توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هواداران محسن یگانه | ماه عسل امسال با صدای یگانه
POURIA
05-10-2015, 10:23 AM
دیوار (sm74)
دیوارو هل میدم غمام جاشه (sm74)
jomjomeh
05-10-2015, 10:29 AM
کاری جز ناله انگار دیگه بلد نیستا(sm132)
نه شبیه قبلنا نیستی
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههه(sm118)(sm118)
jigsaw
05-10-2015, 10:47 AM
فعلا تا اهنگ 9 ش رو گوش دادم . داغونه و ضعیف (sm35)
مشکل اصلی البومش هم همون ملودیاش هست که تکراری و به گوش اشناست
این چه اصراری داره همش خودش ملودی میسازه عین بابک جهانبخش
برای همین ایده جدید ندارن هر 3-4 کارشون شبیه هم در میاد
hamidjalab1
05-10-2015, 10:50 AM
خسته کنندس!
یاد رگ خواب بخیر...
قبلا هم گفتم بعد رگ خواب یگانه خیلی افت کرده و همچنان هم داره ادامه میده
این هفته آۀبوم حمید عسکری هم میاد امیدوارم اون بهتر باشه
jigsaw
05-10-2015, 10:53 AM
خسته کنندس!
یاد رگ خواب بخیر...
قبلا هم گفتم بعد رگ خواب یگانه خیلی افت کرده و همچنان هم داره ادامه میده
این هفته آۀبوم حمید عسکری هم میاد امیدوارم اون بهتر باشه
حمید عسکری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ این که تکراری تر از یگانه وجهانبخشه
hamidjalab1
05-10-2015, 10:54 AM
حمید عسکری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ این که تکراری تر از یگانه وجهانبخشه
اونم کلا بعد آلبوم اولش تعطیل شده
گفتم امیدوارم بهتر باشه
jigsaw
05-10-2015, 10:57 AM
اونم کلا بعد آلبوم اولش تعطیل شده
گفتم امیدوارم بهتر باشه
امیدوار نباش الکی
البوم مهدی یراحی هم فکر کنم همین روزا بیاد . البومش قطعا خوب میشه . هم خودش هم با کسایی که کار میکنه عالیه
hamidjalab1
05-10-2015, 10:59 AM
امیدوار نباش الکی
البوم مهدی یراحی هم فکر کنم همین روزا بیاد . البومش قطعا خوب میشه . هم خودش هم با کسایی که کار میکنه عالیه
از کاورش معلوم بود این یکیم تعطیله (sm59)ولی حالا بیاد ببینیم چجوریه
مهدی یراحی صداش نچسبه
Farbod-7
05-10-2015, 11:00 AM
تبریک به طرفدارای یگانه البوم خیلی خوبیه
زنده بودم به هوای تو (sm127)
کدهای ایراسل
٣٣١٨٦٥١ نه قطعه دوم محسن یگانه
٣٣١٨٦٥٢ نه قطعه سوم محسن یگانه
٣٣١٨٦٥٠ نه محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٩ دیوار محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٨ دیوار بیکلام محسن یگانه
کد آهنگ پیشواز ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%D8%A7%D8%B2) دنبالش میرم
٣٣١٨٦٤٥ دنبالش می رم محسن یگانه
٣٣١٨٦٤٦ دنبالش می رم قطعه دوم محسن یگانه
کد:
٣٣١٨٦٥٣
نام:
درکم کن
اثری از:
محسن یگانه
sazan
05-10-2015, 11:00 AM
دوستان سلام.ببخشید من فقط نظرم رو میگم.شاید خیلی ها بگن هنوز 1 ساعت نشده میای نظر میدی.ولی فکر میکنم این نوع ترانه گفتن که یک نوعی واگویه است هر گونه تامل و تفکر رو از ادم میگیره.واسه همین فکر کنم با یه دور شنیدن هم میشه نظر داد. نمیدونم چه اصراری هستد که ما خودمون بشینیم و یک سری کلمات رو کنار هم بچینیم و با تحریر صدا سعی کنیم ملودی دارش کنیم.این آلبوم نه کلام محوره نه موسیقی محور.همنطور که خود محسن یگانه گفت یه کار دلیه.یعنی یه سری احساست خام رو میاریم رو کاغذ به اسم ترانه تقدیمش میکنیم به هوادارنمون.من واقعا فکر میکنم باید یه تجدید نظر اساسی بشه این کار توسط هواداران یگانه.اتفاقا باید دوستداران یگانه نگران خوانندشون باشن.نقدش کنن. متاسفانه در این مارکت وزارت ارشادی به خودی خود به یک خواننده مخصوصا ترانه سرا که گلوش همیشه به خاطر سانسور فشرده است ظلم میشه.اما اینکه ما خودمون میایم و به این ظلم اضافه میکنیم اینطور خوراک تهیه میکنیم خود زنی اساسی محسوب میشه.
POURIA
05-10-2015, 11:05 AM
میخندم و دردامو میشمارم ......تلخه ولی شاید دلم وا شه (sm74)(sm127)
jigsaw
05-10-2015, 11:06 AM
از کاورش معلوم بود این یکیم تعطیله (sm59)ولی حالا بیاد ببینیم چجوریه
مهدی یراحی صداش نچسبه
عسکری و یگانه که کلا از اول معلوم هست چرته
اون دیگه سلیقس میگی نچسبه
POURIA
05-10-2015, 11:06 AM
دوستان سلام.ببخشید من فقط نظرم رو میگم.شاید خیلی ها بگن هنوز 1 ساعت نشده میای نظر میدی.ولی فکر میکنم این نوع ترانه گفتن که یک نوعی واگویه است هر گونه تامل و تفکر رو از ادم میگیره.واسه همین فکر کنم با یه دور شنیدن هم میشه نظر داد. نمیدونم چه اصراری هستد که ما خودمون بشینیم و یک سری کلمات رو کنار هم بچینیم و با تحریر صدا سعی کنیم ملودی دارش کنیم.این آلبوم نه کلام محوره نه موسیقی محور.همنطور که خود محسن یگانه گفت یه کار دلیه.یعنی یه سری احساست خام رو میاریم رو کاغذ به اسم ترانه تقدیمش میکنیم به هوادارنمون.من واقعا فکر میکنم باید یه تجدید نظر اساسی بشه این کار توسط هواداران یگانه.اتفاقا باید دوستداران یگانه نگران خوانندشون باشن.نقدش کنن. متاسفانه در این مارکت وزارت ارشادی به خودی خود به یک خواننده مخصوصا ترانه سرا که گلوش همیشه به خاطر سانسور فشرده است ظلم میشه.اما اینکه ما خودمون میایم و به این ظلم اضافه میکنیم اینطور خوراک تهیه میکنیم خود زنی اساسی محسوب میشه.بزارید یکم گوش بدید آلبوم بعد نظر قطعی بدید (sm25)
فوق العاده بوددد
دیوار چه تنظیم فوق العاده ایی داشت
این آلبوم نه تنها بهتر از رگ خواب بلکه بهتر از نفسهای بی هدفه
خیلی فوق العادست!
باید لااقل یک هفته ریپید کنید تا به رموز احساسیه این آهنگا پی ببرید
یه عده از دوستانم هستن آلبومو دانلود میکنن گوش میکنن لذت میبرن
همین الانشم خو گرفته با آلبومو داره لذت مببره
بعد باز میان تخریب میکنن هنوز یک ساعت نشده دوستان کم لطفی نکنین!با خودتون رو راست باشین لا اقل
hamidjalab1
05-10-2015, 11:12 AM
یه عده از دوستانم هستن آلبومو دانلود میکنن گوش میکنن لذت میبرن
همین الانشم خو گرفته با آلبومو داره لذت مببره
بعد باز میان تخریب میکنن هنوز یک ساعت نشده دوستان کم لطفی نکنین!با خودتون رو راست باشین لا اقل
والا ما که لذتی نبردیم
عین حباب با 1بار گوش دادن رغبتی واسه بار دوم نبود
اتفاقا شما باید یکم روراست باشین که هرچی میخونه نگین عالیه
دوستان سلام.ببخشید من فقط نظرم رو میگم.شاید خیلی ها بگن هنوز 1 ساعت نشده میای نظر میدی.ولی فکر میکنم این نوع ترانه گفتن که یک نوعی واگویه است هر گونه تامل و تفکر رو از ادم میگیره.واسه همین فکر کنم با یه دور شنیدن هم میشه نظر داد. نمیدونم چه اصراری هستد که ما خودمون بشینیم و یک سری کلمات رو کنار هم بچینیم و با تحریر صدا سعی کنیم ملودی دارش کنیم.این آلبوم نه کلام محوره نه موسیقی محور.همنطور که خود محسن یگانه گفت یه کار دلیه.یعنی یه سری احساست خام رو میاریم رو کاغذ به اسم ترانه تقدیمش میکنیم به هوادارنمون.من واقعا فکر میکنم باید یه تجدید نظر اساسی بشه این کار توسط هواداران یگانه.اتفاقا باید دوستداران یگانه نگران خوانندشون باشن.نقدش کنن. متاسفانه در این مارکت وزارت ارشادی به خودی خود به یک خواننده مخصوصا ترانه سرا که گلوش همیشه به خاطر سانسور فشرده است ظلم میشه.اما اینکه ما خودمون میایم و به این ظلم اضافه میکنیم اینطور خوراک تهیه میکنیم خود زنی اساسی محسوب میشه.
واقعااااااا خیلی جالبه این نظراتو ادم میشنوه
اقایی که میگی اینا واگویس و یه سری احساسات خام
چطور موقعی که البوم نفس های بی هدف بدون هیچ جنجال و شلوغ بازی اومد که اونم یکار دلی و احساسی بود اونوقت اون خیلی خوب بود اما این البوم میشه واگویه !!!
اتفاقا خیلی هم به دل نشست و هنوزم خیلیا ازش تقلید می کنن
خواهشا با فکر نظر بدین
شما هر خواننده داخل ایرانو بگین بیایم حرف بزنیم
محسن واقعا فوق العادس
jigsaw
05-10-2015, 11:13 AM
والا ما که لذتی نبردیم
این طرف خیلی جو گیره هر کی انتقاد میکنه میاد نقل قول میگیره حرفای عجیب میزنه
حالا هم ببین چی میگه !! میگه بهتر از رگ خواب !!!!!!!!1(sm2)
این البومش از حباب هم بدتره
بعد میگه یه هفته ریپیدد!! کنید
اقای brzz : ریپیت درسته نه ریپید
hamidjalab1
05-10-2015, 11:14 AM
عسکری و یگانه که کلا از اول معلوم هست چرته
اون دیگه سلیقس میگی نچسبه
یگانرو بیشتر قبول دارم،نمیدونم چرا اینجوری شده.کلا صداش مثل قبل نیست.همش ناله و تحریرای الکی میده
عسکری بدرد همون برنامه شام ایرانی میخوره،ولی این آلبومش فکر کنم خوب بشه
hamidjalab1
05-10-2015, 11:16 AM
این طرف خیلی جو گیره هر کی انتقاد میکنه میاد نقل قول میگیره حرفای عجیب میزنه
حالا هم ببین چی میگه !! میگه بهتر از رگ خواب !!!!!!!!1(sm2)
این البومش از حباب هم بدتره
بعد میگه یه هفته ریپیدد!! کنید
اقای brzz : ریپیت درسته نه ریپید
من خودم تعریف الکی نمیکنم.الکیم از کسی ایراد نمیگیرم.خداییش باید واقع بین بود
این طرفداری کورکورانس
Gsshop
05-10-2015, 11:17 AM
به خواننده های یکدیگر بی احترامی نکنید
والا ما که لذتی نبردیم
از لحن نظر دادن و حضورتون تو این صفحه کاملا مشخصه چقد سوپرایز کرده شماهارو این آلبوم،چه اشکالی داره وقتی یه کاری عالیو بی نقصه
تمجید کنیم نه تخریب!
کارشناسایه جالب موزیکی داره مملکته مام نیم ساعته آلبوم اومده تخریب میکنن اونم بی دلیل!
ما از اووون اول محسن یگانرو بخاطره دلی خوندنو احساسی خوندشش دوست داشیم!محسن تا بوده همین بوده!پر طرفدارین ترین خواننده ایرانه!این پرطرفدارترین به مزاق خیلیا خوش نمیاد متاسفانه!
hamidjalab1
05-10-2015, 11:19 AM
از لحن نظر دادن و حضورتون تو این صفحه کاملا مشخصه چقد سوپرایز کرده شماهارو این آلبوم،چه اشکالی داره وقتی یه کاری عالیو بی نقصه
تمجید کنیم نه تخریب!
کارشناسایه جالب موزیکی داره مملکته مام نیم ساعته آلبوم اومده تخریب میکنن اونم بی دلیل!
ما از اووون اول محسن یگانرو بخاطره دلی خوندنو احساسی خوندشش دوست داشیم!محسن تا بوده همین بوده!پر طرفدارین ترین خواننده ایرانه!این پرطرفدارترین به مزاق خیلیا خوش نمیاد متاسفانه!
