توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی
mohammad
11-01-2014, 12:01 PM
که بعدش فحش بدی به ضرغامی و بگی بارسا تی ویه؟(sm120)
مگه نیست(sm77)
نه رئال زیادی واسه صدا و سیما بزرگه(sm120) قدرت درک و تحلیلشو ندارن مخصوصا با کارشناسای مجربی چون جناب سیدصالحی(sm2)
kamyab
11-01-2014, 12:02 PM
حليم هم ميزدي؟
آره ، چند تا از بچه ها حلیم پزی راه انداختن چند سالی
دو ساله که شب هفتم محرم میرم کمکشون حلیم هم میزنیم !
دیشب کلی مردم دعامون کردن
tandis_m
11-01-2014, 12:03 PM
آره ، چند تا از بچه ها حلیم پزی راه انداختن چند سالی
دو ساله که شب هفتم محرم میرم کمکشون حلیم هم میزنیم !
دیشب کلی مردم دعامون کردن
قبول باشه ايشالا (sm176)
mohammad
11-01-2014, 12:04 PM
اینکه به رئال توهین میکنن عادیه چون بارسایی هستن و سوزش دارن اما ونگر یه آدم جنتلمن هستش ، حتی سرالکس و مورینیو خیلی کم پیش اومده توهین کنن
البته فرگوسن توهین نکرد هیچ وقت و فقط کل کل میکرد اما مورینیو (sm3)
خود همین عادل از سوزش زیاد اینقد از مورینیو تو بازی با نمیدونم کی بود چرت گفت که صدای همه رو دراورد
گفت این فلانه بازیکناش اینطورین کاستا بازیکن چرکیه سبکش کثیفه
کاستا تا دیروز تو اتلتیکو شده بود قهرمان-رابین هود و منجی عالم و ادم ولی الان که اومده لیگ جزیره شده چرک چرا چون باید جلوی لیورپول بازی کنه چون مورینیو پارسال نزاشت لیورپول قهرمان بشه
کلا عادل این چندساله ریده (sm3)
HASSAN
11-01-2014, 12:04 PM
تو یه مراسم بودیم منو الی (sm120)یه مرتبه محسن با بهادر هم اومدن (sm2)الی یه سی دی داشت از پارو 15 ترک بود (sm77)(sm2)محسن بهادر رو فرستاد گفت سی دی رو بده الی سی دی رو نداد گفت قول میدم جایی پخش نکنیم(sm2)محسن خودش پاشد اومد دستشو دراز کرد گفت بده الی رید سی دی رو داد (sm2)محسن سی دی رو شکست (sm74) 30 مین داشتم با الی بحث میکردم چرا سی دی رو ریپ نکرده بودی دیگه از خواب پا شدم (sm70)
(sm30)(sm2)
mohammad
11-01-2014, 12:05 PM
تو یه مراسم بودیم منو الی (sm120)یه مرتبه محسن با بهادر هم اومدن (sm2)الی یه سی دی داشت از پارو 15 ترک بود (sm77)(sm2)محسن بهادر رو فرستاد گفت سی دی رو بده الی سی دی رو نداد گفت قول میدم جایی پخش نکنیم(sm2)محسن خودش پاشد اومد دستشو دراز کرد گفت بده الی رید سی دی رو داد (sm2)محسن سی دی رو شکست (sm74) 30 مین داشتم با الی بحث میکردم چرا سی دی رو ریپ نکرده بودی دیگه از خواب پا شدم (sm70)
(sm30)(sm30)
kamyab
قبول باشه ايشالا (sm176)
ممنون(sm10)
ehsan1361
(sm2) تو خواب هم داری ریپ میکنی (sm30)
kamyab
11-01-2014, 12:06 PM
(sm2)
mohammad
11-01-2014, 12:07 PM
در این نامه با اشاره به روح ورزش این طور نوشته شده که محتوای منازعه محمد مایلی مهن و علی دایی که دو تن از مربیان سرشناس فوتبال ایران هستند اتفاق تلخی است و تصاویری نازیبا را پیش چشم هواداران فوتبال ایجاد خواهد کرد.
علي کفاشيان-خداداد عزيزي- مهرداد ميناوند-محمد خاکپور- مهدي مهدي کيا-نعيم سعداوي- کريم باقري- احمدرضاعابدزاده-حسين فرکي- احمد سجادي- احمد خداداد- مهدي هاشمي نسب -مهدي زماني-فرامرز روستايي فر- اکبر دارستاني- محمد خرمگاه- عليرضا منصوريان- علي چيني-پسنوي- سيدي-تيمور غياثي- حميد سجادي- مرتضي مهمدي- حسين غلامي- مهران شاهين طبع- بهزاد افرادي- کيانوش گرامي- جلال پيشواييان-سعيد کنگراني- مهران غفوريان- حميدرضا پگاه- سام درخشاني- کامبيز ديرباز-رابعه اسکويي- نبکي کريمي- پرستو گلستاني- فاطمه گودرزي- حميد کاشاني- ميلاد کي مرام- پژمان بازغي و...(sm2)
hesamz
11-01-2014, 12:08 PM
(sm77)(sm120)تو باید فیلم نامه نویس می شدی
kamyab
11-01-2014, 12:08 PM
خود همین عادل از سوزش زیاد اینقد از مورینیو تو بازی با نمیدونم کی بود چرت گفت که صدای همه رو دراورد
گفت این فلانه بازیکناش اینطورین کاستا بازیکن چرکیه سبکش کثیفه
کاستا تا دیروز تو اتلتیکو شده بود قهرمان-رابین هود و منجی عالم و ادم ولی الان که اومده لیگ جزیره شده چرک چرا چون باید جلوی لیورپول بازی کنه چون مورینیو پارسال نزاشت لیورپول قهرمان بشه
کلا عادل این چندساله ریده (sm3)
برو بابا ، کاستا همیشه وحشی بوده ، بازی رئال اتلتیکو هم همیشه گفته که کاستا وحشیانه بازی میکنه !
مورینیو به خاطر یاغی بودنش توهین شنیدنش امری عادیه اما ونگر رو نمیشه چیزی بهش گفت چون همیشه یه سری چارچوب اخلاقی داره
kamyab
11-01-2014, 12:10 PM
سه شنبه عادل دوباره گریه میکنه (sm2)
Sajjad
11-01-2014, 12:12 PM
این حرف ها نشانه ی سودا نیست (sm50)
mohammad
11-01-2014, 12:13 PM
برو بابا ، کاستا همیشه وحشی بوده ، بازی رئال اتلتیکو هم همیشه گفته که کاستا وحشیانه بازی میکنه !
مورینیو به خاطر یاغی بودنش توهین شنیدنش عمری عادیه اما ونگر رو نمیشه چیزی بهش گفت چون همیشه یه سری چارچوب اخلاقی داره
والا تا جایی که یادمه همیشه مقابل غارسا واسه عادل کاستا میشد وحشی ولی جلوی رئال رابین هود و قهرمان بود (sm98)
سند حرفمم برنامه فوتبال 120 خودشه(sm98)
ehsan1361
11-01-2014, 12:14 PM
سجاد آوتارات چرا محسن این سَمتی شده (sm120) به راست داشت نگاه میکرد(sm120)
Sajjad
11-01-2014, 12:15 PM
سجاد آوتارات چرا محسن این سَمتی شده (sm120) به راست داشت نگاه میکرد(sm120)
(sm120)خودم این سمتیش کردم چون فروم از راست به چپه (sm132)
kamyab
11-01-2014, 12:16 PM
والا تا جایی که یادمه همیشه مقابل غارسا واسه عادل کاستا میشد وحشی ولی جلوی رئال رابین هود و قهرمان بود (sm98)
سند حرفمم برنامه فوتبال 120 خودشه(sm98)
مرتیکه من از عادل دفاع نمیکنم ، اصل حرفمو ول کردی چسبیدی به عادل و کاستا ؟!
خیلی خری
ehsan1361
11-01-2014, 12:16 PM
(sm120)خودم این سمتیش کردم چون فروم از راست به چپه (sm132)
آها ، جالب شده (sm176)
Sajjad
11-01-2014, 12:17 PM
آها ، جالب شده (sm176)
(sm176)
mohammad
11-01-2014, 12:18 PM
مرتیکه من از عادل دفاع نمیکنم ، اصل حرفمو ول کردی چسبیدی به عادل و کاستا ؟!
خیلی خری
دیوث گه اصن بحثمون در مورد کاستا بود تو نمیفهمی که میری یه بحث دیگه(sm3)
ونگرم بخاطر اینکه عادت کرده بود در مورد همه چی نظر بده مورینیو خوشش نیومد همین(sm98)
بار اول و اخرشونم نیست(sm98)
Mil AD
11-01-2014, 12:19 PM
(sm50)
mohammad
11-01-2014, 12:20 PM
هیشکی حاضر نیست سرمربی تیم ملی امید بشه(sm2)
kamyab
11-01-2014, 12:21 PM
دیوث گه اصن بحثمون در مورد کاستا بود تو نمیفهمی که میری یه بحث دیگه(sm3)
ونگرم بخاطر اینکه عادت کرده بود در مورد همه چی نظر بده مورینیو خوشش نیومد همین(sm98)
بار اول و اخرشونم نیست(sm98)
بی شعور (sm3) من میگم برنامه فوتبال 120 رو بخاطر اینکه تو برنامشون ونگر رو به تمسخر گرفتن و بهش توهین کردن نمیبینم !
