PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نحوه تشخیص mp3 320 واقعی از فایل تقلبی تبدیل شده....اختصاصی موزیک باران

Fanom
12-18-2014, 11:09 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

این مراحلی که اینجا نشون میدم خیلی ساده و بدون توضیخات اصطلاحات علوم آکوستیک و معانی ومفهوم هایی که بیشتر باعث پیچیده تر شدن و کج فهمی میشه تا اینکه کمک کنه به هدف اصلی ما که همون فهمیدن این نکته اس که این آلبومی که الان داریم واقعا کیفیتش mp 320 یا اینکه از روی یه نسخه با کیفیت پایین مثلا 128 تبدیل شده به 320 (در نتیجه فقط حجمش زیاد شده وهیچ تاثیری تو کیفیتش نداره )

استودیو های ضبط موسیقی بیشتر با فرمت WAV کار میکنن و این نسخه بالاترین کیفیت و منبع همه فایل های دیگه س. از روی فرمت wav دو دسته کلی زیر شاخه با فرمت های (کدک ها)دیگه کانورت میشه (انکود) یعنی فشره میشن تا از حجمشون کم بشه

1 - فشرده سازی با اتلاف شامل فرمت هایی مثل mp3 -m4a-wmv-ogg .....

تو این نوع فرمت ها یه سری از اطلاعات فایل با فرمت اصلی از بین میره و قابل برگشت هم نیست .با این حذف کردن هستش که حجم فایل به شدت کاهش پیدا میکنه ولی خوب دیگه اون کیفیت عالی رو نداره
فرمت mp3 که خیلی رایجه شامل بیت ریت های مختلف میشه بیت ریت مثل همون پیکسله در عکس هرچقدر بالاتر باشه اطلاعات بیشتری در بر داره و در نتیجه کیفیت بالاتره

2- فشرده سازی بدون اتلاف :
تو این حالت فشرده سازی مثل فایل زیپه یعنی حجم داده ها بدون حذفیات با دوباره نویسشون به کدک جدید فشرده میشه یعنی فایل همون فایل اصلیه ولی حجمش کمتره
این فایل ها که الان خیلی طرفدار پیدا کرده شامل فرمت هایی مثل FLAC -ALAC-TAK -APE-APE میشه

این یه معرفی اولیه بود حالا آموزش نحوه تشخیص فایل های تقلبی FAKE از فایل های اصلی

اول بگم که این ترفند چندتا تبصره داره حواستون بهش باشه بعدا یهو میرین نگا میکنین نصف آرشیوتون مشکل داره دپرس نشین
هرجا هم تناقضی اشتباهی بود بگین که تصحیح کنم

1-اول این نرم افزار رو دانلود ونصب کنین
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
DOWNLOAD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

اینم یه نرم افزار دیگه مشابه ولی با محیط جذاب تر دوستان معرفی کردن

spek-0.8.2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

2-فایل رو با نرم افزار باز کنین

از تنظیمات حتما تیک گزینه SHOW FREQUENCY CUT OFF بزنین که خط چین حد بالا رو بزنه

3- حالا موقع تفسیر اطلاعاته

اسا کار اینه که هرچی فایل میخوان کم حجم کنن یه سری بازه های صوتی حذف میشه و قابل برگشت هم نیست در نتیجه اگه کسی بیاد از روی فایلی که کیفیت پایین داره بخواد تقلب کنه و کیفیت بالاتر تبدیل کنه اینجا مشخص میشه چرا که این بخش ها حذف شده و برنمیگرده
پس روی منحنی SPECTRUM نگاه میکنیم که چه بازه بر حسب کیلو هرتز رو شامل میشه

شناسایی FLAC اصلی از تقلبی:

باید تا بازه حدود 22 کیلوهرتز رو شامل بشه و گرنه تقلبیه ....البته بستگی به اون تبصره هایی که پایین میگم هم داره...یه کم دقت میخواد

تفاوت MP3 320 با FLAC :

MP3 320 همین طور که میبینین بازه های بالا رو شامل نمیشه چرا چون که این قسمت با گوش انسان قابل شنیدن نیست

نجوه شناختن 320 تقلبی :

