PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Game of Thrones | به انتها رسید ..

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

sadegh1
10-18-2018, 04:18 PM
یعنی میکشنش

بعید میدونم ولی اگه بکشنش کل سریال از چشمم میوفته(sm120)

Hosein333
10-18-2018, 05:06 PM
بعید میدونم ولی اگه بکشنش کل سریال از چشمم میوفته(sm120)

فصل اخره احتمالش هست

sadegh1
10-18-2018, 05:09 PM
فصل اخره احتمالش هست

راستی میدونستی تهیه کننده ها میخواستن فصل هفت فصل آخر باشه اما با رایزنی ها تا فصل 8 تمدید شد. نویسنده یعنی مارتین میگفت به نظر من تا فصل 12 به بعد هم میشد ادامه داد سریال رو..

Hosein333
10-18-2018, 05:20 PM
راستی میدونستی تهیه کننده ها میخواستن فصل هفت فصل آخر باشه اما با رایزنی ها تا فصل 8 تمدید شد. نویسنده یعنی مارتین میگفت به نظر من تا فصل 12 به بعد هم میشد ادامه داد سریال رو..

اره جا داره باز
داستان فوق العادست

sadegh1
10-18-2018, 05:22 PM
اره جا داره باز
داستان فوق العادست

حسین هنوز تاریخ فصل هشت معلوم نشده؟ تقریبی هم نگفتن؟

Hosein333
10-19-2018, 11:15 AM
حسین هنوز تاریخ فصل هشت معلوم نشده؟ تقریبی هم نگفتن؟

من هیچ خبری ندارم
فقط خدا خدا میکنم تو خبرشو بزاری که اومد بریم دانلود کنیم

sadegh1
10-19-2018, 04:22 PM
من هیچ خبری ندارم
فقط خدا خدا میکنم تو خبرشو بزاری که اومد بریم دانلود کنیم

والا من تا وقتی نت داشته باشم اگه خبری بشه حتما میگم.

Hosein333
10-20-2018, 02:21 AM
والا من تا وقتی نت داشته باشم اگه خبری بشه حتما میگم.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

sadegh1
10-22-2018, 08:36 PM
سوغاتی های سوفی ترنر از دنیای بازی تاج و تخت چه بود؟!

هرچند فیلمبرداری فصل پایانی بازی تاج و تخت به پایان رسیده اما همچنان درحال دریافت خبرهایی جدید اتفاقات در پشت صحنه حول محور بازیگران هستیم. برای مثال در یک گردهمایی که توسط ew شکل گرفته بود سوفی ترنر اشاره میکند که چه چیزی را از صحنه سریال برای خودش به غنیمت برده بود. لازم به ذکر است پیش از این نیز اعلام شده بود هر بازیگر میتوانستند یک سوغاتی از صحنه به عنوان یادگاری به همراه خود ببرد.

ترنر در مصاحبه ای قدیمی اشاره میکند که: مطمئنا من چیزهای زیادی رو از نحوه ست شدن لباس شامل کرست ها و چیز های دیگه رو یاد گرفتم و خیلی دوست دارم که کرست رو بیرون از فیلمبرداری سریال هم بپوشم. اما خب بعد از پوشیدنش نفس کشیدن کاملا آسون نیست و اونو با تمام کاستومم میپوشم.

کرست نوعی پوشش با عملکرد گن محسوب میشود که بیشتر در دوران گذشته برای جذاب نشان داده شدن بدن توسط خانوم ها مورد استفاده قرار میگرفت. البته این تمام چیزی نبود که سوفی از گات به دست آورده بود بلکه مدتی پیش نیز وی سرپرستی zunni،سگی که نقش دایرولف لیدی را بازی کرده بود را برعهده گرفت هرچند که متاسفانه مدتی بعد میمیرد اما سوفی ناامید نشده و باری دیگر یک سگ با همان نژاد را تحویل میگیرد. سوفی ترنر همچنین اضافه میکند که میزی ویلیامز و کیت هرینگتون نیز به ترتیب نیدل و لانگ کلاو را به عنوان یادگاری از صحنه برده بودند.

sadegh1
10-22-2018, 08:38 PM
بازگشت قریب الوقوع مزدور جذاب شرقی؟! مصاحبه با میخیل هایسمان!

آخرین باری که ما داریو ناهاریس را در بازی تاج و تخت دیدیم به اواخر فصل ششم بازمیگردد؛ یعنی زمانی که دنریس تارگرین پیش از حمله به وستروس تصمیم میگیرد که وی را به عنوان جانشین خود در اسوس نگه دارد. با اینکه درطول فصل هفتم با عدم حضور وی در سریال مواجه شدیم اما با توجه به اینکه در فصل هشتم با اتمام ماجرای دراز این اثر روبرو خواهیم شد احتمال حضور وی و خیلی از کارکتر های غایب بالا میرود. اما مدتی پیش میخیل در مصاحبه ای با وبسایت خبری digital spy به نکاتی قابل توجه در این زمینه حضور یا عدم حضورش اشاره میکند.

من نمیتونم برای دیدن پایان صبر کنم! نمیدونم چی باید بگم اما نباید چیزی رو اسپویل کنم پس نمیکنم. وی اضافه میکند: من چیزهای خیلی زیادی رو از این سریال یاد گرفتم و فرصت هایی باورنکردی رو برام به ارمغان آورد که ممکن بود مدتی خیلی قبل تر از من گرفته میشد.

شاید بتوان یکی از این فرصت ها را حضور در the haunting of hill house دانست که تا مدتی دیگر در دسترس قرار میگیرد. اما موضوعی که در این میاد مطرح میشود اشاره وی به اسپویل فصل پایانی است که ممکن است احتمال حضورش در فصل پایانی را تایید کرده باشد. لازم به ذکر است تا پیش از این کرکتر های زیادی پس از غیبتی نسبی به سریال بازگشته اند و ما نیز باید برای یافتن پاسخ اصلی این سوال تا سال آینده و احتمالا پخش تریلری از فصل هشتم منتظر بمانیم.

Hosein333
10-23-2018, 06:42 PM
سوغاتی های سوفی ترنر از دنیای بازی تاج و تخت چه بود؟!

هرچند فیلمبرداری فصل پایانی بازی تاج و تخت به پایان رسیده اما همچنان درحال دریافت خبرهایی جدید اتفاقات در پشت صحنه حول محور بازیگران هستیم. برای مثال در یک گردهمایی که توسط ew شکل گرفته بود سوفی ترنر اشاره میکند که چه چیزی را از صحنه سریال برای خودش به غنیمت برده بود. لازم به ذکر است پیش از این نیز اعلام شده بود هر بازیگر میتوانستند یک سوغاتی از صحنه به عنوان یادگاری به همراه خود ببرد.

ترنر در مصاحبه ای قدیمی اشاره میکند که: مطمئنا من چیزهای زیادی رو از نحوه ست شدن لباس شامل کرست ها و چیز های دیگه رو یاد گرفتم و خیلی دوست دارم که کرست رو بیرون از فیلمبرداری سریال هم بپوشم. اما خب بعد از پوشیدنش نفس کشیدن کاملا آسون نیست و اونو با تمام کاستومم میپوشم.

کرست نوعی پوشش با عملکرد گن محسوب میشود که بیشتر در دوران گذشته برای جذاب نشان داده شدن بدن توسط خانوم ها مورد استفاده قرار میگرفت. البته این تمام چیزی نبود که سوفی از گات به دست آورده بود بلکه مدتی پیش نیز وی سرپرستی zunni،سگی که نقش دایرولف لیدی را بازی کرده بود را برعهده گرفت هرچند که متاسفانه مدتی بعد میمیرد اما سوفی ناامید نشده و باری دیگر یک سگ با همان نژاد را تحویل میگیرد. سوفی ترنر همچنین اضافه میکند که میزی ویلیامز و کیت هرینگتون نیز به ترتیب نیدل و لانگ کلاو را به عنوان یادگاری از صحنه برده بودند.

(sm10)

Changed
10-27-2018, 04:28 AM
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)

(sm1) لعنتی کاش 20 فصل بودی

Hosein333
10-27-2018, 11:36 AM
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)

(sm1) لعنتی کاش 20 فصل بودی

20 سال دیگه طول میکشید
من به همراه بعضی بازیگرا سریال میمردیم

Chavosh
11-03-2018, 08:22 PM
«جان اسنو هیچ چیز نمی‌دانست»/ بخوانید: نخستین گزارش مفصل، و اطلاعات درباره‌ی فصل آخر حماسه‌ی "گیم آو ترونز"/ مردگان و زندگان: بزرگ‌ترین نبرد تاریخ فیلم و سریال ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]نخستین-اطلاعات-مشروح-درباره-ی-فصل-تازه-ی-سریال-گیم-آو-ترونز)

Chavosh
11-03-2018, 08:24 PM
«برایان کوگمن» یکی از تهیه‌کنندگان سریال می‌گوید: «در فصل هشتم، همه شخصیت‌ها گرد هم می‌آیند تا با دشمنی واحد نزاع کنند. فصل پایانی، داستانی تلخ‌وشیرین و به شدت احساسی و تأثیرگذار را روایت می‌کند و به اعتقاد من تا حد زیادی همان چیزی شده که جورج آر.آر مارتین در نظر داشته… یعنی زیر و رو شدن داستان.»(sm2)تو رو خدا نیگا گیر چه ادم روانی افتادیم اخر سریال اگه جای جای دنیا دس به خودکش نزدن

sadegh1
11-04-2018, 03:22 PM
خالقان سریال بازی تاج و تخت: قهرمان‌ها وقتی می‌میرند، همه چیز ترسناک می‌شود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
11-04-2018, 03:23 PM
نبرد فصل هشتم Game of Thrones عظیم‌ترین و خشن‌ترین نبرد این سریال خواهد بود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
11-04-2018, 03:24 PM
پایان فصل هشتم سریال Game of Thrones ممکن است برای همه رضایت بخش نباشد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
11-04-2018, 03:24 PM
واکنش شبکه HBO ، میسی ویلیامز(آریا استارک) و سوفی ترنر(سانسا استارک) به توییت ترامپ! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
11-05-2018, 12:43 AM
(sm127)

sadegh1
11-16-2018, 04:06 PM
کیت هرینگتون در مصاحبه‌ی جدیدش از این می‌گوید که چرا هنگام فیلمبرداری فصل آخر «بازی تاج و تخت» دو بار گریه کرده است!

اگر فکر می‌کنید که طرفدار سریال بازی تاج و تخت بودن احساسات زیادی را با خود به همراه دارد، باید به این فکر کنید که جزئی از عوامل سریال بودن از این هم سخت‌تر است.

اکثر عوامل ساخت از تلخ و شیرین بودن فصل آخر می‌گویند؛ و ما را برای ناراحتی ناشی از پایان سریال و زندگی بدون بازی تاج و تخت آماده می‌کنند. یکی از عوامل اصلی سریال، کیت هرینگتون (جان اسنو) حتی فراتر رفته و می‌گوید دو بار هنگام ساخت فصل آخر گریه کرده است!

همراه با عکس اخیری که اینترتینمنت ویکلی از فصل آخر منتشر کرد، که کیت هرینگتون را کنار امیلیا کلارک در نقش‌های خودشان یعنی جان اسنو و دنریس تارگرین نشان می‌داد، هرینگتون مصاحبه‌ی کوتاهی هم انجام داد و از لحظات احساسی ساخت این فصل گفت.

او گفته که فیلمنامه‌ی فصل هشتم را پیش از بازخوانی دورهمی نخوانده بوده، و می‌گوید هدف از خواندن فیلمنامه و کنار آمدن با آن به تنهایی چیست؟ وقتی می‌توانستم منتظر بمانم و با دوستانم آن را با هم بخوانیم. و وقتی او به جلسات دورهم‌خوانی فیلمنامه رفته و با تمام عوامل و بازیگران روبرو شده که برای خواندن فیلمنامه‌ی آخرین فصل جمع شده بودند، نتوانسته جلوی بغض‌اش را بگیرد!

به خصوص در آخرین جلسات و در بازخوانی بخش‌های پایانی فیلمنامه‌ی فصل هشت او بار دیگر گریه کرده و می‌گوید: «بار دوم آخر آخرش بود… هر فصل، شما آخر فیلمنامه را که می‌خوانید، مثلاً نوشته شده بود: پایان فصل یک، یا پایان فصل دو؛ اما این بار فرق میکرد! نوشته بود: پایان بازی تخت و تاج!»

