PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

Gambler
05-12-2015, 09:28 PM
عمران زاده: بچه ها کری خوانی ندارند

مدافع تیم استقلال پس از پایان تمرین امروز تیمش گفت: این بازی تنها دلخوشی هواداران است و امیدوارم هواداران، با پیروزی در این بازی ناکامی امسال را فراموش کنند.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

حنیف عمران زاده در رابطه با بازی آخر این تیم با پرسپولیس گفت: این بازی تنها دلخوشی هواداران است، بعد از ناکامی در لیگ برتر، جام حذفی و کسب سهمیه آسیا، با پیروزی در این بازی می توانیم کمی هواداران را شاد کنیم و امیدوارم با پیروزی در این بازی آنها هم ناکامی های امسال ما را فراموش کنند.

وی در پاسخ به اینکه برای سرخپوشان کری می خواند یا خیر گفت: دیگر کری خواندن از ما گذشته است، من هفت سال است که دارم در این تیم بازی می کنیم و دربی های زیادی را تجربه کرده ام، ولی پرسپولیس بازیکنان جوانی دارد و فکر می کنم به جز نوری و نورمحمدی، کسی از این تیم در دربی حاضر نشده باشد، معلوم است که آنها باید کری بخوانند نه من.

عمران زاده درباره بازی نکردن خود در بازی با تیم تراکتورسازی گفت: من شیر خورده و مسموم شده بودم، به همین دلیل دو سه روز در تمرینات نبودم، در آن بازی با صلاحدید کادرفنی از بازی بیرون ماندم اما در حال حاضر آماده ام و انشالله در دربی سعی می کنم بازی خوبی از خودم ارائه دهم.

او در پایان گفت: برگزار شدن دربی در هفته آخر هم خوب است و هم بد، امیدوارم با پیروزی ما در این بازی، لیگ برای ما و هواداران خوب تمام شود.

(sm2)

Gambler
05-12-2015, 09:44 PM
زرینچه: آرزو برجوانان عیب نیست ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm2)

ehsansalehi
05-13-2015, 06:54 AM

ehsansalehi
05-13-2015, 07:03 PM
بهترین دلجویی از هواداران پیروزی در دربی است
معاون اجرایی باشگاه استقلال گفت: نمی خواهم نتایج استقلال را توجیه کنم، اما واقعا امسال نمی شد بهتر ازاین در استقلال نتیجه گرفت

معاون اجرایی باشگاه استقلال پیش از دربی 80 و اتمام رسمی فصل جاری گفت: واقعا فصل خوبی را پشت سر نگذاشتیم. به خصوص این اواخر که روزهای کابوس واری را سپری کردیم. امیر عرب در گفت و گو با همکار ما اضافه کرد: امسال اتافاقات نادری در باشگاه استقلال افتاد. اتفاقاتی که هر کدام از آن ها می توانست یک باشگاه بزرگ را به ورطه نابودی بکشد. همه این اتفاقات در یک فصل برای استقلال اتفاق افتاد، اما لااقل استقلال از هم گسیخته نشد. امر عرب گفت: من این حرف ها را نمی زنم که نتایج استقلال را توجیه کنم، اما واقعا استقلال نسبت به بضاعتی که داشت بهتر کار کرد و نتیجه گرفت.

معاون اجرایی استقلال اضافه کرد: بعضی ها یک طرفه به قاضی می روند و از سرمربی استقلال یک طرفه قضاوت می کنند. بدون این که شرایط امیر را در استقلال درک کنند. به نظر من این خیلی غیر منصفانه است که در این شرایط شمشیر را برای امیر از رو بسته باشیم و با فراموش کردن سوابق درخشان کاری او، اینطور با آبرویش بازی کنیم. آن هم در روزهایی که در آستانه دربی هستیم.

عرب در خاتمه نیز گفت: در هر صورت امیدوارم که تیم استقلال لااقل در این یکی دو روزه آخر به آرامش برسد و بتواند با یک پیروزی خوب در دربی، جبران این فصل بد را برای هوادارانش بکند.

ehsansalehi
05-14-2015, 07:33 AM

ehsansalehi
05-16-2015, 10:18 PM

sadegh1
05-16-2015, 10:21 PM
نمادِ ۴ استقلال واقعی است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: درگیری رخ داده بین من و مکانی ناشی از فشار عصبی بود و من از همه عذر می*خواهم ولی مکانی نباید عدد ۶ را به تماشاگران ما نشان می*داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، استقلال روز گذشته با نتیجه یک بر صفر دربی را واگذار کرد اما مهم*ترین اتفاق بازی دیروز درگیری حنیف عمران*زاده با سوشا مکانی بود که پس از پایان مسابقه رخ داد. مدافع تیم استقلال بعد از آنکه مکانی به سمت تماشاگران استقلال عدد 6 را نشان داد از کوره در رفت و در دفاع از هواداران عصبانی استقلال با دروازه*بان پرسپولیس درگیر شد که بازیکنان در نهایت طرفین را از یکدیگر جدا کردند.

عمران*زاده در گفت*وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به اتفاقات بازی دیروز و شکست استقلال صحبت*هایش را این گونه انجام داد.

فارس: چطور شد باز هم در دربی باختید؟

ما دوباره روی ضربات کاشته گل خوردیم. اتفاقی که امسال زیاد رخ داد. چندین موقعیت هم در جریان بازی داشتیم و می*توانستیم از آنها استفاده کنیم اما نشد.

فارس: روی صحبتت با مردم و طرفداران استقلال چیست؟

فقط عذرخواهی و باز هم عذرخواهی. ما باید به مردم جواب پس بدهیم و وقتی در خیابان آنها را ببینیم از آنها معذرت می*خواهیم.

فارس: امسال چرا شرایط استقلال این گونه پیشرفت که تیم در نهایت ششم شد.

خیلی* چیزها دخیل بود و فقط به این اشاره کنم که همه چیز به کادر فنی و بازیکنان ربط پیدا نمی*کرد. اول فصل اسپانسر خوب جلو آمد ولی با خصوصی*سازی کمر تیم را شکستند. شما که می*دانستید این تیم*ها به همین زودی فروش نمی*رود چرا این کار را کردید؟ لااقل همه چیز را به آخر فصل موکول می*کردید. چه بگویم حرف زیاد است ولی در این شرایط که مردم و طرفداران استقلال ناراحت هستند بهتر است خیلی چیزها را باز نکنم.

فارس: مشکلات استقلال فقط به همین چیزها بود؟

نه. از حرف من سوءبرداشت نشود. من بازیکن به اندازه خودم مقصر هستم و این را قبول دارم. فکر می*کنم کل تیم استقلال به این موضوع واقف باشند و اشتباهات خود را بپذیرند اما یادتان باشد مشکلات مالی، رفتن بازیکنان خوب در نیم*فصل، عدم تزریق پول در زمان مناسب و ... باعث شد استقلال نتیجه نگیرد.

فارس: برخی از بازیکنان معتقد بودند که وقتی 8 ماه پول نگیرند نمی*توانند روی فوتبال تمرکز کنند تو چه نظری داری؟

من نمی*خواهم در مورد بحث پول زیاد حرف بزنم چون مردم فکر می*کنند تمام فکر و ذکر ما این موضوع است. به خدا قسم اصلا علاقه*ای ندارم در مورد این مسائل حرفی بزنم ولی این حرف امروز ما نبود و هفته*ها است که صحبت از پرداخت پول و شارژ روحی بازیکنان می*شود. شما که خبرنگار هستی به اندازه درآمدت برنامه*ریزی می*کنی و ما فوتبالیست*ها به اندازه درآمدمان برنامه*ریزی می*کنیم. من فقط به این موضوع اشاره کنم مردم بدانند ما هر سال با استقلال قرارداد می*بندیم و وقتی فصل تمام می*شود فقط 20 تا 30 درصد پولمان را گرفته*ایم و بقیه*اش به مطالبات ما هر سال اضافه می*شود.

این را بدانید بازیکنی مثل امیرحسین صادقی، آرش برهانی و حتی خود من یک و نیم میلیارد تومان از استقلال طلبکار هستیم و این مطالبات مبالغ سال*های گذشته است فقط این جمله را گفتم که مردم در جریان همه چیز قرار بگیرند.

دیگر هم اجازه بدهید در مورد مسائل مالی حرفی نزنم و صحبتی نکنم تا در وقت مناسب به مشکلات استقلال اشاره کنم.

فارس: به آخر بازی برسیم جایی که با سوشا مکانی درگیر شدی جریان چه بود؟

اول از همه بگویم اگر حرکت من زشت بود و مردم آن را دیدند از همه عذرخواهی می*کنم ولی من به دفاع از طرفداران تیمم این کار را انجام دادم.

حرکت من اصلا قشنگ نبود و من بعد از بازی دیدم مکانی به سمت طرفداران استقلال رفت و چندین بار عدد 6 را به آنها نشان داد.

طبیعی است بازی را واگذار کرده بودیم و فشار زیادی تحمل می*کردیم.

من هم به سمت مکانی رفتم و به او گفتم که این چه حرکتی است که انجام می*دهی؟ در کل فکر کنم درگیری روی فشار عصبی طرفین اتفاق افتاد.

فارس: می*شد این اتفاق هم نیفتد؟ درست است؟

من که توضیح دادم همه مشکل من اینجا بود که مکانی باید سمت طرفداران پرسپولیس می*رفت و خوشحالی*اش را در حضور آنها انجام می*داد نه اینکه باعث شود تماشاگر ما بعد از باخت بیشتر تحریک شود. من به او گفتم دستت را ببند و دیگر عدد 6 را نشان نده.

فارس: تماشاگران استقلال هم بعد از این موضوع تشویقت کردند.

آنها به من لطف داشتند و درکشان می*کنم که خیلی عصبی بودند. وقتی دربی را ببازی، جام نگیری و آسیایی نشوی معلوم است که باعث ناراحتی می*شود.

از قول من بنویسید خاک پای آن تماشاگرانی هستم که دیروز 90 دقیقه حرص خوردند و به نمایندگی از تمام بازیکنان از آنها عذرخواهی می*کنم. خدا شاهد است به دنبال دعوا و حاشیه نبودم و فقط ناراحت بودم که عصبانیت آنها دو چندان می*شود.

فارس: محسن بنگر مدعی شده استقلالی*ها ظرفیت باخت نداشتند و شاید به نوعی به تو کنایه زده است حتی او مدعی شده عدد 4 کاذب است ولی 6 واقعیت داشته است.

بنگر نظرش را گفته و او دوست خوب من است حتی در بین دو نیمه با او کلی حرف زدم اما محسن چون خودش در آن 4 دربی و نمادی که برای استقلالی*ها به وجود آمده حضور نداشت این حرف را زده است. من در هر 4 بازی بودم ولی بنگر نبود و شاید به خاطر این این مسائل را مطرح کرده.

فارس: به عنوان سوال پایانی فصل بعد در استقلال هستی؟

من با استقلال قرارداد دارم و اجازه بدهید چند روزی از این فصل کابوس*وار بگذرد بعد همه چیز را مشخص می*کنم.

MAVI
05-16-2015, 10:58 PM

حاشا به غیرتت بچـــــــــــــــــــــه غــــــ(sm128)ول !
این داعشی حقشه

ehsansalehi
05-19-2015, 05:54 AM

ehsan1361
05-19-2015, 09:15 AM

ehsan1361
05-19-2015, 09:18 AM
غیرت (sm127)

حمله تند مجیدی به قلعه‌نویی و مدیران استقلال
فرهاد مجیدی بازیکن سابق استقلال با انتشار پستی در اینستاگرام به امیر قلعه نویی و هیئت مدیره استقلال حمله کرد و آنها را بی کفایت نامید.

هواداران عزیز و دوست داشتنى
روزهاى روشن استقلال نزدیک است. بزودى بى کفایت ترین هیأت مدیره و کادرفنى تاریخ باشگاه بزرگ استقلال کنارخواهدرفت و دوباره به کمک وحمایت شما"عدد ونماد" جدیدى را براى همه استقلالى هاى عزیز در سراسر جهان خلق خواهیم کرد.
نتایج ضعیف استقلال و ایجاد مشقت هاى روحى براى هواداران در سراسر ایران زمین طى دو فصل گذشته، براى همیشه در کارنامه سیاه اقایان پر مدعى ثبت خواهدشد!
بى شک درکنار شما خواهم بود و سرود پر افتخار قهرمانى استقلال را درکنار همه هواداران دوست داشتنى خواهیم سرود.

ehsansalehi
05-19-2015, 10:37 AM
اشکم در آمد(sm74)

شایعه تلخ و جدی/ تغییر نام استقلال تهران!

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

در حالی که تنها چند ساعت به آغاز مزایده چهارم سرخابی‌ها زمان باقی مانده، گفته می‌شود دو مجموعه سایپا و ایران‌خودرو به ترتیب برای خرید باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به سازمان خصوصی‌سازی پاکت داده‌اند.

در همین راستا شنیده می‌شود ایران‌خودرو قصد دارد در صورت خرید آبی‌ها، نام خودش را به انتهای اسم این باشگاه اضافه کند و این تیم را با نام «استقلال ایران‌خودرو» وارد مسابقات کند. حالا باید صبر کرد و دید این اتفاق رخ می‌دهد یا نه؟

Milik
05-19-2015, 10:39 AM
پرویز خان داره میاد (sm118)

Gambler
05-19-2015, 10:57 AM
(sm118)

ehsan1361
05-19-2015, 11:05 AM
در حالی که مجیز گویان اردشیر و دار و دستش از ترس ِ ... لال شدن ، فرهاد آفتابه گرفت روش
حاشا به غیرتت (sm127)

ehsan1361
05-19-2015, 11:15 AM

ehsansalehi
05-19-2015, 11:22 AM

(sm77)

ehsan1361
05-19-2015, 11:24 AM
بله آقا بعله
مطمئن باشین نمیزاره استقلال فصل بعد نتیجه بگیره (sm3)
فقط پرویز میتونه از پس اردشیر و لیدرهاش بر بیاد

Gadfly
05-19-2015, 11:39 AM
پرویز خان داره میاد (sm118)
(sm118)

Milik
05-19-2015, 01:27 PM
باشگاه استقلال برای فصل آینده قصد دارد هدایت این تیم را به یک مربی جدید بسپارد و از این رو ۳ گزینه داخلی و ۲ گزینه خارجی جزو کاندیداهای سرمربیگری آبی‌پوشان هستند.

با اعلام مقداد نجف‌نژاد، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال پرویز مظلومی هم یکی از گزینه‌های این باشگاه است که قرار شده تمام کاندیداها برنامه‌های خود را به هیئت مدیره بدهند.

مظلومی که سابقه هدایت استقلال را دارد، جزو مربیانی است که به زودی برنامه‌هایش را به باشگاه خواهد داد. وی این خبر را تأیید کرد.

sadegh1
05-19-2015, 04:07 PM
اشکم در آمد(sm74)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

در حالی که تنها چند ساعت به آغاز مزایده چهارم سرخابی‌ها زمان باقی مانده، گفته می‌شود دو مجموعه سایپا و ایران‌خودرو به ترتیب برای خرید باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به سازمان خصوصی‌سازی پاکت داده‌اند.

در همین راستا شنیده می‌شود ایران‌خودرو قصد دارد در صورت خرید آبی‌ها، نام خودش را به انتهای اسم این باشگاه اضافه کند و این تیم را با نام «استقلال ایران‌خودرو» وارد مسابقات کند. حالا باید صبر کرد و دید این اتفاق رخ می‌دهد یا نه؟

این دیگه خیلی مسخره هست به اسمش چیکار دارین(sm77)

saeeddj
05-20-2015, 12:29 AM
اشکم در آمد(sm74)

تا چه حد صحت داره؟؟

ehsansalehi
05-21-2015, 07:45 AM

MEHRAN_DRAGON
05-26-2015, 06:08 PM

MAVI
05-26-2015, 06:10 PM

خبرگزاری تسنیم: گزینه‌های سرمربیگری تیم فوتبال استقلال برای فصل آینده مشخص شدند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، با وجود اینکه تکلیف باشگاه استقلال در مزایده چهارم سازمان خصوصی‌سازی مشخص نشده است اما مسئولان این باشگاه در حال بررسی گزینه‌های سرمربیگری استقلال هستند.
با وجود اینکه نام‌ مربیان خارجی چون لوتار ماتئوس آلمانی، کلاس تاپ مولر، دونادونی و فیلپ تروسیه برای هدایت استقلال مطرح شده است اما خبر می‌رسد که داریوش یزدانی یکی از گزینه‌های اصلی سرمربیگری استقلال برای فصل آینده است. البته یک گزینه دیگر در اندازه‌های افشین قطبی، سرمربی پیشین پرسپولیس هم جزو گزینه سرمربیگری آبی‌پوشان است که نام این مربی هنوز فاش نشده است.
همچنین مدیرعامل باشگاه استقلال از بررسی سه گزینه خارجی برای هدایت این تیم خبر داده است. باید دید که در نهایت اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال چه تصمیمی خواهند گرفت و چه کسی را جانشین امیر قلعه‌نویی خواهند کرد.
__________________________________________________ __

پ.ن : قحطی گزینه و سرمربی که نیست یه لنگی 1000 تومنی بیاد بشه سرمربی

ehsansalehi
05-26-2015, 06:35 PM
مهــــــــــــــــران دراگـــــــون(sm16)

پــــسر تو کجایی (sm39)
جات خالیه... (sm19)

MAVI
05-26-2015, 07:44 PM

سجاد شهباززاده (sm127) مهاجم تیم استقلال تهران در گفتگو با طرفداری، در مورد شرایط تیمش گفت:" ما سال پر فراز و نشیبی را طی کردیم و سال بسیار بدی برای ما بود چون همه جوره مشکلات گریبان گیر ما بود که باعث شد نتایج در خور استقلال کسب نکنیم. امیدوارم مشکلات فصلی که گذشت در فصل جدید تکرار نشود."

وی در مورد اینگه گفته می شود مدیر عامل تیم قصد دارد از قرار داد بازیکنان و کادر فنی 20 درصد کم کند، عنوان کرد:" باشگاه حق دارد این کار را انجام دهد چون اگر ما نتیجه می گرفیتم پاداش هایی در نظر می گرفتند پس عدم نتیجه گیری این مشکلات را هم دارد و من از این بابت مشکلی ندارم."

مهاجم استقلال در مورد برنامه اش برای فصل بعد و اینکه در استقلال می ماند یا خیر، اظهار داشت:" من دوست دارم در استقلال بمانم ولی بایدشرایط تیم را بسنجیم چون هنوز تیم بلاتکلیف است و مربی تیم مشخص نشده است. طی چند روز آینده تصمیمم را اعلام خواهم کرد." (sm127)

MEHRAN_DRAGON
05-27-2015, 12:56 PM
مهــــــــــــــــران دراگـــــــون(sm16)

پــــسر تو کجایی (sm39)
جات خالیه... (sm19)

داداش همين دورو برا اينجا مثل قديم نيست كم ميام (sm172)

ehsansalehi
05-27-2015, 01:25 PM
داداش همين دورو برا اينجا مثل قديم نيست كم ميام (sm172)
آره،
یه مشت کاربر اومدن اصلا منعلون نیست کین
نام ها ی کاربری هم هرکی گفت همون میشه معلوم نیست طرف قدیمه ، جدیده ! چندتا ارسال داشته

جایی دیگه بچه ها نیست بیایم اونجا فیسبوقی یا سایت جایی که همون قدیمی ها را بشه پیدا کرد(sm54)

ehsansalehi
05-28-2015, 07:35 AM

ehsansalehi
05-31-2015, 06:21 AM

ehsansalehi
05-31-2015, 06:30 AM
سوابق فنی 5 گزینه هدایت استقلال
5 مربی، احتمالا از بین خود یکی را به جای قلعه‌نویی روی نیمکت هدایت استقلال می‌ فرستند.

براساس نوع نتایج، شانس منصوریان برای برعهده گرفتن سکات هدایت استقلال بیشتر از بقیه می‌نماید:

1. جواد زرینچه:
متولد 1345
* سال های حضور در استقلال 67 تا 70، 72 تا 81
* سابقه سرمربیگری در استقلال: 4 بازی آخر لیگ 78ـ77 با 4 برد. 3بازی آخر لیگ 82 ـ 81 با یک برد، یک مساوی، یک باخت

2. پرویز مظلومی
متولد 1333
* سال های حضور در استقلال 52 تا 54، 57 تا 67
* سابقه سرمربیگری در استقلال: لیگ 89 و 90، با کسب 65 و 66 امتیاز/ قهرمان جام‌حذفی 90 با استقلال
*سابقه دستیاری در استقلال: 7 سال

3. مجید نامجومطلق
متولد 1345
* سال های حضور در استقلال 64 تا 70
*سابقه سرمربیگری در استقلال : -
* سابقه دستیاری در استقلال: یک فصل

4. علیرضا منصوریان
متولد 1350
* سال های حضور در استقلال 74 تا 78، 81 تا 87
* سابقه سرمربیگری در استقلال : -

5. فیروز کریمی،
متولد 1335
* سال های حضور در استقلال
سابقه سرمربیگری در استقلال: نیم فصل دوم لیگ 87 ـ 86 با کسب 22 امتیاز در 17 بازی

Soheil
05-31-2015, 11:37 AM
MEHRAN_DRAGON ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) مهری عزیزم(sm127)خره کوجایی تو (sm98)یادش بخیر ی زمونی چ فش فشی بود تو تاپیکا(sm2)الا بپرسن طرفدار کدوم تیمی میگم واسم مهم نی (sm2)

Soheil
05-31-2015, 11:38 AM
یاده ای پسر سناتور افتادم ازش خبر داری بش سلام برسون فک کنم محمد بود اسمش ولی یوزرش سناتور بود همون همکارت(sm132)

MEHRAN_DRAGON
05-31-2015, 05:38 PM
MEHRAN_DRAGON ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) مهری عزیزم(sm127)خره کوجایی تو (sm98)یادش بخیر ی زمونی چ فش فشی بود تو تاپیکا(sm2)الا بپرسن طرفدار کدوم تیمی میگم واسم مهم نی (sm2)

یاده ای پسر سناتور افتادم ازش خبر داری بش سلام برسون فک کنم محمد بود اسمش ولی یوزرش سناتور بود همون همکارت(sm132)

سهيل (sm135)
آره ديگه نميام اينجا قبلا همه بودن حال ميداد الان خيلي خلوت شده نميام

YAS
06-06-2015, 06:44 PM
سهيل (sm135)
آره ديگه نميام اينجا قبلا همه بودن حال ميداد الان خيلي خلوت شده نميام
منو نمیشناسی(کلا هیچکی از بچه های باران منو نمیشناسه) ولی از وقتی رفتی سربازی کلا قید بارانو زدی و کم میای اینجا(sm25)

ehsansalehi
06-06-2015, 09:00 PM
منو نمیشناسی(کلا هیچکی از بچه های باران منو نمیشناسه) ولی از وقتی رفتی سربازی کلا قید بارانو زدی و کم میای اینجا(sm25)
یــــاس ....(sm16)
من و تو....... (sm19)

ehsansalehi
06-06-2015, 09:01 PM
گروه 1+3 و مدیرعاملی استقلال
انتخاب یک مدیرعامل مناسب و صاحب وجهه بین هواداران مهمترین دغدغه وزارت ورزش برای فصل جدید سرخابی هاست.

دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در شرایط انتقالی قرار دارند و با توجه به نارضایتی های ایجاد شده از سال گذشته انتخاب یک مدیر توانمند برای آنها ضروری است. اما وزارت ورزش با همه معذورات سیاسی و ورزشی چه گزینه هایی را می تواند برای این دو باشگاه انتخاب کند؟ استقلال در دو دهه گذشته مدیران پرتعدادی را به خود ندیده است اما همه آنها به دلایل مختلف مدعی بازگشت به جمع آبی پوشان هستند.

از امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال در لیگ هشتم و نهم، حسین قریب مدیرعامل این تیم در لیگ سوم تا پنجم و علی فتح‌الله‌زاده و کاظم اولیایی به عنوان گزینه های مدیرعاملی استقلال یاد می‌ شود. کسانی که با هم رقابت می‌ کنند تا برای لیگ پانزدهم صندلی مدیرعاملی باشگاه را در اختیار داشته باشند.

حسین قریب
قریب برای اولین و آخرین بار در لیگ سوم وارد فوتبال شد و به نوعی امیر قلعه‌نویی موفقیت های خود در سرمربیگری را مدیون او است. قریب به محض اینکه به عنوان مدیرعامل استقلال معرفی شد، یک کار بزرگ کرد و از امیر قلعه‌نویی جوان برنامه سه ساله گرفت و اتفاقا برنامه او هم جواب داد. استقلال بعد از سه سال در لیگ پنجم قهرمان لیگ‌برتر شد که این اولین قهرمانی این تیم در تمام ادوار لیگ‌برتر بود. قریب بعد از لیگ هفتم از فوتبال رفت و هیچ وقت برنگشت. وی در انتخابات سال 1390 فدارسیون فوتبال با حمایت بخشی از اهالی فوتبال، کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال شد که البته نتوانست به اندازه علی کفاشیان رای بیاورد و شرایط برای حضور مجددش در فوتبال فراهم نشد. حالا که استقلال 2 فصل است در بین مدعیان قهرمانی جایی ندارد، شاید گزینه مناسب محمدحسین قریب باشد تا با فرصت دادن به یک مربی جوان دیگر یک استقلال قدرتمند جدید بسازد.

امیررضا واعظ آشتیانی
امیررضا واعظ آشتیانی در اواسط لیگ هشتم جانشین علی فتح‌الله‌زاده شد. در آن روزها استقلال خوب نتیجه نگرفته بود اما با آمدن آشتیانی این تیم به یک حاشیه امنیت رسید و با سرمربیگری امیر قلعه‌نویی موفق شد، لیگ هشتم را فتح کند. او فصل بعد هم مدیرعامل استقلال باقی ماند و به دلیل اختلافی که با امیر قلعه‌نویی پیدا کرد، صمد مرفاوی را به عنوان سرمربی خود انتخاب کرد و با او به مقام سوم لیگ رسید. در مورد حضور مجدد او گفته می‌ شود که به دلیل اختلاف سیاسی ای که با دولت فعلی دارد، احتمال دارد که از مدیرعاملی او جلوگیری شود. اما همچنان به عنوان یک گزینه نام او مطرح است. واعظ در گفت و گو با ورزش سه اعلام کرده تمایلی به این کار ندارد.

کاظم اولیایی
مدیرعامل سابق پاس همدان قبل ترها مدیریت عامل استقلال را تجربه کرده و حتی به مقام قهرمانی آسیا نیز رسیده است. اولیایی که گفته شده از او برنامه هم خواسته اند، شرایط حضور در استقلال را داراست اما بعید است که مقبولیتش به گزینه های جوان تر از خود بچربد. جالب اینکه اولیایی برای اولین بار منصوریان را به عنوان سرمربی در فوتبال ایران آزموده؛ مربی ای که گزینه اول نیمکت استقلال است.