میفهمی ؟! (sm178)
kamyab
11-01-2014, 12:24 PM
هیشکی حاضر نیست سرمربی تیم ملی امید بشه(sm2)
مگه تختشون کمه !
اگه هم کسی قبول کنه باید شرط قرارداد بلند مدت و بهای زیاد واسه فسخ قرارداد بذاره
مشکل تیم امید نداشتن ثبات مربی هستش !
اگه یه مربی خوب باشه که استعدادیابی کنه و بازیکنا رو پخته تر کنه حتی مدعی المپیک هم میشیم
mohammad
11-01-2014, 12:24 PM
بی شعور (sm3) من میگم برنامه فوتبال 120 رو بخاطر اینکه تو برنامشون ونگر رو به تمسخر گرفتن و بهش توهین کردن نمیبینم !
میفهمی ؟! (sm178)
خو به درک نبین(sm120)
یه بار دیگه پستا رو بخون و بفهم(sm178)
kamyab
11-01-2014, 12:25 PM
خو به درک نبین(sm120)
یه بار دیگه پستا رو بخون و بفهم(sm178)
خودت دوباره بخون ، گفتی تو نظرسنجیشون فلان و بهمان بوده گفتم من نمیبینم برنامشونو (sm120)
mohammad
11-01-2014, 12:25 PM
مگه تختشون کمه !
اگه هم کسی قبول کنه باید شرط قرارداد بلند مدت و بهای زیاد واسه فسخ قرارداد بذاره
مشکل تیم امید نداشتن ثبات مربی هستش !
اگه یه مربی خوب باشه که استعدادیابی کنه و بازیکنا رو پخته تر کنه حتی مدعی المپیک هم میشیم
40 سال دیگه شاید(sm2)
kamyab
11-01-2014, 12:27 PM
40 سال دیگه شاید(sm2)
از همین الان شروع کنن 5 سال دیگه میشه ، ما مشکل استعداد نداریم مشکل فساد داریم که همه با پول بازیکن میارن !
بعد از انقلاب یه سری درجه دار نظامی اومدن زمامدار فوتبال ما شدن که هیچ اطلاعاتی نداشتن و میخواستن پول در بیارن
mohammad
11-01-2014, 12:31 PM
خودت دوباره بخون ، گفتی تو نظرسنجیشون فلان و بهمان بوده گفتم من نمیبینم برنامشونو (sm120)
برای پیام صادقیان که گندش را درآورده؛ نفرین به آینده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm120)
!M?sbh؟!
11-01-2014, 12:32 PM
دوتا چشمام دوتا سرباز مغرورن !!!!
kamyab
11-01-2014, 12:34 PM
برای پیام صادقیان که گندش را درآورده؛ نفرین به آینده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm120)
خود طرف هم داره نق میزنه و گندش رو در آورده
برای اینجور بازیکنا هر چی حاشیه بسازی بدتر میشن ، اگه پیام صادقیان رو به حال خودش بذارن آوم میشه
تو هم یکی بیاد 24 ساعته زیر گوشت وز وز کنه جوش میاری چه برسه به پیام صادقیان
بازیهای پیام صادقیان رو از تیم ملی نوجوانان دنبال میکنم ، همیشه بازیکن آرومی بوده تا وقتی که اومد پرسپولیس و براش حاشیه سازی کردن
mohammad
11-01-2014, 12:36 PM
خود طرف هم داره نق میزنه و گندش رو در آورده
برای اینجور بازیکنا هر چی حاشیه بسازی بدتر میشن ، اگه پیام صادقیان رو به حال خودش بذارن آوم میشه
تو هم یکی بیاد 24 ساعته زیر گوشت وز وز کنه جوش میاری چه برسه به پیام صادقیان
بازیهای پیام صادقیان رو از تیم ملی نوجوانان دنبال میکنم ، همیشه بازیکن آرومی بوده تا وقتی که اومد پرسپولیس و براش حاشیه سازی کردن
منطقی نوشته(sm120)
kamyab
11-01-2014, 12:36 PM
منطقی نوشته(sm120)
(sm3)
hesamz
11-01-2014, 12:37 PM
"علفاى هرز ، روز به روز گنده تر ميشن اين صحرا
خيلى وقته مُرده
ببــــــــــــــــــار سياهى ببــــــــار
ببينم تو چنتت چى دارى بذار وسط خدا اشكال نداره فوقش توام يه بار مثل ما بباز
ببــــــاز"
HASSAN
11-01-2014, 12:38 PM
علیرضا رمضانی رباط صلیبی پاره کرد(sm2)
Herzeleid
11-01-2014, 12:39 PM
ونگر خودش حسود ترین ادم روی زمین!
فضول به تمام معنا! و البته بسیار پر رو...
هر مربی دیگه بود 10 سال ناکامی داشت میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد
یه بازنده بوده همیشه خدا جلو مورینیو اما ادعاش .....خرُ پاره کرده
لمپارد میره سیتی به این چه؟؟ میاد مصاحبه میکنه! به همه عالم و ادم میپره چون عقده ی شده
این اخلاق و جنتلمنم همش چرته ترجیح میدم یکی مثل سر الکس رُ که رو بازی میکنه
یادمون نرفته ما جرای پرتاب پیتزا و دعوا و گلاویز شدنای ونگر و......
متخصص شکست!
به کوری چشمش امسال رکود بدون باخت هم میزنیم تا بمونه خودشو خودش!
جالبه تیمای دیگه این همه مصدوم میده همه میگن مقصر مربی تو ارسنال نیست!
n ساله دارن میگن جام نمیگره و ناکام چون بازیکن نداره و خودشُ فدا کرده خو ما چیکار کنیم؟؟؟
خود کرده را تدبیر نیست...یکی باهوش خوب تیم انتخاب میکنه یکی نه ! طرف خودش 2 سال کلی پول دستشه بدترین خرید رُ میکنه بعد باز میگن بازیکن نداریم
به خدا ارسنال n برابر ساوهمپتون یا اورتون بازیکن داره ولی نتیجشُ دارین میبینین
من نمیدونم چرا باید به ونگر احترام گداشت حداقل 12 13 سال بیشتر از مورینیو تو این فوتبال بوده 14 15 سال سنش بیشتره ولی نصف افتخاراتشم نداره بعد میگن تیماشونو مقایسه کن!
خب مورینیو باهوش بوده انجلوتی باهوش بوده پپ همچنین به ما چه ونگر 4 تا بازیکن اورده که اونا هم نتونسته خودش ازشون استفاده کنه! (sm120)
تازه همون استعداداش مثل والکات و چمبرلن و....هم میدونیم از کجا اومدن و این طور نبوده از روی اول که ونگر بسازتشون
منم بازیکن نداشته باشم پول نداشته باشم بازیکن جوون محبورم بذارم اخرشم بهم میگن جوون گرا 4 تا چیزم میبندم پشت اسمم!
گول نزنین خودتونو ونگر خیلی وقته تموم شده
همون قهرمانیاشم واسه وقتی که هیچ رقیب جدی نداشته و الا تو اروپا هم همیشه بازنده بوده
بذارین راحت بگم
ارسنال اگر میخواد تغییر کنه با تفکرات پوسیده ونگر دیگه به جایی نمیرسه و باید بره سراغ گزینه ای مثل کلوپ!
والسلام (sm98)
mohammad
11-01-2014, 12:41 PM
یا ابرفرض(sm30)
ممد امین 2 ساعت نشسته تایپ کرده(sm30)
mohammad
11-01-2014, 12:42 PM
بیشتر به نظر میاد کپی پیسته از سایت هوادارای چلسی(sm2)
Herzeleid
11-01-2014, 12:44 PM
بیشتر به نظر میاد کپی پیسته از سایت هوادارای چلسی(sm2)
10 مین پیش اومدم دیدم باز دارن رو ونگر جو میدن!(sm70)
من هیچوقت مطلبی کپی پیست نمیکنم پسر جان (sm98)
kamyab
11-01-2014, 12:44 PM
* شنیده ایم که قرار است خودنوشت نامهای را منتشر کنید. آیا در خصوص تجربه حضور خود در ایران نوشتهاید و همچنین بگویید نام این کتاب چیست؟
- در حال حاضر سرگرم نوشتن کتابی هستم که مربوط به زمان حضورم در ایران میشود. من داستانهای زیادی برای گفتن دارم و امیدوارم که این کتاب بزودی به پایان برسد. دوست دارم در فوریه سال ۲۰۱۵ و در سالگرد هت تریکم در دربی تهران بتوانم این کتاب را منتشر کنم. این کتاب در خصوص تمامی تجربههای من در ایران چه در داخل زمین و چه در خارج زمین خواهد بود. همچنین در خصوص زمان حضورم در بندرعباس و کار با پرویز مظلومی هم در این کتاب خواهم نوشت.
در حقیقت، من داستان بزرگی دارم در خصوص شبی که در تهران مقابل استقلال هت تریک کردم. همچنین یک داستان جالب در این خصوص دارم که من داشتم این بازی را تقریبا از دست میدادم چون پس از سه هفته حضور در ایران تقریبا در آستانه ترک پرسپولیس بودم! نام کتاب من ۳-۱۰-۱۰ خواهد بود.
hesamz
11-01-2014, 12:46 PM
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] h=334ee5cd5e23ed551ebaf20166cb8f98&oe=54EB25C3
kamyab
11-01-2014, 12:49 PM
ونگر خودش حسود ترین ادم روی زمین!
