PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هواداران محسن یگانه | ماه عسل امسال با صدای یگانه

صفحه ها : 1 2 [3]

catalanism
05-12-2015, 11:45 AM
میشه دادا !

آلبوم احمدوند و جلیلی و ابراهیمی سه نمونش بود !

همه دانلود کردن ! همه گوش دادن، اکثریت هم خوششون اومد !

ولی آلبوم یگانه (حالا نگم هیچی) ولی انصافا برای ماها که به نوعی دنبال کننده حرفه ای آلبوم های موسیقی ایرانی و خارجی هستیم هیچ چیز خاص و جدیدی نبود و نداشت ! ( نه شعر داشت، نه ملودی و نه تنظیم ! )

میشه گفت آلبومی به شدت آبکی (از نظر شعر و محتوا)، مقوایی (از نظر ملودی و تنظیم) و البته تجاری و پر سود (برای شخص ایشون و شرکت نه چندان محترم پخش کننده) بود !

دوستانی که با بنده موافقن لایک کنن لطفا !
البوم میثم ابراهیمی رو قبول دارم البوم خیلی خوبی بود ولی اون 2تا اصن خوب نبود
بعدشم من هزا نفرو میارم که بگن این البوما خوب نبودن عزیزم موسیقی و این چیزا کاملا سلیقه ایه

hamidjalab1
05-12-2015, 12:48 PM
آلبومش بد نیست کلا
2 3 تا آهنگ بدرد ماشین میخوره

طرفدارای چاوشی چی میگن با اون آلبوم افتضاح!!
اونو 1بارم نتونستم گوش بدم (sm70)

Mo$en
05-12-2015, 12:48 PM
به قران انتظار همچنین آلبومی رو نداشتم

بدجوری خورد تو ذوقم

اولش فکر کردم آلبوم همین بچه مچه های تازه به دوران رسیدس

این چی بود داداش

بخدا موسیقی ما داره کجاها میره یه نفرخوب بود اونم که.....

صدات چرا اینطوری بود داداش چرا میری آمریکا که صدات اینطوری بشه

واقعا انتظار نداشتم...حرفی واسه آنالیزم نزاشتی

خدافظ

Milad
05-12-2015, 01:22 PM
افتضاح
والسلام علیکم والرحمه الله و برکاته

Hadi 0021
05-12-2015, 01:41 PM
خوبه خداروشکر توام به نتیجه رسیدی واسه اینکه واقعا دیگه باید دور خوانندگی رو خط بکشه تمام

gholab
05-12-2015, 01:47 PM
از این خواننده انتظار این البو مو نداشتم

نمیشه بیشتر از یه بار گوش داد همه چی ضعیف بود بعد این همه البوم بدی یه ترکم به زور 6و8 مخاطب گوش بده

کلا من از طرفداراش ندیدم کسی راضی باشه

تو این چند وقت البوم تگرگ میثم ابراهیمی موفق تر از همه بوده

من الله توفیق

Hadi 0021
05-12-2015, 01:47 PM
آلبومش بد نیست کلا
2 3 تا آهنگ بدرد ماشین میخوره

طرفدارای چاوشی چی میگن با اون آلبوم افتضاح!!
اونو 1بارم نتونستم گوش بدم (sm70)

آلبوم پاروی بی قایق کدوم آهنگشو گوش کردی آهنگ دزیره ....پاروی بی قایق...قهوه ی قجری...جز..خواب..خونه کوچیک

کدوم آهنگش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

new
05-12-2015, 01:53 PM
چقدر بايد بدبخت و حقير باشي
و چقدر بايد تو زندگيت عقده داشته باشي

كه بياي از وقت و پول و.. بذاري براي ابراز نفرت و دشمني با يكي كه اصلا نميشناست.
يا شايدم مثلا ميخواي خوش مزگي و لوده بازي در بياري!