اگرچه همچنان جزئیات فصل آخر شدیداً حفاظت شده هستند و اطلاعات کمی از آن به بیرون درز پیدا کرده، می‌شود حدس زد که شروع فصل هشت چگونه خواهد بود. اما برای همه‌ی این‌ها باید صبر کنیم.

Hosein333
11-16-2018, 09:56 PM
کیت هرینگتون در مصاحبه‌ی جدیدش از این می‌گوید که چرا هنگام فیلمبرداری فصل آخر «بازی تاج و تخت» دو بار گریه کرده است!

اگر فکر می‌کنید که طرفدار سریال بازی تاج و تخت بودن احساسات زیادی را با خود به همراه دارد، باید به این فکر کنید که جزئی از عوامل سریال بودن از این هم سخت‌تر است.

اکثر عوامل ساخت از تلخ و شیرین بودن فصل آخر می‌گویند؛ و ما را برای ناراحتی ناشی از پایان سریال و زندگی بدون بازی تاج و تخت آماده می‌کنند. یکی از عوامل اصلی سریال، کیت هرینگتون (جان اسنو) حتی فراتر رفته و می‌گوید دو بار هنگام ساخت فصل آخر گریه کرده است!

همراه با عکس اخیری که اینترتینمنت ویکلی از فصل آخر منتشر کرد، که کیت هرینگتون را کنار امیلیا کلارک در نقش‌های خودشان یعنی جان اسنو و دنریس تارگرین نشان می‌داد، هرینگتون مصاحبه‌ی کوتاهی هم انجام داد و از لحظات احساسی ساخت این فصل گفت.

او گفته که فیلمنامه‌ی فصل هشتم را پیش از بازخوانی دورهمی نخوانده بوده، و می‌گوید هدف از خواندن فیلمنامه و کنار آمدن با آن به تنهایی چیست؟ وقتی می‌توانستم منتظر بمانم و با دوستانم آن را با هم بخوانیم. و وقتی او به جلسات دورهم‌خوانی فیلمنامه رفته و با تمام عوامل و بازیگران روبرو شده که برای خواندن فیلمنامه‌ی آخرین فصل جمع شده بودند، نتوانسته جلوی بغض‌اش را بگیرد!

به خصوص در آخرین جلسات و در بازخوانی بخش‌های پایانی فیلمنامه‌ی فصل هشت او بار دیگر گریه کرده و می‌گوید: «بار دوم آخر آخرش بود… هر فصل، شما آخر فیلمنامه را که می‌خوانید، مثلاً نوشته شده بود: پایان فصل یک، یا پایان فصل دو؛ اما این بار فرق میکرد! نوشته بود: پایان بازی تخت و تاج!»

اگرچه همچنان جزئیات فصل آخر شدیداً حفاظت شده هستند و اطلاعات کمی از آن به بیرون درز پیدا کرده، می‌شود حدس زد که شروع فصل هشت چگونه خواهد بود. اما برای همه‌ی این‌ها باید صبر کنیم.

(sm74)

sadegh1
11-17-2018, 02:25 PM
دیوید ناتر، یکی از کارگردانان فصل هشتم سریال، گفته که هر اپیزود فصل پایانی بیش از یک ساعت است!

درست پس از اعلام رسمی تاریخ پخش فصل هشتم و پایانی سریال، دیوید ناتر به یک سری از سوالات طرفداران پاسخ داد. او علاوه بر توضیح اینکه هر اپیزود فصل هشتم طولانی خواهد بود، از تجربیات خود حین فیلمبرداری و توصیف «بانگ خداحافظی» نیز گفت.

این کارگردان آمریکایی امروز در reddit AMA در مورد شش اپیزود پایانی این چنین گفت: «طولانی تر از یک ساعت» یا حداقل او اینطور فکر می‌کند. او به زمان دقیقی اشاره نمی‌کند اما این را هم می‌گوید که «مطمئنا می‌داند» که این اپیزودها «بیشتر از این حرفها طول می‌کشد». احتمالا این تاییدی برای ماست که نگران کوتاه بودن سریال بودیم.

ناتر دو چپتر آغازین سریال را کارگردانی کرده است و این اولین باری است که قسمت‌های آغازین به او می‌افتد. او در این باره و در مورد اینکه یک کارگردان چطور باید دیدی متفاوت نسبت به هر اپیزود دیگری داشته باشد، می‌گوید: «من تا فصل هشتم، هیچ اپیزود آغازینی در گات رو کارگردانی نکردم اما فکر می‌کنم این مهمه که حتما یه چیز برجسته توش وجود داشته باشه. تو مجبوری تمام چیزا رو به شکل اولشون برگردونی، محبوری آدما رو به محل آخری که بودن برسونی و مجبوری بهشون بگی موقعیت قبلیشون رو داشته باشن. اما تو همینطور مجبوری که سرگرمشون کنی. این مهمترین بخش کاره.»

بزرگترین چلنج ناتر به عنوان کارگردان «جذاب بودن، الهام بخش بودن و رضایتمند بودن» فصل هشتم و از همه مهمتر «درست انجام دادن آن» بود: «فرصت دومی برای اینکه تمامی این چیزها رو در توالی درست انجام بدی، وجود نداره. و بسیاری از این توالی‌ها بازیگران زیاد و همچنین صحنه های شگفت انگیزی رو درون خودش داشته. ما زمان زیادی رو وقف تمرین کردیم و این واقعا چیزی بود که من رو‌ نجات داد. من واقعا از اینکه فرصت اونجا بودن و تمرین با بازیگرها رو داشتم، خوشحالم. فکر میکنم اونا هم خوشحال بودن و همچنین فکر می‌کنم خیلی خوب هم پیش رفت.» این اولین باری است که ما از جانب یکی از عوامل سریال می‌شنویم که دلیل طولانی شدن پروسه ساخت فصل هشتم بخاطر بهتر ساخته شدن آن بوده است و این مطلب واقعا امیدوار کننده است. البته چیزی از لبریز شدن صبرمان کم نمی‌کند که آن را تشدید نیز می‌کند.

ناتر در مقایسه فصل هشتم با اپیزود «باران‌های کاستامیر» این چنین گفت: «اگه بخوایم فصل هشتم رو با عروسی خونین مقایسه کنیم، فقط میتونم بهتون این نکته رو بگم که – توی صندلی‌هاتون خشکتون میزنه، چون قراره چیز خیلی خاصی باشه.»

اگرچه او هیچ اسپویلی نکرد اما از صحبت‌هایش میشد اینطور تفسیر کرد که نه تنها شخصیت‌ها باید با وایت واکر ها مقابله کنند که باید «با یکدیگر نیز بجنگند» که البته این مطلب برای ما خیلی شوکه کننده نیست. مگر اینکه شما خیال کرده باشید تمام وستروسی ها سیاست‌ها و منافع شخصی خود را فدای جنگ علیه زامبی‌ها می‌کنند.

ناتر همچنین می‌گوید: «من کاملا از پایان فصل هشتم راضیم. فکر میکنم که دیوید و‌ دن کار فوق العاده‌ای انجام دادن و در حالیکه بهترین استوری لاین رو انتخاب کردن، به خواسته طرفداران هم احترام گذاشتن. من تضمین میکنم که صحنه‌های فوق العاده‌ای‌ رو می‌بینید و کاملا سوپرایز می‌شید اما در عین حال قانع کننده هم هست.»

خب تا اپریل ۲۰۱۹ منتظر باشید تا چیزهای قانع کننده‌ای ببینید.

sadegh1
11-17-2018, 02:36 PM
حسین آپریل میشه فروردین اگه اینجوره چیز زیادی نمونده..

Hosein333
11-17-2018, 05:53 PM
دیوید ناتر، یکی از کارگردانان فصل هشتم سریال، گفته که هر اپیزود فصل پایانی بیش از یک ساعت است!

درست پس از اعلام رسمی تاریخ پخش فصل هشتم و پایانی سریال، دیوید ناتر به یک سری از سوالات طرفداران پاسخ داد. او علاوه بر توضیح اینکه هر اپیزود فصل هشتم طولانی خواهد بود، از تجربیات خود حین فیلمبرداری و توصیف «بانگ خداحافظی» نیز گفت.

این کارگردان آمریکایی امروز در reddit AMA در مورد شش اپیزود پایانی این چنین گفت: «طولانی تر از یک ساعت» یا حداقل او اینطور فکر می‌کند. او به زمان دقیقی اشاره نمی‌کند اما این را هم می‌گوید که «مطمئنا می‌داند» که این اپیزودها «بیشتر از این حرفها طول می‌کشد». احتمالا این تاییدی برای ماست که نگران کوتاه بودن سریال بودیم.

ناتر دو چپتر آغازین سریال را کارگردانی کرده است و این اولین باری است که قسمت‌های آغازین به او می‌افتد. او در این باره و در مورد اینکه یک کارگردان چطور باید دیدی متفاوت نسبت به هر اپیزود دیگری داشته باشد، می‌گوید: «من تا فصل هشتم، هیچ اپیزود آغازینی در گات رو کارگردانی نکردم اما فکر می‌کنم این مهمه که حتما یه چیز برجسته توش وجود داشته باشه. تو مجبوری تمام چیزا رو به شکل اولشون برگردونی، محبوری آدما رو به محل آخری که بودن برسونی و مجبوری بهشون بگی موقعیت قبلیشون رو داشته باشن. اما تو همینطور مجبوری که سرگرمشون کنی. این مهمترین بخش کاره.»

بزرگترین چلنج ناتر به عنوان کارگردان «جذاب بودن، الهام بخش بودن و رضایتمند بودن» فصل هشتم و از همه مهمتر «درست انجام دادن آن» بود: «فرصت دومی برای اینکه تمامی این چیزها رو در توالی درست انجام بدی، وجود نداره. و بسیاری از این توالی‌ها بازیگران زیاد و همچنین صحنه های شگفت انگیزی رو درون خودش داشته. ما زمان زیادی رو وقف تمرین کردیم و این واقعا چیزی بود که من رو‌ نجات داد. من واقعا از اینکه فرصت اونجا بودن و تمرین با بازیگرها رو داشتم، خوشحالم. فکر میکنم اونا هم خوشحال بودن و همچنین فکر می‌کنم خیلی خوب هم پیش رفت.» این اولین باری است که ما از جانب یکی از عوامل سریال می‌شنویم که دلیل طولانی شدن پروسه ساخت فصل هشتم بخاطر بهتر ساخته شدن آن بوده است و این مطلب واقعا امیدوار کننده است. البته چیزی از لبریز شدن صبرمان کم نمی‌کند که آن را تشدید نیز می‌کند.

ناتر در مقایسه فصل هشتم با اپیزود «باران‌های کاستامیر» این چنین گفت: «اگه بخوایم فصل هشتم رو با عروسی خونین مقایسه کنیم، فقط میتونم بهتون این نکته رو بگم که – توی صندلی‌هاتون خشکتون میزنه، چون قراره چیز خیلی خاصی باشه.»

اگرچه او هیچ اسپویلی نکرد اما از صحبت‌هایش میشد اینطور تفسیر کرد که نه تنها شخصیت‌ها باید با وایت واکر ها مقابله کنند که باید «با یکدیگر نیز بجنگند» که البته این مطلب برای ما خیلی شوکه کننده نیست. مگر اینکه شما خیال کرده باشید تمام وستروسی ها سیاست‌ها و منافع شخصی خود را فدای جنگ علیه زامبی‌ها می‌کنند.

ناتر همچنین می‌گوید: «من کاملا از پایان فصل هشتم راضیم. فکر میکنم که دیوید و‌ دن کار فوق العاده‌ای انجام دادن و در حالیکه بهترین استوری لاین رو انتخاب کردن، به خواسته طرفداران هم احترام گذاشتن. من تضمین میکنم که صحنه‌های فوق العاده‌ای‌ رو می‌بینید و کاملا سوپرایز می‌شید اما در عین حال قانع کننده هم هست.»

خب تا اپریل ۲۰۱۹ منتظر باشید تا چیزهای قانع کننده‌ای ببینید.

