توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این فن آقای خواجه امیری است یا فقط داد میزند ؟
keylight
12-31-2014, 05:56 PM
سلام دوستان یه سوال همیشه برام وجود داشته اونم اینه که احسان خواجه امیری اینجور خوندنش یه سبکی از تلفیق سنتی هست و مهارت زیادی میخواد یا فقط داد میزنه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
یکی از استاد های موسیقی میگفت صداش قدرت زیاده داره خب قبول اما این قدرت زیاد فقط داد زدنه یا چهچحه هم دیده میشه ؟
چون من خودم که آماتورم وقتی میخوام صدام یه لرزشی توش بیوفته سرمو تکون میدم که این فک نکنم درست باشه اما احسان هم وقتی میره تو اوج
۱- میکروفون رو زیاد عقب جلو میکنه که این خودش کلی تنش تو صدا ایجاد میکنه خوبه اما مهارت حنجره نیست
۲ - دهنش باز میشه کامل مشخصه که داد میزنه یه عزیزی هم میگفت از بس آهنگاش سخته کسی دیگه هم باشه ریپ میزنه تنها راه خوندنش همینه
لطفا حتما این ویدیو که اجرای زنده آهنگ من و به حال من رها نکن تو که برای من همه کسی هست رو ببینید و نظر کارشناسی خودتون رو بگید تا منم آگاه بشم
نکته :
درضمن من از طرفدارای احسانم البته فقط تو موزیکاش نه اجرای زندش
اولین بار که کنسرتش رفته همین آهنگ رو اجرا کرد جدا داشتیم از خنده میمردیم فکر کردیم رو فرم نیست !
بعد که اومدم ویدیو های کنسرتشو تو نت دیدم فهمیدم کلا این همیشه همینجوری میخونه !
kourosh2545
12-31-2014, 06:54 PM
کلا ادبیاتت برای نقد خیلی بد هست اول ادبیاتت رو درست کن ( دهنش باز می شه و داد می زنه ) اینا برای یک خواننده که از نوجوانی داره موسیقی کار می کنه درست نیست .
بعدشم شما که خودت می گی آماتور هستی بهتره در مورد خواننده های آماتور نظر بدی و نقد حرفه ای رو بسپاری به عهده ی حرفه ای هایی که تجربه و سواد کافی رو تو این کار دارن .
بعدشم هر موقع تونستی کار حرفه ای انجام بدی می تونی در مورد کار های خواننده های حرفه ای نظر بدی .
و در آخر قبل از اینکه خواستی در مورد یک خواننده ی حرفه ای نظر بدی اول به سابقش تو کار موسیقی ، تک آهنگاش ، آلبوماش و کنسرتای موفقش و از همه مهمتر به مخاطبای بسیار فراوانش فکر کن بعد نظر بده .
Chavosh
12-31-2014, 06:57 PM
اره منم قبلا اجرای زندشو دیدم کلیپاشو اصلا نرمال رفتار نمیکنه نمیدونم از اول اینجور بود یا تازگیا اینطور شده
مثلا اصفهانی که به سبک همین احسانم نزدیکه خیلی اروم بدون تنش میخونه کاملا مسلط اما احسان همین ایرادایی که نوشتیو داره با اینکه اجرای زندش میگن خیلی خوبه من نرفتم کنسرتش
keylight
12-31-2014, 07:13 PM
کلا ادبیاتت برای نقد خیلی بد هست اول ادبیاتت رو درست کن ( دهنش باز می شه و داد می زنه ) اینا برای یک خواننده که از نوجوانی داره موسیقی کار می کنه درست نیست .
بعدشم شما که خودت می گی آماتور هستی بهتره در مورد خواننده های آماتور نظر بدی و نقد حرفه ای رو بسپاری به عهده ی حرفه ای هایی که تجربه و سواد کافی رو تو این کار دارن .
بعدشم هر موقع تونستی کار حرفه ای انجام بدی می تونی در مورد کار های خواننده های حرفه ای نظر بدی .
و در آخر قبل از اینکه خواستی در مورد یک خواننده ی حرفه ای نظر بدی اول به سابقش تو کار موسیقی ، تک آهنگاش ، آلبوماش و کنسرتای موفقش و از همه مهمتر به مخاطبای بسیار فراوانش فکر کن بعد نظر بده .
