توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایپیک جامع بانو هایده | آهنگ کمیاب ، عکس و ویدئو
k@mbiz
10-30-2014, 07:38 PM
تایپیک مخصوص تک آهنگ های کمیاب بانو هایده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
نام : سکينه دده بالا
نام هنري : هايده
تاريخ تولد : 1321
محل تولد : کرمانشاه
تاريخ وفات : 1368
محل وفات : آمريکا
محل دفن : آمريکا
هايده در سال 1321 هجري شمسي در يکي از روستاهاي کرمانشاه بدنيا آمد.
وي کارش را در راديو با برنامه گلهاي رنگارنگ آغاز کرد و از همان اوايل نام خود را در شناسنامه موسيقي ايران به ثبت رسانيد.
هايده به گفته بسياري داراي يکي از بهترين صداهاي تاريخ موسيقي ايران بود.
زنده ياد هايده در 7 شهريور 1357 مانند بسياري از هنرمندان ديگر وطن را به قصد لندن ترک کرد و پس از مدتي به آمريکا رفت و کار هنري خويش را در آنجا ادامه داد..............تا اينکه در سي دي سال 1368 با اينکه هنوز بيش از 47 بهار از عمرش نگذشته بود در آمريکا بر اثر سکته قلبي ديده از جهان فرو بست و دوستداران خويش را در غم و اندوه فرو برد.
پيکر هايده در مراسمي باشکوه و با حضور هنرمندان زيادي در آمريکا به خاک سپرده شد.
بانو هايده درمصاحبه اي که حدود سه چهار سال قبل از درگذشتش با او انجام شده بود تلخ ترين خاطره اش را چنين بيان ميکند:
از زبان خود هايده:
تلخ ترين خاطره من اينه که آهنگي از جهانبخش پازوکي به من پيشنهاد شده بود بخونم که ترجيع بند آن اينه: من خودم رفتني ام
من بشدت به پازوکي پافشاري ميکردم که من اين آهنگ رو نميخونم
نميدونم چرا دلشوره عجيبي داشتم چون ميخواستم به مسافرت اروپا بيايم و فکر حادثه اي مرا تعقيب ميکرد.فکر ميکردم شايد بيماري اي تصادفي چيزي باعث شود که من برنگردم به ايران و هيچ وقت فکر نميکردم همچين حادثه اي اتفاق بيافتد و من تا امروز يعني 6 سال نتوانم وطنم را ببينم.
به هر صورت با ناراحتي خيلي شديد رفتم روي صحنه و اونو اجرا کردم.
7 شهريور ايران را به قصد لندن ترک کردم و نميتونم براتون توجيح کنم که حالت من در اون ساعت و اون لحظه چه بود.
ولي اميدي است که مرا نگه ميدارد که باز بتوانم ايرانم را ببينم وبه آغوش هموطنانم برگردم.
در سال هاي پس از انقلاب، ميان 1360 و 1368 و شايد به سبب ترانه هاي غميادانه (نوستالژيک) وطني که مي خواند، روز به روز بر شمار طرفدارانش در بيرون از ايران افزوده مي شد، هر چند که در خود ايران نامش حتي از فهرست کتاب هاي مرجع زدوده شده بود.
از همين روي براي يافتن زندگينامه دقيق او سر در هر منبع موسيقائي فرو برديم که در اين سال هاي اخير تعدادشان نيز زياد شده است. چيز دندان گيري نصيب مان نشد. مثلا زاد روزش و زندگي پيش از خوانندگي اش را در اين منابع نيافتيم، ولي در همه آن ها به "تحقير" و تکرار آمده که نام اصلي اش "سکينه دده بالا" بوده است. گويي نام مي تواند تعيين کننده کيفيت صداي او بشود!
هايده از سال 1345 فراگيري موسيقي و آوازخواني را نزد موسيقيدان معروف علي تجويدي آغاز کرد. تجويدي در ميان آهنگسازان ايراني، معروف شده است به "کاشف صداهاي ناب"! البته صدا ها راکشف کرده، پرورش داده، معرفي کرده، ولي چند صباحي نگذشته که آن ها را از دست داده است. يا خودشان به راه ديگر، غالبا راه کاباره، رفته اند و يا "رنود" آنها را از او به غنيمت گرفته اند. هايده به گمان از آخرين کشفيات درخشان تجويدي باشد. شانسي که هايده آورده، اين بوده که تجويدي آهنگ تازه اي را در "مخالف سه گاه" و در پيوند با شعري برانگيزاننده از "رهي معيري" آماده اجرا داشته است. اين ترانه با زير و بالاهايي که دارد، معرف دقيقي براي صداي گسترده و پر توان هايده شده و صداي هايده نيز متقابلا ترانه "تجويدي - معيري" را تاثير بيشتر بخشيده است.
متن اين ترانه که "آزاده" نام دارد، آخرين کار موسيقائي " رهي معيري" است که در تب بيماري آن را سروده و کمتر در يک سال پس از آن، در آبان ماه سال 1347 درگذشت.
ترانه آزاده با صداي هايده، آهنگ از علي تجويدي با شعر رهي معيري
تجويدي خود در يک گفتگوي راديويي در شرح ساخت و پرداخت "آزاده" گفته است که رهي پس از آن که نيمي از ترانه را ساخنه، بيمار شده و بر اساس حالاتي که به خاطر آن کسالت در وجودش بوده، بقيه را با سوز و حال بيشتري تمام کرده است.
ترانه نشان مي دهد که رهي، در بستر مرگ به تنها چيزي که برايش باقي مانده بود، مي نازيده است به آزادگي:
- "يارب چو من افتاده اي کو؟ / افتاده آزاده اي کو؟/
تا رفته از جانم برون، سوداي هستي/ آزاده ام، آزاده از غوغاي هستي/
گلبانگ مستي آفرين/ هم چون رهي سر دادهام من/
مرغ شباهنگم ولي/ در دام غم افتاده ام من/
خندان لب و خونين مگير/ مانند جام بادهام/ آزاده ام من!..."
تجويدي در گفتگويي که با او داشتم گفت: "آزاده را هيچ خواننده ديگري نمي توانست چون هايده با چنين وسعت صدايي بخواند ... هايده با خواندن اين ترانه و چند ترانه ديگر که من به او دادم، توانست تحولي در ترانه خواني و آواز خواني ايجاد کند و تاثيرات تازه اي در موسيقي سنتي به وجود بياورد..."
راه ديگر
هايده، اگرچه در سالهاي پيش از انقلاب همچنان روي صحنه ماند ولي بيشترين زمان و توان خود را در خدمت "بازار" قرار داد که بيشتر به سود و زيان مي انديشد تا به ارزشها. تجويدي که زماني به شکوه گفته بود که هر صدائي را که کشف مي کند و مي پروراند، بعدها بهره اش را به کاباره مي برد. در عين حال گناه اين انحراف را پيش از آن که بر گردن خواننده ها بگذارد، از چشم جامعه مي بيند:
"جامعه بود که اين ها را به سوي کاباره مي کشانيد... من در شوراهاي موسيقي مي گفتم که حقوق اين ها را زياد کنيد تا احتياج به رفتن به کاباره نداشته باشند... ولي نکردند اين کار را... حقوق بسيار کمي مثلا 500 تومان به خواننده مي دادند، در حالي که همين خواننده وقتي به کاباره مي رفت شبي ده هزار تومان مي گرفت... گناهي نداشتند... زندگي غير از اين را اجازه نمي داد..."
صداي هايده و برخي از ترانه هاي "غميادانه" او در سال هاي غربت، تسکيني در خور براي مهاجران و تبعيديان دلشکسته بوده است
هايده، پس از آزاده، چند ترانه ديگر نيز از تجويدي خواند و بعد سر و کارش به کاباره افتاد، از او جدا شد و به موسيقي به اصطلاح "مردمي"، نزديکتر شد. محمد حيدري، جهانبخش پارزکي، صادق نوجوکي و انوشيروان روحاني آهنگسازان ديگري بودند که صداي رساي هايده را در اجراي ترانه هاي خود به کار گرفتند. همان قدر که اين ها در راه "مردمي" شدن به هايده ياري رسانيدند، او نيز با صداي پر جاذبه خود سبب سکه شدن کار آن ها شد!
مهاجرت به "شهر فرشتگان" (لس آنجلس) پس از انقلاب کار را ديگر يکسره کرد. مهاجران مخاطب موسيقي آن قدر خسته و شکسته بودند که ديگر به ارزشها نمي انديشند و تنها "تفريح و سرگرمي" مي خواستند. سرمايه نيز در جايي به کار مي افتاد که مخاطب انبوه داشته باشد. بر بستري چنين تنيده از "تفريح و تجارت" موسيقي معروف به "لس آنجلسي" به دنيا آمد و بيشتر خوانندگان مهاجر از جمله هايده را نيز به خدمت خود درآورد.
اين حرف، بدان معنا نيست که در ترانه هاي غربتي هايده هيچ گوشه با ارزش دلنوازي وجود ندارد. در وهله اول بايد به جنس صداي ناب و کمياب او انديشيد که در همه بازمانده هايش يکسان مانده است، در اين دنياي "بي صدائي" و "بد صدائي" خود، نفس ارزش است!
هايده در اين هشت نه سالي که در مهاجرت به سر برد، دست کم توانست بخواند. اگر در ايران مانده بود سرنوشتي بهتر از "پريسا" و "هنگامه اخوان" پيدا نمي کرد که هنوز که هنوز است نمي توانند، آزادانه - و براي همگان - بخوانند، با آن که به دامنشان، پيرايه ابتذال نبسته اند!
صداي هايده و برخي از ترانه هاي "غميادانه" او در سال هاي غربت، تسکيني در خور براي مهاجران و تبعيديان دلشکسته بوده است.
هايده، سر انجام، در سال 1368 در شهر سانفرانسيسکو، به سکته قلبي درگذشت و در گورستان "وست وود" لس آنجلس به خاک سپرده شد.
نقل از بي بي سي
مصاحبه با آقاي مهدي ذکايي سردبير مجله جوانان در امريکا در رابطه با هايده
"خانم هايده ابتدا اومده بود لندن. مدتي بعد از انقلاب اونجا زندگي کرد و کار کرد و بعد اومد آمريکا و اينجا فعاليتش رو شروع کرد. هايده شبي که در سانفرانسيسکو روي صحنه بود درگذشت. بعد از کنسرت بلافاصله دچار حمله قلبي شد و فرداي آن روز در گذشت. من فکر کنم اون موقعي که اين اتفاق براش افتاد هايده در بهترين موقعيت خوانندگي بود و هيچ ** در برابرش نبود."
" و اون موقع يادمه که تمام آلبوم ها وآهنگاش گل کرده بود و روي صحنه هم موفق بود. هايده وقتي فوت کرد که در اوج بود. وقتي که رفت ، مردم خيلي خيلي متاثر شدن. براش با شکوه ترين مراسم خاکسپاري و هفت و يادبود رو برگزار کردن که در تمام سالهاي اخير چنين مراسمي براي کسي انجام نشد و جاي هايده هميشه خاليه وصدا وآهنگاش هميشه موندنيه."
"چهل "
"هايده وقتي فوت کرد چهل و هفت سالش بود. ما ملاقاتهايي زيادي باهم داشتيم . روحيه خيلي خيلي خوبي داشت."