باش(sm59)
jigsaw
05-10-2015, 11:20 AM
وای خدا این خیلی بامزس brzz
پرطرفدارترین (sm2)
تو داخل ایرانشم جز 3 نفر اول نیست بعد میگه پرطرفدارترین
این طرفدار داشت که البوماش دو زار میفروخت نمیومد بگه البومم بخرید تو رو خدا یا مصاحبه بر علیه این و اون نمیکرد تیتر شه البومش بیشتر فروش بره
4-5 تا طرفدار دختر اونم بین 14-18 سال که بچه هستن داره اونا هم بزرگ شن عقلشون بیشتر شه خودشون از طرفداریش کنار میکشن
هر خواننده سبک و طرفدار خودشو داره
از مقایسه خواننده ها با همدیگه و البومای قبلیشون هیچی بدست نمیاد
محسن طرفدارای خودشو داره که اونم خیلی زیادن
بخاطر احساسی خوندنشه و اینکه خودش رو پای خودشه
hamidjalab1
05-10-2015, 11:21 AM
به هم بی احترامی نکنید که ما نخوایم پستاتون رو پاک کنیم
بی احترامی کجا بود
داریم نظرمونو میگیم (sm81)
jigsaw
05-10-2015, 11:21 AM
من خودم تعریف الکی نمیکنم.الکیم از کسی ایراد نمیگیرم.خداییش باید واقع بین بود
این طرفداری کورکورانس
والا همینو بگو انگار خود یگانس یا پولی گرفته حمایت کنه ازش
من خودم به جز استاد معین رو هیچ خواننده دیگه تعصب ندارم حتی معین هم کار ضعیف بده میگم
طرفدارایه یگانه ،جاستیا
ادب و شعورشون تو همه جا زبون زده
ما کلن به کسی توهین نمیکنیم
از کار یا آهنگ کسی خوشمون نیاد
خیلی شیک گوش نمیدیم کارشو و نظر تخریب کننده نمیدیم!
اما متاسفانه طرفدارایه بی منطق بعضی از خوانندها کم لطفی میکنن
وای خدا این خیلی بامزس brzz
پرطرفدارترین (sm2)
تو داخل ایرانشم جز 3 نفر اول نیست بعد میگه پرطرفدارترین
این طرفدار داشت که البوماش دو زار میفروخت نمیومد بگه البومم بخرید تو رو خدا یا مصاحبه بر علیه این و اون نمیکرد تیتر شه البومش بیشتر فروش بره
4-5 تا طرفدار دختر اونم بین 14-18 سال که بچه هستن داره اونا هم بزرگ شن عقلشون بیشتر شه خودشون از طرفداریش کنار میکشن
الان ناراحتیه تو دقیقا از چیه؟؟؟
:)))))
از چی ناراحتی به عمو بگو؟؟
Gsshop
05-10-2015, 11:24 AM
مثل اینکه یه سورپرایز دارن چند ساعت دیگه برا البوم یگانه
hamidjalab1
05-10-2015, 11:25 AM
چیزی که مشخصه آلبوم به آلبوم داره افت میکنه
این نظر منه
یکم نو آوری خلاقیت
خواننده ای که بخواد با تکرار کاراش فقط درصدی از طرفدارای افراطیشو راضی کنه که خواننده نمیشه
hamidjalab1
05-10-2015, 11:28 AM
والا همینو بگو انگار خود یگانس یا پولی گرفته حمایت کنه ازش
من خودم به جز استاد معین رو هیچ خواننده دیگه تعصب ندارم حتی معین هم کار ضعیف بده میگم
این نوع طرفداریا واسه کسایی که سنوسالشون کمه!
الان برو فیسبوک تتلو یه حرفی بزن هزارنفر میریزن سرت (sm70)
باشه به قول سایر دوستان محسن جزو نفرات اول نیس
برین خوش باشین(sm59)
از احسانی که روزبه باعث شد خیلی کارش بگیره
از فرزاد فرزین که ملودیاش تکراری شده و دو تا البومه درجا زده
از چاوشی بگم که معمولا تو البومش دوسه تا اهنگش خوبه
بابک جهانبخشم و حمید عسگری و بقیه که تکلیفشون روشنه !!!!!!
موسیقی ایران همینه
همین خواننده هایی که داریم
گوش میدیم و لذت می بریم
حالا هر کی خوشش نیومد میتونه گوش نده
ترانه ملودی تنظیم محسن یگانه
خواننده ایی که خودش رو پایش خودش وایساده از اولم همین بوده
همیشه حضور آدمای خیلی موفق ،باعث میشه افرادی که تو کارایه روزمرشونم موندنو همیشه ناموفقن چشم دیدن موفقیت روز ب روز افراد نابغه رو ندارن!
jigsaw
05-10-2015, 11:35 AM
ترانه ملودی تنظیم محسن یگانه
!
همین دیگه البوماش مزخرف میشه
جهانبخش هم همه این کارا رو میکنه چرت میشه
بعد میشه نابغه (sm2) این خواننده های درپیت که اهنگاشون هم از سایت پخش میشه خیلیاشون همه این کارا رو میکنن ولی دلیل نمیشه خوب باشه
خیلی خواننده ها هستن فقط میخونن ولی اهنگسازی و تنظیم و ترانه رو میدن به کاربلد اهنگشون میترکونه
من موندم سنگ کدوم خواننده رو به سینه می زنین !!!!!!!!
که البوم هنوز نیومده این همه تخریبش می کنین
همه خواننده ها نسبت به البومای تغییر داشتن
حالا قرار نیس چون با گذشته ها بیشتر خاطره داریم کارای جدیدو بکوبیم !!!!
جاست یگانه
jigsaw
05-10-2015, 11:36 AM
این نوع طرفداریا واسه کسایی که سنوسالشون کمه!
الان برو فیسبوک تتلو یه حرفی بزن هزارنفر میریزن سرت (sm70)
(sm2) این brzz یه پولی میگیره بابت حمایت
sazan
05-10-2015, 11:37 AM
واقعااااااا خیلی جالبه این نظراتو ادم میشنوه
اقایی که میگی اینا واگویس و یه سری احساسات خام
چطور موقعی که البوم نفس های بی هدف بدون هیچ جنجال و شلوغ بازی اومد که اونم یکار دلی و احساسی بود اونوقت اون خیلی خوب بود اما این البوم میشه واگویه !!!
اتفاقا خیلی هم به دل نشست و هنوزم خیلیا ازش تقلید می کنن
خواهشا با فکر نظر بدین
شما هر خواننده داخل ایرانو بگین بیایم حرف بزنیم
محسن واقعا فوق العادس
دوست عزیز شما به دلیل سمپاتی که دارید رجوع میکنید به گذشته.من در کلیت اصلا این موسیقی و ترانه های وزارت ارشاد رو نمیتونم هضم کنم.در این باره زمانی اساسا این نوع ترانه رو مضحک میدونم که جز گفتن زبان عشق اون هم به این هجم اغراق آمیز یک نوع خیانت محسوب میشه.این خیانت در کلیت منظورم هستش که شامل اکثر خواننده های ارشادی میشه.اصلا زبان ترانه ممیزی بازگو کننده واقعیت های جامعه ما نیست.حتی در قالب موسیقی پاپ که یک شکل ساده و همه فهم داره. من اگر خورده ای گرفتم برای این بود که شما به این آلوم و ترانه ها نگاه کنید. هیچ خروجی درستی نمیبینم. من مشکلی با محسن یگانه و هیچ خواننده ای ندارم. مقصود تمام گفته های من اینه باید یه بازنگری به این نوع ترانه گفتن بشه.یک جوی حاکم شده برای فضای مجازی که هر کسی برای خواننده مورد علاقش کف و هوار میزنه صرفا از کورس هواداری عقب نمونه.هیچ نقدی وجود نداره.هر کسی هم که بخواد حرفی بزنه متهم میشه به حسادت و .... من گفتم این نوع ترانه عرضه کردن هیچ کمکی نمیکنه به موسیقی ایرانی. حتی یک خود زنی محسوب میشه.هیمنطوری سانسور وجود داره.چرا ما وضع رو بدتر میکنیم. من فقط نظرم در مورد ترانه های این البوم بود.و زیاد هم نظر نمیدم تو این فروم ها.ولی از اونجایی که محسن یگانه رو فردی میدونم که مخاطب داره نقد کردم و شما هم میتونید به دور از تعصب نقدش کنید. این خیلی میتونه کمک کنه به بهتر شدن خواننده.همین
بعد میشه نابغه (sm2) این خواننده های درپیت که اهنگاشون هم از سایت پخش میشه خیلیاشون همه این کارا رو میکنن ولی دلیل نمیشه خوب باشه
خیلی خواننده ها هستن فقط میخونن ولی اهنگسازی و تنظیم و ترانه رو میدن به کاربلد اهنگشون میترکونه
در پیت بقیه خواننده ها هستن
سواد موسیقی ندارن هی به بقیه متوسل میشن براشون یه کاری کنه وگرنه درجا می زنن
یادت باشه رگ خوابو خود محسن تنظیم کرد و ترکووووووووووووند
شما برین دنبال کاربلداتون(sm59)
در پیت تویی که الان حس حسادتو نمیتونی جمع کنی بچه جووون!
مدیر بیا اینو جمع کن!داره توهینو شروع میکنه
Catman
05-10-2015, 11:41 AM
هیت و شاد البوم کدوم اهنگه دانلود کنم ؟×!
samyar
05-10-2015, 11:41 AM
ضعیف بود
(sm178)
hamidjalab1
05-10-2015, 11:42 AM
(sm2) این brzz یه پولی میگیره بابت حمایت
ول کن باو،اینا هرجی بخونه میگن نابغس
آلبومش در حد همون حباب شایدم ضعیفتر
brzz (sm81)
(sm70)
کلا آلبومای داخلی اخیر هیچکدوم دلچسب نبوده
خواننده ها پولشونو به جیب زدن دیگه وقتی واسه کاراشون نمیزارن
با این جو مجازی هم هرچی بخونن حتی اتل متل توتوله بازم طرفداراشون به به چه چه میکنن(sm59)
دوست عزیز شما به دلیل سمپاتی که دارید رجوع میکنید به گذشته.من در کلیت اصلا این موسیقی و ترانه های وزارت ارشاد رو نمیتونم هضم کنم.در این باره زمانی اساسا این نوع ترانه رو مضحک میدونم که جز گفتن زبان عشق اون هم به این هجم اغراق آمیز یک نوع خیانت محسوب میشه.این خیانت در کلیت منظورم هستش که شامل اکثر خواننده های ارشادی میشه.اصلا زبان ترانه ممیزی بازگو کننده واقعیت های جامعه ما نیست.حتی در قالب موسیقی پاپ که یک شکل ساده و همه فهم داره. من اگر خورده ای گرفتم برای این بود که شما به این آلوم و ترانه ها نگاه کنید. هیچ خروجی درستی نمیبینم. من مشکلی با محسن یگانه و هیچ خواننده ای ندارم. مقصود تمام گفته های من اینه باید یه بازنگری به این نوع ترانه گفتن بشه.یک جوی حاکم شده برای فضای مجازی که هر کسی برای خواننده مورد علاقش کف و هوار میزنه صرفا از کورس هواداری عقب نمونه.هیچ نقدی وجود نداره.هر کسی هم که بخواد حرفی بزنه متهم میشه به حسادت و .... من گفتم این نوع ترانه عرضه کردن هیچ کمکی نمیکنه به موسیقی ایرانی. حتی یک خود زنی محسوب میشه.هیمنطوری سانسور وجود داره.چرا ما وضع رو بدتر میکنیم. من فقط نظرم در مورد ترانه های این البوم بود.و زیاد هم نظر نمیدم تو این فروم ها.ولی از اونجایی که محسن یگانه رو فردی میدونم که مخاطب داره نقد کردم و شما هم میتونید به دور از تعصب نقدش کنید. این خیلی میتونه کمک کنه به بهتر شدن خواننده.همین
منم قبول دارم روز به روز باید در نوع ترانه و اهنگ خیلی پیشرفت داشته باشیم
اما شما کیو سراغ داری تو ایران خیلی بکر و فوق العاده کار کرده
جوری که ادم بگه این ترانه ها ماندگارن
جوری که اون ترانه ها بعد از چند دهه یاد ادم بمونه مثله البومای قبلی ابی و داریوش و سایر بزرگان
واقعا کسی پیدا نمیشه
خود خواننده ها باید کارشونو ارتقا دادن
ولی به هر حال ذات موسیقی اینه که گوش بدی و لذت ببری
jigsaw
05-10-2015, 11:44 AM
در پیت بقیه خواننده ها هستن
سواد موسیقی ندارن هی به بقیه متوسل میشن براشون یه کاری کنه وگرنه درجا می زنن
یادت باشه رگ خوابو خود محسن تنظیم کرد و ترکووووووووووووند
شما برین دنبال کاربلداتون(sm59)
(sm2) نمیدونم کسی که اواتارش داریوش هست طرفداری کار یه خواننده درپیت به اسم یگانه هم میکنه
الکی اون اواتار گذاشتی که نظراتت بهتر جلوه کنه اونو حذف کن ابروی داریوش هم نبر
jigsaw
05-10-2015, 11:46 AM
ول کن باو،اینا هرجی بخونه میگن نابغس
آلبومش در حد همون حباب شایدم ضعیفتر
brzz (sm81)
(sm70)
کلا آلبومای داخلی اخیر هیچکدوم دلچسب نبوده
خواننده ها پولشونو به جیب زدن دیگه وقتی واسه کاراشون نمیزارن
با این جو مجازی هم هرچی بخونن حتی اتل متل توتوله بازم طرفداراشون به به چه چه میکنن(sm59)
والا
این البوم افتضاح رو 4 تا دختر بچه که طرفدارشن فقط خوششون میاد که باهاش برقصن البوم قبلیش هم همون دو اهنگ 6و 8ش هوایی شدی و دوست دارمش فقط شنیده شد که اونم واسه رقص دخترا خوب بود مثه کارای امید جهان (sm2)کلا امثال جهانبخش و یگانه و . .. البومشون 13 تراک داره فقط 6و8 شون ملت گوش میدن چون بقیه اهنگاشون چرته
(sm2) نمیدونم کسی که اواتارش داریوش هست طرفداری کار یه خواننده درپیت به اسم یگانه هم میکنه
داریوش که اسطورس اون جای خودش
هیچ خواننده ای به گرد پاشم نمی سه
بخاطر کارایی که کرده و اهنگایی که خونده
هر وقت رفتی فول البوم داریوشو گوش کردی ، نقد و علت اهنگاشو فهمیدی ، بزرگ شدی بیا حرف بزنیم(sm59)
آقا برین شاهین نجفیتونو گوش کنین که مجاز نمیخونه!
