توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال
MaMaTiR
03-11-2017, 09:01 PM
الی ی حرکتی بزن این شاتل تخفیف 50% 60% ی رو 100 گیگ رو دوباره فعال کنه(sm2)
Chavosh
03-11-2017, 09:02 PM
الی ی حرکتی بزن این شاتل تخفیف 50% 60% ی رو 100 گیگ رو دوباره فعال کنه(sm2)
والا بخدا از کی منتظرم لاشی همش 20 در صد میزنه
Chavosh
03-11-2017, 09:03 PM
اشترم کلاغ کوفیت تو سرزمین کفر کنسرت داد طرفو شناختی با کی کنسرت داد اولین زیرنویست (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند][2017.03.11_20.01.31].jpg
MaMaTiR
والا بخدا از کی منتظرم لاشی همش 20 در صد میزنه
اینا به درد نمیخوره.. دیوث این تخفیفارو نده بهتره(sm120)
HASSAN
لاشیا دو تا قبض با هم اوردن
این قبضای شهرداری پرداخت نکنی چی میشه
هیچی(sm120)
سال بعد ۲برابر میشه(sm120)
Chavosh
03-11-2017, 09:04 PM
هیچی(sm120)
سال بعد ۲برابر میشه(sm120)
(sm2)سینجول برات پخ میکنم تو پرداخت کن سال بعد من مال تو رو میدم
Chavosh
03-11-2017, 09:07 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Clint
03-11-2017, 09:07 PM
اگه تو اینجوری به ارامش میرسی که یکی مث سندی که بجان همی سینجول تا قبل این برنامه اصن نمیدونستم زندس یا مرده باشه باعث بشه من عذاب بکشم باشه (sm2)
والا خدای موسیقی یکی نیس چن تاس داریوش عارق فرید زلاند گوگوش کیوان ساکت قمیشی و ....... که خودت میدونی تو این سالها مدارکش هست
من هر چی از خدایان شما شنیدم چیزی جز صدای دستگاهی نبوده امید سندی و .... بعد بگو من کوته فکرم تو عاقل ببین کی طرف کیو گرفته
اینکه سندی رو نمیشناختی که خود دلیل مهمیست که جنابعالی چقدر پخته موسیقی و فنی هستی و نظرات کاملا فنی و تخصصی میدی!!
اما این اساتیدی که نام بردی بله دقیقا من طرفدار همشون هستم و مدارکشم البته که دیدم اما اینو یادت باشه ما در مورد چاوشی الان حرف میزنیم! یعنی چاوشی چارپنج سال اخیر! نه چاوشی دربدر اواخر دهه هشتاد! بله چاوشی اون موقع انسانی شریف و ادمی محتاج بود که غرور و قدرت نداشت و خیلی دلایل دیگر که باعث شد داریوش و قمیشی تحسینش کنن
اما این فرد هارشده این سالهای اخیر رو با اون فرد اصلا اشتباه نگیر! اگر هم میبینی که حتی این اواخر هم کسی مثل عارف میاد تحسینش میکنه اولا شخصیتش رو نگفت و فقط کلامی که استفاده میکنه رو گفت! (درحالی که تو مستقیما به شخصیت امثال سندی توهین میکنی) و ثانیا اونا اطلاع بسیار کمی از جریان مافیای داخلی چاوشی دارن و خیلی بدون تعصب و غرض فقط نظرشون در مورد هنر طرف بیان کردند
من هم هنرش رو قبول دارم و معتقدم موسیقی خاصش بعضی وقتها برای روح ادم لازمه اما این دلیل نمیشه مثل تو ازش بت بسازم و همه چیزو باهم دوغ کنم و به خاطر اینکه ثابت کنم چاوشی از سندی بهتره شبا خوابم نبره و بعد از چند روز نبودن مستقیم بیار پاچه سندی رو بگیرم!
به خودت بیا (sm2)
Chavosh
03-11-2017, 09:10 PM
اینکه سندی رو نمیشناختی که خود دلیل مهمیست که جنابعالی چقدر پخته موسیقی و فنی هستی و نظرات کاملا فنی و تخصصی میدی!!
اما این اساتیدی که نام بردی بله دقیقا من طرفدار همشون هستم و مدارکشم البته که دیدم اما اینو یادت باشه ما در مورد چاوشی الان حرف میزنیم! یعنی چاوشی چارپنج سال اخیر! نه چاوشی دربدر اواخر دهه هشتاد! بله چاوشی اون موقع انسانی شریف و ادمی محتاج بود که غرور و قدرت نداشت و خیلی دلایل دیگر که باعث شد داریوش و قمیشی تحسینش کنن
اما این فرد هارشده این سالهای اخیر رو با اون فرد اصلا اشتباه نگیر! اگر هم میبینی که حتی این اواخر هم کسی مثل عارف میاد تحسینش میکنه اولا شخصیتش رو نگفت و فقط کلامی که استفاده میکنه رو گفت! (درحالی که تو مستقیما به شخصیت امثال سندی توهین میکنی) و ثانیا اونا اطلاع بسیار کمی از جریان مافیای داخلی چاوشی دارن و خیلی بدون تعصب و غرض فقط نظرشون در مورد هنر طرف بیان کردند
من هم هنرش رو قبول دارم و معتقدم موسیقی خاصش بعضی وقتها برای روح ادم لازمه اما این دلیل نمیشه مثل تو ازش بت بسازم و همه چیزو باهم دوغ کنم و به خاطر اینکه ثابت کنم چاوشی از سندی بهتره شبا خوابم نبره و بعد از چند روز نبودن مستقیم بیار پاچه سندی رو بگیرم!
به خودت بیا (sm2)
من یه مشکلی که با تو دارم اینه که دو تا بحثو با هم پیش میبری بعد هر جا دلت بخواد وسطش میپری اون یکی دیگه
من دارم زنده مرده سندی رو میگم تو میگی نمیدونم میشناختی یا نمیشناختی
من دارم هنرشم میگم تو شخصیتشو میگی من دارم شخصیتشو میگم تو داری صداشو میگی
کلا بیخیال
Chavosh
03-11-2017, 09:12 PM
(sm120)گرچه بارها گفتم اما اگر کسی در جریان نیست
اقو این اپدیت جدید که برای وین 10 میاد سنگینه اپ نکنین نسخه جدید iso رو دان کنین بعد نصب کنین
فقط دو دسته برن اپ کنن وین اورجینال رو لپ تاپ دارن یا برنامه های خیلی زیاد و سنگین
Chavosh
03-11-2017, 09:17 PM
خوب است
Milik
03-11-2017, 09:39 PM
@Milik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
من عاشقه این فیلم شدم.دوباره میبینمش.مفهوم فیلم خیلی عمیقتر از این حرفاسن که بشه با 1 بار دیدن فهمید
هوای اصفهان که ابریه پرده ها هم کشیدم تک و تنها نشستم دیدم اینقدر لذت بردم که حد نداره.یادم نمیاد تو این 1 سال اخیر حداقل از دیدن فیلمی اینقدر لذت برده باشم
بازیه ویل معرکه بود مخصوصا سکانس داخل خونه با زنش
زیرنویس یه جاهایی خیلی کم غلط املایی داشت ولی سینک و ترجمش واقعا عالی بود لذت بردم میخوام یه ایمیل بزنم به مترجمش ازش تشکر کنم تو هم بزن
واقعا این فیلم حقش نیست زیره 1080 دیده بشه موزیکش خیلی خیلی خیلی زیبا بود اگه با سیستم صوتی هم شنیده بشه که باس و بمش درست شنیده بشه که دیگه حرفی نمیمونه که منم شنیدم.