"ماجراي عجيب آخرين مصاحبه هايده"
مهدي ذکائي : آخرين مصاحبه هايده درست يک هفته قبل از مرگش بود. يک هفته بعد که مجله در اومد دقيقاٌ يک روز بعد از مرگش بود. يکي ازعجيب ترين اتفاقاتي که قبل از مرگ هايده افتاد اين بود که آقاي حسام ابريشمي که نقاش معروفي در آمريکا است. يک طراحي براي روي جلد مجله در کنار عکس هايده انجام دادن که چشم هايده کاملاٌ روي اين طرح خيره شده بود و درمورد با اون سوال مي کرد
"بعداً فهميدم که اين طرح در امريکاي جنوبي سمبل مرگه و تقريباً به شکل يک دلقک در حال رقصه. خاطراتي که از آخرين مصاحبه با هايده در ذهن دارم اينه که از کساني گلايه مي کرد که خيلي اذيتش کرده بودن. خيلي از شايعاتي که مطبوعات براش ساخته بودن دل آزرده بود.
ولي گفت که دوباره روي پاهام مي ايستم و مي خوام از نو شروع کنم و بسيار فعالتر از قبل باشم و کارهام رو گسترش بدم."
...
تمام برنامه گل های رنگارنگ بانو هایده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
1-گل های رنگارنگ شماره 506
بانو هایده و استاد قوامی
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
2-گل های رنگارنگ شماره 515
بانو هایده
3-گل های رنگارنگ شماره520
بانو هایده
4-گل های رنگارنگ شماره540
بانو هایده و استاد خوانساری
5-گل های رنگارنگ شماره 548
بانو هایده
6-گل های رنگارنگ شماره 553
بانو هایده و استاد ایرج
7-گل های رنگارنگ شماره 561
بانو هایده
8-گل های رنگارنگ شماره 579
بانو هایده
9-گل های رنگارنگ شماره 580
بانو هایده و استاد شجریان
قسمت1
قسمت2
دانلود
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])...
موزیک ویدیو ها
...
گل سنگم
قصه من
دور همی
حاجی به ره کعبه
دانلود
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])دعای جوشن کبیر بانو هایده
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مقایسه خواننده با مداح در کلمات(علیمی-هایده )
ساقی ساقی
بهار بهاره
عشق اگه روز ازل
دانلود
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])پاییزه
ای زندگی سلام
بهار بهار
دانلود
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دانلود
پریشون
ساقر هستی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mp4_thumbs_2015_01_16_21_40_36_.jpg
تولدت مبارک
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%B1%DA%A9_mp4_thumbs_2015_01_17_12_47_48_.jpg
دانلود
وای بحالش
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فدات بگردم من
ورژن 2
کنسرت ها
...
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])کنسرنت بانو هایده و استاد معین
حجم:20 مگابایت
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])مستی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ادامه دارد...
تک اهنگ ها ترک های کمیاب
...
سلسله مو
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])میپرستمت
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])آرزوی فردا(هایده و مازیار)
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) نگاه(هایده و عارف) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اوستا کریم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
واسه دل بلا شدی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 84%D8%A7_%D8%B4%D8%AF%DB%8C_.mp3.html)
پاییزه پاییزه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])زهره ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بزم
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])...
کار کاست های کمیاب از بانو هایده
سری 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سری 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سری 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سری 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سری 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سری 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سری 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سری 8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
...
k@mbiz
10-30-2014, 07:40 PM
سلسله مو -بانو هایده
k@mbiz
10-30-2014, 07:46 PM
میپرستمت-بانو هایده
دانلود
k@mbiz
10-30-2014, 07:52 PM
آرزوی فردا-بانو هایده و مازیار
amirsarab
10-30-2014, 08:14 PM
خدا رحمتت کنه بانو هایده ملکه موسیقی ایران (sm81)
Mo$en
10-30-2014, 08:15 PM
خیلی عالی هستن بر عکس خواهر خدابیامرزشون
k@mbiz
10-30-2014, 08:17 PM
خدا رحمتت کنه بانو هایده ملکه موسیقی ایران (sm81)
خدا بیامرزتش واقعا حنجرش طلا بود
k@mbiz
10-30-2014, 08:17 PM
خیلی عالی هستن بر عکس خواهر خدابیامرزشون
درست سر تر از خواهرشون ولی هر دو هنرمند مملکت بودن
Fanom
10-30-2014, 09:59 PM
بعضی هنرمندا هستن که امکانش نیستمشابه شون بیاد چرا که یه استعداد و توانایی ذاتی میخواد که با خود اون ادم به دنیا میاد با همونم از دنیا میره جنس صدای هایده توانایی هاش یکی بود و مث اونم دیگه نمیاد
دانلود آلبوم های ایرانی با بهترین کیفیت موجود آپدیت روزانه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh - 40 Golden Hits Of Hayedeh 1
Hayedeh - 40 Hayedeh Golden Songs Vol1 2
Hayedeh - Dashtestani 37
Hayedeh - Bezan Tar 37
Hayedeh - Sogand 37
Hayedeh - Ay Zendegi Salam 38
Mahasty & Hayedeh - Golden1 46
Mahasty & Hayedeh - Golden2 46
Hayedeh va Moien - Golhayeh Ghorbat 56
Hayedeh & Vigen - Hamkhooneh 59
k@mbiz
10-30-2014, 10:41 PM
بعضی هنرمندا هستن که امکانش نیستمشابه شون بیاد چرا که یه استعداد و توانایی ذاتی میخواد که با خود اون ادم به دنیا میاد با همونم از دنیا میره جنس صدای هایده توانایی هاش یکی بود و مث اونم دیگه نمیاد
دانلود آلبوم های ایرانی با بهترین کیفیت موجود آپدیت روزانه ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh - 40 Golden Hits Of Hayedeh 1
Hayedeh - 40 Hayedeh Golden Songs Vol1 2
Hayedeh - Dashtestani 37
Hayedeh - Bezan Tar 37
Hayedeh - Sogand 37
Hayedeh - Ay Zendegi Salam 38
Mahasty & Hayedeh - Golden1 46
Mahasty & Hayedeh - Golden2 46
Hayedeh va Moien - Golhayeh Ghorbat 56
Hayedeh & Vigen - Hamkhooneh 59
احسنت حرف دل منو زدی
k@mbiz
10-30-2014, 10:45 PM
دوستان این آلبوم های من از بانو هایده است اگه میبینید چیزی کم بهم بگید
برای بزرگ شدن تصویر روی ان کلیک کنید
Fanom
10-30-2014, 11:26 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Yasmin Levy - Recuerdo (Soghati) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کاور آهنگ سوغاتی
k@mbiz
10-30-2014, 11:44 PM
Yasmin Levy - Recuerdo (Soghati) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کاور آهنگ سوغاتی
جالب و عالی بود دمت گرم
yaran
10-30-2014, 11:48 PM
اون اهنگی که با عارف خونده بود رو داری البته با کیفیت خوب
چون کیفیت معمولیش موجوده
k@mbiz
10-30-2014, 11:58 PM
اون اهنگی که با عارف خونده بود رو داری البته با کیفیت خوب
چون کیفیت معمولیش موجوده
بله دارم با کیفیت 320 الان میزارم
k@mbiz
10-31-2014, 12:09 AM
آهنگ نگاه-بانو هایده و عارف
آلبوم آشنایی
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] krkz32/11%20Negah.mp3)
yaran
10-31-2014, 12:16 AM
اقا بی خیال دمت گرم
ولی فکر کنم از البوم دو صدایی ها باشه
به هر حال ممنون(sm176)
k@mbiz
10-31-2014, 12:33 AM
اقا بی خیال دمت گرم
ولی فکر کنم از البوم دو صدایی ها باشه
به هر حال ممنون(sm176)
حرف شما هم درست این آهنگ در دو آلبوم اجرا کردن
k@mbiz
10-31-2014, 04:26 PM
کسی آهنگ اوستا کریم بانو رو دارن؟؟؟
mubaso
10-31-2014, 05:53 PM
سلام
آهنگ اوستا کریم هایده
این فایلی که من گذاشتم مدت زمانش 46 ثانیه هستش و کیفیتش هم پایینه
k@mbiz
11-01-2014, 03:44 PM
سلام
آهنگ اوستا کریم هایده
این فایلی که من گذاشتم مدت زمانش 46 ثانیه هستش و کیفیتش هم پایینه
دادا دمت گرم ولی اهنگش کامل نیست و کیفیتش صفر
اگه هر کی تونست با کیفیت خوب برام اپلود کنه
yaran
11-01-2014, 07:37 PM
آهنگ نگاه-بانو هایده و عارف
آلبوم آشنایی
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] krkz32/11%20Negah.mp3)
داداش گلم لینک خرابه که
hosseinl
11-02-2014, 01:35 AM
داداش گلم لینک خرابه که
چه کاریه!!!!!!!!!
k@mbiz
11-02-2014, 10:32 AM
درست آهنگ در موزیک باران موجود این لینکم که میبینی خرابه 2 روز درست بود حذفش کردن
k@mbiz
11-02-2014, 02:59 PM
کسانی که اهنگی از بانو مد نظرشون بگن تا اپلود کنم براشون
k@mbiz
11-02-2014, 03:07 PM
دانلود آهنگ کمیاب اوستا کریم از بانو هایده[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود-اوستا کریم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
k@mbiz
11-03-2014, 02:59 AM
دوستان اگه این آهنگ اوستا کریم هر کی کامل داره لطف کنه اپلود کنه داخل همین پست قرار بده
pesare_bad
11-03-2014, 01:04 PM
آلبوماش هنو کامل نیستن تو سایت.اول آلبومارو بزارین.من آهنگ گل سنگم که مال آلبوم مهمونی هستش رو میخام اگه کیفیت اورجینال دارین بزارین.با تشکر
azad2000
11-04-2014, 12:58 PM
سلام آهنگ مهمونی بهار رو میخام با کیفیت 320 لطفا لینک مستقیم باشه...با گوشی میام اگه نشد هم غیر مستقیم بزار مچکر
k@mbiz
11-04-2014, 04:40 PM
آلبوماش هنو کامل نیستن تو سایت.اول آلبومارو بزارین.من آهنگ گل سنگم که مال آلبوم مهمونی هستش رو میخام اگه کیفیت اورجینال دارین بزارین.با تشکر
بفرما
k@mbiz
11-04-2014, 04:46 PM
سلام آهنگ مهمونی بهار رو میخام با کیفیت 320 لطفا لینک مستقیم باشه...با گوشی میام اگه نشد هم غیر مستقیم بزار مچکر
تقدیم به شما لینک مستقیم است
فقط اگه میخواید کیفیت اصلی اهنگ معلوم شود صدا را تا ته بلند کنید
هایده-مهمونی بهار
SaSan69
11-04-2014, 04:49 PM
امکانش هست البومای هایده عزیز رو اسکن کنید و در اینجا قرار بدید؟
azad2000
11-04-2014, 04:52 PM
دمت گرررررررررم
خیلی مردی
دستت طلا
;-) <3
k@mbiz
11-04-2014, 05:00 PM
امکانش هست البومای هایده عزیز رو اسکن کنید و در اینجا قرار بدید؟
بفرما
SaSan69
11-04-2014, 05:09 PM
ممنون..اینا همه کاوره!؟ امکانش هست بمرور این کاورا رو بصورت لینک دانلود قرار بدید
k@mbiz
11-04-2014, 05:46 PM
ممنون..اینا همه کاوره!؟ امکانش هست بمرور این کاورا رو بصورت لینک دانلود قرار بدید
این ها همه آلبوم هاشون با عکس رو کاورشون هست الان قرار میدم
k@mbiz
11-04-2014, 06:03 PM
کاور کاست های بانو هایده
برای دیدن کیفیت واقعی روی عکس کلیک کنید
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
k@mbiz
11-05-2014, 01:39 AM
دوستان کسی که آهنگ های کمیاب از بانو دارن لطف کنن اپلود کنن برای ما
yaran
11-05-2014, 02:23 AM
نوحه هایده رمضان 56 روشنیدی؟
kanimanga
11-05-2014, 01:23 PM
درود بردوستان عزیز
از دوستان کسی آهنگ پاییزه پاییزه با کیفیت بالارو دارن؟!