علی فتح‌الله‌زاده
علی فتح‌الله‌زاده فردی است که گفته می‌ شود دوست دارد در حوزه مدیریت در فدراسیون فوتبال فعالیت کند. در روزهایی که بحث استعفای محمود اسلامیان مطرح شده است، گفته می‌ شود مدیرعامل سابق استقلال دوست دارد جا او را در پست نایب رئیسی بگیرد. اما به هر حال هر زمان که صحبت از تغییر مدیریت در استقلال شود، همیشه نام علی فتح‌الله‌زاده به عنوان گزینه مطرح می‌ شود. البته با توجه به بدهی زیادی که او در دوره آخری که در استقلال بود به بار آورد، خیلی بعید است که وزارت ورزش و جوانان بار دیگر به این مدیر قدیمی اعتماد کند. بین او و وزارت ورزش داستان های حل نشده ای وجود دارد که او را فعلا از حضور در پستی که به آن علاقه دارد، دور خواهد کرد.

MEHRAN_DRAGON
06-06-2015, 09:37 PM

آره داداش ميشناسم (sm127)

ehsansalehi
06-06-2015, 10:18 PM
مهران، کانون هوادار ها عضوی ؟ اصلا سر میزنی ؟(sm95)

sadegh1
06-06-2015, 10:24 PM
(sm131)(sm131)(sm131)(sm131)

ehsansalehi
06-06-2015, 10:27 PM
هوههه هو....هووووو....(sm34)(sm130)(sm127)(sm130 )(sm127)(sm130)(sm127)

ehsansalehi
06-07-2015, 06:48 AM

ehsansalehi
06-07-2015, 03:42 PM
قبلا گفته بودم ، قدرت من در راهه..... یکمی دیر شد ولی جواب داد....(sm189)
منتظر موج های بعدیباشید
هر کسی در استقلال بد کنه ... موج های از طرف من به او می رسد(sm80)

.

(sm62) به نام استقلال.....به کام هواداران... (sm127)

ehsansalehi
06-07-2015, 03:59 PM
فردا آخرین روز کاری افشارزاده در استقلال
بهرام افشارزاده به احتمال فراوان تا فردا از مدیرعاملی باشگاه استقلال کنار گذاشته خواهد شد.

مدیرعامل فصل گذشته استقلال که در این مدت پیگیر گزینه های سرمربیگری استقلال بوده است، با تصمیم وزارت ورزش و جوانان از سمت خود کنار گذاشته می‌ شود تا بتواند در سمت جدید خود که مدیرکل حوزه وزارتی این وزارتخانه است به فعالیت خود ادامه بدهد.

افشارزاده فصل گذشته جای علی فتح‌الله‌زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد تا با استفاده از تجربه زیاد مدیریتی اش در باشگاه استقلال یک ثبات نسبی ایجاد کند اما در طول فصل باشگاه استقلال هم با مشکلات مالی زیادی مواجه شد و هم نتوانست نتایج خوبی بگیرد تا حالا وزارت ورزش به این تصمیم برسد که به جای او مدیرعامل دیگری را معرفی کند.

حالا همه منتظر هستند ببینند که نصرالله سجادی معاون وزیر ورزش و جوانان که به تازگی وظیفه تعیین تکلیف در مورد سرخابی ها را برعهده گرفته، چه کسی را جانشین او خواهد کرد.

ehsansalehi
06-07-2015, 04:00 PM
نظری‌جویباری از سمت خود کناره‌گیری کرد
معاون ورزشی استقلال از سمت خود کناره‌گیری کرد.

با توجه به شرایط مدیریتی که در باشگاه استقلال حاکم است امروز علی نظری جویباری از سمت خود در باشگاه استقلال کناره گیری کرد.

به نظر می رسد با توجه به اینکه قرار است تیم مدیریتی جدیدی در باشگاه استقلال حاضر شوند و نظری جویباری احساس کرده در تیم گروه جدید مدیریتی باشگاه نیست از سمت خود در این باشگاه کناره گیری کرده است.

ehsansalehi
06-07-2015, 04:00 PM
فردا اسپانسر استقلال معرفی می‌ شود
شرکتی که فصل گذشته به عنوان اسپانسر باشگاه استقلال فعالیت کرد، به احتمال زیاد فردا به عنوان اسپانسر باشگاه فعالیت خواهد کرد.

شرکت توسعه صنایع نوین فصل پیش اسپانسر باشگاه استقلال بود و وزارت ورزش از عملکرد او رضایت دارد و به همین دلیل به احتمال زیاد او فصل بعد هم هزینه های باشگاه استقلال را تقبل خواهد کرد.

بهرام افشارزاده با تایید این خبر به "ورزش سه" گفت: اسپانسر سابق توانسته رضایت وزارت ورزش را جلب کند و به همین دلیل به احتمال زیاد فردا به عنوان اسپانسر باشگاه استقلال معرفی می‌ شود.

او در حالی این حرف را می‌ زند که گفته می‌ شود شرکت مزبور فقط در صورتی حاضر است که هزینه های باشگاه استقلال را بپردازد که با او قرارداد 3 ساله ببندند. شنیده ها حاکی از آن است که وزارت ورزش با این درخواست موافقت کرده است.

YAS
06-08-2015, 01:51 PM
(sm10)

ehsansalehi
06-09-2015, 10:14 AM

ehsansalehi
06-09-2015, 11:15 PM
گونش به ایران می‌آید؟/ در هفته جاری تصمیم می گیرم

سرمربی اسبق تیم ملی ترکیه دریافت پیشنهاد از تیم های ایرانی را تایید کرد

سنول گونش در گفت و گو با روزنامه صباح ترکیه اظهار داشت: من پیشنهاداتی از تیم های ایرانی دریافت کرده ام. قصد دارم در هفته جاری در این باره تصمیم گیری کنم. این در حالی است که پیش از این اخباری مبنی بر ابراز علاقه باشگاه استقلال به جذب گونش منتشر شده بود. باشگاه بشیکتاش هم طی روزهای گذشته با گونش مذاکره کرده بود

ehsansalehi
06-10-2015, 07:35 AM

ehsansalehi
06-10-2015, 03:37 PM
حامی مالی ۹۳ میلیاردی برای استقلال

یکی از فعالان ایرانی حاضر در فوتبال اروپا با پیشنهادی ۹۳ میلیارد تومانی به عنوان حامی مالی (اسپانسر) باشگاه استقلال اعلام آمادگی کرد.

درحالیکه این روزها بحث گرفتن حامی مالی برای ایجاد درآمد و اداره باشگاه های استقلال و پرسپولیس مطرح است و حتی اسپانسری شاهرخ سبک دست یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال مراحل نهایی خود را طی می کند امروز با انتشار نامه ای منتسب به خشایار محسنی گفته شد او که یکی از فعالان ایرانی حاضر در فوتبال اروپاست حاضر شده به عنوان حامی مالی 3 ساله باشگاه استقلال فعالیت خود را آغاز کند.

خشایار محسنی مالک باشگاه دی استارادای اسلواکی که سابقه همکاری با ناصر حجازی را در این تیم هم دارد با پیشنهادی به مبلغ 930 میلیارد ریال به مدت 3 سال خواهان اجاره برند باشگاه استقلال تهران شده است.

ehsansalehi
06-13-2015, 01:24 PM

ehsansalehi
06-14-2015, 12:32 PM

ehsansalehi
06-14-2015, 03:42 PM
منصوریان برای استقلالی شدن اوکی داد
عضو هیات مدیره استقلال ادعا می‌ کند که این باشگاه با علیرضا منصوریان به توافق اولیه رسیده است.

پندار توفیقی گفت: آخرین خبر از مذاکره با منصوریان این است که باشگاه استقلال نامه ای به باشگاه نفت زده تا در صورتی که صلاح می‌ دانند منصوریان را برای حضور در استقلال آزاد کنند. ما منتظر جواب آنها هستیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا به توافقی با منصوریان رسیده اند یا نه هم گفت: وقتی باشگاه نامه می‌ زند و درخواست رسمی می‌ کند حتما توافقات اولیه انجام شده است. اگر توافقی نبود که دیگر نیازی به درخواست رسمی از باشگاه نفت وجود نداشت. البته باز هم می‌ گویم که این توافق به صورت اولیه است.

عضو هیات مدیره استقلال در پاسخ به این سوال که آیا منصوریان با شرایط نابسامان استقلال دوست دارد با این باشگاه قرارداد ببندد یا نه هم گفت: همه دوست دارند به استقلال بیایند حتی من فکر می‌ کنم پرسپولیسی ها هم دوست دارند با استقلال قرارداد امضا کنند.

پندار توفیقی ادعا می‌ کند که در جلسات مذاکره با منصوریان حضور نداشته است: این بحث را آقای افشارزاده پیگیری کرده است و من در جلسات حضور نداشتم. مذاکره با مربی یک بحث فنی است و من بیشتر به امور مالی باشگاه استقلال می‌ پردازم. هر زمان قرارداد منصوریان به مرحله نهایی برسد، آن وقت من می‌ نشینم و در مورد نحوه عقد قرارداد از نظر مالی صحبت می‌ کنم.

ehsansalehi
06-14-2015, 07:02 PM
عنایتی: منصوریان کاراکتر یک مربی بزرگ را دارد
کاپیتان فصل گذشته استقلال اعتقاد دارد که منصوریان می‌ تواند یک مربی بزرگ در سطح فوتبال ایران شود.

رضا عنایتی گفت: من از همه می‌ خواهم که تا چیزی نهایی نشده است، در مورد آن اظهارنظر نکنند. به هرحال باشگاه چند گزینه برای سرمربیگری داشته که از نظر من همه آنها توانایی موفق کردن استقلال را دارند. با این حال تا چیزی نهایی نشود، طبیعتا اظهارنظر کار اشتباهی است. باید ببینیم فردا یا پس فردا چه کسی به عنوان سرمربی استقلال مشخص خواهد شد.

او در مورد سرمربیگری احتمالی منصوریان در استقلال هم اینطور توضیح می‌ دهد: علیرضا منصوریان نشان داده که کاراکترهای تبدیل شدن به یک مربی موفق را دارد و طبیعی است که اگر همه دور و بری ها کمکش کنند، می‌ تواند یک مربی بزرگ در استقلال بشود. من مطمئن هستم که اگر او حمایت شود و زمان دست نرود او می‌ تواند به آن چیزی که می‌ خواهد در استقلال برسد.

سوال بعدی از عنایتی در مورد این موضوع است که با توجه به فاصله کم سنی اش با منصوریان آیا او می‌ تواند مغز متفکر سرمربی احتمالی استقلال در زمین باشد که خودش اینطور پاسخ می‌ دهد: نه در این تیم بلکه من در هر جا که بوده ام همیشه کمک کرده ام که هر کاری که از دستم برمی آید، چه فوتبالی و چه غیرفوتبالی برای تیمی که در آن هستم انجام بدهم. حالا دیگر استقلال که جای خود را دارد و من تمام تلاشم را برای موفق شدن این تیم می‌ کنم.

کاپیتان استقلال در پایان در مورد جوان شدن تیم گفت: اینکه تیم جوان بشود یا نشود به سرمربی تیم ربط دارد. تجربه نشان داده که تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه می‌ تواند خیلی مفید باشد. البته یک راه هم این است که تیم را جوان کنیم و 3، 4 سال توقع هیچ جامی نداشته باشید که در آن صورت هم می‌ توان به موفقیت یک تیم امیدوار بود.

ehsansalehi
06-14-2015, 09:53 PM
منصوریان سرمربی استقلال نمی‌شود (بیانیه)
در حالی که استقلالی‌ها امیدوار بودند با رسمی‌ شدن مذاکرات‌شان با نفت تهران موفق شوند رضایت این باشگاه را برای حضور علیرضا منصوریان دریافت کنند، با پاسخ منفی نفتی‌ها مواجه شدند.

هیات مدیره استقلال با ارسال نامه‌ای به باشگاه نفت خواهان حضور علیرضا منصوریان در این تیم شد که دقایقی پیش هیات امنای باشگاه نفت با این درخواست مخالفت کردند. در این جوابیه آمده است:

استاد فرزانه و گرامی، برادر ارجمند

جناب آقای بهرام افشارزاده

مشاور محترم عالی وزیر و سرپرست حوزه وزارت ورزش و جوانان

با سلام و احترام

ضمن تشکر از حضرتعالی و در پاسخ به نامه شماره 93/2/1088 مورخ 94/3/21 که طی نمابر مورخه 94/3/24 به این باشگاه ارسال گردیده است به استحضار می رساند، تقاضای باشگاه استقلال مبنی بر فسخ قرارداد سرمربی این تیم (جناب آقای علیرضا منصوریان) به کمیته نقل و انتقالات باشگاه ارائه و با امعان نظر به حضور تیم نفت به عنوان تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران در مسابقات یک چهارم نهایی باشگاههای آسیا موضوع در هیأت امناء موسسه مطرح و مورد موافقت قرار نگرفت.

توفیق جنابعالی و مجموعه محترم باشگاه بزرگ استقلال را از خداوند متعال خواستاریم.

با تشکر: منصور قنبرزاده، مدیر موسسه

[*=center]

ehsansalehi
06-15-2015, 07:39 AM
رگ لنگی (sm70)

MAVI
06-16-2015, 12:58 PM
سرمربی تیم فوتبال نفت تهران به دفتر این باشگاه مراجعه کرد.

به گزارش کاپ، علیرضا منصوریان که گزینه اصلی سرمربیگری تیم استقلال محسوب می شود و به واسطه قراردادش با باشگاه نفت نمی تواند شخصا با این تیم قرارداد ببندد دقایقی پیش برای مذاکره با مسئولان نفت به این باشگاه رفت.

حسین آل اسحاق، مسئول کمیته نقل و انتقالات باشگاه نفت، با تایید این خبر به کاپ اظهار داشت:

جلسه ما با آقای منصوریان آغاز شده و قرار است درباره مساله حضور او در استقلال با هم صحبت کنیم.

ehsansalehi
06-16-2015, 05:55 PM
عضای جدید هیات مدیره استقلال و پرسپولیس

معاون قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان ترکیب جدید اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال و پرسپولیس را اعلام کرد.

نصرالله سجادی در جریان بازدید از تمرین تیم ملی شمشیربازی اعضای جدید هیات مدیره دو باشگاه سرخابی پایتخت را معرفی کرد.

براساس اعلام سجادی، دکتر زادمهر،‌ حسین عبدی، دکتر طاهری، حمید گرشاسبی و جعفر کاشانی اعضای جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس خواهند بود.

هم‌چنین عباس کردنوری، مسعود معینی، شهاب جهانیان و مقداد نجف نژاد اعضای هیات مدیره جدید باشگاه استقلال خواهند بود.

البته نصرالله سجادی اعلام کرده است که یک نفر دیگر از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال به زودی معرفی خواهد شد.

ehsansalehi
06-17-2015, 04:44 PM

ehsansalehi
06-18-2015, 07:32 PM
دوستان اگه کسی عکسی تو ورزشگاه آزادی و با جمع آبی ها یا با پرچم استقلال یا هر جور عکسی که مربوط به استقلال میشه از خودتون دارید بهم بگید(sm131)

می خوام معروفتون کنم (sm132)

ehsansalehi
06-19-2015, 04:51 AM
گزینه اصلی سرمربیگری استقلال خارجی است
عضو هیئت مدیره استقلال تاکید کرد که همه اعضای هیئت مدیره استقلال موافق انتخاب سرمربی خارجی برای این تیم هستند.

عباس کردنوری پس از پایان جلسه هیئت مدیره استقلال در وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: امروز تصمیم خاصی گرفته نشد و باید بگویم که موضوعات قاطی هم شده و هیئت مدیره به دنبال انتخاب سرمربی استقلال است. در این بین باید در مورد گزینه‌های خارجی و ایرانی بودن به جمع‌بندی برسیم که این مسئله تا شنبه طول خواهد کشید.

وی در پاسخ به این سوال که منصور پورحیدری در جلسه هیئت مدیره به چه دلیل حضور پیدا کرده بود، اظهار داشت: پورحیدری به عنوان یکی از اعضای کیمته فنی که شامل من و مسعود معینی است در این جسه شرکت کرد.

عضو هیئت مدیره استقلال در مورد وضعیت حضور علیرضا منصوریان در استقلال عنوان کرد: بحث منصوریان منتفی شد و گزینه اصلی ما خارجی است. استیماج یکی از گزینه‌های ما است و قرار شد که گزین‌های مورد نظر کمیته قبلی و همچنین کمیته فعلی مورد بررسی قرار بگیرد.

کردنوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فکر نمی‌کنید زمان برای استقلال گذشته است، گفت: این مسئله را قبول داریم اما تا هفته اینده تکلیف سرمربی و همه مسائل را مشخص می‌کنیم.

وی درباره اینکه بهرام افشارزاده مدیر عامل استقلال می‌ماند یا خیر، تصریح کرد: برنامه ما این است که او به عنوان مدیر عامل بماند و کار دوم خود را نیز همچنان دارد.

عضو هیئت مدیره استقلال در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا در جلسه امروز نصرالله سجادی نیز حضور داشت یا خیر، عنوان کرد: سجادی در این جلسه حضور نداشت.

کردنوری با بیان اینکه اولویت اول ما سرمربی خارجی است، گفت: در زمان کم مجبور هستیم که همه مسائل را بررسی کنیم. به عنوان مثال باید ببینیم آژانس‌هایی که مربی به ما معرفی کرده‌اند چه رزومه‌ای دارند و نوشته‌ها درباره او چقدر واقعیت دارد. این مسائل دست ما نیست و مجبور هستیم که در این زمینه آهسته حرکت کنیم. البته در کنار آن مربیان داخلی نیز مد نظر قرار دارند که شاید به نقطه‌ای برسیم که مربی ایرانی انتخاب کنیم. آنچه که مسلم است همه اعضای هیئت مدیره با مربی خارجی موافق هستند.

وی تصریح کرد: کار در این شرایط سخت است و هر مربی چه داخلی و چه خارجی یک سال زمان لازم دارد تا شرایط را بررسی کند.

عضو هیئت مدیره استقلال با بیان اینکه زمان جلسه بعدی هیئت مدیره مشخص نیست عنوان کرد: اتکای ما به اسپانسر است اما انتخاب اسپانسر به وزارت ورزش و جوانان بر می‌گردد و آنها خواسته‌هایی دارند که نمونه‌اش این است که دخالت در کار باشگاه منحصر به هیئت مدیره باشد. در زمینه جذب اسپانسر مشکلی وجود ندارد و طبق قانون توافق شده که پس از لغو مزایده دولت هزینه دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را بپردازد در نتیجه امید ما به همین مسئله است که اگر اسپانسر جذب شود شرایط ایده‌آل خواهد بود ولی اگر اسپانسر نداشته باشیم وزارت ورزش و جوانان پول را پرداخت می‌کنند.

کردنوری تاکید کرد: قبول دارم که زمان را از دست داده‌ایم و تمام این سوالات مبهمی که در ذهن شما (خبرنگاران) است باید به زودی رفع شود.

وی در پایان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا مربی مورد نظر استقلال دارای رزومه است، گفت: بله این مربی رزومه‌دار است.

ehsansalehi
06-19-2015, 04:09 PM
دیدار استیماچ و جیمی جامپ (عکس)
دیدار گزینه کروات استقلال در حین بازدید از کمپ ناصر حجازی با جیمی جامپ معروف بازی های استقلال و ذوب آهن مواجه شد.

این جوان اهل شهرکرد که برای اولین بار در بازی استقلال و ذوب آهن به داخل میدان پریده بود و بعدها در بازی های استقلال در تهران نیز دو بار دیگر این کار انجام داد، بعدا توسط امیر قلعه نویی سرمربی پیشین آبی ها برای زندگی و کار به مسوولان کمپ ناصر حجازی معرفی شده بود.

جیمی جامپ فوتبال ایران در حین بازدید استیماچ از کمپ نزد او رفت و با وی به گفت و گو پرداخت و این صحبت ها از طریق امیرهوشنگ سعادتی مدیربرنامه های وی ترجمه شد و باعث انبساط خاطر استیماچ شد.

ehsansalehi
06-19-2015, 08:28 PM
استیماچ ! (sm148)

ehsansalehi
06-20-2015, 04:01 AM
اختلاف مالی استقلال و استیماچ چقدر است؟
ایگور استیماچ گزینه کروات هدایت استقلال برای عقد قرارداد با آبی‌پوشان نیاز به تفاهم مالی با این باشگاه دارد.

استیماچ که گفته شده بود 250 هزار دلار برای یک فصل دستمزد می‌ خواهد، در جلسه با مدیران استقلال قیمت 450 هزار دلار برای یک فصل را پیشنهاد داده است که این نسبت به رقم اولیه تفاوت چشمگیری دارد. استیماچ که سرمربی تیم‌ملی کرواسی بوده، فعلا روی این قیمت ایستاده و مدیران استقلال مشغول چانه زنی با وی هستند.

مدیربرنامه های استیماچ با تکذیب این عدد می‌ گوید: آقای استیماچ با مدیران استقلال اختلاف مالی دارند اما اختلاف در این حد نیست.

او در ادامه گفت: ایشان با توجه به اینکه می‌ دانند شرایط استقلال از نظر بودجه ایده آل نیست، در مورد دستیارها و اینکه تیم کنارشان از کرواسی باشد کوتاه آمده اند و حاضرند از مربیان ایرانی در کنار یک دستیار کروات استفاده کنند.

مدیربرنامه های استیماچ تاکید کرد، نمی‌ تواند عدد دقیق مورد اختلاف را بگوید.

ehsansalehi
06-20-2015, 12:57 PM

ehsansalehi
06-21-2015, 05:15 AM
مظلومی سرمربی استقلال شد
سرمربی سابق استقلال بار دیگر به نیمکت این تیم نزدیک شد.

پرویز مظلومی که مذاکرات خود را از اواخر هفته گذشته با مسوولان استقلال آغاز کرده بود، بیش از تمام گزینه ها به نیمکت استقلال نزدیک شده است.

این در حالی است که طی روزهای گذشته مسوولان استقلال مذاکراتی نیز با استیماچ برای هدایت آبی پوشان داشتند و گفته می شد احتمال حضور این مربی کروات در استقلال نیز زیاد است.

به هرحال یکی از اعضای هیات مدیره با تایید خبر سرمربیگری پرویز مظلومی در استقلال اعلام کرد او سرمربی آبی پوشان در لیگ پانزدهم خواهد بود.

ehsansalehi
06-22-2015, 01:14 PM

ehsansalehi
06-23-2015, 09:35 PM

ehsansalehi
06-24-2015, 12:55 PM
جابر انصاری با استقلال دوساله بست
جابر انصاری مهاجم فصل گذشته گسترش فولاد با استقلال قرارداد دوساله بست.

جابر انصاری که در فهرست تیمهای نفت و فولاد هم بود امروز به اتفاق مدیربرنامه‌هایش در باشگاه استقلال حاضر شد تا اولین خرید این فصل آبی پوشان باشد.

انصاری در پست بال چپ و راست بازی می کند و در فصل گذشته 9 گل برای تیمش به ثمر رسانده بود. او امروز با استقلال توافق کرد تا دو سال در این باشگاه باشد. البته قرارداد او و آبی پوشان هنوز رسمی نیست، اما توافق صورت گرفته است.

ehsansalehi
06-24-2015, 05:43 PM
اکبر صادقی با باشگاه استقلال به توافق نرسید
هافبک فصل گذشته پدیده مشهد که مدیربرنامه هایش امروز در باشگاه استقلال حاضر شده بود، با باشگاه استقلال به توافق نرسید.

به گفته مدیربرنامه های صادقی پیشنهاد باشگاه ذوب‌آهن از نظر مالی بسیار بالاتر از استقلال است و به همین دلیل به احتمال زیاد این انتقال منتفی می‌ شود.

ehsansalehi
06-24-2015, 05:43 PM
مذاکره استقلال با مدیر برنامه‌های مهاجم ذوب‌آهن
مدیر برنامه‌های مهاجم ذوب‌آهن در باشگاه استقلال حضور یافت.

مدیر برنامه‌های مسعود حسن‌زاده مهاجم ذوب‌آهن در باشگاه استقلال حضور یافت و با علی امیری عضو کمیته نقل و انتقالات این باشگاه مذاکره‌ کرد.
صحبت‌های این دو چند دقیقه‌ای بیشتر طول نکشید.

ehsansalehi
06-24-2015, 06:27 PM
بک تبریزی دیگر در استقلال
جابر انصاری بازیکن 28 ساله تبریزی به استقلال پیوست او که در روز 21 دیماه 65 به دنیا آمده مثل سیروس دین محمدی،علیرضا اکبر پور،جاویدشکری و...یکی دیگر از تبریزی های تاریخ استقلال خواهد بود.

جابر انصاری از سال 86 در لیگ دسته اول با پیراهن تیم شهرداری تبریز فوتبال را در سطح بالا آغاز کرد.3 فصل در این تیم بازی کرد و26 بار پیراهن این تیم را بر تن کرد.

انصاری در سال 88 به صبا رفت وعلیرغم نمایش های نسبتا خوب وانجام 25 بازی تنها یک گل برای این تیم زد.
در سال 89 او به سایپا رفت.سال اول در 33 بازی لیگ به میدان رفت اما در سال دوم چندان خوب کار نکرد ودر نیم فصل لیگ 90 به تیم فجر شهید سپاسی رفت ودر سالهای 91 و92 برای این تیم بازی کرد.او در این 2 فصل در 39 بازی وبا احتساب نیم فصل دوم سال 89 در 44 بازی برای فجر به میدان رفت و14 گل برای این تیم زد.

انصاری در سال 92 به گسترش فولاد آمد .سال اول توام به مشکلات ومصدومیتها بود واو تنها 13 بازی برای تیمش کرد وتنها یک گل زد ولی در سال دوم بهترین سال فوتبالی جابر ثبت شد.او در 30 بازی لیگ پارسال 9 گل برای تیمش زد.

جابر انصاری هافبک مهاجم تبریزی در روز 21 دیماه امسال 29 ساله خواهد شد.

ehsansalehi
06-24-2015, 11:32 PM
بازار نقل و انتقالات :

آبی پوشان با جذب جابر انصاری و توافق اولیه با میثم مجیدی به دنبال حضور امین حاج محمدی در ترکیب خود هستند.