فایل 320 با انکود استاندارد باید فقط قسمت هایی که انسان توانایی شنیدنش رو نداره شامل نشه یعنی باید تا 20 کیلو هرتز رو داشته باشه.البته خیلی از آلبوم ها این قاعده شاید خیلی اساسی نباشه قسمت مهمی که باعث میشه ما بگیم یه فایل تقلبیه اینه که یه خط صاف مستقیم تو منحنی پایین تر از بازه 20 کیلوهرتز معلومه که نشان دهنده اینه که این قسمت قبلا حذف شده = فایل کیفیتش پایین تر از 320

320 تقلبی ...اون قسمت بالایی که حذف شده موقع تبدیل به 128 از بین رفته

که دیگه قابل برگشت نیست پس تو فایل تقلبی مشخص میشه

تفاوت MP3 320 با MP3 128 کامل میتونین اینجا ببینین

حالا تبصره هایی که گفتم :

اینکه کیفیت و بازه های که گفتم دقیق رعایت بشه میزان زیادی بستگی به دو چیز داره :

1- اون کسی که کانورت کرده به منبع با کیفیت دسترسی داشته یا نداشته که این برای آلبوم های قدیمی خیلی مهمه یا آلبوم هایی که از تورنت گرفته میشه

2- این کانورت با چه نرم افزار و با چه استاندارد و دستکاری های همراه بوده

این دوتا نکته باعث میش که یه فایل اصلی باشه ولی چون منبع خوب نبوده یا بد کانورت شده نتیجه نهایی خوب نشده باشه

نکته اصلی و مهم در مورد آلبوم های ایرانی:

آلبوم های ایرانی منبع خوبی ندارن وبیشتر از اینکه انکود بشن و این توضیحات قبلی که گفتم براشون صدق کنه بیشتر پالایش میشن تا انکود و تبدیل یعنی یه نسخه غیر استاندارد ولی با کیفیت خوب ازشون موجوده میان اینو پالایش میکنن وبعد میدن دست منو شما همینه که هست، مثلا من خودم آلبوم هایی که از بیپ تونز دانلود کردم تست کردم و تعدادی ازشون 320 واقعی نیست منظور از واقعیم یعنی اینکه اون استاندارد ها رو نداره نه اینکه کیفیتش خوب نباشه خلاصه اینکه بیشتر آلبوم های ایرانی 320 گفته میشن ولی چیزی نیستن جز یه نسخه با کیفیت خیلی مناسب ولی متفاوت با اون چیزی که یه زمانی تو استودیو اجرا شدن....پس اینجا گوش خودتون هم مهم میشه یعنی باید گوشتون وسیستمون اجازه بده که یه قضاوتی کنین که کیفیت فایل در چه وضعیه

با این توضیح که دادم بدونین که خیلی از آلبوم های ایرانی قدیمی که 320 دارین فکر نکنین تقلبیه،در واقع این آلبوم ها دیگه با کیفیت تر ازینی که هست ازشون موجود نیست که البته خودش جای سئواله که چطور موسیقی غرب برای هنرمندا وآلبومهایی تا حدود 1950 1940 به این توانایی رسیدن که آلبوم با کیفیت FLAC بدن بیرون ولی ما آلبوم ده سال پیشمون همچین مشکلی داره

/ Pouria /
12-18-2014, 11:17 PM
مرسی (sm127)

Fanom
12-18-2014, 11:21 PM
اینم یه نرم افزار دیگه مشابه ولی با محیط جذاب تر دوستان معرفی کردن (sm93)

spek-0.8.2

Fanom
12-18-2014, 11:40 PM
هر دو 320

آتش در نیستان شهرام ناظری

بعد یازدهم شهرام ناظری حافظ ناظری

این همون بحث تبصره هاست که گفتم

Fanom
12-18-2014, 11:48 PM
از تنظیمات حتما تیک گزینه SHOW FREQUENCY CUT OFF بزنین که خط چین حد بالا رو بزنه

البته الان نگاه کنی تا 22 کیلوهرتز یه خبرایی هست...چرا کمپرسور رو UNKNOWN زده با چی ریپ میزنی و کانورت (sm50)

omidha
12-19-2014, 12:29 AM
تا حالا 320 mp3رو با 320 wma چک کردین؟
به نظرم wma کیفیت بالاتری داشته باشه