بالا صفحرو بخونین طرفداران محسن یگانه!
همینکه نیم ساعت نیست آلبوم اومده فیدبکاتونو اینجوری میبینم
ایمانم به محسن بیشتر میشه و میفهمم کارش چقد خوب بوده!
الان تند تند دارین نظر منفی میدین که چی؟
بخدا بتون میخندن...
نیم ساعت نیست عالبوم اومده!
روت نمیشه بگی داری لذت میبری از آلبوم چه اعتراف تلخیه این حسادتی که پشت آدمایه موفقه!جاست یگانه پرطرفدارترین خواننده پاپ ایران طبق آمار و نظرسنجیا!خوش باشین و موفق ؛)))))))
jigsaw
05-10-2015, 11:49 AM
brzz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] سوژه خنده ترین طرفدار یگانه (sm2)
یه بار یه سایتی رفته بودم طرفدار جهانبخش بحثش شد با هام بعد گفت برو با جهانبخش پرطرفدارترین خواننده ایرانه بهترینه بعد منم گفتم باشه تو خوبی
این BRZZ یاد اون طرفدار جهانبخش زنده کرد واسم
jigsaw
05-10-2015, 11:49 AM
داریوش که اسطورس اون جای خودش
هیچ خواننده ای به گرد پاشم نمی سه
بخاطر کارایی که کرده و اهنگایی که خونده
هر وقت رفتی فول البوم داریوشو گوش کردی ، نقد و علت اهنگاشو فهمیدی ، بزرگ شدی بیا حرف بزنیم(sm59)
(sm2)قول میدم دو تا کار داریوشم گوش نکردی حرف مفت میزنی
hamidjalab1
05-10-2015, 11:50 AM
brzz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خیلی باحالی کلی خندیدم(sm70)
الان چته تو؟؟؟
دقیقا مشکلت چیه؟؟
گفتی آلبوم بده خوب نظرتو گفتی!
دیگه چرا اینجایی!؟
یه نگاه کن 200 نفر اینجان جوری نظر نذار باعث تمسخر بقیه شی!
بدت میاد از شخص محسن یگانه بگو!
دیگه نظرات با لحنایه بچگونه چیه!:))))))
Catman
05-10-2015, 11:51 AM
باز هم بعضی ها الکی هنوز 1 ساعت نگذشته دارند مسخره بازی میکنند !! البوم رو هنوز گوش ندادم نمیتونم نظر بدم ولی کار بعضی ها مسخره است
متاسفانه بیشتر خواننده های ایران در حاله در جا زدن هستند
نمونه اش هم شادمهر عقیلی هستش که با اون بزرگییش دو تا اهنگ اخرش اصلا در حد اسم شادمهر نبود !
(sm2)قول میدم دو تا کار داریوشم گوش نکردی حرف مفت میزنی
قول الکی نده
مطمعن باش گوش کردم
چن ساله شبو روز من داریوشه
خواسی حرف بزنیم پیام خصوصی بده ایدیتو بزار بریم چت کنیم
من منتظرم
اما بیای بدجور قهوه ای میشیااااااا(sm70)
قول الکی نده
مطمعن باش گوش کردم
چن ساله شبو روز من داریوشه
خواسی حرف بزنیم پیام خصوصی بده ایدیتو بزار بریم چت کنیم
من منتظرم
اما بیای بدجور قهوه ای میشیااااااا(sm70)
قهوه ایی هست مایل به سوخته میشه!
میدونی که چی میگم
وقتی میمونه سوخته و سیاه میشه
چی شد پس !!!!
من منتظر ایدیت موندمااااااااا(sm59)
sazan
05-10-2015, 11:57 AM
منم قبول دارم روز به روز باید در نوع ترانه و اهنگ خیلی پیشرفت داشته باشیم
اما شما کیو سراغ داری تو ایران خیلی بکر و فوق العاده کار کرده
جوری که ادم بگه این ترانه ها ماندگارن
جوری که اون ترانه ها بعد از چند دهه یاد ادم بمونه مثله البومای قبلی ابی و داریوش و سایر بزرگان
واقعا کسی پیدا نمیشه
خود خواننده ها باید کارشونو ارتقا دادن
ولی به هر حال ذات موسیقی اینه که گوش بدی و لذت ببری
متاسفانه همینه.وقتی حق انتخاب رو از جامعه بگیرین نتیجه اش میشه این.من واقعا نیت بدی از گفته هام نداشتم.الان داشتم نامه یغما گلرویی عزیز رو که برای رییس جمهور!!!! نوشته میخوندم. واقعا خواندنیه این نامه.جمله به جمله اش حقیقت و تلخی است.امیدوارم روزی برسه یا از این سانسور نجات پیدا کنیم یا اینکه به سمتی بریم که دیگه وام دار این جماعت نباشیم. شما از داریوش عزیز گفتی. نگاه کنید وقتی یک ترانه سرا خودش رو از زیر بیرق سانسور نجات میده درسته که متحمل هزینه میشه و مارکت رو از دست میده ولی ببینید چطور باعث شکوفا شدن هم خودش هم خواننده ای مثل داریوش میشه. تک قطعه های آخر داریوش گواه حرف منه. امروز عزیزان مثل داریوش و ابی هوشمندانه ترانه هاشون رو از داخل ایران میگیرن. چرا که ترانه و ترانه سرا باید زبان گویای وضعیت جامعه ما باشند.حتی اگر از عشق میگیم انقدر شیک و اتو شده نباشه که آدم دچار سوء هاضمه بشه. باید خود مردم هم کمک کنن. واسه کار خوب ارزش قائل بشن و ساپورتش کنن. تا دیگه هیچ هنرمندی به خاطر پول تن به این خفت و سانسور نده.
Hadi 0021
05-10-2015, 11:57 AM
آقا بیخیال دعوا نکنین کسی هم زیاد از محسن یگانه توقع نداره که ... انتظار نداشته باشین مثل پاروی بی قایق دربیاد (sm2)
آقا بیخیال دعوا نکنین کسی هم زیاد از محسن یگانه توقع نداره که ... انتظار نداشته باشین مثل پاروی بی قایق دربیاد (sm2)
ما جناب چاوشی و تمام هنرمندارو دوست داریم :))
اون آواتار چاووشیو بردار بعد نظر لحن نظر دادنت به شخصیت چاوشی نمیخوره!
باعث افت اسم چاوشی میشه دوست عزیز!
محسن چاوشی هم برای من عزیزه
اونم مثله هر خواننده ای کار خوب و بد داشته
اما مهم اینه گوش کردیم و لذت بردیم
ایشالا که سال پربازی واس موسیقی باشه و البومای خوب بیاد
jigsaw
05-10-2015, 12:04 PM
قهوه ایی هست مایل به سوخته میشه!
میدونی که چی میگم
وقتی میمونه سوخته و سیاه میشه
قهوه ای که رنگ توئه کوچولو هر کی میرسه قهوه ایت میکنه مثه البوم قهوه ای یگانه جونت(sm2)
Hadi 0021
معنی این کارا چیه چنگیز چاوشی بیاد بیرون یقین دارم بعضیا خودشونو میکشن (sm2)
بعدم توکه عاشق یگانه ای شکر خدا فقط تویی بقیه که اینجان دارن به نقل قولات میخندن در ضمن یگانه رو اگه یادت باشه همون چاوشی اورد لادستش بهش بال و پر داد
پس چه قد قد نکن (sm2)(sm30)
jigsaw
13 تراک بدی 2-3 تراکش کلا درست حسابی باشه یعنی البوم چرت
قهوه ای که رنگ توئه کوچولو هر کی میرسه قهوه ایت میکنه مثه البوم قهوه ای یگانه جونت(sm2)
من هنوز منتظر ایدیت هستما
زیر حرفت نزن دیگه کوچولو
اینجا زرت و پرت الکی نکن
بیا اونجا قشنگ حرف بزنیم(sm59)
معنی این کارا چیه چنگیز چاوشی بیاد بیرون یقین دارم بعضیا خودشونو میکشن (sm2)
بعدم توکه عاشق یگانه ای شکر خدا فقط تویی بقیه که اینجان دارن به نقل قولات میخندن در ضمن یگانه رو اگه یادت باشه همون چاوشی اورد لادستش بهش بال و پر داد
پس چه قد قد نکن (sm2)(sm30)
خود چاوشی هم که با شعر و ملودی یگانه کارش گل کرد هه هه
jigsaw
05-10-2015, 12:12 PM
من هنوز منتظر ایدیت هستما
زیر حرفت نزن دیگه کوچولو
اینجا زرت و پرت الکی نکن
بیا اونجا قشنگ حرف بزنیم(sm59)
زر مفت نزن یارو دو روزه عضو شدی زر زر میکنی واسم
کوچولو هم ببینی میبینی کوچولو نیستا (sm30)
mortezi212
به خود آقای یگانه و طرفداراش احترام میذارم...
اما آلبوم اون چیزی نبود که منو جذب خودش کنه به جز چند ترک...
باید بیشتر گوش داد... احساس می کنم یکمی سبکش جدید شده...
بازم تبریک به خودش و طرفداراش
jigsaw
هنوز کل البوم رو درست حسابی گوش ندادم بعدا باید بیام درست نظر بدم ولی به نظرم مثه البوم قبلی شعر دری وری زیاد توش داشته باشه.قافیه مافیه تعطیل.
مگه یارو یگانه شعراش قافیه داره ؟ !!!!!!(sm2) 4 تا چرت و پرت میگه به اسم شعر
تن ماهی
05-10-2015, 12:13 PM
در کل چرند بود!
جز دو سه تاش (اونم با ارفاق!)
اقا ما که رفتیم شمام تا صب بمونین اینجا البومو بکوبین
خودتونو بکشین هم ملت یگانه رو دوس دارن
خدااااافظ
بمانید سوزان سوزان(sm59)
EmranMusic
05-10-2015, 12:14 PM
(sm142)
jigsaw
05-10-2015, 12:14 PM
اقا ما که رفتیم شمام تا صب بمونین اینجا البومو بکوبین
خودتونو بکشین هم ملت یگانه رو دوس دارن
خدااااافظ
بمانید سوزان سوزان(sm59)
هری اره 4 تا دختر بچه بین سن 14-18 مثه تو دوسش دارن (sm2)
زر مفت نزن یارو دو روزه عضو شدی زر زر میکنی واسم
کوچولو هم ببینی میبینی کوچولو نیستا (sm30)
حرف زدی پاش وایسا دیگه
وجود داری ایدیتو پیام خصوصی کن
وگرنه بمون اینجا چرت و پرت بگو روزگارت بگذره(sm70)
Hadi 0021
05-10-2015, 12:17 PM
خود چاوشی هم که با شعر و ملودی یگانه کارش گل کرد هه هه
دایوش جون من خودم عشق داریوشم ولی اگه یگانه شعر بلد بود واسه آلبوماش میزاشت که انقدر حوصله بر نباشه شعراش نمیبینی چقدر میان نظر میدن میگن آلبوم مزخرف بوده در ضمن برو کاورای فول آلبوم چاوشی رو بخون ببین شعر از کی بوده
jigsaw
05-10-2015, 12:17 PM
حرف زدی پاش وایسا دیگه
وجود داری ایدیتو پیام خصوصی کن
وگرنه بمون اینجا چرت و پرت بگو روزگارت بگذره(sm70)
یه درصد فکر کنم وقتمو واسه گذروندن با طرفدار دختر بچه این یارو یگانه تلف کنم (sm2) هری این اواتار داریوش هم حذف کن خندمون گرفت طرفدار دوگانه طرفدار داریوش باشه
دنیا تو آمریکا به محسن یگانه احترام گذاشت
اسمشو حک کرد تو مشاهیر نوکیا تئاتر
وقتی خوانندتون به این جایگاه که یگانه رسید
بیاین بحث کنید
حسادت با آدما چکار نمیکنه!
حسود نباشین دوستان ایشالله خواننده مورد علاقه شماهام
یه روز تو خواااب چن ثانیه زنده واستون خوند خخخخ
بهترین اجرای زنده محسن یگانه
پرطرفدارترین خواننده پاپ ایران محسن یگانه
بامعرفت ترینو با شخصیترین خواننده ایران محسن یگانه
به هیچکسم باج نمیده!
همه این موارد معلومه که حسادت داره!
یه درصد فکر کنم وقتمو واسه گذروندن با طرفدار دختر بچه این یارو یگانه تلف کنم (sm2) هری این اواتار داریوش هم حذف کن خندمون گرفت طرفدار دوگانه طرفدار داریوش باشه
دوس داری فحشت بدم؟
لیاقت فحشم نداری
شخصیتت مضحکه!
کلن فقط واسه خنده باید ازت استفاده شه هه هه هه
Hadi 0021
05-10-2015, 12:20 PM
دنیا تو آمریکا به محسن یگانه احترام گذاشت
اسمشو حک کرد تو مشاهیر نوکیا تئاتر
وقتی خوانندتون به این جایگاه که یگانه رسید
بیاین بحث کنید
حسادت با آدما چکار نمیکنه!