استقلال در عین حال منتظر آندرانیک تیموریان و مهدی رحمتی نیز می باشد تا اینگونه تیمی قدرتمند را مهیای لیگ پانزدهم کند.

ehsansalehi
06-25-2015, 05:26 PM

ehsansalehi
06-25-2015, 06:05 PM
حاج‌محمدی با استقلال دو ساله بست
مدافع فصل گذشته نفت تهران با حضور در باشگاه استقلال قراردادی دو ساله با این تیم امضا کرد.

مدافع فصل گذشته نفت تهران بعد از مذاکره با مسوولان استقلال قراردادی دو ساله با این امضا کرد.

امین حاج محمدی با قراردادی دو ساله از فصل آینده پیراهن آبی را بر تن خواهد کرد.

استقلالی ها روز گذشته نیز با جابر انصاری قرارداد امضا کرده بودند.

ehsansalehi
06-25-2015, 06:05 PM
حجازی مربی استقلال شد
آتیلا حجازی به عنوان یکی از کمکهای پرویز مظلومی انتخاب شد.

آتیلا حجازی امروز پس از یک جلسه چند ساعته با پرویز مظلومی به عنوان یکی از مربیان کادر فنی انتخاب شد.

او شنبه ٦ تیر در اولین تمرین استقلال حاضر خواهد بود.

گفتنی است این برای دومین دفعه است که پرویز مظلومی از حجازی در کادر خودش استفاده می کنز. در دوره گذشته حضور مظلومی به عنوان سرمربی استقلال هم حجازی آنالیزور استقلال بود.

ehsansalehi
06-26-2015, 02:13 PM
هیات‌مدیره‌استقلال فقط صبحانه و ناهار می‌خوردند
پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: در هیأت مدیره شاهد بودیم که دوستان فقط صبحانه و ناهار می‌خوردند و پس از آن هم پول جلسه خود را می‌گرفتند.

اصغر حاجیلو در مورد شرایط استقلال در فصل گذشته گفت: بخشی ناهماهنگی، همدلی و بی‌همزبانی بین هیأت مدیره و قلعه‌نویی بود که باعث شکاف و ضربه به استقلال شد و باعث شد اتفاقات تلخ فصل گذشته رقم بخورد، ضمن اینکه ما یک مدیرعامل می‌خواستیم که بدود، پول درآورده و هزینه‌ها را بدهد، اما در هیأت مدیره شاهد بودیم که دوستان فقط صبحانه و ناهار می‌خوردند و پس از آن هم پول جلسه خود را می‌گرفتند و این هیأت مدیره هیچ وقت نتوانست به قلعه‌نویی کمک کند و همیشه با او در تضاد اخلاقی و فکری بود.

وی در مورد گزینه‌های مربیگری استقلال قبل از انتخاب مظلومی گفت: 5 گزینه وجود داشت که دو مورد از آنها مثل نامجو مطلق و زرینچه اصلا چرا وارد گود شدند، کار در استقلال تجربه می‌خواهد یا به طور مثال همین منصوریان که گفتند گزینه خوبی است در باشگاه نفت منصوریان شده است.

پیشکسوت استقلال یادآور شد: همه باید در حیطه وظایف خود عمل کنند، اما در استقلال اینطور نیست. کسی که سرمربی می‌شود حتی گربه‌های باشگاه را هم عوض می‌‌کند یعنی در چشمان گربه نگاه کرده و می‌بیند که آن هیبت لازم را دارد یا خیر!

وی با بیان اینکه پس از قلعه‌نویی به مظلومی اعتقاد دارم، در مورد شرایط فصل آینده استقلال گفت: قهرمان شدن فقط به مدیریت فنی و هزینه کردن نیست، این قلب مربی و مدیر باشگاه است که توپ را توی گل می‌کند، کسانی که قلبشان با خدا نباشد و کسانی که برای دیگران خوبی نخواهند، نمی‌توانند با قلب خود، توپ را توی گل کنند.

ehsansalehi
06-27-2015, 04:05 AM

ehsansalehi
06-27-2015, 04:07 AM
برزای:استقلال اجازه‌ندهد نمی‌توانم به اسپانیا‌بروم
هافبک جوان فصل گذشته استقلال که مورد توجه باشگاه ختافه قرار گرفته است، در انتظار صدور اجازه باشگاه است تا بتواند به اسپانیا برود.

بهنام برزای در مورد آخرین وضعیت پیوستنش به ختافه گفت: مسوولان باشگاه ختافه فیلم بازی های من را در تیم امید دیده اند و از من خواسته اند که به اسپانیا بیایم. البته آنها به من گفته اند که باید در تمرینات این تیم شرکت کنم تا توانایی های فنی من را از نزدیک ببینند.

او ادامه داد: هنوز چیزی در مورد پیوستنم به ختافه نهایی نشده است چون من با استقلال قرارداد دارم و اگر آنها اجازه ندهند، نمی‌ توانم به این کشور بروم. خدا کند که باشگاه اجازه بدهد تا این فرصت را از دست ندهم.

هافبک فصل گذشته استقلال در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد در استقلال بماند یا نه هم گفت: هنوز فرصت نشده با آقای مظلومی صحبت کنم و کسی هم به من نگفته که من را می‌ خواهد یا نه. باید با آقای مظلومی جلسه بگذارم تا ببینم تکلیفم چه می‌ شود.

برزای در مورد دلیل حضورش در باشگاه استقلال در روزهای اخیر هم گفت: من با آقای مظلومی جلسه ای نداشتم و برای پیگیری مطالباتم به باشگاه رفته بودم. می‌ خواستم آقای افشارزاده را ببینم که نشد. احتمالا فردا به جلسه معارفه آقای مظلومی می‌ روم.

ehsansalehi
06-27-2015, 03:21 PM
استقلال و رد پیشنهاد معاوضه مسلمان و کریمی
مسئول کمیته‌ نقل و انتقالات استقلال آخرین برنامه‌های این باشگاه در فصل نقل و انتقالات را تشریح کرد.

علی نظری جویباری بعد از اتمام جلسه با کادرفنی جدید و بازیکنان، اظها‌ر کرد: تا به حال چند بازیکن مد نظر مظلومی را جذب کرده‌ایم و به دنبال این هستیم که بازیکنان دیگر را هم به تیم بیاوریم. از امروز هم تمرینات آغاز می‌شود. بازیکنانی که قرارداد دارند در تمرینات حاضر می‌شوند.

وی درباره وضعیت میثم مجیدی، بازیکن استقلال خوزستان، گفت: ما درخواستی را به باشگاه استقلال خوزستان فرستاده‌ایم، چرا که باید رضایت نامه این باشگاه را هم دریافت کنیم. استقلال خوزستان مبلغی را درخواست کرده است که اگر بتوانیم این پول را پرداخت کنیم مجیدی را جذب خواهیم کرد.

مسئول کمیته‌ نقل و انتقالات استقلال درباره جذب بختیار رحمانی نیز، ا‌دا‌مه‌ داد: هیچ صحبتی را با رحمانی انجام نداده‌ایم. کما این که رحمانی چند مشکل دارد. او فصل گذشته مصدوم بود و همچنین مشکل سربازی دارد. از طرفی رحمانی در اولویت استقلال نیست.

نظری جویباری درباره وضعیت فروزان خاطر‌ نشان کرد: مظلومی است که درباره بازیکنان فصل گذشته تصمیم می‌گیرد. فروزان با باشگاه قرارداد دارد و مظلومی در روزهای آینده وضعیت او را مشخص خواهد کرد.

وی همچنین درباره حضور رحمتی در استقلال نیز، اظها‌ر کرد: او فعلا در مشهد به سر می‌برد و امیری مسئول مذاکره با او است. در روزهای آینده او به باشگاه می‌آید تا درباره وضعیتش رو در رو صحبت کنیم.

مسئول کمیته‌ نقل و انتقالات استقلال در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود صادقی چند پیشنهاد دارد؟ خاطر‌ نشان کرد: صادقی با باشگاه قرارداد دارد. اگر پیشنهادی به او رسیده باید کتبا آن را به باشگاه ارائه دهد تا درباره آن تصمیم گیری کنیم. اگر هم مظلومی او را در لیست مازاد قرار داده باشد که فکر نمی‌کنم چنین باشد باز هم می‌توانیم به او کمک کنیم.

نظری جویباری درباره بازگشت مگویان، به ایران گفت: او فعلا در مسکو به سر می‌برد و به زودی برای مذاکره به تهران باز می‌گردد.

مسئول کمیته‌ نقل و انتقالات در پاسخ به این سوال که چرا صادقی با توجه به داشتن قرارداد در تمرینات شرکت نمی‌کند؟ اظها‌ر کرد: حتما بندی در قرارداد او وجود دارد که با توجه به آن می‌توانیم برخورد کنیم. مظلومی هم می‌تواند در این باره تصمیم بگیرد.

وی درباره شرایط امید ابراهیمی، خسرو حیدری و هاشم بیک زاده نیز، خاطر‌ نشان کرد: امید ابراهیمی و خسرو حیدری را برای فصل آینده می‌خواهیم. هاشم بیک زاده هم با باشگاه قرارداد دارد. قرار بود امروز با او جلسه‌ای را برگزار کنیم، اما نمی دانم که چرا به این جلسه نیامده است. او باید طبق قرارداد تابع تصمیمات باشگاه باشد.

نظری جویباری درباره جذب محسن مسلمان نیز، خاطر‌ نشان کرد: هیچ تماسی با او نداشته‌ایم. چنان که نام او در لیست خرید باشگاه نیست. در روزهای گذشته سعید آذری، مدیر‌عامل ذوب آهن تماسی را با باشگاه داشت و تقاضای معاوضه یعقوب کریمی با محسن مسلمان را مطرح کرد که مورد قبول ما قرار نگرفت.

وی در پایان ا‌دا‌مه‌ داد: در روزهای آینده شاهد خبرهای خوبی در باشگاه استقلال خواهیم بود. قرار بر این شده است که جلسه‌ای را با جاسم کرار برگزار کنیم.

ehsansalehi
06-27-2015, 03:22 PM
رمضانی: نمی‌دانم استقلال مرا می‌خواهد یا نه
هافبک فصل گذشته استقلال که به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی تا به الان از تیمش دور بوده است، از نزدیک به یک ماه دیگر می تواند تمرینات گروهی اش را آغاز کند اما از طرف باشگاه استقلال با او تماسی نگرفته اند.

علیرضا رمضانی در مورد شرایط خود گفت: خدا را شکر پایم خوب شده، فعلا تمرینات اختصاصی انجام می دهم و از دو، سه هفته دیگر می توانم کنار تیم تمرین کنم.

او در پاسخ به این سوال که برنامه اش برای حضور یا عدم حضور در استقلال چیست ادامه داد: از طرف باشگاه با من تماسی گرفت نشد و با توجه به اینکه تمرینات استقلال از امروز آغاز می شود، زنگی به من نزده اند تا ببینم من را می خواهند یا نه. اگر بخواهند که در خدمتشان هستم، اگر هم نه مشکلی ندارم و به جای دیگر می روم.

این بازیکن در پایان افزود: مدیربرنامه هایم در حال بررسی پیشنهادهای تیم های دیگر است. من فعلا منتظر استقلالی ها هستم اگر تا چند روز آینده خبری از آنها نشود، قطعا تیم دیگری را برای ادامه فوتبالم انتخاب می کنم.

ehsansalehi
06-27-2015, 06:04 PM
قربانعلی پور مربی بدنساز استقلال شد
مربی بدنساز فصل قبل ذوب آهن که این تیم را به عنوان یکی از تیمهای خوب و دونده لیگ تبدیل کرده بود و با این تیم قهرمانی جام حذفی را هم کسب کرد حالا به عنوان بدنساز در استقلال تهران معرفی شد.

علی اصغر قربانعلی پور که سابقه کار با دراگان اسکوچیچ در ملوان را در کارنامه خود دارد کارش را از امروز در باشگاه استقلال شروع کرد.

قربانعلی پور را باید یکی از انتخابهای هوشمند پرویز مظلومی پس از بازگشتش به استقلال دانست.

ehsansalehi
06-28-2015, 12:28 AM
تنهایی هم عالمی داره (sm50)

mehdiker
06-28-2015, 03:07 AM
اسامی کادرفنی استقلال مشخص شد:
همکاران پرویز مظلومی در استقلال در بخش مربیان مجید صالح، سیروس دین محمدی و آتیلا حجازی هستند و بدنساز استقلال نیز علی اصغر قربانعلی‌پور خواهد بود.
حسین ترابپور هم مربی دروازه‌بان های استقلال خواهد بود و منصور پورحیدری نیز مدیر فنی استقلال است.
آنالیزورهای استقلال نیز فرزاد مجیدی، محمد نوازی و مهدی ارژنگ نیا خواهند بود.
به این ترتیب تنها پست سرپرست استقلال باقی مانده که به زودی اعلام می‌شود.

ehsansalehi
06-28-2015, 04:05 AM
اسامی کادرفنی استقلال مشخص شد:
همکاران پرویز مظلومی در استقلال در بخش مربیان مجید صالح، سیروس دین محمدی و آتیلا حجازی هستند و بدنساز استقلال نیز علی اصغر قربانعلی‌پور خواهد بود.
حسین ترابپور هم مربی دروازه‌بان های استقلال خواهد بود و منصور پورحیدری نیز مدیر فنی استقلال است.
آنالیزورهای استقلال نیز فرزاد مجیدی، محمد نوازی و مهدی ارژنگ نیا خواهند بود.
به این ترتیب تنها پست سرپرست استقلال باقی مانده که به زودی اعلام می‌شود.
منصور پورحیدری .

ehsansalehi
06-28-2015, 05:25 AM

ehsansalehi
06-28-2015, 06:21 PM
رحمتی استقلالی شد
مهدی رحمتی در نشستی که امروز با مسوولان باشگاه استقلال داشت به توافق نهایی رسید.

مهدی رحمتی امروز برای یک سال به توافق نهایی رسید و فصل آینده پیراهن استقلال را خواهد پوشید. این دروازه بان فردا قراردادش را با استقلال امضا می کند.

مهدی رحمتی فصل پیش به خاطر اختلاف با قلعه نویی از استقلال رفت اما حالا با نظر پرویز مظلومی دوباره برگشت تا سنگربان شماره یک آبی ها باشد. با حضور رحمتی احتمالا از بین فروزان و طالب لو یک نفر از لیست استقلال خارج می شود.

ehsansalehi
06-28-2015, 06:22 PM
مجیدی به استقلال پیوست
چند روز پیش بحث انتقال مدافع گلزن فصل پیش استقلال‌خوزستان به جمع آبی‌پوشان شنیده می‌ شد که در نهایت امروز این اتفاق افتاد و میثم مجیدی رسما استقلالی شد.

مجیدی که منتظر کسب رضایتنامه اش از سمت باشگاه استقلال‌خوزستان بود در نهایت موفق به گرفتن آن شد و با عقد قراردادی دو ساله به استقلال تهران آمد. این بازیکن در همین رابطه گفت: جا دارد از آقای بختیاری و ویسی بابت اینکه کمکم کردند تا جابجایی ام راحت صورت بگیرد و رضایتنامه ام را صادر کردند، تشکر ویژه کنم. باشگاه استقلال تهران مبلغی را به باشگاه سابقم داد و بدین ترتیب رضایتنامه ام بدون هیچ مشکلی صادر شد. از آمدنم به استقلال بسیار خوشحال هستم اما همین جا از باشگاه های دیگری که به من پیشنهاد داده بودند، از جمله تراکتورسازی عذرخواهی می‌ کنم که نتوانستم در خدمتشان باشم.

ehsansalehi
06-28-2015, 08:35 PM
حاج محمدی: از خانواده ام بپرسید که چقدر استقلالی هستم
کار به جاهای باریک بکشد عکس‎هایم را رو می‌کنم
مدافع جدید استقلال به شدت شایعه پرسپولیسی بودنش را تکذیب می‌ کند و حسابی از حرف و حدیث هایی که برایش به وجود آمده ناراحت است.

امین حاج محمدی در اولین گفت‌وگوی خود گفت که اگر کار به جاهای باریک بکشد عکس های کودکی اش را که ثابت می‌ کند استقلالی بوده منتشر می‌ کند.

همیشه بعد از قرارداد به مشهد می‌ روم

در این سال ها نذر کرده ام که هر وقت قراردادم منعقد شد به زیارت امام رضا (ع) بروم. امروز هم به مشهد آمده ام تا نذرم را ادا کنم و انشاالله از فردا در تمرینات استقلال شرکت می‌ کنم.

مد شده همه می‌ گویند استقلالی ام یا پرسپولیسی

چند سالی است که مد شده که هر کسی که با استقلال قرارداد می‌ بندد می‌ گوید از کودکی استقلالی بوده ام یا کسی که با پرسپولیس قرارداد امضا می‌ کند می‌ گوید که از کودکی پرسپولیسی بوده است ولی من با این حرف ها کاری ندارم و قویا می‌ گویم که من از کودکی طرفدار دو آتشه استقلال بوده ام. برای حرف هایی که می‌ زنم دلیل دارم.

همیشه مچ بند آبی دست می‌ کنم

برای اثبات استقلالی بودنم فقط همین جمله کافی است که بگویم فصل قبل و زمانی که در نفت‌تهران بازی می‌ کردم در تمام بازی ها مچ بند آبی به دست می‌ کردم. فکر می‌ کنم این دلیل قانع کننده ای باشد من فقط در بازی های لیگ قهرمانان آسیا مچ بندم زرد بود آن هم دلیلش این است که قوانین اجازه نمی‌ داد رنگ دیگری را انتخاب کنم.

فقط به احترام علی دایی به باشگاه پرسپولیس رفتم

خیلی ها می‌ گویند من فصل قبل با پرسپولیس مذاکره کرده ام و به همین دلیل طرفدار این تیم هستم اما من می‌ گویم که فقط به احترام علی دایی به باشگاه پرسپولیس رفتم و آخرش هم دیدید که قراردادی منعقد نشد. با اطمینان به شما می‌ گویم که استقلالی هستم و این موضوع را ثابت می‌ کنم. اصلا بگذارید یک مثال برای شما بزنم دو فصل پیش ما با پرسپولیس در ورزشگاه تختی بازی داشتیم و من با نوار آبی ای که روی مچ و انگشت شصتم بود با علی دایی دست دادم.

کار به جاهای باریک بکشد عکس رو می‌ کنم

اگر قرار باشد کار به جاهای باریک بکشد من حتما عکس دوران کودکی ام را رو می‌ کنم تا همه متوجه شوند که من استقلالی هستم یا نه. می‌ توانید از خانواده من بپرسید که از کودکی چقدر استقلالی بوده ام و برای این تیم چه کارهایی که نمی‌ کردم.

هیچ قید و شرطی برای استقلال نگذاشتم

می‌ توانید از کسانی که در باشگاه با من مذاکره کرده اند سوال کنید تا ببینید که مذاکرات من با استقلال چقدر طول کشید. هیچ شرط و شروطی برای استقلال نگذاشتم چون دوست داشتم با این تیم قرارداد امضا کنم. با تراکتورسازی 10 روز مذاکره کردم و همه دیدند که به پیشنهاد آنها جواب مثبت ندادم چون منتظر استقلالی ها بودم.

برای پرسپولیس کلی شرط و شروط گذاشتم

از آقای رحیمی و دایی سوال کنید که پارسال که برای مذاکره به این باشگاه رفتم چقدر برای آنها شرط و شروط گذاشتم اما به استقلالی ها گفتم که فقط شرایط آرامش من را فراهم کنید تا بتوانم به این تیم بیایم. حالا هم کاملا از انتخابم راضی هستم.

تراکتور 600 میلیون بیشتر از استقلال به من می‌ داد

قابل توجه آقایانی که می‌ گویند من به خاطر پول به استقلال رفته ام باید بگویم که مبلغ قراردادم با استقلال را اعلام نمی‌ کنم و فقط همین را می‌ گویم که تراکتورسازی 600 میلیون به من بیشتر از تراکتورسازی می‌ داد روی صحبت من با هواداران تراکتورسازی است که ادعا کرده اند من پولکی هستم.

نفت من را نمی‌ خواست

من زمانی که با باشگاه نفت مذاکره کردم احساس کردم که آنها تمایلی به ماندن من در این تیم ندارند به همین دلیل من با استقلالی ها مذاکره کردم و حالا هم خیلی خوشحالم که در خدمت این تیم هستم. باید بیشتر تلاش کنم تا در این تیم موفق باشم.

نشد که از منصوریان اجازه بگیرم

زمانی که من می‌ خواستم به باشگاه استقلال بیایم آقای منصوریان در سفر خارج از کشور حضور داشت و به همین دلیل نتوانستم از ایشان اجازه بگیرم. باز هم تکرار می‌ کنم که من فوتبالم را مدیون آقای مایلی‌کهن و منصوریان هستم و فکر نمی‌ کنم سرمربی نفت‌تهران مشکلی با رفتن من داشته باشد. چه کسی از آقای منصوریان استقلالی تر؟ من فکر می‌ کنم او خوشحال است که من به استقلال رفتم.

هر کاری که مظلومی بخواهد می‌ کنم

الان درست نیست که من بگویم دوست دارم روزی آقای منصوریان به استقلال بیاید. در حال حاضر آقای مظلومی سرمربی استقلال است و من هر دستوری که بدهد در زمین بازی اجرا می‌ کنم. این را هم بگویم که آقای منصوریان جزو خانواده استقلال است و برای موفقیت این تیم دعا می‌ کند.

ehsansalehi
06-28-2015, 08:36 PM
رحمتی چهارمین سهمیه استقلال
مهدی رحمتی با پیوستن به استقلال چهارمین سهمیه آبی ها را در فصل نقل و انتقالات پر کرد.

پیش از این گفته می شد که رحمتی به دلیل این که پیکان به لیگ یک سقوط کرده سهمیه محسوب نمی شود اما چون او فصل گذشته را در لیگ برتر سپری کرده، چهارمین سهمیه لیگ برتری استقلال محسوب می شود.

استقلال به جز رحمتی با امین حاج محمدی، میثم مجیدی و جابر انصاری هم قرارداد امضا کرده است و تنها می تواند دو بازیکن بزرگسال دیگر جذب کند.

mehdiker
06-29-2015, 12:25 AM
رحمتی استقلالی شد
مهدی رحمتی در نشستی که امروز با مسوولان باشگاه استقلال داشت به توافق نهایی رسید.
رحمتی استقلالی شد
به گزارش "ورزش سه"، مهدی رحمتی امروز برای یک سال به توافق نهایی رسید و فصل آینده پیراهن استقلال را خواهد پوشید. این دروازه بان فردا قراردادش را با استقلال امضا می کند.
مهدی رحمتی فصل پیش به خاطر اختلاف با قلعه نویی از استقلال رفت اما حالا با نظر پرویز مظلومی دوباره برگشت تا سنگربان شماره یک آبی ها باشد. با حضور رحمتی احتمالا از بین فروزان و طالب لو یک نفر از لیست استقلال خارج می شود.

ehsansalehi
06-29-2015, 03:58 PM
میثم مجیدی جانشین چه کسی؟ (عکس)
میثم مجیدی مدافع چپ سابق استقلال‌خوزستان قرارداد خود با استقلال را رسمی کرد.

او که در فصل گذشته آمار گلزنی خوبی از خود به جای گذاشته، در صورت حضور در پست دفاع چپ جانشین هاشم بیک‌زاده مدافع ملی‌پوش استقلال خواهد شد. امروز به نظر می‌ رسید در صورت جدایی میلاد فخرالدینی، مجیدی جای او را در استقلال گرفته اما فخرالدینی بعد از مذاکره با مدیران استقلال در این تیم ماندنی شد تا آبی ها فعلا دو چپ پای آماده در اختیار داشته باشند.

در صورت ادامه کار هاشم بیک‌زاده در استقلال گزینه های پست دفاع چپ به 3 عدد افزایش خواهد یافت.

ehsansalehi
06-29-2015, 03:59 PM
عنایتی: خداحافظ استقلالی‌ها
رضا عنایتی مهاجم باتجربه استقلال در گفت‌وگویی احساسی با خبرنگاران از هواداران آبی‌پوش خداحافظی کرد.

عنایتی دقایقی پیش گفت: جلسه ای کوتاه و به مدت 10 دقیقه برگزار کردیم. شرایط به گونه ای رقم خورده که از جمع استقلالی ها جدا می‌ شوم. برای استقلال آرزوی موفقیت می‌ کنم و امیدوارم کادرفنی هم به خواسته هایش برسد.

وی ادامه داد: فوتبال یعنی همین ما هم سعی کردیم با آرامش جدا بشویم و امیدوارم استقلال همچنین موفق باشد.

عنایتی در پاسخ به این سوال که آیا حضور رحمتی عامل جدایی او از استقلال شده گفت: این گمانه زنی هایی بود که در مطبوعات شده اما به هر حال صلاح نبود که من در استقلال بمانم. هر سرمربی ای حق دارد بازیکنان خودش را انتخاب کند.

عنایتی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا بهتر نبود همان اول به او اعلام می‌ شد که تیم به او نیاز ندارد؟ جواب داد: من هم دوست داشتم زودتر به من اعلام می‌ کردند چون این یکی، دو هفته را در بلاتکلیفی به سر بردم.

عنایتی اعلام کرد یک سال دیگر فوتبال بازی می‌ کند و حرف هایش را با این جمله تمام کرد: خداحافظ استقلالی ها از همه شما عذرخواهی می‌ کنم اگر بیشتر از این نتوانستم. این ناتوانی به این دلیل بود که نمی‌ توانستم.

ehsansalehi
06-29-2015, 03:59 PM
بازگشت رحمتی با پیراهن شماره یک (عکس)
سیدمهدی رحمتی سرانجام با استقلال قرارداد بست.

رحمتی که پیش از این دو بار دیگر در همین شرایط قرار گرفته، امروز سومین حضورش در استقلال را به همراه علی نظری جویباری و بهرام امیری دو عضو کمیته نقل و انتقالات باشگاه استقلال قطعی کرد.

رحمتی یک بار از استقلال به مس کرمان رفته و از آنجا روانه سپاهان شده و به قهرمانی ایران رسیده. وی یک بار دیگر هم با جدایی از استقلال به پیکان رفت که البته در این باشگاه متمول شرایط خوبی را تجربه نکرد. او که با یک تصمیم عجیب پیراهن تیم‌ملی را از دست داد، در استقلال به دنبال بازگشت به شرایطی است که کی‌روش هم او را جدی تر ببیند.

[*=center]

ehsansalehi
06-30-2015, 03:12 PM
روزبه چشمی استقلالی شد
باشگاه استقلال با روزبه چشمی هافبک فصل گذشته صبا به توافق رسید و این بازیکن فصل بعد را با پیراهن استقلال به میدان می‌ رود.

باشگاه استقلال بالاخره موفق شد رضایتنامه روزبه چشمی را از صبا بگیرد و فردا روزبه چشمی رسما قراردادش را با استقلالی ها ثبت می‌ کند.

