توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معین راهبر ; خواننده و تنظیم کننده ; پدیده جدید موسیقی ایران
omidha
12-19-2014, 05:13 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
معین راهبر هستم، متولد 25/6/65 خواننده، تنظیم کننده و آهنگساز که دوران موسیقی خود را از سال 1370 آغاز کردم .
موسیقی را به صورت حرفه ای از سال 78 شروع که تا بحال 390 قطعه تنظیم ،190 آهنگ ساخته و افتخار این را داشته ام که در خدمت خوانندگانی چون شادروان ناصر عبداللهی، رضا صادقی(آلبوم جدیدش)، علیرضا کیوان فر، غلامرضا صنعتگر، حسن پیغان، شاهین آرین، حسین توکلی، پارسا پورعلی، محمد خیراتی، ایمان سیاه پوشان، برادر عزیزم محمود و سی ونه خواننده ی هرمزگانی و دوازده خواننده ی کشوری باشم .
تشکر ویژه از خداوند منان پدر، مادر ، و برادرم محمود که در کنارش خیلی چیزها را آموختم .
حرف آخر، یک کار موفق فقط به خواننده بر نمی گردد ، پشت سر او خیلی عوامل حضور دارند که اگر نباشند آن کار اصلا وجود خارجی نخواهد داشت .
معین راهبر / خرداد 1387
---------------------
دانلود 3 اثر با صدای معین راهبر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
----------------------
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
{ رادیو پاپ 7 - معین راهبر }
نویسنده : حجت حاجی زاده
مجری : سارا خرمی
ضبط : امید محبی ( استودیو پژواک خلیج فارس )
تهیه کنندگان : مهاد ماکان ، رایکوف
طراحی : ایوب گلزاری
اسپانسر : محمد آذری
تاریخ مصاحبه : شهریور 93
منتشر کننده : هرمزگانی دات نت ، بندریها
رادیو پاپ 7 - معین راهبر
...
...
رادیو
...
...
دریـافت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 3)
omidha
12-19-2014, 05:24 PM
معین راهبر: برای امسال دو سورپرایز بزرگ دارم!
موسیقی ما - «معین راهبر» یکی از تنظیم کننده های جوان موسیقی است که در سال 92 همکاری های متعددی با خوانندگان پاپ را تجربه کرد. او در آلبوم های «همین»، «اکسیژن» و «روبات» هم حضور داشت. همچنین تیتراژ سریال «عصر پاییزی» و چند تک قطعه دیگر با تنظیم معین راهبر شنیده شد. آخرین حضور وی در سال گذشته به قطعه «فصل بهار» باز می گردد. اثری که تیتراژ ویژه برنامه نوروزی شبکه سوم سیما با اجرای «احسان علیخانی» بود و شش خواننده با شش گویش متفاوت آن را اجرا کرده بودند. در سال جدید هم او دو قطعه را برای «نیما مسیحا» و «محمدرضا عیوضی» تنظیم کرد که مورد توجه قرار گرفت. چند دقیقه ای را با معین راهبر هم کلام شدیم و او برای ما از سال 93 و برنامه ها و البته سورپرایزهایی که دارد سخن گفت:
*این روزها مشغول همکاری با کدام خواننده ها هستید؟
در حال حاضر در آلبوم های چهار خواننده سرشناس موسیقی پاپ، به عنوان تنظیم کننده حضور دارم. اگر اجازه بدهید فعلا اسمی از این عزیزان برده نشود زیرا هنوز به قطعیتی بابت چیدمان قطعات نرسیده ایم و شاید تغییراتی حاصل شود. اما برای امسال دو سورپرایز بزرگ دارم! یعنی در تنظیم آلبوم های دو تن از چهره های مطرح موسیقی حضور دارم که با اتفاقات خوب و متفاوتی همراه خواهد بود. چندی پیش هم برای «نیما مسیحا» و «محمدرضا عیوضی» تنظیم هایی را انجام دادم که خدا را شکر با استقبال رو به رو شد. قطعه «نگاهتو ازم نگیر» با صدای محمدرضا عیوضی در قالب تیتراژ سریال «خط» از شبکه سه سیما پخش شد.
*این دو هنرمند خواننده جدید هستند یا قدیمی؟
از چهره های جدید هستند و مخاطبان موسیقی به این دو عزیز خیلی علاقه دارند. اسم این دو هنرمند را اجازه بدهید که سورپرایز باشد ولی اتفاقات خوبی در حال شکل گیری است. در کل هم اگر بخواهم خدمت شما از سالی که پیش رو دارم بگویم باید به این نکته اشاره کنم که سال 93 برای من سالی پرکار خواهد بود.