منظورم اون دوست عزيزيه كه آواتار محسن يگانه گذاشته و مثلا طرفدار محسن يگانه ست(كه ميدونيم نيست و طرفدار يك خواننده ي خاص ديگه ست) ، ""از ماهها قبل در تاپيك هاي مختلف نظرات احمقانه و مضحك ميده""
تا همه طرفدار يگانه رو يك اوسكول به تمام معنا ببينن و بعد به موقعش خودش هم هر چي گفت بگن طرفداراشه ديگه !!

دوست عزيز يا خيلي بچه اي ، يا خيلي بيكاري يا محسن يگانه فشار زيادي روت اورده

///////////////////////////////////////////

من طرفدار يگانه نيستم ولي اينو بايد راجع به اين كاربر فيك ميگفتم. آلبوم يگانه هم به نظرم بد نبود ، در حد خودش خوب بود.

new
05-12-2015, 01:53 PM
چقدر بايد بدبخت و حقير باشي
و چقدر بايد تو زندگيت عقده داشته باشي

كه بياي از وقت و پول و.. بذاري براي ابراز نفرت و دشمني با يكي كه اصلا نميشناست.
يا شايدم مثلا ميخواي خوش مزگي و لوده بازي در بياري!

منظورم اون دوست عزيزيه كه آواتار محسن يگانه گذاشته و مثلا طرفدار محسن يگانه ست(كه ميدونيم نيست و طرفدار يك خواننده ي خاص ديگه ست) ، ""از ماهها قبل در تاپيك هاي مختلف نظرات احمقانه و مضحك ميده""
تا همه طرفدار يگانه رو يك اوسكول به تمام معنا ببينن و بعد به موقعش خودش هم هر چي گفت بگن طرفداراشه ديگه !!

دوست عزيز يا خيلي بچه اي ، يا خيلي بيكاري يا محسن يگانه فشار زيادي روت اورده

//////////////////////////////////////////

من طرفدار يگانه نيستم ولي اينو بايد راجع به اين كاربر فيك ميگفتم. آلبوم يگانه هم به نظرم بد نبود ، در حد خودش خوب بود.

hamidjalab1
05-12-2015, 02:05 PM
آلبوم پاروی بی قایق کدوم آهنگشو گوش کردی آهنگ دزیره ....پاروی بی قایق...قهوه ی قجری...جز..خواب..خونه کوچیک

کدوم آهنگش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا یبارم نتونستم گوش بدم
کلا ازین سبکی که میخونه خوشم نمیاد،نمیتونم ارتباط برقرار کنم

.MASOUD.
05-12-2015, 04:15 PM
داداش عزیز اینی که شما میگی نشد مثه آدم یعنی اصلا آدم نیستیم این حرف خوبی نیست (sm10)

من آلبوم رو اصلا گوش نکردم به خاطر اینکه میدونم چیه... مسخره هم نکرده کسی حسودم نیستم ولی به قول شما که میگی زحمت کشیده داره 1000 برابرشو برمیداره

فک کردین چیه که 4 تومن قیمت روش باشه و بابت یه آلبوم نخواد انقد هزینه کنه که اینجوری دربیاد به خاطر منفعته بیشتره

اینم بگم که آلبوم حباب بد نبود به جز آهنگ حباب و دوست دارم باقی شو گوش میدم بعضی وقتا چرا که نه

آدم تو هر عرصه ای از هنر باشه باید به معنی هنر و به خاطر دل مردم بیاد از جان و دل کار کنه ولی این آقا برخلاف همه ایناست

تا قبل ازینکه همه اینایی که به قول شما آدم نیستن اگه میان حرفی میزنن که میگن آلبوم مزخرف به خاطر اینه که بچه ها تا قبل از انتشار آلبوم فک میکردن بعد از چند سال