خبر خوبی بود صادق جان
هشت قسمته یا ده قسمت

Hosein333
11-17-2018, 05:54 PM
حسین آپریل میشه فروردین اگه اینجوره چیز زیادی نمونده..

ارل نیمه دوم فروردین منتشر میشه

sadegh1
11-17-2018, 06:10 PM
خبر خوبی بود صادق جان
هشت قسمته یا ده قسمت

فدات(sm134)

طوری که قبلا گفتن فصل هشتم 6 قسمته مگه اینکه تصمیمشون عوض شده باشه..

Hosein333
11-17-2018, 06:13 PM
فدات(sm134)

طوری که قبلا گفتن فصل هشتم 6 قسمته مگه اینکه تصمیمشون عوض شده باشه..

عوضش زمانش بیشتر از یک ساعته

Chavosh
11-18-2018, 10:28 AM
صحبت‌های کارگردان "گیم آو ترونز"، درباره‌ی فصل آخر بسیار موردانتظار این مجموعه: «پر از غافل‌گیری و لحظات شگفت‌آور است» ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]صحبت-های-کارگردان-گیم-آو-ترونز-درباره-ی-فصل-آخر-بسیار-موردانتظار-این-مجموعه)

sadegh1
11-18-2018, 02:36 PM
امیدوارم حداقل از فصل هفت بهتر باشه..

Hosein333
11-18-2018, 02:40 PM
صحبت‌های کارگردان "گیم آو ترونز"، درباره‌ی فصل آخر بسیار موردانتظار این مجموعه: «پر از غافل‌گیری و لحظات شگفت‌آور است» ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]صحبت-های-کارگردان-گیم-آو-ترونز-درباره-ی-فصل-آخر-بسیار-موردانتظار-این-مجموعه)

زمان پخشش ای کاش زمستون امسال بود که سرما رو با فیلم حس میکردیم

Chavosh
11-19-2018, 10:35 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _n.jpg

Hosein333
11-19-2018, 11:09 PM
زمستان فرا رسید

sadegh1
11-20-2018, 11:47 AM
زمستان فرا رسید

سردم شد(sm120)

Hosein333
11-20-2018, 05:21 PM
سردم شد(sm120)
(sm128)(sm173)

sadegh1
12-02-2018, 11:18 AM
سریال Game of Thrones دارای یک قسمت ویژه خواهد بود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Changed
12-09-2018, 02:43 AM
(sm81)چقد دردناکه تموم شدن این سریال
حس پیری میکنم

Chavosh
12-09-2018, 10:16 AM
یک مصاحبه با کیت هرینگتون ("جان اسنو") درباره‌ی ادامه‌ی حضورش در جهان "بازی تاج‌و‌تخت" ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]یک-مصاحبه-با-کیت-هرینگتون-جان-اسنو-درباره-ی-ادامه-ی-حضورش-در-جهان-بازی-تاج-و-تخت)

Hosein333
12-09-2018, 02:02 PM
(sm81)چقد دردناکه تموم شدن این سریال
حس پیری میکنم

باز ادامشو میسازن
همینطور که ادامه فرار از زندان ساختن

sadegh1
12-10-2018, 04:19 PM
به نظر من اسپین آف ها میتونن باحال تر باشن چون به گذشته واکر ها مربوط میشه و هیجانش بیشتره..

Hosein333
12-11-2018, 02:01 AM
دلم لک زده واسه فیلم فقط ۴ ماه مونده لعنتی بیاد

sadegh1
12-16-2018, 03:44 PM
«آریا استارک» در فصل آخر «بازی تاج‌ و تخت» کشتار های بیشتری به راه می‌ اندازد.

در طول روایت «بازی تاج‌ و تخت» ، «آریا استارک» در حال جمع آوری فهرست دشمنان خود بود و به نظر می‌ رسد که در فصل آینده‌ ی سریال چند نفری از آن فهرست به دست او کشته شوند. «میزی ویلیامز» بازیگر این نقش در سریال با حضور در کامیک کان برزیل تأیید کرد که شاهد ارتکاب چند قتل دیگر از سوی او خواهیم بود. صحبت‌ های «میزی ویلیامز» را «استیون واینتراب» از «کلایدر» به تأیید رسانده و به نظر می‌ رسد که آریا عدالت را برای خود و خانواده‌ اش به اجرا درخواهد آورد.

[حاوی اسپویلر از فصل اول] در فصل دوم «بازی تاج‌ و تخت» دیدیم که آریا پس از اعدام پدرش «ند» از «کینگز لندیگ» گریخت و شب‌ های زیادی را صرف مرور نام افرادی کرد که باید به دست او به قتل برسند. در طول فصل‌ های بعدی او در می‌ یابد که برای بقا چاره‌ ای جز آدمکشی ندارد. آریا در فصل‌ های اخیر سریال برای آموختن روش‌ های دیگر آدمکشی به «خانه‌ ی سیاه و سفید» رفت و به فرقه‌ ی «مردان بی‌ چهره» (Faceless Men) پیوست.

آریا تا اینجا شمار زیادی از دشمنانش را به قتل رسانده، اما هنوز اسامی زیادی برای کشتن در فهرست او وجود دارند. در شش اپیزود بعدی سریال که برای پخش در آپریل آینده (اردیبهشت ۱۳۹۸) در نظر گرفته شده، خواهیم دید که آیا آریا موفق می‌ شود لیست خود را کامل کند یا نه. اوایل سال ۲۰۱۸ ویلیامز در مصاحبه با گاردین گفته بود: «آخرین صحنه‌ ی بازی من زیبا بود و بی‌ نقص تمام شد. تنها بودم… چیزی که البته تعجبی ندارد! آریا همیشه تنهاست. اما تنها بودم و پایان کار بسیاری از بازیگران را نظاره کرده بودم. با روند کار آشنا بودم. اشک‌ ها و سخنرانی‌ های زیادی را دیده و شنیده بودم.»

sadegh1
12-23-2018, 04:23 PM
روایت ایان گلن ستاره «بازی تاج و تخت» از پایان اشکبار سریال ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Changed
12-25-2018, 01:05 AM
«اگر به من بود سریال را ۱۰ فصل دیگر ادامه می‌دادم ...(sm81)

sadegh1
12-25-2018, 04:29 PM
شبکه HBO قسمت های زیادی از فیلمنامه نهایی مارتین برای بازی تاج و تخت را حذف کرده است!

جوانا رابینسون وظیفه تحلیل و موشکافی نمایشنامه های بازی تاج و تخت را برعهده دارد و او به ما میگوید که چه تغییراتی در تبدیل آن به سریال انجام شده است. در حال حاضر او به سراغ یکی از نمایشنامه های اولیه جرج مارتین “شیر و رز” (آخرین نمایشنامه ای که او نوشت) رفته که به شدت جذاب است.

بیایید به بزرگترین تغییرات ایجاد شده توسط HBO بپردازیم اما ممکن است این متن حاوی اسپویل هایی از کتاب باد های زمستان باشد پس مراقب باشید!

-دید بسیار دشوار برن

-شیر و رز ما را به یاد اپیزودی میاندازد که در آن جافری در عروسی خودش کشته شد، اما در این میان استوری لاین های دیگری نیز وجود دارد. از جمله تلاش برن در شمال دیوار برای پیدا کردن کلاغ سه چشم. در یک نگاه برن درختی را لمس میکند، اتفاقاتی که افتاده، می افتد و هنوز نیفتاده است، را میبیند، شاهد صحنه های بسیار جذابی در آن قسمت بودیم. از جمله سایه اژدهای دنریس بر فراز کینگز لندینگ (صحنه ای که به احتمال زیاد آنرا در فصل هشتم خواهیم دید) اما مارتین چیز پر جزئیات تری را در ذهن داشت.

-عکس ها یکبار پس از دیگری فلش میزنند. مکان های دور و زمان های مختلف، چهره های آشنا و غریبه.

-ند استارک زیره درخت قلب وینترفل را تمیز میکند(پایلوت اصلی)

-پادشاه دیوانه ایریس تارگرین با موی نقره ای و طلایی، در حال تماشای سوختن پدر و برادر ند استارک

-جان اسنو و گوست در حالت بی خبری

-دو کودک ، یکی پسر و‌دیگری دختر در حال جنگیدن با شمشیر های چوبی در گادزوود وینترفل(بنجن و لیانا در دوران کودکی)

-راب غرقه در خون در میان قتل عام عروسی سرخ احاطه شده توسط اجساد

-در آغوش کشیدن جیمی و سرسی در برج وینترفل(آخرین چیزی که برن قبل از سقوط دید)

-یک دایرولف سیاه با چشمان سبز در حال یک شکار خونین ناگهان به بالا نگاه میکند، انگار وجود برن را احساس میکند.

-اشاره ای به کودکان کوچک و عجیب و غریب با چشمانی تاریک

-سایه یک اژدها در حال پرواز بر فراز کینگز لندینگ مکانی که برن هرگز در آنجا نبوده.

-آریا که نیدل را در دستانش دارد و چهره اش تغییر کرده.

-پایان رویا با نمایی چهار گانه از تپه های شمالی به عنوان بزرگترین پس زمینه ای که از weirwood تا به حال دیده ایم.

چرا این صحنه ها حذف شد؟

رابینسون اشاره میکند که برخی از این ایده ها به ویژه آنهایی که شامل راب و آریا هستند، به نظر میرسد کمی رویایی تر از ابعاد بازی تاج و تخت هستند. همچنین گاهی بعضی موارد بسیار گران قیمت بوده اند. به طور مثال رندر کردن یک دایرولف در صفحه نمایش بسیار پر خرج است. در حالی که بازی تاج و تخت یک نمایش موفق از این لحاظ بود، اما هنوز صندوق های محدودی داشت و به یاد داشته باشید که جلوتر در نبرد کسل بلک آنها یک نمایش گران قیمت داشتند که بعدا انجام میشد. همچنین استفاده از بازیگران یکسان در نقش کودکی لیانا و بنجن استارک در فصل ششم کار آسانی نبود. در کنار اینها استفاده از یک بازیگر برای نقش ایریس تارگرین تنها برای چند ثانیه بسیار پر خرج بوده که البته دیوید بنیوف و دن وایس این ایده را در یکی از رویا های برن در فصل ششم انجام میدهند. همچین مارتین اولین اسکریپت بازی تاج وتخت که برای فصل اول”End of pointy” نوشته بود، در این صحنه راب پرچمداران شمال را برای کمک احضار میکند، در سریال این به طور خیلی ساده به نمایش در آمده است، به طوری که راب این تصمیم را میگرید و کلاغ ها وینترفل را ترک میکنند اما مارتین در پیشنویس های اصلی خود میخواست یک مونتاژ از هشت قلعه مختلف که نامه را دریافت میکنند و با ارتش بیرون می آیند داشته باشد، پس آنها در آن زمان بودجه کافی برای این صحنه ها را نیز نداشتند.

در نهایت ساخت رویاهای برن شاید کاری شدنی بوده است اما خارج از محدوده دسترسی عوامل سریال بوده و این نشان میدهد که شاید چیزی در قالب نوشته ساده باشد اما به تصویر کشیدن ان در فیلم فرایندی بسیار پیچیده و دشوار است.

sadegh1
01-08-2019, 12:36 AM
دلم لک زده واسه فیلم فقط ۴ ماه مونده لعنتی بیاد

Chavosh
01-10-2019, 11:05 AM
مدیران اچ‌بی‌او و مارول استودیوز، از دو پروژه‌ی بسیار مورد انتظارشان در سال آینده، حسابی راضی‌اند: «آن‌ها بالاتر از انتظار عمل کرده‌اند»!/ مدیر اجرایی شبکه‌ی HBO پس از تماشای فصل آخر "گیم آو ترونز"، بدون جلوه‌های ویژه/ «در تبلیغات فیلم فقط از بیست دقیقه‌ی اول‌اش استفاده می‌کنیم»: کوین فایگی از "اونجرز: اندگیم" می‌گوید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]آن-ها-بالاتر-از-انتظار-عمل-کرده-اند-مدیر-اجرایی-شبکه-ی-HBO-پس-از-تماشای-فصل-آخر-گیم-آو-ترونز)

Chavosh
01-10-2019, 11:09 AM
(ویدیو اصلاح شد)/ نخستین تصاویر رسمی، از فصل آخر "گیم آو ترونز"، منتشر شد+ یک نکته‌ی فاش شده از این تصاویر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]نخستین-تصاویر-رسمی-از-فصل-آخر-گیم-آو-ترونز-منتشر-شد-یک-نکته-ی-فاش-شده-از-این-تصاویر)

Chavosh
01-10-2019, 11:11 AM
اولین اسپین اف گیم اف ترونز

sadegh1
01-11-2019, 08:50 PM
بررسی و موشکافی تیزر جدید فصل هشتم بازی تاج و تخت!