Fanom
12-19-2014, 01:14 AM
320 تقلبی ...اون قسمت بالایی که حذف شده موقع تبدیل به 128 از بین رفته

که دیگه قابل برگشت نیست پس تو فایل تقلبی مشخص میشه

.....
12-19-2014, 01:37 AM
(sm93)

Fanom
12-22-2014, 09:32 PM
یه مساله هم که باعث میشه همچنان ما عقب افتاده باشیم از لحاظ صنعت موسیقی و شرکت های تولید کننده هم هر کیفیتی به اسم اصلی به ما بدن و اهمیتی به ارتقا کیفیت اثار حال حاضر که میدن بیرون نداشته باشن و از یه طرف دیگه دنبال پیدا کردن نسخه ها اصلی و نگه داریشون نباشن همین مخاطب بی اهمیت ایرانیه که کیفیت کار براش اهمیتی نداره ...تو هر سیستمی میری نگاه میکنی یه پوشه دارن روش زده mp3 بد میری تو از ابی تا داریوش فرهاد و مایلی سایروس و آهنگ بندری و شهرام ناظری و شجریان و انریکه و موسیقی متن فیلم رپ دریپت با صد نوع کیفیت مختلف ریخته تو یه پوشه دیگه خیلی زحمت بدن خودشون اسم پوشه ها رو میذاره....NEW FOLDER3333.... SHAD.....BANDARI...JADID93 ..EBI-خوب همچین مخاطبی لیاقتش همن سطح کیفیت و احترامه

.....
12-22-2014, 10:04 PM
یه مساله هم که باعث میشه همچنان ما عقب افتاده باشیم از لحاظ صنعت موسیقی و شرکت های تولید کننده هم هر کیفیتی به اسم اصلی به ما بدن و اهمیتی به ارتقا کیفیت اثار حال حاضر که میدن بیرون نداشته باشن و از یه طرف دیگه دنبال پیدا کردن نسخه ها اصلی و نگه داریشون نباشن همین مخاطب بی اهمیت ایرانیه که کیفیت کار براش اهمیتی نداره ...تو هر سیستمی میری نگاه میکنی یه پوشه دارن روش زده mp3 بد میری تو از ابی تا داریوش فرهاد و مایلی سایروس و آهنگ بندری و شهرام ناظری و شجریان و انریکه و موسیقی متن فیلم رپ دریپت با صد نوع کیفیت مختلف ریخته تو یه پوشه دیگه خیلی زحمت بدن خودشون اسم پوشه ها رو میذاره....NEW FOLDER3333.... SHAD.....BANDARI...JADID93 ..EBI-خوب همچین مخاطبی لیاقتش همن سطح کیفیت و احترامه

حرف دلمو زدی(sm74)
خیلی از رفیقام حتی فرق mp3 128 با mp3 320 نمیدونن(sm25)

omidha
12-22-2014, 10:09 PM
حرف دلمو زدی(sm74)
خیلی از رفیقام حتی فرق mp3 128 با mp3 320 نمیدونن(sm25)
خیلی از رفقا نه ، خیلی از مردم....
موقعی هم ک واسشون توضیح میدی که 320 بهتره و با کیفیت تره ی جور نگات میکنن ک انگار ما اسکولیم!!! (sm77)

.....
12-22-2014, 10:18 PM
خیلی از رفقا نه ، خیلی از مردم....
موقعی هم ک واسشون توضیح میدی که 320 بهتره و با کیفیت تره ی جور نگات میکنن ک انگار ما اسکولیم!!! (sm77)

مردمی که موسیقی گوش نمیدن بهشون حق میدم که این چیزا رو ندونن ولی آخه از بچه های دهه 70 به بعد بعیده
به یکیشون گفتم محسن نامجو رو برو از موزیک باران با کیفیت flac دانلود کن یه جوری بهم نگاه کرد خجالت کشیدم(sm120)

.....
12-23-2014, 01:44 PM
این برنامه هم عالیه البته اگه واقعا آنالیزش درست باشه
نتیجه رو خودش اعلام میکنه
نسخه pro رو نتونستم پیدا کنم