یه آلبوم جدید و قشنگی قراره بیاد بیرون ولی متاسفانه وقتی میبینن اینجوریه دیگه حالشون گرفته میشه دیگه چه توقعی ازشون میشه داشت
دوست عزیز،اول بابت لفظی که بکار بردم معذرت میخوام
منم گفتم نظرات محترمه ولی به شرط اینکه نظر باشه...الان شما میگی من البوم اصلا گوش نکردم چون میدونم چیه! شما از کجا میدونی البوم چجوریه وقتی گوش نکردی؟ مگه اینکه نظرت بزاری رو قضاوت دیگران که اونم برمیگرده به سلیقه اونا! خیلی وقتا شده یه اهنگی من دوست داشتم خیلیا دوست نداشتن و برعکس چون نظر شخصیه،برا همین میگم تا خود شخص(مثه شما) گوش نداده نمیتونه بگه بد یا خوبه ولی اگه بخوای با پیش فرض بد بودن البوم گوش بدی مطمئن باش بهترین البومم گوش بدی خوشت نمیاد، در مورد قیمت البومم حق باشماست،من خودم البوم گرفتم،یه پوستر بی کیفیت اضافه شده قیمت 1 تومن رفته روش که چی؟پوستری که اخه تا خورده باشه چه فایده داره(sm70)ولی حرف اصلی من یه چیز دیگه بود،نه حرف محسن یگانس،نه چاووشی نه رضا صادقی نه حتی شادمهر
حرف من این حس تخریب و کمبودی که مارو گرفته که میخوایم همش یا دیگران خراب کنیم یا اینکه میخوایم با مقایسه یه نفر با دیگری اونو بکشیم پایین
دوست عزیز مشکل این روزای مردم ما کمبود تو خودشون وگرنه این اتفاق توی همه جای جامعه میتونی ببینی

jigsaw
05-12-2015, 04:46 PM
به قران انتظار همچنین آلبومی رو نداشتم

بدجوری خورد تو ذوقم

اولش فکر کردم آلبوم همین بچه مچه های تازه به دوران رسیدس

این چی بود داداش

بخدا موسیقی ما داره کجاها میره یه نفرخوب بود اونم که.....

صدات چرا اینطوری بود داداش چرا میری آمریکا که صدات اینطوری بشه

واقعا انتظار نداشتم...حرفی واسه آنالیزم نزاشتی

خدافظ

بفرما اینم جز معدود طرفداراش بود که تا دیروز میگفت خوبه و کسایی که میگفتن مزخرفه رو میگفت حسود
حالا خودش به این نتیجه رسید که این البوم چقدر مزخرفه

shatot
05-12-2015, 04:56 PM
چرا بیخود با هم بحث میکنید.موسیقی یه چیز سلیقه ایه.نمیشه به 1نفر نظرتو تحمیل کنی و بگی این خوبه یا اون بده.اگه از نظر کسی البوم بد بوده خب دیگه نیازی به توهین نیست.وایسین البوم خواننده مورد علاقتون بیاد و ازش لذت ببرید.دیگه این کارا چیه که هی الکی بدون اینکه اصن از موسیقی چیزی بدونین میاین و یه خوانندرو میکوبین چون از صداش خوشتون نمیاد.بعضیا فک میکنن چون همه آهنگای خارجی و ایرانی رو دنبال میکنن یعنی دیگه حرفه ایه موسیقین.گوش نده آقا اگه مخالفی،دیگه چرا جو الکی میدی

Hadi 0021
05-12-2015, 05:00 PM
من آلبومو دیشب گوش کردم اول فک کردم دلکم قشنگ بود ولی بیشتر که گوش کردم دیدم داره ناجور میلرزه

سابقه نداشته دیگه انقد مزخرف بیاد بیرون آلبومش

بعدم من قبل ازینکه آلبومو گوش کنم رفتم تو فیسبوک همه اومدن راجب آلبوم کلی حرف و بدو بیراه زده بودن درسته که سلیقه ها فرق میکنه ولی خب دیگه چی شد سلیقه

این همه ادم یکیه اصلا سلیقه به کنار آلبوم به کل مشکل داره

بعدم من زیاد نظر نمیدادم فقط نقل قول میزدم

Bi3par
05-12-2015, 05:51 PM
خاطره بازی و دلکم چقدر خوبن (sm127)

moh$en
05-12-2015, 08:07 PM
باید یگانه ی باشی تا بتونی درک درستی از البوم داشته باشی...برای بعضی دوستان که میان رو هوا نظر میدن متاسفم....