نمیدونم برای کدوم آلبومه! اگه آلبومه کاملش موجوده لطفا لینک با کیفیتشو محبت کنید(sm127)
k@mbiz
11-05-2014, 01:33 PM
نوحه هایده رمضان 56 روشنیدی؟
نه داداش اپلود کن برام
نوحه در ماه رمضان؟؟؟؟؟؟
k@mbiz
11-05-2014, 01:34 PM
درود بردوستان عزیز
نمیدونم برای کدوم آلبومه! اگه آلبومه کاملش موجوده لطفا لینک با کیفیتشو محبت کنید(sm127)
به روی چشم
k@mbiz
11-05-2014, 01:37 PM
درود بردوستان عزیز
راستی منظور شما ترانه پاییز در البوم یا رب هست یا چیز دیگر؟؟
k@mbiz
11-05-2014, 01:48 PM
هایده-پاییز پاییز-کیفیت 32 و320
کیفیت32
کیفیت320
k@mbiz
11-05-2014, 02:15 PM
k@mbiz
11-05-2014, 02:19 PM
وي کارش را در راديو با برنامه گلهاي رنگارنگ آغاز کرد و از همان اوايل نام خود را در شناسنامه موسيقي ايران به ثبت رسانيد.
زنده ياد هايده در 7 شهريور 1357 مانند بسياري از هنرمندان ديگر وطن را به قصد لندن ترک کرد و پس از مدتي به آمريکا رفت و کار هنري خويش را در آنجا ادامه داد..............تا اينکه در سي دي سال 1368 با اينکه هنوز بيش از 47 بهار از عمرش نگذشته بود در آمريکا بر اثر سکته قلبي ديده از جهان فرو بست و دوستداران خويش را در غم و اندوه فرو برد.
بانو هايده درمصاحبه اي که حدود سه چهار سال قبل از درگذشتش با او انجام شده بود تلخ ترين خاطره اش را چنين بيان ميکند:
از زبان خود هايده:
تلخ ترين خاطره من اينه که آهنگي از جهانبخش پازوکي به من پيشنهاد شده بود بخونم که ترجيع بند آن اينه: من خودم رفتني ام
نميدونم چرا دلشوره عجيبي داشتم چون ميخواستم به مسافرت اروپا بيايم و فکر حادثه اي مرا تعقيب ميکرد.فکر ميکردم شايد بيماري اي تصادفي چيزي باعث شود که من برنگردم به ايران و هيچ وقت فکر نميکردم همچين حادثه اي اتفاق بيافتد و من تا امروز يعني 6 سال نتوانم وطنم را ببينم.
7 شهريور ايران را به قصد لندن ترک کردم و نميتونم براتون توجيح کنم که حالت من در اون ساعت و اون لحظه چه بود.
ولي اميدي است که مرا نگه ميدارد که باز بتوانم ايرانم را ببينم وبه آغوش هموطنانم برگردم.
در سال هاي پس از انقلاب، ميان 1360 و 1368 و شايد به سبب ترانه هاي غميادانه (نوستالژيک) وطني که مي خواند، روز به روز بر شمار طرفدارانش در بيرون از ايران افزوده مي شد، هر چند که در خود ايران نامش حتي از فهرست کتاب هاي مرجع زدوده شده بود.
از همين روي براي يافتن زندگينامه دقيق او سر در هر منبع موسيقائي فرو برديم که در اين سال هاي اخير تعدادشان نيز زياد شده است. چيز دندان گيري نصيب مان نشد. مثلا زاد روزش و زندگي پيش از خوانندگي اش را در اين منابع نيافتيم، ولي در همه آن ها به "تحقير" و تکرار آمده که نام اصلي اش "سکينه دده بالا" بوده است. گويي نام مي تواند تعيين کننده کيفيت صداي او بشود!
هايده از سال 1345 فراگيري موسيقي و آوازخواني را نزد موسيقيدان معروف علي تجويدي آغاز کرد. تجويدي در ميان آهنگسازان ايراني، معروف شده است به "کاشف صداهاي ناب"! البته صدا ها راکشف کرده، پرورش داده، معرفي کرده، ولي چند صباحي نگذشته که آن ها را از دست داده است. يا خودشان به راه ديگر، غالبا راه کاباره، رفته اند و يا "رنود" آنها را از او به غنيمت گرفته اند. هايده به گمان از آخرين کشفيات درخشان تجويدي باشد. شانسي که هايده آورده، اين بوده که تجويدي آهنگ تازه اي را در "مخالف سه گاه" و در پيوند با شعري برانگيزاننده از "رهي معيري" آماده اجرا داشته است. اين ترانه با زير و بالاهايي که دارد، معرف دقيقي براي صداي گسترده و پر توان هايده شده و صداي هايده نيز متقابلا ترانه "تجويدي - معيري" را تاثير بيشتر بخشيده است.
متن اين ترانه که "آزاده" نام دارد، آخرين کار موسيقائي " رهي معيري" است که در تب بيماري آن را سروده و کمتر در يک سال پس از آن، در آبان ماه سال 1347 درگذشت.
تجويدي خود در يک گفتگوي راديويي در شرح ساخت و پرداخت "آزاده" گفته است که رهي پس از آن که نيمي از ترانه را ساخنه، بيمار شده و بر اساس حالاتي که به خاطر آن کسالت در وجودش بوده، بقيه را با سوز و حال بيشتري تمام کرده است.
ترانه نشان مي دهد که رهي، در بستر مرگ به تنها چيزي که برايش باقي مانده بود، مي نازيده است به آزادگي:
تجويدي در گفتگويي که با او داشتم گفت: "آزاده را هيچ خواننده ديگري نمي توانست چون هايده با چنين وسعت صدايي بخواند ... هايده با خواندن اين ترانه و چند ترانه ديگر که من به او دادم، توانست تحولي در ترانه خواني و آواز خواني ايجاد کند و تاثيرات تازه اي در موسيقي سنتي به وجود بياورد..."
راه ديگر
هايده، اگرچه در سالهاي پيش از انقلاب همچنان روي صحنه ماند ولي بيشترين زمان و توان خود را در خدمت "بازار" قرار داد که بيشتر به سود و زيان مي انديشد تا به ارزشها. تجويدي که زماني به شکوه گفته بود که هر صدائي را که کشف مي کند و مي پروراند، بعدها بهره اش را به کاباره مي برد. در عين حال گناه اين انحراف را پيش از آن که بر گردن خواننده ها بگذارد، از چشم جامعه مي بيند:
"جامعه بود که اين ها را به سوي کاباره مي کشانيد... من در شوراهاي موسيقي مي گفتم که حقوق اين ها را زياد کنيد تا احتياج به رفتن به کاباره نداشته باشند... ولي نکردند اين کار را... حقوق بسيار کمي مثلا 500 تومان به خواننده مي دادند، در حالي که همين خواننده وقتي به کاباره مي رفت شبي ده هزار تومان مي گرفت... گناهي نداشتند... زندگي غير از اين را اجازه نمي داد..."
صداي هايده و برخي از ترانه هاي "غميادانه" او در سال هاي غربت، تسکيني در خور براي مهاجران و تبعيديان دلشکسته بوده است
هايده، پس از آزاده، چند ترانه ديگر نيز از تجويدي خواند و بعد سر و کارش به کاباره افتاد، از او جدا شد و به موسيقي به اصطلاح "مردمي"، نزديکتر شد. محمد حيدري، جهانبخش پارزکي، صادق نوجوکي و انوشيروان روحاني آهنگسازان ديگري بودند که صداي رساي هايده را در اجراي ترانه هاي خود به کار گرفتند. همان قدر که اين ها در راه "مردمي" شدن به هايده ياري رسانيدند، او نيز با صداي پر جاذبه خود سبب سکه شدن کار آن ها شد!
مهاجرت به "شهر فرشتگان" (لس آنجلس) پس از انقلاب کار را ديگر يکسره کرد. مهاجران مخاطب موسيقي آن قدر خسته و شکسته بودند که ديگر به ارزشها نمي انديشند و تنها "تفريح و سرگرمي" مي خواستند. سرمايه نيز در جايي به کار مي افتاد که مخاطب انبوه داشته باشد. بر بستري چنين تنيده از "تفريح و تجارت" موسيقي معروف به "لس آنجلسي" به دنيا آمد و بيشتر خوانندگان مهاجر از جمله هايده را نيز به خدمت خود درآورد.
اين حرف، بدان معنا نيست که در ترانه هاي غربتي هايده هيچ گوشه با ارزش دلنوازي وجود ندارد. در وهله اول بايد به جنس صداي ناب و کمياب او انديشيد که در همه بازمانده هايش يکسان مانده است، در اين دنياي "بي صدائي" و "بد صدائي" خود، نفس ارزش است!
هايده در اين هشت نه سالي که در مهاجرت به سر برد، دست کم توانست بخواند. اگر در ايران مانده بود سرنوشتي بهتر از "پريسا" و "هنگامه اخوان" پيدا نمي کرد که هنوز که هنوز است نمي توانند، آزادانه - و براي همگان - بخوانند، با آن که به دامنشان، پيرايه ابتذال نبسته اند!
صداي هايده و برخي از ترانه هاي "غميادانه" او در سال هاي غربت، تسکيني در خور براي مهاجران و تبعيديان دلشکسته بوده است.
هايده، سر انجام، در سال 1368 در شهر سانفرانسيسکو، به سکته قلبي درگذشت و در گورستان "وست وود" لس آنجلس به خاک سپرده شد.
نقل از بي بي سي
"خانم هايده ابتدا اومده بود لندن. مدتي بعد از انقلاب اونجا زندگي کرد و کار کرد و بعد اومد آمريکا و اينجا فعاليتش رو شروع کرد. هايده شبي که در سانفرانسيسکو روي صحنه بود درگذشت. بعد از کنسرت بلافاصله دچار حمله قلبي شد و فرداي آن روز در گذشت. من فکر کنم اون موقعي که اين اتفاق براش افتاد هايده در بهترين موقعيت خوانندگي بود و هيچ ** در برابرش نبود."
" و اون موقع يادمه که تمام آلبوم ها وآهنگاش گل کرده بود و روي صحنه هم موفق بود. هايده وقتي فوت کرد که در اوج بود. وقتي که رفت ، مردم خيلي خيلي متاثر شدن. براش با شکوه ترين مراسم خاکسپاري و هفت و يادبود رو برگزار کردن که در تمام سالهاي اخير چنين مراسمي براي کسي انجام نشد و جاي هايده هميشه خاليه وصدا وآهنگاش هميشه موندنيه."