معلومه که دایی داریا (sm77)
و نه ربطی به اینایی که گفتی نداره .
keylight
12-31-2014, 07:17 PM
اره منم قبلا اجرای زندشو دیدم کلیپاشو اصلا نرمال رفتار نمیکنه نمیدونم از اول اینجور بود یا تازگیا اینطور شده
مثلا اصفهانی که به سبک همین احسانم نزدیکه خیلی اروم بدون تنش میخونه کاملا مسلط اما احسان همین ایرادایی که نوشتیو داره با اینکه اجرای زندش میگن خیلی خوبه من نرفتم کنسرتش
من کنسرتشم رفتم همینجوریه دقیقا منتها احساس میکنم چون ترانه ها و ملودی هاش به دل مردم نشسته کمتر کسی میاد بگه احسان خواجه امیری بزرگ داد میزنه چحچه نمیزنه ...
چون حتما خودتم در جریانی که مثلا شجریان وقتی میخونی دهانش خیلی کم باز میشه و صدا هم از حنجره قدرت داره نه بر اثر داد
حالا نمیخوام شجریان و خواجه امیری رو مقایسه کنم اما بلاخره احسانم داره پاپ سنتی میخونه دیگه ..... یعنی بخشی از کارش سنتیه
خیلی ها میگن صداش قدرت داره اما من میگم فقط داد میزنه
Chavosh
12-31-2014, 07:20 PM
من کنسرتشم رفتم همینجوریه دقیقا منتها احساس میکنم چون ترانه ها و ملودی هاش به دل مردم نشسته کمتر کسی میاد بگه احسان خواجه امیری بزرگ داد میزنه چحچه نمیزنه ...
چون حتما خودتم در جریانی که مثلا شجریان وقتی میخونی دهانش خیلی کم باز میشه و صدا هم از حنجره قدرت داره نه بر اثر داد
حالا نمیخوام شجریان و خواجه امیری رو مقایسه کنم اما بلاخره احسانم داره پاپ سنتی میخونه دیگه ..... یعنی بخشی از کارش سنتیه
خیلی ها میگن صداش قدرت داره اما من میگم فقط داد میزنه
ببین اجرای زنده با ااستدیو فرق میکنه
Ehsan Khaje Amiri - Cheraghe Zendegii
احسان در اینکه صداش انعطاف زیادی داره شکی نیس منتهی اجراش زندش اونجوریه ! خیلی مسلط نمیخونه من دو دقیقشو دیدم یه لحظه اروم نگرفت ! همین اهنگ که نوشتم پتانسیل صداشو نشون میده
MrA_Chavoshi
12-31-2014, 07:24 PM
قبلا کنسرتاش رو خیلی تروتمیز میخوند اما جدیدا سرکاری فقط ساده میخونه ..خیلی تفاوت هست بین اجرای اوایلش که انگیزه داشت با الان که کارش گرفته و کنسرت رو با پولش نگاه می کنه
این تحریر ها رو قبلا کامل میزد ..سرکاری نبود
الان اصلا به اونجا نمیبره که بخواد با تمام وجود اجرا کنه
این اجراشم دیدم بیشتر "ویبر" میزنه ..یه جاهایی هم تحریر ریزی میزنه.. چند جا هم تحریرو نمیرنه و فقط می کشه که به نظرم یکی دو جا از گام هم خارج میشه
keylight
12-31-2014, 07:41 PM
خودت به من بگو بهشت تو کجای این همه جهنمــــــــــه
این بخش آخر اللخصوص ----- جهنمه ---- احساس داد زدنو میده .... درسته یا دارم اشتباه میکنم ؟
- در این که خواننده توانایی هست شکی نیست فقط داریم تحلیل میکنیم.