Farbod-7
05-12-2015, 09:13 PM
یگانه ای نیستم ولی از 4 ترک البوم به شدت خوشم اومده مخصوصا اهنگ چقد دیر واقعا از البوم حباب سرتره

jigsaw
05-12-2015, 09:18 PM
از این خواننده انتظار این البو مو نداشتم

نمیشه بیشتر از یه بار گوش داد همه چی ضعیف بود بعد این همه البوم بدی یه ترکم به زور 6و8 مخاطب گوش بده

کلا من از طرفداراش ندیدم کسی راضی باشه

تو این چند وقت البوم تگرگ میثم ابراهیمی موفق تر از همه بوده

من الله توفیق

البوم تگرگ میثم ابراهیمی خوب بود البوم مهدی یراحی هم احتمال زیاد باید خوب باشه نیمه اول خرداد میاد

jigsaw
05-12-2015, 09:20 PM
همچنان اهنگ نه افتضاح ترین اهنگی که این چند وقت شنیدم
نعععععععععععععععععع میگه انگار داره جر میخوره دهنش اینقدر بد میگه(sm51)

D.SOL
05-13-2015, 12:21 AM
همچنان اهنگ نه افتضاح ترین اهنگی که این چند وقت شنیدم
نعععععععععععععععععع میگه انگار داره جر میخوره دهنش اینقدر بد میگه(sm51)
(sm2)(sm70)

mortezi212
05-13-2015, 09:17 AM
بابا شما ها چرا هی میخواین به هوای نظر شخصی خودتون خواننده رو تخریب کنید؟؟

از موسیقی لذت ببرین. یکی با آهنگ غمگین حال می کنه یکی با ترنس، یکی دیگه هم میخواد 6/8 گوش بده...
نقد کردن آلبوم کار منو شما نیست.. این بنده خدا هم تو استیج داشت از استرس میمرد .. کنسرت 20 ام بودم...
با اینکه یک شادمهری واقعی هستم، محسن یگانه هم دوست دارم..

از موسیقی، از لحظه به لحظه اش لذت ببرین اینقدر هم تو سر و کله هم نزنید..
وسلام

Soheil
05-13-2015, 01:05 PM
خیلی اشخال بود البوم جدیدش اصن تو سطح محسن نبود....

saeeddj
05-13-2015, 02:07 PM
با وجود اینکه منم مثل اکثره دوستان قبول دارم که این آلبوم اصلا تو سطح محسن یگانه نبود....در کنار یه سری آهنگ خیلی ضعیف اما دو سه آهنگاش واقعا فوق العاده بود...مثل دلکم

iman
05-13-2015, 02:36 PM
چن روز دگ دوباره میاد میگ دگ آلبوم نمیدم(sm25)

catalanism
05-14-2015, 10:15 PM
کنسرت محسن یگانه ۲۰ اردیبهشت ۹۴ - آهنگ درکم کن

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

catalanism
05-14-2015, 10:17 PM
کنسرت محسن یگانه ۲۰ اردیبهشت ۹۴ - دلکم

Mo$en
05-25-2015, 11:26 AM
ممنون دوست عزیز.

kamran69
05-27-2015, 07:14 PM
کاورهای البوم نفس های بــــــــــــــــــــــــ ـــــــی هدف

D.SOL
05-27-2015, 08:00 PM
کاورهای البوم نفس های بــــــــــــــــــــــــ ـــــــی هدف