"چهل "
"هايده وقتي فوت کرد چهل و هفت سالش بود. ما ملاقاتهايي زيادي باهم داشتيم . روحيه خيلي خيلي خوبي داشت."
مهدي ذکائي : آخرين مصاحبه هايده درست يک هفته قبل از مرگش بود. يک هفته بعد که مجله در اومد دقيقاٌ يک روز بعد از مرگش بود. يکي ازعجيب ترين اتفاقاتي که قبل از مرگ هايده افتاد اين بود که آقاي حسام ابريشمي که نقاش معروفي در آمريکا است. يک طراحي براي روي جلد مجله در کنار عکس هايده انجام دادن که چشم هايده کاملاٌ روي اين طرح خيره شده بود و درمورد با اون سوال مي کرد
"بعداً فهميدم که اين طرح در امريکاي جنوبي سمبل مرگه و تقريباً به شکل يک دلقک در حال رقصه. خاطراتي که از آخرين مصاحبه با هايده در ذهن دارم اينه که از کساني گلايه مي کرد که خيلي اذيتش کرده بودن. خيلي از شايعاتي که مطبوعات براش ساخته بودن دل آزرده بود.
ولي گفت که دوباره روي پاهام مي ايستم و مي خوام از نو شروع کنم و بسيار فعالتر از قبل باشم و کارهام رو گسترش بدم."
pesare_bad
11-05-2014, 02:26 PM
داداش اگه آلبومارم کیفیت بالا داری آپ کن. بزار عاشقا فیض ببرن(sm176)
k@mbiz
11-05-2014, 02:29 PM
داداش اگه آلبومارم کیفیت بالا داری آپ کن. بزار عاشقا فیض ببرن(sm176)
داداش گلم کامل دارم البوماشو حدود 47 البوم ولی لامصب حجمم خیلی کم مونده بزار ماه بعد حجمم زیاد بگیرم همرو اپلود کنم شرمنده ام
kanimanga
11-05-2014, 02:30 PM
ممنون داداش بابت پاسخگویی سریعت
بله همین آهنگو میخواستم. ولی اصلا کیفیت نداشت!!
راستی این آهنگ مال کدوم آلبومه؟!
من تقریبا تمام آلبوماشو دارم!! ولی میدونم یکی دو تاشو ندارم.
یه آهنگ شادم هست که من ندارم و نمیدونم اصلا اسمش چیه و شعرشم الان
نمیدونم چی بوده!
pesare_bad
11-05-2014, 02:34 PM
بفرما
از زبان خود هايده:
راه ديگر
نقل از بي بي سي
"چهل "
نه داداش اپلود کن برام
نوحه در ماه رمضان؟؟؟؟؟؟
به روی چشم
راستی منظور شما ترانه پاییز در البوم یا رب هست یا چیز دیگر؟؟
هایده-پاییز پاییز-کیفیت 32 و320
کیفیت32
کیفیت320
داداش گلم کامل دارم البوماشو حدود 47 البوم ولی لامصب حجمم خیلی کم مونده بزار ماه بعد حجمم زیاد بگیرم همرو اپلود کنم شرمنده ام
فدات داداش.موردی نداره دشمنت شرمنده.منتظر میمونم.همرو آپ کن.بانو هرچی خونده معرکه بوده
k@mbiz
11-05-2014, 02:38 PM
ممنون داداش بابت پاسخگویی سریعت
بله همین آهنگو میخواستم. ولی اصلا کیفیت نداشت!!
راستی این آهنگ مال کدوم آلبومه؟!
من تقریبا تمام آلبوماشو دارم!! ولی میدونم یکی دو تاشو ندارم.
یه آهنگ شادم هست که من ندارم و نمیدونم اصلا اسمش چیه و شعرشم الان
نمیدونم چی بوده!
داداش لینک دانلود کیفیت 320 درست شد الان بهترین کیفیت در اینترنت قرار داده شد الان دانلود کنید و نظرتونو بگید
k@mbiz
11-05-2014, 02:42 PM
فدات داداش.موردی نداره دشمنت شرمنده.منتظر میمونم.همرو آپ کن.بانو هرچی خونده معرکه بوده
ولی حتما کارتونو انجام میدم
pesare_bad
11-05-2014, 02:49 PM
دمت گرم داداش.اجرت با ابا عبدالله(sm10)
k@mbiz
11-05-2014, 02:50 PM
هایده-واسه دل بلا شدی-آلبوم دشتستانی
آهنگ کمیاب
کیفیت-128
k@mbiz
11-05-2014, 02:51 PM
دمت گرم داداش.اجرت با ابا عبدالله(sm10)
آقایی
k@mbiz
11-05-2014, 03:13 PM
یاران عزیز اون آهنگ نوحه ای که گفتی قرار میدی بچه ها استفاده کنن
k@mbiz
11-05-2014, 03:26 PM
دعای جوشن کبیر بانو هایده
لذت ببرید
حجم:13.0
k@mbiz
11-05-2014, 06:51 PM
دوستان کسی قطعه ای کمیاب یا آهنگ کمیاب از بانو دارن لطف کنن ارسال کنند
yaran
11-05-2014, 07:09 PM
یاران عزیز اون آهنگ نوحه ای که گفتی قرار میدی بچه ها استفاده کنن
فعلا دم دستم نیست ولی چشم میزارم
moein1366
11-05-2014, 07:11 PM
سلام دوست گرامی
تایپک زیبایی داری.کار خیلی خوبی میکنی که یاد مرحومه رو زنده می کنی.
دوست عزیز اگه کلیپی یا کنسرتی از بانو هایده و استاد معین داری برامون بزار.همینطور که اطلاع داری این دو اسطوره روزگاری باهم محشر بودند
k@mbiz
11-05-2014, 07:13 PM
سلام دوست گرامی
تایپک زیبایی داری.کار خیلی خوبی میکنی که یاد مرحومه رو زنده می کنی.
دوست عزیز اگه کلیپی یا کنسرتی از بانو هایده و استاد معین داری برامون بزار.همینطور که اطلاع داری این دو اسطوره روزگاری باهم محشر بودند
به روی چشم الان کنسرتشونو میزارم
k@mbiz
11-05-2014, 07:16 PM
فعلا دم دستم نیست ولی چشم میزارم
11-05-2014, 08:09 PM
کنسرنت بانو هایده و استاد معین
حجم:20 مگابایت
Fanom
11-05-2014, 08:27 PM
دوست عزیز یه جایی آپلود کن که تو دراز مدت به مشکل نخوری و یهو سایت تعطیل بشه این سایتا گمنام اکثرا عمرشون به 6 ماه نمیرسه
k@mbiz
11-05-2014, 08:34 PM
دوست عزیز یه جایی آپلود کن که تو دراز مدت به مشکل نخوری و یهو سایت تعطیل بشه این سایتا گمنام اکثرا عمرشون به 6 ماه نمیرسه
دوست عزیز این جاهایی که شما گفتید اپلود هم که میکنی سریع حذف میکنن
k@mbiz
11-05-2014, 08:45 PM
هایده-گل های رنگارنگ 561
آهنگ کمیاب بانو هایده که در مورد شاهنشاه خوندن
گوش بدید و نظر بدین
حجم:6 مگابایت
kanimanga
11-05-2014, 10:08 PM
ممنون بابت آهنگ پاییزه پاییزه
کیفیتش درست شد
امــــــــــــــــا .....!!!!
اما این ورژنی که شما گذاشتی توی کنسرت اجرا شده من دنبال ورژن اصلی با کیفیت بالا هستم!
راستی نگفتی برای کدوم آلبومشه؟ کل آلبومشه داری؟
pesare_bad
11-05-2014, 10:15 PM
تو uploadbaz آپ کن بهترینه
آهنگ پاییزه پاییزه با کیفیت بسیار عالی
"تقدیم به دوستان بارانی"
Hayedeh - Paeize Paeize ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
k@mbiz
11-06-2014, 01:24 PM
آهنگ پاییزه پاییزه با کیفیت بسیار عالی
"تقدیم به دوستان بارانی"
Hayedeh - Paeize Paeize ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
11-06-2014, 01:31 PM
تو uploadbaz آپ کن بهترینه
فعلا در اپلود سنتر سونی اپلود میکنیم
k@mbiz
11-06-2014, 01:57 PM
5 عکس کمیاب از بانو هایده
سری 1
برای دیدن کیفیت اصلی عکس روی آن کلیک کنید
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) حتما نظرتون رو بگید
k@mbiz
11-06-2014, 02:54 PM
دوستان کسی عکس یا مطلبی از بانو داره لطفا به اشتراک بزاره
11-06-2014, 09:26 PM
عکس کمیاب از بانو هایده
سری 2
kanimanga
11-06-2014, 10:14 PM
ممنون بابت آهنگ پاییزه پاییزه
کیفیتش درست شد
امــــــــــــــــا .....!!!!
اما این ورژنی که شما گذاشتی توی کنسرت اجرا شده من دنبال ورژن اصلی با کیفیت بالا هستم!
راستی نگفتی برای کدوم آلبومشه؟ کل آلبومشه داری؟
داداش جواب ندادی؟؟!!
k@mbiz
11-06-2014, 10:33 PM
داداش جواب ندادی؟؟!!