فضول به تمام معنا! و البته بسیار پر رو...
هر مربی دیگه بود 10 سال ناکامی داشت میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد
یه بازنده بوده همیشه خدا جلو مورینیو اما ادعاش .....خرُ پاره کرده
لمپارد میره سیتی به این چه؟؟ میاد مصاحبه میکنه! به همه عالم و ادم میپره چون عقده ی شده
این اخلاق و جنتلمنم همش چرته ترجیح میدم یکی مثل سر الکس رُ که رو بازی میکنه
یادمون نرفته ما جرای پرتاب پیتزا و دعوا و گلاویز شدنای ونگر و......
متخصص شکست!
به کوری چشمش امسال رکود بدون باخت هم میزنیم تا بمونه خودشو خودش!
جالبه تیمای دیگه این همه مصدوم میده همه میگن مقصر مربی تو ارسنال نیست!
n ساله دارن میگن جام نمیگره و ناکام چون بازیکن نداره و خودشُ فدا کرده خو ما چیکار کنیم؟؟؟
خود کرده را تدبیر نیست...یکی باهوش خوب تیم انتخاب میکنه یکی نه ! طرف خودش 2 سال کلی پول دستشه بدترین خرید رُ میکنه بعد باز میگن بازیکن نداریم
به خدا ارسنال n برابر ساوهمپتون یا اورتون بازیکن داره ولی نتیجشُ دارین میبینین
من نمیدونم چرا باید به ونگر احترام گداشت حداقل 12 13 دهه بیشتر از مورینیو تو این فوتبال بوده 14 15 سال سنش بیشتره ولی نصف افتخاراتشم نداره بعد میگن تیماشونو مقایسه کن!
خب مورینیو باهوش بوده انجلوتی باهوش بوده پپ همچنین به ما چه ونگر 4 تا بازیکن اورده که اونا هم نتونسته خودش ازشون استفاده کنه! (sm120)
تازه همون استعداداش مثل والکات و چمبرلن و....هم میدونیم از کجا اومدن و این طور نبوده از روی اول که ونگر بسازتشون
منم بازیکن نداشته باشم پول نداشته باشم بازیکن جوون محبورم بذارم اخرشم بهم میگن جوون گرا 4 تا چیزم میبندم پشت اسمم!
گول نزنین خودتونو ونگر خیلی وقته تموم شده
همون قهرمانیاشم واسه وقتی که هیچ رقیب جدی نداشته و الا تو اروپا هم همیشه بازنده بوده
بذارین راحت بگم
ارسنال اگر میخواد تغییر کنه با تفکرات پوسیده ونگر دیگه به جایی نمیرسه و باید بره سراغ گزینه ای مثل کلوپ!
والسلام (sm98)
مورینیو یک سال با بودجه ونگر کار کنه ببینم میتونه به لیگ اروپا برسه یا نه !
تفکر عمیق طرفدارای چلسی رو داری و از این بابت بهت تبریک میگم
فقط از اون جنبه که واسه خودم حد و حدودی تو کل کل فرض کردم نمیخوام جوابتو به سبک خودت بدم وگرنه نمونه های درگیری ها و ضد ارزش های مورینیو اینقدر هست که بتونم سه تا رمان برات بنویسم !
درضمن لقب جنتلمن رو من به ونگر ندادم که بخوام سرش کل کل کنم ، تمام رسانه های اروپایی و در صدرشون بریتانیایی ونگر رو یه آدم جتنلمن میدونن !
دفعه بعد خواستی شمشیر رو از رو ببندی ببین بحث در مورد چی بود بعد داستان بگو ..
و من الله توفیق ...
kamyab
11-01-2014, 12:53 PM
راستی از اونجایی که نمیخواستم کل کل کنم کامل متنت رو نخوندم و این نکته جا موند که دلیل این حمله همه جانبه ات به ونگر بخاطر مصاحبه دیروزش بوده !
و چیزی که خیلی مهمه اینه که آرسنال نه فقط این فصل بلکه تو 10 سال گذشته بیشترین تعداد آمار مصدومیت رو بین تمام تیم های لیگ برتر داشته که کل مصدومیت های چلسی مورینیو به اندازه یک نیم فصل تیم ونگر هم نمیشه
mohammad
11-01-2014, 12:56 PM
مربی فقط گاس هیدینگ(sm111)کاپلو(sm111)برند شوستر(بخاطر دلایل خاصی)(sm2)(sm111)امیرخان قلعه نویی(sm111)
در کل همه اینا پشم امیرقلعه نویی نیستن(sm127)
Chavosh
11-01-2014, 12:59 PM
(sm2)سینجول عجب ریش و پشمی گذاشته دیوس
kamyab
11-01-2014, 01:00 PM
امیر راست میگه یه سی دی 15 ترکه از پارو داشتی ؟! (sm2)
Herzeleid
11-01-2014, 01:00 PM
مورینیو یک سال با بودجه ونگر کار کنه ببینم میتونه به لیگ اروپا برسه یا نه !
تفکر عمیق طرفدارای چلسی رو داری و از این بابت بهت تبریک میگم
فقط از اون جنبه که واسه خودم حد و حدودی تو کل کل فرض کردم نمیخوام جوابتو به سبک خودت بدم وگرنه نمونه های درگیری ها و ضد ارزش های مورینیو اینقدر هست که بتونم سه تا رمان برات بنویسم !
درضمن لقب جنتلمن رو من به ونگر ندادم که بخوام سرش کل کل کنم ، تمام رسانه های اروپایی و در صدرشون بریتانیایی ونگر رو یه آدم جتنلمن میدونن !
دفعه بعد خواستی شمشیر رو از رو ببندی ببین بحث در مورد چی بود بعد داستان بگو ..
و من الله توفیق ...
کار کردن با ستاره ها هم توان میخواد که ونگر نشون داده نداره!
مصداق بارزش هم مقایسه اوزیل در تیم مورینیو و ونگر...
همه دنیا دیگه قبول دارن مورینیو یکی از بهترین هاست در زمینه گرفتن بازی از بازیکن.
خود بازیکنا هم بارها و بارها و به این اذعان داشتن ولی ونگر چطور؟؟؟به جز دوره ای که اوج مربیگریش بوده تا حالا با چند تا ستاره تونسته کنار بیاد؟؟
بعد هی میگی این شرایط اون شرایط از کجا معلوم تو همچین تیمی نتونه کار کنه؟؟ همون طور که منم مطمئنم ونگر تو تیمی مثل چلسی منچستر و یا حتی بایرن با سر میخوره زمین
ونگر راه و رسم بزرگی رُ یادش رفته! نمیتونه بزرگی کنه حتی..همیشه جلو مورینیو چه تو زمین چه بیرون از زمین بازنده بود جلو فرگی هم بوده و جلو خیلیای دیگه
ما به درگیری های مورینیو افتخار میکنیم..همون طور که به ضربه سر زیدان به ماتزاتزی افتخار میکنیم همونط ور که به گل دست خدا مارادونا افتخار میکنیم و البته تمارض ریوالدو!
این صوبتا که روح ورزش مکدر شد و خالاق حرفه ای و بزرگ منشی اینا تعریف...
ورزش و پویایی چیزی که من تو شخصیت فرگوسن و مورینیو و کلوپ و سیمئونه میبینم و کیف میکنم....عشق میکنم!
شما میگین جنگ ما نابرابره خب خیلی مقاطع اسه ما هم بوده مثلا جلو بارسا 2009 یا موارد دیگه که از نظر مهره کمتر بودیم ولی تیم بهتری بودیم پس همیشه برد با تیم پرمهره تر نیست
جنتلمن بودن خیلی راحت تره تا موفق بودن!
وجود یکی با شخصیت و کریزمای مورینیو تو بریتانیا به خودی خود چالش بزرگی چه برسه به این که به حدی برسه در ورزشگا های حریف محبوب باشی
یادم نرفته فصل پیش جام اتحادیه ورزشگاه اتحاد که از دقیقه 70 به بعد نوای زیبای خوزه مورینیو خوزه مورینیو خوزه مورینیو طنین انداز شد .
موفق باشید (sm176)
Chavosh
11-01-2014, 01:01 PM
امیر راست میگه یه سی دی 15 ترکه از پارو داشتی ؟! (sm2)
(sm2)باع
Herzeleid
11-01-2014, 01:03 PM
راستی از اونجایی که نمیخواستم کل کل کنم کامل متنت رو نخوندم و این نکته جا موند که دلیل این حمله همه جانبه ات به ونگر بخاطر مصاحبه دیروزش بوده !
و چیزی که خیلی مهمه اینه که آرسنال نه فقط این فصل بلکه تو 10 سال گذشته بیشترین تعداد آمار مصدومیت رو بین تمام تیم های لیگ برتر داشته که کل مصدومیت های چلسی مورینیو به اندازه یک نیم فصل تیم ونگر هم نمیشه
بهتره بگی مصاحبه های پی در پی!
واقعیت اینه این قدری که ونگر تا به حال در امور چلسی و سایر تیم ها دخالت کرده هیچ مورد دیگری رُ سراغ ندارم!