اینجا؟
اول اینجا اومدیم سراغش.صفحه های قبلیو بخون(sm2)
البته من بیشترش با یوزر Sinjool بودم

Hadi 0021
05-27-2015, 08:03 PM
(sm39)(sm30)

kamran69
05-27-2015, 08:05 PM
اینجا؟
اول اینجا اومدیم سراغش.صفحه های قبلیو بخون(sm2)
البته من بیشترش با یوزر Sinjool بودم
با این یوزر بمباران نکردی هنوز ؟(sm30)

kamran69
05-27-2015, 08:06 PM
(sm2)

D.SOL
05-27-2015, 08:10 PM
چرا فکر کنم(sm59)

D.SOL
05-27-2015, 08:14 PM
یادم اومد.وقتی امیر اون سینجولو و جیگساو رو موقتی بن کرد این خطرو ساختم بازم اومدم ولی کلا زد پستارو پاک کرد خیلی باحال بودن(sm2)(sm2)

maei123
05-27-2015, 08:58 PM
علی بحرینی:

«محسن یگانه» خواننده ای است که از همان ابتدا برای خودش استراتژی مشخصی داشت.
محسن یگانه فردی است که تکلیفش با خودش مشخص است و می داند که به دنبال چه چیزی است.
در بین خوانندگانی که خودشان ترانه های خودشان را می نویسند محسن یگانه بهترین است
در ترانه های این آدم دارای یک جهان بینی خاص است
یک سری مهارت ها و تکنیک های ظریفی در ترانه نوشتن دارد که دیگران ندارند.
به نظر من محسن یگانه به اندازه ای که در ترانه مولف هست در ملودی سازی مولف نیست.
قطعا از ابتدا تا کنون یگانه دارای روند صعودی بوده است، شما این را می توانید به وضوح در آلبوم نگاه مشاهده نمایید،
آلبوم محسن یگانه از نظر من بهترین آلبوم در این این بازه رقابتی بوده است.
از ابتدای سال ۹۳ تا کنون، میانگین نمره ای که من به این آلبوم و تمام ترانه هایش می دهم از تمام آلبوم های چهارده ماه اخیر جلوتر و بیشتر خواهد بود.
من یگانه را در شرایط یاغی، با حرارت، با اشتباه، با بازی در آوردن دوست دارم، به نظر من یگانه در موسیقی پاپ خیلی آدم موثری بوده است، اندازه شعور خودش ترانه می نویسد، اهل قلمبه سلمبه نوشتن الکی نیست.
اندازه شعور خودش ترانه می نویسد، اهل قلمبه سلمبه نوشتن الکی نیست.
محسن یگانه به نظر من خواننده راستی است، خواننده ای که راست می گوید و راست می خواند.
الان شرایطی به وجود آمده که گوش مردم از صدای سبک محسن یگانه پر است،
صدای مرحوم پاشایی در همسایگی صدای محسن یگانه بوده است
در مدت بین دو آلبوم حباب و نگاه، مرتضی پاشایی و دیگر همسایگان صدای یگانه خیلی فعال بوده اند، به همین دلیل الان آسیب آن متوجه محسن یگانه شده است.
بسیاری از کارهایی که خانم برزویی برای شادمهر عقیلی نوشته تشابه عجیب و غریبی به سبک محسن یگانه دارد،
یکی از معضلات هنر ما این است که همواره منتظر چیز جدیدی هستیم.
چیز جدید در موسیقی پاپ ایران در ۱۰ سال گذشته فقط صدای بنیامین بهادری بوده است،
اقای چاوشی درخشان ترین البومش به نظر من آلبوم «من خود آن سیزده ام» اش بود که با کهنه ترین شعرهای ممکن در تاریخ موسیقی پاپ که به نظر خیلی خوب است اما برای ما چیز جدیدی به ارمغان آورده است؟ خیر.
فضای مجازی در حال نابود کردن موسیقی پاپ ایران است:

برای اینکه طرفداران خواننده ها لشکر کشی می کنند به سمت خواننده های دیگر و دشمنی خواننده ها را زیاد می کنند. در همین حد سربسته مطرح کنیم کفایت می کند.

majid136
06-04-2015, 03:06 AM
ترک شش ... خاطره بازی

پروازت میده به 6 سال پیش و آلبوم نفس های بی هدف

بی تو بدبینم به جاده به کسی که توی راهه . . .