جز هیچ البومی نیست
این اهنگش ویدیو هستش
amirsarab
11-07-2014, 12:08 AM
خدا رحمتت کنه بانو , چه کسی از تو زیباتر میتوانست با عروسک دردل کند ؟ (sm81) چه کسی زیباتر از تو میتوانست از چشمون سیاه یار بگوید ؟ چه کسی زیباتر از تو میتوانست هشدار زندگی نافرجام را بدهد ؟ خدا رحمتت کنه ملکه موسیقی ایران بانوی تکراری نشدنی موسیقی (sm81)
k@mbiz
11-07-2014, 12:46 AM
خدا رحمتت کنه بانو , چه کسی از تو زیباتر میتوانست با عروسک دردل کند ؟ (sm81) چه کسی زیباتر از تو میتوانست از چشمون سیاه یار بگوید ؟ چه کسی زیباتر از تو میتوانست هشدار زندگی نافرجام را بدهد ؟ خدا رحمتت کنه ملکه موسیقی ایران بانوی تکراری نشدنی موسیقی (sm81)
احسنت به شما
k@mbiz
11-07-2014, 01:53 PM
5عکس کمیاب از بانو هایده
سری 3
k@mbiz
11-07-2014, 02:42 PM
عکسی آهنگی دارید به اشتراک بزارید
amirsarab
11-07-2014, 03:02 PM
آواتار و امضاء به احترام بانو تغییر یافت (sm10)
k@mbiz
11-07-2014, 04:40 PM
آواتار و امضاء به احترام بانو تغییر یافت (sm10)
آفرین به شما دوست عزیز
احسنت
k@mbiz
11-07-2014, 11:25 PM
هر ** که تشییه جنازه بنو رو با کیفیت بالا داره لطف کنه قرار بده تشکر
madar
11-08-2014, 10:02 PM
دوست عزیز ،عکسهای یادگاری مرحوم هایده با خوانندگان در شو سیزده بدر 1363 رو نداری برامون بذاری؟
yaran
11-08-2014, 10:09 PM
هر ** که تشییه جنازه بنو رو با کیفیت بالا داره لطف کنه قرار بده تشکر
از یو توب دان کن دیگه
k@mbiz
11-09-2014, 08:52 PM
دوست عزیز ،عکسهای یادگاری مرحوم هایده با خوانندگان در شو سیزده بدر 1363 رو نداری برامون بذاری؟
]چشم
k@mbiz
11-09-2014, 09:13 PM
از یو توب دان کن دیگه
خطم کنترل میشه
yaran
11-09-2014, 09:14 PM
خطم کنترل میشه
مگه چی کاره ای ؟(sm120)
k@mbiz
11-10-2014, 09:54 AM
مگه چی کاره ای ؟(sm120)
ادم عادی
yaran
11-10-2014, 10:04 AM
ادم عادی
خوب خطت کنترل میشه چه صیغه ای..من روزی ده بار میرم یو توب پس تا الان باید اعدام شده باشم که
yaran
11-10-2014, 10:45 AM
راستی داداش اگه میتونی این شو سیزده بدر رو کامل برای دوستان بزار
من به مشکل خوردم فعلا نمیتونم
دمت گرم
madar
11-10-2014, 11:13 AM
راستی داداش اگه میتونی این شو سیزده بدر رو کامل برای دوستان بزار
من به مشکل خوردم فعلا نمیتونم
دمت گرم
دست گلت درد نکنه...این مدت ما انتظار این شو بودیم.حالا دیه میگی نمی تونم بزارم.....ممنون از همکاری شما
yaran
11-10-2014, 12:10 PM
دست گلت درد نکنه...این مدت ما انتظار این شو بودیم.حالا دیه میگی نمی تونم بزارم.....ممنون از همکاری شما
چیکار کنم خوب اینترنتم قطع شده فعلا(sm81)
الانم با دیال اپ میام(sm74)
madar
11-10-2014, 02:22 PM
بزار اینترنتت که درست شد بذارش.خداییش ویدئوهای قشنگی میذاشتی
Mo$en
11-10-2014, 03:09 PM
شبا همش به میخونه میرم من
سراغ میو پیمونه میرم من
خاطرات خاطرات وای وای
moein1366
11-12-2014, 01:39 AM
kamran69
11-12-2014, 03:36 AM
تک آهنگ های بانو هایده و مهستی رو به صورت کامل با بهترین کیفیت دارم در واقع فول کامل این دو عزیز رو دارم الآن هاردم نیست به مرور تو همین تاپیک قرار میدم. قبلا" تاپیک جامع بانو هایده و مهستی رو زده بودم که بنا به دلایلی تاپیک رو حذف کردم.
moein1366
11-13-2014, 12:39 PM
کاور کاست سفر(استاد معین و بانو هایده)
k@mbiz
11-17-2014, 11:19 PM
تک آهنگ های بانو هایده و مهستی رو به صورت کامل با بهترین کیفیت دارم در واقع فول کامل این دو عزیز رو دارم الآن هاردم نیست به مرور تو همین تاپیک قرار میدم. قبلا" تاپیک جامع بانو هایده و مهستی رو زده بودم که بنا به دلایلی تاپیک رو حذف کردم.
داداش دمت گرم هایده کمیاباشو بزار با کیفیت ۳۲۰
Mo$en
11-17-2014, 11:29 PM
با جرات میگم ملودیهای طوفانی شما را کمتر کسی داشت خدا بیامرزد
k@mbiz
11-17-2014, 11:41 PM
با جرات میگم ملودیهای طوفانی شما را کمتر کسی داشت خدا بیامرزد
دقیقا
k@mbiz
11-18-2014, 10:42 AM
دوستان اهنگ های کمیاب بانو رو هر کی داره بزاره من تا چند وقت دیگه اگه پستی زده نشه در این تایپیک قراره تمام گل های رنگارنگ بانو رو بزارم اگه پستی زده نشه نمیزارم
ی خورده تنبل نباشید...
k@mbiz
11-19-2014, 09:43 PM
با سلام کسانی که لاین دارن منو اد کنن تا ببرمشون به گروه خاطره ها در اون گروه عکس های قدیمی و موزیک های قدیمی خوانندگان و هنرمندان قرار میگیره
ای دی:kambiz1750
k@mbiz
11-24-2014, 08:03 PM
دوستان چی شده کسی اهنک کمیاب از بانو نداره؟؟؟
Mo$en
11-24-2014, 09:20 PM
اینقدر بزرگ هستید که خیلی از جوانان الان الگوشون شمایید بانو.کاراتون تا ابد پلی میشه.شک نکنید
Fanom
11-24-2014, 09:28 PM
گل های تازه 25 شجریان - هایده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
گلهای تازه شماره
25
گوینده فیروزه امیر معز
خواننده
شجریان/هـایـده
شاعر بهادر یگانه /فرخی یزدی
آهنگ اصفهان
زمان برنامه 26:31
Mo$en
11-24-2014, 09:29 PM
سلام داداش.این آلبوم دو صدایه هستن دوست سبز پوش؟
Fanom
11-24-2014, 09:32 PM
نخیر هر کدام یک آهنگ اجرا کردن
mehdy1360
11-24-2014, 09:35 PM
کسی آلبوم فریاد با کیفیت خوب داره بذاره
Mo$en
11-24-2014, 09:37 PM
آهان ممنون.صد درصد واسه مجوز اشکال پیش میومد
k@mbiz
11-24-2014, 10:55 PM
دوستان استاد شجریان 1 اهنگ مشتراکا با بانو هایده اجرا کردن که براتون خواهم گزاشتپ
البوم فریاد با کیفیت 320 قرار میدم براتون
k@mbiz
11-24-2014, 11:02 PM
گل های تازه 25 شجریان - هایده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
گلهای تازه شماره
25
گوینده فیروزه امیر معز
خواننده
شجریان/هـایـده
شاعر بهادر یگانه /فرخی یزدی
آهنگ اصفهان
زمان برنامه 26:31
بابت این مطلب ازتون ممنونم
k@mbiz
11-24-2014, 11:02 PM
دوستان به پیج من در لاین بپیوندید و از پست های من لذت ببرید
ID:kambiz1750
پست های قدیمی
عکس های نایاب
k@mbiz
12-02-2014, 02:24 PM
دانلود تمام برنامه گل های رنگارنگ اجرا شده توسط بانو هایده
1-گل های رنگارنگ شماره 506
بانو هایده و استاد قوامی
2-گل های رنگارنگ شماره 515
بانو هایده
3-گل های رنگارنگ شماره520
بانو هایده
4-گل های رنگارنگ شماره540
بانو هایده و استاد خوانساری
5-گل های رنگارنگ شماره 548
بانو هایده
6-گل های رنگارنگ شماره 553
بانو هایده و استاد ایرج
7-گل های رنگارنگ شماره 561
بانو هایده
8-گل های رنگارنگ شماره 579
بانو هایده
9-گل های رنگارنگ شماره 580
بانو هایده و استاد شجریان
قسمت1
قسمت2
k@mbiz
12-02-2014, 02:59 PM
دانلود با لینک مستقیم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5ra53f/Various%20Artists%20-%20Tarneh-e%20Saal%20%5BMusicBaran%5D.zip)
این هم ی البوم با کیفیت 320 از بانو هایده استاد معین و مهستی
دست اقا امیر درد نکنه
k@mbiz
12-15-2014, 12:10 AM
10 روز دیگه سوپرایز باورنکردنی
yaran
12-15-2014, 12:28 AM
سلام اگه امکانش هست کنسرت هایده و مهستی رو کامل بزار (sm10)
k@mbiz
12-22-2014, 10:27 PM
سلام اگه امکانش هست کنسرت هایده و مهستی رو کامل بزار (sm10)
چشم داداش
k@mbiz
12-22-2014, 10:49 PM
دانلود تمام موزیک ویدیو های اجرا شده توسط هایده
دانلود با لینک مستقیم
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Ahmad Zahir & Hayedeh – Gul e Sangam ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Haydeh – Masti ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Haydeh – Bahar Bahar ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayede – Ya Rab ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayede – Begoo Che Konam ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayede – Ey Khoda ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Salam Salam ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh & Mahasti ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh & Shajarian – Khalvate Del ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh & Yasmin Levy – Soghati ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Aroosak ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ashenaee ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ashiyuneh ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Fadat Begardam Man( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Gheseh man( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Padeshahe Khooban ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Shabe Eshgh ( ساوه ناب ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Vasat Mimordam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Afsane Shirin ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Afsaneye Hasti ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Alame Yek Rangi ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ali Gooyam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Asal cheshm ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Asheghtarin ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ashti ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Asire to ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Atigheh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Atre Oud ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Avaze Tanhaee ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ayeneh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Azadeh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Bade Foroosh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Bahaar Bahaar ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Bahaneh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Bakhshesh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Baraye To Mimiram ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] p4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Bavaram Nemisheh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Bazm 2 ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Be To Mohtajam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Be Yade Hayedeh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Be Yade Khooneh( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Begoo Cheh Konam( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Bezan taar ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Bia Azizam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Dar Madhe Ali ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Dashtestani ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Dele Divooneh( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Dele Tou ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Didar( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Eshareh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ey Khoda ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ey Yare Man( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Faryad ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Gele ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Gerye Amoonam Nemide ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9.mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ghalbam Gereft ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Gheseye Man ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ghosse Nakhor ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Gol Kaghazi ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Gole Sangam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Golvajeh( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ham Nafas ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Harfe Taze ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Kashki Dooset Nadashtam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 0%29.mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ketabe Hasti ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Kharabati ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Khodam Tanha( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Khodaya ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Khouneh be Khouneh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Mahtab ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Man Khodam Raftaniam( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] p4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Man mikham be khooneh khoda beram ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 28%20AsraMusic%20%29.mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Masti ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Mastiam Darde Mano Dava Nemikone ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 28%20AsraMusic%20%29.mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Mehraboone Man ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Meykhoone ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Minaye Del ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Mizanam Faryad ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Nafrin ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Nagoo Nemiam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Nameh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Narges E Shiraz ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Nemidanam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Neshaneh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Parishoon ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Raftam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Ravi ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Raze Del ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Roozaye Roshan ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Rouzaye Roshan Khodahafez ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %20%29.mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Saghi ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Saghi Selamat ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Sal Sal ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Sarab ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Shabe Akhar ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Shabe Eshgh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Shabe Eyd ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Shahr Ashoub ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Shanehayat ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Shirin Jaan ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Shoorideh Sar( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Siah cheshmoon ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Sofreye Eshgh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Sogand ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Soghati ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Tanha Ba Golha ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] p4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Tarikhe Eshgh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Tavalodet Mobarak ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Tou Moghadasi ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Tou Negah Kon ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Vaghti Miyay Sedaye Pat ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %20%29.mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Vaseh Del Balla Shodi ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 0%29.mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Vay Be Halesh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Zamooneh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – Zendegi ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – raftamo Bare Safar Bastam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ic%20%29.mp4)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh – vafarye Del ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh -Yar Emam ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh ft. Dariush – Shenidan ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh ft. Mahasti – Shabe Eshgh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh ft. Sattar – Bazm ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Hayedeh ft. Vigen – Ham Khooneh ( AsraMusic ).mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
moein1366
12-23-2014, 12:03 PM
saraban
12-23-2014, 02:16 PM
با سلام ازاین تاپیک خوبتان من سالهاست دارم دنبال چندین آهنگ از بانوی آواز - هایده - می گردم که خیلی دورها روکاست داشتم و گم شدن شروع آهنگ با این بیت : می دونم که ی روزتو می آی سراغ قلبم ...مثل من خداخداکن مثل من عشقو صداکن ، توکه از تبارعشقی واسه عاشقا دعاکن .. ودیگری آهنگ شاها کاراستاد تجویدی که بخشی ازآن درفیلم مستندهایده پژمان اکبرزاده آمده ، راستی این فیلم روبرادانلود بذارید ممنون اسم آهنگ ودانلودش روبذارید
k@mbiz
12-23-2014, 02:34 PM
ممنون معین جان بابت این کاور
k@mbiz
12-23-2014, 02:35 PM
با سلام ازاین تاپیک خوبتان من سالهاست دارم دنبال چندین آهنگ از بانوی آواز - هایده - می گردم که خیلی دورها روکاست داشتم و گم شدن شروع آهنگ با این بیت : می دونم که ی روزتو می آی سراغ قلبم ...مثل من خداخداکن مثل من عشقو صداکن ، توکه از تبارعشقی واسه عاشقا دعاکن .. ودیگری آهنگ شاها کاراستاد تجویدی که بخشی ازآن درفیلم مستندهایده پژمان اکبرزاده آمده ، راستی این فیلم روبرادانلود بذارید ممنون اسم آهنگ ودانلودش روبذارید
به روی چشم اهنگ و ویدیو رو قرار میدم
saraban
12-23-2014, 02:51 PM
نه کسی آید،
نه کسی خواند
ز نگاهم هرگز راز من
بشِنو امشب غم پنهانم
که سخن ها گوید ساز من!