بهرام امیری در این باره به ورزش سه گفت: ما با چشمی به توافق کامل رسیده ایم و او فردا رسما قرارداد خود را با استقلال نهایی خواهد کرد.

ehsansalehi
06-30-2015, 03:13 PM
جلسه حیدری و ابراهیمی با نظری
خسرو حیدری و امید ابراهیمی دو بازیکن فصل گذشته استقلال امروز با علی نظری جویباری و بهرام امیری جلسه برگزار می‌ کنند و قرار است در پایان این جلسه تکلیفشان مشخص شود.

حیدری و ابراهیمی تنها بازیکنان فصل گذشته استقلال هستند که قراردادی با باشگاه ندارند و هنوز هم حاضر به تمدید قرارداد با این باشگاه نشده اند. احتمالا علی نظری جویباری و بهرام امیری امروز تلاش می‌ کنند که خواسته های مالی این دو بازیکن را برآورده کنند.

ehsansalehi
07-01-2015, 02:42 PM
بیگ زاده و صادقی هم رفتند از تیم (sm157)(sm135)

penhold
07-01-2015, 03:31 PM
(sm120) عالی شد
یکی بود سیم خالدار مالدار میکرد کجاست ؟(sm120) آی سیم خالدار رو بگیریم دیگه لُنگ وصله پینه میشه و ...(sm120) حالا داره با ما مذاکره میکنه(sm120)
یه مهاجم خارجی باید بگیریم ، ذوب حسن زاده رو نمیده
دیدن بازیهای استقلال بدون مافیا لذت دیگه ای داره (sm120)

ehsansalehi
07-01-2015, 05:15 PM
اعضای جدید وروردی تیم استقلال :

روزبه چشمی - سیدمهدی رحمتی - جابر انصاری - میثم مجیدی - محمد امین حاج محمدی

ehsansalehi
07-01-2015, 05:19 PM
صادقی بازیکن مازاد استقلال شد (نامه)
امیرحسین صادقی امروز با حضور در باشگاه استقلال با نامه عجیب و دور از انتظاری مواجه شد.

کاپیتان باسابقه استقلال که در دو جام جهانی نیز پیراهن تیم ملی را بر تن کرده، بنا به صلاحدید پرویز مظلومی در لیست مازاد این تیم قرار گرفت.

امیرحسین صادقی که امروز برای مشخص شدن وضعیت خود به باشگاه استقلال مراجعه کرده بود با این نامه دور از انتظار مواجه شد تا به او اعلام شود به همکاری 14 ساله اش با استقلال پایان دهد.

امیرحسین صادقی در اقدامی جنجالی نامه باشگاه مبنی بر حضورش در لیست مازاد را در صفحه شخصی اش منتشر کرد.

ehsansalehi
07-02-2015, 02:26 PM

ehsansalehi
07-03-2015, 01:46 PM
برنامه 3 سال پرویز مظلومی به استقلال
پرویز مظلومی سرمربی استقلال به این باشگاه برنامه 3 ساله داده است.

مظلومی که هفته گذشته به سمت سرمربی استقلال انتخاب شده، امروز اعلام کرد اگرچه تیمش برای قهرمانی خواهد جنگید قول قهرمانی نمی‌ دهد. او گفت: قول قهرمانی دادن کار درستی نیست و اگر من این کار را انجام بدهم مردم را فریب داده ام. البته ما برای رده های بالا خواهیم جنگید و می‌ خواهیم حتما سهمیه آسیایی را به دست بیاوریم اما این به آن معنا نیست که حتما قهرمان می‌ شویم.

مظلومی با تاکید تغییر اسکلت تیم و جوانگرایی گفت: انشاالله در پایان برنامه 3 ساله قصد داریم ستاره سوم را هم به پیراهن استقلال اضافه کنیم.

ehsansalehi
07-03-2015, 06:24 PM
مجیدی: از استقلال راحت‎تر به تیم‌ملی می‌روم
مدافع جدید استقلال از جو حاکم در این تیم کاملا راضی به نظر می‌ رسد.

میثم مجیدی گفت که به استقلال آمده تا بازی اش بیشتر به چشم بیاید و بتواند به تیم‌ملی دعوت بشود.

* در مورد جو استقلال صحبت کن. پیش از ورود به این تیم چه تصوری از استقلال داشتی؟
واقعا جو خوب است و آنطور که پیش از این به من می‌ گفتند فضای استقلال فضای سنگینی نیست. اتفاقا در این تیم رفاقت ها بسیار بالا هست و همه تلاش می‌ کنند تا بازیکنان جدید با جو موجود هماهنگ شوند.

* به چه کسی بیشتر از هم نزدیک شده ای؟
بزرگترهای تیم خیلی برخورد خوبی با ما دارند به ویژه آقای طالب‌لو، حنیف عمران‌زاده و مهدی رحمتی به ما خیلی کمک می‌ کنند تا با جو موجود هماهنگ شویم.

* در فصل نقل و انتقالات از سپاهان و تراکتورسازی هم پیشنهاد جدی داشتی. چطور شد که استقلال را انتخاب کردی؟
من با آقای بختیاری و ویسی مشورت کردم به هر حال آنها از من باتجربه تر بودند و بعد از مشورت با آنها احساس کردم استقلال برای پیشرفتم مناسب تر است و با این تیم قرارداد امضا کردم. با توجه به اینکه من شاگرد آقای پورحیدری و مظلومی بوده ام، فکر کردم در اینجا می‌ توانم خیلی بهتر پیشرفت کنم. امیدوارم بتوانم جواب اعتماد آنها را بدهم.

* در نیم فصل گذشته حمید درخشان هم دنبال تو بود. چطور شد که پیشنهاد این تیم را قبول نکردی؟
در آن زمان باشگاه استقلال‌خوزستان شرایط خوبی نداشت و به همین دلیل من در استقلال‌خوزستان ماندم تا به این تیم کمک کنم. در اول فصل هم از پرسپولیس پیشنهاد داشتم اما پیشنهاد آنها جدی نبود و به همین دلیل به استقلال آمدم چون آنها به صورت کاملا جدی دنبال جذب من بودند.

* تو از آن دسته بازیکنانی هستی که از بچگی ادعا می‌ کنند که استقلالی بوده یا نظر دیگری داری؟
نه، من تلاش می‌ کنم از حاشیه ها دور باشم و ترجیح می‌ دهم جواب این سوال ها را اصلا ندهم. من به هر تیمی که می‌ روم با جان و دل بازی می‌ کنم و در استقلال هم قطعا همین رویه را ادامه می‌ دهم.

* مگر دوست داشتن یک تیم تو را قرار است به حاشیه ببرد؟
به هر حال روز اولی که به استقلال آمدم هدفم این بود که در آرامش به پیشرفتم فکر کنم. حتی با آقامهدی رحمتی هم که صحبت می‌ کردم ایشان به من گفت که سعی کن کمتر مصاحبه کنی و تمرکزت روی فوتبالی باشد که بازی می‌ کنی. من هم دوست دارم همین رویه را پیش بگیرم.

* تو برای بازی دوستانه با ازبکستان در لیست 50 نفره تیم‌ملی حضور داشتی چطور شد که به اردو نیامده خط خوردی؟
متاسفانه یا خوشبختانه نتوانستم تیم‌ملی را همراهی کنم. از این جهت می‌ گویم خوشبختانه که ما در بازی پلی آف با استقلال‌خوزستان شرکت کردیم و خدا را شکر که توانستیم این تیم را در لیگ‌برتر نگه داریم. با این حال باید از آقای کی‌روش تشکر کنم که آنقدر بازیکنان را زیرنظر دارد که حتی از استقلال‌خوزستان هم بازیکن دعوت می‌ کند. امیدوارم در اردوهای بعدی این شانس را داشته باشم که بتوانم باز هم به اردوها دعوت شوم.

* قبول داری که در استقلال شرایطت برای حضور در تیم‌ملی بیشتر فراهم است؟
صددرصد همین طور است و من یکی از دلایلی که به استقلال آمدم هم همین است. در اینجا بازی ها پخش مستقیم می‌ شود و یک بازیکن خیلی بیشتر در چشم است. به همین دلیل باید از این فرصت استفاده کنم تا بتوانم بار دیگر به تیم‌ملی دعوت شوم.

ehsansalehi
07-04-2015, 07:57 PM
خسرو حیدری با استقلال 2 ساله بست
خسرو حیدری مدافع باتجربه استقلال با این باشگاه برای ادامه همکاری به توافق رسید.

خسرو که یکی از باتجربه ترین بازیکنان استقلال محسوب می شود بعد از برگزاری جلسه ای با علی نظری جویباری دو ساله دیگر در استقلال ماندنی شد.

حیدری که در زمان سرمربیگری امیر قلعه نویی درسال 1387 به استقلال پیوسته 31 ساله است و به جز وقفه یک ساله ای که آن را در سپاهان گذرانده، یکسره در استقلال بوده و یکی از بازیکنان باتجربه آبی هاست. خسرو در جام جهانی 2014، جام ملت های آسیا 2015 و اردوی آخر تیم ملی نیز حضور داشته و قصد دارد در سال جدید نمایش بهتری داشته باشد.

ehsansalehi
07-04-2015, 08:01 PM
حیدری: بدون‌ شرط قراردادم را تمدید کردم
خسرو حیدری با حضور در باشگاه استقلال به مدت دو فصل دیگر قراردادش را با این تیم تمدید کرد.

بال راست استقلال که امروز قراردادش را به مدت دو فصل دیگر با این تیم به امضا رساند در این باره گفت: خیلی خوشحالم که بار دیگر در خدمت استقلال هستم و امیدوارم بتوانیم فصل خوبی برای هواداران رقم بزنیم.

وی در گفتگو با خبرنگار "ورزش سه" ادامه داد: بدون هیچ شرطی پیشنهاد تمدید قرارداد استقلال را پذیرفتم و خوشحالم که بار دیگر در خدمت این تیم و هوادارانش هستم.

خسرو حیدری با اعلام اینکه به زودی در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد گفت: در اولین تمرین استقلال بعد از تعطیلات حاضر خواهم بود و به همراه تیم استارت خواهم زد. پوشیدن پیراهن استقلال افتخار بزرگی برای من است و همانطور که گفتم هیچ شرط و شروطی برای ادامه همکاری با استقلال نداشتم و بعد از صحبتی که با مسوولان این تیم داشتم قراردادم را تمدید کردم.

حیدری در پایان گفت: استقلال خانه ام است و من در این مدت با هیچ تیم دیگری مذاکره نکردم و دوست داشتم در فصل آینده هم همکاری کنم. امیدوارم فصل خوبی داشته باشیم و هواداران را راضی نگه داریم.

ehsansalehi
07-04-2015, 11:10 PM
پورحیدری سرپرست استقلال شد
منصور پورحیدری به عنوان سرپرست تیم فوتبال استقلال انتخاب شد.

پورحیدری که سابقه هدایت استقلال تا قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد ، با عقد قراردادی رسما سرپرست استقلال در سال تازه خواهد بود .

او دقایقی پیش با علی نظری جوییاری قرارداد کتبی امضا کرد.

ehsansalehi
07-05-2015, 10:54 PM
امیدابراهیمی در استقلال ماند (عکس)
امید ابراهیمی قرارداد خود را با استقلال تمدید کرد.

او که موفق شده جایگاه خود را در تیم ملی تثبیت کند و البته یکی از هافبک های تاثیرگذار لیگ برتر هم به شمار می آید، از ابتدا هم مورد نظر پرویز مظلومی بود و بعد از توافقی که بر سر مسائل مالی با باشگاه استقلال کرد، قرارداد خود را تمدید کرد. او فصل گذشته در استقلال 9 گل زد و بی تردید یکی از بهترین هافبک های دفاعی لیگ محسوب می شود. شاید اگر گل های 3 امتیاز ابراهیمی در بازی با سایپا و سپاهان نبود استقلال در پایان فصل گذشته در رتبه ای به مراتب پایین تر از ششم ایستاده بود.

ابراهیمی فصل گذشته و در زمان سرمربیگری امیر قلعه نویی با باشگاه استقلال قرارداد امضا کرد و آنقدر خوب بود که حالا هم مورد توجه پرویز مظلومی قرار بگیرد. گفته می شود خسرو حیدری هم در راضی کردن این بازیکن نقش پررنگی داشته است چون او از سپاهان و پرسپولیس هم پیشنهاد جدی داشت ولی در نهایت ترجیح داد با استقلال قرارداد امضا کند. ابراهمیی بی تردید یکی از شاه ماهی های فصل نقل و انتقالات است که ترجیح داد لیگ پانزدهم هم پیراهم آبی استقلال را بر تن کند.

ehsansalehi
07-06-2015, 09:58 AM

ehsansalehi
07-07-2015, 12:47 PM

ehsansalehi
07-09-2015, 12:52 PM
افشارزاده امروز در اردوی استقلال
گزارش تمرین استقلال
مدیرعامل باشگاه استقلال امروز در محل اردوی تیمش در کردان حضور پیدا خواهد کرد.

اعضای تیم فوتبال استقلال در ادامه روند آماده سازی خود در کردان از ساعت 10 امروز یک تمرین هوازی را برگزار کردند.

این تمرین شامل کار بدنی سبک بود و قرار است عصر امروز یک بازی درون تیمی نیز برگزار شود.

* پیش از تمرین امروز پرویز مظلومی جلسه‌ای را با اعضای کادر فنی خود شامل منصور پورحیدری، مجید صالح، سیروس دین محمدی، محمد نوازی،فرزاد مجیدی، قربانعلی پور و ارژنگی‌نیا برگزار و در خصوص نحوه آماده سازی تیمش در ادامه راه با آنها گفت‌و‌گو کرد.

* در این نشست مقرر شد استقلال از روز دوشنبه با توجه به شرایط بازیکنان در فصل بدنسازی بازی‌های دوستانه سبکی را برگزار کند که این اتفاق با بازی مقابل بهمن اتفاق خواهد افتاد. قرار است بعد از این بازی تا پیش از عید سعید فطر نیز آبی‌پوشان یک دیدار دیگر را هم انجام دهند.

*بهرام افشارزاده صبح امروز با پرویز مظلومی تماس گرفت و ضمن کسب اطلاع از آخرین شرایط این تیم اعلام کرد به احتمال فراوان در محل اردوی تیمش در کردان حضور پیدا خواهد کرد.

* بعد از پایان بازی درون تیم عصر امروز بازیکنان استقلال به تهران باز می‌گردند و جمعه شب خود را به کادر فنی در کمپ دهکده ورزشی کردان معرفی خواهند کرد.

ehsansalehi
07-09-2015, 05:12 PM
یعقوب کریمی در استقلال می ماند
هافبک استقلال که برای مذاکره با باشگاه سپاهان به اصفهان رفته به احتمال فراوان رضایت نامه خود را از این باشگاه اصفهانی خواهد گرفت.

باشگاه سپاهان تونایی پرداخت مبلغ یک میلیاردو هشتصد میلیون پول قرارداد کریمی را ندارد و به همین دلیل رضایت نامه این بازیکن صادر خواهد شد.

کریمی به احتمال فراوان از شنبه در تمرینات استقلال شرکت خواهد کرد

ehsansalehi
07-09-2015, 05:12 PM
قرارداد بازیکنان استقلال هفته آینده ثبت می‌شود
قرارداد بازیکنان جدید تیم فوتبال استقلال هفته آینده ثبت خواهد شد.

سید مهدی رحمتی، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، روزبه چشمی (در صورت حل مشکلش با صبا) و جابر انصاری 5 بازیکن جدید تیم استقلال هستند که در این فصل به عضویت تیم درآمده‌اند. قرار است قرارداد این بازیکنان پس از پایان اردوی کردان در هیات فوتبال استان تهران ثبت شود.

همچنین بهرام امیری با اعلام این خبر گفت: تعدادی از بازیکنان‌مان باید برای تسویه حساب مالی و پرداخت مبلغ خروج از استان راهی شهرستان شوند و به همین علت هفته آینده بعد از پایان اردوی کردان این اتفاق رخ خواهد داد. ضمن آنکه من روز شنبه به همراه آقای نظری جویباری راهی کردان می‌شویم تا با برخی از بازیکنان که تفاهم دو ساله با ما داشتند پیرامون قراردادهایشان گفت‌وگو کنیم.

ehsansalehi
07-10-2015, 03:11 PM
تدابیر شدید امنیتی در اردوی استقلال
اردو استقلال در کردان کرج بدون حضور خبرنگاران و عکاسان ادامه دارد.

در حالی که روز گذشته بازیکنان استقلال به دلیل تقارن با شب احیاء به مرخصی رفتند امروز دوباره خود را به پرویز مظلومی معرفی می کنند تا اردوی آبی پوشان در مجموعه ورزشی المپیک در چهارباغ ادامه پیدا کند. نکته جالب سخت گیری مدیران استقلال در حضور خبرنگاران و عکاسان است تا جایی که حتی عکاس وب سایت استقلال هم از حضور در اردو منع شده است.

در حال حاضر پرسپولیس هم تمرینات خود را بدون حضور تماشاگران و خبرنگاران انجام می دهد.

روابط عمومی باشگاه استقلال تنها در بازی های دوستانه اجازه حضور خبرنگاران و عکاسان را صادر خواهد کرد. تا این لحظه فقط یک بازی دوستانه قطعی شده که قرار است آبی ها روز پنجشنبه هفته آینده با تیم بهمن تهران بازی کند.

ehsansalehi
07-10-2015, 03:14 PM
چشمی: بازگشت من به صبا اتفاق نمی افتد
موضوع دستور مالک جدید باشگاه صبا و دستور او بابت بازگرداندن روزبه چشمی، هافبک سابق این تیم که به استقلال پیوسته است، جنجالی شده است.

در حالی که مدیران صبا سعی در حفظ چشمی دارند، این بازیکن اعتقاد دارد باشگاه سابقش نمی تواند وی را برگرداند.

* در این یکی، دو روز بحث بازگشت تو به صبا بیش از پیش جدی شده است، فکر می کنی این اتفاق می افتد؟
من با استقلال قرارداد بستم و دو هفته است که دارم در این تیم تمرین می کنم بعید است که بازگرداندن من به این راحتی ها باشد. ضمن اینکه باشگاه استقلال دارد کارهای من را پیگیری می کند.

* اگر حرف صبایی ها راست باشد، برای تو ناراحت کننده نیست که مجبور شوی باز به این تیم برگردی؟
این اتفاق نخواهد افتاد و به نظر من مشکلم حل می شود. من استقلال را برای آینده انتخاب کردم و هرگز بحث مالی در کار نبود. اگر می خواستم پول بگیرم مطمئنا صبا پول بیشتری به من می داد اما من به استقلال آمدم تا پیشرفت کنم و به همین دلیل در این تیم می مانم.

* خودت نمی خواهی با مدیران صبا در این رابطه صحبت کنی؟
فعلا چنین تصمیمی ندارم چون آقایان امیری، نظری جویباری و افشارزاده دنبال کارهایم هستند و احتمالا مشکلم حل خواهد شد.

* جو استقلال چطور است. بازیکنان جدید توانسته اند با جو تیم هماهنگ شوند؟
من در مورد خودم صحبت می کنم. قبل از اینکه به استقلال بیایم با آقای رحمتی، ابراهیمی و حیدری آشنایی قدیمی داشتم. اما واقعا جو استقلال فوق العاده است و من فکر می کنم خیلی راحت می توانیم با این جو هماهنگ شویم.

* در اوایل حضور پرویز مظلومی صحبت از جذب بازیکنانی مثل آندو تیموریان و جواد نکونام در پست هافبک دفاعی بود اما در نهایت باشگاه ترجیح داد با تو که یک بازیکن جوان هستی قرارداد امضا کند. فکر می کنی می توانی جای این بازیکنان باتجربه را پرکنی؟
به هر حال کار یک ذره سخت است ولی من تمام تلاشم را می کنم که بتوانم جای این بازیکنان را پر کنم و جواب حمایت کادرفنی و طرفداران این تیم را بدهم.

* فکر می کنی استقلال می تواند امسال قهرمان شود؟
تمام تلاشمان این است که این تیم نتیجه بگیرد. استقلال تیم خوبی بسته است، هم بازیکنان خوبی به این تیم آمده اند و هم بازیکنان قدیمی این تیم قراردادشان را تمدید کرده اند. انشاالله استقلال امسال نتیجه می گیرد.

* در جریانی که این تیم مشکل مالی دارد و احتمالا در وسط فصل به مشکل می خورید؟
به این مسائل فکر نمی کنیم، استقلال تیم بزرگی است و فکر می کنم حتی نیمکت نشینی در این تیم هم افتخار بزرگی است. همه برای موفقیت استقلال تلاش می کنیم.

ehsansalehi
07-11-2015, 03:45 AM

ehsansalehi
07-11-2015, 08:26 PM
دهنوی بالاخره آبی شد

انگار همین دیروز بود که بین 2 باشگاه سپاهان وپرسپولیس برای جذب او درگیری ایجاد شد وبالاخره پرسپولیس بود که به خاطر رفاقت بیشتر علی دایی با او موفق به جذبش شد.

دهنوی اهل مشهد بی شک یکی از هافبک های دفاعی خوب سالیان اخیر فوتبال ماست که گاهی اوقات استحکامش در ارائه بازی وانجام مصاف های فیزیکی انتقاد علی کریمی را هم برانگیخت.در بازی مورد اشاره دهنوی اولین بازیش با پیراهن پرسپولیس را برابر تراکتورسازی که علی کریمی را داشت برگزار می کرد،دهنوی در آن بازی علی کریمی را از فروغ انداخت .

با این حال او در پرسپولیس چندان موفق نبود و از آنجا به ذوب آهن رفت. تیمی که محملی برای احیای فوتبال قاسم بود چنان چه در پایان فصل استقلالی ها برای جذب او به سراغش رفته وتفاهم فیمابین باعث شد تا او را به احتمال قریب به یقین استقلالی میکند.جالب اینکه او که در فوتبال ما دیر چهره کرده میخواهد تا 40 سالگی فوتبال کند.

قاسم دهنوی ،از سال 88 در لیگ برتر حضور یافت ودر 81 بازی برای مس 20 گل در لیگ زد،در سال 91 به تراکتورسازی رفت وبا این تیم در 31 بازی 2 گل زد.سال حضورش در پرسپولیس پر حاشیه بود ودر سال جدید در ذوب آهن خوب کار کرد.دهنوی که یکبار تا مرز استقلالی شدن پیش رقته بود خرید بدی برای استقلال نیست.

ehsansalehi
07-13-2015, 11:35 AM
برای ماندن در استقلال نیاز به دلیل نیست
مهاجم استقلال می‌گوید برای ماندن در این تیم نباید به دنبال دلیلی بود.

سجاد شهباززاده درباره وضعیت تیمش و روند تمرینی آبی پوشان گفت: با کادر فنی جدیدمان تمرینات بسیار خوبی را شروع کرده‌ایم و از فرصت باقی مانده تا لیگ به خوبی استفاده می‌کنیم. بازیکنهای خوبی را در اختیاریم و با توجه به اینکه اندکی دیر شروع کردیم اما شرایط خوبی داریم و عقب ماندگی ما در حال جبران است.

او درباره شرایط اردو کردان استقلال اضافه کرد: در اینجا همه چیز خوب و مهیا است و در محیط مناسبی هستیم. تمرینات پر فشاری را پشت سر می گذاریم و به سطح آمادگی مطلوب نزدیک می شویم.

مهاجم استقلال در پاسخ به این سوال که چرا با وجود پیشنهادات خارجی‌اش، استقلال را انتخاب کرد، افزود: من با استقلال قرار داد داشتم و هر چند می توانستم طبق قرار دادم با تیمهای خارجی مذاکره کنم اما شرایط را برای ماندن مناسب دیدم و می خواهم امسال به استقلال کمک کنم. هر چند برای فصل پیش رو با استقلال هیچ مذاکره ای نکرده ام اما به همه چیز خوشبین هستم و امیدوارم امسال اتفاقات خوبی برای استقلال بیفتاد.

وی ادامه داد: برای باشگاه بزرگی مانند استقلال لازم نیست درباره چرایی ماندن در آن صحبت کنیم. استقلال تیم بزرگی است و وجود هواداران پرشمار باعث می شود تا دنبال دلیل دیگری نگردیم. امسال در استقلال شرایط خوبی دارم و امیدوارم بتوانم عملکرد مطلوبی ارائه دهم.

بهترین گلزن استقلال در فصل گذشته درباره پیش بینی اش از وضعیت استقلال در فصل جاری تصریح کرد: معتقد هستم که همه چیز به خودمان وابسته است. اگر بتوانیم این روند تمرینی را تا پایان فصل ادامه دهیم و عملکرد خوبی داشته باشیم و در فراز و نشیبهای فصل تمرکز لازم را داشته باشیم می توانیم به اهدافمان برسیم.

شهباززاده درباره تجربه کار با پرویز مظلومی اظهار کرد: من پیش از این تجربه کار با ایشان را نداشتم و اکنون نیز مدت کوتاهی است که با ایشان همکاری می کنم. امیدوارم تجربه کاری خیلی خوبی داشته باشیم و مرور زمان نیز این موضوع را ثابت می کند.

وی درباره اینکه فشار خط حمله استقلال امسال بیش از گذشته بر دوش و برهانی است، ادامه داد: ما یک تیم هستیم و همه در تمامی خطوط برای موفقیت استقلال تلاش می کنیم. هر کس در پستش خودش هر مسئولیتی بر دوشش گذاشته می شود را به بهترین نحو از پسش بر بیاید. من نیز تلاش می کنم اگر در ترکیب تیم باشم با تمام تمرکز و توانم وظایفم را انجام دهم.

ehsansalehi
07-13-2015, 11:36 AM
نیاز استقلال به سه بازیکن دیگر
معاون ورزشی باشگاه استقلال درباره آخرین وضعیت این تیم در فصل نقل و انتقالات توضیحاتی ارائه داد.

علی نظری جویباری، معاون ورزشی باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که استراتژی آبی پوشان پایتخت در فصل نقل و انتقالات چه بوده است، گفت: ما بعد از جلسه‌ای که با آقایان افشارزاده، امیری ، پورحیدری و مظلومی داشتیم تصمیم گرفتیم تا سن تیم را کاهش دهیم. در همین راستا تصمیم گرفتیم ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه را در فصل جاری به کار بگیریم. ان‌شا‌ء‌الله با تلاش همه دوستان استقلال در نهایت موفق شود.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر به اهدافی که باشگاهش در نظر داشته، رسیده است؟ اظها‌ر کرد: ما چیزی حدود 80 الی 85 درصد از لیستی که آقای پرویز مظلومی آن را به ما داده بودند، جذب کرده‌ایم. دو بازیکن خارجی و یک بازیکن داخلی مدنظر ماست و امیدوارم هر‌ چه‌ سریع‌تر بتوانیم لیست تیم را ببندیم. می دانیم که کار خیلی طول کشید و هو‌اد‌ا‌ران ناراحت هستند، اما تلاشمان را می‌کنیم تیم را در یکی، دو روز آینده ببندیم. خیلی کار طول کشید و ما این مساله را می‌دانیم و همچنین می دانیم که هو‌اد‌ا‌ران ناراحت هستند، اما باید توجه کنیم که ما کمی مشکل مالی داریم. درست است که بازیکنان نهایت همکاری را با ما داشتند اما این طبیعی است که بازیکنان جدید که شناختی از ما ندارند مجبور هستیم به آنها پول بدهیم.