بازیگرا همه عالی و همه معروف.کلا حال و هوامو عوض کرد(sm170)
بعضیا فکر میکنن تو هرجا میری دعوا میکنی و با کسی بحث میکنی من هندونه زیره بغلت میذارم و میگم برو بهشون فلان بگو
منظورمم هادیه
منکه برام مهم نیست کی چی فکر میکنه دیگه همه که میدونن ولی تو یه صحبتی هم بکن که مگه نوچه و زیردست منی که بخوام واسه دعوا بفرستمت جایی
موزیکه اخر خیلی قشنگ بود ولی این ملودیو گوش بده
من هروقت تو هر موزیکی چیزی شبیه این گوش بدم واقعا از خودم بیخود میشم
من نصف و نیمه دیدمش امشب میشینم کامل میبینمش .
بعضی ها حرفشون از دهنشون درنمیاد ، فقط میان یه چیزی بگن که اعلام حضور کنن و بگن من هم هستم و در صورتی که اصلا وجودشون واسه کسی مهم نیست .
خوبه - راضیم ازش .
H A M I D
03-11-2017, 09:41 PM
picofile چی شده !
Milik
03-11-2017, 09:49 PM
حسن علیشیری رو گرفتن ...
D.SOL
03-11-2017, 09:59 PM
حسن علیشیری رو گرفتن ...
فازه این مترجما چیه
2 تا ترجمه دیگه هم اومد که البته یکیش کینگ دی وی دی کـیریه.اگه تونستی یه مقایسه بین اون زیرنویس اولی و زیرنویسی که نوشته کوروش بکن
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:01 PM
ها!?؟!
Milik
03-11-2017, 10:03 PM
فازه این مترجما چیه
2 تا ترجمه دیگه هم اومد که البته یکیش کینگ دی وی دی کـیریه.اگه تونستی یه مقایسه بین اون زیرنویس اولی و زیرنویسی که نوشته کوروش بکن
همین حمید جلیلیانه بهترِ واسه سایت سابتایتل پدیا ترجمه میکنه
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:05 PM
20:30 از موزن میگه ..
D.SOL
03-11-2017, 10:09 PM
همین حمید جلیلیانه بهترِ واسه سایت سابتایتل پدیا ترجمه میکنه
نه منکه نمیخوام عوضش کنم از ترجمش راضی بودم ولی وقتی کار تموم میشه باید یه چک نهایی با دقت بکنن که غلط املایی نداشته باشه
D.SOL
03-11-2017, 10:10 PM
20:30 از موزن میگه ..
BK
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:11 PM
روز سرد به زودی ..
!M?sbh؟!
BK
از داشته هات صوبت کن ..
D.SOL
شانیگ سایتش ترکیده خاک بر سرش واسه همین واسه فیلم جدیدا ریلیزاش تو سایتا نیست
D.SOL
03-11-2017, 10:12 PM
از داشته هات صوبت کن ..
دقیقا از همونا صحبت کردم حالا یه روزی افتخار اشنایی باهاشو پیدا میکنی(sm2)
Milik
03-11-2017, 10:13 PM
کار بن افلک زیبا بود
اصلا ازش توقع همچین کاری نمیرفت
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:14 PM
دقیقا از همونا صحبت کردم حالا یه روزی افتخار اشنایی باهاشو پیدا میکنی(sm2)
تو رو سگ افتخار نمیده بکنه ..
D.SOL
03-11-2017, 10:14 PM
اونو اگه وقت کنم نصفه شب میرم تو کارش
دیشب تا 3 داشتم pet رو میدیدم چیزه خاصی نداشت
D.SOL
03-11-2017, 10:16 PM
اساسین mkvcage 1080 اومده امشب یه استریم انلاین میبینمش اگه تیک نداشت میگیرمش که فردا برم تو کارش
D.SOL
03-11-2017, 10:17 PM
تو رو سگ افتخار نمیده بکنه ..
وقتی تورو میکنه کافیه همش ماله خودت(sm2)
Milik
03-11-2017, 10:18 PM
موکل
Milik
03-11-2017, 10:19 PM
Brimstone 2016
این فیلم خوبیه تعریفش رو شنیدم از چندتا اینکاره
D.SOL
03-11-2017, 10:19 PM
موکل
اینو گرفتی؟
Milik
03-11-2017, 10:20 PM
اینو گرفتی؟
720 گرفتم همین انکود مشکلی نداشت
D.SOL
03-11-2017, 10:21 PM
miss sloane تو سابسین زیرنویسش نیست ولی تو خوده 30نما زیرنویسشو گذاشته.عجیبه
D.SOL
03-11-2017, 10:21 PM
720 گرفتم همین انکود مشکلی نداشت
شانس که نداریم اینهمه تو سرو مغزمون میزنیم زارت فردا بلوریش میاد(sm2)
D.SOL
03-11-2017, 10:22 PM
سلام حمید جان میخواستم ازت تشکر کنم بخاطره زیرنویس زیبایی که ترجمه کردی برای فیلم زیبایی پنهان
وافرین بهت بگم برای این انتخاب بی نظیرت و تاسف میخورم برای بقیه مترجما که این فیلم رو نادیده گرفتن
مرسی
Milik
03-11-2017, 10:22 PM
شانس که نداریم اینهمه تو سرو مغزمون میزنیم زارت فردا بلوریش میاد(sm2)
وب دی ال فرق آنچنانی با بلوری نداره
D.SOL
03-11-2017, 10:23 PM
و در جواب
ممنون امیدوارم که لذت برده باشید
D.SOL
وب دی ال فرق آنچنانی با بلوری نداره
داره ولی الان در این مقال نمیگنجد بعدا برات میگم
Milik
دمش گرم جواب داد
Hercules
03-11-2017, 10:24 PM
این کیست ؟ (sm120)
!M?sbh؟!
یه مشت اسکلین فوکیده این ..
Milik
بخت من مست زد به دلم دست
دست به این مست مزن چون شکننده ست ... (sm118)
Milik
یه مشت اسکلین فوکیده این ..
تو با تیزی ابروهات بیا منو بفوک (sm2)
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:25 PM
تو با تیزی ابروهات بیا منو بفوک (sm2)
از نوک تو کیون خطر ..
عارف درکی از مسائل داخل نداره و همینجور نظر میده ولی سندی شب و روزش به تحقیق در مورد موسیقی داخل میگذره که حرفش سنده !کلا اونوریا هیچکدومشون هیچی از داخل نمیدونن سرشون و کردن زیر پتو فک میکنن مثل قدیماس که مردم اینارو خدای موسیقی بدونن. بیشترشون از کجایی تعریف کردن که تو این سالای اخیر جزو معمولی ترین کارای چاوشیه این ینی از داخل هیچ اطلاعی ندارن
الان داریوش که تو این مسائل همیشه تو صف اول بوده با روزبه بمانی همکاری کرده باید بگیم داریوشم این همه سال مردم و بازی داده ؟!