اینا هم دلیل داره قطعا و هممون میدونیم چرا هر روز دست به اسن مصاحبه ها مغرضانه میزنه به بخششم که فرار به جلو البته
به هر حال این توانایی مربی کارد فنی و تیم پزشکی رُ نشون میده که تیم کم مصدوم میده یا مصدومیتا به سرعت خوب میشن
چزا این احتمال رُ نمیدین ایراد از تمرینات ونگر باشه؟؟ به هر حال مشکل آرسنال غیر غادی شده و حتی با تغییر بدنساز هم حل نشد امیدوارم قدم بعدی تغییر سرمربی باشه و آرسنال به روزهای اوجش بگرده که من همیشه دوست داشتم رقابت برای لیگ بین تیم های لندن باشه تا تیم های منچستر یا بندرلیورپول!
HASSAN
11-01-2014, 01:03 PM
میخواد عضو داعش بشه(sm2)
kamyab
11-01-2014, 01:04 PM
امین نقل نگرفتم چون نمیخوام بحث یا کل کل کنم !
دلایلم هم شخصی هست چون نمیخوام بین رفقام کسی بخاطر یه تفکر متفاوت ازم ناراحت شه ! همین ...
kamyab
11-01-2014, 01:05 PM
(sm2)باع
راستشو بگو ، بهادر رو واقعا تحقیر کردی ؟! (sm2)
Chavosh
11-01-2014, 01:06 PM
راستشو بگو ، بهادر رو واقعا تحقیر کردی ؟! (sm2)
(sm2)عجب داستانی گفته اشترم
Chavosh
11-01-2014, 01:06 PM
میخواد عضو داعش بشه(sm2)
(sm2)ریش داعشی مد شده دیگه
kamyab
11-01-2014, 01:07 PM
(sm2)عجب داستانی گفته اشترم
این پسره طرفدار یگانه روش تأثیر گذاشته (sm2)
mohammad
11-01-2014, 01:07 PM
امین از دنده چپ بلند شدی یه لیوان اب بخور اروم بشی باو(sm70)
Herzeleid
11-01-2014, 01:08 PM
امین نقل نگرفتم چون نمیخوام بحث یا کل کل کنم !
دلایلم هم شخصی هست چون نمیخوام بین رفقام کسی بخاطر یه تفکر متفاوت ازم ناراحت شه ! همین ...
کار خوبی میکنی
امیدوارم از منم ناراحت نشی و این حرفا هم ابدا توهین امیز نبوده و نیست..
منتها اگر چیزی هم گفتم در پاسخ به اظهارات تو در چند صفحه قبل در ارتباط با مورینیو ونگر کاستا و.......بود
kamyab
11-01-2014, 01:08 PM
دهن لق آخر تونستی فرم پر کنی ؟! (sm2)
mohammad
11-01-2014, 01:09 PM
کاش فردا سیتی بزنه(sm118)
kamyab
11-01-2014, 01:09 PM
کار خوبی میکنی
امیدوارم از منم ناراحت نشی و این حرفا هم ابدا توهین امیز نبوده و نیست..
منتها اگر چیزی هم گفتم در پاسخ به اظهارات تو در چند صفحه قبل در ارتباط با مورینیو ونگر کاستا و.......بود
اگه بحث رو کامل دنبال میکردی هیچ وقت اینجوری موضع نمیگرفتی
Chavosh
11-01-2014, 01:10 PM
(sm2)چی بازتابی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
mohammad
11-01-2014, 01:11 PM
دهن لق آخر تونستی فرم پر کنی ؟! (sm2)
رفتم تو سایتش حسش نی ایمل وارد کنم و برم تاییدش کنم(sm2)
Herzeleid
11-01-2014, 01:14 PM
امین از دنده چپ بلند شدی یه لیوان اب بخور اروم بشی باو(sm70)
در ارتباط با عادل و کاستا!
عادل کیروشی پور یک لوزرپولی عقده ایست که همچون بازیکن محبوب و همیشه بازندش جرارد کبیر در حسرت لیگ به اینجا رسیده!
به جرات میتونم بگم نامحترم ترین گزارشگر صدا و سیما شخص شخیص ایشان و لاغیر!
همه میدونن سوارز استاد دایو و وحشی گری و بی اخلاقی در زمین بوده اما ایشون ازش بت میسازه اما وقتی به کوستا میرسیم میشه بازیکن چرک!
سوزشی که این جماعت از چلسی دارن یه یی دو بازی هم ختم نمیشه و گل سرسبدش بازی سال قبل که بر خلاف میلم باید اینو بگم ائن برد واسه من یکی از جذاب ترین برد های فوتبالی یک دهه اخیر و بعد گل دوم منم همراه مورینیو از جای خودم پریدم و فریاد پیروزی سر دادم (sm120)
کاستا هم یک بازیکن متعصب در خدمت تیم و فوق العادست هم از نظر فنی هم اخلاقی....فصل پیش جلو چلسی بازی داشتن با تری درگیر شد و تنه زدن به هم خیلیا اونجا گفتم ما ازش خوشمون نیومد من گفتم عاشقش شدم...چون بازیکنی که واسه تیمش میچنگه و ما واسه قهرمانی 11 تا جنگجو میخوایم نه 11 تا فوق ستاره منفعل..(sm70)
kamyab
11-01-2014, 01:14 PM
رفتم تو سایتش حسش نی ایمل وارد کنم و برم تاییدش کنم(sm2)
باز هم بهمون نکته دیروز میرسیم که دهن لق و *** گشادی داری (sm2)
Chavosh
11-01-2014, 01:17 PM
(sm120)ماوس لیزری گرفتم خیلی سریعه عادت ندارم برم عوض کنم
kamyab
11-01-2014, 01:18 PM
مصرف باتریش چطوره (sm178)
Chavosh
11-01-2014, 01:18 PM
مصرف باتریش چطوره (sm178)
(sm120)من سیم دار گرفتم
kamyab
11-01-2014, 01:19 PM
(sm120)من سیم دار گرفتم
از هر چی موس سیم دار متنفرم
Herzeleid
11-01-2014, 01:20 PM
یعنی تا حالا غلطکی استفاده میکردی؟؟(sm120)
Chavosh
تکاپوی مصادره «اعتدال» به بهانه رای عدم اعتماد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Chavosh
یعنی تا حالا غلطکی استفاده میکردی؟؟(sm120)
(sm120)نه باو اپتیکال
Herzeleid
11-01-2014, 01:22 PM
من کلا با موس نمیتونم کار کنم چون همش با تاچ پد بوده یه جا میرم پی سی هست یا موس داره لپتاپش سرعتم 80 درصد کاهش پیدا میکنه (sm120)
hesamz
11-01-2014, 01:22 PM
تنظیمکننده آلبوم «پاروی بیقایق» در اولین گفتوگوی رسمی خود با «موسیقی ما» عنوان کرد؛امیر جمالفرد: در تنظیم آثار، هیچوقت درگیر سبکها نبودهام
+ برای «محسن چاوشی» همیشه بهترینها را انتخاب میکنم
Chavosh
11-01-2014, 01:23 PM
من کلا با موس نمیتونم کار کنم چون همش با تاچ پد بوده یه جا میرم پی سی هست یا موس داره لپتاپش سرعتم 80 درصد کاهش پیدا میکنه (sm120)
(sm2)بر عکس منی میخوام با لپ تاپ کار کنم یه ساعت طول میکشه یه خط بزنم
hesamz
11-01-2014, 01:23 PM
اولین گفتگوی تنظیم کننده آلبوم «پاروی بی قایق» محسن چاوشی با «موسیقی ما».
امیر جمالفرد جزئیات جالبی از تنظیم قطعه «خواب» و «دزیره» گفته که برای خود من هم جالب بود.
البته کاش بخش هایی از مصاحبه که درباره همکاری عجیب او با «حامد زمانی» بود حذف نمی شد تا خیلی ها از پشت پرده ماجرا با خبر می شدند...
Sajjad_MCH
11-01-2014, 01:24 PM
(sm50)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 01:25 PM
امین خوندم امرو ، جواب دارما نمیخوام بحث باز وا شه به خاطر همین جواب ندادم(sm176)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 01:25 PM
محسن هم که هیچی (sm50)
(sm172)
Chavosh
11-01-2014, 01:26 PM
(sm2)جونم دراومد مطلبو زدم
hesamz
11-01-2014, 01:27 PM
محسن چاوشی و حسین صفا در آلبوم تو حضور ندارند؟ احتمال همکاری من با «حسین صفا» زیاد است و امیدوارم این اتفاق رخ دهد. در مورد محسن چاوشی هم باید بگویم که محسن به هر حال استاد من است و مثل همیشه از نظارتش و راهنمایهایش استفاده میکنم. قطعا در بخش ملودی هم افتخار همکاری با محسن چاوشی در این آلبوم برای من هست.
Chavosh
11-01-2014, 01:28 PM
اشترم 480
Sajjad_MCH
11-01-2014, 01:28 PM
محسن چاوشی و حسین صفا در آلبوم تو حضور ندارند؟ احتمال همکاری من با «حسین صفا» زیاد است و امیدوارم این اتفاق رخ دهد. در مورد محسن چاوشی هم باید بگویم که محسن به هر حال استاد من است و مثل همیشه از نظارتش و راهنمایهایش استفاده میکنم. قطعا در بخش ملودی هم افتخار همکاری با محسن چاوشی در این آلبوم برای من هست.