نظری جویباری در پاسخ به این سوال که میانگین سنی بازیکنان استقلال در فصل جاری چقدر کاهش یافته است؟ گفت: فکر می‌کنم دو، سه سالی نسبت به سال گذشته کمتر شود. اگر اشتباه نکنم سال گذشته میانگین سنی استقلال چیزی حدود 29 سال بود، ولی امسال ما آن را دو، سه سال کمتر کرده‌ایم.

وی در پاسخ به این سوال که استقلالی‌ها تاکنون چه بازیکنانی را به صورت قطعی جذب کرده‌اند؟ خاطر‌ نشان کرد: مهدی رحمتی، جابر انصاری، حاج محمدی ، روزبه چشمی، میثم مجیدی و فرشید اسماعیلی را جذب کرده‌ایم.

نظری جویباری در پاسخ به این سوال که کمبودهای تیمش در حال‌ حاضر چیست؟ گفت: آن طور که آقای مظلومی گفته‌اند یک هافبک وسط، یک مدافع و یک مهاجم می‌خواهیم.

مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که سرنوشت قاسم دهنوی در استقلال به کجا رسید، گفت: دهنوی در لیست اولیه پرویز مظلومی قرار نداشت و من با او صحبتی نداشته‌ام، اما ظاهرا آقای مظلومی و امیری با او صحبت‌های داشته‌اند. در حال حاضر هم تا جایی که من می‌ دانم حضور او منتفی شده است. یکی از دلایل دیگر عدم جذب این بازیکن بحث سن اوست که در جلسه مطرح شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا صحت دارد مسعود شجاعی قرار است به استقلال اضافه شود، گفت: او در لیست مظلومی نبود ولی اخیراً صحبت‌هایی بین او و مظلومی مطرح شده است. درباره او مظلومی به صورت علنی حرفی نزده و درخواستی نداده است.

نظری جویباری در پاسخ به سوالی درباره بازیکنان جدا شده از استقلال و برخوردی که با آنها شد، عنوان کرد: صادقی کاپیتان استقلال بود و ما احترام ویژه ای برای او قائل هستیم. بیک‌زاده و عنایتی هم همین‌گونه هستند برای ما. با این حال ما تابع دستورات سرمربی هستیم و آقای مظلومی این بازیکنان را در این فصل نمی‌خواست. ما خودمان هم از جدایی این بازیکنان ناراحت هستیم. مربی‌گری امری سلیقه‌ای است. اگر بازیکنان با ما همکاری کنند و بخواهند خداحافظی کنند،‌ باشگاه برای انجام یک بازی خداحافظی تلاشش را می‌کند و همکاری لازم را دارد اما معمولا اینطور نمی‌شود و گاهی اوقات با دلخوری بازیکن جدا می‌شود یا اینکه بازیکن اصلا تمایلی به جدایی ندارد.

ehsansalehi
07-13-2015, 11:52 AM
گزارش تمرین استقلال
بازیکنان تیم فوتبال استقلال صبح امروز تمرینی سبک داشتند.

بازیکنان تیم فوتبال استقلال ساعت 10:30 امروز در کردان کرج به مدت 15 دقیقه به تمرین سبک پرداختند، چون قرار است عصر امروز در دیداری تدارکاتی به مصاف بهمن تهران بروند.

میلاد فخرالدینی به دلیل حضور در کلینیک و پرویز مظلومی برای شرکت در جلسه کمیته نقل‌وانتقالات باشگاه استقلال در کردان حضور نداشتند. همچنین خسرو حیدری با کسب اجازه از کادر فنی به تهران بازگشته است، اما به زودی به کمپ تمرینی آبی‌پوشان بازمی‌گردد.

ehsansalehi
07-13-2015, 03:48 PM
گزارش روزنامه اسپانیایی از بازیکن جوان استقلال
یک روزنامه اسپانیایی نوشت بهنام برزای قرار است در تمرینات آزمایشی ختافه شرکت کرده و به مدت یک ماه تست دهد.

به نقل از روزنامه آس در گزارشی عنوان کرد تیم ختافه به خاطر بازیکن جوان ایرانی و عضو استقلال تهران رایزنی کرده که مجوز این بازیکن عضو تیم ملی زیر 23 ساله‌های ایران را بگیرد.

مطابق این گزارش قرار شده بازیکن جویای نام امروز (دوشنبه) وارد تمرینات ختافه شود و به مدت 3 هفته تا یک ماه در تمرینات آزمایشی تیم اسپانیایی شرکت کند.

این نشریه همچنین عنوان کرده پرویز مظلومی، سرمربی استقلال موافق از دست دادن بازیکنش برای مدتی طولانی نبوده و اجازه چنین امری را نمی‌دهد.

آس همچنین از قول برزای عنوان کرده آرزوی هر بازیکن انتقال به فوتبال اروپا است که او نیز از این امر مستنی نیست.

برزای همچنین افزود: استقلال تیم بزرگی است و اگر اجازه حضورم را برای ختافه ندهد،‌ همچنان اینجا می‌مانم.

درحالی روزنامه اسپانیایی این گزارش را منتشر کرده که پرویز مظلومی اعلام کرده اجازه نمی دهد این بازیکن برای تست دادن به تیم های اروپایی برود. باید دید سرانجام حرف مظلومی اتفاق می افتد یا باشگاه مظلومی را قانع می کند تا این بازیکن برای تست به ختافه برود.

ehsansalehi
07-13-2015, 06:18 PM
آخرین سهمیه استقلال در چه پستی است؟
باشگاه استقلال تا پایان مهلت نقل و انتقالات می‌ تواند یک بازیکن بزرگسال و البته 2 بازیکن خارجی جذب کند تا به این ترتیب لیست آنها کامل شود.

در حال حاضر اولویت باشگاه استقلال جذب بازیکن در پست مهاجم و هافبک بازیساز است. با جدایی رضا عنایتی آبی ها هنوز نتوانستند یک مهاجم تمام کننده جذب کنند و به همین دلیل اولویت اول پرویز مظلومی جذب یک مهاجم تمام کننده است. البته استقلال در این پست سجاد شهباززاده را دارد که فصل گذشته موفق شد نام خود را به عنوان بهترین گلزن ایرانی لیگ معرفی کند.

با این حال بی تردید آبی ها نیاز به یک مهاجم دیگر هم دارند تا در کنار این بازیکن از آن استفاده کنند اما پست بعدی که استقلال نیاز مبرم به بازیکن دارد، پست هافبک بازیساز است. استقلال هم اکنون در این پست کرار را دارد اما با توجه به اینکه این بازیکن هر سال به خاطر مشکلات انضباطی بازی های زیادی را از دست می‌دهد، پرویز مظلومی از مدیران باشگاه خواست که یک پلی میکر درجه یک را به ترکیب این تیم اضافه کنند. البته بهنام برزای توانایی بازی در پست پشت مهاجم را دارد اما بی تردید کادرفنی استقلال دنبال یک بازیکن باتجربه می‌ گردد که بتواند از آن استفاده کند.

ehsansalehi
07-13-2015, 08:54 PM
کادر فنی استقلال قید مهاجم کروات را زد
کادر فنی تیم فوتبال استقلال پس از بررسی فیلم بازی مهاجم کروات قید این بازیکن را زد.

پرویز مظلومی امروز در نشست خود با اعضای کمیته نقل وانتقالات باشگاه استقلال سوابق یک مهاجم اهل کروات به نام «پرو پیچ» را مورد بررسی قرار داد.

مظلومی وقتی شرایط و قیمت این بازیکن را مورد بررسی قرار داد از استقلالی‌ها خواست با او وارد مذاکره شوند و یک فیلم از بازی‌های این بازیکن به دست مظلومی و کادر فنی رسید.

سرمربی تیم استقلال قبل از دیدار دوستانه تیمش مقابل بهمن جوان فیلم این مسابقه را تماشا کرد و پس از مشورت با همکارانش قید حضور این بازیکن را در استقلال زد.

مظلومی در تماس با اعضای کمیته نقل وانتقالات باشگاه استقلال از آنها خواست تا با گزینه‌های دیگر وارد مذاکره شوند.

ehsansalehi
07-13-2015, 08:54 PM
پیروزی استقلال با گل‌های ابراهیمی و شهباززاده
دیدار دوستانه استقلال و بهمن جوان با پیروزی آبی پوشان به پایان رسید.

دیدار دوستانه استقلال و بهمن جوان امروز در زمین چمن کمپ ورزشی کردان و در حضور نزدیک به 150 تماشاگر برگزار شد. نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید که پرویز مظلومی در بین دو نیمه تغییراتی را در ترکیب تیمش ایجاد کرد که یکی از آنها حضور طالب‌لو به جای رحمتی بود.

در این نیمه استقلال از روی نقطه پنالتی توسط امید ابراهیمی به گل رسید و سجاد شهباززاده نیز دو گل دیگر به ثمر رساند تا بازی در نهایت سه بر صفر شود.

* در نیمه دوم یک بازیکن بهمن کارت قرمز گرفت که با توافق طرفین یک بازیکن دیگر وارد زمین شد تا دو تیم با با یازده نفر بازی کنند.

* هنگامی که دقیقه 80 بازی بود تعدادی از بازیکنان قصد رفتن به اتاق‌های خود را داشتند که با هجوم تماشاگران برای گرفتن عکس یادگاری رو به رو شدند. بازیکنانی نظیر کرار، برهانی،عمران زاده که صبح امروز تمرین هوازی را برگزار کردند به هنگام ترک زمین با مشکلاتی مواجه شده و تماشاگران آنها را دوره کرده که این موضوع کار آنها را سخت کرد. در نهایت پورحیدری از مسئولان نیروی انتظامی خواست تا شرایط را برای حضور بازیکنان در اتاق‌هایشان فراهم کنند.

ehsansalehi
07-14-2015, 10:09 AM
گزارش تمرین استقلال
دو بازیکن مصدوم تیم استقلال و همچنین خسرو حیدری به اردوی آبی‌پوشان در کردان اضافه شدند.

خسرو حیدری که یکشنبه‌ شب گذشته برای ملاقات با خانواده و فرزند تازه به دنیا آمده خود اردوی آبی‌پوشان را ترک کرده بود شب گذشته خود را به کادر فنی تیم استقلال معرفی کرد.

* میلاد فخرالدینی و محسن کریمی دو بازیکن مصدوم تیم استقلال که یکی دو روز به کلینیک دکتر نوروزی رفته بودند شب گذشته در اردوی آبی‌پوشان حاضر شدند.

* بهرام افشارزاده شب گذشته در تماس با پرویز مظلومی وضعیت اردو را از وی جویا شد و سرمربی استقلال خواست اگر کم و کاستی در کمپ کردان وجود دارد به اطلاع مدیرعامل استقلال برساند.

* اعضای تیم فوتبال استقلال از ساعت 10 صبح امروز یک تمرین ریکاوری را برگزار می‌کنند. قرار است بازیکنانی که در ترکیب استقلال مقابل بهمن بازی کرده‌اند ریکاوری کرده و بقیه نیز کار بدنسازی و هوازی انجام دهند.

* اعضای کادر فنی تیم استقلال در تدارک هستند تا روز پنجشنبه یک بازی دوستانه دیگر را ترتیب داده و بازیکنان را در این مسابقه محک بزند.

* قرار است پرویز مظلومی طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در مراسم شب گذشته قرعه‌کشی لیگ برتر برای آبی‌پوشان برنامه‌ریزی تاکتیکی کند و تقریبا تا سه روز مانده به آغاز مسابقات نحوه برنامه‌های آبی‌پوشان را به اطلاع بازیکنان برساند.

تیم فوتبال استقلال در اولین دیدار خود در لیگ پانزدهم میهمان سیاه‌جامگان مشهد خواهد بود.

ehsansalehi
07-14-2015, 11:21 PM

ehsansalehi
07-15-2015, 10:20 AM

ehsansalehi
07-15-2015, 04:55 PM
افشارزاده بالاخره به کردان رفت
مدیرعامل استقلال بالاخره به اردوی این تیم در اردوی کردان رفت و با بازیکنان این تیم دیدار کرد.

پیش از این چندین بار قرار بود افشارزاده در اردوی استقلال در کردان حاضر بشود ولی این اتفاق نیفتاده بود.

افشارزاده در جلسه به کادرفنی و بازیکنان به آنها قول داد که هرچه زودتر مشکلات مالی آنها را حل کند تا تیم با روحیه ای خوب بازی های لیگ را شروع کند.

ehsansalehi
07-15-2015, 07:37 PM
گزارش تمرین استقلال
سرمربی تیم فوتبال استقلال برای شرکت در مراسم افطاری ریاست جمهوری محل تمرین این تیم را ترک کرد.

تمرین عصر امروز (چهارشنبه) تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 در کردان کرج برگزار شد.

* شش بازیکن جدید تیم استقلال که صبح امروز برای تست پزشکی در تمرین حضور نداشتند، در تمرین عصر حاضر بودند.

* پرویز مظلومی در 15 دقیقه ابتدای تمرین حضور داشت، اما برای شرکت در مراسم افطاری ریاست جمهوری راهی تهران شد.

* فخرالدینی، محسن کریمی و علیرضا رمضانی تمرینات اختصاصی انجام دادند.

* مجید صالح 10 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد.

* دروازه‌بان‌های استقلال با پیراهن‌های جدید تمرین کردند.

* محور تمرین آبی‌پوشان دویدن دور زمین، کار با توپ، کارهای ترکیبی و فوتبال درون تیمی بود.

* حدود 20 نفر از هواداران استقلال در کردان حضور داشتند و از نزدیک نظاره‌گر تمرین بودند.

* هنگامی که اعضای کادر فنی متوجه شدند که باشگاه سپاهان با صدور رضایتنامه یعقوب کریمی موافقت کردند، خوشحال شدند.

* آبی‌پوشان فردا (پنجشنبه) در دومین دیدار تدارکاتی به مصاف نیروی زمینی می‌روند و اردوی چند روزها آنها به پایان می‌رسد.

ehsansalehi
07-16-2015, 06:09 PM
واکنش کرار در مورد پوشیدن شماره 7 (عکس)
هافبک عراقی استقلال در مورد پوشیدن شماره 7 این تیم در فصل جدید مطلبی را در فضای مجازی منتشر کرد.

کرار جاسم بازیکن عراقی که درخواست وی برای پوشیدن شماره 7 استقلال با حاشیه‌هایی روبرو شده است، با انتشار مطلبی در صفحه شخصی اش در اینستاگرام نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.

وی در این مطلب گفته است: من بازیکن حرفه‌ای هستم و هر شماره ای که دوست داشته باشم تن میکنم. کسی حق دخالت نداره. آقای فرهاد مجیدی برای من خیلی قابل احترام هستن و قلباً دوستشون دارم، او یک اسطوره واقعی و فراموش نشدنی فوتبال ایران است. من با کسب اجازه از ایشون مفتخرم شماره 7 رو تن کنم.

فرهاد مجیدی با انتشار مطلبی در این خصوص گفته بود تماسی با باشگاه استقلال و کرار جاسم نداشته‌ام.

ehsansalehi
07-17-2015, 09:24 AM
استقلال به مصاف همنام خوزستانی می‌رود
تیم فوتبال استقلال تهران هفته آینده دیداری تدارکاتی را مقابل همنام خوزستانی برگزار می‌کند.

تیم فوتبال استقلال تهران دیداری تدارکاتی را پنج‌شنبه هفته آینده اول شهریورماه مقابل استقلال خوزستان برگزار می‌کند.

این دیدار در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

شاگردان مظلومی روز گذشته در دیداری دوستانه در کردان مقابل نیروی زمینی به تساوی بدون گل رسیدند.

ehsansalehi
07-17-2015, 09:45 PM
ترافیک استقلال ها در لیگ برتر
یکی از جالب ترین اتفاقات لیگ پانزدهم حضور سه تیم استقلال در لیگ برتر خواهد بود.

لیگ پانزدهم با 16 تیم آغاز خواهد شد و یکی از جالب ترین اتفاقات و البته در نوع خود عجیب ترین آنها حضور سه تیم استقلال در لیگ برتر است. استقلال تهران ، استقلال خوزستان و در نهایت استقلال اهواز !

استقلال تهران
استقلال تهران، تیم محبوب پایتخت در تمامی ادوار لیگ برتر حاضر بوده است و در لیگ پانزدهم، دو برادرخوانده در کنار خود میبیند.تیم پرویز مظلومی سه بار برای دیدار به خوزستان خواهد آمد و دو دیدار آن را با استقلالی ها برگزار خواهد کرد.شهری که از قدیم به شهر آبی ها معروف بوده است و استقلالی ها آن را شهر دوم خود می خواندند اما درخشش فولاد خوزستان در سالهای اخیر این ادعا را تا حدود زیادی منتفی کرده است.

استقلال اهواز
محبوب های جنوب باز هم به لیگ برتر بازگشته اند ، آنها پس از چندین سال حضور در لیگ برتر با مدیریت شفیع زاده ها ، به یک باره در سراشیبی سقوط قرار گرفتند.آنها در حالی که یک تصمیم غلط داوری جام را از دستشان ربود و به تیم دیگر داد، خود را پس از مدتی در لیگ دو دیدند و تلاش چند ساله شان برای رسیدن به لیگ برتر موفق نبود و خرید امتیاز فولاد نوین آنها را به لیگ برتر بازگرداند.یکی از محبوب ترین تیم های خطه ی جنوب حال به لیگ برتر بازگشته است .سیاوش بختیاری زاده و محمود یاوری را بالای سر خود میبیند تا بتواند بازهم به روزهای اوج بازگردد تا شاید آن جامی که با یک سوت اشتباه از دست داد را روزی بالای سر بگیرد.

استقلال خوزستان
پس از سقوط استقلال اهواز به دسته دوم ، مالکان گروه ملی نام استقلال را برای این تیم انتخاب کردند تا هواداران استقلال اهواز را به سمت خود بکشانند .اما آنها که در کنار فولاد خود را تیم دوم خوزستان می دیدند نتوانستند آنگونه که باید و شاید در این امر موفق باشند.اما عبدالله ویسی در دو سال حضورش در لیگ توانسته آنها را در لیگ برتر ماندنی کند.مطمئنا مالکان این تیم از ویسی برای سومین سال حضورش انتظار دارند تا در نیمه ی بالای جدول قرار بگیرد تا کم کم رشد و نمو را در تیمشان ببینند.

یک لیگ و سه استقلال
لیگ پانزدهم و سه استقلالی که در آن هستند در نوع خود می تواند جذاب تر باشد.باید این این هت تریک استقلالی ها برای تیمداری در لیگ برتر تا چه اندازه به زیبایی های لیگ می افزاید.

ehsansalehi
07-18-2015, 06:57 PM
بهترین کاری که طالب‌لو در ماه‌رمضان انجام داد
طالب لو در برنامه سینما گلخانه از بهترین کاری که در ماه رمضان انجام داده حرف زد.

وحید طالب لو دروازه بان استقلال که مهمان برنامه سینما گلخانه بود در واکنش به سوال مجری برنامه که پرسید در ماه رمضان که ماه خوبی هاست چه کرده ای گفت:«یک اختلاف چند ساله با مهدی رحمتی داشتیم که الان همه چیز حل شده است و هدف هر دو ما موفقیت استقلال است.»

ehsansalehi
07-21-2015, 06:30 PM
استقلال مظلومی این شکلی خواهد بود
رونمایی از ترکیب جدید استقلال با هدایت پرویز مظلومی با شکست به اتمام رسید .

در حالی که چند روزی از پایان فصل بدنسازی استقلالی ها می‌ گذرد، آبی ها در دو بازی تدارکاتی قبلی خود نتوانستند نتایج خوبی بگیرند. این تیم برابر نیروی زمینی به تساوی بدون گل رضایت داد و برابر پیکان هم یک بر صفر شکست خورد تا در حالی که 9 روز به شروع اولین بازی استقلال در لیگ‌برتر بیشتر باقی نمانده است، نگرانی ها بالا بگیرد.

هر چند که پرویز مظلومی معتقد است بازی های تدارکاتی نتیجه اش چندان مهم نیست، با این حال این تیم فرصت کمی دارد تا برای شروع لیگ‌برتر آماده بشود. با نگاهی به بازیکنانی که در تمرینات استقلال حضور دارند، می‌ توان ترکیب این تیم را از هم اکنون حدس زد.

دروازه‌بان
مهدی رحمتی بی تردید در لیگ پانزدهم گلر اول استقلال خواهد بود، او بعد از یک فصل دوری از این تیم امیدوار است بار دیگر خاطرات خوب گذشته را تکرار کند ؛ او که امروز بعد از گل خورده مقابل پیکان مورد انتقاد روزنامه های ورزشی قرار گرفت باید خود را آماده رقابت با وحیدطالب لو کند که منتظر لغزش احتمالی اش است.

مدافعان
با توجه به ترکیبی که مظلومی در دو بازی دوستانه از آن استفاده کرده به نظر می‌ رسد با شروع فصل امین حاج محمدی و حنیف عمران‌زاده دو دفاع وسط این تیم در بیشتر بازی ها باشند. استقلال در دفاع راست میلاد فخرالدینی را در ترکیب ثابتش می‌ بیند و در دفاع چپ هم میثم مجیدی. اگر بیک‌زاده در استقلال ماندنی شود مجیدی کار سختی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی استقلال خواهد داشت. البته استقلال در پست دفاع وسط هرائر مگویان را هم دارد و حاج محمدی و عمران‌زاده برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی چندان بی رقیب هم نیستند.

هافبک ها
تقریبا همه مطمئن هستند که روزبه چشمی و امید ابراهیمی دو هافبک دفاعی ثابت آبی ها در لیگ پانزدهم خواهند بود و بازیکنی مثل خرسندنیا بسیار کار سختی برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت این تیم دارند. آبی ها در پست هافبک راست خسرو حیدری ملی‌پوش را دارند که البته علیرضا رمضانی جوان هم برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بدون شانس نیست. در سمت چپ هم آبی ها می‌ توانند از بازیکنانی مثل بهنام برزای، محسن کریمی و حتی یعقوب کریمی در صورتی که بتواند رضایت نامه اش را از سپاهان بگیرد، استفاده کنند. بی تردید کرار جاسم گزینه اصلی آبی ها برای قرار گرفتن در پست پشت مهاجم است .نکته جالب حضور ریوالدو در ترکیب استقلال است ، هافبکی که شبیه جواد نکونام بازی می کند اما ظاهرا بعنوان پلی میکر به استقلال آمده است .

مهاجمان
استقلال در حال حاضر فقط دو مهاجم تخصصی دارد که به احتمال فراوان از سجاد شهباززاده به عنوان تک مهاجم این تیم استفاده خواهد شد. البته آبی ها آرش برهانی را هم در لیست خود می‌ بینند که می‌ تواند یک ذخیره مطمئن لقب بگیرد. البته استقلال قرار است یک مهاجم کروات با نام پروبیچ را جذب کند که گفته می‌شود مظلومی روی توانایی او در گلزنی حساب ویژه ای باز کرده است.

ترکیب احتمالی استقلال
استقلال باید 9 روز دیگر اولین بازی خود را در لیگ‌برتر با سیاه جامگان انجام بدهد. این تیم تنها حنیف عمران‌زاده را در اختیار ندارد و بقیه بازیکنان می‌ توانند برای این تیم بازی کنند. ترکیب احتمالی استقلال به شرح زیر است:
مهدی رحمتی، روزبه چشمی، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، میلاد فخرالدینی، محمدرضا خرسندنیا، امید ابراهیمی، کرار جاسم، خسرو حیدری، بهنام برزای و سجاد شهباززاده

ehsansalehi
07-24-2015, 09:30 PM
گزارش تمرین استقلال
بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور یافت.

تمرین عصر تیم فوتبال استقلال از ساعت 18:30 امروز در زمین شماره دو آزادی و با حضور 50 نفر از طرفداران این تیم آغاز شد.

* خسرو حیدری که به دلیل مصدومیت در تمرینات حضور نداشت، امروز در زمین شماره دو آزادی حضور یافت و به تمرین اختصاصی پرداخت. همچنین میلاد فخرالدینی که گفته شده به دلیل مصدومیت و گرفتن ام آر آی دو روز در تمرینات حضور پیدا نکرده امروز همراه حیدری تمرین اختصاصی انجام داد. حیدری و فخرالدینی دقایقی با مظلومی صحبت کردند و دکتر کاوه ستوده درباره مصدومیت این بازیکنان توضیحاتی به سرمربی آبی‌پوشان ارائه داد.

* مهدی رحمتی و وحید طالب‌لو زودتر از سایر بازیکنان خودشان را به زمین شماره دو رساندند تا تمرین اختصاصی زیر نظر حسین تراب‌پور انجام دهند. رحمتی که روز گذشته مصدوم شده بود ابتدا تمرین کرد اما پس از دقایقی بار دیگر احساس درد کرد و نتوانست به تمرین ادامه دهد. رحمتی در حالی مصدوم شده است که فرزندش نیز با دست گچ گرفته کنار او حضور داشت!

* هنگامی که بازیکنان آماده تمرین شدند به دلیل اینکه تولد روزبه چشمی بود همگی برای وی دست زدند.

* منصور پورحیدری با لباس ورزشی نظاره‌گر تمرین آبی پوشان بود.

* اسماعیل حلالی بازیکن پیشین پرسپولیس امروز مهمان ویژه آبی‌پوشان بود و پرویز مظلومی و منصور پورحیدری استقبال گرمی از او کردند.

* ریوالدو باربوسا هافبک برزیلی جدید استقلال مانند دو روز گذشته به تمرین اختصاصی پرداخت.

* بازیکنانی که روز گذشته در دیدار با استقلال خوزستان به میدان رفته بودند تمرین سبکی را انجام دادند و سپس نظاره‌گر تمرین همبازیان خود شدند.

* پرویز مظلومی دقایقی با علیرضا رمضانی به گفت‌وگو پرداخت و با او در مورد مسائل فنی صحبت کرد.

* محور تمرین آبی‌پوشان دویدن دور زمین، کارهای ترکیبی و فوتبال در دو گروه سبز و نارنجی بود. در تمرین فوتبال فرزاد مجیدی، محمد نوازی و سیروس دین‌محمدی حضور داشتند.