این ترانه که ملودی ش واسه آقای لشگری و تنظیمش از واروژان بزرگه فقط هایده می تونست اجرا بکنه
هیچ ** قدرت صدای این بانوی عشق رو نداشت
جوری که بابک افشار آهنگساز کار کشته ی ما می گفت :
روزی واسه ضبط ترانه ی پاییزه پاییزه تو استودیو در کنار هایده بوده مسئول ضبط می پرسه این کیه که صداش احتیاجی به کامپرسور نداره!
بابک افشار می گه :
این تاج سر ماست!
یادت به خیر بانوی من!
تنهابا گلهایک شاهکاربه تمام معناست که فقط و فقط هایده می توانست اجراش بکنه و من دریا دریا بااین آهنگ گریسته ام
saraban
12-23-2014, 02:57 PM
من عکسی نمی بینم که روش کلیک کنم عزیزدل
saraban
12-23-2014, 03:01 PM
آیا این ویدیوی نامه هست که با اجرای خود هایده هست یا خیر چیزی که قبلاٌ من دیدم ناقص بوده درصورتی که خودآهنگ اصلی کاملترمی باشد با تشکر
k@mbiz
12-23-2014, 03:51 PM
آیا این ویدیوی نامه هست که با اجرای خود هایده هست یا خیر چیزی که قبلاٌ من دیدم ناقص بوده درصورتی که خودآهنگ اصلی کاملترمی باشد با تشکر
دوست عزیزم ویدیو نامه کلا همین بوده در اهنگ ی قسمت تکرار میشه البته ذکر کنم ویدیوش با کیفیت
متاسفانه حجم اپلود و دانلودم پایین وگرنه من از بانو ۱۰۷ویدیو دارم
saraban
12-23-2014, 05:08 PM
دوست عزیزم ویدیو نامه کلا همین بوده در اهنگ ی قسمت تکرار میشه البته ذکر کنم ویدیوش با کیفیت
متاسفانه حجم اپلود و دانلودم پایین وگرنه من از بانو ۱۰۷ویدیو دارم
ضمن سپاس من احتمال میدهم چون جزوآخرین کارهایش بوده فرصت تکمیل این ویدیوپیش نیامده ولی من آهنگ کاملش را دارم فکرکنم خیلی وقت پیش ازهمین سایت یاجای دیگری گرفتم و یک گلایه اینکه وقتی می نویسیم ویدیوهای هایده باید تصویری باشدکه خوداجراکرده باشد نه اینکه یک عکس بگذاریم وفقط آهنگ روی آن پخش شود مثل : گله درلیست ویدیوها وکلاًخوشحالم که ازپس سالهاجوانهایی دارند پیدامی شوند که بدانند هایده که بود، چه خواند و چراجاودانه شد روحت شاد ام کلثوم آواز ایران
moein1366
12-24-2014, 12:54 PM
k@mbiz
12-24-2014, 03:41 PM
انشالله در اینده نزدیک تمام ویدیو ها در این تایپیک اپلود خواهد شد
k@mbiz
12-25-2014, 01:04 PM
امشب ساعت 19:30 حتما شبکه منو تو رو نگاه کنید بسیار جذاب
moein1366
12-25-2014, 01:41 PM
روزگار
12-25-2014, 02:23 PM
امشب ساعت 19:30 حتما شبکه منو تو رو نگاه کنید بسیار جذاب
چی خبره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
k@mbiz
12-25-2014, 02:35 PM
چی خبره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه رنگارنگ ویدیو های قدیمی
moeinnieom
12-26-2014, 01:52 AM
سلام.اگه برنامه رو ضبط کردی،در تاپیک قرارش بده (sm176)
AMIR HOSEIN
12-26-2014, 10:17 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
اقا من یه اهنگ درخواستی از هایده دارم
اهنگی که میگه قلبمو با ارزو دوباره درامیختی
اگه ممکنه واسم بذارید و ممنون میشم بگید اسم این اهنگ چیه.
k@mbiz
12-26-2014, 12:21 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
رزو
قلبمو با آرزو دوباره در آمیختی
از روزی که اومدی شهرو به هم ریختی
از روزی که اومدی زندگی آغاز شد
هر چی در بسته بود به روی من باز شد
از روزی که اومدی زندگی سامون گرفت
عشق به مرگ آشنا تو سینه باز جون گرفت
از روزی که اومدی مرغ دلم پر گرفت
لبهای با خنده قهر خنده رو از سر گرفت
عشق که در می زنه اونو جوابش نکن
اون که با هم ساختیم ساده خرابش نکن
یه عمره روزو شبو نشستمو میشمرم
اینهمه انتظارو نقشه بر آبش نکن
عشق که در می زنه اونو جوابش نکناون که با هم ساختیم ساده خرابش نکن
AMIR HOSEIN
12-26-2014, 12:36 PM
رزو
عشق که در می زنه اونو جوابش نکن
اون که با هم ساختیم ساده خرابش نکن
عشق که در می زنه اونو جوابش نکناون که با هم ساختیم ساده خرابش نکن
سلام
اقا کامبیز بابت شعر این اهنگ ممنونم ولی من اهنگشو میخوام
برا دانلود بذارید.
ممنون
k@mbiz
12-26-2014, 12:54 PM
سلام
اقا کامبیز بابت شعر این اهنگ ممنونم ولی من اهنگشو میخوام
برا دانلود بذارید.
ممنون
بفرما:
madar
12-26-2014, 05:53 PM
از برنامه دیشب چه خبر؟
k@mbiz
12-26-2014, 07:23 PM
از برنامه دیشب چه خبر؟
برنامه زیبایی بود امشب ساعت اشتباه نکنم ۲۱:۰۰تکرارش پخش میشه
moein1366
12-26-2014, 07:52 PM
saraban
12-27-2014, 08:14 PM
با سلام بسیار ناراحت و عصبانی هستم از توهینی که به شعور آدم روا می کنید اگر موزیک ویدیویی از آن بانوی بزرگ ندارید مجبورید مگر که هر آشعالی را به نامش ضرب کنید بصورت مثال Hayedeh ft. Dariush - Shenidan ( AsraMusic )مشتی رقص ایرانی قدیمی سیاه و سفید گذاشته اید،Hayedeh - Tanha Ba Golha ( AsraMusic )ترانه فوق بصورت ترکی اجرا می شود توسط خواندده موهومی هنوز بگویم و با افتخار هم در صدر می نویسید تمام موزیک ویدیوهای اجرا شده توسط هایده با لینک مستقیم ، بساط این تایپیک را اگراینگونه می خواهید برای خود مشتری جذب کنید جمع کنید و بیشتر از این روح آن بانوی بزرک را آزار ندهید ، صداش راه خود را خواهد رفت چرا که : تنها صداست که می ماند.
k@mbiz
12-27-2014, 11:09 PM
با سلام بسیار ناراحت و عصبانی هستم از توهینی که به شعور آدم روا می کنید اگر موزیک ویدیویی از آن بانوی بزرگ ندارید مجبورید مگر که هر آشعالی را به نامش ضرب کنید بصورت مثال Hayedeh ft. Dariush - Shenidan ( AsraMusic )مشتی رقص ایرانی قدیمی سیاه و سفید گذاشته اید،Hayedeh - Tanha Ba Golha ( AsraMusic )ترانه فوق بصورت ترکی اجرا می شود توسط خواندده موهومی هنوز بگویم و با افتخار هم در صدر می نویسید تمام موزیک ویدیوهای اجرا شده توسط هایده با لینک مستقیم ، بساط این تایپیک را اگراینگونه می خواهید برای خود مشتری جذب کنید جمع کنید و بیشتر از این روح آن بانوی بزرک را آزار ندهید ، صداش راه خود را خواهد رفت چرا که : تنها صداست که می ماند.
چی میگید شما من اون موزیک ویدیو ها رو فقط به صورت ازمایشی قرار دادم هیچ کدوم اون ها موزیک ویدیو ها من نیست اگه کور نبودید میدید که من موزیک ویدیو های بانو رو عکس اننداختم و گفتم در اینده اپلود خواهم کرد بقیه حرفاتون هم نیازی نیست راجبش صحبت کنم
Peyman
12-27-2014, 11:13 PM
وقتی کسی رو دوست دارید سیاوش قمیشی گوش بدین، عاشق شدین ابی، شکست عشقی خوردین داریوش، آخرش بزرگ و عاقل که شدین هایده
saraban
12-27-2014, 11:40 PM
عزیز ندیده بماند که شما اصلاً نوشته مرا نخوانده جواب داده اید آنهم با لحنی نه درخورو شایسته ، من کور نیستم اگر به صفحه 13 همین تایپیک - پست 121- نگاه می کردید می دیدید که عکس نیستند و من هم نشانی بعضی از آنها را دادم و خطابم نیزبا کسی بود که چنین ویدیوهایی را با همان عنوان که گفتم درج کرده نه پست 132 ، من از همه کسانی که این تایپیک را ملاحظه می کنند دعوت میکنم به سنجیدن صحبتهام که آیا حرفام ارزش گفتن داشتند یاخیر که شمانیازی نمی بینیدنظربدهید ، این دومورد را که برشمردم مشت بود نمونه خروار ، حرف من این است هایده آنقدر بزرگ هست که نیازی ندارد شما اورا با این اباطیل برکشید، بدرود
k@mbiz
12-27-2014, 11:47 PM
عزیز ندیده بماند که شما اصلاً نوشته مرا نخوانده جواب داده اید آنهم با لحنی نه درخورو شایسته ، من کور نیستم اگر به صفحه 13 همین تایپیک - پست 121- نگاه می کردید می دیدید که عکس نیستند و من هم نشانی بعضی از آنها را دادم و خطابم نیزبا کسی بود که چنین ویدیوهایی را با همان عنوان که گفتم درج کرده نه پست 132 ، من از همه کسانی که این تایپیک را ملاحظه می کنند دعوت میکنم به سنجیدن صحبتهام که آیا حرفام ارزش گفتن داشتند یاخیر که شمانیازی نمی بینیدنظربدهید ، این دومورد را که برشمردم مشت بود نمونه خروار ، حرف من این است هایده آنقدر بزرگ هست که نیازی ندارد شما اورا با این اباطیل برکشید، بدرود
ی چیز میگم و دیگر جواب شما رو نخواهم داد شما باید در هر شرایط حتی اگر هزار تا مشکل داشت تایپیک بنده باید تشکر میکردید از بنده حداقل تشکر نمیکردید میشستید کنار و چیزی نمیگفتید نه اینکه با توپ پر اینگونه سراغ بنده بیاید
pesare_bad
12-28-2014, 12:42 AM
داش کامبیز پ کی میخای آلبومارو بزاری؟من خیلی منتظرما داشی زودتر ردیف کن.(sm10)
moeinnieom
12-28-2014, 01:28 AM
کامبیز جان به فعالیتت ادامه بده.تاپیک بانو هایده و استاد معین باید همیشه زنده باشه(sm176)
k@mbiz
12-28-2014, 08:02 PM
کاورهای آلبوم یارب از هایده
k@mbiz
12-28-2014, 08:03 PM
دانلود آهنگ زهره از هایده
.