حسود نباشین دوستان ایشالله خواننده مورد علاقه شماهام
یه روز تو خواااب چن ثانیه زنده واستون خوند خخخخ
بهترین اجرای زنده محسن یگانه
پرطرفدارترین خواننده پاپ ایران محسن یگانه
بامعرفت ترینو با شخصیترین خواننده ایران محسن یگانه
به هیچکسم باج نمیده!
همه این موارد معلومه که حسادت داره!
(sm30)(sm30)(sm30) چقدر باحالی تو از کجا اومدی وای خدا روده بر شر از خنده خدات صلوات
jigsaw
05-10-2015, 12:20 PM
دوس داری فحشت بدم؟
لیاقت فحشم نداری
شخصیتت مضحکه!
کلن فقط واسه خنده باید ازت استفاده شه هه هه هه
ولی تو لیاقت فحش داری از بس که کرکره خنده ای (sm2)
پس حالا که وجودشو نداری
معلوم شد کوچولویی
طرفدار داریوشم قطعا نیسی
چون داریوش چیا بهم احترام میزارن
اما تو احترام سرت نمیشه
مشکلی نیس بمونین اینجا خوش باشین
jigsaw
05-10-2015, 12:21 PM
(sm30)(sm30)(sm30) چقدر باحالی تو از کجا اومدی وای خدا روده بر شر از خنده خدات صلوات
خدایی جوکه این brzz من پستاشو میخونم میترکم از خنده شک نکن این پستا به جز از یه دختر بچه 15-16 ساله گفتنش بر نمیاد
jigsaw
05-10-2015, 12:22 PM
پس حالا که وجودشو نداری
معلوم شد کوچولویی
طرفدار داریوشم قطعا نیسی
چون داریوش چیا بهم احترام میزارن
اما تو احترام سرت نمیشه
مشکلی نیس بمونین اینجا خوش باشین
داریوشیا به هم احترام میذارن درسته ولی تو که داریوشی نیستی اواتارتو داریوش گذاشتی که مثلا پست میدی از این البوم مزخرف حمایت میکنی پستات بیشتر جلب توجه کنه(sm2)
jigsaw
05-10-2015, 12:23 PM
ما فعلا بریم این brzz ولی خیلی باحاله کلی خندیدم (sm2)
Hadi 0021
05-10-2015, 12:23 PM
خدایی جوکه این brzz من پستاشو میخونم میترکم از خنده شک نکن این پستا به جز از یه دختر بچه 15-16 ساله گفتنش بر نمیاد
تو دختری برو با یگانه ت Love بترکون دیگه نیازی به فحش و این چیزا نیست ولی فک کنم زن داره ها.....(sm59)(sm30)
تخریب که کاری نداره
افکت وجود کنسرت نداره همتونو اسکل کرده
این تخریب
درکت نمیکنم حسادت خیلی فشار میاره خخخ
بازم میگم پر طرفدارین خواننده ایران
جاست محسن یگانه
حالا خودتونو جر بدین ������������������������
Rasoulh111
05-10-2015, 12:25 PM
اقا به خواننده های یکدیگر احترام بزارین علاقه هر کسی واسه خودش محترمه
Hadi 0021
05-10-2015, 12:28 PM
تخریب که کاری نداره
افکت وجود کنسرت نداره همتونو اسکل کرده
این تخریب
درکت نمیکنم حسادت خیلی فشار میاره خخخ
برو تاپیک نظرسنجی پاروی بی قایق هر وقت تازه آلبوم حباب یا رسید قد اون اونوقت بیا با بچه سوسولت که تا دیروز شکل بچه دهاتیا رو داشت طرفداری کن (sm50)
حیف حجم.باید میزاشتم شب دان میکردم اقلا نیم بها حساب بشه.
تو چی میگی چوچول إ اشتباه شد سینجووول (sm2)(sm70)
آلبوم رو هنوز گوش ندادم
اما فرقی نمیکنه طرفدار کی هستی
یگانه
چاووشی
داریوش
سیاوش و ...
چیزی که حست میگه رو گوش کن
سعی نکن خواننده مورد علاقه خودتو به کسی ثابت کنی سعی کن رفتارت جوری باشه که اون خواننده به داشتن همچین هواداری افتخار کنه اینکه یکی بیاد چاووشی رو مسخره کنه یا یگانه یا هر کسی دیگه رو به حال اونا فرقی نمیکنه فروم باران تا بوده هیمن بوده فقط بحث منفی در مورد هر البومی که اومدش این جماعت از طرفدار هم کلی ایراد گرفتن چه برسه به البوم های دیگه ای که داره ریلیز میشه ،روی صحبتم با شخص خاصی نبود
از موسیقیت لذت ببر و به بقیه هم توجه نکن
تن ماهی
05-10-2015, 12:31 PM
هی میگن حسادت میکنین !
آخه ما به چی چیه این مرتیکه ابرو پیوندی دماغ عملی باید حسادت کنیم ؟!
به این ترانه های پفکیش؟ یا اون سمپلهای اف ال استدیوی تکراریش ؟!
Hadi 0021
05-10-2015, 12:34 PM
هی میگن حسادت میکنین !
خوشم میاد خیلی رک حرف میزنی تن ماهی جون
ولی اخه چیزی بهتر از تن ماهی نبود خیلی باحالی (sm2)(sm30)
فوضوله انجمنم که پیدا شد خداروشکر.تکبیر
عمو تو برو بشین پا همون برازرز کف دستیتو بزن اینقرد زرتو پرت نکن.
جوجو میای سمت ما با بزرگترات بیا بوووف میشی
سینجوووووول خخخخ س اییی اسم خخخخ
mortezi212
05-10-2015, 12:35 PM
آلبوم رو هنوز گوش ندادم
اما فرقی نمیکنه طرفدار کی هستی
یگانه
چاووشی
داریوش
سیاوش و ...
چیزی که حست میگه رو گوش کن
سعی نکن خواننده مورد علاقه خودتو به کسی ثابت کنی سعی کن رفتارت جوری باشه که اون خواننده به داشتن همچین هواداری افتخار کنه اینکه یکی بیاد چاووشی رو مسخره کنه یا یگانه یا هر کسی دیگه رو به حال اونا فرقی نمیکنه فروم باران تا بوده هیمن بوده فقط بحث منفی در مورد هر البومی که اومدش این جماعت از طرفدار هم کلی ایراد گرفتن چه برسه به البوم های دیگه ای که داره ریلیز میشه ،روی صحبتم با شخص خاصی نبود
از موسیقیت لذت ببر و به بقیه هم توجه نکن
باریکلا باهات موافقم
EmranMusic
05-10-2015, 12:35 PM
10 Delakam(sm81)
mortezi212
05-10-2015, 12:38 PM
خداییش ترک (چقدر دیر) و (دیوار) یه چیزه دیگه اس.........
حسادت دوستان چاوشی قابل تعمله بخاطر نداشتنه چهار ثانیه اجرای زنده
ولی حسادت باقی رو نمیدونم
البته میگن باران لونه چاوشیونه
البته واسشونم قابل درک نیست این دوتا محسن باهم شروع کردن ولی این کجا اون کجا!
این یکی تو آمریکا سفیر هنری کشورش میشهو و اون یکی
جاویدان کردی میخونه خخخ!درک این تفاوتا باعث حسادتون شده
Hadi 0021
05-10-2015, 12:40 PM
یوزراتون بسته میشه ادامه بدید
امیر جان بزار به نظر سنجی هامون ادامه بدیم کسی به کسی جرآت نمیکنه فحش بده
Hadi 0021
05-10-2015, 12:44 PM
حسادت دوستان چاوشی قابل تعمله بخاطر نداشتنه چهار ثانیه اجرای زنده
ولی حسادت باقی رو نمیدونم
البته میگن باران لونه چاوشیونه
البته واسشونم قابل درک نیست این دوتا محسن باهم شروع کردن ولی این کجا اون کجا!
این یکی تو آمریکا سفیر هنری کشورش میشهو و اون یکی
جاویدان کردی میخونه خخخ!درک این تفاوتا باعث حسادتون شده
حسادت باز حرفی زدیا عزیز جان
اصلا فقط اسم آلبوم بخوام بگم پاروی بی قایق با اسم نگاه هر کی این دوتا رو ببینه میفهمه کدوم احساسی تره
از چاوشی هم خیلی عقب تشریف داری ولی اگه نرفته آمریکا دلیل نمیشه کسی نخواسته ازش خودش با امریکا حال نمیکنه میخواد واسه مردم خودش بخونه
Catman
05-10-2015, 12:58 PM
دلکم خ خوبه (sm173)
Hadi 0021
05-10-2015, 01:01 PM
همینه دیگه بلدم نیست بخونه خدایی آهنگ یواشکی نبود شاهین خیلی ازین سرتره
اگه همون یارو انقدر به طرفدارایی که میان میگن یگانه اگه احترام میزاشت به اینا حداقل یه آلبوم خوبی به خاطر هواداراش میزد بیرون
فقط بلده بره آمریکا واسه تعداد مردمی که حالیشون نمیشه اصلا چی میخونه بره پول بزنه به جیب (sm3)(sm25)
hossein-008
05-10-2015, 01:03 PM
۱.نگاه
۲.جاده
۳.درکم کن
۴.دنبالش میرم
بقیشم در سطح یگانه نبود در کل آلبوم بدی بود
Gsshop
05-10-2015, 01:44 PM
بسته بندی ولت و دی جی پک
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
maei123
05-10-2015, 01:50 PM
عالی .. سلطان ...
catalanism
05-10-2015, 02:22 PM
البوم عالی بود از رگ خواب بهتر نبود ولی خیلی سرتر از حباب بود نه اینکه بگیم حبابم بد بود کلن یگانه البوم بد نداره شما هم به نظرم چندبار البومو گوش بدین بعد کارشناسی کنید انتقاد خوبه ولی این که شما میگین خودتونم میدونید انتقاد نیست
Mo$en
05-10-2015, 02:59 PM
بهترین البوم این چند سال
فقط لذت ببرید
جانم بعداز ظهر میرم میخرم
Mo$en
05-10-2015, 03:07 PM
نباشن حسودا بمیرن حسودا
darkmlu
05-10-2015, 03:28 PM
انصافا البوم ب این خوبی
حسودا واقعا چند دقیقه اروم باشید و از ترک دیوار لذت ببرید
(sm111)
ولی نامردا ی پوستر زوری گذاشتن تو البوم 1000 تمن کشیدن روش (sm135)
catalanism
05-10-2015, 04:09 PM
از صبح تا حالا دارم گوش میدم هربار که گوش میدم بیشتر از دفه قبل لذت میبرم اصن ی وضی :)))
چه میکنه محسن تو اهنگه نگاه(sm118)(sm127)
AliReza_0111
05-10-2015, 04:13 PM
واقعا آلبوم خوبیه نمی دونم بعضی ها میان تخریب می کنن ...فقط اینو میدونم که سبک آلبوم حباب رو حفظ کرده ترک بندیش هم تقریبا مثه آلبوم حباب هست من که با این ترک ها حال کردم:
دنبالش میرم
چقدر دیر
نه
درکم کن
جاده
Hadi 0021
05-10-2015, 04:24 PM
علیرضا جان من کاری به بچه های دیگه ندارم ولی مطمئن باش کسی بابت یگانه حسودی نمیکنه
اگه منم چیزی گفتم واسه این بود که با چاوشی مقایسه میکردن خدای من چاوشی یه آهنگ پاروی بی قایق ش می ارزه به هر چی خواننده س
AliReza_0111
05-10-2015, 04:40 PM
علیرضا جان من کاری به بچه های دیگه ندارم ولی مطمئن باش کسی بابت یگانه حسودی نمیکنه
اگه منم چیزی گفتم واسه این بود که با چاوشی مقایسه میکردن خدای من چاوشی یه آهنگ پاروی بی قایق ش می ارزه به هر چی خواننده س
هر خواننده ای طرفدار خودش رو داره بنده هم از چاوشی خیلی خوشم میاد باید به هم و خواننده مورد نظر احترام گذاشت ...
jigsaw
05-10-2015, 05:00 PM
تو این دو سه ساعت که بیرون بود یکی دو بارم تو ماشین گوش کردم به چرت بودن البوم بیشتر پی بردم
کلا از این البوم های یه بار مصرف که تراک 6و8 ش یه مدت شنیده میشه و بعد هم تموم
jigsaw
05-10-2015, 05:02 PM
هی میگن حسادت میکنین !
بحث اف ال استدیو رو گفتی یادم رفت بگم جای شهاب اکبری خالی بود تو البومش البومای قبلیش بهترین اهنگاش تنظیماش با شهاب اکبری بود این البوم نیست کلا تنظیم خوب کمتر شده تو این البوم ضعیف
the one
05-10-2015, 05:09 PM
البوم بیسیار خوبیه ولی جاده یه چیز دیگه ست.
Hadi 0021
05-10-2015, 05:12 PM
تو این دو سه ساعت که بیرون بود یکی دو بارم تو ماشین گوش کردم به چرت بودن البوم بیشتر پی بردم
کلا از این البوم های یه بار مصرف که تراک 6و8 ش یه مدت شنیده میشه و بعد هم تموم
(sm2)
Farbod-7
05-10-2015, 05:16 PM
خاطره بازی-چقد دیر-جاده-دلکم
خیلی خوب بودن
.MORTEZA.