.....
12-23-2014, 01:56 PM
نتیجه آلبوم از پوست نارنگی مدد با کیفیت فلک cutoff شد به جز رضــاخــان و رو دســت (sm178)

arianat
12-23-2014, 02:33 PM
چه جالب
اهنگ باغ بلور ابی رو که با SpotyDL گرفتم رو اصل نشون میده و اونی که خریدم Fake
فکر نمیکنم قابل تعمیم به همه باشه

.....
12-23-2014, 02:41 PM
چه جالب
اهنگ باغ بلور ابی رو که با SpotyDL گرفتم رو اصل نشون میده و اونی که خریدم Fake
فکر نمیکنم قابل تعمیم به همه باشه

فکر کنم اینم جزو تبصره هاست (sm27)

Fanom
12-23-2014, 09:59 PM
این برنامه هم عالیه البته اگه واقعا آنالیزش درست باشه
نتیجه رو خودش اعلام میکنه
نسخه pro رو نتونستم پیدا کنم

بیشتر از اینکه رویه دامنه تمرکز کنه رو بیت ریت حساسه الان این البوم بیچ بویز با وجود اینکه بیشتز ار این البوم ماروین گی هم شامل میشه ولی تقلبی تشخیصش داده....بحث همون نحوه انکود و مهارت بیشتر مطرحه...به نظرم دقیق نیست

Fanom
01-04-2015, 09:51 PM
(sm50) ادم کلی میخوره تو ذوقش وقتی البوم قدیمیا که شرکت ها دوباره ارائه دادن نگاه میکنه در چه وضعیتی هستن دو حالت داره یا ما خیلی عقب افتاده ایم که توانایی نگه داری گنجیه های قدیمی نداریم یا شرکت ها برای مخاطب ارزش قائل نیستن فقط دوست دارن یه چیزی جمع کرده باشن و بفروشن

amir_a2222
01-05-2015, 02:48 AM
سلام داداش.بابت نرم افزاری که گذاشتی ممنون.راستش حرفه دله منو زدی.من دوس دارم همه اهنگایی که دان میکنم اصلی باشه ولی 2هفته پیش که هین برنامه رو گذاشتی تست کردم دیدم 70درصد البوم هام و تک انگام تقلبی هستند.من از موزیک باران و ایروموزیک اهنگ هامو دان میکنم چون باران کاور اهنگها رو نمیزاره رو اهنگ بعدشم از همین باران هم که دان کردم اهنگهاش تقلبی بودن.فقط رادیو جوان اهنگهاش واقعی هست.من الان چیکار کنم که بتونم از این به بعد اهنگهای اصلی رو بگیرم.برای دسته بندی اهنگ هام هم مشکل دارم داداش.تو تجربت خیلی بیشتر از منه میشه راهنماییم کنی؟ممنون میشم ازت داداش__تشکر

.....
01-05-2015, 11:44 AM
سلام داداش.بابت نرم افزاری که گذاشتی ممنون.راستش حرفه دله منو زدی.من دوس دارم همه اهنگایی که دان میکنم اصلی باشه ولی 2هفته پیش که هین برنامه رو گذاشتی تست کردم دیدم 70درصد البوم هام و تک انگام تقلبی هستند.من از موزیک باران و ایروموزیک اهنگ هامو دان میکنم چون باران کاور اهنگها رو نمیزاره رو اهنگ بعدشم از همین باران هم که دان کردم اهنگهاش تقلبی بودن.فقط رادیو جوان اهنگهاش واقعی هست.من الان چیکار کنم که بتونم از این به بعد اهنگهای اصلی رو بگیرم.برای دسته بندی اهنگ هام هم مشکل دارم داداش.تو تجربت خیلی بیشتر از منه میشه راهنماییم کنی؟ممنون میشم ازت داداش__تشکر

اینجا آهنگاش تقلبی نیست

.....
01-05-2015, 04:05 PM
دوستانی که بعضی از فایل های فلک رو نمیتونن با ویندوز مدیا پلیر اجرا کنن باید این برنامه رو نصب کنن

.....
01-06-2015, 04:56 PM
آقا من نمیدونم چرا هرچی فایل aif , waw , flac , tak دارم از لحاظ دامنه جلو m4a کم میارن (sm172)