*شما نوروز امسال وظیفه تنظیم قطعه «فصل بهار» با حضور شش خواننده را بر عهده داشتید. ایده این قطعه چگونه شکل گرفت؟
«فصل بهار» یک فولک بندر عباسی است و قبلا توسط زنده یاد «ناصر عبداللهی» خوانده شد و آهنگ و شعر آن اثری از «حسن کریمی» بود. با طرح و ایده «مهدی یراحی» ما این خوانندگان را دور هم جمع کردیم. در مدت شش روز یا نهایتا یک هفته این کار را تنظیم کردم و بچه ها لطف کردند و خواندند. حتی من برای ساز «جفتی» و «عود» و سازهای ضربی و پوستی به بندرعباس سفر کردم و بعد از رکورد آنها به تهران بازگشتم. «کوشان حداد» در بخش مستر این قطعه حضور داشت و در زمینه کار هنری احساس ما به هم خیلی نزدیک است و با هم دوستان صمیمی هستیم. مستر قطعه هم بسیار خوب بود و مثل همیشه عالی بود و همه دوستان از این بخش تولید رضایت کافی داشتند.
*انتخاب و هماهنگی این شش خواننده توسط چه کسی انجام شد؟
همه خوانندگان از طریق مهدی یراحی در این مجموعه حاضر شدند اما خود من هم با تمامی این عزیزان دوستی صمیمانه ای داریم. اکثر وکال ها را خودم گرفتم و چند وکال هم نزد مهدی ضبط شد. نهایتا فکر می کنم آن نتیجه ای که می خواستیم از کار حاصل شد و مردم هم دوست داشتند. البته تولید این قطعه سختی های خاص خودش را هم داشت زیرا هماهنگی بچه ها برای اینکه به لهجه خودشان بخوانند یک مقدار سخت بود. آماده سازی شعر و پیاده سازی روی آهنگ در آن فرصت کم هم سختی های خاص خودش را داشت. در مجموع خروجی کار با رضایت تمامی عزیزان و مخاطبان همراه شد.
*قطعاتی که دو یا چند خواننده دارند معمولا با استقبال رو به رو می شوند اما به نظر شما چرا این قبیل آثار در موسیقی ایران خیلی کم تولید می شود؟
یک مقدار این سوال سخت است! تولید این آثار در کشورهای دیگر خیلی زیاد است که حداقل دو خواننده با هم دوئت می خوانند. من خواننده نیستم و واقعا نمی دانم که چرا خواننده های کمتر به سراغ تولید این قطعات می روند. اما قطعاتی که دو یا چند خواننده دارند برای هنرمندان ما بسیار مفید است. زیرا ادغام احساس دو نفر باعث می شود که مخاطبان بیشتری به سمت شنیدن آن کار ترغیب شوند و طرفداران هر خواننده با سبک و احساس خواننده دیگر آشنایی بیشتری پیدا کنند.
*یکی از جدیدترین کارهای شما قطعه «احساس دل بستن» با صدای «نیما مسیحا» بود. از تولید این قطعه برای ما بگویید و اینکه در آلبوم جدید او حضور دارید؟
قطعه جدیدی را داریم و فکر می کنم تا چند روز آینده منتشر شود. آن اثر ریتمیک تر است قطعا بیشتر شنیده می شود. قطعه «احساس دل بستن» هم شعر و ملودی بسیار خوبی داشت و از همان ابتدا مطمئن بودیم که با موفقیت و استقبال همراه می شود. احتمال همکاری من با «نیما مسیحا» در آلبوم جدیدش هم وجود دارد ولی هنوز هیچ چیز قطعی نیست.
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
نویسنده: وحید لشکری
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393
omidha
12-19-2014, 05:35 PM
9NIMA1
12-19-2014, 08:33 PM
کاراشو دنبال میکنم...(sm97)
آهنگ "باور نکن" خیییییییییییییلی قشنگه! (sm127)(sm176)
GreenWorld
12-19-2014, 08:40 PM
آهنگ"باور نکن" خیلی خوبه که اونم ملودیه خوبه علیرضا افکاریه بازم و کلا تنظیماشو چندوقته که دنبال کردم تو کارای بابک جهانبخش و چندتا کار رضا صادقی واقعا خوب بود و این دوتا کار آخر نیما مسیحی هم که واقعا همه چیزشون خوب بود...رقیبی شده واسه شهاب اکبری!!
daniyal
12-19-2014, 08:40 PM
(sm176)
amirsarab
12-19-2014, 08:58 PM
تنظیمای خوبی میزنه