کی (sm173)
mohammad
11-01-2014, 01:30 PM
از هر چی موس سیم دار متنفرم
(sm102)
hesamz
11-01-2014, 01:31 PM
کی (sm173)
* آلبومت چه زمانی وارد بازار موسیقی کشور خواهد شد؟
به لطف خدا مشغولم و ابتدا شاید قبل از انتشار آلبوم چند تک تراک را در فضای مجازی منتشر کردم. چند سال پیش تنها یک قطعه را به صورت رسمی منتشر کردهام و در مورد آن یک قطعه هم باید بگویم که نگاه امروزم نسبت به سالهای گذشته خیلی جدی تراست و کارهای جدیدم را با همان ایدئولوژی پرانرژی بودن و با طعم امروزی آماده میکنم. تنظیم آهنگها در آثاری که برای خودم میسازم در اولویت هستند از این رو در این آلبوم برای چند قطعه با دو تنظیم کننده غیر ایرانی و خوشنام دنیای موزیک هم همکاری دارم . کارها تنظیم محوراند و سعیام این است که در هر قطعه رنگی جدید از موسیقی را به مخاطب ارائه کنم.
Chavosh
11-01-2014, 01:32 PM
(sm2)این حرفو دقیقن میلاد ترابیم برای البومش زد چه ریدمانی شد
کارها تنظیم محوراند و سعیام این است که در هر قطعه رنگی جدید از موسیقی را به مخاطب ارائه کنم.
Sajjad_MCH
11-01-2014, 01:34 PM
* آلبومت چه زمانی وارد بازار موسیقی کشور خواهد شد؟
به لطف خدا مشغولم و ابتدا شاید قبل از انتشار آلبوم چند تک تراک را در فضای مجازی منتشر کردم. چند سال پیش تنها یک قطعه را به صورت رسمی منتشر کردهام و در مورد آن یک قطعه هم باید بگویم که نگاه امروزم نسبت به سالهای گذشته خیلی جدی تراست و کارهای جدیدم را با همان ایدئولوژی پرانرژی بودن و با طعم امروزی آماده میکنم. تنظیم آهنگها در آثاری که برای خودم میسازم در اولویت هستند از این رو در این آلبوم برای چند قطعه با دو تنظیم کننده غیر ایرانی و خوشنام دنیای موزیک هم همکاری دارم . کارها تنظیم محوراند و سعیام این است که در هر قطعه رنگی جدید از موسیقی را به مخاطب ارائه کنم.
بابا میگم کیه این ؟ (sm120)
Herzeleid
11-01-2014, 01:35 PM
بابا میگم کیه این ؟ (sm120)
امین جوان فر (sm120)
Sajjad_MCH
اقا کسی اواتار قبلی منو داره؟
Chavosh
این فنلاندی اینقد مشروب خورده مغزش پوکیده
hesamz
11-01-2014, 01:36 PM
«محسن چاوشی به من یاد داد، من را تشویق کرد و با اعتمادش در حق من برادری کرد و خیلی خوشحالم که نتیجه این همکاریها به لطف خدا رضایت بخش بوده . محسن همیشه وقتی اثری را برای تنظیم در اختیار من می گذارد، من را برای انتخابهایم کاملا آزاد میگذارد و جملهای که معمولا استفاده میکند این است که: «فقط سعی کن احساس ملودی حفظ شود.»
Sajjad_MCH
11-01-2014, 01:36 PM
امین جوان فر (sm120)
(sm120)(sm176)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 01:37 PM
همین الان ا خواب پا شدم از اول وارد بحث نبودم دیوث(sm39)
Chavosh
11-01-2014, 01:38 PM
(sm81)خیلی سریعه نمیتونم کنترلش کنم
Herzeleid
11-01-2014, 01:38 PM
"به هر حال محسن چاوشی بهترین خواننده ایران است" (sm132)
mohammad
11-01-2014, 01:42 PM
قشنگ حرف زده تو ایران تا یکی اسم و رسم دار میشه سریع کسی که معروفش کرد رو فراموش میکنه(sm98)
نشون داد ادم قدرشناسیه مثه امیر ارجینی نیست(sm111)
پ محسن عسگری کردش تو پاچمون(sm2)
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه(sm50)
Herzeleid
11-01-2014, 01:43 PM
قشنگ حرف زده تو ایران تا یکی اسم و رسم دار میشه سریع کسی که معروفش کرد رو فراموش میکنه(sm98)
خوشم میاد ازش بچه خوبیه (sm120)
mohammad
11-01-2014, 01:43 PM
این یه تیکه و لحن محسن و تنظیمش نابود میکنه ادمو(sm50)(sm81)
آهای فرصتِ کم! آهای راهِ زیاد! یه عمر فاصله بود از تو به این آغوش
بینِ من و تو هنوز یه ریز برف میآد! به دیدنم که میآی لباسِ گرم بپوش
Herzeleid
11-01-2014, 01:44 PM
البته کاش بخش هایی از مصاحبه که درباره همکاری عجیب او با «حامد زمانی» بود حذف نمی شد تا خیلی ها از پشت پرده ماجرا با خبر می شدند...(sm172)
امیر یادته هی طعنه میزدی بهش (sm98)
mohammad
11-01-2014, 01:45 PM
خوشم میاد ازش بچه خوبیه (sm120)
اره بی حاشیه کارشو میکنه(sm111)
چندوقت دیگه به سرنوشت شهاب اکبری دچار نشه صلوات بفرست(sm2)
کلا محسن با هر کس زیاد کار میکنه جز صفا سرنوشت خوبی نداشت(sm2)نابود شدن(sm2)
mohammad
11-01-2014, 01:47 PM
البته کاش بخش هایی از مصاحبه که درباره همکاری عجیب او با «حامد زمانی» بود حذف نمی شد تا خیلی ها از پشت پرده ماجرا با خبر می شدند...
(sm172)
امیر یادته هی طعنه میزدی بهش (sm98)
یعنی به مجوز اسمش رو کاور و البوم ربط داره(sm98)
Chavosh
11-01-2014, 01:48 PM
(sm132)از اول همیجور بود
Sajjad_MCH
11-01-2014, 01:49 PM
(sm50)
Chavosh
11-01-2014, 01:51 PM
مچ دست محسنو ببین یکی بزنه دم کیون ممر دیگه اخلاق رسانه ای رو رعایت میکنه کاملا
(sm2)هر وخ تبو میبندم میام یه راست میاد رو این پست
Chavosh
11-01-2014, 01:51 PM
(sm98)ماوس قبلی وصل شد
Chavosh
11-01-2014, 01:52 PM
(sm70)این جوان فر عکس جدید نداره بزنیم مردیم از بس اینو زدیم
Herzeleid
11-01-2014, 01:52 PM
اره بی حاشیه کارشو میکنه(sm111)
چندوقت دیگه به سرنوشت شهاب اکبری دچار نشه صلوات بفرست(sm2)
کلا محسن با هر کس زیاد کار میکنه جز صفا سرنوشت خوبی نداشت(sm2)نابود شدن(sm2)
اونا بیش از حد نزدیک شده بودن ولی این مثل بچه محسن میمونه (sm120)
کلا خوبه که محسن این روزا با بهروز ریخته روهم صفاریان میتونه کلید راهگشایی باشه و محسن رو هر کس دست بذاره نه نمیگه دیگه (sm132)
Herzeleid
11-01-2014, 01:54 PM
(sm70)این جوان فر عکس جدید نداره بزنیم مردیم از بس اینو زدیم
4 ساله همین یه عکس فکر کنم لو رفته اونم (sm2)
mohammad
11-01-2014, 01:54 PM
اونا بیش از حد نزدیک شده بودن ولی این مثل بچه محسن میمونه (sm120)
کلا خوبه که محسن این روزا با بهروز ریخته روهم صفاریان میتونه کلید راهگشایی باشه و محسن رو هر کس دست بذاره نه نمیگه دیگه (sm132)
امین خیلی با احمد در مورد ونگر تند حرف زدی احساس میکنم بدجور ناراحت شده(sm54)
mohammad
11-01-2014, 01:55 PM
4 ساله همین یه عکس فکر کنم لو رفته اونم (sm2)
کمال همنشین(sm120)با محسنه دیگه(sm120)
Herzeleid
11-01-2014, 01:56 PM
امین خیلی با احمد در مورد ونگر تند حرف زدی احساس میکنم بدجور ناراحت شده(sm54)
ای بابا (sm54)
قصدی نداشتم ولله تو میشناسی منُ اهل کل کل نیستم اصن (sm25)
اومدم دیدم باز دارین مورینیو و کوستا رُ میزنه جلو ونگر دیگه طاقتم سر اومد (sm9)
اوکی از دلش در میارم حالا (sm111)
Herzeleid
11-01-2014, 01:57 PM
کمال همنشین(sm120)با محسنه دیگه(sm120)
محسن که این روزا فرت و فرت عکس میده بیرون (sm120)
mohammad
11-01-2014, 02:01 PM
ای بابا (sm54)
قصدی نداشتم ولله تو میشناسی منُ اهل کل کل نیستم اصن (sm25)
اومدم دیدم باز دارین مورینیو و کوستا رُ میزنه جلو ونگر دیگه طاقتم سر اومد (sm9)
اوکی از دلش در میارم حالا (sm111)
به هر حال هر کسی سر عشقش تعصب داره(sm54)
به حسین گی میگفتی نباید به تخمتم میگرفتی(sm2)
اما احمد کم میاد(sm54)
بحث ما سر مورینیو ونگر نبود در مورد فوتبال 120 حرف میزدیم و نظرسنجی مسخرش(sm70)
بعدش من بحثو بردم سمت عادل و کاستا اونم گفت چون به ونگر توهین کرده برنامش اصن نمیبینم یه دفعه تو اومدی بیانیه دادی در حد موری(sm2)
Chavosh
11-01-2014, 02:01 PM
سبک گرانج خیلی سخته ! خیلی هم بی ریخته
Chavosh
11-01-2014, 02:02 PM
Metal Majlesi (sm2)
(sm30)
mohammad
ها(sm120)
Chavosh
(sm120)عکس اتلیه
Chavosh
11-01-2014, 02:06 PM
این اسکلا رو
شنبه 10/08/1393 ساعت : 16:15
هفته 10 ليگ برتر انگليس : نيوکسل - ليورپول
زنده از شبکه ورزش
شنبه 10/08/1393 ساعت : 17:30
هفته 10سري آ : ناپولي - آاس رم
زنده از شبکه ورزش
شنبه 10/08/1393 ساعت : 18:30
هفته 10 لاليگا : گرانادا - رئالمادريد
زنده از شبکه ورزش
mohammad
11-01-2014, 02:07 PM
دقت کردین از وقتی بازیا پخش زنده تلوزیونی نمیشه چقدر پرگل و جذاب شدن؟
.