05-10-2015, 05:29 PM
دلکم بهترین ترک البوم
8 و 10 رو دوس داشتم...باقیش(sm25)
Peyman
05-10-2015, 05:35 PM
از محسن توقع بیشتری میرفت ... پتانسیلشو داشت که بهتر کار کنه ولی در کل خوبه
.MORTEZA.
05-10-2015, 05:36 PM
مگه قرار نبود یکی از ترک ها ویدیو بشه
Hadi 0021
05-10-2015, 05:43 PM
ای بابا دیگه معلومه چیه همه اومدن گفتن همون بهتر دل نکنم شکم برطرف شد ....(sm2)
nasernew
05-10-2015, 08:24 PM
نقد من (sm59)
ترانه ها مثل سابق دارای دستخط خود محسن یگانه است و در عین سادگی بسیار احساسی هستند و به دور از هرگونه کلمات قلمبه سلمبه و ... به غیر از آهنگهای ترنس، سبک ملودی ها تغییر کردند و دیگه حال و هوا و رنگ و بوی موزیک یونانی تو آثار محسن به چشم نمیخوره و به دلیل نبودن شهاب اکبری ، تنظیمها الکترونیک و مدرن تر شدن و از فضای آکوستیک فاصله گرفتن اما علی ثابت جای شهاب اکبری رو پر کرده و با اینکه باعث شده تنظیم ها یه خرده حال و هوای ترکی داشته باشن اما تنظیمهای تمام آکوستیک و زیبایی رو برای آلبوم انجام داده که میشه گفت احساسی ترین ترک های آلبوم (چقدر دیر،دلکم) توسط علی ثابت تنظیم شده، محسن قصد داشته آلبوم اکتیو تر و مدرن تر و حتی شادتری داشته باشه که مطمئنن طرافدارای قدیمی محسن که عاشق گریه و زاری هستن رو راضی نمیکنه و با اینکه محسن تو تنظیم بهتر از قبل شده ولی حداقل میتونست تنظیمهای قطعات ترنسش رو در نبود مهران عباسی به افرادی مثل سیروان یا آرون یا کوشان یا میلاد ترابی بسپاره و برای ساخت ملودی های اکتیوش دقت بیشتری انجام بده ...
نتیجه گیری: محسن هنرمند بسیار خوب و با احساسیه و به همین دلیل همیشه انتظارات ازش خیلی بالاست ولی آلبوم قابل قبول و خوبی تولید کرده و خودشم نسبت به این آلبوم ادعایی نداره و با اینکه شاید طرفدارای جدیدی به جمع طرفداراش اضافه کنه اما طرفدارای متعصب قدیمی رو راضی نمیکنه ... اینم اضافه کنم که همیشه همه آلبوما و آهنگا در نظر ما جماعت ایرانی ضعیف بوده و هست و تابحال ندیدم کسی ناراضی نباشه و فکر کنم علتش تعدد و تنوع زیاد آهنگها و هنرمندای جدیده و ضعف محسنم اینه که تو ترانه سرا و آهنکساز با هیچکسی همکاری نمیکنه و مشکل شنونده ها هم اینه که گاهی موسیقی رو با مداحی اشتباه میگیرن ...
Hadi 0021
05-10-2015, 08:31 PM
(sm59)(sm2)
^Amin^
05-10-2015, 08:54 PM
فوق العاده انصافا
^Amin^
05-10-2015, 08:56 PM
دلکم بهترین ترک البوم
جاده
^Amin^
دیوار (sm10)
majid136
آلبوم خوبی بود
کاش تنظیم اولیه ترک چقدر دیر رو هم منتشر کنه ...
ولی کاش کار احساسی هیت توش داشت ... البته نسبت به آلبوم قبلیش گفتم
(پست های من کجا رفته؟ ... مگه دوباره انجمن به فنا رفت!!! ... جا خوردم تعداد پستامو دیدم )
^Amin^
05-10-2015, 08:57 PM
واقعا بعضیا ک میگن آلبوم خوب نیست یا هیچی نمیفهمن یا دشمن یگانه هستن
R A S O O L
05-10-2015, 09:12 PM
دوستان کسی آلبو رو بصورت دی چی پک خریده ؟؟ اون دفترچه ای که گفتن چه چیزایی توشه ؟؟
jigsaw
05-10-2015, 09:18 PM
این که تو اینجا و اکثر سایت و فیس بوک و ... میگن البوم چرته بیخودی نیست ولی این دو تا خیلی باحال بود کامنت های پیج منو تو موزیک و رادیو جوان :
(sm2)
R A S O O L
05-10-2015, 09:20 PM
شهاب رضا محرمی که کلا با همه ی کاور های دنیا مشکل داره (sm2)
ehsan_612
05-10-2015, 09:21 PM
چقد خوب بو این آلبوم (sm127)(sm127)(sm127)
jigsaw
05-10-2015, 09:28 PM
اخه خداوکیلی 2 کلوم حرف میزنیم فکر میکنن دشمن محسنیم.من به شخصه دوستش دارم و قدیما کاراشو گوش میکردم و با البوم رگ خواب کلی حال کردم ولی وقتی الان پسرفت کرده حتی نمیشه گفت ردجا زده،الکی بگیم به به و چه چه؟
من به شخصه از تگرگ! بیشتر از این البوم خوشم اومد.
تگرگ دو سه اهنگ خوب داشت بد نبود حد اقل از این البوم یگانه بهتر بود
hamid_music
05-10-2015, 09:43 PM
بالاخره بعد مدتها دوباره برگشتم موزیکباران. حیف که از قدیمیا کسی اینجا نیست وگرنه حتما آی دی منو میشناختن.
نظرم در مورد آلبوم هم کاملا معمولیه. کار زیاد شاخی نبود.
Milik
05-10-2015, 09:52 PM
فقط آهنگ (نه) قابل تحمله
Gsshop
05-10-2015, 09:58 PM
(sm185)
catalanism
05-10-2015, 10:38 PM
من نمیدونم قصدتون از تخریب خواننده ها چیه؟؟؟؟؟؟؟
البته میدونم واسه چیه نظر بعضیارو ولی در کل بیایم به نظر هم احترام بزاریم حالا اگه کسی بیاد به خواننده مورد علاقه خودشون چیزی بگه هرچی هستو بش میگن من که هیچ ارزشی نداره واسم صحبتایه بعضیا
فقط از البوم لذت ببر(sm127)(sm127)(sm127)
amir_77
05-11-2015, 12:08 AM
(sm118)ررسو گونه های من به یاد تو همیشه اشک جاریه…
ت
Hadi 0021
05-11-2015, 01:41 AM
(sm2)(sm3)
Catman
05-11-2015, 01:44 AM
(sm2)(sm3)
باشه تو با نمکی ... بکش بیرون حاالا از اینجا (sm27)
Hadi 0021
05-11-2015, 01:52 AM
من واسه خنده هم شده میام اینجا (sm30)
خوبه چشات میبینه چقدر آلبومو از فیسبوک لایک کردن(sm2)
reza-safaei
05-11-2015, 09:07 AM
عالی بود عالی میفهمین!!!
catalanism
05-11-2015, 10:51 AM
من واسه خنده هم شده میام اینجا (sm30)
خوبه چشات میبینه چقدر آلبومو از فیسبوک لایک کردن(sm2)
شما برو همون میناروگوش بده(sm2)(sm30)
jigsaw
05-11-2015, 11:02 AM
(sm30)
خیلی کامنتا باحاله(sm30)
دیوار بی در
05-11-2015, 11:36 AM
نسبت به البوم قبلی (حباب ) بهتر بود ولی بازک انتظارم بیشتر بود....ترک 2.3.5.6..1 رو دوست داشتم فقط ...به نظم اگه شعر ها البوم ب کسای دیگه کار کنه بهتره
Hadi 0021
05-11-2015, 11:40 AM
شما برو همون میناروگوش بده(sm2)(sm30)
درد همون مینا رو سرت یگانه مینا عشقه (sm59)(sm135)
Hadi 0021
05-11-2015, 01:52 PM
(sm2)
Mo$en
05-11-2015, 02:58 PM
بمیرن حسودا
MaMaTiR
05-11-2015, 03:01 PM
بمیرن حسودا
کور بشن(sm120)
Mo$en
05-11-2015, 03:05 PM
نباشن حسودا
MaMaTiR
05-11-2015, 03:05 PM
نباشن حسودا
از زندگی ساقط شن(sm3)
Mo$en
05-11-2015, 03:07 PM
ممنون بابت تاییدت دوست من
MaMaTiR
05-11-2015, 03:07 PM
ممنون بابت تاییدت دوست من(sm10)
jigsaw
05-11-2015, 03:08 PM
البومای قبلیش اقلا 6و8 های البومش خوب بود این البوم افتضاح همون 6و8 خوب هم نداره
خود تراک نگاه که افتضاح واقعیه
Mo$en
05-11-2015, 03:08 PM
آنالیز آلبوم بزودی.....
هنوز نخریدم
Hadi 0021
05-11-2015, 03:09 PM
محسن یگانه (sm30)(sm3)
Mo$en
05-11-2015, 03:09 PM
البومای قبلیش اقلا 6و8 تاش خوب بود این البوم افتضاح همون 6و8 خوب هم نداره
خود تراک نگاه که افتضاح واقعیه
کامنتای بالا رو بخون دوست گل
Mo$en
05-11-2015, 03:11 PM
محسن یگانه (sm30)(sm3)
هدفت چیه این یعنی چه؟
jigsaw
05-11-2015, 03:14 PM
آنالیز آلبوم بزودی.....
هنوز نخریدم
انالیز؟!(sm2)
مگه بازی بارسا - رئاله (sm2)
یه البوم درپیت انالیز!!! داره اخه 4 تا ملودی تکراری زده شده البوم
Mo$en
05-11-2015, 03:16 PM
کاری به شما ندارم هروقت البومو خریدم موشکافی میکنم
آنالیز آلبوم بزودی........
Hadi 0021
05-11-2015, 03:21 PM
هدفت چیه این یعنی چه؟
هدفم مگه معلوم نیست چیه یگانه باید بره رانندگی کنه تا خوانندگی (sm30)
اگه همین خود شما که طرفدارشی اگه به هواداراش اهمیت میداد حداقل بعد از 6 سال یه آلبوم میزد که حالا نیان این همه حرف بار آلبوم کنن
بهتره خودتو قول نزنی عزیز جان نه منم دشمنم نه حسود نه اینایی که میان نظر میدن حسودن بهتره یه خورد فکر کنی
اون یارو هم دیگه ازین اواخرا کاری کرد که دیگه نصف طرفداراشو از دست داد واسه اینکه فکر پول بیشتریه نیت وقتی خراب باشه همین میشه
حالا شما هی بگو حسود ...آخه به چی این میخوان حسودی کنن خداوکیلی فقط بابت جنس خرابش همه رو از خودش متنفر کرده تا حسود
اگه هر کسی معنی هنر و موسیقی رو بفهمه و کارش به خاطر پول نباشه از جان و دل میاد واسه کاراش زحمت میکشه مثل کسای دیگه
نمیدونم شاید توام یه شوقی نسبت بهش داری نمیخوام توهین کنم ولی به خاطر همین احساس به دید تو نمیاد که چقدر حرفایی که زدم حقیقته (sm10)
71shahrokh
05-11-2015, 03:40 PM
من یگانه رو دست دارم و با آهنگاش خاطره دارمنخواستم بعد یکبار گوش دادن نظر بدم برا همین بعد انتشار چندین و چندبار گوش کردم تا همین الانیادم میاد اعلام کرد دیگه آلبوم نمیدم و تک آهنگ منتشر میکنم چقد ناراحت شدیم خیلی تو صفحات مرتبط با یگانه نظر دادیم و ازش خواستیم نظرشو عوض کنه تا اینکه همینطور هم شدو حالا بعد انتظار طولانی ...آقای یگانه باورکن این حق مانیست ...حالا میخوام ازت خواهش کنم دیگه نخون نه آلبوم نه تک آهنگ
Farbod-7
05-11-2015, 03:59 PM
(sm118)
D.SOL
05-11-2015, 04:11 PM
بمیرن حسودا
اين چه وضعشه زرت زرت عينه ابه خوردن واسه بقيه ارزوي مرگ ميكني؟
GreenWorld
05-11-2015, 04:14 PM
تخریب و تخریب و باز تخریب...
طبقه معمول کامنتارو خوندم و از اینهمه نظر کارشناسی بعد از یه دور گوش دادن هم متعجب شدم هم خندم گرفت و هم از اینهمه بغض و کینه ی شخصی ناراحت شدم،،محسن یگانه بعده"رگ خواب" اُفت کرده درست ولی بازم آلبوم حباب کارای خوب زیاد داشت که هرچی ازون گذشت بیشتر آدمو سمتش کشید..اما تک ترکایی که داد بعده اون داد بازم خودشو نشون داد مثل"تهه هر زمستون یه هفته به عید" مثه"خیابونا" مثه "مرد" و ... که خیلی خوب بودن و کسی که سالی یک ترک خیلی خوب هم داشته یعنی خواننده ی موفقیه پس یگانه کارش خوبه شاید خیلی انتقادا بیشتر بخاطر اینه که کمیت و تعداد کاراش زیاده که اینم در طول یه مدت با اینکه در ابتدا ادمو پس میزنه ولی بعد یه مدت نتیجه میگیری که تصمیم درستی گرفته!! من خودم یکی از کسایی ام که خیلی رو تحریراش که تازگیا(تو این دو سه سال)زیادشون کرده(نمیدونم به چه دلیل) انتقاد دارم ولی صداش هنوز همون صدای توی"گناهی ندارم ولی قسمت اینه..." و صدای توی"توی آینه خودتو ببین چه زوده زود" و صدای توی"حافظه ی ضعیفه" و صدای توی آهنگه"تنهایی" و غیره
و حتی پخته تر از اونه...