چندی پیش بود که در حاشیه مراسم گلدن گلاب شاهد انتشار تیزری از سریال های سال آینده HBO بودیم که در آن قسمتی از فصل هشتم بازی تاج و تخت هم نمایش داده شد. در طول این تیزر شاهد حضور دنریس تارگرین در وینترفل بودیم، حال نیز قصد داریم دقیق تر به موشکافی این تیزر بپردازیم.

بیایید از سرجورا مورمنت شروع کنیم، او برای اولین بار پس از سال ها تبعید به شمال برگشته است و در مقایسه با آخرین بار که در اپیزود «اژدها و گرگ» او را دیدیم، لباس هایی گرم تر پوشیده است.

همچنین دنریس نیز یک شال قرمز به دور گردن خود دارد، البته این میتواند یک قسمت از لباس زیرین دنریس باشد ،شاید این یک پالتو قرمز با طرحی از اژدها باشد که دنریس آن را به عنوان یک لباس برای جنگ در مواقع ضروری پوشیده است.

در قسمتی از تیزر، یک آنسالید را در گوشه سمت راست تصویر میبینیم و این یعنی دنریس بدون محافظان خود وارد وینترفل نشده است.

طرفداران به سرعت متوجه شدند که این دقیقا همان جمله ای است که در قسمت اول سریال ند استارک به رابرت گفته بود.

با توجه به این که عوامل سریال از قبل اشاره کرده بودند که فصل هشتم سریال با رسیدن جان و دنریس به شمال آغاز خواهد شد، پس میتوان گفت که این تیزر مربوط به قسمت افتتاحیه سریال باشد.

همچنین در رابطه با سانسا ما شاهد یک خوش آمد گویی عجیب و سرد تر نسبت به ند استارک هستیم. این لحظات به طور قطع پس از تیزر قبلی فصل هشتم اتفاق می افتد که در آن شاهد آغوش گرفتن سانسا توسط جان بودیم.

همانطور که میبینید سانسا در حال نگاه کردن به کسی است، همچنین اکنون سانسا میداند که جان اسنو به یک ملکه خارجی زانو زده است اما با توجه به طرز نگاهش او به احتمال فراوان به دنریس مشکوک است.

در نهایت با توجه به اطلاعاتی که از فصل هشتم منتشر شده ، هر قسمت از فصل نهایی همانند یک فیلم سینمایی خواهد بود و در حال حاضر سریال در مراحل تولید به سر میبرد اما بعید نیست به زودی شاهد یک تریلر از فصل هشتم باشیم ،فصل هشتم بازی تاج و تخت در ماه اوریل منتشر خواهد شد.

حال نظر شما در رابطه با تیزر منتشر شده چیست؟ آیا نکته ای میدانید که ما به آن اشاره نکرده باشیم ؟

Chavosh
01-14-2019, 10:13 AM
نخستین تیزر از فصل آخر «بازی تاج و تخت» / زمان دقیق انتشار سریال اعلام شد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Gsshop
01-14-2019, 12:41 PM
لرد بیلیش زندس

احتمال خیانت دنریس به جان اسنو وجود داره

sadegh1
01-14-2019, 12:53 PM
لرد بیلیش زندس

احتمال خیانت دنریس به جان اسنو وجود داره

دومی ممکنه اما اولی بعیده تازه زنده هم باشه دیگه زنده بودنش اهمیتی نداره وقتی قراره جنگ رخ بده..

Chavosh
01-18-2019, 05:42 PM
تریلر فصل آخر "گیم آو ترونز"، چه نکته‌هایی از مجموعه را افشا کرد؟!+ تصاویر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]تریلر-فصل-آخر-گیم-آو-ترونز-چه-نکته-هایی-از-مجموعه-را-افشا-کرد-تصاویر)

sadegh1
01-21-2019, 06:12 PM
تریلر فصل هشتم در راه است …

بعد از چند تیزر که HBO از فصل هشتم در این مدت منتشر کرده است ، همه ما دیگر کمابیش منتظر تریلری از فصل هشتم هستیم. به تازگی جیمز هیبرد ، خبرنگار Entertainment Weekly ، در مصاحبه ای با تهیه کنندگان سریال ، دیوید بنیوف و دی بی وایس ، در رابطه با اینکه آیا اصلـا تریلری در راه هست یا نه از آنها پرس و جو کرده است. دیوید بنیوف با اعتقاد بر اینکه تریلر، سهم ویژه ای در مارکتینگ و محبوبیت اثر دارد ، پاسخ داد :

« دیوید لینچ ( کارگردان سرشناس هالیوود ) می‌گفت آرزو می کرد هیچ تریلری در سینما و … وجود نداشت. این کاملـا درست است. اینطور شما به سینما می روید و اثری کاملـا تازه ای می بینید.»

همچنین دی بی وایس ، تهیه کننده دیگر سریال ، در تکمیل حرف دیوید بنیوف و اینکه چرا تریلرها فاکتور سورپرایز را از اثر می گیرند، می گوید :

« من هم آرزو می کردم تریلری وجود نداشت و ترجیح میدادم کسی بگه : بهم اعتماد کن و برو ببینش!»
تهیه کنندگان سریال در پایان حرف خود با تاکید بر تاثیر تریلر بر هایپ کردن طرفداران ادامه می دهند :
«با این حال تریلری در کار خواهد بود چون مدتی پیش وقتی با فرزندانمان مشغول دیدن Ready Player One بودیم و HBO تریلر WestWorld را منتشر کرد و دیدیم ، اینگونه شدیم : آه ، حتما باید اینکار را بکنیم.»
از طرفی جیمز هیبرد اعتقاد دارد امسال بر خلاف سال های گذشته فقط شاهد یک تریلر کامل از فصل هشتم خواهیم بود چرا که HBO نیازی در هایپ کردن بیش از اندازه بزرگترین اثر خود ندارد و سعی می کند با انتشار تصاویر و تیزرهای کوچک تنور Game Of Thrones را داغ نگه دارد.

در هر حال با توجه به انتشار فصل های قبل و انتشار تریلر آن ها در فاصله ۳۰-۵۰ روز قبل شروع فصل ، احتمال می رود تا عید امسال شاهد تریلری از فصل هشتم و پایانی خواهیم بود!

sadegh1
01-22-2019, 05:10 PM
نکات جالب از زندگی سوفی ترنر بازیگر نقش «سانسا استارک» + عکس کودکی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
01-22-2019, 05:10 PM
کیت هرینگتون بازیگر نقش جان اسنو: فصل هشتم Game of Thrones مرزها را جابجا می کند! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
01-24-2019, 04:15 PM
سوفی ترنر پایان داستان را به هر کس که بخواهد می گوید …

چندی پیش بود که HBO تیزری با محوریت سه شخصیت سانسا ، آریا و جان اسنو منتشر کرد و طرفداران را با خیل عظیمی از سوالـات ایجاد شده در ذهنشان تنها گذاشت. تعدادی از طرفداران با نتیجه گیری از این تیزر -که کارش را به عنوان یک تیزر به نحو احسن انجام داد- عقیده دارند عاقبت این سه شخصیت مرگ است ، درصورتیکه سوفی ترنر خلـاف این را بروز می دهد و به طرفداران اطمینان می دهد که این تیزر هیچ ربطی به اتفاقات داستان ندارد و صرفا یک تیزر است.

جدای این تئوری های به ظاهر سطحی که قبلـا به دفعات راجبه آن ها گفته ایم ، سوفی ترنر به تازگی مصاحبه ای با مجله W انجام داده است و می گوید :

«من در نگه داشتن رازها افتضاحم! با این سابقه فکر نمی کنم دیگر کسی رازی به من بگوید چون می دانند که نمی توانم آن را پیش خود نگه دارم. تا الـانش هم پایان فصل هشتم را به چند نفر گفته ام.»

نکته جالب آنجاست که به گفته خود وقتی این کار را انجام داده است مست نبوده و کاملـا از قصد این کار را کرده است و اضافه می کند :

«در آن زمان مست نبودم و اینجوری بودم که به آنها گفتم : اگر پایان داستان رو میخوای بدونی باشه بهت میگم. هرچند آنها از افرادی بودند که می شناختم و می دانستم که این مسئله را به عنوان راز پیش خود نگه می دارند.»

سوفی ترنر در ادامه مصاحبه خود از دردسر موهای خود برای بازی در Game Of Thrones و اینکه مجبور بوده است هر روز موهای خود را بشورد می گوید و شرح می دهد :

«هیچوقت به این کار عادت نداشتم. فکر می‌کنم علتش این است که برای بازی در سریال از کلـاه گیس استفاده میکردم و بنابراین چسب در موهای من گیر میکرد و مجبور می شدم هر روز آن را بشویم. دیگر موهایم به آن شرایط عادت کرده است و اگر بیش از دو روز طول بکشد ، چرب می‌شود و خیلی خوشحالم که دیگر مجبور نیستم کلـاه ‌گیس بپوشم.»

در پایان مصاحبه ، سوفی به این سوال که چه چیزی از Game Of Thrones به یادگار برداشته است ، پاسخ می دهد :

«لباس زیر سانسا! به این فکر کردم که آن را قاب کنم ولی مردم فکر می کنند این کار کمی عجیب است! پوشیدنش نیز عجیب است هرچند جایی که باید را نیز پوشش نمی دهد!»

sadegh1
01-24-2019, 04:18 PM
کیت هرینگتون در فکر جشن خداحافظی برای سریال …

کمتر از سه ماه به پایان حماسی ترین سریال تاریخ مانده است و کم کم باید برای خداحافظی همیشگی با این اقتباس جاویدان خود را آماده کنیم. کاری که کیت هرینگتون برنامه ی ویژه ای برای آن دارد!

کیت هرینگتون که به مدت هشت سال ، نقش یکی از کلیدی ترین شخصیت های داستان را بازی کرد ، به تازگی با Sky News مصاحبه ای داشته است و علـارقم تلـاش خبرنگار برای حرف کشیدن از او ، کوچکترین نکته ای از داستان را به زبان نیاورد ولی همانطور که قبلـا نیز گفته بود ، به طرفداران هشدار داد که فصل پایانی ممکن است دارای پایان خوشی نباشد!

در ادامه مصاحبه ، کیت هرینگتون از برنامه ویژه خود برای تماشای قسمت های پایانی سریال می گوید :

«فکر می کنم احتمالـا برای قسمت پایانی یک مهمانی تدارک ببینم. دقیقا هنوز نمی‌دانم. نمی‌دانم آیا قرار است آن را تنهایی تماشا کنم یا اینکه یک مهمانی داشته باشم و آن را با مردم تماشا کنم.»

در آخر کیت هرینگتون به طرفداران گفت در فصل پایانی ، رابطه حقیقی جان اسنو با اژدهایان فاش خواهد شد و تصویری جدید از آن به نمایش گذاشته می شود!

sadegh1
01-24-2019, 04:19 PM
مقدار زمان قسمت های فصل هشتم مشخص شد …

مدتی پیش بود که عوامل سریال قول قسمت هایی طولـانی تر برای فصل هشتم را به طرفداران دادند و دقایقی پیش بالـاخره زمان هر قسمت فصل هشتم مشخص شد.

شبکه فرانسوی Orange Cinema Series که مسئولیت پخش فصل هشتمGame Of Thrones را در فرانسه دارد در توییتی اعلـام کرد که بنا به گفته عوامل شبکه HBO ، دو قسمت اول فصل هشتم ۶۰ دقیقه ای و چهار قسمت پایانی آن ۸۰ دقیقه ای خواهد بود که به مانند قسمت پایانی فصل هفتم طولـانی ترین قسمت های سریال خواهند بود!