یا مثلا یغما گلرویی میتونیم دقیق بگیم چیه شخصیتش ؟ یه روز با روزنامه کیهان شیشه پاک میکنه یه روز با شریعتمداری تو یه صفه
چرا انقد راحت قضاوت میکنیم
اصفهانی کار ملی و دینی میخونه خایماله ؟ رضا یزدانی جهان آرا میخونه خایماله ؟ کاوه یغمایی تو کانادا تو آلبوم بدون مجوزش کار در مورد جانباز میخونه خایماله ؟
کی خوبه پس ؟ یه هنرمند به تنهایی نمیتونه با کل سیستم مبارزه کنه هر کی در حد خودش تا جایی که تواناییشو داره سعی میکنه کار درست و انجام بده
چاوشی هم مثل همیناس حالا صدا و سیما و کیهان خودشونو پاره میکنن چاوشی رو هر جور شده بچسبونن به خودشون مقصر محسنه ؟
صد بار بیانیه داد از کارای من بدون اجازه استفاده نکنید ولی دستش به کجا میرسه کل مجوزای وزارت ارشاد با امضای یه امام جمعه میره تو زباله دان بعد از یه خواننده ی وزارت ارشاد چه انتظاری میشه داشت ؟
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:26 PM
تا همیتونو نفوکیدم بحث سندیو نکنین ..
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:26 PM
از همون لحظه ای که وویس بی کیفت 13 سال پیش رو مقایسه کرد دیگه فهمیدم شی شنده ..
تا همیتونو نفوکیدم بحث سندیو نکنین ..
یه کار با صدای دوم بده مجمع و به آرامش برسون (sm10)
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:28 PM
R A S O O L
03-11-2017, 10:29 PM
دریا به جرعه ای که تو از چاه نوشیده ای حسادت میکند (sm127)
D.SOL
03-11-2017, 10:31 PM
(sm2)
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:32 PM
میخندی گوش بگیر دیوس ..
D.SOL
03-11-2017, 10:33 PM
میخندی گوش بگیر دیوس ..
زر نزن این یارو عاشقانه پخشش چه روزیه
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:33 PM
(sm155)
D.SOL
03-11-2017, 10:35 PM
کـیری بی خاصیت بعده یک عمری یه سوال کردم ازت.فاک اوت شدی(sm2)
Milik
03-11-2017, 10:37 PM
مشکل اصلی اینجاست که همه چاوشی الان رو با چاوشی 10 سال پیش مقایسه میکنن
الان چاوشی تو آهنگ آه آه هم کنه یه سریا میان میگن به به استاد عجب کار عمیقی و استادانه ای انجام دادی
چاوشی با خوندن مزخرفات شهرزاد و از اونور خوندن شعر شاعری که خودش یه زمانی دست راست عاقا بود و الان هم حرفش کلی برش داره پیش جماعت مبارز و همیشه در صحنه خودش روخراب کرد ، یه زمانی کمتر کسی چاوشی گوش میکرد و هر جا میرفتی و چاوشی پلی میکردی همه میگفتن خاموشش کن الان شما از هر ده جایی که بری تو هشت جاش چاوشی پلی کردن
یه زمانی چاوشی 180 درجه با بقیه خواننده فرق داشت ولی الان یکی شده هم سطح علی لهراسبی و بقیه دوستان
R A S O O L
03-11-2017, 10:37 PM
(sm50)
D.SOL
03-11-2017, 10:40 PM
مشکل اصلی اینجاست که همه چاوشی الان رو با چاوشی 10 سال پیش مقایسه میکنن
الان چاوشی تو آهنگ آه آه هم کنه یه سریا میان میگن به به استاد عجب کار عمیقی و استادانه ای انجام دادی
چاوشی با خوندن مزخرفات شهرزاد و از اونور خوندن شعر شاعری که خودش یه زمانی دست راست عاقا بود و الان هم حرفش کلی برش داره پیش جماعت مبارز و همیشه در صحنه خودش روخراب کرد ، یه زمانی کمتر کسی چاوشی میکرد و هر جا میرفتی و چاوشی پلی میکردی همه میگفتن خاموشش کن الان شما از هر ده جایی که بری تو هشت جاش چاوشی پلی کردن
یه زمانی چاوشی 180 درجه با بقیه خواننده فرق داشت ولی الان یکی شده هم سطح علی لهراسبی و بقیه دوستان
بنده خدا کلینت منظورش همینه
تمومه این حرفا و مباحث میرسه به حرف و مکتبی که من از قدیم هم بهتون گفتم:
کسیو بت نکنید کـون لقه همشون
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:44 PM
ای جان فرار از زندان 2 تا تریلر اومد الان .. (sm118)
!M?sbh؟!
03-11-2017, 10:47 PM
اگه این باگ الان رفع نشه همتونو یه دس باید بفوکم ..
Milik
03-11-2017, 11:14 PM
استاد رضا یزدانی & استاد بهروز پایگان & یغمایِ نازنین - حسِ تاریخ ... (sm50)
H A M I D
03-12-2017, 12:04 AM
باز از اوج به صفر رسیدن خنده دار نیست گریه داره
Milik
03-12-2017, 12:11 AM
من به ویرانی نظر دارم ،
نه ویرانی به من ... (sm50)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 12:18 AM
دارم به یه جاهایی میرسم مخم گوزید .. (sm74)
Milik
03-12-2017, 12:54 AM
دل دنیا دل من بود کبابش کردند
آسمان منزل من بود خرابش کردند
زندگی کردن من مردن تدریجی بود
آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند ...(sm50)
Milik
03-12-2017, 01:31 AM
من که رفتم ،
در کنار مادرم خاکم کنید ... (sm50)
D.SOL
03-12-2017, 02:39 AM
(sm25)
بعضیا فکر میکنن تو هرجا میری دعوا میکنی و با کسی بحث میکنی من هندونه زیره بغلت میذارم و میگم برو بهشون فلان بگو
منظورمم هادیه
منکه برام مهم نیست کی چی فکر میکنه دیگه همه که میدونن ولی تو یه صحبتی هم بکن که مگه نوچه و زیردست منی که بخوام واسه دعوا بفرستمت جایی
خوشم نمیاد دیه در مورد اون مسخره باهات حرفی بزنم .. خلاص .
شعورم خوب چیزیه کلا باید سگ محل کرد تا مث آدم یاد بیره رفتار کنه .
از سیستمم خیلیا میتونن هر چی از دهنشون در بیاد بار آدم کنن ..
D.SOL
03-12-2017, 03:10 AM
خوشم نمیاد دیه در مورد اون مسخره باهات حرفی بزنم .. خلاص .
شعورم خوب چیزیه کلا باید سگ محل کرد تا مث آدم یاد بیره رفتار کنه .
از سیستمم خیلیا میتونن هر چی از دهنشون در بیاد بار آدم کنن ..
خودت پخ میدی خودتم میگی نمیخوام حرف بزنم من موندم رو چه حسابی واسه من طومار نوشتی من چیکارم
ولی من هرجوری حساب کردم اون اصلا کاری به تو نداشت یکی داره به یکی دیگه فحش میده تو چیکار داری میای مزه میپرونی که به تو هم چیز بگه
کلا کسی میخواد به میلاد حرفی بزنه خودشو تگ کنه یا بهش خصوصی بده اینکارا یعنی چی به من پیام میدی میگی بهش بگو فلان فلان خودت زبون داری بگو خب
D.SOL
03-12-2017, 03:11 AM
ب ب به این بارون
R A S O O L
03-12-2017, 03:18 AM
محسن چاوشی - پاروی بی قایق
خدای آهنگه (sm50)
با تموم وجودش خونده (sm1)
Milik
03-12-2017, 03:21 AM
نگارا مردگان از جان چه دانند
کلاغان قدر تابستان چه دانند
بر بیگانگان تا چند باشی
بیا جان قدر تو ایشان چه دانند
بپوشان قد خوبت را از ایشان
که کوران سرو در بستان چه دانند
خرامان جانب میدان خویش آ
مباش آن جا خران میدان چه دانند
بزن چوگان خود را بر در ما
که خامان لطف آن چوگان چه دانند
بهل ویرانه بر جغدان منکر
که جغدان شهر آبادان چه دانند
چه دانند ملک دل را تن پرستان
گدایان طبع سلطانان چه دانند
یکی مشتی از این بیدست و بیپا
حدیث رستم دستان چه دانند ...