.
.
.
حالا اگه ما میخواستیم ببینیم صفر صفر تموم میشد با کلی موقعیت گل خراب شده :(sm2)
mohammad
11-01-2014, 02:07 PM
معلوم نی بیل تیر خورده یا مار زدش این بازیم نیست(sm2)
Herzeleid
11-01-2014, 02:08 PM
(sm120)عکس اتلیه
اها!(sm120)
اون وقتا که با عسگری بود باز یه امیدی بود الان که هیچی با این اندامی هم که بهم زده مشخصه کلا ول کرده (sm120)
Chavosh
11-01-2014, 02:08 PM
(sm2)محسن چاق تر نشه ضایعس طرفدار یه خواننده چاق باشیم
الان چاق نیست ؟ (sm120)
Herzeleid
11-01-2014, 02:10 PM
از صدرنشین لیگ برتر انگلیس کمترین بازی ها پخش میشه (sm120)
اون وقت لوزرپول 80 درصد بازیاش پخش زندست جایگاهشم اصلا مهم نیست مافیای کیروشی پور (sm2)
mohammad
مازیار عصری(sm2)
Chavosh
(sm2)سایته قاطی داره یا من واقن دومین نفری بودم که تو خبرانلاین رای دادم شما هم برین
Chavosh
11-01-2014, 02:11 PM
مازیار عصری(sm2)
(sm2)عصار
Chavosh
الان چاق نیست ؟ (sm120)
(sm70)نه این مرحله رو بش میگن اضافه وزن
mohammad
حسین گی از ترس امیر ..باران نمیاد همش فیسه(sm2)
Chavosh
11-01-2014, 02:12 PM
حسین گی از ترس امیر ..باران نمیاد همش فیسه(sm2)
(sm30)
HASSAN
این اسکلا رو
شنبه 10/08/1393 ساعت : 16:15
هفته 10 ليگ برتر انگليس : نيوکسل - ليورپول
زنده از شبکه ورزش
شنبه 10/08/1393 ساعت : 17:30
هفته 10سري آ : ناپولي - آاس رم
زنده از شبکه ورزش
شنبه 10/08/1393 ساعت : 18:30
هفته 10 لاليگا : گرانادا - رئالمادريد
زنده از شبکه ورزش
یحتمل هر بازی یه نیمه پخش میکنن(sm30)(sm2)
Herzeleid
به هر حال هر کسی سر عشقش تعصب داره(sm54)
به حسین گی میگفتی نباید به تخمتم میگرفتی(sm2)
اما احمد کم میاد(sm54)
بحث ما سر مورینیو ونگر نبود در مورد فوتبال 120 حرف میزدیم و نظرسنجی مسخرش(sm70)
بعدش من بحثو بردم سمت عادل و کاستا اونم گفت چون به ونگر توهین کرده برنامش اصن نمیبینم یه دفعه تو اومدی بیانیه دادی در حد موری(sm2)
نظرسنجی دیشب (sm30)(sm30)
چطور روشون شد اصلا این اسما رُ کناره م بذارن نتیجش بماند (sm120)
موردی نیست! صحبت میکنم باهاش (sm176)
(sm70)نه این مرحله رو بش میگن اضافه وزن
معمولا فقط شکم میارن محسن کلا سایز اضافه کرده (sm120)
HASSAN
11-01-2014, 02:13 PM
معلوم نی بیل تیر خورده یا مار زدش این بازیم نیست(sm2)
(sm2)
mohammad
11-01-2014, 02:15 PM
نظرسنجی دیشب (sm30)(sm30)
چطور روشون شد اصلا این اسما رُ کناره م بذارن نتیجش بماند (sm120)
موردی نیست! صحبت میکنم باهاش (sm176)
حسین گی در حدی نیست ما باهاش کل کل کنیم اصن (sm2)
بحث شد در موردش کیروشی پوره دیگه میخواست مسی رای بیاره
مارادونا-زیدان-رونالدو-ماتئوس(sm111) با کمی ارفاق کریس رونالدو وبعدشم بهترین بازیکن تاریخ(sm2)
mohammad
(sm2)
راستی فرمائلن هنوز مصدومه؟(sm2)
Chavosh
(sm74)دیشب 120 زن این یارو دونده رو نشون داد چقد خوشگل بود بعد چقد مسخره مرده
من قبلن خبرشو دیدم تی وی منتهی اونجا نفهمیدم این دوندس ! (sm25)تو المپیک چقد سر صدا کرد
HASSAN
11-01-2014, 02:17 PM
راستی فرمائلن هنوز مصدومه؟(sm2)
آره(sm2)
فکر کنم جانباز 90 درصد ه (sm2)
Herzeleid
بحث شد در موردش کیروشی پوره دیگه میخواست مسی رای بیاره
مارادونا-زیدان-رونالدو-ماتئوس(sm111) با کمی ارفاق کریس رونالدو وبعدشم بهترین بازیکن تاریخ(sm2)
(sm2)
MaMaTiR
(sm2)سایته قاطی داره یا من واقن دومین نفری بودم که تو خبرانلاین رای دادم شما هم بریناخراج(sm120)
Chavosh
11-01-2014, 02:18 PM
ممد دهن لق اوایل میچرخیدی اخبار میاوردی الان رسمن هیچ غلتی نمیکنی دیوس
Herzeleid
آره(sm2)
تاثیرات تمرینات مدرن ونگر (sm2)
HASSAN
مخلوطی از ریبری و توز (sm2)
mohammad
(sm74)دیشب 120 زن این یارو دونده رو نشون داد چقد خوشگل بود بعد چقد مسخره مرده
من قبلن خبرشو دیدم تی وی منتهی اونجا نفهمیدم این دوندس ! (sm25)تو المپیک چقد سر صدا کرد
واسه همین همه شوکه شدن(sm120)بازی منچستر و سیتی هم دیدی ؟؟؟ اریک کانتونا و روی کین(sm120)
mohammad
11-01-2014, 02:19 PM
ممد دهن لق اوایل میچرخیدی اخبار میاوردی الان رسمن هیچ غلتی نمیکنی دیوس
در مورد چی(sm98)(sm120)
Herzeleid
معمولا فقط شکم میارن محسن کلا سایز اضافه کرده (sm120)
لاغرا که نسبتا قد بلندن سایز اضافه میکنن اونا که پرن شکم میارن (sm120)
Chavosh
در مورد چی(sm98)(sm120)
در مورد عمه من
mohammad
11-01-2014, 02:20 PM
آره(sm2)
این داگلاس خیلی خوبه(sm2)از کجا پیداش کردین(sm2) خدا کنه سیلوا مثه داگلاس نباشه واسه رئال(sm2)
Chavosh
(sm98)هیچی از سنتوری نگفت خدا کنه مهرجویی بیارتش
HASSAN
تاثیرات تمرینات مدرن ونگر (sm2)
(sm2)
همه تیما بارسا رو تحریم کرده بودن و مدافع نمیفروختن , آخرش هم والنسیا که یه معتاد کرد توی پاچمون , ونگر هم یه جانباز جنگ تحمیلی رو(sm2)
mohammad
11-01-2014, 02:21 PM
در مورد عمه من
فوتبال یا محسن(sm98)
HASSAN
11-01-2014, 02:22 PM
این داگلاس خیلی خوبه(sm2)از کجا پیداش کردین(sm2) خدا کنه سیلوا مثه داگلاس نباشه واسه رئال(sm2)
دیدیم کوادرادو گرونه (sm2) دنی هم داره منقرض میشه(sm2) مونتویا هم که هیچی(sm2)
گفتیم لااقل از هیچی بهتره(sm2)
mohammad
11-01-2014, 02:23 PM
(sm2)
همه تیما بارسا رو تحریم کرده بودن و مدافع نمیفروختن , آخرش هم والنسیا که یه معتاد کرد توی پاچمون , ونگر هم یه جانباز جنگ تحمیلی رو(sm2)
وقتی بدونن بارسا یا رئال به یه بازیکنی شدید احتیاج دارن دندون گرد میشن تیما(sm98)
تقصیر خودتونه کوادرادو رو میخواستین بخرین بزارین دفاع راست(sm2)
دیشیلیو و دارمیان توانایی بازی تو دفاع راست و چپ رو دارن(sm173)البته بعید میدونم ابی ازشون گرم بشه تو رئال و بارسا(sm120)
Chavosh
11-01-2014, 02:23 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%B1%D8%B3/time-magazine-interstellar-cover.jpeg
mohammad
11-01-2014, 02:24 PM
دیدیم کوادرادو گرونه (sm2) دنی هم داره منقرض میشه(sm2) مونتویا هم که هیچی(sm2)
گفتیم لااقل از هیچی بهتره(sm2)
تو بازی با کی بود یه تنه داشت بارسا رو بگا میداد(sm2)
بویان کرکیچ (sm127)میخواد برگرده لالیگا یحتمل سوسیداد(sm74)
لاغرا که نسبتا قد بلندن سایز اضافه میکنن اونا که پرن شکم میارن (sm120)