اما راجع به این آلبوم
اول اینکه الان یک روز از تاریخ ریلیز میگذره و این نظرو میزارم و ممکنه تا یکماه دیگه به کلی نظرم تغییر کنه(حتی تا180 درجه)
با 3 بار گوش دادن البته با فواصل زمانیه متفاوت به این نتیجه رسیدم که این آلبوم خیلی بهتر از آلبوم"حباب" بود به خاطر در کل تنظیمای خوبش و ملودیای بهتر و جمع و جور تر!!
ترک 1 یعنی"دنبالش میرم" که کاری بود معمولی اما چون سر آلبومیه شاید بتونه هیت بشه..ولی خب از نظر من معمولی بود.
ترک دوم هم به نام"چقدر دیر" که آهنگ بسیار خوبی بود ولی خب ماکتش به نظرم جالبتر بود ولی خب اینم تنظیم قشنگی داشت و آهنگ خوبی بود!!
ترک سه"دیوار" هم آهنگه زیباییه و ملودیه خوبی داره و میشه چندین بار گوشش کرد(تنظیمای پازل باند هم که خوبه معمولا(
آهنگ چهارم"نه" هم که تقریبا تیکه ی گیتار اولش شبیه گیتار اول آهنگ"من" بود و همینش قشنگ بود ولی خب میتونست این ترک بهتر از این باشه یکم ملودیشو تغییر میداد!!
ترک پنجم"درکم کن"که یه ترک شیش و هشت جدید و زیبا و شنیدنی بود و هرچی بیشتر گوش میدی ریتمش بیشتر جا میفته و تنظیمش هم خوب بود و در کل ترک بسیار زیباییه مخصوصا تیکه ی ترجیع بندش!!
ترک ششم"خاطره بازی" که من واقعا این ترکو به شدت دوس داشتم و ملودی و شعرو تنظیم بسیار خوب بود!!
ترک هفتم"جاده" هم تقریبا شبیهه ترک یک بود و به نظرم میتونست جای این دو تا با هم عوض بشه و ترک معمولی ای بود!!
ترک هشتم"تو فکرم" که بسیار عالی بود مخصوصا تنظیمش که واقعا تنظیم عالی ای داشت و بسیار آرامش بخش بود این ترک و بهترین تنظیم مال این ترک بود!!
ترک نهم"نگاه" نام داشت که تا با توجه به ترجیع بند خوبش خیلی آهنگ خوبی شده با اینکه تا قبل ترجیع بندش چیز خاصی نداره ولی همون تیکش آهنگو خیلی میبره بالا و حس قشنگی داره وقتی میگه"اگه دست من بود،به آسمون میگفتم..."
و اما ترک دهم که محبوبترین آهنگ من تو این آلبوم هستش به نام"دلکم" که تقریبا تو مایه های آهنگ رگ خواب و "گناهی ندارم" این مدل آهنگای یگانه بود که حس خود یگانه ای داشت و واقعا همه چیشو از قبیل شعر و تنظیم و ملودی دوس داشتم و به نظرم بهترین ترک آلبومه!!!
ترک یازدهم"دلسرد" هم که ترک خوب بود و البته معمولی و یجورایی آلبوم پر کن!!
ترک آخر هم یعنی"پرنده" که فکر میکنم با توجه به مقدمه ای که داره باید یه مدت بیشتر ازش بگذره تا بشه نظر نهایی روش داد شاید بارهای اول دوم زیاد با این ترک نشه ارتباط برقرار کرد ولی خب تمظیمش بازم خوب بود!!
در کل من این آلبوم محسن یگانه رو بیشتر پسندیدم نسیت به آلبوم"حباب" و به نظرم آلبوم خوبیه اما نه عالی..مثه بقیه ی آلبومایی که پارسال اومد که همشون معمولی بودن به غیر آلبوم خواجه امیری که آهنگ های عالی زیاد داشت!! (sm50)
تن ماهی
05-11-2015, 04:14 PM
انالیز؟!(sm2)
مگه بازی بارسا - رئاله (sm2)
یه البوم درپیت انالیز!!! داره اخه 4 تا ملودی تکراری زده شده البوم
بابا درکش کن یکم
بابا فرصت بده یکم
بابا درکش کن یکم
(sm2)
Hadi 0021
05-11-2015, 04:18 PM
اهمیت نده بزار بگن دوستان اصلا اگه میخواین نفرین هم بهش اضافه کنید به خاطر اینکه من هر چی بودو به دوستان گفتم
D.SOL
05-11-2015, 04:26 PM
اهمیت نده بزار بگن دوستان اصلا اگه میخواین نفرین هم بهش اضافه کنید به خاطر اینکه من هر چی بودو به دوستان گفتم
به خدا ننه يگانه رو برداري بياري كله تاپيكو بهش نشون بدي عمرا اگه بگه بميرن و بتركن و كور بشن و .... حسودا،بعد اين دفعه دومشه ميبينم اين حرفو ميزنه.
يه ذره فرهنگ خوب چيزيه به خدا!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولي خداييش اين كشيدنه صداش خيلي زياد و رو مخه(sm30)
jigsaw
05-11-2015, 04:28 PM
این اهنگ نه بدترین اهنگی که تو این دو سه هفته شنیدم فاجعس
اینقدر بد تحریر میده و اونم تحریر الکی
دیگه صداش در نمیاد مجبوری مگه تحریر بدی که فالش شه گوش ملت و هم ازار بدی
نههههههههههههههههههههعععع ععععع : انگار مثلا یکی تفنگ گذاشته رو سر یگانه بعد بهش میگه بکشمت ؟ یگانه با حالت ترس میگه : نهههههههههعععععع(sm2)
تن ماهی
05-11-2015, 04:33 PM
بابا درکش کنین یکم
نههههههههههههههههههههعععع ععععع
بابا فرصت بدین یکم
بابا پست ندین یکم
(sm2)
D.SOL
05-11-2015, 04:35 PM
نههههههههههههههههههههعععع ععععع : انگار مثلا یکی تفنگ گذاشته رو سر یگانه بعد بهش میگه بکشمت ؟ یگانه با حالت ترس میگه : نهههههههههعععععع(sm2)
گفتي فالش،ياده فالشه احمدوند افتادم.چقدر عالي بود.يه ذره بره از اين بچه يادبگيره!
nima bahador
05-11-2015, 04:41 PM
من نمیدونم چه اصراریه خودت شعراتو بگی شعر نیست چیز شعر اینهمه شاعر داریم خودشو نابود میکنه.
Hadi 0021
05-11-2015, 05:06 PM
به خدا ننه يگانه رو برداري بياري كله تاپيكو بهش نشون بدي عمرا اگه بگه بميرن و بتركن و كور بشن و .... حسودا،بعد اين دفعه دومشه ميبينم اين حرفو ميزنه.
يه ذره فرهنگ خوب چيزيه به خدا!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولي خداييش اين كشيدنه صداش خيلي زياد و رو مخه(sm30)
بابا درکش کنین یکم
بابا فرصت بدین یکم
بابا پست ندین یکم
(sm2)
گفتي فالش،ياده فالشه احمدوند افتادم.چقدر عالي بود.يه ذره بره از اين بچه يادبگيره!
من نمیدونم چه اصراریه خودت شعراتو بگی شعر نیست چیز شعر اینهمه شاعر داریم خودشو نابود میکنه.
(sm2)(sm30) خداوکیلی حرامه این پولی که میگیره
هنوز دو روز از انتشار آلبوم نگذشته رفته واسه کنسرت ببینین دیگه چقدر وضعش خرابه واقعا متاسفم برای این اشخاص که هدفشون از آلبوم فقط طمع و پوله
moh$en
05-11-2015, 05:13 PM
اهنگ دیوار و نه واقعا بی نظیر ان
Mo$en
05-11-2015, 07:47 PM
اهنگ دیوار و نه واقعا بی نظیر ان
تایید
Mo$en
05-11-2015, 07:51 PM
نام بچه های موسیقی رو نیارید شخصیت داشته باشید
Dark Silence
05-11-2015, 08:00 PM
(sm120)
jigsaw
05-11-2015, 08:06 PM
تایید
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
وای ترکیدم از خنده
پست خودتو نقل قول میگیری بعد تایید میکنی (sm2)(sm2)(sm2)
این طرفدارای این یارو یگانه هم کرکره خنده ای هستنا
p@RH@m
05-11-2015, 08:08 PM
از بچه های شهرستانی ، کسی هست که آلبومو خریده باشه؟؟؟؟
Mo$en
05-11-2015, 08:09 PM
میشه حرف نزنید
05-11-2015, 08:15 PM
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
وای ترکیدم از خنده
پست خودتو نقل قول میگیری بعد تایید میکنی (sm2)(sm2)(sm2)
این طرفدارای این یارو یگانه هم کرکره خنده ای هستنا
(sm2)
به ظاهر حرفت اشتباهه چون ٢ يوزرن اواتارشون يكيه ولي كاملا معلومه اين ٢ اكانت ١ نفرن(sm30)(sm30)
نه به خاطر اواتار بخاطره مدله حرف زدن و خيالپردازيشون:)))
catalanism
05-11-2015, 08:17 PM
از بچه های شهرستانی ، کسی هست که آلبومو خریده باشه؟؟؟؟
اقا منم هرجا رفتم میگن نداریم میپسم چراجواب نمیدن
D.SOL
05-11-2015, 08:18 PM
نام بچه های موسیقی رو نیارید شخصیت داشته باشید
اولا فعلا كه همين بچه كاراش خيلي باكيفيت تره اين محسن نالست.محسن ناله(sm30)
دوما فوضوليه شخصيته من به كسي نيومده برو پي زندگي خودت
Mo$en
05-11-2015, 08:19 PM
هروقت تعداد کارهای ایشون دو رقمی شد بیان جر زنی کنید دوست من
اطلاعات موسیقی شما ضعیف است
اصلاح کنید.
Mo$en
05-11-2015, 08:19 PM
مثه من.رفتم چندتا جا نداشتن
Mo$en
05-11-2015, 08:21 PM
آنالیز آلبوم بزودی........
catalanism
مثه من.رفتم چندتا جا نداشتن
از کجا باید سفارش داد؟
Mo$en
بچه ها از قدیم گفتن سگو محل ندی واق واق نمیکنه شمام اینارو بشون محل ندین
درست حرف بزنید.هر کس نظری دارد.
p@RH@m
05-11-2015, 08:22 PM
درسته ، من با پخش شهر خودمون رفیقم ، روز انتشار آلبوم باهاش تماس گرفتم (طبق عادت واس آلبوم های معروف ودندون گیر) که واسم نگه داره ، گفت به خاطر بالارفتن هزینش ، هیچ کدوم از شهرستان ها خرید نکردن و اعتصاب کردن ، امروز دوباره پرسیدم ، گفت فقط تهران پخش کردن و شهرستان ها خرید نداشتن
درست هم میگن، مگه چه خبره 4000 تومن واس آلبوم پاپ ولتی !!!
jigsaw
(sm2)راست میگی الان دیدم یوزرا فرق داره طرف کم داره دو تا یوزر داره یکیش 4 هزار پست یکیش 2 هزار پست با دو ایدی لاگین میکنه همو تایید میکنن(sm2)
Mo$en
از کجا باید سفارش داد؟
به نظر من یه سر دوباره به مغازه ها بزنید احتمالا آوردن
catalanism
05-11-2015, 08:23 PM
درست حرف بزنید.هر کس نظری دارد.