R A S O O L
03-12-2017, 03:24 AM
محسن چاوشی - تریاق
آخرین شاهکار (sm50)
Milik
03-12-2017, 03:30 AM
وقتی کسی بلد نباشه حرف بزنه دنبال واسطه میگرده واسه رسوندن حرفش به طرف مقابلش
برام عجیبه ، فهمیدن اینکه اینجا دنیای مجازی واقعا اینقدر سخته
حرفی داری با من به خودم بگو چرا به یکی دیگه میگی - مگه من اونایی که اینجا هستن رو به جز اینجا جای دیگه هم میبینم
آدم های ضعیف و ترسو جرات حرف زدن مستفیم رو ندارن
وقتی سوادش رو نداری که با یکی منطقی صحبت کنی کلا سکوت کنی بهترِ ، پس سکوت چون خیلی واست بهتره
خودت پخ میدی خودتم میگی نمیخوام حرف بزنم من موندم رو چه حسابی واسه من طومار نوشتی من چیکارم
ولی من هرجوری حساب کردم اون اصلا کاری به تو نداشت یکی داره به یکی دیگه فحش میده تو چیکار داری میای مزه میپرونی که به تو هم چیز بگه
کلا کسی میخواد به میلاد حرفی بزنه خودشو تگ کنه یا بهش خصوصی بده اینکارا یعنی چی به من پیام میدی میگی بهش بگو فلان فلان خودت زبون داری بگو خب
به خاطر اینکه حوصله ندارم توی تاپیک دوباره بحث کنم یا بخوام دعوا راه بندازم امیرم شاکی بشه . روی این حسابم اگه بهت پیام دادم به همین خاطر اونو کردی مترسک خودت بدتون نیاد
(sm2)هر چی تو بگی اونم تکرار میکنه جالبه .. تو فحش بدی اونم فحش میده تو هر کلمه ای بگی اونم عینا همین جمله تورو به کار میبره
عزیزم مگه من کاری بهش داشتم ؟ ببین خطر من که خودمو درگیر اون و این نمی کنم که چون حوصله شو ندارم
ولی بعضی وقتا میبینی هر جور دلش بخواد تیکه بار آدم میکنه . چیه که طرف شوخی کرده باهات ... میتونی ج ندی . ولی ج دادی بیای زر بزنی اون دیگه فرق میکنه
خودتم میدانی من به مسعود و تاپیک شادمهر و اینا هم کاری ندارم هزار بارم شما 2 تا رو با هم دیدم رفتین دعوا راه انداختین خب آدم یه بار میگه به من ربطی نداره 2 بار - 3 بار . بعضی جاهام آمدم طرف تو
ولی جایی برسه الکی بیان بچه بازیا به توام بد بگن ورق برمیگرده باید آدمو از توهم در بیاری .. لگه بد میگم بگین آقا .
واسطه چیه آخه اعمق خر . (sm2)
D.SOL
03-12-2017, 03:33 AM
به والله زیاد موندن تو خونه کسخلت کرده اونم ناجور این طومارا رو ننویس نمیخونم
میلاد ارواح عمت منو نجات بده
شما هر جور دوست دارین فک کنین حرف زدین جوابم گرفتین .
Milik
03-12-2017, 03:36 AM
به والله زیاد موندن تو خونه کسخلت کرده اونم ناجور این طومارا رو ننویس نمیخونم
میلاد ارواح عمت منو نجات بده
به همه ی مقدسات قسم ما هم دیگه رو فقط اینجا میشناسیم - بیکارم نیستیم که بیاییم اینجا وایسیم به تراوشات ذهن متروک یه لمپن نگاه کنیم - خودش سوال میپرسه ، خودش هم جواب خودش رو میده ، میاد اینجا میگه شدیم مترسک هر کاری تو بگی من میکنم ببین سطح فکرش تا کجاها رفته ، حرف زدن با یه همچین موجودی خودش شش ماه حبس داره
D.SOL
03-12-2017, 03:37 AM
این مسعودو جوری ایندفعه بشونم سره جاش که دیگه خایه نکنه میلادو نقل بگیره و اینقدر واس ما داستان درست نشه
Milik
03-12-2017, 03:39 AM
صد بار گفتم که اینجا رییس داره خودش تصمیم میگیره که کی باشه کی نباشه چی باشه چی نباشه چه چیزی باید گفته بشه چه چیزی نباید گفته بشه
شدی حضرت علی میای از این و اون دفاع میکنی
D.SOL
03-12-2017, 03:41 AM
دعوا کنم اونم میاد طرفه من
دعوا کنه منم میرم طرفه اون
خب رفیقمه عادیه ولی این کس شعرا چیه که من میگم میلاد برو به فلانی فحش بده اونم بگه چشم الان میرم فحش میدم
Milik
03-12-2017, 03:41 AM
یه جوری رفتار میکنه انگار اینجا ارث خانوادگیشه ، به تو چه ربطی داره که کی چی میگی کی چی نمیگه
کلی کاربر اینجا هست ، هیشکی از این کارایی که شما میکنی نمیکنه ، سرشون تو کار خودشونه ، به جای طومار نوشتن دخالت نکردن تو کار دیگران رو یاد بگیر
D.SOL
03-12-2017, 03:42 AM
اشترمم نکنه از من حرف شنوی داره(sm2)
Malware
03-12-2017, 03:42 AM
حیفه ها... (sm50)
چرت نگو تو آمدی به منم پریدی چیه که یکی ددیگه آمده مثلا استادتو زیرسوال برده توام میخوای تلافی شو سر دیگران خالی کنی
امیر شاهد باش خودت .. برو به پست اول رجوع کن
Malware
03-12-2017, 03:43 AM
چیل دِ فاک اوت اِوریوان.. (sm50)
Milik
03-12-2017, 03:44 AM
بازم میگم به شما ارتباطی نداشت یکی اومده تو یه جای نامربوط یه حرف نامربوط زده که مثلا به من تیکه بندازه و من جوابش رو دادم - خودت میندازی وسط مشکل من نیست ، کلا مشکل کسی مشکل من نیست ، عوض کن خودت رو
D.SOL
03-12-2017, 03:46 AM
تو یه تاپیکی داره درباره یه بابایی نظرشو میگه.بعد این یارو دلقکه اومده زارت نقلش گرفته یزدانیو مسخره کرده و میدونه رو یزدانی حساسه.
خوب کرده فحشش داده منم بودم فحشش میدادم
Milik
03-12-2017, 03:48 AM
الان یکی بره تو یه جای دیگه درباره چاوشی صحبت کنه و به طرفداراش تیکه بندازه خیلی راحت نود درصد طرفدارای چاوشی که اینجا تشریف دارن میرن سراغش
Milik
03-12-2017, 03:50 AM
بارها و بارها نقلای من در مورد شادمهر که اینجا گفتم رو بردن جای دیگه و به اصطلاح خودشون جوابیه زیرش نوشتن ، کرم از خودِ درخته وگرنه میوه که از خودش کرمی نداره
D.SOL
03-12-2017, 03:51 AM
همه که دیدن این emade رو چطوری بگا دادم گیر ندین به میلاد تهش همون میشه مخصوصا تو مسعود873478 حالا ته یوزرت هرکوفتی هست(sm2)
توهم زدی ؟ (sm2)برو قرصاتو بخور جان عزیزت . میتونستی مثل آدم بیای ج منم بدی یا اصلا ندی .. اینش دیگه مشکل خودته نفهمی کجا چه حرفی رو باید بزنی یا کجا خودتو نگه داری .