بدین صورت میانگین زمان قسمت های فصل هشتم ۷۳ دقیقه خواهد بود که ۲۰ دقیقه طولـانی تر از میانگین زمان تمام قسمت های سریال است و همانطور که گفته شده بود شاهد فصلی طولـانی خواهیم بود.

sadegh1
01-24-2019, 04:21 PM
میسی ویلیامز از اینکه برای همیشه نزد مردم آریا استارک بماند نگرانی ای ندارد …

میسی ویلیامز یا همان آریا استارک داستان ما که به تازگی به دانشگاه بیرمنگام انگلستان سرزده است ، در نشستی در دانشگاه ، ضمن ابراز نظر خود درباره فصل هشتم ، به چند سوال نیز پاسخ داد.

مانند بسیاری از بازیگران دیگر سریال ، میسی ویلیامز نیز فصل آخر را بسیار غیرمنتظره می داند و به طرفداران در این رابطه هشدار می دهد :

«امیدوارم طرفداران پایان داستان را دوست داشته باشند. من بسیار به کاری که انجام دادیم افتخار می کنم ولی فکر نمی کنم طرفداران آمادگی کافی را برای فصل آخر داشته باشند و فصل آخر بسیار غیر منتظره خواهد بود.»

در ادامه وقتی از میسی در رابطه با اینکه آیا از اینکه نزد مردم برای همیشه آریا استارک بماند ، نگرانی ای دارد یا نه ، پاسخ داد :

«بعد از پایان فیلمبرداری و سریال بسیاری از من می پرسند “حالـا چه برنامه ای داری و میخواهی چه کنی؟؟” و انتظار دارند در ادامه کار بزرگتر و بهتری انجام بدهی. به شخصه اصلـا از اینکه تا ابد آریا استارک بمانم ، ناراحت نیستم چرا که این بهترین کاری است که در عمرم انجام داده ام.»

میسی با تعریف از سریال افزود :

«این اثر ، مدیوم های یک سریال تلوزیونی را در تاریخ جابجا کرد و شبیه به هیچ اثر ساخته شده دیگر نیست و هیچ سریال درام دیگری به این اندازه محبوبیت ندارد بنابراین از اینکه این کار بهترین بازی من در عمرم باشد ، ناراحتی ای ندارم و بنظرم این سریال در نوع خود فوق العاده بود. در کل از اینکه از من به عنوان آریا استارک یاد شود ، مشکلی ندارم. امیدوارم در ادامه نقش های بیشتری ایفا کنم اما امیدوارم هیچ شخصیت دیگری مانند او را بازی نکنم چرا که آریا استارک در نوع خود بسیار خاص بود.»

sadegh1
02-03-2019, 11:12 PM
ابراز رضایت کیت هرینگتون از پایان بندی سریال Game of Thrones ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
02-04-2019, 03:08 PM
69 روز و 14 ساعت و 21 دقیقه و .. ثانیه تا فصل هشت سریال(sm128)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند].XFgWVbgyW1s

Chavosh
02-05-2019, 07:02 PM
شبکه HBO به تازگی اعلام کرده است که مراحل تولید و فیلمبرداری اسپین آف "Game of Thrones" از تابستان امسال آغاز خواهد شد ؛ HBO قصد دارد 5 اسپین آف از این سریال تولید کند و "The Long Night" اولین آنها خواهد بود ؛ داستان این فیلم هزاران سال پیش از اتفاقات اصلی سریال بازی تاج و تخت در جریان خواهد بود و به گفته ی سازندگان آن نمای متفاوتی از وستروس را به نمایش می گذارد

Changed
02-08-2019, 11:45 AM
(sm81)کالیسی (sm81)

Hosein333
02-08-2019, 12:38 PM
(sm81)کالیسی (sm81)

(sm77)

sadegh1
02-08-2019, 01:12 PM
(sm81)کالیسی (sm81)

سلام علیرضا خوبی؟ کم پیدایی..(sm134)

sadegh1
02-09-2019, 07:59 PM
تحلیلی از جدید ترین عکس‌ های منتشر شده از فصل هشتم سریال بازی تاج و تخت

Winter is here – این یک شعار در عصر دنیای وستروسی بوده ولی با گذشت زمان طولانی، الآن به
صفحه تلویزیون‌های ما آمده است. آخرین خبری که درباره فصل جدید سریال بازی تاج و تخت شنیده بودیم، انتشار اولین تیزر رسمی سریال بود. هنوز چیزی بیشتر از اینکه فصل جدید سریال کمتر از ۶۵ روز دیگر (۱۴ آوریل) پخش می‌شود نمی‌دانیم.

درحالیکه منتظر انتشار اولین تریلر رسمی سریال در ماه مارس هستیم (این خبر توسط یک منبع معتبر – جیمز هایبرد از Entertainment Weekly – تأیید شده‌است.)، شبکه HBO، ۱۵ عکس تبلیغاتی از فصل هشتم سریال منتشر کرد. من به شدت معتقدم که همه این تصاویر مربوط به قسمت اول فصل هشتم هستند. بیایید نگاهی به این تصاویر بیندازیم و حدس‌هایی بزنیم.

برن و سمول تارلی
اجازه بدهید با تصاویر سمول تارلی و برن استارک شروع کنیم که در فصل آخر با همکاری همدیگر، موفق به کشف اصل و نسب جان اسنو شندند. هر دوی این شخصیت‌ها در این تصاویر در داخل وینترفل نشان داده شده‌اند. برخلاف تصاویر منتشر شده از دیگر شخصیت‌ها که به نظر می‌رسد در تالار بزرگ، راهرو یا برج هستند.

این تصویر، سم را در وینترفل نشان می‌دهد. با لبخندی روی صورتش! او دارد به چه چیزی / چه کسی نگاه می‌کند؟ دلیل لبخند او چیست؟

من معتقدم که این لبخند به گیلی یا نوزاد او و یا برن استارک باشد، چون آن‌ها یک حقیقت بزرگ دیگر را کشف می‌کنند. این‌بار حقیقتی بزرگ درباره شب طولانی.

در این تصویر، برن استارک یا به عبارت بهتر کلاغ سه چشم را در اتاقش در وینترفل می‌بینیم که به نظر نگران می‌رسد. به احتمال زیاد همه چیز درمورد این نگرانی مربوط به تهدیدهایی از طرف آدرها است. این احتمال هم هست که این تصویر در ادامه تصویر قبلی و صحبت برن با سمول تارلی در قسمت اول باشد. یا شاید این دو شخصیت با هم هستند واین صحنه، اولین دیدار آن‌ها با جان اسنو است! آیا این صحنه جایی است که برن راز جان اسنو را برایش فاش می‌کند؟! یک احتمال سوم هم هست: دیدار سرد برن با جیمی لنیستر!!! شخصاً خیلی به وقوع این احتمال امیدوارم.

افرادی در تالار بزرگ
بعضی از تصاویر منتشر شده در محوطه حیاط و برج وینترفل هستند و دو عکس مربوط به شمال است. ولی بقیه تصاویر مشخصاً شخصیت‌هایی مثل سر داوس، برین، سانسا و … را در تالار بزرگ وینترفل نشان می‌دهند. شاید بعد از ورود دنریس و جان به شمال، همه شخصیت‌های اصلی در تالار بزرگ وینترفل جمع شده‌اند تا درباره نقشه‌هایشان برای جنگ بزرگ مباحثه کنند.

سانسا به عنوان بانوی وینترفل، جلسه را در تالار بزرگ برگزار می‌کند. با نگاه دقیقی به سمت چپ او، فردی با لباس خزدار استارک‌ها نشسته است (به احتمال زیاد جان اسنو است). این تصویر من را خیلی زیاد به یاد جلسه‌ای که در قسمت اول فصل هفتم در تالار بزرگ وینترفل برگزار شد، می‌اندازد.

سر داوس هم در تالار بزرگ وینترفل نشسته است. با چهره‌ای نگران که احتمالاً به علت خبرهایی است که از فرو ریختن دیوار رسیده است. سمت راست او می‌توانید یک سرباز آنسالید را که ایستاده است ببینید.

آیا شواله پیاز مدت زیادی زنده می ماند؟!!

برین از تارث هم در تالار بزرگ وینترفل است. اطراف او سربازان آنسالید ایستاده‌اند. بنابراین به طور مشخص دنریس در این جلسه حضور دارد (من از این مطمئنم!). برین احتمالاً دارد به کسی نگاه می‌کند. شاید جیمی یا دنریس که دارد با لردهای شمال صحبت می‌کند.

سر جیمی لنیستر در تالار بزرگ وینترفل است؟ یا او به ریورران رفته است؟ در این مورد حدس و گمان‌های زیادی هست. به لباس او نگاه کنید. زرهی معمولی مثل زرهی که سندور کلگان یکبار پوشیده بود. ما راب استارک را هم با زرهی مشابه این دیده بودیم.

لبخند روی چهره جیمی شاید به علت برخورد نگاه او با برین در وینترفل باشد.

دنریس هم در تالار بزرگ وینترفل است. لباس او تغییر کرده است (از لباس خز سفید رنگ قبلی که در تیزر دیده بودیم). شاید او در حال صحبت کردن با لردهای شمال است. ولی نمی‌توانم بفهمم چرا او به نظر راضی می‌آید؟

افرادی در حیاط / برج وینترفل

آریا در میان لردهای شمال ایستاده است. شاید در لحظه ورود جان و دنریس در اولین صحنه فصل هشتم. او اسلحه‌های خود را به همراه دارد (نیدل و خنجر والریایش را) و لباس او همان لباسی است که در فصل آخر دیده بودیم. ولی او به چه چیزی نگاه می‌کند و این حالت ترسناک چهره او چه معنی دارد؟

جان در محوطه حیاط وینترفل است در حالیکه به همراه عمه / معشوقه‌اش به آنجا می‌رسد. آیا در این صحنه مشتاقانه به حضور دنی در وینترفل نگاه می‌کند؟ یا شاید کمی بعدتر در این قسمت افرادی او را احاطه کرده‌اند؟ او به چه کسی نگاه می‌کند؟

لرد واریس را در محوطه حیاط وینترفل می‌بینیم که به کسی چشم دوخته است. به تغییر لباس او دقت کنید. او لباسی با تم رنگی تارگرین پوشیده است و من به شما می‌گویم – این بار او جانشین انگشت کوچیکه شده است!

تیریون روی برج وینترفل ایستاده است. جایی که ما شخصیت‌هایی مثل ند استارک و کتلین، جان و سانسا، گفتگوی کوتاه آریا و سانسا را روی این برج دیده بودیم. به نظر من او در این صحنه، گفتگوی کوتاهی را با کسی مثل سانسا – شاید درباره ازدواج ساختگی‌شان – دارد. تغییرات قابل توجی هم در لباس او دیده می‌شود.

جان و دنی در جنگل خدایان / یا جای دیگری در شمال

در این صحنه جان و دنریس را با همان لباس‌هایی که در تصویر روی جلد مجله Entertainment Weekly شماره دسامبر چاپ شده بود، می‌بینیم. دو پرنده عاشق / عمه و برادرزاده، با هم به چشم انداز برفی نگاه می‌کنند.

به نظر می‌رسد این تصویر در ادامه تصویر قبلی باشد. به نظر می‌رسد که جان به طور ناگهانی حقیقت را به دنی می‌گوید و چهره او نگران می‌شود.

سرسی لنیستر در مقر پادشاهی

سرسی لنیستر روی تخت آهنین، ملکه هفت امپراطوری.

او لباس خود را کمی تغییر داده است. لباسی تمام مشکی رنگ ولی زره‌هایی طلایی بر روی شانه‌های او قرار گرفته‌ است. شاید او در حال صحبت با کسی مثل هری استریکلند از گروهان طلایی است که آمده تا با سرسی ملاقات کند. یا اینکه در مورد نقشه‌هایشان با کایبرن صحبت می‌کند.

سرسی ایستاده در مقر پادشاهی.

هیچ چیز جدیدی در مورد او نیست به جز اینکه بعضی هواداران متوجه برآمدگی شکم او شدند. در این لحظه او حامله است. (همانطور که به جیمی و تیریون در فصل قبلی گفت). خب! در این مورد من هیچ نظری ندارم!