Fanom
01-06-2015, 09:10 PM

شما به تبصره هایی که نوشتم دقت کن متوجه میشی چرا 70 درصد ارشیوت مشکل داره...اتفاقا موزیک باران و به خصوص فرومش از بهترین جاهای نت برای دانلود موسیقی با کیفیته
در مورد دسته بندی هم چیز سلیقه ای و شخصیه من که ارشیوم دو دسته اصلیه ایرانی و غیر ایرانی پوشه ایرانی از همون اول میشه دو دسته سنتی و غیر سنتی و غیر سنتی ها بر اساس خواننده دسته بندی کردم یه پوشه هم موسیقی بی کلام .....پوشه سنتی هم یه قسمت فولکور و نواحی و یه قسمت هم بر اساس خواننده ها یا نوانده های شاخص

پوشه موسیقی غیر ایرانی رو بر اساس سبک موسیقی پاپ راک متال جاز....دسته بندی کنی از همه روش ها مرتب تر درمیاد

.....
01-09-2015, 09:46 PM
Fanom جان
اگه بتونی این برنامه رو پیدا کنی خیلی خوب میشه
چون نسخه رایگان خیلی از فرمت ها رو ساپورت نمیکنه
شاید نسخه پرو بهتر باشه

.....
01-09-2015, 10:05 PM
این هم یه برنامه دیگه واسه آنالیز

.....
01-20-2015, 05:13 AM
سلام دوستان
با اجازه ی صاحب تاپیک خواستم مطلبی رو بگم اونم این که
این نرم افزار هایی که نام بردید بیشتر اون موقعی به درد می خورن که سورس فایل اصلی دست شما باشه
یعنی شما آدیو سی دی رو در اختیار دارید که اکستنشن او CDA هست که دارای اطلاعات Metadata ست
وقتی ریپ می کنید این اطلاعات به اون فایل انتقال داده می شه
و حالا اگر کسی این فایل رو حتا با همون بیت ریت خروجی بگیره اطلاعات از بین رفته و این نرم افزار ها دیگه ناتوان هستن
در کل گوش موسیقایی شما بهترین آنالیز کننده س

موفق باشید
اتفاقا گوش ضعیف ترین آنالیز کننده است و باید در آخرین مرحله ناامیدی که چاره ای نیست ازش استفاده کرد(sm59)

spirhajati
01-20-2015, 08:37 AM
mer30

Fanom
01-20-2015, 02:17 PM
سلام دوستان
با اجازه ی صاحب تاپیک خواستم مطلبی رو بگم اونم این که
این نرم افزار هایی که نام بردید بیشتر اون موقعی به درد می خورن که سورس فایل اصلی دست شما باشه
یعنی شما آدیو سی دی رو در اختیار دارید که اکستنشن او CDA هست که دارای اطلاعات Metadata ست
وقتی ریپ می کنید این اطلاعات به اون فایل انتقال داده می شه
و حالا اگر کسی این فایل رو حتا با همون بیت ریت خروجی بگیره اطلاعات از بین رفته و این نرم افزار ها دیگه ناتوان هستن
در کل گوش موسیقایی شما بهترین آنالیز کننده س

موفق باشید

خوب بحث هم سر همینه با تبدیل 320 به 128 یه سری اطلاعات از بین میره با تبدیل flac به 320 هم یه سری اطلاعات و راه کار تشخیص هم همینه که ببینی چه سطحی از اطلاعات از بین رفنه.در مورد گوش موسیقیایی هم به دو تا چیز بستگی داره یک اینکه طرف گوشش عادت داشته باشه به موسیقی با کیفیت بالا و شنونده حرفه ای باشه و سیستم صوتی درست حسابی هم داشته باشه...دوما موسیقی با کیفیت استاندارد به دستش برسه که تو آلبومای ایرانی همچین چیزی کم پیدا میشه

Gsshop
01-20-2015, 02:32 PM
هیچ گوشی نمیتونه تغییرات 192 به بالا رو تشخیص بده

پس در نهایت همه چیز برمیگرده به کیفیتی که در استودیو ضبط میشه و تجهیزاتی که دارن
با تشکر