تا این بچه بازیا هم ادامه پیدا نمیکرد منم بازم میگم ربطی به من نداره اون چیزی که تو فکر میکنی .. ولی به منم ناروا بی حرمتی بشه اون موقع فرق میکنه قضیه ..
D.SOL
03-12-2017, 03:55 AM
اخرش باید هیکلو تکون بدید برید سره یه کاری بعد اونموقع میبینید زکی.جایی کار نمیدن و تبدیل میشین به پیر پسر
Milik
03-12-2017, 03:56 AM
توهم زدی ؟ (sm2)برو قرصاتو بخور جان عزیزت . میتونستی مثل آدم بیای ج منم بدی یا اصلا ندی .. اینش دیگه مشکل خودته نفهمی کجا چه حرفی رو باید بزنی یا کجا خودتو نگه داری .
تا این بچه بازیا هم ادامه پیدا نمیکرد منم بازم میگم ربطی به من نداره اون چیزی که تو فکر میکنی .. ولی به منم ناروا بی حرمتی بشه اون موقع فرق میکنه قضیه ..
الان گفتم که مشکل هر کس ، مشکل خود اون شخص من اگه مشکلی دارم مشکل خودمه نه به شما و نه به هیچکسی دیگه تو هیچ جای دنیا ارتباطی نداره
نه دیگه ، از اونورش گرفتی - گفتم که بلد نیستی حرف بزنی - میتونستی نیای حرف بزنی و وقتی یکی میاد حرفی میزنه باید خودشو واسه هر مدلی جوابی آماده کنه
و اینم هم بدون که هیشکی به هیشکی بیخودی چیزی نمیگه
Milik
03-12-2017, 03:57 AM
اخرش باید هیکلو تکون بدید برید سره یه کاری بعد اونموقع میبینید زکی.جایی کار نمیدن و تبدیل میشین به پیر پسر
اینو باید درشت بزنن سر در سیستمشون تا هر روز با نگاه کردن بهش به خودشون بگن یه روز دیگه هم گذشت و من هنوز اینجا مشغولم
نخیر تو از خرم خرتری ..
دست خودت نیست نسخه هات تمام شده
Milik
03-12-2017, 04:01 AM
اتفاقا یکی دیگه از خصلت های آدم های ضعیف اینه که تا تو یه جایی کم میارن شروع میکنن به توهین کردن
D.SOL
03-12-2017, 04:02 AM
اینو باید درشت بزنن سر در سیستمشون تا هر روز با نگاه کردن بهش به خودشون بگن یه روز دیگه هم گذشت و من هنوز اینجا مشغولم
هرچقدر تکنولوژی پیشرفت میکنه اصلا تعداده پسرای بگا رفته تو ایران بیشترو بیشتر میشه
یه سری تموم زندگیشون شده اینترنت و تلگرام و اینستا و......
یعنی بقدری تو خودشون رفتن و گوشه گیر شدن که حتی خایه ندارن یه دوست دختر برای خودشون ردیف کنن.ته خلافشون لاس زدن تو تلگرامه
خب بدبخت نکن
بیچاره نکن
بیشعور نکن
پاشو برو بیرون دنبال زندگی و بدبختیت
D.SOL
03-12-2017, 04:04 AM
میلاد تو چیزی نگو الان میره میگه من گفتم فحش بدی(sm2)
Milik
03-12-2017, 04:04 AM
و دوباره اتفاقا وقتی یکی از لفظ حیوان واسه (به قول خودش توهین) استفاده میکنه عملا انسان نیست و هیچ ارزشی واسه ادامه ی حیات نداره
Milik
03-12-2017, 04:05 AM
کماکان اتفاقا آدمایی که میخوان ضعف های خودشون رو بپوشون ضعف های دیگران رو بزرگ میکنن و تو جمع ازشون استفاده میکنن
Milik
03-12-2017, 04:06 AM
میلاد تو چیزی نگو الان میره میگه من گفتم فحش بدی(sm2)
چرا همیشه تو به من میگی برو فحش بده
این سری من بهت به عنوان ارباب دستور میدم که برو فحش بده و تو به عنوان نوچه میری و فحش میدی (sm2)
D.SOL
03-12-2017, 04:07 AM
چرا همیشه تو به من میگی برو فحش بده
این سری من بهت به عنوان ارباب دستور میدم که برو فحش بده و تو به عنوان نوچه میری و فحش میدی (sm2)
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
چشم شما یوزر بده فحشکش تحویل بگیر(sm2)
Milik
03-12-2017, 04:08 AM
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
چشم شما یوزر بده فحشکش تحویل بگیر(sm2)
مرسی ، اه ...(sm2)
Milik
03-12-2017, 04:09 AM
بارپروردگارا اگه هستی خواهشا خودت یدونه از اون درای رحمت که قولش رو دادی رو واسه یه سری از بنده هات باز کن
باشد که رستگار شوند
تورو اینجا همه میشناسن درک و شعورت خیلی پایینه . (sm27)
Milik
03-12-2017, 04:11 AM
کاملا مشخصه ، برو به زندگیت برس مستر باشعور و مستر بااخلاق ...
D.SOL
03-12-2017, 04:11 AM
مرسی ، اه ...(sm2)
خب اقا 3 شد و کم کم بریم بخوابیم ولی من به عنوان دوست ازت خواهش میکنم الان این قضیه رو مهر و موم کن بره تموم شد اصن
تو ادامه نده اونم دیگه صحبتی نمیکنه دیگه هم کسی از کسی خوشش نمیاد تو بحث اون یکی دخالت نکنه.به همین راحتی
ولی بازم کسی بخواد نقل بگیره نمک بریزه میکونیمش.بای بای(sm2)
Milik
03-12-2017, 04:12 AM
خب اقا 3 شد و کم کم بریم بخوابیم ولی من به عنوان دوست ازت خواهش میکنم الان این قضیه رو مهر و موم کن بره تموم شد اصن
تو ادامه نده اونم دیگه صحبتی نمیکنه دیگه هم کسی از کسی خوشش نمیاد تو بحث اون یکی دخالت نکنه.به همین راحتی
ولی بازم کسی بخواد نقل بگیره نمک بریزه میکونیمش.بای بای(sm2)
حله
ارباب به این نوچه ی دون پایه اجازه میدی بخوابه (sm2)
Milik
03-12-2017, 04:13 AM
هنوز نمیتونه فارسی رو درست بنویسه واسه من از فهم و شعور میگه
D.SOL
03-12-2017, 04:13 AM
نخیر اقا حرفای من فایده نداره خودش دوست داره کش بده
D.SOL
03-12-2017, 04:15 AM
تورو اینجا همه میشناسن درک و شعورت خیلی پایینه . (sm27)
خب ببین من نمیخواستم بگم ولی میگم
الان هی بهش میگی خر و بی شعور و نفهم و فلان ولی این بچه یه کلمه فحش نداده بعد میای حرف از توهین ناروا و فلان میزنی تو خودت بدتری
Milik
03-12-2017, 04:17 AM
بیخیالش شو بزار تو منجلابی که واسه خودش ساخته حضور داشته باشه - فهمیدن یه سری چیزا واسه یه سری مثلا آدما خیلی سخته ، خیلی ، خیلی ...