این‌ها افکار و گمانه زنی‌های من در مورد اولین عکس‌هایی که HBO منتشر کرده است، بود. شما چه نظری دارید؟ آیا من چیزی را جا انداختم؟

sadegh1
02-11-2019, 11:39 PM
طرفداران سریال Game of Thrones از پایان آن راضی خواهند بود
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
02-11-2019, 11:41 PM
هی میگن راضی خواهند بود..(sm2) عامو تریلرش پخش کنا.. عجبا..(sm120)

Changed
02-17-2019, 12:58 AM
سلام علیرضا خوبی؟ کم پیدایی..(sm134)

(sm19)فداتم
خوبم خوبی قربوست(sm134)

Changed
02-17-2019, 01:00 AM
(sm118) 14 آوریل نزدیکه

Hosein333
02-17-2019, 09:29 AM
بی صبرانه منتظریم ....

sadegh1
02-17-2019, 03:15 PM
(sm19)فداتم
خوبم خوبی قربوست(sm134)

فدات منم خوبم(sm19)

فصل 8 امیدوارم عالی باشه..

OXEYGEN
02-25-2019, 07:59 PM
تریلر جدید سریالهای HBO

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]برا_فصل_پاان_Game_of_Thrones،_فل� �_Deadwood،_سرال_Watchmen_و_بسار_عنا� �ن_در.mp4

OXEYGEN
02-25-2019, 08:00 PM
36362

sadegh1
02-26-2019, 05:38 PM
امیلیا کلارک در جدید ترین مصاحبه خود پایان سریال بازی تاج و تخت را بسیار تکان‌ دهنده توصیف کرد

در مصاحبه‌ای که در مراسم فرش قرمز اسکار با امیلیا کلارک (بازیگر نقش دنریس تارگرین) انجام شد، او به سوالات مهمی پاسخ داد.

اولین سؤال درباره این بود که از نظر او واکنش بینندگان سریال به اتفاقات فصل آخر چیست. او پاسخ داد که تکان دهنده خواهد بود. بر طبق صحبت‌هابی امیلیا، سازندگان سریال، زمان و انرژی بسیار زیادی را برای ساخت فصل هشتم مصرف کرده‌اند. از این رو او خیلی محکم باور دارد که اکثر حوادث فصل آخر غیر منتظره خواهند بود.

«بسیار بزرگ خواهد بود. من مطمئنم که در این فصل اتفاقاتی می‌افتد که بینندگان را شگفت‌زده می‌کند.»

سؤال بعدی درباره این بود که چه چیزی را به عنوان یادگاری از مجموعه وسایل مورد استفاده در سریال برای خود برداشته است؟ اکثر بازیگران اصلی سریال وسایلی را به عنوان یادگاری برای خود برداشتند. البته به جز لنا هدی که به این نتیجه رسید بدون کلاه گیس سرسی زندگی شیرین‌تری خواهد داشت و ترجیح داد هیچ یادگاری از سریال برای خود نبرد. امیلیا گفت که او دائماً سعی داشته چیزی از مجموعه وسایل سریال بدزدد اما به دلیل این که همه مراقب او بوده‌اند، موفق به این کار نشده است.

«من نمی‌خواهم دروغ بگویم. من سعی کردم چیزی را بردارم ولی همه جا افرادی در حال نگهبانی بودند. من می‌خواستم تخت آهنی را ببرم و سعی کردم اون رو در ماشینم جاسازی کنم ولی خیلی بزرگ بود.»

جدا از این‌ها در پشت پرده امیلیا کلارک بعد از مدت‌ها با جیسون موموآ (بازیگر نقش کال دروگو)، تجدید دیداری داشت. دنریس و کال دروگو در سریال رابطه بسیار صمیمانه‌ای داشتند. جیسون موموآ که با همسر واقعی‌اش در مراسم حاضر شده بود، در صفحه اینستاگرامش این مطلب را پست کرد:

«خیلی به تو افتخار می‌کنم امیلیا کلارک. از صمیم قلب دوستت دارم الهۀ دروگو»

فصل آخر سریال ۱۴ آوریل پخش می‌شود.

Hosein333
02-26-2019, 06:07 PM
تیزر فصل هشت کو پس

Chavosh
02-26-2019, 06:52 PM

Chavosh
03-05-2019, 09:46 AM

sadegh1
03-05-2019, 03:25 PM
بسیار عالی(sm72)

Chavosh
03-06-2019, 11:51 AM
تریلر رسمی فصل هشتم منتشر شد

sadegh1
03-06-2019, 12:38 PM
بالاخره(sm189)

sadegh1
03-06-2019, 12:43 PM
شما رو نمیدونم ولی من که با دیدنش بدنم مور مور شد فکر کنم با یه فصل معرکه طرفیم(sm7)

Hosein333
03-06-2019, 02:47 PM
شما رو نمیدونم ولی من که با دیدنش بدنم مور مور شد فکر کنم با یه فصل معرکه طرفیم(sm7)

(sm127)(sm127)

sadegh1
03-08-2019, 04:24 PM
فقط 37 روز دیگر باقیست..

sadegh1
03-08-2019, 04:26 PM
جنگ بزرگ تمام شده.

خون روی زمین برفی ریخته.

قهرمانان دوست داشتنی پشت دروازه‌های قلعه روی زمین افتاده‌اند.

سکوت بر وینترفل حکم فرماست.

و سپس…

غرشی از آسمان. یک باد تند. سایه‌ای از جسمی که در ارتفاع کم پرواز می‌کند.

یک اژدها؟

نه.

یک اژدهای یخی؟

بدتر.

Hosein333
03-08-2019, 06:48 PM
جنگ بزرگ تمام شده.

خون روی زمین برفی ریخته.

قهرمانان دوست داشتنی پشت دروازه‌های قلعه روی زمین افتاده‌اند.

سکوت بر وینترفل حکم فرماست.

و سپس…

غرشی از آسمان. یک باد تند. سایه‌ای از جسمی که در ارتفاع کم پرواز می‌کند.

یک اژدها؟

نه.

یک اژدهای یخی؟

بدتر.

(sm25)(sm81)سانسا نمیره

sadegh1
03-09-2019, 02:06 PM
(sm25)(sm81)سانسا نمیره

فعلا هیچ چیز مشخص نیست باید صبر کنیم..(sm172)

sadegh1
03-10-2019, 10:40 PM
نخستین نگاه به بازی تاج و تخت: در نبرد ظالمانه‌ ای که فصل هشت را می‌ سازد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
03-10-2019, 10:41 PM
ولادیمیر فوردیک (بازیگر نقش شاه‌ شب) در مصاحبه‌ ای نادر از این می‌ گوید که شاه‌ شب یک شخص بخصوصی را برای کشتن زیر نظر دارد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
03-10-2019, 10:42 PM
به نقل از EW تریلر فصل هشتم سریال بازی تاج و تخت ظرف ۲۴ ساعت بیش از ۸۱ میلیون (از یوتیوب، فیسبوک، توییتر) دیده شده است ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
03-12-2019, 07:55 PM
Chavosh Hosein333
Changed

سلام بچه ها این کلیپ رو ببینید خیلی جالبه...

تحلیل ویدئویی تریلر جدید فصل هشتم سریال بازی تاج و تخت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
03-12-2019, 08:03 PM
HBO به صورت رسمی مدت زمان قسمت‌ های فصل هشتم را اعلام کرد.

قسمت یک: ۵۴ دقیقه
قسمت دو: ۵۸ دقیقه
قسمت سه: ۶۰ دقیقه
قسمت چهار: ۷۸ دقیقه
قسمت پنج: ۸۰ دقیقه
قسمت شش: ۸۰ دقیقه

Hosein333
03-12-2019, 10:35 PM
Chavosh Hosein333
Changed

سلام بچه ها این کلیپ رو ببینید خیلی جالبه...

تحلیل ویدئویی تریلر جدید فصل هشتم سریال بازی تاج و تخت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خوب تحلیل کرده بود

sadegh1
03-14-2019, 09:30 PM
به غیر از قسمت اول فصل هشتم، باقی قسمت‌ های این فصل هشدار «محتوای بزرگسالان» را خواهند داشت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
03-18-2019, 11:39 AM
(sm2)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] n.jpg

sadegh1
03-21-2019, 09:05 PM

Chavosh
03-21-2019, 11:55 PM

sadegh1
03-22-2019, 04:06 PM
تنها 23 روز باقیست...

sadegh1
03-23-2019, 02:28 PM
کمپین جستجو برای تخت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
03-23-2019, 10:35 PM
امیلیا کلارک درباره مبارزه برای نجات زندگی‌ اش می‌ گوید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

«اسم کامل من امیلیا ایزابل یوفمیا رز کلارک است».
@Changed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Changed
03-24-2019, 09:52 PM
امیلیا کلارک درباره مبارزه برای نجات زندگی‌ اش می‌ گوید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

@Changed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm74)(sm127)(sm19)

sadegh1
03-25-2019, 11:03 PM
اولین قسمت از فصل آخر سریال بازی تاج و تخت 23 روز پیش از پخش رسمی لو رفت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]اخبار-و-مقالات/گوناگون/29940/لو-رفتن-اولین-قسمت-از-فصل-آخر-سریال-بازی-تاج-و-تخت)

sadegh1
03-26-2019, 12:32 PM

Hosein333
03-26-2019, 04:37 PM
(sm127)

smart
03-27-2019, 03:27 PM
مخفی کردن تخت‌های آهنین سریال Game of Thrones در سراسر جهان توسط HBO

ماه گذشته بود که شبکه HBO اولین تریلر فصل هشتم و پایانی سریال Game of Thrones (بازی تاج و تخت) را منتشر کرد که این تریلر موفق شد در اولین روز انتشارش بیش از ۸۱ میلیون بار تماشا شود تا رکورد پربیننده‌ترین تریلر یک سریال یا فیلم شبکه HBO را در اولین روز انتشار بشکند.
زمان زیادی تا شروع پخش فصل پایانی سریال بازی تاج و تخت باقی نمانده و حال در جدیدترین اخبار سینما و تلویزیون، تخت‌های آهنین واقعی این سریال در سراسر جهان پنهان شده‌اند. شبکه HBO در یک اقدام جالب ۶ تخت آهنین را در سراسر جهان و در مناطق مختلف مخفی کرده که تاکنون طرفداران ۴ تخت آهنین را پیدا کرده‌اند. در وب‌سایت For the Throne ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) یک نگاه ۳۶۰ درجه از هر ۶ تخت آهنین وجود دارد و همچنین در یوتیوب نیز ۵ ویدیو با نام‌های Ice ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ،Joy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ،Valyria ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ،North ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) و Forest ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) قرار داده است که در واقع این نام‌ها از مکان‌ها و ‌تم‌های سریال Game of Thrones الهام گرفته شده است.
تخت North (شمال) در Björkliden در کشور سوئد، تخت Forest (جنگل) در Puzzlewood (پازل‌وود) در کشور انگلیس، تخت Valyria در ساحل Beberibe در کشور برزیل و تخت Joy (جوی) در Atienza در کشور اسپانیا، چهار تختی هستند که توسط طرفداران پیدا شده‌اند. تخت Ice (یخ) هنوز یافت نشده و تخت ششم نیز هنوز اطلاعات و تصویری نیز از آن توسط شبکه HBO منتشر نشده است.

Hosein333
03-28-2019, 02:29 PM
دیگه چیزی نمونده

sadegh1
03-28-2019, 03:53 PM
دیگه چیزی نمونده

17 روز دیگر...

Hosein333
03-28-2019, 07:38 PM
17 روز دیگر...