Gsshop
01-20-2015, 02:40 PM
تکته دیگه ای که هست بر میرده با شرکت تکثیر

که معمولا چنیدن بار کانورت میشه از روی سی دی که بهشون دادن و بعضی موقع ها به دلیل اطلاعات نداشتن کسانی که در اونجا کار می کنن میبینیم که البوم ی که سی دی اون کیفیت wav اهست از روی کیفیت 128 یا فرمت های دیگه به wave تبدیل شده و تکثیر شده

البته به تنظیمات دستگاه تکثیر و مارک و مدل و غیره هم بر میگرده

برای مثال البوم ساعتا خوابن رضا یزدانی رو مقایسه کنید با همین نرم افزار متوجه میشید

Fanom
01-21-2015, 07:15 PM
رضا یزدانی کلا همه آلبوماش مشکل دارن موقع گوش دادن هم میشه متوجه شد یه ایرادی این وسط هست....آلبوم ها رو چک کنین فقط آلبوم پرنده بی پرنده اس که کیفیتش قابل قبول

مقایسه کنین مثلا با آلبوم بابک جهانبخش

Dark Silence
01-21-2015, 08:22 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

(sm29)

.....
01-21-2015, 11:10 PM
ولی Fanom جان
فکر نکنم هرچی پوشش دامنه بیشتر باشه یعنی بهتره
مقایسه فایل aif شصت مگابایتی با m4a ده مگابایتی همون فایل

.....
01-21-2015, 11:16 PM

به نظر میاد cutoff باشه عباس جون(sm59)

Fanom
01-22-2015, 01:26 PM
ولی Fanom جان
فکر نکنم هرچی پوشش دامنه بیشتر باشه یعنی بهتره
مقایسه فایل aif شصت مگابایتی با m4a ده مگابایتی همون فایل

پوشش کامل دامنه مترادف با کیفیتی نیست ولی نبودش نشانه و روش تشخیصه تبدیل فایل ها نسبت به همه

Fanom
01-22-2015, 01:37 PM
دوستان کمک میخام.این عکسه مال چه پلیریه؟

AIMP

این بخش SKIN

اینم پوسته که عکسش گذاشتی

Fanom
03-13-2015, 01:52 PM
(sm50)

Sed Saleh
03-13-2015, 03:00 PM
بیزحمت کسی poweramp.apk که کرک شده باشه و 2 ساعت بعد از نصب نپره داره؟

hojjatmc
07-06-2015, 02:04 AM
لینک برنامه های پست اول پاک شده اگه امکانش هست دوباره اپ کنید تشکر(sm10)

omidmale
07-06-2015, 04:54 AM
لطفا لینک نرم افزارهای پست اول رو دوباره بذارین.پاک شده.ممنون

Fanom
07-18-2015, 10:55 AM
لینک ها جایگزین شدن

amir-arsalan
07-18-2015, 01:03 PM
مرسی برای این تاپیک. تو تمام سایت های ایرونی باید اینو بزنن بالای صفحه. من که پدرم درومد از بس طلاش کردم اینو به دوستام توضیح بدم. موزیک باران شاید بهترین جایی باشه برایه مطرح کردن این موضوع. در بین شرکت های خارج از کشور رلیس های دیجیتال پارس ویدیو (چه در ایتونز و چه جاهای دیگه) از همه سوال بر انگیز ترن٬ تمامشون از کیفیت پاین یا با انکدر بد و یا حتی از روی کاست تبدیل شدن. این واقعن جای تاسف داره چون سیدی های اصل پارس ویدیو از کیفیت بالایی برخردارن. ترانه و کلتکس به مراتب بهترن مخصوصن با کیفیت ایتونز.

sediqeh1990
09-16-2015, 12:28 PM
لینک ها جایگزین شدن

سلام خوبی؟ دیگه حضور نداری

Fanom
04-03-2016, 10:07 AM
کلی پیام دادن بهم که من مدت ها نبودم نشده جواب بدم به بشتر هم در مورد اینکه البوم ها رو تست کردن و مشکل داره از نظرشون به خصوص از وقتی سایت شروع به فروش البوم با کیفیت بالا کرده جوابی که به یکی ازدوستان دادم اینجا میذارم