Gsshop
12-31-2014, 07:44 PM
هرکی یه کاراکتری داره
اینم یه مدلشه
دلیل بر داد زدن نیست
با کیفیت پایین صدابرداری در ایران باید هم داد زد
شهرام شکوهی هم داد میزنه
keylight
12-31-2014, 07:53 PM
نه ربطی نداره این تو آمریکاشم با همین شکل اجرا داشت ..... این که تو ایران کیفیت صدا برداری پاییینه یه بهونست
۲ - هستن مثله احسان افرادی که داد میزنن یه نمونشم که شما نام بردی شهرام شکوهی ..... اما خیلی ها هم هستن داد نمیزنن (sm128)
keylight
12-31-2014, 08:03 PM
ببین اجرای زنده با ااستدیو فرق میکنه
Ehsan Khaje Amiri - Cheraghe Zendegii
احسان در اینکه صداش انعطاف زیادی داره شکی نیس منتهی اجراش زندش اونجوریه ! خیلی مسلط نمیخونه من دو دقیقشو دیدم یه لحظه اروم نگرفت ! همین اهنگ که نوشتم پتانسیل صداشو نشون میده
عجب آهنگی بود عجب چخچه ای میزد
این آهنگش و ببینی چی میگی ~؟
آهنگ دوستی هست این
که از دنیا و مافیها به لطف دوست مینازم ........
.....
12-31-2014, 08:11 PM
حق با شماست
افتضاح بود
صداش اصلا برد نداره
البته این ناتوانی رو میشه توی آهنگای استودیو ییش هم حس کرد
keylight
12-31-2014, 09:18 PM
یه کنسرت داشت تو تورنتو آهنگ دوستی رو اجرا کرده اینم ببینید ! [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
داد میزنه برادر داد !!!!
Q_MARS
12-31-2014, 09:21 PM
اخ که حرف دل ما رو زدی
واقعا اجرای زندش مسخره است من هم ویدیو های اجرای زنده شو تو یو تیوب دیدم مثلا واسه اهنگ نابرده رنج اجرای لس انجلس ش رو من دیدم وقتی میخواد اوجش رو بخونه ادم خنده اش میگیره!!!!
من که وقتی اجرای زندش رو دیدم واقعا خیلی بهم برخورد اخه این همه تفاوت بین استودیو و لایو دیگه خیلی مشکوکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه جورایی ازش بدم اومد
vahid
12-31-2014, 09:21 PM
پارسال یه اشاره کوچیک تو یکی از بحثها در این زمینه داشتم، الان خوب شد این بحث مطرح شد که بیشتر بهش پرداخته بشه...
من دو سال متوالی (امسال و پارسال) که احسان اومد شیراز، کنسرتشو رفتم...
پارسال توی اجراش از اول تا آخر تمام کارها رو به جای تحریر فقط داد زد... جوری که دیگه آخرای کنسرتم کفرم در اومده بود... حالا تو این اجرایی که گذاشتی گهگاهی تحریر هم میزنه ولی اون روز تعطیل تعطیل بود.... ولی آخر برنامه به عنوان حسن ختام اجراش، آهنگ پرنده رو با یه مقدمه سنتی اجرا کرد که کلا با تحریر بود... به قدری فوق العاده اجرا کرد که با همین یه اجرا اشکالهای کارهای قبلیشُ میشد نادیده گرفت...
امسال هم یه مقدار شرایطش بهتر بود ولی اون اجرای فوق العاده آخری رو نداشت... تو هر آهنگ بعضی جاها رو تحریر میزد، بعضی جاها رو هم فقط داد میزد...
در کل اگه خودش بخواد، توانایی تحریر زدن دارن... خیلی خوب هم داره... ولی توی کنسرتهاش، مخصوصا کنسرتهای شهرستان ها، خودشو اذیت نمیکنه و به داد زدن اکتفا می کنه!! حتی بعضی وقتها بدتر از اون ریتمُ هم گم می کنه (sm25)
ولی توی بعضی اجراهاش واقعا بی نقصه... نمونه ش همون اجرای سال 86 که به صورت ویدیو سی دی پخش شد... یا کارهای استودیوییش که معمولا بی نقصه....
Gsshop
12-31-2014, 09:28 PM
حالا دم البومی این بیچاره رو هو بکوبید
keylight
12-31-2014, 09:32 PM
دهنش بیش از حد باز میشه !! توی موسیقی سنتی کسی که دهنش باز میشه زیاد یعنی خواننده محسوب نمیشه (sm128)(sm128)
برای مثال یه زمانی میخواستن ارزش صدای همایون شجریان با پردش رو مقایسه کنن یه استادی میگفت همه چی رو بزار کنار (sm81)
فقط به میزان باز شدن دهان محمدرضا شجریان با همایون نگاه کن میفهمی واقعانی همایون به راه هنر رفت نه راه پدر
MrA_Chavoshi
12-31-2014, 09:49 PM
پارسال یه اشاره کوچیک تو یکی از بحثها در این زمینه داشتم، الان خوب شد این بحث مطرح شد که بیشتر بهش پرداخته بشه...