هیجان زیادی دارم صادق جان

sadegh1
03-28-2019, 08:08 PM
هیجان زیادی دارم صادق جان

منم(sm5)

sadegh1
03-28-2019, 08:08 PM
صحبت‌ های جورج آر.آر مارتین درباره پایان بازی تاج و تخت و شخصیت های آریا و سانسا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] c-%d8%ac%d9%88%d8%b1%d8%ac-%d8%a2%d8%b1-%d8%a2%d8%b1-%d9%85%d8%a7%d8%b1%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%be%d8%a7%db%8c/)

Hosein333
03-28-2019, 10:58 PM
صحبت‌ های جورج آر.آر مارتین درباره پایان بازی تاج و تخت و شخصیت های آریا و سانسا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] c-%d8%ac%d9%88%d8%b1%d8%ac-%d8%a2%d8%b1-%d8%a2%d8%b1-%d9%85%d8%a7%d8%b1%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%be%d8%a7%db%8c/)
عاشق جاستین بیبر بوده
الان خودش هم در حد و اندازه های اون معروف شده

Hosein333
03-28-2019, 11:00 PM
صادق یادته تازه سریال رو شروع کرده بودی میدیدی
هی ازت میپرسیدم میگفتم فصل چندی تموم کردی یا نه

sadegh1
03-28-2019, 11:17 PM
صادق یادته تازه سریال رو شروع کرده بودی میدیدی
هی ازت میپرسیدم میگفتم فصل چندی تموم کردی یا نه

آره یادمه لامصب به فاک رفتم تا تمومش کنم(sm120)

sadegh1
03-28-2019, 11:19 PM
ولی حسین نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه فصل هشت واقعا فوق العاده هست حتی از 7 فصل قبلی هم بهتره

Hosein333
03-29-2019, 01:09 AM
ولی حسین نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه فصل هشت واقعا فوق العاده هست حتی از 7 فصل قبلی هم بهتره

منم همین فکدو میکنم شاید بخاطر اینه که جنگ زیاد داره
ولی از یه لحاظ هم بده چون قراره شخصیت های مهم گشته بشن

Changed
03-29-2019, 01:26 AM
(sm74)لامصبا لو ندن مزش میره چرا این کارو میکنن خب

Chavosh
03-29-2019, 09:11 AM
شبکه HBO در حال تدارک مستندی در مورد نحوه تولید فصل هشتم از سریال محبوب Game of Thrones است. این مستند دو ساعت زمان خواهد داشت و قرار است روز ۲۶ مه ۲۰۱۹ (۵ خرداد ۱۳۹۸) یعنی یک هفته بعد از پخش آخرین قسمت سریال نمایش داده شود.

sadegh1
03-29-2019, 01:30 PM
منم همین فکدو میکنم شاید بخاطر اینه که جنگ زیاد داره
ولی از یه لحاظ هم بده چون قراره شخصیت های مهم گشته بشن

راستش رو بخوای من بیشتر خوشم میاد اینجوری باشه به نظرم اینجوری حماسی تر تموم میشه..(sm128)

دیگه حالم از فیلمایی که پایان خوش دارن به هم میخوره همش که نمیشه قهرمان فیلم زنده بمونه یه کم هم تنوع خوبه..(sm59)

sadegh1
03-29-2019, 01:32 PM
(sm74)لامصبا لو ندن مزش میره چرا این کارو میکنن خب

من که تا موقع پخشش صبر میکنم..(sm128)

Hosein333
03-29-2019, 08:55 PM
راستش رو بخوای من بیشتر خوشم میاد اینجوری باشه به نظرم اینجوری حماسی تر تموم میشه..(sm128)

دیگه حالم از فیلمایی که پایان خوش دارن به هم میخوره همش که نمیشه قهرمان فیلم زنده بمونه یه کم هم تنوع خوبه..(sm59)

من راضیم همه بمیرن ولی سانسا نمیره (sm51)

muhama
03-30-2019, 01:00 AM
امکانش هست وقتی پخش شد تو موزیک باران لینکشو بزارید؟

Chavosh
03-30-2019, 09:29 AM
امکانش هست وقتی پخش شد تو موزیک باران لینکشو بزارید؟

اینهمه سایت دانلود رایگان فیلم و سریال هست

adl
03-30-2019, 12:46 PM
لینک دانلود اولین قسمت و هیچکس نداره بذاره؟

sadegh1
03-30-2019, 04:18 PM
میسی ویلیامز از مرگ‌ های زیاد فصل هشتم و لزوم تماشای فصل یک پیش از فصل هشتم می‌ گوید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

muhama
03-30-2019, 07:38 PM
به احتمال زیاد هر آنچه باید به یاد بیاریم تو قسمت اول فصل هشت یادآوری میکنن. حداقل چیزای مهم و ضروری

Hosein333
03-31-2019, 12:29 AM
فیلمو من یه بار دیگه از اول دیدم چیزای تازه تری کشف کردم

sadegh1
03-31-2019, 02:23 PM
من که خودم حوصله اش رو ندارم یه بار دیگه ببینم(sm51)

Changed
03-31-2019, 06:09 PM
چن روز مونده؟(sm51)

sadegh1
03-31-2019, 06:22 PM
چن روز مونده؟(sm51)

14 روز...

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند].XKDGB6Tgq1s

Hosein333
03-31-2019, 10:35 PM
14 روز...

این زمان لعنتی دیر میگذره الان

Hosein333
04-01-2019, 02:10 PM
۱۳ روز

sadegh1
04-01-2019, 02:35 PM
این زمان لعنتی دیر میگذره الان

چه میشه کرد(sm172)

sadegh1
04-01-2019, 08:42 PM
شوخی نوروزی با سریال «بازی تاج و تخت»

@Changed
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Chavosh
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Hosein333 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
04-01-2019, 10:13 PM
(sm127)

Hosein333
04-02-2019, 01:16 AM
۱۲ روز

Chavosh
04-03-2019, 08:37 AM

Hosein333
04-03-2019, 12:12 PM

همه شخصیت های باحال مردن

Chavosh
04-03-2019, 12:35 PM
من فک میکنم هیشکی هیچ پخی نمیشه اسمش روشه بازی تاج و تخت

sadegh1
04-03-2019, 03:47 PM
(sm132)

Changed
04-04-2019, 01:35 AM
(sm54)کی زنده موند پس؟
حتی تیریون هم

Hosein333
04-05-2019, 02:44 AM
14 روز...

9 روز موند ...

Chavosh
04-05-2019, 10:23 AM
قانونی که امیلیا کلارک (دنریس تارگرین) زیر پا گذاشت.../ نکته‌هایی درباره‌ی ستارگان "بازی تاج و تخت"، در زندگی واقعی‌شان، که شاید نظرتان را درباره‌ی‌ آن‌ها تغییر داد/ در آستانه‌ی پخش فصل آخر حماسه، قرار داریم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]قانونی-که-امیلیا-کلارک-دنریس-تارگرین-زیر-پا-گذاشت-نکته-هایی-درباره-ی-ستارگان-بازی-تاج-و-تخت-در-زندگی-واقعی-شان)

sadegh1
04-05-2019, 01:45 PM
9 روز موند ...

9 روز هم تا پایان اینترنتم مونده(sm120)

Hosein333
04-05-2019, 03:10 PM
9 روز هم تا پایان اینترنتم مونده(sm120)

اینترنت من ۵ روز مونده (sm54)

yaran
04-05-2019, 05:14 PM
بچها میگن این فیلم و اسپارتاکوس خیلی صحنه داره درسته؟
یعنی اینقدر که تو جمع نمیشه نگا کرد؟

Hosein333
04-05-2019, 05:46 PM

بعضی قسمت های گیم اف ترونز میشه با خانواده دید
ولی در کل صحنه زیاد نداره به نظر من
شاید فیلمهای دیگه صحنه شون بیشتر باشه از این فیلم

sadegh1
04-05-2019, 07:28 PM

بذار خودم بهت بگم که سر رشته دارم در این زمینه(sm59)

اسپارتاکوس از اسمش معلومه اسپار تا ک.وس(sm120) کلا صحنه زیاد داره ولی سریال باحالیه صحنه های خشن مثل فیلم های اره و مقصد نهایی داره..

گیم اف ترونز هم که فصلای اولش صحنه داره ولی به مرور صحنه هاش کمتر میشه..

سوالی بود در خدمتم(sm59)

yaran
04-05-2019, 08:34 PM
بذار خودم بهت بگم که سر رشته دارم در این زمینه(sm59)

اسپارتاکوس از اسمش معلومه اسپار تا ک.وس(sm120) کلا صحنه زیاد داره ولی سریال باحالیه صحنه های خشن مثل فیلم های اره و مقصد نهایی داره..

گیم اف ترونز هم که فصلای اولش صحنه داره ولی به مرور صحنه هاش کمتر میشه..

سوالی بود در خدمتم(sm59)
(sm10)

yaran
04-05-2019, 08:34 PM
بعضی قسمت های گیم اف ترونز میشه با خانواده دید
ولی در کل صحنه زیاد نداره به نظر من
شاید فیلمهای دیگه صحنه شون بیشتر باشه از این فیلم

(sm10)

Hosein333
04-06-2019, 01:13 AM
۸ روز

sadegh1
04-06-2019, 01:32 PM
۸ روز

چرا اینقدر کند پیش میره یالا دیگه بابا اه(sm120)

Hosein333
04-06-2019, 08:21 PM
چرا اینقدر کند پیش میره یالا دیگه بابا اه(sm120)

انتطار خیلی بده صادق

mehdi77
04-07-2019, 01:05 AM
سلام اگه کسی این لوگو از سریال رو با کیفیت بالا داره ممنون میشم بزاره

36936

Hosein333
04-07-2019, 02:25 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند].XKDGB6Tgq1s ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند].XKDGB6Tgq1s)

7 روز

Chavosh
04-07-2019, 10:29 AM
سلام اگه کسی این لوگو از سریال رو با کیفیت بالا داره ممنون میشم بزاره

36936

sadegh1
04-07-2019, 02:36 PM
ستاره‌ های «بازی تاج و تخت» روی فرش قرمز + عکس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AC-%D9%88-%D8%AA%D8%AE%D8%AA-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%B4-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

Hosein333
04-07-2019, 04:47 PM
تو یه قسمت دنریس به جان قول میده که ارتش مردگان رو نابود میکنه
مت که فکر نمیکنم بتونن نابود کنن
اگه من بودم زیر زمین مواد اتش زا میزاشتم
وقتی که ارتش مردگان میومد سمت شمال میترکوندمشون (sm128)
صادق برای جنگ بزرگ آماده ایی (sm173)

sadegh1
04-07-2019, 05:50 PM
تو یه قسمت دنریس به جان قول میده که ارتش مردگان رو نابود میکنه
مت که فکر نمیکنم بتونن نابود کنن
اگه من بودم زیر زمین مواد اتش زا میزاشتم
وقتی که ارتش مردگان میومد سمت شمال میترکوندمشون (sm128)
صادق برای جنگ بزرگ آماده ایی (sm173)

اگه دختر بودم اینو میگفتم:
وای حالا من لباس چی بپوشم جلو پادشاه شب آبروم میره(sm2)

Hosein333
04-07-2019, 06:05 PM
اگه دختر بودم اینو میگفتم:
وای حالا من لباس چی بپوشم جلو پادشاه شب آبروم میره(sm2)

(sm81)

Gsshop
04-07-2019, 08:36 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g?_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com

Hosein333
04-08-2019, 03:38 AM
ستاره‌ های «بازی تاج و تخت» روی فرش قرمز + عکس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AC-%D9%88-%D8%AA%D8%AE%D8%AA-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%B4-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

صادق جان

۶ روز موند

Hosein333
04-08-2019, 03:39 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g?_nc_ht=scontent-frx5-1.cdninstagram.com

چقدر بچه بودن

Chavosh
04-08-2019, 10:25 AM
(sm59)دقیقن یک هفته دیگه همین موقه داریم قسمت اول تماشا میکنیم و خشتک به در در بیابانهای اطراف

^Amin^
04-08-2019, 01:49 PM
سلام کسی میدونه جان ویچ 3 کی میاد ؟ تاریخش ؟

sadegh1
04-08-2019, 03:33 PM
صادق جان

۶ روز موند

آره(sm128)

(sm59)دقیقن یک هفته دیگه همین موقه داریم قسمت اول تماشا میکنیم و خشتک به در در بیابانهای اطراف

(sm59)

Changed
04-09-2019, 04:21 AM
(sm1)

Hosein333
04-09-2019, 12:48 PM

۵روز

sadegh1
04-09-2019, 01:02 PM
(sm111)

Gsshop
04-09-2019, 01:12 PM
برا زیر نویسم باید یه روز صبر کنیم

Chavosh
04-09-2019, 02:38 PM
برا زیر نویسم باید یه روز صبر کنیم

دو ساعت بعد ریلیز میاد

Hosein333
04-10-2019, 02:00 AM
۴ روز

sadegh1
04-10-2019, 01:20 PM
(sm50)