(sm25)
بدبخت اونی که دست محسن چک داشته باشه وپاس نشه میخورتش (sm2)
HASSAN
11-01-2014, 02:24 PM
وقتی بدونن بارسا یا رئال به یه بازیکنی شدید احتیاج دارن دندون گرد میشن تیما(sm98)
تقصیر خودتونه کوادرادو رو میخواستین بخرین بزارین دفاع راست(sm2)
دیشیلیو و دارمیان توانایی بازی تو دفاع راست و چپ رو دارن(sm173)البته بعید میدونم ابی ازشون گرم بشه تو رئال و بارسا(sm120)
دارمیان(sm127)
mohammad
11-01-2014, 02:26 PM
دارمیان(sm127)
هفته قبل گل زد(sm120)
HASSAN
11-01-2014, 02:28 PM
تو بازی با کی بود یه تنه داشت بارسا رو بگا میداد(sm2)
بویان کرکیچ (sm127)میخواد برگرده لالیگا یحتمل سوسیداد(sm74)
بازی با مالاگا بود(sm2)
بویان(sm25)
یاد ضربه سرش به اینتر افتادم(sm25) اگه گل شده بود(sm178)
hesamz
11-01-2014, 02:29 PM
دوربین مخفی
mohammad
11-01-2014, 02:31 PM
بازی با مالاگا بود(sm2)
بویان(sm25)
یاد ضربه سرش به اینتر افتادم(sm25) اگه گل شده بود(sm178)
تیری هانری روش تیز کرده بود(sm102)
HASSAN
11-01-2014, 02:34 PM
تیری هانری روش تیز کرده بود(sm102)
سوارز هم رو آلن تیز کرده(sm120)
Chavosh
11-01-2014, 02:40 PM
(sm50)
(sm19)
Herzeleid
11-01-2014, 02:54 PM
يه نفر ميتونه اين زيرنويس رُ از زيپ خارج كنه بعد اپلود كنه يه جا (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] vo0
Chavosh
11-01-2014, 02:56 PM
يه نفر ميتونه اين زيرنويس رُ از زيپ خارج كنه بعد اپلود كنه يه جا (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] vo0
فیلم مذخرفیه
Herzeleid
11-01-2014, 02:59 PM
فیلم مذخرفیه
دمت (sm111)
!..:: joker ::..!
11-01-2014, 03:00 PM
شنیده ام کار را آقای روزبه بمانی سرودن..حال سوال اصلی این است آقا بمانی چرا شما از کیس های ایرانی انتخاب نکردید.چرا از فرهنگ غنی ایرانی استفاده نمیکنید آیا داستان لیلی مجنون یا فرهاد وشیرین را نشنیدید؟
سبک کار هم به شعر میاید یک داپ اسنپ کاملا غربی و ساده
(sm30)انگار مثلا قحطي ِ اطلاعات اومده بوده كه ايشون شنيده كار رو روزبه سروده (sm2)
ياد آخونداي تي وي افتادم كه ميگن از فرهنگ ناب اسلامي استفاده كنيد (sm2)
11-01-2014, 03:02 PM
دوستان بنده در پیک موتوری {پیتزافروشی}کار میکنم نیستم از فردا کم میام سوال دارید بپرسید من آنلاینم.تشکر
(sm30)(sm30)
آقا به جان خودم اين خود ِ محسن يگانه ست روش نميشه بگه (sm30)(sm2)
Chavosh
11-01-2014, 03:04 PM
پیام صادقیان چی گفته باز
11-01-2014, 03:05 PM
ميخواد بره از پرسپوليس
HamTin
11-01-2014, 03:07 PM
همتین هستی دیوس
من هستم ولی دیوث نیستم
Chavosh
11-01-2014, 03:12 PM
پیام دادم بت درست بزنی نه تخمی تخیلی
این شمالیا همینجورن دهنتو سرویس میکنن تا یکاری بکنن
یه پاراگراف براش توضیح دادم چی میخوام باز نوشته کدوم طرح
Sajjad
11-01-2014, 03:14 PM
(sm2)
HamTin
11-01-2014, 03:14 PM
پیام دادم بت درست بزنی نه تخمی تخیلی
کنارش رنگو هماهنگ کن یکم از پایین با بالا تا موی سرشم بگیر بزن کامینگ سون
الان شوما به من توضیح بده این یعنی چه؟؟؟؟
این شمالیا همینجورن دهنتو سرویس میکنن تا یکاری بکنن
یه پاراگراف براش توضیح دادم چی میخوام باز نوشته کدوم طرح
خب تو گفتی مثل همونی که قبلا زدی ، من میگم کدوم دیگه ج ندادی
Sajjad
11-01-2014, 03:15 PM
yaghma_golrouee ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])"بشنویدش!" آلبوم “آدرنالیسم" با شعرهای علی عبدالرضایی عزیز و موسیقی و اجرای مجید کاظمی نازنین امروز در فضای نت منتشر می شود. بشنویدش
Chavosh
11-01-2014, 03:17 PM
اصلا من غلت کردم گفت مثل فلان
با توجه به همون توضیحی که دادم بزن
Chavosh
11-01-2014, 03:20 PM
الی تو سی دی یه اهنگ بود به نام گلایه هم رو گام بالا می خوند (sm50)
نمنه
Chavosh
11-01-2014, 03:22 PM
حالت خوش نیس
m~chavoshi
11-01-2014, 03:26 PM
(sm178)برام ستاره بیار
Chavosh
11-01-2014, 03:33 PM
اشترم فک کنم باس بری بخوابی
Malware
11-01-2014, 03:35 PM
الی تو سی دی یه اهنگ بود به نام گلایه هم رو گام بالا می خوند (sm50)
خوش به حالت چه خوابایی می بینی . من دیشب خواب دیدم سرطان دارم و 6 روز دیگه میمیرم و تو خواب دقیقا رو روز ششم بودم و داشت وصیت گوش میکدم .... (sm81)
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه ... (sm81)
HamTin
11-01-2014, 03:35 PM
مصنوعی میشد اگه نمیگرفتم
Sajjad
11-01-2014, 03:38 PM
ویدئوهای جدید دمی (sm128)
tandis_m
11-01-2014, 03:39 PM
همسر اسطوره استقلال قفل سکوت را شکست؛ مسئولان استقلال باعث مرگ حجازی شدند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Chavosh
11-01-2014, 03:44 PM
اشترم برو بگیر بخواب
MIRLORD
11-01-2014, 03:44 PM
این طرفدار یگانه آبروی شهرمون رو برده دیگه نمی تونم به شمالیا گیر بدم (sm2)
(sm173)
MIRLORD
11-01-2014, 03:51 PM
ایمون زاید کتاب 3-10-10 را می نویسد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm120)
chavoshi esghame
11-01-2014, 03:55 PM
یعنی واسم سواله یگانه چی خونده انقدر سرو صدا کرده حالا خوبه هر چی داشته از چاووشی داشته
MIRLORD
11-01-2014, 03:56 PM
یعنی واسم سواله یگانه چی خونده انقدر سرو صدا کرده حالا خوبه هر چی داشته از چاووشی داشته
کوتا بیا دیگه تواَم(sm120)
chavoshi esghame
11-01-2014, 03:57 PM
باور کن تا من روی این یگانهیارو کم نکنم ول نمیکنم بیخود قد شدن
MIRLORD
11-01-2014, 03:58 PM
باور کن تا من روی این یگانهیارو کم نکنم ول نمیکنم بیخود قد شدن
ولش کن...چه گیری دادی به اونا
محلِشون نکن...هر چی بیشتر بگی بدتره آخرش هم که نتیجه نداره بیخودی جروبحث را میفته
Sajjad
11-01-2014, 03:59 PM
پسر جان تو کم آبروی مارو نبردی ، بکش بیرون ازین یگانه
Chavosh
11-01-2014, 04:06 PM
یادداشتی درباره «محسن چاوشی» و سلوکش ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شما دخترا چرا به عنوان تاپیک نیگا نمیکنین میاین تو
Chavosh
11-01-2014, 04:07 PM
اورین همتین
!M?sbh؟!
11-01-2014, 04:07 PM
(sm2) رو دست موزن زدم !!!!
tandis_m
11-01-2014, 04:10 PM
شما دخترا چرا به عنوان تاپیک نیگا نمیکنین میاین تو
پاكيدم (sm176)
!M?sbh؟!