من دو سال متوالی (امسال و پارسال) که احسان اومد شیراز، کنسرتشو رفتم...
پارسال توی اجراش از اول تا آخر تمام کارها رو به جای تحریر فقط داد زد... جوری که دیگه آخرای کنسرتم کفرم در اومده بود... حالا تو این اجرایی که گذاشتی گهگاهی تحریر هم میزنه ولی اون روز تعطیل تعطیل بود.... ولی آخر برنامه به عنوان حسن ختام اجراش، آهنگ پرنده رو با یه مقدمه سنتی اجرا کرد که کلا با تحریر بود... به قدری فوق العاده اجرا کرد که با همین یه اجرا اشکالهای کارهای قبلیشُ میشد نادیده گرفت...
امسال هم یه مقدار شرایطش بهتر بود ولی اون اجرای فوق العاده آخری رو نداشت... تو هر آهنگ بعضی جاها رو تحریر میزد، بعضی جاها رو هم فقط داد میزد...
در کل اگه خودش بخواد، توانایی تحریر زدن دارن... خیلی خوب هم داره... ولی توی کنسرتهاش، مخصوصا کنسرتهای شهرستان ها، خودشو اذیت نمیکنه و به داد زدن اکتفا می کنه!! حتی بعضی وقتها بدتر از اون ریتمُ هم گم می کنه (sm25)
ولی توی بعضی اجراهاش واقعا بی نقصه... نمونه ش همون اجرای سال 86 که به صورت ویدیو سی دی پخش شد... یا کارهای استودیوییش که معمولا بی نقصه....
(sm120)حرف منو زدی
دولتنگت بودیم (sm173)اوستاد صفاریانتونم بالاخره یه کار قابل دفاع تنظیم کرد (sm120)
Gsshop
12-31-2014, 09:57 PM
(sm120)حرف منو زدی
دولتنگت بودیم (sm173)اوستاد صفاریانتونم بالاخره یه کار قابل دفاع تنظیم کرد (sm120)
تحریر فقط ممر (sm120)
MrA_Chavoshi
12-31-2014, 10:17 PM
تحریر فقط ممر (sm120)
تحریری نشونت بدم (sm2) باید گلیساندو بزنی (sm2)
Gsshop
12-31-2014, 10:21 PM
تحریری نشونت بدم (sm2) باید گلیساندو بزنی (sm2)
(sm2) مورچه چیه کله پاچش چی باشه
keylight
12-31-2014, 10:27 PM
تحریر فقط ممر (sm120)
منظورت از ممر همون ممرض یا به عبارتی محمدرضا هدایتی خودمونه که جدیدا خواننده شده ؟!؟
این --->> [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ؟؟؟
vahid
12-31-2014, 10:33 PM
(sm120)حرف منو زدی
ها تقریبا همون که تو گفتی (sm120)
این روزا خیلی سرم شلوغه، بد جور از بازار روز موسیقی عقب افتادم... بعد از آلبوم حامی، هیچکدوم از آلبومهایی که خریدم، حتی باز هم نکردم (sm25)
vahid
12-31-2014, 10:34 PM
منظورت از ممر همون ممرض یا به عبارتی محمدرضا هدایتی خودمونه که جدیدا خواننده شده ؟!؟
این --->> [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ؟؟؟
ممر = MrA_Chavoshi (sm120)
vahid
12-31-2014, 10:48 PM
می بینم که الی هم به جمع سبزک ها اضافه شده (sm120)
MrA_Chavoshi
12-31-2014, 11:07 PM
می بینم که الی هم به جمع سبزک ها اضافه شده (sm120)
انقد گفت این تیرو عوض کنی اون تیترو عوض کن سبزش کرد خودشو خلاص کرد امیر (sm2)
vahid
01-01-2015, 12:04 AM
انقد گفت این تیرو عوض کنی اون تیترو عوض کن سبزش کرد خودشو خلاص کرد امیر (sm2)
(sm108)
newkarbar
01-01-2015, 03:10 AM
چه بحث تخصصی ای، دم همتون قیف(sm128)(sm74)(sm118)(sm155)