D.SOL
03-12-2017, 04:19 AM
بیخیال بریم بخوابیم وقتمون ارزشش بیشتر از این حرفاست
خب ببین من نمیخواستم بگم ولی میگم
الان هی بهش میگی خر و بی شعور و نفهم و فلان ولی این بچه یه کلمه فحش نداده بعد میای حرف از توهین ناروا و فلان میزنی تو خودت بدتری
آها نه که شما توهین نکردی همین الان .. پست ص قبل .
همه رفتارمو میشناسن با هیچ کی کار ندارم میام هرزرگاهی حالا یا شوخی یا پست مفید میدیم میره . توهم فانتزی هم نگرفتیم مث بعضیا . شما که توی نت میخواین دعوا بگیرین خیلی بچگانه ست .
تقصیر منم نیست دیه طرف اندازه خری سنشه هنوز انقد درک نداره که بگه این داره شوخی میکنه نه نقلی گرفته از کسی نه چیزی چرا من سگ بشم آخه .
Milik
03-12-2017, 04:21 AM
فردا هم من نیستم البته شب در خدمتتون هستم هر حرفی داری تگ کن بگو یا شب بگو
به خودم هم بگو ...
Milik
03-12-2017, 04:25 AM
دیه ، سگ ، خر ، هرزرگاهی ، دعوا بگیرین
واسه یه مثلا انسان که پر از فهم و کمالات و شعور است استفاده از این کلمات صحیح نیست
اوکی اول بیا اینو بخور دوم برو قرصاتو بخور بعدشم لالا . خودتم خیس کردی صدام کن میام پیشت .
Milik
03-12-2017, 04:27 AM
فهم ، شعور ، درک ، ادب
اینا چی شد پس ده دقیقه نگذشته از حرفایی که زده بودی
فهم ، شعور ، درک ، ادب
اینا چی شد پس ده دقیقه نگذشته از حرفایی که زده بودی
با هر کی باید مثل خودش رفتار کرد عزیز . ./
Milik
03-12-2017, 04:29 AM
با هر کی باید مثل خودش رفتار کرد عزیز . ./
با هر شخص باید به مانند همان شخص رفتار کرد
اینجوری باید بنویسی
فعل و فاعل رو باید سرجاشون قرار داد
درک و شعورت برمیگرده به امروز سر ظهر و این حرفایی که میزنی الان مجبروم مکنی که جوابت بدم ولی کور خوندی دیگه نمیدم ..
Milik
03-12-2017, 04:32 AM
اصلا در شان یک انسان نمای فرهیخته و باشعور نیست که بیاد با یک مریض هم صحبت بشه
کسی نگفته ما خیلی با ادبیم لازم به تیکه انداختن نیست ..
اگه کاربر خودش عقل داشته باشه میفهمه تقصیر کی بود اول شبت شیک ..
(sm2)
Milik
03-12-2017, 04:38 AM
فروتنی میکنید ، شما یکی از اساتید فرهنگ و هنر و ادب این مملکت هستید
در ضمن شبت شیک درست نیست ، اصولا باید شب به خیر به کار برد
SaSan69
03-12-2017, 04:48 AM
کسی نگفته ما خیلی با ادبیم لازم به تیکه انداختن نیست ..
اگه کاربر خودش عقل داشته باشه میفهمه تقصیر کی بود اول شبت شیک ..
(sm2)
بگیر بخواب فردا کار داری(sm39)
تازه از خواب بیدار شدم . (sm120)
SaSan69
03-12-2017, 04:52 AM
(sm228)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 06:15 AM
شی شیه ..
!M?sbh؟!
03-12-2017, 06:31 AM
فروتنی میکنید ، شما یکی از اساتید فرهنگ و هنر و ادب این مملکت هستید
در ضمن شبت شیک درست نیست ، اصولا باید شب به خیر به کار برد
زرنزن..
!M?sbh؟!
03-12-2017, 06:31 AM
بیخیال بریم بخوابیم وقتمون ارزشش بیشتر از این حرفاست
توهمخفهشو..
!M?sbh؟!
03-12-2017, 06:32 AM
تازه از خواب بیدار شدم . (sm120)
توهمخفهشو..
(sm127) سینجولو عشق است . (sm70)
Milik
03-12-2017, 06:37 AM
زرنزن..
هانی ... (sm19)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 06:43 AM
بکمش ..
!M?sbh؟!
03-12-2017, 06:44 AM
یا بمکش ..
Chavosh
03-12-2017, 07:52 AM
(sm59)
Chavosh
03-12-2017, 07:56 AM
(sm120)هفت صب بازم مطلب زد
Chavosh
03-12-2017, 07:58 AM
سامسونگ هارمن کاردن رو خرید
!M?sbh؟!
03-12-2017, 07:58 AM
(sm173)
(sm59)
صبح آدینه ت بخیر . (sm70)
Chavosh
03-12-2017, 08:09 AM
صبح آدینه ت بخیر . (sm70)
(sm2)این اواتارتو عوض کن خیلی کردنی شدی
Chavosh
03-12-2017, 08:11 AM
چرا انگلیس همه بازیا تعویق افتاده
(sm2)این اواتارتو عوض کن خیلی کردنی شدی
همین خوبه . آدمو قول میزنه (sm2)
Chavosh
03-12-2017, 08:24 AM
با آواز «همایون شجریان» و آهنگسازی «سهراب پورناظری»
آلبوم موسیقی «رگ خواب» ٢٥ اسفند منتشر میشود
!M?sbh؟!
03-12-2017, 08:26 AM
از دیشب تا حالا فک کنم این دفه جدی دارم این باگ فوکی رو رفع میکنم .. (sm50)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 08:43 AM
ای جوووونم .. (sm118)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 08:43 AM
واقعا فوق پیشرفته شد ندیدم اصا مثه این جایی .. (sm50)
Chavosh
03-12-2017, 08:44 AM
ببند
!M?sbh؟!
03-12-2017, 08:48 AM
زر نزن نیودی اول صبی راحت بودیم از دستت ..
پر می کشم از پنجره ی خواب تو تا تو
هر شب من و دیدار در این پنجره با تو
!M?sbh؟!