* 50 هواداری که تمرین حضور داشتند در خصوص حضور بازیکن کرواسی مدنظر استقلال و گل‌هایی که برای تیمش در لیگ اروپا به ثمر رسانده بود به اظهارنظر می‌پرداختند.

* چشمی به دلیل فرا رسیدن تولدش بین بازیکنان شیرینی پخش کرد.

* مجید صالح و مهدی رحمتی دقایقی با یکدیگر به صورت خصوصی صحبت کردند.

هامون
07-25-2015, 05:44 AM
(sm46)(sm66)(sm189)(sm184)(sm148)(sm157)(sm199)(sm 143)(sm131)(sm200)(sm103)(sm5)(sm13)(sm7)(sm143)(s m200)(sm76)(sm72)(sm111) (sm51)(sm118)(sm10)(sm132)(sm128)(sm187)(sm93)(sm1 27)(sm157)(sm185)(sm153)(sm44)(sm46)(sm50)(sm27)(s m66)(sm131)(sm82)(sm84)(sm119)(sm171)
(sm42)(sm58)(sm131)(sm7)(sm38)(sm101)(sm152)(sm212 )(sm128)(sm181)(sm79)(sm62)(sm62)(sm174)(sm118)(sm 23)(sm47)(sm201)(sm128)(sm51)

(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(sm95)(s m95)(sm95)(sm95)

استقلال قهرمان

Hadi0021
07-25-2015, 05:52 AM
(sm2)

ehsansalehi
07-25-2015, 09:37 AM

ehsansalehi
07-26-2015, 01:59 PM
کری 4 تایی پروپجیچ برای پرسپولیس(عکس)
پروپئیچ مهاجم کروات امروز در تست پزشکی فدراسیون شرکت کرد.

پروپجیچ مهاجم کروات که با استقلال وارد مزاکره شده است امروز در مرکز ارزیابی های فوتبال ایران حاضر شد. گفتنی است از آنجایی که پرویز مظلومی تاکید زیادی روی سلامت بازیکنان خارجی استقلال دارد تا زمانی که جواب تست پزشکی پروپجیچ مشخص نشود با او قراردادی امضا نخواهد شد. برای همین هم این مهاجم کروات فعلا قصد انجام هیچ مصاحبه ای را ندارد ولی به گفته خبرنگارها شماره 4 را با دستش نشان داد که مورد مواخذه مدیر برنامه هایش قرار گرفت.

ehsansalehi
07-27-2015, 07:53 AM

ehsansalehi
07-27-2015, 08:30 PM
گزارش تمرین استقلال
دروازه‌بان و بازیکنان تیم فوتبال استقلال از حضور یعقوب کریمی در تمرینات آبی‌پوشان ابراز خوشحالی کردند.

تمرین تیم فوتبال استقلال جهت آماده‌سازی برای دیدار مقابل سیاه‌جامگان مشهد از ساعت 18:30 امروز (دوشنبه) در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی برگزار شد.

* دروازه‌بانان استقلال یک ساعت زودتر از زمان آغاز تمرین، در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی حضور یافتند تا زیر نظر حسین ترابپور تمرین اختصاصی انجام دهند.

* یعقوب کریمی که پس از کش‌وقوس‌های فراوان رضایت‌نامه خود را از باشگاه سپاهان دریافت کرد، بالاخره در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد. هنگامی که کریمی وارد محل تمرین شد، مهدی رحمتی و سایر بازیکنان به وی خوش‌آمد گفتند.

* ریوالدو باربوزا، بازیکن برزیلی استقلال که در تمرین روز گذشته غایب بود، در تمرین امروز حضور داشت و به همراه یعقوب کریمی و مجید حسینی به تمرین اختصاصی زیر نظر مربی بدنساز پرداخت. ریوالدو در حالی در تمرین حضور یافت که روز گذشته شایعه شده بود که این بازیکن به دلیل عدم پرداخت مطالباتش در تمرین شرکت نکرده است.

* محور تمرین آبی‌پوشان دویدن دور زمین، کارهای هوازی، حفظ توپ و تمرین فوتبال بود.

* در جریان تمرین میلاد فخرالدینی و پرویز مظلومی در گوشه‌ای از زمین با یکدیگر صحبت کردند.

* کرار جاسم به همراه فرزندش در تمرین شرکت کرد.

دیدار تیم‌های سیاه‌جامگان و استقلال در چارچوب هفته نخست مسابقات لیگ برتر روز پنجشنبه هفته جاری در مشهد برگزار می‌شود.

ehsansalehi
07-27-2015, 08:30 PM
برزای: نام استقلال یعنی قهرمانی
هافبک استقلال اعتقاد دارد مظلومی به تمام جوان ها اعتماد دارد و این خیلی اتفاق خوبی است.

بهنام برزای گفت: نه من بلکه آقای مظلومی به تمام جوان ها اعتماد زیادی دارد و این به بچه ها کمک می‌ کند که بتوانیم خیلی خوب کار کنیم. من خودم شخصا انگیزه زیادی دارم که بتوانم در این فصل توانایی هایم را نشان بدهم.

او در مورد اینکه گفته می‌ شود شرایط بدنی بازیکنان خوب نیست هم گفت: من اصلا چنین صحبتی را قبول ندارم. اتفاقا بدن بچه ها کاملا آماده است و من شخصا ثانیه شماری می‌ کنم که لیگ‌برتر شروع شود. مطمئن باشید از همان هفته اول با قدرت کارمان را شروع می‌ کنیم.

هافبک استقلال در مورد اینکه رفتنش به ختافه منتفی شد هم گفت: من دیگر این موضوع را فراموش کرده ام و می‌ خواهم برای استقلال بهترین بازی ها را انجام بدهم. مطمئن باشید اگر در استقلال خوب کار کنم، سال دیگر پیشنهادهای بهتری برای من می‌ آید.

برزای در مورد میزان آمادگی خودش هم گفت: من کاملا آماده هستم و می‌ خواهم فصل خوبی را رقم بزنم. البته اینکه بازی کنم یا نکنم به کادرفنی بستگی دارد. من سال پیش هم کاملا آماده بودم اما از من بازی گرفته نشد. اگر آقای مظلومی صلاح بداند، با تمام وجود برای استقلال بازی خواهم کرد.

هافبک استقلال در مورد شانس قهرمانی استقلال هم اینطور توضیح می‌ دهد: من فکر می‌ کنم وقتی نام استقلال می‌ آید، همه به قهرمانی فکر می‌ کنند تمام بچه ها امیدوار هستند که این فصل بتوانیم نتایج خوبی کسب کنیم.

ehsansalehi
07-30-2015, 06:37 AM

ehsansalehi
07-30-2015, 05:00 PM
ترکیب استقلال برای بازی با سیاه جامگان
ترکیب تیم فوتبال استقلال برای بازی با سیاه‌جامگان مشخص شد.

پرویز مظلومی سرمربی استقلال برای اولین بازی این تیم در فصل جدید مقابل سیاه جامگان ترکیب زیر را انتخاب کرده است:

سید مهدی رحمتی، روزبه چشمی،محمدرضا خرسندنیا، امین حاج محمدی، میثم مجیدی، امید ابراهیمی، جاسم کرار،جابر انصاری، سجاد شهباززاده، محسن کریمی و آرش برهانی

این بازی ساعت 18 آغاز می شود.

ehsansalehi
07-31-2015, 01:42 AM
سیاه جامگان 1 - استقلال 2/ اولین سه امتیاز لیگ آبی بود
فتح روحیه بخش با گلهای شهباز
سجاد شهباز زاده با دو گل، ستاره استقلال در بازی دشوار مقابل تیم سختکوش سیاه جامگان بود.

شهباز زاده با دو گل در نیمه اول و دوم برد استقلال را در شرایطی رقم زد که حریف با بازیکنان جوان و کم ادعایش نمایش قابل احترامی داشت.

استادیوم: ثامن مشهد تماشاگر: 20 هزار نفر
داور: احمد صالحی کمک داوران: محمدرضا ابوالفضلی و سعید قاسمی

اخطار: میلان یوواویچ (52) از سیاه جامگان - مهدی رحمتی (51) و آرش برهانی (84)

سیاه جامگان: محسن فروزان، تیزرو، میثم حسینی، سالار افراسیابی(60 امید سینک)، سعید مهدی پور، میلان یوانوویچ، احمد کامدار، محسن دلیر، غلامرضا عنایتی(83 حسین زامهران)، مصطفی احمدی و پیمان میری
سرمربی: رسول خطیبی

استقلال تهران: مهدی رحمتی، روزبه چشمی، محمدرضا خرسندنیا، امید ابراهیمی، جاسم کرار(80 فرشید اسماعیلی)، آرش برهانی(86 علیرضا رمضانی)، سجاد شهباززاده، جابر انصاری، محمدامین حاج‌محمدی، میثم مجیدی و محسن کریمی(76 بهنام برزای)
سرمربی: پرویز مظلومی

شرح گلها :
سیاه جامگان 0 استقلال یک: (دقیقه 37، سجاد شهباززاده): ارسال زیبای آرش برهانی به درون محوطه را سجاد شهباززاده بدون مزاحمت به هوا برخواست و با ضربه سر درون دروازه فروزان قرار داد تا اولین گل لیگ را به نام خود ثبت کند.سیاه جامگان 1 استقلال 1 : (دقیقه 63، علیرضا نقی‌زاده): پرتاب اوت بلند از جناح راست و دخالت مهاجم سیاه جامگان توپ را مقابل پای نقی‌زاده انداخت و او با نوک پا اولین گل فصل تیمش را وارد دروازه رحمتی کرد.

سیاه جامگان یک استقلال 2: (دقیقه 75، سجاد شهباززاده): استقلال در ضد حمله موفق شد روی تیزهوشی و حرکت ترکیبی برزای و شهباززاده گل دوم را به ثمر برساند. پاس در عمق برزای برای شهباززاده این بازیکن را با فروزان تک به تک کرد تا او دومین گل خود و تیمش را به ثمر برساند.

شرح بازی:
استقلال در اولین دیدار لیگ برتر نیز مطابق سنوات گذشته شکست نخورد تا با برتری در زمین سیاه جامگان، آغازی امیدوار کننده در لیگ برتر داشته باشد.
پرویز مظلومی که در این دیدار چند بازیکن اصلی تیمش را در اختیار نداشت به جوانان تیمش اتکا کرد و البته شهباززاده نیز که در این دیدار در پست ایده آلش به میدان رفته بود موفق شد با دو گل زیبا سه امتیاز را به پرویز مظلومی هدیه دهد.
رسول خطیبی که پیش از آغاز این دیدار وعده پیروزی بر استقلال را داده بود به نظر می رسد با این شرایط کار سختی در لیگ پیش رو داشته باشد و خط دفاعی او روز پراشتباهی را برابر حمله وران استقلال داشت.

دقایق حساس :
دقیقه یک: اولین خطر روی دروازه استقلال را رضا عنایتی به وجود آورد و با هجوم به عمق دفاع این تیم چشمی و رحمتی را با مشکل مواجه کرد که رحمتی زودتر از مهاجم سیاه جامگان توپ را از آن خود کرد.
دقیقه 3: فرار رضا عنایتی پشت مدافعان استقلال را سعید قاسمی، کمک داور این دیدار آفساید اعلام کرد و اعتراض کاپیتان سیاه جامگان را در پی داشت.
دقیقه 6: بار دیگر فرار سیاه جامگان پشت محوطه جریمه و این بار هم رحتمی زودتر از دلیر صاحب توپ شد.
دقیقه 9: ارسال استقلال ها در محوطه شش قدم را محسن کریمی با اختلاف به بالای دروازه زد تا بهترین فرصت آبی پوشان از دست برود.
دقیقه 13: پرتاب اوت کامدار درون محوطه جریمه با دخالت مدافعان استقلال با کمترین اختلاف از بالای دروازه به کرنر برای سیاه جامگان تبدیل شد.
دقیقه 17: شوت از پشت محوطه جریمه جابر انصاری را محسن فروزان دفع کرد و در ادامه با توجه به مصدومیت برهانی آن را به بیرون زد.
دقیقه 29: فرار جابر انصاری پشت محوطه جریمه، این بازیکن را با محسن فروزان تک به تک کرد اما ضربه این بازیکن با واکنش فوق العاده گلر سیاه جامگان دفع شد تا تماشاگران همچنان در حسرت تماشای اولین گل لیگ پانزدهم بمانند.
دقیقه 40: اشتباهات مدافعان سیاه جامگان باعث شده تا مهاجمان استقلال فرصت های خوبی برای گلزنی به دست آورند و این بار شهباززاده با فرار درون محوطه جریمه با فروزان تک به تک شد که ضربه اش را به بالای دروازه فرستاد.
دقیقه 41: شانس دیگر گلزنی برای مهاجمان استقلال ساخته و پرداخته شد که این بار انصاری موفق نشد ضربه اش را به خوبی به سمت دروازه بزند. روی اشتباه کامدار، این مهاجم صاحب توپ شد و در موقعیتی عالی اقدام به ارسال پاس زمینی درون شش قدم کرد که کسی نتوانست از این موقعیت استفاده کند.
دقیقه 44: مهاجمان استقلال در میان اشتباهات مدافعان سیاه جامگان جناح چپ و راست این تیم را از آن خود کرده اند و با ارسال های پیاپی به دنبال گل دوم هستند. این بار انصاری صاحب توپ شد و از سمت راست توپش را درون محوطه جریمه فرستاد که ضربه کرار با اختلاف به بیرون رفت.

دقیقه 48: مهدی رحمتی با توجه به اینکه تیمش از حریف پیش بود اقدام به اتلاف وقت کرد که صالحی او را با کارت زرد جریمه کرد.
دقیقه 50: اشتباه مدافعان سیاه جامگان در آفساید گیری موقعیت خوبی برای انصاری ایجاد کرد که این بازیکن موفق به استفاده از آن نشد.
دقیقه 51: آرش برهانی با دریبل چند بازیکن در جناح راست پیش رفت و در موقعیتی مناسب توپ را به محوطه جریمه فرستاده که کرار به این توپ نرسید تا آه از نهاد برهانی بلند شود.
دقیقه 52: اشتباه بازیکن سیاه جامگان نزدیک بود یک گل به خودی به نام این تیم کند که کامدار روی خط دروازه توپ را برگشت داد.
دقیقه 67: ارسال بازیکنان سیاه جامگان با دخالت مدافع استقلال در دهانه دروازه برگشت داده شد تا شاگردان رسول خطیبی در زدن گل دوم ناکام بمانند.
دقیقه 69: برهانی که در یکی از بهترین روزهای خود قرار دارد ارسال دیگری را درون محوطه جریمه انجام داد که پاس خوب او را شهباززاده نتوانست وارد دروازه کند.
دقیقه 71: پیمان میری با جا گذاشتن مدافع مستقیم خود وارد محوطه جریمه شد و ضربه اش را به سمت دروازه زد که مهدی رحمتی آن را به کرنر فرستاد.
دقیقه 72: اشتباه دیگری از مدافعان سیاه جامگان در آفسایدگیری باعث شد که کریمی صاحب توپ شود اما ضربه ناقص این مهاجم جوان به راحتی در اختیار فروزان قرار گرفت.
دقیقه 3+90: فرار امید سینک و ضربه او با دفع مهدی رحمتی همراه شد تا آخرین موقعیت سیاه جامگان نیز راهی به دروازه استقلال نداشته باشد.

بهترین بازیکن: سجاد شهباز زاده مرد دو گله استقلال موثرترین بازیکن میدان بود اما آرش برهانی نیز نمایش قابل توجهی داشت. در بین بازیکنان سیاه جامگان هم احمد کامدار و امید سینک عالی کار کردند.

اتفاق ویژه: محسن فروزان دروازه بان سیاه جامگان در ابتدای بازی از دست دادن با مهدی رحمتی خودداری کرد.

ehsansalehi
07-31-2015, 01:42 AM
بازگشت فوق العاده برهانی (عکس)
آقای گل تاریخ باشگاه استقلال در بازی با سیاه جامگان در هفته اول لیگ برتر بازگشت فوق العاده ای به روزهای اوج خود داشت.

برهانی که در سیستم 3-3-4 مظلومی مهاجم متمایل به راست بازی می کرد، پاس گل اول تیمش را به سجاد شهباززاده داد و البته بارها با نفذهایش شهباززاده و جابر انصاری را در موقعیت گل قرار داد.

امیرقلعه نویی، سرمربی وقت استقلال در 2 فصل اخیر کمتر به برهانی فرصت بازی داد اما حالا به نظر می رسد مظلومی در اندیشه احیای دوباره این بازیکن است.

ehsansalehi
07-31-2015, 01:43 AM
فروزان با رحمتی دست نداد (عکس)
محسن فروزان دروازه‌بان سابق استقلال در ابتدای مسابقه از دست دادن با مهدی رحمتی خودداری کرد.

فروزان که برای بازی امروز انگیزه های بسیاری داشت، از قبل از مسابقه تصمیم خود را برای دست ندادن به رحمتی گرفته بود و این کار را انجام داد. او دروازه‌بان فصل پیش استقلال است و جانشین رحمتی شده بود. اتفاقی که به صورت برعکس در این فصل تکرار شد.

ehsansalehi
07-31-2015, 01:46 AM
شهباززاده 2گله شد (عکس)
سجاد شهباززاده که در گفت‌وگو با ورزش سه اعلام کرده بود تصمیم دارد این فصل آقای گل لیگ شود، با دو گل در بازی افتتاحیه لیگ عزم جدی خود را برای رسیدن به این قول نشان داد.

شهباززاده در نیمه اول روی یک ضربه سر با پاس برهانی و در نیمه دوم با ضربه ای از فاصله نزدیک در فضای پشت دفاع حریف خود را دو گله کرد.

نکته جالب اینکه او پس از مدت ها دوباره به عنوان مهاجم نوک استقلال فعالیت می‌ کرد. به نظر می‌ رسد پرویز مظلومی باید به این بازیکن اعتماد کند و او را در پست مورد علاقه اش به میدان بفرستد.

ehsansalehi
07-31-2015, 08:31 AM

پرچــم بالاست....... (sm118)

(sm131)(sm130)

ehsansalehi
07-31-2015, 08:35 AM

penhold
07-31-2015, 08:50 AM
کاری به نتیجه بازی ندارم و زود ِ از الان قضاوت کنیم
ولی ...
تیم تو بدنسازیه ولی بازیکنا مثه اسب میدوئن (sm120)
دمش گرم پرویز با این بازی هجومی
اونایی که میگفن پرویز به درد نمیخوره کجان ؟ طرفدارای اردشیر مافیا کجان ؟
بعد چند سال حال کردم از دیدن بازی استقلال
البته دفاع ضعیفه و هنوز کار داره ولی فاز هجومی تیم عالی بود
آرش برهانی تو کناره ها جواب داد (sm120)
هویج ِ بازی : میثم مجیدی(sm120)

ehsansalehi
08-01-2015, 07:32 AM

ehsansalehi
08-03-2015, 06:12 AM

.ALI.AZAD.
08-03-2015, 02:23 PM
(sm118)

ehsansalehi
08-03-2015, 05:38 PM
تغییر سیستم استقلال با پروپجیچ
استقلال در بازی هفته اول خود برابر سیاه جامگان با سیستم 3-3-4 بازی کرد اما با حضور مهاجم کروات این تیم مظلومی احتمالا باید سیستم خود را تغییر بدهد.

پروبجیچ با کارنامه خوبی که در لیگ آلبانی داشته احتمالا در ترکیب ثابت استقلال قرار می گیرد اما کمتر مربی است که حاضر شود سجاد شهباززاده گلزن و آماده را نیمکت نشین کند. به همین دلیل هم احتمالا مظلومی برای این که از هر 2 بازیکن با کیفیت خود در طول فصل بهره بگیرد، احتمالا مجبور است از سیستم 2-4-4 استفاده کند. سیستمی که در آن می تواند هم از سجادشهباززاده و هم از پروپجیچ در نقش مدافع هدف استفاده کند.

پروپجیچ در اولین تمرین خود با استقلال که روز گذشته برگزار کرد، موفق شد توانایی های خود را نشان بدهد و حضور او در کنار شهباززاده می تواند یک خط حمله رویایی برای استقلال بسازد.

ehsansalehi
08-03-2015, 05:39 PM
پروپجیچ: به خاطر قدم مورد توجه قرار گرفته‌ام

مهاجم کروات جدید استقلال ادعا می کند که به خاطر فیزیک منحصر به فردش مورد توجه قرار گرفته است.

پروپجیچ که روز گذشته با استقلال قرارداد امضا کرد به هواداران این تیم وعده داد که بتواند نمایش خوبش در لیگ آلبانی را در ایران هم ادامه بدهد.

از رضایت کادرفنی خوشحالم
از این که موفق شده ام رضایت کارفنی استقلال را بدست بیاورم کاملا خوشحالم. من یک بازیکن حرفه ای هستم و همیشه تلاش می کنم بتوانم کادرفنی تیمم را بدست بیاورم. امیدورام بتوانم در استقلال موفق شوم.

فیزیک من در ایران غیرعادی است
شاید من از نظر فیزیکی کمی برای هواداران استقلال غیرعادی باشم و همه به من توجه کنند. اما باید بگویم که این موضوع در اروپا طبیعی است و چیز عجیبی نیست. معمولا بازیکنانی که در اروپا بازی می کنند بلند قد هستند و فیزیک شان شبیه من است.

کاملا آماده هستم
من چند روز پیش در انتخابی یورو لیگ برای تیمم کوکشی بازی کرده ام و کاملا آماده هستم. ضمن اینکه از وقتی که به ایران آمده ام هم در هتل آکادمی تمرین کردم و وزنه زده ام. کاملا آماده هستم و اگر کادرفنی بخواهند می توانم برای استقلال بازی کنم.

حضور شهباززاده استرس آور نیست
حضور سجاد شهباززاده در استقلال برای من استرس آور نیست. اتفاقا انگیزه های من را زیاد می کند. به هرحال حضور بازیکنان خوب دریک پست باعث پیشرفت بازیکنان می شود و من هم از این موضوع خوشحال هستم و حس رقابت را در من تقویت می کند.

از بازیکنان شناخت ندارم
من فقط یک جلسه با استقلال تمرین کرده ام و طبیعی است که شناخت زیادی از بازیکنان این تیم ندارم. اما در همین مدت هم متوجه شده ام که بازیکنان استقلال بازیکنان با کیفیتی هستند و امیدوارم فصل خوبی را کنار آنها داشته باشم.

ehsansalehi
08-05-2015, 08:09 AM

ehsansalehi
08-05-2015, 03:04 PM
ادعای علی نظری جویباری
قرارداد پروپجیچ ثبت شد
مسوول نقل و انتقالات باشگاه استقلال ادعا می کند امروز مشکل عقد قرارداد پروپجیچ حل شده است.

علی نظری جویباری در صفحه شخصی خود نوشت: امروز به اتفاق آقای افشارزاده و آقای امیری خدمت آقای کفاشیان و دکتر اسدی رسیدیم تا بابت ثبت قرارداد پروپجیچ صحبت کنیم.طبق نظر آقای اسدی و آقای کفاشیان به آقای تاج و شهبازی هماهنگی ها صورت گرفت تا قرارداد ثبت شود که این کار انجام شود و برای آی تی سی اقدامات لازم صورت گرفت.

حدود دو هفته است که ثبت قرارداد پروپجیچ حرف و حدیث های زیادی را به وجود آورده است و حالا باید دید آیا این بازیکن می تواند اجازه بازی بگیرد یا نه.

ehsansalehi
08-05-2015, 03:05 PM
بازگشت خسرو حیدری به تمرینات گروهی(عکس)
هافبک ملی پوش استقلال که به دلیل مصدومیت بازی با سیاه جامگان را از دست داده بود، به احتمال زیاد می تواند برابر ملوان به میدان برود.

خسرو حیدری که به دلیل مصدومیت تا روز دوشنبه به صورت اختصاصی تمرین می کرد، از دیروز به تمرینات گروهی استقلال اضافه شده است و در کنار سایر بازیکنان تمرین کرده است.