اخه من چندبار باشون درست حرفیدم ولی خودشون شعور ندارن
Mo$en
05-11-2015, 08:24 PM
من هم همین نظرو دارم.ممنون از نظرتون گلم
jigsaw
05-11-2015, 08:24 PM
خوب وقتی چند بار حرف زدی کسی محل سگ بهت نذاشت شات اپ شو (sm2)
catalanism
05-11-2015, 08:25 PM
اره قیمتشو خیلی برده بالا ولی امیدوارم تو شهرستانم پخش بشه
Mo$en
05-11-2015, 08:26 PM
دوباره موتور و برمیدارم برم ببینم امده
هنوز گوش ندادم هروقت گوش دادم آنالیز میکنم
فعلا
jigsaw
05-11-2015, 08:27 PM
دوباره موتور و برمیدارم برم ببینم امده
هنوز گوش ندادم هروقت گوش دادم آنالیز میکنم
فعلا
منتظر انالیزت از این البوم مزخرف هستیم جناب مورینیو(sm2)
p@RH@m
05-11-2015, 08:28 PM
اره قیمتشو خیلی برده بالا ولی امیدوارم تو شهرستانم پخش بشه
پخش که میشه ، مطمئنا شرکت قیمتو میاره پایین اگه پخش شه
Mo$en
05-11-2015, 08:30 PM
منتظر انالیزت از این البوم مزخرف هستیم جناب مورینیو(sm2)
بزودی داداش
Catman
05-11-2015, 08:35 PM
دلکم چقدر خوبه (sm176)
jigsaw
05-11-2015, 08:49 PM
صاحبش اومد من رفتم فعلا (sm155)(sm128)
no one
05-11-2015, 09:47 PM
این مملکت خراب شده زمانی امیدی بهش هست که حداقل در مورد یه البوم ساده و یه خواننده به خاطر نظر مخالف خودتون خشتک و شلوار همدیگه جر ندین
واقعا به این کاراتون فکرم میکنین
چرا باید همه برابر هم نظر بدن؟؟ همتونم الان ازتون بپرسن نظرتون راجب حکومت چیه میگین به نظرمون احترام نمیزاره این حکومتو فلانو بیصار--خب اونم که میره بالا میشه فلانه کشور یه **** مث ما
برین اول خودتونو درست کنین
راجب آلبومم باید بگم اصلا خوب نبود --- البوم اول مجاز محسنو با این البوم مقایسه کنید
آهنگ نگاه که خیر سرش اسم البومو یدک میکشه یکی از بی محتوا ترین شعرهای ممکن از لحاظ محتوا بود
همین
maei123
05-11-2015, 10:14 PM
مردیم از بس حباب گوش کردیم
لذت می بریم از نگاه
catalanism
05-11-2015, 10:30 PM
اگه کسی درست بیاد بگه اشکالی نداره یکی از البوم خوشش اومده یکی خوشش نیومده
نمیشه که همه راضی باشن
catalanism
05-11-2015, 10:31 PM
ما که داریم لذت میبریم(sm127)(sm127)
special
05-11-2015, 10:31 PM
آلبوم کنسرت پر کنی بود فقط........در واقع برای اینکه 4 تا آهنگ جدید باشه که تو کنسرت بخونه برای همین خوبه فقط....هر ترک رو حد اقل 3 بار گوش دادم اما چیز خاصی نداشت محتوای شعرا که متاسفانه اکثرا ضعیف بقیه هم تکراری....صدای قشنگی داره یگانه...نمیدونم چرا وقت نمیزاره واسه آلبوم....حیف(sm25)
special
05-11-2015, 10:34 PM
در ضمن 4 هزار تومن چه خبره واسه یه آلبوم...درسته 4 تومن پول زیادی نیست اما برای خیلی ها ممکنه زیاد باشه...یه پوستر زوری گذاشتن 1 تومن کشیدن رو آلبوم
amooo
05-11-2015, 10:50 PM
من واقعا لذت بردم خيلي آهنگ هاي احساسي و فوق العاده بودن. ياد اون سالا بخير اي كاش دلكم و آلبومش 10 سال قبل ريليز مي شد .(sm25)
Gsshop
05-11-2015, 11:02 PM
اول تبریک به طرفداران یگانه
چقدر دیر
دیوار
جاده
نگاه
دلکم
این قطعات رو دوست دارم
شعراش خوبه
تو هر موقعیت زمانی یک اهنگ رو میشه با تمرکز کامل گوش داد
سعی کنید کل یک البوم رو همون روز گوش نکنید
باید زمان گوش دادن به هر اهنگ فرا برسه
به هر حال خوب بود و از حباب پخته تر
.MASOUD.
05-11-2015, 11:22 PM
نشد یه بار یه البوم بیاد مثه ادم همه نظر بدن
خوشت نیومده نظرت محترمه دیگه مسخره کردنش چیه،ناراحتی گوش نکن،کسی ام نظرت نخواست
فقط یه بار کلا گوش دادم ولی شعراش دوست داشتم بنظرم از نظر شعر خوب بود
با یه بار گوش دادن کل البومم نمیشه نظر قاطع داد ولی بازم زحمت کشیده
تن ماهی
05-11-2015, 11:53 PM
اگه کسی درست بیاد بگه اشکالی نداره یکی از البوم خوشش اومده یکی خوشش نیومده
نمیشه که همه راضی باشن
میشه دادا !
آلبوم احمدوند و جلیلی و ابراهیمی سه نمونش بود !
همه دانلود کردن ! همه گوش دادن، اکثریت هم خوششون اومد !
ولی آلبوم یگانه (حالا نگم هیچی) ولی انصافا برای ماها که به نوعی دنبال کننده حرفه ای آلبوم های موسیقی ایرانی و خارجی هستیم هیچ چیز خاص و جدیدی نبود و نداشت ! ( نه شعر داشت، نه ملودی و نه تنظیم ! )
میشه گفت آلبومی به شدت آبکی (از نظر شعر و محتوا)، مقوایی (از نظر ملودی و تنظیم) و البته تجاری و پر سود (برای شخص ایشون و شرکت نه چندان محترم پخش کننده) بود !
دوستانی که با بنده موافقن لایک کنن لطفا !
Hadi 0021
05-11-2015, 11:59 PM
نشد یه بار یه البوم بیاد مثه ادم همه نظر بدن
خوشت نیومده نظرت محترمه دیگه مسخره کردنش چیه،ناراحتی گوش نکن،کسی ام نظرت نخواست
فقط یه بار کلا گوش دادم ولی شعراش دوست داشتم بنظرم از نظر شعر خوب بود
با یه بار گوش دادن کل البومم نمیشه نظر قاطع داد ولی بازم زحمت کشیده
داداش عزیز اینی که شما میگی نشد مثه آدم یعنی اصلا آدم نیستیم این حرف خوبی نیست (sm10)
من آلبوم رو اصلا گوش نکردم به خاطر اینکه میدونم چیه... مسخره هم نکرده کسی حسودم نیستم ولی به قول شما که میگی زحمت کشیده داره 1000 برابرشو برمیداره
فک کردین چیه که 4 تومن قیمت روش باشه و بابت یه آلبوم نخواد انقد هزینه کنه که اینجوری دربیاد به خاطر منفعته بیشتره
اینم بگم که آلبوم حباب بد نبود به جز آهنگ حباب و دوست دارم باقی شو گوش میدم بعضی وقتا چرا که نه
آدم تو هر عرصه ای از هنر باشه باید به معنی هنر و به خاطر دل مردم بیاد از جان و دل کار کنه ولی این آقا برخلاف همه ایناست
تا قبل ازینکه همه اینایی که به قول شما آدم نیستن اگه میان حرفی میزنن که میگن آلبوم مزخرف به خاطر اینه که بچه ها تا قبل از انتشار آلبوم فک میکردن بعد از چند سال
یه آلبوم جدید و قشنگی قراره بیاد بیرون ولی متاسفانه وقتی میبینن اینجوریه دیگه حالشون گرفته میشه دیگه چه توقعی ازشون میشه داشت
the one
05-12-2015, 12:01 AM
من خیلی راضی ام از البوم عالی بود.
jigsaw
05-12-2015, 12:03 AM
در ضمن 4 هزار تومن چه خبره واسه یه آلبوم...درسته 4 تومن پول زیادی نیست اما برای خیلی ها ممکنه زیاد باشه...یه پوستر زوری گذاشتن 1 تومن کشیدن رو آلبوم
حالا کسی هم نمیره این البوم سطحی و ضعیف بخره
سر البوم قبلش هم کلی حاشیه سازی کرد و کلی بر علیه همکاراش و خواننده ها حرف زد و گفت اخرین البوممه و از این حرفا که فروش البومش بیشتر شه ولی اخر سر فروش چندانی نکرد
این البومش که بدتر از البوم قبلیش هم هست که اوضاعش داغون ترم میشه حالا میخواد البومش 10 هزار تومن باشه یا هزار تومن
special
05-12-2015, 12:04 AM
میشه دادا !
آلبوم احمدوند و جلیلی و ابراهیمی سه نمونش بود !
همه دانلود کردن ! همه گوش دادن، اکثریت هم خوششون اومد !
ولی آلبوم یگانه (حالا نگم هیچی) ولی انصافا برای ماها که به نوعی دنبال کننده حرفه ای آلبوم های موسیقی ایرانی و خارجی هستیم هیچ چیز خاص و جدیدی نبود و نداشت ! ( نه شعر داشت، نه ملودی و نه تنظیم ! )
میشه گفت آلبومی به شدت آبکی (از نظر شعر و محتوا)، مقوایی (از نظر ملودی و تنظیم) و البته تجاری و پر سود (برای شخص ایشون و شرکت نه چندان محترم پخش کننده) بود !
دوستانی که با بنده موافقن لایک کنن لطفا !
(sm30)(sm2)این قسمت حرفت تناقض کامل بود کسی که دنبال کننده حرفه ای موسیقی باشه این اشخاص که نامشون بردی رو هیچ وقت گوش نمیده
دانلود کردن موسیقی این اشخاص حرام است حرام!
Hadi 0021
05-12-2015, 12:08 AM
(sm30)(sm2)این قسمت حرفت تناقض کامل بود کسی که دنبال کننده حرفه ای موسیقی باشه این اشخاص که نامشون بردی رو هیچ وقت گوش نمیده
نه دیگه بی انصافی نکن آلبوم احمدوند خیلی قشنگ بود ولی اون دوتای بعدی رو خودمم مایل نیستم
Catman
05-12-2015, 12:08 AM
داداش عزیز اینی که شما میگی نشد مثه آدم یعنی اصلا آدم نیستیم این حرف خوبی نیست (sm10)
من آلبوم رو اصلا گوش نکردم به خاطر اینکه میدونم چیه... مسخره هم نکرده کسی حسودم نیستم ولی به قول شما که میگی زحمت کشیده داره 1000 برابرشو برمیداره
فک کردین چیه که 4 تومن قیمت روش باشه و بابت یه آلبوم نخواد انقد هزینه کنه که اینجوری دربیاد به خاطر منفعته بیشتره
اینم بگم که آلبوم حباب بد نبود به جز آهنگ حباب و دوست دارم باقی شو گوش میدم بعضی وقتا چرا که نه
آدم تو هر عرصه ای از هنر باشه باید به معنی هنر و به خاطر دل مردم بیاد از جان و دل کار کنه ولی این آقا برخلاف همه ایناست
تا قبل ازینکه همه اینایی که به قول شما آدم نیستن اگه میان حرفی میزنن که میگن آلبوم مزخرف به خاطر اینه که بچه ها تا قبل از انتشار آلبوم فک میکردن بعد از چند سال
یه آلبوم جدید و قشنگی قراره بیاد بیرون ولی متاسفانه وقتی میبینن اینجوریه دیگه حالشون گرفته میشه دیگه چه توقعی ازشون میشه داشت
دادا مسخره بازی هم حدی داره !! از دیروز تا حالا هی میایی اینجا مسخره بازی در میاری !
اینجوری نه واسه خودت خوبه و نه واسه طرفدارهای چاووشی !
وقتی نشنیدی چرا هی میایی میگی مزخرفه شکلک خنده میفرستی و میری !!! دوباره باز همین روش تکرار ! از دیروز تا حالا !
هر کسی 1 سلیقه ای داره !
بعضی ها گفتند خوبه و تعداد کمی ! هم گفتند بد مثل شما ! که هنوز البوم رو هم گوش نکردید !
البومش خوب بود عالی نبود ولی خوب بود نسبت به البوم ها این چند وقت اخیر !
مگه نمیبینی رضا صادقی احسان خواجع امیری عسگری فرزاد فرزین چقدر افت کردند تو البوم دادند !
نمونه اخرش هم البوم گروه اریان با اون همه خاطره ای که ازشون داشتیم چقدر البومشون بد بود !
بهتره شخصیت خودتو حفظ و خودتو کوچیک نکنی هی بیایی اینجا و مسخره بازی کنی !
الببوم رو اول گوش بده بعد نظرتو بگو ! اگه هم علاقه نداری گوش بدی گوش نده ولی نیا اینجا مسخره بازی در بیاری مثل بچه مدرسه ای ها !
موفق باشی
تن ماهی
05-12-2015, 12:09 AM
چرا دادا !
کار خوب همیشه شنیده میشه ! (بر خلاف کار تجاری و مقوایی)
jigsaw
05-12-2015, 12:12 AM
بعضی ها گفتند خوبه و تعداد کمی ! هم گفتند بد مثل شما ! که هنوز البوم رو هم گوش نکردید !
تعداد کمی ؟!!! (sm2) والا 90 درصد نظرات اینجا و سایت های دیگه همش از مزخرف بودن البوم حکایت داشت . فیس بوک و موزیک ما و کامنت های رادیو جوان و سایت های دانلود موزیک مثه همین موزیک باران و به موزیک و ته موزیک و .... بخون ببین چه خبره
اینم دو موردش که صفحات قبل گذاشتم :
(sm30)
D.SOL
05-12-2015, 12:16 AM
اگه دوستان بهشون برنميخوره وارد بحث بشم!(sm25)
jigsaw
05-12-2015, 12:18 AM
اگه دوستان بهشون برنميخوره وارد بحث بشم!(sm25)
خوش اومدی (sm2) فقط مثه بعد از ظهر بحث نکنی داشتیم اخراج میشدیم . (sm128)
Hadi 0021
05-12-2015, 12:18 AM
قشنگ جان من با شکلک داشتم به حرفای تو و یکی دیگه میخندیدم
شما خودت شخصیت کوچیکی داری که این حرفا رو میزنی به خاطر اینکه پستی رو که تو نقل کردی خیلی منطقی گفتم حرفارو به توام یادم نمیاد حرفی زده باشم
که بخوای اینجوری ج بدی به نظرم پست بالا رو هم پاک کن که یه وقت خراب نشی دوست عزیز
در ضمن شما من اصلا از رضا صادقی خوشم نمیاد آلبوم آخر احسان خواجه امیری هم جالب نبود ولی گروه آرین و شما با یگانه مقایسه نکن اون خیلی قشنگ بود
هر کی م اگه اسمتو صدا زد تو بیا ج بده یه بار دیگه برو چشاتو بیشتر باز کن ببین چی گفتم.....یا علی
Catman
05-12-2015, 12:19 AM
jigsaw ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
من حرفم در اینجا بود !! تعداد کمی با
نمیدونم چی بهت میرسه و یا چی شده که از دیروز تا حالا شب و روزت شده بیایی اینجا و مسخره بازی و ... در بیاری !!