03-12-2017, 09:26 AM
پرچم سفید .. (sm50)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 09:27 AM
(sm27)
Malware
03-12-2017, 09:39 AM
تا نیم ساعت دیگر میریم برای حذف اندروید 4.4.2 و سپس نصب اندروید 6.0.1 با رام 4 فایل روسیه... (sm118)(sm120)
Malware
03-12-2017, 09:40 AM
الی تو دستت به عاغا میرسه برام دعا کن.. (sm50)(sm120)
Chavosh
03-12-2017, 09:57 AM
تا نیم ساعت دیگر میریم برای حذف اندروید 4.4.2 و سپس نصب اندروید 6.0.1 با رام 4 فایل روسیه... (sm118)(sm120)
(sm2)چه عجب
بگیر بخواب فردا کار داری(sm39)
(sm155)
Chavosh
03-12-2017, 10:04 AM
(sm118)البوم 25 بند پلی
Chavosh
03-12-2017, 10:37 AM
05 Cheghad Khoobe(sm118)(sm118)
H A M I D
03-12-2017, 10:50 AM
داریوش - پرستش
به من بهانه ای بده که کم شه باورم به تو (sm50)
روزبه بمانی
ehsan1361
03-12-2017, 11:04 AM
میخورمتوننننننننننن (sm51) (sm2)
ehsan1361
03-12-2017, 11:04 AM
(sm155)
Malware
03-12-2017, 11:13 AM
(sm2)چه عجب
منتظرم گوشی شارژش صد شه شروع کنم به نصب.. (sm59)
ehsan1361
03-12-2017, 11:19 AM
از صفحات پایانی مبرهن است که بوی دعوا می آید (sm173) یا منم دعوا یا دعوا خراب (sm2)
بزار ببینم کدام کاربر از فهرست مونده (sm180) آها الی (sm2) خوبه کیس مناسبیه (sm173) بیا جلو (sm229)(sm120)
ehsan1361
03-12-2017, 11:22 AM
چه کنم چه کار کنم ..(sm50)
(sm2) بریم که بیچاره ایم (sm81)(sm120)
Chavosh
03-12-2017, 11:50 AM
Chavosh
03-12-2017, 11:52 AM
Chavosh
03-12-2017, 11:55 AM
اسکی از انجمنه
(sm19)چه عجب زر زدی گلم دیلم برات تنگ شده بود (sm50)پستمو دیدی کلاغ کوفی تو سرزمین کفر
Chavosh
03-12-2017, 11:58 AM
گلوبالیست: عربستان توانایی رقابت با ایران را ندارد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%AA-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
Chavosh
03-12-2017, 11:59 AM
نمیدونم چی میشه که موس قاطی میکنه دوبار کلیک میکنه یه چن وقت اینجوره باز خودبخود درس میشه
Chavosh
03-12-2017, 12:00 PM
رفتم خربزه کاشتم فلج شده پاهام فکر کنم تاندون پاره شده
دیدم
(sm120)بخاطر این کنسرت با این شخص یه نیمچه اعتباری نزد من کسب کرد
Chavosh
03-12-2017, 12:01 PM
(sm120)از اینا ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](5).jpg?t=1424677603187
Chavosh
03-12-2017, 12:01 PM
اما داشته های عربستان در رقابت با ایران به نوشته جیمز دورسی تنها در دو چیز خلاصه می شود: وجود دو شهر مقدس مکه و مدینه در حجاز و داشته دیگر پول.(sm2)
Chavosh
03-12-2017, 12:04 PM
(sm132) واقن جالبه بعد اینهمه ریدمان و تک اهنگای تخمی تخیلی البوم شنیدنی عرضه کرد 25 بند
Malware
03-12-2017, 12:16 PM
تذکر مهم 3 : به هیچ عنوان در گوشی های آنلاک اپراتوری فایل CP را به نرم افزار ODIN ندهید و آن را خالی بگذارید. (اگر مدل دستگاه در بخش About تنظیمات و حالت دانلودینگ یکسان نبود با استفاده از Odin آپدیت نکنید!)
آقا این چی میگه؟ آنلاک اپراتوری چیه؟
Chavosh
03-12-2017, 12:18 PM
تذکر مهم 3 : به هیچ عنوان در گوشی های آنلاک اپراتوری فایل CP را به نرم افزار ODIN ندهید و آن را خالی بگذارید. (اگر مدل دستگاه در بخش About تنظیمات و حالت دانلودینگ یکسان نبود با استفاده از Odin آپدیت نکنید!)
آقا این چی میگه؟ آنلاک اپراتوری چیه؟
(sm120)بحث پیچیده شد سینجول وارد میشود
Malware
03-12-2017, 12:22 PM
(sm120)بحث پیچیده شد سینجول وارد میشود
همینجور شانسی میرم جلو ببینم چی میشه (sm2)
Malware
03-12-2017, 12:22 PM
کیون لقش، CP هم میدم بهش (sm2)
Malware
03-12-2017, 12:25 PM
الی تو هم همچنان به ضریح چنگ زنان و دعا گویان باش که به قا نرم (sm2)
Mo$en
03-12-2017, 12:25 PM
نمیدونم چی میشه که موس قاطی میکنه دوبار کلیک میکنه یه چن وقت اینجوره باز خودبخود درس میشه
سلام خراب شده تعویضش کن داداش.
Chavosh
03-12-2017, 12:27 PM
الی تو هم همچنان به ضریح چنگ زنان و دعا گویان باش که به قا نرم (sm2)
(sm2)بهانه دستت میاد یکی نو بخری
Malware
03-12-2017, 12:31 PM
(sm2)بهانه دستت میاد یکی نو بخری
انا الفقیر باو (sm2)
Malware
03-12-2017, 12:44 PM
چرا الان باید برق قط شه آخه! واقعا چرااااااااا (sm209)
خدا رو شکر با لپ لپم (sm25)
D.SOL
03-12-2017, 12:46 PM
اوه اوه(sm2)
D.SOL
03-12-2017, 12:46 PM
كائنات قصده بگا دادنتو دارن
Chavosh
03-12-2017, 12:47 PM
سینجول بالاتر از کائناته
Malware
03-12-2017, 12:47 PM
(sm2)
D.SOL
03-12-2017, 12:48 PM
سينجول بياد بره تو كونم
D.SOL
(sm2)
Malware
نصب شد و گوشی اومد بالا (sm118)
به یک مترجم زبان روسی نیازمندیم (sm2)
Chavosh
(sm2)نگو اینجوری میاد میبینه ناراحت میشه
D.SOL
گوشيت چيه
Chavosh
03-12-2017, 12:49 PM
نصب شد و گوشی اومد بالا (sm118)
به یک مترجم زبان روسی نیازمندیم (sm2)
(sm2) خودت *** خودتم روش اسکی برو
D.SOL
03-12-2017, 12:49 PM
(sm2)نگو اینجوری میاد میبینه ناراحت میشه
نه بابا حله خودش در جريانه من هيچي تو دلم نيست(sm2)
Chavosh
03-12-2017, 12:50 PM
دیجی خودشو جر داد مادران شیک مادران مد روز و ... یه جشنواره بذارن برای خاله ها (sm2)
Malware
03-12-2017, 12:52 PM
گوشيت چيه
Samsung Galaxy S5 Snapdragon G900F
(sm2) خودت *** خودتم روش اسکی برو
حل شد، پیدا کردم انگلیسیو (sm2)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 12:55 PM
(sm173)
Chavosh
03-12-2017, 12:55 PM
(sm2) یکی منو از دست این اهنگ نجات بده
Malware
03-12-2017, 01:00 PM
میریم واسه آخرین مرحله (sm118)
Chavosh
03-12-2017, 01:01 PM
محسن چاووشی و عقده هایی که می خواند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
!M?sbh؟!
03-12-2017, 01:01 PM
خطر خودم رامتو عوض میکنم فوسکش ..
D.SOL
03-12-2017, 01:02 PM
اخه فقط هارمان کاردون نیست این کمپانی مادر کلی برند داره مثله جی بی ال و اینفینیتی.همشون افتاد دسته سامسونگ البته سامسونگ تو بحث صدا واقعا چیزی کم نداره مثلا سری ساندبار و سینمای خانگی با لامپ خلاء
!M?sbh؟!
چه قد خوبه این دیوس اومد خبرای موزنو بذاره وقت مارو نگیره .. :l
D.SOL
خطر خودم رامتو عوض میکنم فوسکش ..
خفه جاکش
D.SOL
03-12-2017, 01:04 PM
Milik
این اساسین 2 گیگیه سالمه سالمه
!M?sbh؟!
03-12-2017, 01:05 PM
خفه جاکش
یه بار دیگه پشت من صوبت کردی نکردی ..