شاید نقطه ضعف این آلبوم شعراش باشه ولی این تخلیه احساس یگانه رو تو آهنگاش دوست دارم

Mo$en
06-04-2015, 01:56 PM
ترک شش ... خاطره بازی

پروازت میده به 6 سال پیش و آلبوم نفس های بی هدف

بی تو بدبینم به جاده به کسی که توی راهه . . .

شاید نقطه ضعف این آلبوم شعراش باشه ولی این تخلیه احساس یگانه رو تو آهنگاش دوست دارم

تایید حرفت حق

Chavosh
06-08-2015, 08:06 AM
البوم نگاه حدود 150 هزار نسخه فروش رفته است

moh$en
06-08-2015, 01:41 PM
البوم نگاه حدود 150 هزار نسخه فروش رفته است

حالت خوش نیست! یه دکتر خوب خودتو نشون بدی ضرر نداره

brzz
08-17-2015, 02:55 AM
آلبوم تا الان بالای یک میلیون نخسه توزیع شده تو سطح فروشگاها جناب رجب پور هدیه تولده محسن ترکونده فک کردی با خودت واسه چی؟
واسه خاطر فروش گذر از مرز محسن

Ya3er
08-20-2015, 01:11 PM

Mo$en
08-20-2015, 05:56 PM
چقد...

Mo$en
11-16-2015, 09:20 PM
خبری نیس

D.SOL
11-17-2015, 12:29 AM
خبری نیس
چرا خبری هست ولی به تو ارتباطی نیست(sm2)(sm2)

Mo$en
11-17-2015, 02:11 AM
کسی با تو نبود.
تو برو الکی تاپیک یراحیو بیار بالا تا لایکات بره بالا.

Mo$en
11-17-2015, 02:12 AM
با اون عکس زشتت

چند ماه پیش هم گفتم تو خطری واسه سایت بعدها متوجه میشن

شتر سواری دولا دولا نمیشه اقا

Chavosh
12-23-2015, 02:26 PM
پس از حضور این خواننده در شهرهای اراک، اهواز و ساری

کنسرت «محسن یگانه» نهم و دهم دی در تهران برگزار می‌شود
موسیقی ما – خواننده آلبوم «نگاه من» تور کنسرت‌هایش را آغاز کرد. «محسن یگانه» اولین روز زمستان را مهمان مردم شهر اراک بود و در ادامه به اقصی نقاط ایران سفر می‌کند. مقصد بعدی او مرکز استان خوزستان است. یگانه طی روزهای پنجم و ششم دی در سالن سینما هلال شهر اهواز روی صحنه می‌رود.

او سپس به شمال ایران می‌رود و در روزهای هفت و هشت دی مهمان مردم مازندران است و کنسرتش را در شهر «ساری» برگزار می‌کند. برنامه بعدی محسن یگانه در تور زمستانی کنسرت‌هایش هم پایتخت باز می‌گردد تا میزبان دوستدارانش در نیمه اولین ماه زمستان باشد.