اگه نظر و نقدی داری مثل ادم نقد کن و تمام ! نه اینکه شب و روز 24 ساعت اینجا اتراق کنی و مسخره بازی در بیاری
jigsaw
05-12-2015, 12:22 AM
jigsaw ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
من حرفم در اینجا بود !! تعداد کمی با
نمیدونم چی بهت میرسه و یا چی شده که از دیروز تا حالا شب و روزت شده بیایی اینجا و مسخره بازی و ... در بیاری !!
اگه نظر و نقدی داری مثل ادم نقد کن و تمام ! نه اینکه شب و روز 24 ساعت اینجا اتراق کنی و مسخره بازی در بیاری
شب و روز ؟! تعداد تایم حضور من تو این دو روز جمعا به یک ساعت هم نمیرسه باز من میام مسخره بازی و واسه خنده به قول تو اکثرا موافقن باهام
تو بیکاری که میای 3 ساعت چرت و پرت تایپ میکنی یه نفرم نمیاد بخونه و موافقت کنه باهاش (sm70)
تو هم 24 ساعت تو موزیک باران پلاسی کارت شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول بگیری [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Catman
05-12-2015, 12:24 AM
قشنگ جان من با شکلک داشتم به حرفای تو و یکی دیگه میخندیدم
شما خودت شخصیت کوچیکی داری که این حرفا رو میزنی به خاطر اینکه پستی رو که تو نقل کردی خیلی منطقی گفتم حرفارو به توام یادم نمیاد حرفی زده باشم
که بخوای اینجوری ج بدی به نظرم پست بالا رو هم پاک کن که یه وقت خراب نشی دوست عزیز
در ضمن شما من اصلا از رضا صادقی خوشم نمیاد آلبوم آخر احسان خواجه امیری هم جالب نبود ولی گروه آرین و شما با یگانه مقایسه نکن اون خیلی قشنگ بود
هر کی م اگه اسمتو صدا زد تو بیا ج بده یه بار دیگه برو چشاتو بیشتر باز کن ببین چی گفتم.....یا علی
عزیزم ی البوم ارزش دعوا نداره ! اینو تو ذهنت فرو کن ! دعوا رو شماها میکنید کیفشو اونا میبرند !!!
اگه شخصیت بزرگی داری نیا اینجا واسه مسخره بازیی عزیزم
البوم یگانه رو گوش نکردی میگی از اریان بهتر بود !؟ (sm59)
خوش باشی
با حق
D.SOL
05-12-2015, 12:25 AM
بی خیال شین دوست ندارم یوزر کسی رو ببندم از دیروز تا الان 50 تا پست پاک کردم تو این تایپیک
بيخيال كسي كه توهين ميكنه رو بن كن ولي بحث كردن كه ايرادي نداره يه سري دوستان بي جنبه فحشكاري رو شروع ميكنن
Hadi 0021
05-12-2015, 12:26 AM
بی خیال شین دوست ندارم یوزر کسی رو ببندم از دیروز تا الان 50 تا پست پاک کردم تو این تایپیک
آخه بعضی ها راجب کاربرا حرف مفت زیاد میزنن باید جوابم بگیرن اینجا قرار نیست به کسی توهین بشه ولی بعضی ازین طرفدارا میان به کاربرا میگن ادم نیستین خرن الاغ
حسودن یا بچه مدرسه این زیاد زرت و پرت میکنن همه ما از همون اول بخوای حساب کنی فقط اومدیم یه نظر دادیم اینا ازاون موقع تا حالا بسیج بستن
jigsaw
05-12-2015, 12:27 AM
اگه شخصیت بزرگی داری نیا اینجا واسه مسخره بازیی عزیزم
با حق
بچه ها اینجا همه واسه مسخره بازی میان فقط این اقا گربه (sm30) ( Catman ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])) واسه ثواب کردن میاد خدا اجرش دهد
Catman
05-12-2015, 12:29 AM
شب و روز ؟! تعداد تایم حضور من تو این دو روز جمعا به یک ساعت هم نمیرسه باز من میام مسخره بازی و واسه خنده به قول تو اکثرا موافقن باهام
تو بیکاری که میای 3 ساعت چرت و پرت تایپ میکنی یه نفرم نمیاد بخونه و موافقت کنه باهاش (sm70)
تو هم 24 ساعت تو موزیک باران پلاسی کارت شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول بگیری (sm70)(sm70)
دوست عزیز 1 نگاه به تعداد پست ها بنداز با پست ها پاک شده حدوده70- 60 درصد پست های توه !
من احتیاجی به موافت کسی ندارم و بخوام یه جو زده ای مثل تو باشم که از دیروز تا حالا کارش شده مسخره بازی !
(sm77)(sm59)-- کادر قرمز --
خوش باشی عزیزم (sm176)
D.SOL
05-12-2015, 12:29 AM
ببينيد،من خودم برداشتم اون تيكه دنبالش ميرم كه تو دمو بود رو اديت كردم طولانيش كردم چون گفتم قشنگه بيشتر گوش بديم.يعني انتي يگانه نيستم كه بخوام از اول فقط بكوبم.نه از يگانه بدم مياد نه دشمني دارم باهاش كلي هم با رگ خوابش حال كردم ولي وقتي البومو گوش ميدم ميبينم مزخرفه،دنبالش ميرمو گوش ميدم ميبينم فقط همون يه قسمتش قشنگه!! الكي تعريف كنم؟
jigsaw
05-12-2015, 12:32 AM
دوست عزیز 1 نگاه به تعداد پست ها بنداز با پست ها پاک شده حدوده70- 60 درصد پست های توه !
من احتیاجی به موافت کسی ندارم و بخوام یه جو زده ای مثل تو باشم که از دیروز تا حالا کارش شده مسخره بازی !
(sm77)(sm59)-- کادر قرمز --
خوش باشی عزیزم (sm176)
کلا از دیروز تا الان 10 پست از من پاک شده تو جو گیری فکر میکنی دو هزار پست ازم پاک شده (sm30)
موافت(sm30)
جوگیر که تویی برو به شارژ ایرانسلت برس (sm155)
Hadi 0021
05-12-2015, 12:32 AM
من اهل دعوا نیستم گربه من (sm2)(sm30)
من فقط یه پستی رو که واقعیت داشت رو گفتم دیگه چیه میای نقل میگیری این همه خودتو کوچیک میکنی تو از من بدتری خب
هیچ وقت شخصیتی رو که داری از خودت نبر زیر سوال واسه اینکه بازم میگم تو خودت شروع کردی حرف بدی هم نزدم تو پست اول
jigsaw
05-12-2015, 12:33 AM
من رفتم بخوابم . همگی خدافظ مخصوصا اقا گربه (sm2)
D.SOL
05-12-2015, 12:34 AM
خوش اومدی (sm2) فقط مثه بعد از ظهر بحث نکنی داشتیم اخراج میشدیم . (sm128)
مگه تقصيره من بود؟ من فحش دادم؟ اتفاقا قشنگ داشتيم بحث ميكرديم(sm30)
Catman
05-12-2015, 12:36 AM
من اهل دعوا نیستم گربه من (sm2)(sm30)
من فقط یه پستی رو که واقعیت داشت رو گفتم دیگه چیه میای نقل میگیری این همه خودتو کوچیک میکنی تو از من بدتری خب
هیچ وقت شخصیتی رو که داری از خودت نبر زیر سوال واسه اینکه بازم میگم تو خودت شروع کردی حرف بدی هم نزدم تو پست اول
دوست عزیز شخصیتت همین بس که عرضه درست حرف زدن ندارِ ی !
یه سوال از کی تا حالا شخصی که تا حالا البوم رو گوش نکرده میاد درباره البوم نظر میده ؟!
Catman
05-12-2015, 12:36 AM
کلا از دیروز تا الان 10 پست از من پاک شده تو جو گیری فکر میکنی دو هزار پست ازم پاک شده (sm30)
موافت(sm30)
جوگیر که تویی برو به شارژ ایرانسلت برس (sm155)
خوب میشی دادا (sm59) غمت نباشه (sm19) حرف زدن بلد نیستی ! برو حرف زدن یاد بگیر عزیزم من چی میگم تو چی میگی
Hadi 0021
05-12-2015, 12:40 AM
دوست عزیز شخصیتت همین بس که عرضه درست حرف زدن ندارِ ی !
یه سوال از کی تا حالا شخصی که تا حالا البوم رو گوش نکرده میاد درباره البوم نظر میده ؟!
اتفاقا منم آلبومشو همین نیم ساعت پیش گرفتم گوش دادم تند تند داشتم رد میکردم واسه اینکه خوشم نیومد گربه قشنگ من حالا دردت خوابید
اگرم میخوای تا مسکن بدم بهت عقده هات بخوابه چون خودتم میدونی آلبوم چه وضعی داره منتها صدات در نمیاد (sm3)
jigsaw
05-12-2015, 12:43 AM
خوب میشی دادا (sm59) غمت نباشه (sm19) حرف زدن بلد نیستی ! برو حرف زدن یاد بگیر عزیزم من چی میگم تو چی میگی
اینم بگم و برم بخوابم
این اقا گربه به همه میگه برو حرف زدن یاد بگیر . فقط کم مونده یه گربه بیاد اینو بگه به ما (sm30)
تو خوبی کوچولو (sm30)میو میو کن فعلا (sm155)
Catman
05-12-2015, 12:45 AM
اتفاقا منم آلبومشو همین نیم ساعت پیش گرفتم گوش دادم تند تند داشتم رد میکردم واسه اینکه خوشم نیومد گربه قشنگ من حالا دردت خوابید
اگرم میخوای تا مسکن بدم بهت عقده هات بخوابه چون خودتم میدونی آلبوم چه وضعی داره منتها صدات در نمیاد (sm3)
همین 5 دقیقه پیش گفتی اصلا گوش نکردم الان میگی نیم ساعت پیش گوش دادم !!
حالا باالفرض !! که نیم ساعت پیش گوش دادی !! از دیروز تا حالا نظر میدادی که البوم مضخرف بود ! این چطور !!؟؟
عزیزم مسکن ها رو خودت بخور لارمت میشه !
من تعریفی از البوم نمیکنم البومش متوسط بود ! نه عالی و نه فوق العاده
چند تا ترک خوب داره مثل دلکم که فوق العاده است ! و 3 و 4تا ترک دیگه! که خوب بودند ... بقیه نا امید کننده و بد بود
Catman
05-12-2015, 12:47 AM
اینم بگم و برم بخوابم
این اقا گربه به همه میگه برو حرف زدن یاد بگیر . فقط کم مونده یه گربه بیاد اینو بگه به ما (sm30)
نحوه حذف زدنت مشخصه خیلی بچه ای هنوز عزیزم !
خوب میشی نگران نباش (sm19)
برو چیش بوس لالا (sm176)
jigsaw
05-12-2015, 12:50 AM
نحوه حذف زدنت مشخصه خیلی بچه ای هنوز عزیزم !
خوب میشی نگران نباش (sm19)
برو چیش بوس لالا (sm176)
اینم بگم و برم بخوابم (sm30)
والا نمیدونم بچه از نظر گربه ها چطوری تصور میشه ولی خوب بزرگا که دیدن میگن بچه نیست(sm2)
من که قطعا خوب میشم ولی تو با اون اوضاعی که سرتو کرده بودی تو سطل اشغالی و دو تا گربه پشت سرت دیدم بعید بدونم خوب بشی دیگه (sm2)
Catman
05-12-2015, 12:55 AM
والا نمیدونم بچه از نظر گربه ها چطوری تصور میشه ولی خوب بزرگا که دیدن میگن بچه نیست(sm2)
من که قطعا خوب میشم ولی تو با اون اوضاعی که سرتو کرده بودی تو سطل اشغالی و دو تا گربه پشت سرت دیدم بعید بدونم خوب بشی دیگه (sm2)
(sm176) جواب اب ....
ب سلامت رفیق
Hadi 0021
05-12-2015, 01:10 AM
همین 5 دقیقه پیش گفتی اصلا گوش نکردم الان میگی نیم ساعت پیش گوش دادم !!
حالا باالفرض !! که نیم ساعت پیش گوش دادی !! از دیروز تا حالا نظر میدادی که البوم مضخرف بود ! این چطور !!؟؟
عزیزم مسکن ها رو خودت بخور لارمت میشه !
من تعریفی از البوم نمیکنم البومش متوسط بود ! نه عالی و نه فوق العاده
چند تا ترک خوب داره مثل دلکم که فوق العاده است ! و 3 و 4تا ترک دیگه! که خوب بودند ... بقیه نا امید کننده و بد بود
به خاطر اینکه میامدن میگفتن که مزخرفه آلبوم خودمم رفتم تو فیس هزار نفر اومدن نظر داده بودن پسر خوب حالا همه ابنا به کنار
خودمم میدونستم مثل کارای آخرش که جالب نیست بعدم من که زیاد نظر نمیدادم فقط نقل قول میکردم و میخندیدم مث الان (sm2)
در ضمن آهنگ دلکم بد نبود ...
Hadi 0021
05-12-2015, 01:15 AM
اینم بگم و برم بخوابم
شیر مادرت حرف نزن دارم از حال میرم از بس که میخندم (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
EmranMusic
05-12-2015, 02:38 AM
Delakam.(sm81)
Hadi 0021
05-12-2015, 06:26 AM
بهتره که دیگه نخونه اصلا به هیچ وجه
ای خدا دلم به دلکم خوش بود که اونم داره میلرزه صداش شعرم که اصلا هی هیچ بهتره که اصلا هیچی نگم
بابا آلبوم حباب آهنگ خیابونا شاه بودن در مقابل این چی بود مزخرف به تمام معنا