.
.
Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
k@mbiz
12-28-2014, 08:04 PM
کاور کاست " استریو شادی " از هایده
k@mbiz
12-28-2014, 08:07 PM
کاور کاست "زندگی سلام" از هایده
moein1366
12-28-2014, 08:09 PM
k@mbiz
12-28-2014, 08:09 PM
کاور آلبوم روزای روشن از هایده [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
k@mbiz
12-28-2014, 08:12 PM
هایده...کاور..حرف 3 [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
k@mbiz
12-28-2014, 08:24 PM
2 عکس از کودکی بانو هایده
k@mbiz
12-28-2014, 08:25 PM
4 عکس کمیاب از بانو هایده
k@mbiz
12-28-2014, 08:29 PM
کامبیز جان به فعالیتت ادامه بده.تاپیک بانو هایده و استاد معین باید همیشه زنده باشه(sm176)
چشم داداش من با انرژی دادن شما دوستان این تایپیک روز به روز کامل تر خواهم کرد
روزگار
12-29-2014, 12:25 PM
سلام کامبیز جان
اگه شو سیزده بدر رو با کیفیت خوب داری بصورت کامل برامون بذار.فدات(sm176)
k@mbiz
12-29-2014, 02:27 PM
سلام کامبیز جان
اگه شو سیزده بدر رو با کیفیت خوب داری بصورت کامل برامون بذار.فدات(sm176)
اره دارم روزگار ولی بخدا وقتشو ندارم بشینم اپلود کنم به خاطر تو چند وقت دیگه قرار میدم
اره دارم روزگار ولی بخدا وقتشو ندارم بشینم اپلود کنم به خاطر تو چند وقت دیگه قرار میدم
می تونی زمانش رو بگی..اخه دوس دارم این ویدئو رو.
k@mbiz
12-29-2014, 02:37 PM
می تونی زمانش رو بگی..اخه دوس دارم این ویدئو رو.
نزدیک به ی ساعت هم ستار هم استاد معین و هم مهستی و هم بانو هایده ی اهنگی میخونن
k@mbiz
12-29-2014, 03:03 PM
تا کی چشم انتظارش باشیم
رویا جان خیلی زووود
(sm176)(sm127)(sm174)(sm10)
k@mbiz
12-29-2014, 03:17 PM
(sm176)(sm127)(sm174)(sm10)
تشکرررر
k@mbiz
12-29-2014, 11:16 PM
دوستان ازتون یخواهش دارم
اگر شما هم کاوری عکسی اهنگی از بانو هایده دارید لطف کنید قرار بدید تنبل بازی در نیارید خواهشا بزارید ی گنجینه درست کنیم از بانو
جان من ی کمی تلاش کنید
فقط ی کم...
ENSAN
12-30-2014, 03:00 AM
امیر حسین جان اسم آهنگ قلبمو با آرزو اسم آهنگش شهر آشوب میباشد - با تشکر
AMIR HOSEIN
12-30-2014, 09:08 AM
روزگار
12-30-2014, 12:58 PM
ENSAN
12-30-2014, 01:00 PM
با سپاس خواهشن آن پنج عکس هایده را دوباره up ;k دیده نمیشن - 5 عکس کمیاب از بانو هایده
k@mbiz
12-30-2014, 05:03 PM
4 کاورکاست از بانو هایده
فقط شرمنده ی سری از کاور ها رو از سایت های دیگه گرفتم خودم نداشتم
سری 1
k@mbiz
12-30-2014, 05:07 PM
5 کاورکاست از بانو هایده
سری2
k@mbiz
12-30-2014, 05:10 PM
5 کاورکاست از بانو هایده
سری3
k@mbiz
12-30-2014, 05:12 PM
5 کاورکاست از بانو هایده
سری4
k@mbiz
12-30-2014, 05:15 PM
5 کاورکاست از بانو هایده
سری5
k@mbiz
12-30-2014, 05:18 PM
5 کاورکاست از بانو هایده
سری6
روزگار
12-30-2014, 05:56 PM
سلام کامبیز جان
خوشحالم که میبینم فعالیتت دوچندان شده.امیدوارم موفق باشی
کماکان منتظریم شو سیزده بدر با کیفیت خوبت هستیم.....(sm10)
Shahrokh
12-30-2014, 07:57 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
سلام اهنگ شهر آشوب خدمت شما
moein1366
12-30-2014, 08:06 PM
AMIR HOSEIN
12-30-2014, 09:45 PM
سلام اهنگ شهر آشوب خدمت شما
سلام
ممنون شاهرخ جان مرسی داری
Sed Saleh
12-31-2014, 12:11 AM
کاور cd اگه کسی داره لطف کنه که دیگه دمش گرمه !من خودم 5 ، 6 تا دارم که دارید همه !
AMIR HOSEIN
12-31-2014, 09:13 AM
k@mbiz
12-31-2014, 11:45 AM
کاور cd اگه کسی داره لطف کنه که دیگه دمش گرمه !من خودم 5 ، 6 تا دارم که دارید همه !
چشم بزودی تمام کاور البوم های بانو قرار خواهد گرفت
moein1366
12-31-2014, 12:35 PM
k@mbiz
12-31-2014, 01:31 PM
آهنگ کمیاب ای خدا- بانو هایده
k@mbiz
12-31-2014, 06:37 PM
بزم بانو هایده و استاد اکبر گلپایگانی و هما میر افشار
Shahrokh
12-31-2014, 07:37 PM
آرزوی فردا-بانو هایده و مازیار
سلام اهنگ آرزوی فردا از زنده یادان هایده و مازیار با کیفیتی بهتر
Shahrokh
12-31-2014, 07:46 PM
سلام .کسی از دوستان غیر از اینا تک اهنگی داره رو کنه.
k@mbiz
12-31-2014, 08:02 PM
داداش اون اهنگ هایده- دل ارام اپلود کن
k@mbiz
12-31-2014, 10:44 PM
5 کاورکاست از بانو هایده
سری 7
k@mbiz
12-31-2014, 11:52 PM
اپلود شد
مشاهده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
k@mbiz
12-31-2014, 11:55 PM
اپلود شد
k@mbiz
01-01-2015, 12:29 AM
دانلود فول آلبوم هایده
Hayedeh – Bazm Va Concert.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Bezan Tar.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Bazm ( Norooz 1364 ).zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Azadeh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hezaro Yek Shab – Moein Ft Hayedeh Ft Ebi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Vigen – Hamkhooneh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Moein – Safar.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Mahasti – Mehman.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Moein – Golhaye Ghorbat.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Shajarian – Afsaneh Shirin.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Sattar – Shabe Asheghan.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Mahasti – Ooje Seda.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Zamooneh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Ya Rab.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Sogand.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Shanehayat.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Shabe Eshgh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Roozaye Roshan.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Bolboli Ke Khamoosh Shod.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Padeshahe Khooban.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Raftam.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Nashenideha.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Live in UCLA.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Kharabati.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Khodahafez.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Heyf.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Golvajeh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Ey Zendegi Salam.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Dashtestani.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Consert In Albert Hall Landan.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Concerte Bozorg.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Bolboli Ke Khamoosh Shod.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Ashenayi.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
meisamkia33
01-01-2015, 12:44 AM
داداش گل شاهرخ اون تک آهنگارو تورو خدا آپ کن فدات(sm127)
k@mbiz
01-01-2015, 12:47 AM
داداش گل شاهرخ اون تک آهنگارو تورو خدا آپ کن فدات(sm127)
داش شاهرخ اگه نتونستن من تمامی تک اهنگ ها رو براتون اپلود خواهم کرد
k@mbiz
01-01-2015, 12:48 AM
اطلاعیه
امشب 3 ویدیو از بانو براتون قرار خواهم داد
Shahrokh
01-01-2015, 02:51 AM
سلام دوستان چند کاور کاست از بانو هایده خدمت دوستان
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 842_n.jpg
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]کاور%20هایده%20از% 20ایران%20کاست.jpg
moein1366
01-01-2015, 11:15 AM
AMIR HOSEIN
01-01-2015, 11:26 AM
moein1366
01-01-2015, 12:05 PM
I[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
madar
01-01-2015, 12:54 PM
سلام کامبیز جان ممنون از زحماتت
اگه امکانش چند کاور اخری رو تک تک برامون بذار.
k@mbiz
01-01-2015, 01:12 PM
موزیک ویدیو گل سنگم
موزیک ویدیو قصه من
موزیک ویدیو دور همی
موزیک ویدیو حاجی به ره کعبه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _%DA%A9%D8%B9%D8%A8%D9%87.PNG
k@mbiz
01-01-2015, 01:14 PM
سلام کامبیز جان ممنون از زحماتت
اگه امکانش چند کاور اخری رو تک تک برامون بذار.
عزیزم منظورتون چیه؟
k@mbiz
01-01-2015, 01:19 PM
تشکر معین جان
k@mbiz
01-01-2015, 01:20 PM
تشکر امیر جان
madar
01-01-2015, 01:20 PM
عزیزم منظورتون چیه؟
کاورهای سری 7 را یکی یکی بصورت کامل بذار.اخه این تصاویر کوچیک واسه من زمان زیادی می بره تا کامل بشه.
بعدش انتظار خیلی سخته..بزرگوار شو 13بدر رو کامل برامون نگذاشتیا...
k@mbiz
01-01-2015, 01:21 PM
[/quote]تشکر شاهرخ جان
k@mbiz
01-01-2015, 01:24 PM
کاورهای سری 7 را یکی یکی بصورت کامل بذار.اخه این تصاویر کوچیک واسه من زمان زیادی می بره تا کامل بشه.
بعدش انتظار خیلی سخته..بزرگوار شو 13بدر رو کامل برامون نگذاشتیا...