البته با توجه به فرصت کم باقی مانده به بازی با استقلال خیلی بعید است این بازیکن در ترکیب اولیه استقلال به میدان برود.

sadegh1
08-05-2015, 04:58 PM
چاکر داشمون احسان کم پیدایی؟(sm127)

ehsansalehi
08-06-2015, 02:04 PM
چاکر داشمون احسان کم پیدایی؟(sm127)
سلام حاج(sm91) صادق خودمون (sm19)
این هفته همش شهرستان های استان ماموریت بوذیم ، خسته و کوفته بودم کم می اومدم (sm10)

باز با کی دعوا کردی(sm70) ، منظورم امضاته (sm59) نبینم بد خواه داشته باشی ( بیا دم گوشم بگو ببینم از کی دلخوری ؟ )

ehsansalehi
08-06-2015, 02:04 PM

*_*
08-06-2015, 03:49 PM
امروز مهمترین بازی ها چیه

sadegh1
08-06-2015, 09:50 PM
سلام حاج(sm91) صادق خودمون (sm19)
این هفته همش شهرستان های استان ماموریت بوذیم ، خسته و کوفته بودم کم می اومدم (sm10)

باز با کی دعوا کردی(sm70) ، منظورم امضاته (sm59) نبینم بد خواه داشته باشی ( بیا دم گوشم بگو ببینم از کی دلخوری ؟ )

سلام بر حاج احسان گل(sm10)(sm59)

با هیچکس ولی بعضیا تو این انجمن هستن فکر میکنن از بقیه بهتر حالیشونه ریدم بهش(sm2)

ehsansalehi
08-07-2015, 08:03 AM
امروز مهمترین بازی ها چیه

امروز ! :
فقط استقلال و ملوان (sm131)

سلام بر حاج احسان گل(sm10)(sm59)

با هیچکس ولی بعضیا تو این انجمن هستن فکر میکنن از بقیه بهتر حالیشونه ریدم بهش(sm2)
اینجا فقط یا جاجی داریم ، اونم حاج صادق خودمونه (sm128)

آهااااای یعضی ها که تو انجمن فکر می کنید از بقیه بهتر حالیتونه ! بدونید که کلا هیچی بارتون نیست ، وگرنه الان ازتون بار می کشیدند (sm59)

خوب شد ، جوابشون را دادم دیگه ناراحن مباش (sm181)

penhold
08-07-2015, 03:46 PM
هیچ لذتی در فوتبال بالاتر از سوراخ کردن تیمای اردشیر مافیا نیست (sm120)
آخ بزنه پرویز هجومی بچینه مثه بازی قبل ، چپ و راست بریزن رو دروازه ، قیافه ی اردشیر رو سکو دیدنیه (sm2)

asc
08-07-2015, 03:51 PM
هیچ لذتی در فوتبال بالاتر از سوراخ کردن تیمای اردشیر مافیا نیست (sm120)
آخ بزنه پرویز هجومی بچینه مثه بازی قبل ، چپ و راست بریزن رو دروازه ، قیافه ی اردشیر رو سکو دیدنیه (sm2)

رو سکو چرا ؟ محرومه ؟ (sm120)

penhold
08-07-2015, 03:55 PM
رو سکو چرا ؟ محرومه ؟ (sm120)

هنوز امضا نکرده و ثبت نشده (sm120)
میترسه (sm120) سال اول تبریز رو به بهانه ی عمل زانو نرفت تا آب از آسیاب بیفته ولی سال بعدش جبران کردن و حسابی از خجالتش در اومدن(sm120)

asc
08-07-2015, 03:57 PM
هنوز امضا نکرده و ثبت نشده (sm120)
میترسه (sm120) سال اول تبریز رو به بهانه ی عمل زانو نرفت تا آب از آسیاب بیفته ولی سال بعدش جبران کردن و حسابی از خجالتش در اومدن(sm120)

(sm120)

sadegh1
08-07-2015, 04:11 PM
امروز ! :
فقط استقلال و ملوان (sm131)

اینجا فقط یا جاجی داریم ، اونم حاج صادق خودمونه (sm128)

آهااااای یعضی ها که تو انجمن فکر می کنید از بقیه بهتر حالیتونه ! بدونید که کلا هیچی بارتون نیست ، وگرنه الان ازتون بار می کشیدند (sm59)

خوب شد ، جوابشون را دادم دیگه ناراحن مباش (sm181)

خخخخخ(sm59)

حاجی فقط شمایین همین که گفتم با منم بحث نکن(sm2)

ehsansalehi
08-07-2015, 05:13 PM
رونمایی از پیراهن استقلال با اسپانسر جدید

اینستاگرام منتسب به باشگاه استقلال، عکس پیراهن این تیم با اسپانسر جدید را بر صفحه خود قرار داده است. شرکت سامسونگ، اسپانسر استقلال خواهد بود. در دیدار قبلی، اسپانسر اصلی باشگاه، نام شرکت خود را بر پیراهن تیم حک کرده بود.

ehsansalehi
08-07-2015, 05:14 PM
خبر خوب برای استقلالی ها/ITC پروپیچ رسید

ITC مهاجم کروات استقلال رسید.امروز ITC پروپیچ رسید تا این بازیکن بتواند در بازی مقابل ملوان،آبی پوشان را همراهی کند.
مدیر برنامه های پروپیچ این خبر را تایید کرد.

ehsansalehi
08-07-2015, 05:15 PM
امیری:حضور پروپیچ در بازی ملوان قطعی نیست

عضو کمیته نقل و انتقالات باشگاه استقلال گفت:درست است ITC پروپیچ صادر شده است اما حضور او در بازی با ملوان قطعی نیست.بهرام امیری درباره اینکه ITC پروپیچ برای حضور در استقلال صادر شده است اظهار داشت:خوشبختانه در آستانه بازی استقلال با ملوان ITC پروپیچ را دریافت شد.این موضوع مهم ترین اتفاق بود و از این لحظه به بعد برخی کارهای اداری است که باید در اسرع وقت انجام شود.

وی درباره اینکه بدین ترتیب حضور پروپیچ در فهرست 18 نفره قطعی نیست گفت:نباید بی جهت به هواداران قول بدهیم.ما برای نهایی شدن حضور پروپیچ باید برخی امور اداری را پیگیری کنیم.درست است ITC پروپیچ صادر شده است اما حضور او در بازی با ملوان قطعی نیست.اگر این مراحل تا زمان برگزاری بازی انجام شود پروپیچ می تواند در فهرست 18 نفره قرار بگیرد در غیر این صورت،او از بازی بعدی استقلال را همراهی می کند.

امیری درباره اینکه نقطه ابهام درباره وضعیت پروپیچ چیست اظهار داشت:این موضوع همان 45 دقیقه معروف است که پروپیچ آخرین بازی اش را انجام داد.سعی می کنیم با رفع این مسائل جزیی،پروپیچ را هر چه زودتر در اختیار تیم قرار بدهیم.

ehsansalehi
08-07-2015, 06:42 PM
ترکیب عجیب استقلال برای بازی ملوان
تیم فوتبال استقلال در بازی حساس امروز مقابل ملوان، با 3 تغییر به نسبت بازی گذشته به میدان خواهد رفت.

در این ارنج عجیب پرویز مظلومی سجاد شهباززاده گلزن موفق بازی گذشته مقابل سیاه جامگان را از جمع بازیکنان بیرون گذاشته است که این مساله نشان می‌ دهد او قصد دارد امیر قلعه‌نویی را سورپرایز کند.

ترکیب استقلال:

سید مهدی رحمتی، امین حاج محمدی، هرائیر مگویان، محمدرضا خرسندنیا،خسرو حیدری، میثم مجیدی، امید ابراهیمی،روزبه چشمی، محسن کریمی، جابر انصاری، آرش برهانی

استقلال در خط دروازه از مهدی رحمتی استفاده می‌ کند و در خط دفاع میثم مجیدی (دفاع چپ)، امین حاج محمدی و هرائر مگویان (دفاع وسط) و محمدرضا خرسندنیا (دفاع راست) خواهند بود. اما جابجایی بزرگ در خط میانی صورت گرفته جایی که جاسم کرار بعد از بی انضباطی های مکرر این هفته از جمع بازیکنان کنار گذاشته شده و روزبه چشمی و امید ابراهیمی دو هافبک دفاعی استقلال خواهند بود.

پرویز مظلومی در خط جلو از محسن کریمی (هافبک چپ)، جابر انصاری (پشت فوروارد) و خسرو حیدری(وینگر راست) استفاده می‌ کند و آرش برهانی بعد از درخشش در بازی اول مهاجم آبی‌پوشان است که البته جای خود را با برهانی تغییر خواهد داد. البته ممکن است چیدمان استقلال 3ـ3ـ4 باشد که در این صورت مثلث کریمی ـ برهانی و انصاری مهاجمان آبی‌پوشان خواهند بود.

بازی استقلال و ملوان در ساعت 19:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌ شود.

ehsansalehi
08-07-2015, 06:42 PM
فرصت انتقام برای آرش برهانی
آرش برهانی به احتمال فراوان به عنوان تک مهاجم تیمش در بازی با ملوان به میدان می‌ رود و بهترین فرصت است که بتواند توانایی های خود را نشان بدهد.

با توجه به نیمکت نشینی سجاد شهباززاده آرش برهانی در پست مهاجم نوک قرار می‌ گیرد تا احتمالا بیش از سایر بازیکنان فرصت گلزنی داشته باشد. البته این بهترین فرصت برای برهانی است تا بتواند جواب 3 سال نیمکت نشینی اش را به امیر قلعه‌نویی بدهد.

او که در 3 فصل گذشته کمتر فرصت بازی کردن پیدا کرده، حالا با آمدن مظلومی کاملا شرایطش تغییر کرده و احتمالا در اندیشه یک انتقام سخت از امیر قلعه‌نویی است.

ehsansalehi
08-07-2015, 06:43 PM
روزبه چشمی به پست اصلی بازگشت
روزبه چشمی که در بازی اول استقلال برابر سیاه جامگان در پست دفاع وسط بازی می‌ کرد، حالا در بازی با ملوان دوباره فرصت دارد تا در پست هافبک دفاعی به میدان برود.

با توجه به بازگشت هرائر مگویان روزبه چشمی می‌ تواند در پست هافبک دفاعی که پست اصلی اش است، به میدان برود و عملکرد بهتری داشته باشد. او در بازی امروز زوج امید ابراهیمی در هافبک دفاعی خواهد بود.

ehsansalehi
08-07-2015, 09:37 PM
پرویز مظلومی از 300 گذشت
پرویز مظلومی با برتری در دیدار برابر ملوان جمع امتیازات خود را در تاریخ لیگ برتر دست یابد.

پرویز مظلومی که دو فصل اخیر از سطح اول فوتبال ایران دور بود، در بازگشت به استقلال موفق شد در دو بازی اول این تیم، 6 امتیاز کسب کند.

برد 3 امتیازی استقلال در برابر ملوان بندرانزلی، سرمربی فعلی استقلال را در زمره مربیانی قرار داد که از امتیاز 300 در لیگ برتر گذشته اند و اکنون این مربی با 301 امتیاز در لیگ برتر، یکی از باسابقه ترین سرمربیان فوتبال ایران محسوب می شود.

ehsansalehi
08-07-2015, 09:38 PM
تاثیر کفش برهانی در گل دوم
آرش برهانی در ادامه بازی های درخشانش در این فصل، در دیدار با ملوان هم روز خوبی را پشت سر گذاشته است.

آرش برهانی روی گل دوم استقلالی ها با فراری دیدنی خط دفاعی ملوانی ها را جا گذاشت و در پشت محوطه جریمه توسط عزت پورقاز متوقف شد. خطای روی برهانی به شدتی بود که کفش این بازیکن را نیز از پایش درآورد.

در نهایت روی این خطای محرز، امید ابراهیمی موفق شد گل دوم استقلال را به ثمر برساند.

ehsansalehi
08-07-2015, 09:39 PM
استقلال 2 – ملوان صفر/ استقلال صدرنشین شد
استقلال با پیروزی 2 بر صفر برابر ملوان در هفته دوم لیگ برتر تا پیش از بازی ذوب آهن برابر سپاهان در صدر جدول رده بندی قرار گرفتند.

شاگردان پرویز مظلومی مثل بازی با سیاه جامگان بازی را طوفانی آغاز کردند و در نیمه اول دو گل زدند و چند موقعیت صد در صد گلزنی را از دست دادند. شاید این شانس امیرقلعه نویی سرمربی ملوان باشد که موقعیت های استقلال گل نشد و شکست تیمش سنگین تر نشد.
اما با شروع نیمه دوم امیرقلعه نویی با تعویض هایی که کرد از فشار حملات استقلال کم کرد هرچند نتوانست موقعیت زیادی روی دروازه استقلال ایجاد کند تا بازی با همان نتیجه 2 بر صفر به پایان برسد.

استادیوم آزادی تماشاگر: 30 هزار نفر
داور:شاهین حاج بابایی، کمک ها: تورج عیوض محمدی و رحیم شاهین
اخطار: محمدامین حاج محمدی(18)،میثم مجیدی(20)،امید ابراهیمی(39)،روزبه چشمی(61) استقلال - حسین ماهینی(33)، عزت پورقاز(37)، شهاب کرمی(91) ملوان

استقلال: سید مهدی رحمتی، امین حاج محمدی، هرائیر مگویان، محمدرضا خرسندنیا،خسرو حیدری(66 یعقوب کریمی)، میثم مجیدی، امید ابراهیمی،روزبه چشمی، محسن کریمی(60 کرار جاسم)، جابر انصاری، آرش برهانی(84 ریوالدو باربوسا)
سرمربی: پرویز مظلومی

ملوان: حسین حسینی، عزت اله پورقاز، پژمان نوری، آرش افشین، مازیار زارع، حسین ماهینی، حسین کنعانی زادگان، محمد آبشک ( 76 – جلال رفخایی)، سعید یوسف زاده (46 – محمد نزهتی)، فرزاد حاتمی و عزیز معبودی (46 – شهاب کرمی)
سرمربی: امیر قلعه نویی

شرح گل:
0-1 (استقلال ):دردقیقه 29 امید ابراهیمی روی سانتر خسرو حیدری با ضربه سر زیبا دروازه ملوان را باز کرد.
0-2(استقلال): باز هم امید ابراهیمی این بار روی یک کاشته استثنایی فاصله را بیشتر کرد . او با شوتی محکم از بالای سر مدافعان ملوان تور دروازه حسینی را پاره کرد و سپس به شادی پرداخت .

دقایق حساس:
دقیقه 3 :محسن‌کریمی با دروازه‌بان تک به تک شد و توپ را وارد دروازه کرد اما داور صحنه را آفسایداعلام کرد.
دقیقه 5 : شوت جابر انصاری را سید حسین حسینی به بیرون زد.
دقیقه 10: خسرو حیدری از سمت چپ به وسط خط دفاعی ملوات زد و شوتش با فاصله کم به بیرون رفت.
دقیقه 11 : پاس عمقی جابر انصاری به آرش برهانی رسید، او سرنگون شد اما داور اعتقادی به خطای پنالتی نداشت.
دقیقه 18 : شوت عزت پورقاض از پشت محوطه جریمه با برخورد به مدافعان استقلال به کرنر رفت.
دقیقه 21: میثم مجیدی، فرزاد حاتمی را در آستانه ورود به محوطه جریمه متوقف کرد تا حاج بابایی این بازیکن را با کارت زرد جریمه کند.
دقیقه 26 : این بار محسن کریمی تعادل خود را در محوطه جریمه از دست داد ولی بازهم شاهین حاج بابایی تشخیص به خطای پنالتی نداد.
دقیقه 40 : آرش برهانی روی یک حرکت انفرادی و زیبا چند مدافع ملوان را جا گذاشت و توپش با اختلاف کم به بیرون رفت.
دقیقه 43 : شوت پورقاز از روی یک ضربه ایستگاهی با اختلاف کم به بیرون رفت.
دقیقه 44 : اشتباه مهدی رحمتی در شروع مجدد توپ را به فرزاد حاتمی رساند و این بازیکن توپ را از کنار دروازه استقلال به بیرون زد.
دقیقه 53: پاس عقی آرش افشین به فرزاد حاتمی رسید اما شوت این بازیکن به مدافعان استقلال برخورد کرد.
دقیقه 58 : بازهم یک شوت بی هذف دیگر، شهاب کرمی تازه وارد توپ را با اختلاف بسیار زیاد به بیرون زد.
دقیقه 59 : پرتاب اوت پورقاز از فاصله 40 متری روی دروازه استقلال آمد اما این مازیار زارع به توپ نرسید که دروازه را باز کند.
دقیقه 61 : پاس عمقی آرش برهانی خسرو حیدری را در موقعیت خوب گل قرار داد اما مدافعان ملوان توپ را دفع کردند.
دقیقه 63 : محمد نزهتی در موقعیت تک به تک با رحمتی نتوانست دروازه را با سر باز کند.
دقیقه 72 : داور یک خطای مشکوک پشت محوطه روی جاسم کرار گرفت و این بار هم امید ابراهیمی شوت خطرناکی به سمت دروازه زد که حسینی در 2 مرحله توپ را دفع کرد.
دقیقه 73 : آرش برهانی با دروازه بان تک به تک شد اما نتوانست دروازه حسینی باز کند و توپ به کرنر رفت.
دقیقه 83 : سانتر محمد نزهتی از جلوی پای فرزاد حاتمی رد شد و این بازیکن یک موقعیت عالی گلزنی را از دست داد.

ehsansalehi
08-08-2015, 06:32 AM

penhold
08-08-2015, 10:15 AM
(sm120)

ehsansalehi
08-08-2015, 05:37 PM
جابر بلای جان پژمان نوری
جابر انصاری که در چند فصل اخیر روند خوبی در لیگ برتر پشت سر گذاشت در این فصل به استقلال پیوست تا مرحله جدیدی از فوتبالش را آغاز کند.

جابر انصاری در دو بازی اخیر استقلال عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت و در فاز تهاجمی شرایط سختی را برای مدافعان حریف به وجود آورد. او در دیدار با ملوان هم بارها با استفاده از تکنیک و سرعت بالایش پژمان نوری را به دردسر انداخت و این بازیکن که در پست غیرتخصصی اش به میدان می رفت روز سختی برابر او داشت.

امیر قلعه نویی که با حضور در ملوان، بار دیگر از پژمان نوری در پست دفاع چپ استفاده کرد باعث شده تا توانایی های این بازیکن در دیدار هفته دوم برابر استقلال به شدت کاهش یابد.

ehsansalehi
08-09-2015, 08:38 AM

ehsansalehi
08-09-2015, 09:06 AM

.ALI.AZAD.
08-09-2015, 10:18 AM
(sm2)

ehsansalehi
08-09-2015, 01:31 PM
تمرینات اختصاصی 7بازیکن بامربی بدنسازاستقلال
7 بازیکن تیم استقلال پیش از ظهر امروز با مربی بدنساز این تیم تمرین اختصاصی انجام دادند.

7 بازیکن تیم فوتبال استقلال با تشخیص پرویز مظلومی امروز در سالن وزنه و زمین چمن مجموعه ورزشی انقلاب کار بدنی و هوازی انجام دادند.

رحمتی، عمران زاده، کریمی، ریوالدو، پروپیچ،رمضانی و مجید حسینی 7 بازیکنی بودند که حدود یک ساعت و 30 دقیقه زیر نظر علی اصغر قربانعلی پور تمرینات جداگانه انجام دادند.

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال تعطیل است و بازیکنان این تیم از فردا مجددا برنامه‌های تاکتیکی را آغاز خواهند کرد.

ehsansalehi
08-09-2015, 01:32 PM
فاصله استقلال و پرسپولیس به 99 رسید
فاصله استقلال و پرسپولیس که در ابتدای سال جاری به 94 امتیاز رسیده بود در 2 هفته اخیر به 99 امتیاز افزایش یافته است.

استقلال حالا با کسب 6 امتیاز از 2 بازی فاصله خود را تا رقیب دیرین خود یعنی پرسپولیس به 99 امتیاز رساند. فاصله امتیازی که هیچ وقت در تاریخ مسابقات فوتبال لیگ‌برتر سابقه نداشته است. استقلال در حالی قهرمان تمام ادوار مسابقات فوتبال لیگ‌برتر است که سپاهان با 5 قهرمانی پرافتخارترین تیم تاریخ این عرصه است اما با این حال این استقلال است که بیشتر از تیم فوتبال سپاهان امتیاز گرفته است. استقلال 772، سپاهان 750 و پرسپولیس 673 امتیاز دارند.

ehsansalehi
08-09-2015, 01:33 PM
مظلومی‌وبالاترین‌میانگین ‌امتیازی‌درتاریخ‌استقلا� �
باورش سخت است اما مظلومی بدون قهرمانی بالاتر از رایکوف، حجازی، قلعه‌نویی و پورحیدری قرار دارد.

باورش سخت است که پرویز مظلومی، مردی که تا به حال به عنوان سرمربی در لیگ قهرمان نشده را پرامتیازترین سرمربی تاریخ استقلال در لیگ از حیث میانگین بدانیم اما این اتفاق رسما صورت گرفته است.

پرویز مظلومی در حالی بالاترین امتیاز میانگین در تاریخ لیگ را دارد که مربیانی مثل رایکوف 2بار، مرحوم حجازی یک بار، پورحیدری 2بار و قلعه‌نویی 3بار با تیم فوتبال استقلال، قهرمان مسابقات فوتبال لیگ کشور شده اند اما مظلومی که در 2 حضور گذشته اش به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال عناوین دوم و سوم را به دست آورده است از تمام مربیان مورد اشاره بهتر کار کرده است. پرویز مظلومی در استقلال شاگرد رایکوف و پورحیدری، همبازی حجازی و مربی امیر قلعه‌نویی بوده است.

ehsansalehi
08-09-2015, 01:34 PM
با 646 گل در 15 دوره
استقلال وبهترین خط حمله تاریخ لیگ
در پایان لیگ پارسال استقلال با 646 گل زده در 432 بازی همه ادوار بعد از سپاهان 643 گله دوم بود اما در 2 بازی ابتدایی لیگ امسال، استقلال این معیار برتری را هم گرفت.

با 4 گلی که آبی ها در 2 بازی اخیر زده اند 646 گله شده اند و سپاهان با 2 برد یک ـ صفر که به دست آورد آمار 645 گل را به دست آورد و دوم شد. پرسپولیس با 599 گل، ذوب‌آهن با 531 گل، سایپا با 503 گل، فولاد با 496 گل و ... در مقام های بعدی قرار دارند.

استقلال یک گل از سپاهان و 47 گل از پرسپولیس و 115 گل از تیم فوتبال ذوب‌آهن بیشتر، گل زده است.

ehsansalehi
08-09-2015, 08:38 PM
پورحیدری: کرار فقط به خاطر پول به ایران آمده

دو بازی، 6 امتیاز. این یعنی یک شروع بسیار خوب برای استقلال.
دومین بازی و دومین برد متوالی.

این خیلی خوب بود و مایه امیدواری است!‌ البته اجازه بدهید قبل از هر حرفی، روز خبرنگار را به بچه‌های خبرورزشی و همه جامعه رسانه‌ای تبریک بگویم. امیدوارم همیشه موفق باشید. در مورد بازی هم اگرچه بردیم و عملکردمان هم به ویژه در نیمه اول خیلی خوب بود اما هنوز به آمادگی ایده‌آل نرسیده‌ایم و هنوز 90 دقیقه‌ای نشده‌ایم. جاسم کرار هنوز آماده نیست و باید هماهنگ‌تر بشویم.

استقلال نیمه دوم افت کرد. کادر فنی چرا دستور عقب‌نشینی داد؟
اتفاقاً کادر فنی اصلاً دستور عقب‌نشینی در نیمه دوم را نداد. این جزو همان مشکلاتی است که داریم؛ بعضی از بچه‌ها هنوز آنقدر باتجربه نشده‌اند که بتوانند انرژی خودشان را برای هر دو نیمه تقسیم کنند روی همین اصل نیمه اول را حسابی کوبیدند اما در نیمه دوم بدن‌هایشان کم آورد و باید در طول هفته‌های آتی این مسئله را در ذهن جوانان نهادینه کنیم.

داستان کرار همچنان برقرار است.
واقعیت امر این است که کرار برای پول به ایران آمده اگر فکر کنیم غیر از این است اشتباه می‌کنیم البته حق هم دارد. او از کشورش آمده بیرون تا پول جمع کند. به هر حال نمی‌توان گفت فقط او مقصر است. یکسری مشکلات و ناهماهنگی‌هایی هست که باید حل شود.

استقلال در حالی برد که سرمربی ملوان روی نیمکت نبود؛ به نظرتان اگر امیر قلعه‌نویی نیمکت‌نشین بود قضیه چقدر فرق می‌کرد؟
نمی‌دانم. به هر حال وجود سرمربی مؤثر است اما به نظرم ملوان خیلی مهره خوب دارد. در چند فصل اخیر این ملوان یکی از پرمهره‌ترین‌هاست. در مورد مسائل مالی من فکر می‌کنم شرایط ما بدتر از ملوان باشد البته شاید این‌طوری باشد. همین الان 80 درصد از بچه‌ها پول نگرفته‌اند اما دارند بازی می‌کنند، هیچ اعتراضی هم ندارند. در مورد مسائل مالی آقای نظری بهتر می‌تواند حرف بزند اما فکر کنم فقط 5 بازیکن پول گرفته‌اند و بقیه هنوز چیزی نگرفته‌اند اما همچنان صادقانه تلاش می‌کنند.
این هفته با ذوب‌‌آهن بازی دارید؛ تیم خوبی که البته به نوعی بحران‌زده است.

ذوبی‌ها تیم خوبی دارند. نباید به شرایط جدول در مورد آنها نگریست. ذوب‌آهن تیم خوبی است و قطعاً کار سختی برابرشان خواهیم داشت.

به نظرتان استقلال را در قواره قهرمانی می‌توان دید؟
اگر روی تیم همین‌طوری کار شود و بازی به بازی بهتر شود، بله می‌شود این تیم را در قواره قهرمانی هم دید.

استقلال از دو بازی 6 امتیاز دارد اما پرسپولیس فقط یک امتیاز.
پرسپولیس رقیب سنتی ماست اما صادقانه می‌گویم از ناکامی این تیم اصلاً خوشحال نمی‌شوم. امیدوارم مشکلات پرسپولیس حل شده و این تیم اوج بگیرد. استقلال و پرسپولیس قوی باعث جذابیت لیگ می‌شوند. امیدوارم پرسپولیس هم اوج بگیرد و شاهد رقابت شانه به شانه سرخابی‌ها در لیگ پانزدهم باشیم؛ اتفاقی که قطعاً می‌تواند بر میزان رضایت تماشاچیان و حضور بیشتر آنها در استادیوم بیفزاید.

ehsansalehi
08-10-2015, 07:18 AM

ehsansalehi
08-10-2015, 11:57 AM
گزارش تمرین استقلال
هافبک عراقی تیم فوتبال استقلال در تمرین نوبت صبح حضور نداشت.

تمرین نوبت صبح تیم فوتبال استقلال ساعت 10:30 امروز (دوشنبه) در مجموعه انقلاب برگزار شد.

* کرار جاسم، میلاد فخرالدینی و سجادشهباززاده غایبان تمرین بودند.

* هنگامی که بازیکنان و کادر فنی قصد ورود به مجموعه انقلاب را داشتند، حراست ورزشگاه اجازه ورود به سالن را به استقلالی‌ ها نداد. ظاهرا مسئولان استقلال با مجموعه انقلاب جهت تمرین آبی‌پوشان هماهنگی لازم را نکرده بودند اما پس از تماس تلفنی این مشکل حل شد.

* بازیکنان پس از چند دقیقه دویدن به مدت 45 دقیقه کار با وزنه را انجام دادند.

* تمرین نوبت عصر ساعت 18:30 امروز برگزار می‌شود.

ehsansalehi
08-10-2015, 11:58 AM
امید ابراهیمی به کریم باقری رسید
40 بازی و 11 گل زده در مسابقات لیگ، آمار فوق العاده ای برای هافبکی است که روی خصوصیات فنی و ستاره اش یعنی عدد 6 تدافعی بودن تاکید شده است.

امید ابراهیمی در حالی طی 30 بازی خود در 2 سال گذشته برای آبی ها، 11 گل زده که در 4 فصل متوالی در 118 بازی، تنها 18 گل برای سپاهان زده بود. به عبارتی او در استقلال گلزنی فوق العاده شد و حالا در 148 بازی لیگ 29 گل زده است. آماری که از وضعیت هادی نوروزی، مهاجم پرسپولیس در 8 سال قوی تر است. او در 5 فصل گذشته بهتر از بسیاری مهاجمان فوتبال گل زده و آقای گل هافبک های دفاعی لیگ‌برتر است، جالب اینکه کریم باقری هافبک گلزن پرسپولیس در 215 بازی لیگ‌برتر برای پرسپولیس همین تعداد، یعنی 29 گل زده بود

ehsansalehi
08-10-2015, 01:50 PM
روانخواه مدیرفنی پایه های استقلال شد
بازیکن سابق و سال های نه چندان دور استقلال امروز به عنوان مدیرفنی تمام رده های پایه استقلال انتخاب شد.