11-01-2014, 04:15 PM
همون که محسن شکوند (sm2)
(sm2)عوضی این چه خوابیه آخه ..
hesamz
11-01-2014, 04:18 PM
Jessica Chastain
hesamz
11-01-2014, 04:19 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
chavoshi esghame
11-01-2014, 04:29 PM
من سید محمد حسینیو دوست دارم یادمه کانال پنج مسابقه هاشو پخش میکرد یادش بخیر بیچاررو فراری دادن
Al!rezA
11-01-2014, 04:47 PM
(sm172)
HamTin
11-01-2014, 04:48 PM
اورین همتین
(sm67)
Al!rezA
11-01-2014, 04:49 PM
(sm67)
(sm10)
HamTin
11-01-2014, 04:56 PM
(sm10)
(sm73)
Sajjad
11-01-2014, 04:58 PM
محسن این چند روزه انقده غذای نذری خورده اینجوری شده (sm2)
HamTin
11-01-2014, 04:59 PM
محسن این چند روزه انقده غذای نذری خورده اینجوری شده (sm2)
دیو شد (sm25)
Sajjad
11-01-2014, 05:02 PM
دیو شد (sm25)
با باباش عکس نگرفت نگرفت گذاشتی زمانی که شد سه تای باباش (sm142)
HamTin
11-01-2014, 05:11 PM
واسه عشق تو هلاکم ، این خطم اینم نشونه (sm81)
Sajjad
11-01-2014, 05:13 PM
عدس پلو رسید
ehsan1361
11-01-2014, 05:18 PM
(sm9)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 05:24 PM
(sm50)
Sajjad
11-01-2014, 05:26 PM
یک هوادار الهلال عربستان تهدید کرد در صورتی که تیم محبوبش فاتح لیگ قهرمانان آسیا نشود، همسرش را طلاق میدهد. (sm2)
ینی هر اتفاق بی ربطی هم ربط میدن به زن این تازیا (sm2)
Sajjad
11-01-2014, 05:30 PM
آلبومارو امیر میزنه اون زیر هم اسمش هست بعد طرف میاد مینویسه آقا کوروش مرسی
ehsan1361
11-01-2014, 05:32 PM
آلبومارو امیر میزنه اون زیر هم اسمش هست بعد طرف میاد مینویسه آقا کوروش مرسی
(sm2)
امیر بنده خدا یه تنه داره سایت رو اداره میکنه . تمام سایت ها حداقل دو تا ادمین فعال دارن
Sajjad
11-01-2014, 05:33 PM
این کانالای ماهواره ای فازشون چیه ؟ تو کل سال کس و *** ملتو نشون میدن میرسه به تاسورا عاشورا میبندن شبکه رو
Rasoulh111
11-01-2014, 05:37 PM
(sm50)
ehsan1361
11-01-2014, 05:43 PM
(sm2)(sm2)
Sajjad
11-01-2014, 06:05 PM
خدایا هیچ عاقل را مبادا بخت بد روزی (sm176)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 06:10 PM
ﺍﺯ ﯾﮏ ﻋﺮﺍﻗﯽ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻋﺮﺍﻕ ﭼﻄﻮﺭﻩ؟ﮔﻔﺖ : ﻭﺍلا ﺍﻭﺿﺎﻉ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺮﺍﺑﻪ!
ﺩﺷﺪﺍﺷﻪ ﻣﯿﭙﻮﺷﯽ ﮐﺮﺩﻫﺎ ﻣﯿﮑﺸﻨﺖ!
ﭼﻔﯿﻪ ﻗﺮﻣﺰ ﻣﯿﭙﻮﺷﯽ ﺷﯿﻌﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﮑﺸﻨﺖ!
ﻋﻤﺎﻣﻪ ﻣﯿﺬﺍﺭﯼ ﺳﻨﯽ ﻫﺎ
ﻣﯿﮑﺸﻨﺖ!
ﺷﻠﻮﺍﺭ لی ﺑﭙﻮﺷﯽ ﺩﺍﻋﺸﯽ ﻫﺎ ﻣﯿﮑﺸﻨﺖ!
ﻫﯿﭽﯽ ﻧﭙﻮﺷﯽ ﭘﺸﻪ ﻫﺎﻣﯿﮑﺸﻨﺖ...!!(sm2)
Sajjad
11-01-2014, 06:14 PM
از محسن چاوشی تا ارنستو چهگوارا روی دکههای ایران ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](X(1)S(eq15rmyd2a15c1gkmj2ajv4o))/detail/383334/culture/media)
AkbaR
11-01-2014, 06:19 PM
واسه من که پنجره یه آرزوی مبهم بود
ولی تو پنجره باشه تموم دیوارت ...
ببخش منو اگه بوی زخم چرکینمو
ضجه های کبودم می شه موجب ازارت...
(sm50)
AkbaR
11-01-2014, 06:20 PM
خیلی انتظار کشیدم که شاید بیای
باز برای بدرقم با اون لباس گلدارت
و دلخوشم کنی با یه دروغ مصلحتی
که می شه شاید بازم بیام برای دیدارت ...
(sm50)
AkbaR
11-01-2014, 06:21 PM
می گن روزه گرفتی و دیگه غزل نمی نوشی
بمونه این آخرین غزلم واسه افطارت ...
(sm50)
AkbaR
11-01-2014, 06:23 PM
من تو اسم تو تجزیه شدم بانو
تجربه کن منو توی مرگی دوباره ...
(sm50)
سرما خوردگی خر است (sm178)
AkbaR
11-01-2014, 06:30 PM
سرما خوردگی خر است (sm178)
(sm36)
m~chavoshi
11-01-2014, 06:32 PM
(sm59)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 06:33 PM
(sm9)
AkbaR
11-01-2014, 06:33 PM
(sm172)
sed saleh (sm2)
sed saleh (sm2)
(sm2)(sm2)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 06:36 PM
ﯾﮑﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : ﭼﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻨﻪ ﻭﺳﻂ sms ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﻩ ، ﺻﺒﺢ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﯽ ﺑﺒﯿﻨﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ : ﻗﺮﺑﻮﻥ ﻋﺸﻘﻢ ﺑﺮﻡ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺑﺮﺩﻩ!
.
ﻣﻨﻢ ﯾﻪ ﺷﺐ ﻭﺳﻂ sms ﺑﺎﺯﯼ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﺑﺮﺩ ﺻﺒﺢ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﻧﻮﺷﺘﻪ : ﻣُــــــــﺮﺩﯼ ؟(sm70)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 06:40 PM
(sm30)چه ملتی داریم (sm30)
m~chavoshi
11-01-2014, 06:41 PM
(sm176)(sm10)(sm127)(sm19)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 06:44 PM
قانون جدید سربازی!!(sm70)
1 زن + 7 تا بچه = کارت پایان خدمت...
2 زن + 6 تا بچه = کارت پایان خدمت...
3 زن + 5 تا بچه = کارت پایان خدمت...
4 زن + 4 تا بچه = کارت پایان خدمت...
5 زن + 3 تا بچه = کارت پایان خدمت...
6 زن + 2 تا بچه = کارت پایان خدمت...
7 زن + 1 تا بچه = کارت پایان خدمت...
8 زن + 0 تا بچه = کلا خدمت نمیخواد برو حال کن خدا حکم شهیدگمنام برات مینویسه...
مخاطب خاص (sm2)(sm2)
HADIS
11-01-2014, 06:53 PM
لبخندو (sm19)
محسن چه چاق شده(sm120)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 06:55 PM
تحرکش یه بیلیارد بود که اونم معلوم نی میره یا نه (sm70)
HADIS
11-01-2014, 06:59 PM
تحرکش یه بیلیارد بود که اونم معلوم نی میره یا نه (sm70)
ای بابا خوش تیپ بودا(sm120)
Sajjad_MCH
11-01-2014, 07:00 PM
ای بابا خوش تیپ بودا(sm120)
هنوزم هست قربونش برم (sm19)
حیف لاشی بازیش برا ما گل کرده (sm70)
HamTin
11-01-2014, 07:02 PM
می گن روزه گرفتی و دیگه غزل نمی نوشی
بمونه این آخرین غزلم واسه افطارت ...
(sm50)
خیلی انتظار کشیدم که شاید بیای
باز برای بدرقم با اون لباس گلدارت
و دلخوشم کنی با یه دروغ مصلحتی
که می شه شاید بازم بیام برای دیدارت
(sm25)
HADIS
11-01-2014, 07:02 PM
هنوزم هست قربونش برم (sm19)
حیف لاشی بازیش برا ما گل کرده (sm70)
خوش تیپ تر بود(sm59)همه جوره که ما عاشقشیم(sm176)
چطور مگر؟!همین که اد نمی کنه؟
Sajjad_MCH
11-01-2014, 07:06 PM
خوش تیپ تر بود(sm59)همه جوره که ما عاشقشیم(sm176)
چطور مگر؟!همین که اد نمی کنه؟
الانم هست اگه زرتو زورت عکس نده هی (sm59)
اره (sm172)(sm25)
اره (sm172)(sm25)
جدی جدی گمون میکنی محسن تورو با اسم میشناسه و ازت کینه داره؟ (sm70)
HADIS
11-01-2014, 07:10 PM
اره (sm172)(sm25)
خوبه که:))
ای بابا (sm176)