Hosein333
04-11-2019, 01:39 AM
۳ روز

Gsshop
04-11-2019, 11:11 AM
دو ساعت بعد ریلیز میاد

کیفیت ترجمه نداره

sadegh1
04-11-2019, 03:41 PM
(sm50)

sadegh1
04-11-2019, 04:08 PM
۳ روز

میسی ویلیامز ساقدوش سوفی ترنر می‌ شود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
04-11-2019, 04:15 PM
(sm1)

امیلیا کلارک از پایان داستان بازی تاج و تخت می‌ گوید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
04-11-2019, 08:23 PM
میسی ویلیامز ساقدوش سوفی ترنر می‌ شود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

شکست عشقی خوردم (sm51)

Hosein333
04-12-2019, 12:38 AM
صادق احتمالش هست کالیسی باز اژدها بدنیا بیاره

Hosein333
04-12-2019, 01:14 AM
۲روز

Hosein333
04-12-2019, 01:17 AM
اینو ببینید

sadegh1
04-12-2019, 05:34 PM
صادق احتمالش هست کالیسی باز اژدها بدنیا بیاره

یعنی آب جان اسنو تا این حد قدرت داره(sm2)

Hosein333
04-12-2019, 05:56 PM

تارگریانه دیگه شاید فشار قوی باشه

sadegh1
04-12-2019, 06:05 PM

(sm14)

sadegh1
04-12-2019, 06:42 PM
(sm1)

دو ساعت بعد ریلیز میاد

۲روز

سلام بچه ها من امروز رفتم سایت imdb که تریلر فصل هشت رو بگیرم این ویدیو رو دیدم صحنه خاصی نداره ولی جالبه دوست داشتید ببینیدش:

Season 8 Promo "Aftermath"

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 93%20%29%20-%20IMDb.mp4

Gsshop
04-13-2019, 11:08 AM
5 صبح دوشنبه به وقت ایران وقت پخش میشه

۸ صبح می تونیم دانلود کنیم

Hosein333
04-13-2019, 02:53 PM
Winter Is Coming

sadegh1
04-13-2019, 03:36 PM
Winter Is Coming

Jon Snow: is coming
Daenerys: your cum?
Jon: no, winter

(sm2)

Hosein333
04-13-2019, 08:53 PM

(sm2)

ای بلا

Changed
04-13-2019, 11:08 PM

(sm2)

(sm30)

Changed
04-13-2019, 11:12 PM

(sm14)

(sm2)(sm2)(sm2)

Hosein333
04-14-2019, 01:11 AM
(sm2)(sm2)(sm2)

علیرضا دیگه طاقت ندارم تو این همه مدت سریال یادمون رفت

emd
04-14-2019, 02:33 AM
برایان کوگمن نویسنده سریال بازی تاج و تخت پیشنهاد کرد که بینندگان پیش از تماشای فصل هشتم اپیزود های زیر را مجدد تماشا کنند

فصل ۱ : قسمت های ۱ ، ۲ ، ۹ و ۱۰
فصل ۲ : قسمت های ۳ ، ۶ و ۹
فصل ۳ : قسمت های ۳ ، ۴ ، ۵ و ۹
فصل ۴ : قسمت های ۶ ، ۸ و ۱۰
فصل ۵ : قسمت ۸
فصل ۶ : قسمت های ۵ ، ۹ و ۱۰
فصل ۷ : قسمت های ۳ ، ۴ و ۷

Hosein333
04-14-2019, 03:53 AM
فقط ۲۲ ساعت دیگه مونده

Chavosh
04-14-2019, 09:15 AM
دانلود مستند Game of Thrones: The Story So Far 2017 با کیفیت HDTV 720p و HDTV 720p
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
04-14-2019, 10:37 AM
19 ساعت

sadegh1
04-14-2019, 01:19 PM
(sm2)(sm2)(sm2)

(sm59)

sadegh1
04-14-2019, 01:19 PM
19 ساعت

لعنتی نت من عصر تموم میشه(sm74)

OXEYGEN
04-14-2019, 03:53 PM
فردا تو میائی (sm118)(sm135)

hossgol
04-14-2019, 03:58 PM
لطفا دوستان عزیز هر موقع منتشر شد لطفا لینک دانلود نسخه ای که آنچه گذشت در ابتدای اون داشته باشه رو هم بذارید.برای یادآوری چیزهای مهم لازمه.

Hosein333
04-14-2019, 05:42 PM
فردا تو میائی (sm118)(sm135)

(sm128)

Hosein333
04-14-2019, 05:43 PM
لطفا دوستان عزیز هر موقع منتشر شد لطفا لینک دانلود نسخه ای که آنچه گذشت در ابتدای اون داشته باشه رو هم بذارید.برای یادآوری چیزهای مهم لازمه.

بشین تا فردا قسمتهای قبل رو ببین (sm128)

Hosein333
04-14-2019, 05:44 PM
۱۲ ساعت

Gsshop
04-14-2019, 07:45 PM
۹ ساعت

Hosein333
04-14-2019, 09:51 PM
8 ساعت مونده

Hosein333
04-15-2019, 12:38 AM
۶ساعت

hossgol
04-15-2019, 12:52 AM
بشین تا فردا قسمتهای قبل رو ببین (sm128)

گل گفتی ولی دیر گفتی(sm74)

Changed
04-15-2019, 02:32 AM
علیرضا دیگه طاقت ندارم تو این همه مدت سریال یادمون رفت

(sm1)

Hosein333
04-15-2019, 06:19 AM
گل گفتی ولی دیر گفتی(sm74)

اره دیره الان نمیشه دید این همه قسمتو

Hosein333
04-15-2019, 06:21 AM
بالاخره یک سال نیم انتظار به پایان رسید

Hosein333
04-15-2019, 06:25 AM
فقط ۵ دقیقه مونده

Chavosh
04-15-2019, 08:09 AM

(sm2)سرور هنگ کرده

Chavosh
04-15-2019, 08:11 AM

OK

Gsshop
04-15-2019, 08:18 AM

(sm2)سرور هنگ کرده

(sm2)

اینم هست

Gsshop
04-15-2019, 08:40 AM

Gsshop
04-15-2019, 08:48 AM

Chavosh
04-15-2019, 09:12 AM
(sm120)هفت صب تیتر اصلی

Gsshop
04-15-2019, 09:33 AM
زیر نویس هماهنگ

darkmlu
04-15-2019, 09:57 AM
کرک و پرتون میریزه

Gsshop
04-15-2019, 11:12 AM
توی قسمت اول خیلی معادلات بهم ریخت
داستان پیچیده و مرموز شروع شد

sadegh1
04-15-2019, 11:28 AM
در حال دانلود...������

sadegh1
04-15-2019, 11:36 AM
توی قسمت اول خیلی معادلات بهم ریخت
داستان پیچیده و مرموز شروع شد

عالیه(sm173)

armin0098
04-15-2019, 11:38 AM
بچه ها کدوم کیفیت خوبه واسه دانلود

Chavosh
04-15-2019, 11:43 AM
کم حجم 720 بخوای

x265 10bit

sadegh1
04-15-2019, 11:47 AM
بچه ها کدوم کیفیت خوبه واسه دانلود

من اینو گرفتم کیفیتشم خوب بود 500 مگ:
Game.of.Thrones.S08E01.720p.WEB-DL.DibaMoviez.mkv

armin0098
04-15-2019, 11:47 AM
الیاس جان وقتی میزنم

کیفیت متفاوت داره
x265 10bit

Chavosh
04-15-2019, 11:52 AM
متوجه نمیشم (sm98)

sadegh1
04-15-2019, 11:52 AM
چی رو؟

Chavosh
04-15-2019, 11:53 AM
الیاس جان وقتی میزنم

کیفیت متفاوت داره
x265 10bit

(sm120)اینو

Chavosh
04-15-2019, 11:55 AM
(sm120)سیستم باگ داره اخرین ارسالا یکی عقبه

sadegh1
04-15-2019, 11:57 AM
آها(sm59)

armin0098
04-15-2019, 12:50 PM
مرسی الیاس جان

Chavosh
04-15-2019, 01:02 PM
فردا دانلودم چه روزی رید (sm120)

sadegh1
04-15-2019, 02:59 PM
اولین قسمت که خیلی خوب بود ببینیم بعدیا چه میشن..

sadegh1
04-15-2019, 04:38 PM
رفت تا هفته بعد..

Hosein333
04-15-2019, 09:29 PM
اولین قسمت که خیلی خوب بود ببینیم بعدیا چه میشن..

به نظرتون دنریس تاج وتخت رو میده به جان اسنو
چطور میخوان به دنریس ثابت کنن که این بچه لیانا ست

Chavosh
04-16-2019, 12:29 PM
(sm51) جمله سال : ملکتو گرم کن ! (sm90)

sadegh1
04-16-2019, 12:57 PM
(sm51) جمله سال : ملکتو گرم کن ! (sm90)

(sm2)(sm2)(sm2)

sadegh1
04-16-2019, 01:00 PM
به نظرتون دنریس تاج وتخت رو میده به جان اسنو
چطور میخوان به دنریس ثابت کنن که این بچه لیانا ست

فکر نکنم به همین راحتی واگذار کنه هر چند که خود جان هم اصراری به تاج نداره..

در مورد ثابت کردن هم نمیدونم ولی اینو میدونم که کار راحتی نیست چون دنریس و افرادش به همین راحتی باور نمیکنن.. حتی ممکنه فکر کنن جان میخواد بهشون خیانت کنه..

sadegh1
04-16-2019, 01:18 PM
رکورد شکنی قسمت نخست فصل هشتم سریال بازى تاج و تخت «وینترفل» در تعداد مخاطبان زنده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
04-16-2019, 01:26 PM
فکر نکنم به همین راحتی واگذار کنه هر چند که خود جان هم اصراری به تاج نداره..

در مورد ثابت کردن هم نمیدونم ولی اینو میدونم که کار راحتی نیست چون دنریس و افرادش به همین راحتی باور نمیکنن.. حتی ممکنه فکر کنن جان میخواد بهشون خیانت کنه..

منم فکر میکنم اینا تو خودشون به مشکل میخورن و پادشاه هفت اقلیم کس نمیشه جز پادشاه شب

sadegh1
04-17-2019, 11:20 AM
آقا یعنی چه قسمت دوم پخش کنین دیگه آدمو یاد شبکه یک میندازه هر هفته یه قسمت میذاره(sm2)

Hosein333
04-17-2019, 03:10 PM
آقا یعنی چه قسمت دوم پخش کنین دیگه آدمو یاد شبکه یک میندازه هر هفته یه قسمت میذاره(sm2)

من الان دو روز گذشته سریال یادم رفته
باید از اول ببینم سریالو

dariushbahal
04-17-2019, 11:40 PM
نایت کینگم یه تارگرینه موافقید ؟

sadegh1
04-18-2019, 10:17 AM
نایت کینگم یه تارگرینه موافقید ؟

والا جوری که پیش میره بعیدم نیست(sm59)

sadegh1
04-18-2019, 10:19 AM
از فردا سرسی هم خودشو انکار میکنه میگه من تارگرینم(sm2)

sadegh1
04-18-2019, 12:09 PM
سلاح جدید آریا استارک، گرگ کوچک چه نقشه‌ ای در سر دارد؟ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

OXEYGEN
04-18-2019, 01:21 PM
چیزی که میشه حدس زد و از روند کلی داستان منطقی بنظر بیاد دوستی و دشمنی کاراکترها با همه.دونفر شدیدا دشمن هم دوست هم میشن و بلعکس.مثالش سرسی و جیمی که بخاطر هم پسر نوجوانی رو خواستن بکشن ولی الان سرسی جیمی رو میخواد بکشه.و چند مثال دیگه که کم هم نیستن.اینا رو گفتم تا به اینجا برسم که جان اسنو و دنریس هم همینطور خواهد بود.یک کنتاکت سخت رو بین هم خواهند داشت و دشمن هم خواهند شد.این در بحبوحه جنگ با ارتش مردگان اتفاق خواهد افتاد.ولی سراجام این دشمنی چی میشه فقط حدس هائی میشه زد.فقط شق اول یعنی دشمن هم شدن خیلی محتمل خواهد بود