D.SOL
03-12-2017, 01:07 PM
یه بار دیگه پشت من صوبت کردی نکردی ..
توام دفعه دیگه بیای حرفی از من نقل بگیری چرت بگی که به تو مربوط نبوده عواقبش پا خودته
Malware
03-12-2017, 01:10 PM
Boot Loop شدیم رفت (sm2)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 01:11 PM
گیرم بازم بیاییو .. (sm50)
D.SOL
03-12-2017, 01:12 PM
Boot Loop شدیم رفت (sm2)
هـــــا ایـــ که وَگُفتی یعنی چِه؟(sm2)
Chavosh
03-12-2017, 01:12 PM
(sm120)منم میخواستم همینو بگم
D.SOL
03-12-2017, 01:14 PM
من ادمه کرمو رو از صدکیلومتری میشناسم این اینقدر ور میره تا گوشیو بگا بده و پول بگیره بره گوشی جدید بخره(sm2)
D.SOL
03-12-2017, 01:16 PM
الی اصلا نمیخوام چیزی اسپویل کنی ولی فقط در این حد بگو این جان ریس بالاخره عاشق کسی میشه یا نه
خسته شدم ازبس خشک و خالیه
پرسن اف اینترستو میگم
Malware
03-12-2017, 01:16 PM
رو بوتِ گوشی گیر میکنه و هی آرم سامسونگ خاموش روشن میشه (sm2)
D.SOL
03-12-2017, 01:18 PM
منم همین حدسو میزدم ولی گفتی اومد بالا
Malware
03-12-2017, 01:24 PM
منم همین حدسو میزدم ولی گفتی اومد بالا
آخه اومده بود بالا، خیلی هم خوب و عالی داشت کار میکرد (sm81) مرحله 11 تا 13 رو انجام دادم به ما رفت (sm2)
D.SOL
03-12-2017, 01:26 PM
آخه اومده بود بالا، خیلی هم خوب و عالی داشت کار میکرد (sm81) مرحله 11 تا 13 رو انجام دادم به ما رفت (sm2)
خره خیلی کوری
نوشته اگه گوشی بالا نیومد وایپ مایپ کنید تو گوشیت بالا اومده باز وایپ کردی؟
D.SOL
03-12-2017, 01:27 PM
تو اضافه کاری کردی قبل اپدیت یه فکتوری میکردی بعدشم فلش و وسلام
دیگه صدبار بخوای وایپ کنی فلان کنی فایده نداره گوشیو بگا میده
Malware
03-12-2017, 01:28 PM
خره خیلی کوری
نوشته اگه گوشی بالا نیومد وایپ مایپ کنید تو گوشیت بالا اومده باز وایپ کردی؟
قسمت خنده دارش همینجاست (sm2)
D.SOL
03-12-2017, 01:29 PM
قسمت خنده دارش همینجاست (sm2)
تو میخوای گوشی جدید بگیری اینم بترکونی من دیگه صحبتی ندارم(sm2)
Malware
03-12-2017, 01:30 PM
حالا کی حال داره این همه کار کنه تا درست شه (sm2) شیر تو این زندگی (sm2)(sm2)
D.SOL
03-12-2017, 01:31 PM
دوباره فلشش بکن اوکی میشه
Malware
03-12-2017, 01:31 PM
تو میخوای گوشی جدید بگیری اینم بترکونی من دیگه صحبتی ندارم(sm2)
نه باو تا تابستون پول نیست (sm2)
Malware
03-12-2017, 01:32 PM
دوباره فلشش بکن اوکی میشه
چگونه؟ (sm2)
Malware
03-12-2017, 01:33 PM
چقد خوشگل شده بود گوشیم (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
D.SOL
03-12-2017, 01:33 PM
نه باو تا تابستون پول نیست (sm2)
خب پس این چه رفتاریه داری من هردفعه هرکدوم از ایفونام یا ایپدو میخوام ریستور کنم با اینکه کاملا همه چی منظمه هم با لب تاب میکنم هم شارژ کامله هم ایتیونز اخرین ورژنه بازم تا تموم نشه میرم تو حالت سکته بعد گوشیو گاییدی نشستی میخندی(sm2)
D.SOL
03-12-2017, 01:34 PM
چگونه؟ (sm2)
خب باتریو دربیار دوباره ببرش تو دانلود مد و بزن به ادین
همون کارای قبل
Malware
03-12-2017, 01:39 PM
خب پس این چه رفتاریه داری من هردفعه هرکدوم از ایفونام یا ایپدو میخوام ریستور کنم با اینکه کاملا همه چی منظمه هم با لب تاب میکنم هم شارژ کامله هم ایتیونز اخرین ورژنه بازم تا تموم نشه میرم تو حالت سکته بعد گوشیو گاییدی نشستی میخندی(sm2)
بگایی های مهم تر تو زندگیم داشتم و دارم و خواهم داشت مسخرس واسه یه گوشی استرس داشته باشم (sm2)(sm2)
خب باتریو دربیار دوباره ببرش تو دانلود مد و بزن به ادین
همون کارای قبل
اِه راست میگیا چرا به فکر خودم نرسید (sm29)(sm2)
D.SOL
03-12-2017, 01:43 PM
بگایی های مهم تر تو زندگیم داشتم و دارم و خواهم داشت مسخرس واسه یه گوشی استرس داشته باشم (sm2)(sm2)
اِه راست میگیا چرا به فکر خودم نرسید (sm29)(sm2)
من دوست ندارم چیزی با خطای خودم خراب بشه اگه خودشون خراب بشن باز برام مهم نیست
(sm55)(sm170)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 02:08 PM
خطر خفه شو ..
Malware
با رمز یا زهراب شروع میکنیم به فلش (sm118)(sm59)
!M?sbh؟!
کدهای پیشواز ایرانسل آهنگ گلدون محسن چاوشی
2212802
2212803
2212804
Chavosh
03-12-2017, 02:10 PM
الی اصلا نمیخوام چیزی اسپویل کنی ولی فقط در این حد بگو این جان ریس بالاخره عاشق کسی میشه یا نه
خسته شدم ازبس خشک و خالیه
پرسن اف اینترستو میگم
نه به اون صورت مقطعیه
!M?sbh؟!
03-12-2017, 02:10 PM
الی ایده آل ..
Chavosh
03-12-2017, 02:11 PM
ها راستی گفتی گلدون بذار یه پلی کنم نشنیدم به اون صورت
!M?sbh؟!
!M?sbh؟!
!M?sbh؟!
!M?sbh؟!
03-12-2017, 02:12 PM
ها راستی گفتی گلدون بذار یه پلی کنم نشنیدم به اون صورت
خوبه میتوسنت بهترم باشه .. (sm74)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 02:12 PM
چی شد ینی ها .. (sm88)
D.SOL
03-12-2017, 02:15 PM
خطر خفه شو ..
کیری ببین خودت کونت میخاره حوس کـیر کردی
Chavosh
03-12-2017, 02:15 PM
(sm74) ولی عاشق شخصیت ریشه میشی بخوص اونجایی که لیست خرید میده (sm81)
Chavosh
03-12-2017, 02:16 PM
کیری ببین خودت کونت میخاره حوس کـیر کردی
ببین الکی بحثو به کجا میکشونین بابا این سینجول چیزی تو دلش نیس حرفیم میزنه از کره گیشه (sm2)
D.SOL
با منی یا این سینجول عقب افتاده
D.SOL
(sm2)
!M?sbh؟!
03-12-2017, 02:17 PM
بز به شی میخندی ..