو رو به همتون تبریک میگم
    اما بیاید قبول کنید همتون
    که قمیشی، قنبری، گوگوش، جنتی عطایی و... همگی اسطوره های تکرار نشدنی ما بودن و خواهند موند اما همشون باید دهسال قبل بازنشیت میشدن حداقل
    قنبری و جنتی عطایی که دیگه واقعأ خیلی ساله تموم شدن و چرت و پرت مینویسن درست برعکش یچشاهکارای بیتکرار سالهای دورشون که دیگه عیچکس نمیتونه اونهارو تکرار کنه
    شما هم با این ‌کامنتت لول شنیداری موسیقاییتو مشخص کردی ... حرف دیگه ای ندارم اما تمام ترانه سراهای فعلی که ادعای قلم دارن در بهترین حالت کپی دست چندمی از ترانه های ایرج و اردلان و شهیار رو دارن انجام میدن ... همینجا بحث تمام !

9. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    قمیشی باید ده سال قبل بازنشسته میشد ؟؟؟ چی میگی عمو ؟؟؟ قمیشی 75 سالشه بعد میاد با آهنگ عاشق کل موزیک ایرانو منفجر می کنه از هر دو تا آهنگی که منتشر میکنه یکیش بی شک هیت میشه انصافا ساقیتو عوض کن آلبوم جدید گوگوش بی نظیره و واقعا دارم باهاش زندگی میکنم . شما هنوز گوشتون تو دهه شصت و هفتاد قفله بهتره تخلیه کنید . بله عزیز کارهای گوگوش قبل انقلاب همتا ندارن ولی اگه همون زمان تو اوج جوونی با استاد قمیشی هم کار میکرد شک نکن الآن اون کارها رودست نداشتن . اسطوره همیشه اسطورست قمیشی و گوگوش و ..... برا من سوتم بزنن بدن بیرون بازم قفل میشم روشون . بعضی از دوستانم بهتره برن نرو سمیه و تتلو گوش بدن
    یه آهنگو هنوزم باز به عشقت ، میزاره هر دقیقه روی تکرار ......!

فعال
    برای یک عده این آلبوم جالب و برجسته نیست، به نظرات و عقایدِ همدیگر احترام بگزاریم.

12. کاربر مقابل از Elegance عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نکته جالب آلبوم 21 گوگوش اینه که هر چی بیشتر به آهنگ های این آلبوم گوش میدی بیشتر ازش خوشت میاد.
    بعدش اینکه اونقدر سیاوش قمیشی و گوگوش کارنامه شون قویه که هیچ وقت تموم نمیشن.
    همین قمیشی که دوستان میگن تموم شده در اوج پیری آهنگ "عاشق" رو بیرون داد. انصافاً هر چی گوشی میدی خسته نمیشی. یا حتی "سرنوشت" که آخرین آهنگ قمیشیه.
    من 34 سال سنمه. همین که هنوز صدای این بزرگان رو میشنوم واسم خیلیه. یه روزی حسرت بدترین کارای قمیشی و گوگوش رو خواهید خورد.
    این غم رو روزی که حبیب رفت با همه وجودم درک کردم.

14. 2 کاربر مقابل از RezaMahdavian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)