امید روانخواه به دلیل مصدومیت هایی که در دورانی که بازی می‌ کرد، دچارش می‌ شد، خداحافظی زودهنگام و تلخی از میادین فوتبال داشت، بار دیگر به این عرصه بازگشت اما این بار در قالب مدیرفنی. این بازیکن سابق و با اخلاق استقلالی ها از سوی مسوولین باشگاه به عنوان مدیرفنی تیم های پایه استقلال برگزیده شد.

ehsansalehi
08-10-2015, 01:51 PM
با اعلام مسوول نقل و انتقالات باشگاه استقلال
پروپجیچ به بازی با ذوب‌آهن می‌رسد
با اعلام مسوول نقل و انتقالات باشگاه استقلال مهاجم کروات این تیم قطعا به بازی هفته سوم با ذوب‌آهن خواهد رسید.

بهرام امیری گفت: ما برای اینکه مطمئن شویم نامه مجددی به فیفا زدیم و وضعیت کامل پروپجیچ را برای آنها شرح دادیم. با توجه به اینکه امروز دوشنبه است صددرصد تا روز بازی با ذوب‌آهن جواب فیفا خواهد آمد و این بازیکن می‌ تواند برابر ذوب‌آهن بازی کند.

او در پاسخ به این سوال که چرا باشگاه دوباره به فیفا نامه زده هم گفت: ما هیچ الزامی برای این کار نداشتیم و می‌ توانستیم همان روز جمعه برابر ملوان از پروپجیچ استفاده کنیم اما برای اینکه خیال خودمان و هواداران راحت شود گفتیم یک هفته صبر می‌ کنیم تا مشکلی پیش نیاید.

ehsansalehi
08-10-2015, 06:06 PM
موسس باشگاه تاج دارفانی را وداع گفت.

پرویز خسروانی روز گذشته در سن 93 سالگی درلندن درگذشت.

وی که سومین رئیس سازمان تربیت بدنی هم محسوب می شود،در سال 1301 در محلات به دنیا آمد.

تیم تاج سابق،در زمان مدیریت خسروانی قهرمانی در جام باشگاههای آسیا در سال 1970 را کسب کرد.
تیم تاج پس از انقلاب به نام استقلال تغییر نام داد.

ehsansalehi
08-10-2015, 11:36 PM
آقا ميگن قديما، فاميلي مردم بر اساس شغل پدراي خانواده بوده، مثل بذر پاش، كارگر،..
من نميدونم باباي (سوشا مكاني) چي كاره بوده!!!(sm70)

ehsansalehi
08-12-2015, 08:12 AM

ehsansalehi
08-12-2015, 08:34 PM
گزارش تمرین استقلال
تیم فوتبال استقلال عصر امروز برنامه‌های تاکتیکی خود را برای آماده‌سازی برای دیدار مقابل ذوب‌آهن برگزار کرد.

تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مقابل ذوب‌آهن آماده می‌کند از ساعت 18 و 30 دقیقه در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی برنامه‌های تاکتیکی خود را پیگیری کرد. قبل از شروع تمرین پرویز مظلومی خیلی کوتاه با بازیکنان صحبت کرد و برنامه‌های تمرینی را برای‌شان شرح داد.

* هنگامی که تمرین آغاز نشده بود یک رأس گوسفند زیر پای بازیکنان قربانی شد. به هنگام قربانی کردن گوسفند بازیکنان دور هم جمع شدند و در این بین ریوالدو و پروپیچ مهاجم کروات جدا از سایرین مشغول تماشا بودند. هر دو بازیکن خارجی استقلال از این حرکت تعجب کردند، اما مگویان مدافع ارمنستانی نیز بازیکنان را همراهی کرد.

* در بخش اول تمرین بازیکنان زیر نظر قربانعلی‌پور به گرم کردن بدن‌های خود پرداخته و سپس زیر نظر صالح کار تاکتیکی را پشت سر گذاشتند.

* پرویز مظلومی و کادر فنی امروز برنامه‌های مفرحی برای بازیکنان در نظر گرفتند. در ابتدا استقلالی‌ها دستش‌ ده بازی کردند و در مرحله بعدی بازیکنان با ضربه سر توپ را درون دروازه قرار می‌دادند که این برنامه 30 دقیقه انجام و باعث شور و نشاط در بین بازیکنان شد.

* منصور پورحیدری و ادموند اختر از نزدیک نظاره‌گر تمرین آبی‌پوشان بودند.

* تعدادی از تماشاگران طرفدار استقلال امروز قصد داشتند وارد مجموعه ورزشی آزادی شوند، ‌اما با توجه به بسته بودن تمرینات از حضور این تعداد محدود ممانعت به‌ عمل آمد.

* سجاد شهباززاده و میلاد فخرالدینی دو بازیکنی بودند که امروز تمرینات اختصاصی انجام دادند.

* بخش پایانی تمرین امروز به فوتبال درون تیمی اختصاص داشت که این تمرین هم 40 دقیقه در قالب دو گروه سبز و نارنجی انجام شد.

* بازیکنان تیم استقلال فردا آخرین تمرین پیش از مسابقه را انجام می‌دهند و سپس راهی هتل المپیک می‌شوند.

دیدار تیم‌های استقلال و ذوب‌آهن اصفهان روز جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

ehsansalehi
08-13-2015, 07:13 AM

ehsansalehi
08-13-2015, 10:29 AM
کوچ استقلال به کمپ مرحوم‌حجازی از مهر‌ماه
تمرینات تیم فوتبال استقلال تهران که از پیش از آغاز لیگ پانزدهم، در زمین چمن شماره 2 ورزشگاه آزادی انجام می شد، از مهر ماه به کمپ مرحوم حجازی انتقال می یابد.

گودرز حبیبی مدیر کمپ زنده یاد حجازی درباره آخرین وضعیت آماده سازی این کمپ برای حضور دوباره آبی پوشان اظهارکرد: چمن کمپ یک مقدار آماده شده و از مهرماه تمرینات تیم در زمین چمن کمپ مرحوم حجازی انجام می شود.

وی پیشتر درباره وضعیت زمین چمن کمپ مرحوم حجازی گفته بود: زمین چمن فعلا برای تمرین تیم آماده نیست و نیازمند ترمیم اساسی است. متاسفانه زمین چمن سفت شده است و اگر هم آب بدهیم 10 دقیقه بعد دوباره به حالت قبلی بازمی گردد. وی خاطرنشان کرد: یک تیم حرفه ای نمی تواند در این زمین تمرین کند زیرا بازیکنان ضربه می بینند .باید زیرسازی، کانال کشی و زه کشی زمین مورد بازنگری قرار گیرد و در شرایط حاضر زمین برای تمرین تیم آماده نیست.

از امروز کار را به طور رسمی در کمپ مرحوم حجازی آغاز کردیم و بیشترین تمرکزم نیز روی زمین چمن کمپ است.حبیبی گفت: البته با پاشیدن مقداری کود، آبیاری و همچنین لکه گیری برخی نقاط، زمین موقتا برای تمرین تیم آماده می شود اما چمن مناطقی که لکه گیری شده بعد از مدت کوتاهی از بین می رود و شرایط به روال قبل باز می گردد بنابراین زمین کمپ باید به صورت اساسی ترمیم شود . کمپ مرحوم حجازی در اتوبان شهید باکری، بلوار فردوس غربی واقع شده است.

ehsansalehi
08-13-2015, 10:29 AM
آزمون بزرگ خط دفاع استقلال
بازی با ذوب‌آهن بهترین فرصت برای خط دفاع استقلال است تا توانایی های خود را نشان دهند.

استقلال در دو بازی گذشته خود با رقیبان چندان قدرتمندی بازی نکرده است و حالا بازی با ذوب‌آهن باید دید که خط دفاع استقلال چه عملکردی را در مقابل مهاجمان با کیفیتی مثل مسعود حسن‌زاده‌ و کاوه رضایی خواهد داشت. اگر مظلومی بخواهد به مانند 2 بازی اول خود بازی سراسر تهاجمی ای را انجام دهد، بی تردید خط دفاع استقلال روز سختی را در مقابل ضدحمله های مهاجمان سرعتی ذوب‌آهن خواهد داشت. البته مظلومی به خوبی از قدرت تهاجمی ذوب‌آهن باخبر است و خیلی بعید است که با شروع بازی این تیم مثل بازی با ملوان و سیاه جامگان سروپا حمله بشود.

ehsansalehi
08-13-2015, 10:30 AM
استقلال آتش زیرخاکستر
نتایج خوب استقلال در دو هفته اول لیگ‌برتر باعث شد که مشکلات داخل این باشگاه چندان به چشم نیاید. اما معلوم نیست مدیران باشگاه تا کی می‌ توانند بازیکنانشان را ساکت نگه دارند.

این روزها باشگاه استقلال هیچ پولی ندارد که به بازیکنان خود پرداخت کند و مدیران باشگاه مجبور هستند مدام وعده آینده را به بازیکنانشان بدهند.

کرار اولین بازیکنی بود که نسبت به شرایط مالی باشگاه علنا اعتراض کرد و حالا هم نوبت به هرائر مگویان رسیده است. بازیکنی که ادعا می‌ کند حتی یک ریال هم از استقلال پول دریافت نکرده است. هر چند رسانه ها بابت اعتراض های مکرر کرار او را مورد بازخواست قرار داده اند اما این ماجرا را می‌ توان از منظر دیگر نگاه کرد. بازیکنی با وعده مدیران باشگاه با این باشگاه قرارداد بسته اما هیچ کس حاضر نیست مطالباتش را پرداخت کند. از این منظر می‌ توان به بازیکنی مثل کرار حق داد که از شرایط باشگاه ناراحت باشد. البته مشکل استقلال فقط کرار نیست اگر وضعیت به همین شکل ادامه پیدا کند، بی شک صدای بازیکنان دیگر هم در می‌ آید و دیگر نمی‌ توان جو راه افتاده را به سادگی جمع کرد.

جالب است که بدانید دقیقا همان اتفاقی در استقلال در این فصل در حال رخ دادن است که فصل گذشته هم رخ داده بود. شرکت توسعه صنایع نوین با ادعای حل کردن مشکلات مالی استقلال به عنوان اسپانسر استقلال معرفی شد اما در عمل باشگاه در سراسر فصل درگیر اعتراض بازیکنانش بود.

سبک دست مدیرعامل باشگاه توسعه صنایع نوین قراردادی با استقلال امضا کرده که طبق آن باید 25 میلیارد تومان بابت یک فصل بپردازد اما این فصل هم دقیقا مثل فصل گذشته پول زیادی به باشگاه تزریق نشده است و این نشان می‌ دهد که مشکلات مالی استقلال قرار نیست در این فصل هم حل شود.

ehsansalehi
08-13-2015, 11:05 AM
کره‌ای‌ها و ادامه حمایت از استقلال
استقلال در هفته سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با اسپانسر هفته گذشته به میدان می‌رود.

شرکت سامسونگ که نامش در هفته دوم لیگ برتر به عنوان حامی مالی باشگاه استقلال روی پیراهن این تیم بود، این هفته نیز در بازی با ذوب‌آهن اسپانسر روی پیراهن آبی‌پوشان خواهد بود.

در این دیدار که عصر روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود، تبلیغ سامسونگ روی پیراهن بازیکنان استقلال نقش خواهد بست. استقلال در این فصل از بابت اسپانسر روی پیراهن شرایط بهتری از پرسپولیس داشته است.

[*=center]

ehsansalehi
08-13-2015, 11:08 AM
(sm2)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](sm70)

ehsansalehi
08-13-2015, 01:26 PM
کارت بازی پروپیچ صادر شد

کارت بازی مهاجم کروات استقلال صادر شد.

با ارسال نامه فیفا به باشگاه استقلال،مشکل پروپیچ برای همراهی آبی پوشان رفع شد و کارت بازی این بازیکن صادر شد.

بدین ترتیب وی می تواند در بازی مقابل ذوب آهن استقلال را همراهی کند

ehsansalehi
08-13-2015, 02:30 PM
تهدید مظلومی؛آقای جاسوس!اخراجت می کنم

این روزها به طور حتم واژه جاسوس را بارها شنیده و یا خوانده‌اید، البته جاسوس فوتبالی...

این موضوع مربوط به دیروز و امروز نیست، از سال‌های گذشته در فوتبال ایران بوده و بعدها هم خواهد بود. همین چند روز پیش مدیرعامل استقلال ادعا کرد در رختکن تیمش موبایل را باز می‌گذاشتند تا حریفان حرف‌های سرمربی آبی‌ها را بشنوند. این ادعا از سوی پرسپولیسی‌ها نیز تکرار شد. یک پرسپولیسی پرده از این برداشت که اخبار تیم‌شان در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بیرون درز پیدا می‌کرد.
اینکه جاسوس‌ها برای چه و به چه هدفی اخبار تیم‌هایشان را در اختیار دیگران قرار می‌دهند، موضوعی است که احتیاج به گزارشی کامل دارد و در این مطلب قرار نیست به آن بپردازیم اما این مسئله به یک نگرانی در بین مربیان تبدیل شده است. یکی از این مربیان پرویز مظلومی است. سرمربی استقلال هفته گذشته طعم تلخ خبرچینی را چشید و به شدت شاکی شد!

جمعه گذشته و چند ساعت قبل از بازی استقلال و ملوان، پرویز مظلومی با بازیکنانش جلسه‌ای را برگزار می‌کند. او در این نشست فنی به آنالیز نقاط ضعف و قدرت حریفش می‌پردازد و در پایان نیز ترکیب ثابت استقلال را اعلام می‌کند.

هنوز 10 دقیقه از این نشست نگذشته بود که ترکیب 11 نفره استقلال در اختیار سایت‌های خبری قرار گرفت! این ماجرا سریعاً به اطلاع مظلومی می‌رسد. یکی از اعضای کادر فنی از طریق اینترنت موبایلش موضوع را به اطلاع سرمربی می‌رساند و مظلومی به شدت شاکی می‌شود. این مسابقه اگرچه با پیروزی 2 بر صفر آبی‌پوشان پایتخت به پایان می‌رسد اما ماجرای خبرچینی از ذهن آقای سرمربی پاک نمی‌شود و او در جمع کادر فنی‌اش می‌گوید: هنوز 10 دقیقه از جلسه‌ام نگذشته که ترکیب لو می‌رود.

مظلومی تلاش‌های گسترده‌ای را آغاز کرده تا جاسوس استقلال را شناسایی کند. مهم‌ترین نگرانی برای او، لو رفتن ترکیب دوباره تیمش در آستانه بازی با ذوب‌آهن است. مظلومی تهدید کرده به زودی خبرچین استقلال را شناسایی و اخراج خواهد کرد.

ehsansalehi
08-13-2015, 08:48 PM
امیری: نمی‌خواستیم در مورد پرو پیچ ریسک کنیم

معاون باشگاه استقلال گفت: صدور مجوز بازی مهاجم کروات خبر خوبی برای هواداران استقلال بود ولی ما هفته پیش نمی‌خواستیم در مورد وی ریسک کنیم.

بهرام امیری ، در خصوص صدور مجوز بازی پروپیچ مهاجم کروات استقلال گفت:‌همانطور که می‌دانید هفته گذشته کارت بازی این بازیکن صادر شد و فیفا ITC وی را هم برای فدراسیون فوتبال ارسال کرد اما ما نمی‌خواستیم در مورد این بازیکن ریسک کنیم.

وی افزود: با توجه به اتفاقاتی که برای بازیکن راه‌آهن در فصل گذشته رخ داد این موضوع کمی حساس شد و به همین دلیل صبر کردیم تا به صورت کاملاً قانونی شرایط برای بازی کردن این بازیکن فراهم شود.

معاون باشگاه استقلال تأکید کرد: بدون شک خبر صادر شدن کارت بازی پروپیچ خبر خوبی برای هواداران است و در صورتی که آقای مظلومی صلاح بداند او مشکلی برای همراهی تیم در بازی فردا نخواهد داشت.

امیدوارم هواداران استقلال فردا با حضور در استادیوم مثل دو هفته اخیر به حمایت از تیم محبوب خود بپردازند.

ehsansalehi
08-13-2015, 11:45 PM
لنگ 4 تایی شد (sm59)

ehsansalehi
08-14-2015, 06:04 PM
به خاطر برد برابر ملوان
استقلالی ها پاداش گرفتند
مدیران استقلال به خاطر این که روحیه بازیکنان این تیم را بالا برند در آستانه بازی با ذوب آهن به آنها پاداش دادند.

در حالی که استقلال کمتر از 2 ساعت دیگر باید در هفته سوم لیگ برتر به مصاف ذوب آهن بروند، مدیران استقلال به خاطر برد برابر ملوان به هریک از بازیکنان 800 هزار تومان پاداش دادند.

البته همچنان مشکلات مالی استقلال پابرجا است و خیلی از بازیکنان این تیم هنوز پولی از قراردادشان را دریافت نکرده اند.

ehsansalehi
08-15-2015, 07:19 AM

ehsansalehi
08-15-2015, 05:08 PM
جریمه برای بازیکنان و کادر فنی استقلال
بازیکنان و مربیان تیم فوتبال استقلال به دلیل شکست مقابل ذوب‌آهن اصفهان یک میلیون تومان جریمه شدند.

پس از شکست 2 بر صفر تیم فوتبال استقلال، مسئولان این باشگاه طبق آیین‌نامه باشگاه، بازیکنان و کادر فنی را یک میلیون تومان جریمه کردند. با توجه به آیین‌نامه امسال باشگاه استقلال، برای شکست خانگی جریمه یک میلیونی و باخت در بیرون از خانه 800 هزار تومان جریمه در نظر گرفته می‌شود.

این در حالی است که میزان پاداش نیز همانند جریمه است و برای بازی‌های داخل خانه 800 هزار تومان و بیرون از خانه یک میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

علی نظری جویباری این خبر را اعلام کرد

ehsansalehi
08-15-2015, 07:06 PM
افشارزاده: جریمه بازیکنان و مربیان دروغ است
مدیرعامل باشگاه استقلال انتشار برخی اخبار مبنی بر جریمه یک میلیون تومانی بازیکنان و کادر فنی این تیم به دلیل شکست مقابل ذوب آهن را نادرست خواند.

بهرام افشارزاده در پاسخ به این سئوال که آیا خبر منتشر شده در یکی از خبرگزاری ها مبنی بر جریمه یک میلیون تومانی بازیکنان و کادر فنی استقلال صحت دارد یا خیر اظهار کرد: این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران اضافه کرد: فعلا هیچ تصمیمی برای جریمه بازیکنان یا کادر فنی تیم گرفته نشده است.

ehsansalehi
08-16-2015, 06:31 AM

ehsansalehi
08-16-2015, 01:55 PM
(sm2)(sm30)

از این پائین تر ندارم ... که ندارم... لنگی ها را ببین
لنگی اون پایین پایین ها چه خبر (sm59)

hosseinov
08-16-2015, 03:24 PM

ehsansalehi
08-16-2015, 05:10 PM
مظلومی فردا به هیئت مدیره پاسخ می دهد
سرمربی استقلال فردا در جلسه هیئت مدیره این تیم حاضر می شود و به اعضا در مورد عملکرد این تیم در بازی با ذوب آهن پاسخ خواهد داد.

جهانیان، عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال بعد از بازی با ذوب آهن حرف های عجیبی به زبان آورد و بعد از اولین شکست این تیم اعلام کرد که مظلومی باید به اعضای هیئت مدیره استقلال در مورد عملکرد این تیم پاسخ بدهد.
حالا مظلومی باید فردا در جلسه هیئت مدیره شرکت کند و در مورد عملکرد استقلال توضیحاتی را ارائه کند. البته مدیران استقلال ادعا می کنند این مساله چیز مهمی نیست و مظلومی معمولا هر هفته درجلسات هیئت مدیره شرکت می کند

ehsansalehi
08-16-2015, 07:48 PM
حمایت اسپانسر استقلال از مظلومی
اسپانسر باشگاه استقلال از سرمربی این تیم حمایت می کند و معتقد است یک نتیجه ضعیف باعث نمی شود نتایج این تیم نادیده گرفته شود.

شاهرخ سبک دست در مصاحبه ای که روز گذشته با سایت باشگاه استقلال داشت، اعلام کرد که این تیم برای قهرمانی بسته شده است تا خیلی از حرف هایش اینطور برداشت کنند که قصد دارد به پرویز مظلومی، سرمربی استقلال فشار بیاورد. با این حال او این بار حرف هایش را به این شکل تصحیح می کند: استقلال باشگاه بزرگی است و ما هم کاری که داریم در باشگاه انجام می دهیم کار بزرگی است. هدف ما قهرمانی است ولی اینطور نیست که مثلا اگر استقلال سوم شود، با از آقای مظلومی حمایت نکنیم.

او در پایان گفت: استقلال مظلومی فوتبال زیبایی را بازی می کند و حتی ما در بازی با ذوب آهن هم خوب بازی کردیم. من فکر می کنم استقلال بازیکنان خوبی را در اختیار گرفته است و با فوتبالی که ارائه می دهیم حتما از آقای مظلومی حمایت خواهیم کرد.

arjang
10-10-2015, 01:16 AM
(sm2)(sm30)

از این پائین تر ندارم ... که ندارم... لنگی ها را ببین
لنگی اون پایین پایین ها چه خبر (sm59)

لنگ 4444 (sm128)(sm59)

best music
07-07-2016, 09:17 AM
سلام لطفا از تاپیک ما دیدن فرمایید

forum/showthread.php/5280-عکسهای-نگاتیوی-قدیمی-فوتبال

Reza395
07-09-2016, 02:04 PM
طبق آخرین رده‌بندی برترین تیم‌های باشگاهی جهان در مه ۲۰۱۳ میلادی که توسط فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A8%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84 %D9%84%DB%8C_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE_%D9%88 _%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8 %D8%A7%D9%84) صورت گرفت، تیم استقلال تهران با کسب ۱۵۷۵٫۴۳ امتیاز و کسب رتبه ۱۰۴ جهان، بهترین تیم ایرانی بوده و در بین تیم‌های قاره آسیا در مکان سوم قرار دارد.

همچنین باشگاه استقلال طی دو سال پیاپی در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۰، عنوان پرتماشاگرترین تیم حاضر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7) به خود اختصاص داد.

MEHRAN_DRAGON
12-13-2019, 12:20 PM
اینو یادش بخیر(sm51)

علی فرخی نمین
12-14-2019, 01:11 PM
اون روزایی که این تاپیک فعال بود تاج هم حال و روز خوشی داشت (sm50)

mohsen140
12-15-2019, 10:27 AM
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]✯✯-تاپیک-استقلال-همیشه-قهرمان-✯✯-مــوسس-تــاج-در-گــذشتـــ/page148)پرسپولیس سرور استقلاله سوراخه (sm128)

MEHRAN_DRAGON
07-29-2020, 03:10 PM
(sm27)

Hosein333
07-29-2020, 03:57 PM
بیخیال فوتبال ایران شید

هیچی نداره

فقط فوتبال اروپایی

MEHRAN_DRAGON
07-31-2020, 01:33 PM
بیخیال فوتبال ایران شید

هیچی نداره

فقط فوتبال اروپایی

اره تا بابا مسعود طرف لنگیاست فوتبال ایران دوزاریه(sm27)

9NIMA1
08-01-2020, 01:25 AM
اره تا بابا مسعود طرف لنگیاست فوتبال ایران دوزاریه(sm27)

جوک سال(sm30)(sm30). سرتونو با همین چیزا دارین گول میزنین! دیدیم چه گل کیلومتری وزیر بهتون زد(sm2). میبازین تقصیر وزیره میبرین کار خودتونه؟! بسه دیگه بابا توی زمین خودتونو نشون بدین تا شمام قهرمان باشید. البته تیمتون کلا شخصیت قهرمانی نداره. بوی کثافت کاریای کیسه داره به عرش میرسه دیگه (sm120)
ضمنا اینم نگاه کن ، اعتراف حاج فتلتون هست:

madou
08-06-2020, 06:16 AM
(sm70)

MEHRAN_DRAGON
08-09-2020, 06:36 PM
(sm70)

(sm39)

mahmudreza
08-11-2020, 12:20 AM
آقا تورو قرآن به من بگین قلعه‌نویی تاکتیکش چی بود امشب!؟!؟ کدوم تعویضش یک درصد تغییر داد تو روند بازی؟!؟
آخه نامربی چرا از نیمه دوم رفتی رو سکو که از نظر روانی به طرفدارای تیمت بگی مسئولیت باخت با تو نیست
آقا تورو قرآن یه مربی بیارید بالا سر اینهمه ستاره های جوان و قوی

MEHRAN_DRAGON
08-13-2020, 11:53 AM
دربی داریم چه دربی لنگی رو جر میدیم(sm118)

9NIMA1
08-14-2020, 04:54 PM
42978

(sm2)

MEHRAN_DRAGON
08-21-2020, 02:02 PM
42978

(sm2)

همه میدونن داوری با لنگه از این تاپیک برو بیرون لنگ کـثیف

9NIMA1
08-21-2020, 06:03 PM
همه میدونن داوری با لنگه از این تاپیک برو بیرون لنگ کـثیف

خوبه با چشمای خودتون دیدین توی همین سه چهار هفته اخیر با پنالتی های آبکی بازی ها رو براتون دراوردن :))) همه کارشناسام گفتن

MEHRAN_DRAGON
08-24-2020, 07:58 PM
خوبه با چشمای خودتون دیدین توی همین سه چهار هفته اخیر با پنالتی های آبکی بازی ها رو براتون دراوردن :))) همه کارشناسام گفتن

اشکال نداره این پنالتیا به اونایی که حقمونو خوردن در حساب بی حساب

snowyriver
08-25-2020, 11:29 PM

لینک دانلود: (کیفیت vcd)

(sm131)

snowyriver
08-26-2020, 11:38 AM
**** مستند آبی تر از دریا (1391) ****

(sm131)

MEHRAN_DRAGON
08-26-2020, 11:45 AM
شیخ امروز لنگی رو پاره میکنه(sm118)

snowyriver
08-26-2020, 12:27 PM
**** وقت اضافه ی دربی 74 ( یک چهارم نهایی جام حذفی ۱۳۹۰/۰۹/۱۸) ****

توضیح: دوستان عزیز تاجی، بنده این فایل رو خودم ضبط کردم و چون بازی در 90 دقیقه 0 بر 0 شد، برای اینکه حجمش زیاد نشه، فقط وقت اضافه ی کاملش رو با کیفیت

بالا و بدون تغییر فرمت برای دانلود گذاشتم امیدوارم شما هم مثل من براتون تجدید خاطره بشه عجب بازیه توپی بود. مجتبی جباری ترکوند حسابی. ****

(sm131)

arastoo
08-27-2020, 01:04 AM
(sm131)(sm131)(sm131)(sm131)(sm131)

MEHRAN_DRAGON
08-27-2020, 11:25 AM
(sm131)

MEHRAN_DRAGON
12-18-2020, 11:58 AM
(sm131)

Hosein333