شما به قسمت اخر
اون متن ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مراجعه کن متوجه میشین که البوم های قدیمی ایرانی یعنی از 1385 به قبل تقریبا متاسفانه اصلا چیزی به اسم FLAC براشون مطرح نیست چرا که اصلا با کیفیت ضبط نشدن که حالا بخواد کسی بهشون دسترسی پیدا کنه
اینجا مشکل از موزیک باران نیست و در واقع فایل درسته و مشکلی نداره و تقلبی نیست مشکل ازشرکت ترانه کلتکس و پارس ویدئو که سی دی که بیرون دادن فایل اصلی ضبط شده نیست البته بعضی جاها میبینی هست و فایل FLAC تقریبا قابل قبوله ولی بعضی جاها FLAC هیچ فرقی با یه 128 با کیفت خوب نداره در کل این فایل که خریدی مطمئن باش با کیفیت ترین نسخه ای هست که موجوده هر چند FLAC استاندارد نیستن

Sargardan
09-21-2016, 03:09 AM
با سلام
برای مثال من یک آلبوم با کیفیت wav تهیه کردم، حالا برای گوش دادنش تو ضبط ماشین مثلا، درستش اینه که به 320 تبدیلش کنم یا اینکه با همون کیفیت wav باید گوشش بدم؟
با تشکر

Hosein333
09-21-2016, 01:44 PM
با سلام
برای مثال من یک آلبوم با کیفیت wav تهیه کردم، حالا برای گوش دادنش تو ضبط ماشین مثلا، درستش اینه که به 320 تبدیلش کنم یا اینکه با همون کیفیت wav باید گوشش بدم؟
با تشکر

خوب اگه Wav گوش کنی بهتره ولی حجمش زیاده
شاید اهنگ کمتری بتونی تو فلش یا سی دی گوش کنی ولی کیفیت بالاست

Sargardan
09-22-2016, 02:23 AM
خوب اگه Wav گوش کنی بهتره ولی حجمش زیاده
شاید اهنگ کمتری بتونی تو فلش یا سی دی گوش کنی ولی کیفیت بالاست
ممنونم از راهنماییتون (sm10)

Fanom
09-29-2016, 12:49 PM
مقایسه فایل اصلی و تقلبی

Fanom
10-01-2016, 12:05 PM
برنامه ای هست به اسم Lossless Audio Checker ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) که فایل Flac رو چک میکنه و میگه تقلبی هستن یا اصلی من تعدادی فایل رو باهاش چک کردم و نتیجه ش اصلا دقبق نیست

abdola9060
10-26-2016, 08:56 AM
این برنامه منو گیج کرده یا من اشتباه میکنم یا شما اشتباه توضیح میدید یا کل ارشیو من خرابه و سی دی های من خرابه

Fanom
10-29-2016, 10:47 AM
این برنامه منو گیج کرده یا من اشتباه میکنم یا شما اشتباه توضیح میدید یا کل ارشیو من خرابه و سی دی های من خرابه

شما البومی رو که تست کردین نتایجش اینجا بذارین همراه با خود اون آهنگ تا بررسی کنیم

abdola9060
10-30-2016, 02:26 AM
شما البومی رو که تست کردین نتایجش اینجا بذارین همراه با خود اون آهنگ تا بررسی کنیم
رو چشم ولی مشکل رو پیدا کردم از خودم بود کنوکترم مشکل دار بوده جت ای دیو بوده البوم واسه نمونه از موزیک باران دانلود کردم و با ایتونز همون البوم رو ریپ کردم نتیجه گرفتم خیلی ممنون از لطف و توضیحاتی که دادی فقط اثاری که flac هستن رو با مشکل نشون میده که نمیدونم دلیلش چیه عکس و یه ترک رو میذارم شما چک کن الان با تبلت بالا هستم در ضمن لینک عکسهای که واسه نمونه گذاشتی مشکل داره اگرم اینجا باز نمیشه اگه میشه یه جایه دیگه اپلود کن من میخواستم توضیحاتت رو به اسم خودت پی دی اف کنم و بذارم اینجا که همه عکسها باز نشدن

mazyarahmadi20
11-25-2016, 03:58 PM

پس واسه کیفیت m4a چه برنامه ی هست؟

Amir2590
03-27-2017, 07:57 AM
گل گفتی رفیق ، واقعاً وقتی بشون میگی لااقل کیفیت ۳۲۰ گوش بده ، میگن هان ؟! ۳۲۰ دیگه چه صیغه ایه 🤔😉😂