عزیزم بخدا خیلی حجم بالا بود حالا میزارم وقت هست
چشم الان سری هفت تک تک میزارم
k@mbiz
01-01-2015, 01:25 PM
4 موزیک ویدیو
سری اول
k@mbiz
01-01-2015, 01:40 PM
4 عکس کمیاب از بانو هایده
نکته: استاد تجویدی که در عکس اول مشاهده میکنید همان کسی هستند که اسطوره ای به نام معصومه ده بالا با نام هایده رو به دنیای موسیقی معرفی کردند
albarsalan
01-01-2015, 02:43 PM
دانلود فول آلبوم هایده
Hayedeh – Bazm Va Concert.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Bezan Tar.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Bazm ( Norooz 1364 ).zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Azadeh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hezaro Yek Shab – Moein Ft Hayedeh Ft Ebi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Vigen – Hamkhooneh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Moein – Safar.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Mahasti – Mehman.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Moein – Golhaye Ghorbat.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Shajarian – Afsaneh Shirin.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Sattar – Shabe Asheghan.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh Ft Mahasti – Ooje Seda.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Zamooneh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Ya Rab.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Sogand.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Shanehayat.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Shabe Eshgh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Roozaye Roshan.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Padeshahe Khooban.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Raftam.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Nashenideha.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Live in UCLA.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Kharabati.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Khodahafez.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Heyf.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Golvajeh.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Ey Zendegi Salam.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Dashtestani.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Consert In Albert Hall Landan.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Concerte Bozorg.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hayedeh – Ashenayi.zip ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ina ham hast
Sheydaa
2 Kabootar
Donya
Shahrokh
01-01-2015, 02:58 PM
سلام دوستان گلم خدمت شما
k@mbiz
01-01-2015, 04:08 PM
با تشکر از سایت الوند موزیک
سری هشتم کاورکاست ها
عکس اول
عکس دوم
عکس سوم
عکس چهارم
عکس پنجم
k@mbiz
01-01-2015, 07:20 PM
کسی موزیک ویدیو مد نظرش هست بگه قرار بدم...
کسی موزیک ویدیو مد نظرش هست بگه قرار بدم...
ما این شو سیزده بدر سال1363 رو دوست داریم که متاسفانه.....
از کنسرتهای مرحومه هایده بیشتر بذار.کامبیز جان اگه دوست داری تاپیک ماندگاری از هایده بذاری،سعی کن تا اونجایی که میتونی اثارش رو،چه موزیک و چه موزیک ویدئو با کیفیت بالا بذاری.ممنون عزیزم از تلاشهات(sm127)
moein1366
01-02-2015, 12:43 AM
moein1366
01-02-2015, 12:46 AM
کنسرت زیبای بانو هایده
تقدیم به همه دوستان
AMIR HOSEIN
01-02-2015, 01:02 AM
با سلام و درود به عزیزان
یه درخواست داشتم اهنگ سوغاتی بانو موزیک ویدئو داره. اگه داره واسه دانلود بزارید
ممنون
k@mbiz
01-02-2015, 03:52 AM
با سلام و درود به عزیزان
یه درخواست داشتم اهنگ سوغاتی بانو موزیک ویدئو داره. اگه داره واسه دانلود بزارید
ممنون
ی بزم مانند داره چشم میزارم
روزگار
01-02-2015, 12:04 PM
سلام کامبیز جان
تاپیکت داره هر روز عالی تر میشه.اگه تونستی همه اثاری که میذاری رو ،یه نسخه ازشون هم در صفحه اول قرار بده و اطلاع رسانی کن تا دوستان راحتتر به اثار هایده دست پیدا کنند.ممنون از زحماتت.
راستی هنوز منتظر اون ویدئو خوبت هستیما....(sm127)
moein1366
01-02-2015, 01:18 PM
AMIR HOSEIN
01-02-2015, 04:52 PM
k@mbiz
01-02-2015, 09:53 PM
تایپیک مرتب شد دیدن کنید
کامبیز جان چرا برامون اون ویدئو رو نمیذاری
k@mbiz
01-02-2015, 10:43 PM
کامبیز جان چرا برامون اون ویدئو رو نمیذاری
رویا جان بخدا بالاست براتوت حتما اپلود میکنم این ویدیو هایی رو که میبینید اپلود میکنم شب ها میزارم برای اپلود
moein1366
01-02-2015, 10:51 PM
سلام کامبیز جان.خوشحالم که بطور فعال داری تاپیک رو به اون هدف والایت ،هدایت و مدیریت میکنی و یه تشکر هم بخاطر مرتب کردن اثار هایده در صفحه اول.از همه دوستان هم که در اینجا همکاری میکنند کمال تشکر و قدر دانی را دارم.
کامبیز جان این ویدئو رو نداری؟
k@mbiz
01-02-2015, 10:55 PM
سلام کامبیز جان.خوشحالم که بطور فعال داری تاپیک رو به اون هدف والایت ،هدایت و مدیریت میکنی و یه تشکر هم بخاطر مرتب کردن اثار هایده در صفحه اول.از همه دوستان هم که در اینجا همکاری میکنند کمال تشکر و قدر دانی را دارم.
کامبیز جان این ویدئو رو نداری؟
داداش دارم ولی خیلی بی کیفیت
moein1366
01-02-2015, 11:00 PM
رویا جان بخدا بالاست براتوت حتما اپلود میکنم این ویدیو هایی رو که میبینید اپلود میکنم شب ها میزارم برای اپلود
کامبیز جان نیازی نیست که همه این شو را یک دفعه کامل بذاری.روزی ده دقیقه اش را اپ کن و بذار تا که تموم بشه(sm127)
k@mbiz
01-02-2015, 11:09 PM
کامبیز جان نیازی نیست که همه این شو را یک دفعه کامل بذاری.روزی ده دقیقه اش را اپ کن و بذار تا که تموم بشه(sm127)
داداش مشکل من اینه که نمیخوام پارت پارت بزارم میخوام کامل بزارم
k@mbiz
01-02-2015, 11:16 PM
ویدیو هایی که امشب اپلود خواهند شد
ساقی ساقی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] PNG
بهار بهاره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%87.PNG
مستی
k@mbiz
01-03-2015, 12:10 AM
آلبوم قدیمی و فوق العاده زیبای زنده یاد هايده به نام سوگند ...
MP3 320
دانلود یکجا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 01 Parishoon.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
17.4 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 02 Sogand.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.1 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Vasat Mimordam.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.3 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Music, Deklameh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
10.4 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Ghalbam Gereft.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
54.9 MB
Aug-28-14
k@mbiz
01-03-2015, 12:11 AM
آلبوم قدیمی و فوق العاده زیبای زنده یاد هایده به نام آشنایی ...
MP3 320
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 01 Avale Ashenaei (Ashenaei).mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.9 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 02 Dar Bahare Zendegi.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
15.6 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Tabe Eshgh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
9.6 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Doostash Daram Hanooz.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
9.6 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Mano To Yeki Hastim.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
11 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 06 Sokout.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
9.9 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 07 Mesle Gozashteha Nist.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
7.7 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 08 Vase Del Bala Shodi.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
7.8 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 09 To Negah Kon.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
7.7 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 10 Azadeam (Taraneh) [Short Version].mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5D.mp3)
13.2 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 11 Negah.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
12.4 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 12 Razi Mashou.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
9.7 MB
Aug-28-14
k@mbiz
01-03-2015, 12:12 AM
آلبوم قدیمی و فوق العاده زيبای زنده یاد هایده به نام بزن تار ...
MP3 320
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 01 Nagoo Nemiam.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
15 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 02 Bahuneh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
13 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Afsaneyeh Hasti.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
13.7 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Bezan Tar.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
11 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Arousak.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
13.9 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 06 Vafayeh Del.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
13.7 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 07 Saghi.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
9.4 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 08 Asal Cheshm.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
10.3 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 09 Nemikham.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
12.3 MB
Aug-28-14
k@mbiz
01-03-2015, 12:18 AM
آلبوم قدیمی و فوق العاده زیبای زنده ياد هايده به نام گل واژه ...
MP3 320
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 01 Asheghtarin.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.8 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 02 Ye Rooz.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.9 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Gol Vajeh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
8.8 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Bejoz Khoda Kasi Nist.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
15.8 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Sar Behava.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
13 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 06 Gol Khaghazi.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
11.1 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 07 Sayeh Ashgh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
17 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 08 Zahre Jodayee.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.9 MB
Aug-28-14
k@mbiz
01-03-2015, 12:20 AM
آلبوم قدیمی و فوق العاده زيبای زنده یاد هایده به نام شب عشق ...
MP3 320
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 01 Siah Cheshmun.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.7 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 02 Shabeh Eshgh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
12 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Shurideh Sar.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
8.7 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Tarikheh Eshgh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.1 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Deleh Divuneh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
13.2 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 06 Ashiuneh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
15.6 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 07 Eshareh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
12.1 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 08 Shabeh Eyd.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
10.3 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 09 Badeh Forush.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
10 MB
Dec-22-13
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 10 Ey Khoda.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
12.3 MB
Dec-22-13
k@mbiz
01-03-2015, 12:22 AM
آلبوم قدیمی و فوق العاده زیبای زنده یاد هایده به نام پادشه خوبان ...
MP3 320
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 01 Shanehayat.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
20.8 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 02 Vay Behalesh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
10.8 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Khuneh Be Khuneh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
15.1 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Nargeseh Shiraz.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
11.9 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Yarab.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
19.5 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 06 Razeh Del.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
11.7 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 07 Padeshaheh Khuban.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
18.4 MB
Aug-28-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 08 Asireh Toe.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
12.3 MB
Aug-28-14
k@mbiz
01-03-2015, 12:24 AM
آلبوم قدیمی و فوق العاده زیبای زنده یاد هایده به نام ای زندگی سلام ...
MP3 320
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 01 Dasthaye To.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
13.5 MB
Jul-04-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 02 Ey Zendegi Salam.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
16.6 MB
Jul-04-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 03 Jadoo.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
17.1 MB
Jul-04-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 04 Deklameh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
14.4 MB
Jul-04-14
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 05 Shabe Meykhooneh.mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
60.7 MB
Jul-04-14
k@mbiz
01-03-2015, 01:14 AM
تایپیک مرتب شد دیدن کنید
AMIR HOSEIN
01-03-2015, 01:38 AM
k@mbiz
01-03-2015, 01:39 AM
دمت گرم داداش
k@mbiz
01-03-2015, 11:07 AM
ساقی ساقی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] PNG
بهار بهاره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%87.PNG
مستی(کنسرت)
moein1366
01-03-2015, 11:36 AM
AMIR HOSEIN
01-03-2015, 03:15 PM
دمت گرم داداش
قربانت داداش ما چاکریم
k@mbiz
01-03-2015, 04:13 PM
ویدیو هایی که امشب اپلود خواهند شد
به درخواست امیر حسین عزیز اجرای سوغاتی در دو تا ویدیو هستش یعنی دو تا اجرا داره امشب یکیشو اپلود میکنم و یکی دیگشو فرداشب
...
سوغاتی
فدات بگردم من
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%85_%D9%85%D9%86.PNG
نامه
k@mbiz
01-03-2015, 09:49 PM
ایا کامل؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %DB%8C%D8%AF%D9%87.PNG
k@mbiz
01-03-2015, 10:10 PM
موزیک ویدئو بهار بهار از هایده { اجرای دیگر }
لینک دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])