محسن یگانه در روزهای نهم و دهم دی و به میزبانی سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران کنسرتش را برگزار می‌کند. بلیت‌فروشی این برنامه آغاز شده و علاقه‌مندان می‌توانند به مراکز معتبر فروش مراجعه نمایند. یگانه پس از انتشار چهارمین اثر رسمی خود در بهار امسال دور جدید کنسرت‌هایش را از تهران آغاز کرد. او در ادامه سفری هم به کشور کانادا داشت و پس از بازگشت، تا ابتدای ماه محرم چند کنسرت دیگر هم در ایران داشت. هنوز خبری از تولیدات و آثار جدید این خواننده نیست و در کنسرت تهران هم با قطعات آلبوم جدید و آثار خاطره‌انگیزش روی صحنه می‌رود. اما احتمالا تا عید نوروز، تک آهنگ جدیدی با صدای محسن یگانه منتشر شود.

maziyar
12-27-2015, 06:37 AM
سلام به دوستان عزیز، خصوصا طرفداران محسن یگانه
چندسال پیش محسن یگانه قبل از معروفیت و محبوبیتش یک کنسرتی رو فکر میکنم در شهر تن کابن برگزار کرد که همون کنسرت و اجرای بسیار زیبا و احساسیش باعث شد طرفداران بیشماری پیدا کنه
مدتیه که دنبال اون کنسرت قدیمی و فوق العاده هستم ولی هرکار میکنم پیدا نمیکنم. ممنون میشم هرکس اون کنسرت تصویری رو داره در همین تاپیک قرار بده
یک سری از اهنگ های این کنسرت در سایت آپارات هست که متاسفانه هم ناقص هستن و هم کیفیتشون پایینه
برای یادآوری یک عکس از همون کنسرت رو هم قرار میدم
(sm10)ممنون از همه ی شما (sm10)

Mo$en
12-29-2015, 10:50 PM
ایشون شبیه هستن نه خودشون

Chavosh
01-19-2016, 10:20 AM

Mo$en
01-21-2016, 07:16 PM
وانشد

pangabi
01-22-2016, 12:36 AM
قیافه ش قبل عمل خیلی داغون بوده

SHAH ROKH
01-23-2016, 02:52 PM
تازه دارم آلبوم نگاه من یگانه رو گوش میدم
از چند تا از کاراش خوشم اومد و خوب بود
مخصوصا دیوار
امیدوارم پرقدرت به کاراش ادامه بده

Chavosh
02-07-2016, 10:30 AM
پس از اجرای زنده در «کرمانشاه» و «تهران»

«محسن یگانه» برای برگزاری تور کنسرت‌هایش به «استرالیا» سفر خواهد کرد

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

+ اولین تک‌قطعه این خواننده پس از آلبوم «نگاه من ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])» طی روزهای آینده منتشر می‌شود

Hosein333
03-01-2016, 01:36 PM

Mohsen Yeganeh – Behet Ghol Midam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm93)

Hosein333
03-01-2016, 09:34 PM
(sm10)

Chavosh
06-05-2016, 08:36 PM

Mo$en
10-13-2017, 08:48 AM
تشکرداداش

mamad.sami
10-13-2017, 10:35 PM
سلام به دوستان عزیز، خصوصا طرفداران محسن یگانه
چندسال پیش محسن یگانه قبل از معروفیت و محبوبیتش یک کنسرتی رو فکر میکنم در شهر تن کابن برگزار کرد که همون کنسرت و اجرای بسیار زیبا و احساسیش باعث شد طرفداران بیشماری پیدا کنه
مدتیه که دنبال اون کنسرت قدیمی و فوق العاده هستم ولی هرکار میکنم پیدا نمیکنم. ممنون میشم هرکس اون کنسرت تصویری رو داره در همین تاپیک قرار بده
یک سری از اهنگ های این کنسرت در سایت آپارات هست که متاسفانه هم ناقص هستن و هم کیفیتشون پایینه
برای یادآوری یک عکس از همون کنسرت رو هم قرار میدم
(sm10)ممنون از همه ی شما (sm10)

یادش بخیر همشو با دیال اپ دانلود کردم(sm74)

javadrock
11-17-2018, 07:15 PM
سلام دوستان عزیز
جدیدترین کنسرت محسن یگانه در آمریکا اجرا کرده رو میشه برای دانلود بزارین فکر کنم 2017 میشه
ممنون ممنون