یه سری هام که از مشکل حجمی و دانلود کیفیت بالا رنج میبرن ، یا هزینه نمیکنن ، یا فضای کافی ندارن ، یا اصلاً سر در نمیارن

از همه تون بخاطر مطلاب مفید این انجمن سپاسگذارم

😘👌🌼

mehrdad1364m
06-17-2017, 08:06 PM
درود
اول سپاسگزار از همه دوستان بخاطر این پست خوب
چندتا نکته
بنده سواد موسیقی ندارم و ممکنه اطلاعاتی که ارائه می کنم غلط باشند.
اما تجربه کردم.
موسیقی را دوست دارم و همیشه سعی کردم از بالاترین کیفیت استفاده کنم و به گوش های خودم احترام بگذارم!!

اما اصل موضوع درباره نرم افزارها هست.
دوستان این نرم افزار مقدار بازه فرکانس صدا را نشون میده! نمیشه گفت چون مثلا یه فایل صوتی را 320 و بالای 20 کیلومتر نشان میده اون فایل صوتی باکیفیت هست.
در گذشته بخاطر ایزوله نبودن استودیو های ضبط صدا، بی کیفیت بودن میکروفن خواننده و.... صدایی نویزی همراه با موسقی ضبط میشد. این صدای نویز بیشتر در نوار کاست به چشم می اومد و به اصطلاح هوا داشت( همون صدای ششششش)
حالا دامنه صوتی این نویز در محدوده فرکانس حدود 6 کیلوتا 20 کیلو هرتز قرار داره!!!
بزارید با یه مثال توضیح بدم
ترانه قدیمی پشیمانم از بانو حمیرا
توسط دو کمپانی کاسپین و کمپانی ترانه ارائه شده.
شرکت ترانه بدون هیچ گونه تغییری و شرکت کاسپین با حذف نویز صدا فایل موسیقی را بر روی CDضبط کردند.
در هنگام گوش دادن به cdشرکت کاسپین شما صدای نویز (صدای ششششش) را نمی شنوید صدا واضح و با وضوح بالا هست.
اما cd شرکت ترانه اگرچه با کیفیت هست اما همون صدای نویز آزار دهند همراه صدا هست!!
اما این نرم افزاری که اینجا ارائه شده فایل شرکت ترانه را با اینکه همراه با نویز هست با کیفیت تر نشون میده!!!! و اینجاست که خطای نرم افزار نمایان میشه!!
در واقع شرکت کاسپین فقط و فقط صدای نویز موجود را حذف کرده اما چون این نویز در بازه فرکانسی بالا قرار داشته این نرم افزار تصور میکنه فایل دچار ضعف کیفیته!!
اما واقعیت چیز دیگریست
حالا شما اگه خودتون هم با نرم افزار های حرفه ای مثل adobe audition یا نرم افزار های مشابه، روی یه فایل صوتی کار کنید و نویز اون را حذف کنید صدا بهتر شده.
اما این نرم افزار فایل شما را با کیفیت پایین نشون میده در صورتی که فقط نویز مزاحم که هیچ ربطی به کیفیت نداره را شما حذف کردید.
حتی شما فایل 128 یا192 را با افزایش دسی بل صدا و دستکاری و بالا بردن ولوم اکولایزر ها فرکانس بالا در نرم افزار adobe audition و در نهایت ذخیره یه فایل جدید و ساختگی 320 میشه باهاش این نرم افزار را فریب داد!!
نمیدونم توانستم منظورم را خوب توضیح بدم یا نه!!
اما نمیشه به چنین نرم افزار های به صورت کامل تکیه کرد و به عنوان یه استاندارد قبولش کرد.
موفق باشید

helen1
03-22-2018, 12:33 PM
دوستان چطور میشه اهنگ های اورجینال ایتونز رو از fake تشخیص داد؟ یعنی مشخصه ای چیزی دارن که از رو اون بشه فهمید؟ اگه دارن چطور میشه و کجاس؟ و همچنین فروشگاه های دیگر موسیقی هم هستند که موسیقی ریپ میکنن و میفروشن مثل آمازون و cduniverce و ... نظرتون راجع به اونا چیه؟