PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلبوم جدید Lana Del Rey بنام Lust For Life منتشر شد ..

Chavosh
02-16-2015, 05:38 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Name: Lana Del Rey – Lust For Life
Genre: Pop
Year: 2017

Tracklist:
01 Love
02 Lust for Life [ft. The Weeknd]
03 13 Beaches
04 Cherry
05 White Mustang
06 Summer Bummer [ft. A$AP Rocky and Playboi Carti]
07 Groupie Love [ft. A$AP Rocky]
08 In My Feelings
09 Coachella – Woodstock in My Mind
10 God Bless America – And all the Beautiful Women in It
11 When the World Was at War We Kept Dancing
12 Beautiful People Beautiful Problems [ft. Stevie Nicks]
13 Tomorrow Never Came [ft. Sean Ono Lennon]
14 Heroin
15 Change
16 Get Free

دانلود آلبوم با کیفیت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])itunes ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود booklet ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Chavosh
02-16-2015, 05:40 PM
Big Eyes نام آهنگ جدید لانا که برای فیلمی به همین نام ساخته شده است

Chavosh
02-16-2015, 05:41 PM
دانلود فیلم

Chavosh
04-26-2015, 12:03 PM

لانا یه آهنگ به اسم Life Is Beautiful ضبط کرده که جزو ساندترک های فیلم جدید The Age of Adaline هست و اینکه تایید شده که این آهنگ فقط واسه این فیلم هست و جزو آلبوم جدیدش (Honeymoon) نیست
و یه دقیقه از این آهنگ در تریلر جدید فیلم The Age of Adaline پخش شد

Chavosh
05-03-2015, 07:42 AM

لانا درحال ضبط موزیک ویدیو جدیدی هست

و ظاهرا موزیک ویدیو آهنگ Music To Watch Boys To (یکی از ترکهای آلبوم جدید : Honeymoon) هست
و اینم عکس مکانی که موزیک ویدیو داره اونجا ضبط میشه

miladpersian
05-12-2015, 09:36 AM
توی کُره هستش

مقدس ترین و معروف ترین مکان کره ی جنوبی هستش این عکسی که گذاشتی

Chavosh
05-23-2015, 08:33 PM
سپتامبر تاریخ انتشار البوم

Chavosh
06-04-2015, 05:05 PM
Music to Watch Boys to

موزیک ویدیو جدید در همین ماه میلادی

Chavosh
07-14-2015, 10:05 PM

Chavosh
07-17-2015, 06:03 PM
«این ترانه اول از آلبوم جدید من Honeymoon است. تا حدود زیادی احساس می‌کنم این ترانه جایی است که آلبوم من با آن شروع می‌شود و در عین حال با آن به پایان می‌رسد. البته ترانه‌های زیاد دیگری - سیزده ترانه دیگر- در آلبوم جدید هستند. بعضی از آنها به شدت حزن‌آلود و بعضی از آنها بسیار پرانرژی هستند. این ترانه‌های پرشور به شدت متاثر از گشت‌های شبانه من و گوش دادن به موسیقی جاز مایلز دیویس است. ولی من این ترانه را بسیار دوست دارم چون این کار چکیده‌ای از همه افکار طبیعی است که در ذهن و زندگی من می‌گذرد.»
به گزارش سرویس موسیقی جهان کافه سینما، این‌ها را لانا در توصیف ترانه فوق‌العاده زیبا و آرامش Honeymoon می‌گوید. ترانه‌ای حدودا شش دقیقه‌ای که از الگوی آلبوم اول او پیروی می‌کند، پسران عیاش و دختران خوشگذران که ایام خود را با هم می‌گذرانند: «من با وجود سابقه همه تعرض‌هایی که به من و دیگر دختران می‌شود همچنان بدون ترسم و حالا که تو را پیدا کردم چیزی برای از دست دادن ندارم.» اینها را لانا در این ترانه می‌خواند و به مرد مورد علاقه خود در Wilshire Boulevard و لذت بردن از شنیدن موسیقی ریتم اند بلوزاشاره می‌کند و بعد در یک چرخش فوق‌العاده رمانتیک و در نقطه اوج این ترانه، نوای عاشقانه و بی‌نظیر لانا در آخرین ثانیه‌های سومین دقیقه این اثر که بی‌شک هایلایت اصلی این کار فوق‌العاده است ما را به یاد لحظات زیبای پایانی ترانه Video Games از آلبوم اول او می‌اندازد و اشاره طعنه‌آمیزی به تمام کنایه‌هایی که در تمام سال‌های اخیر لحظه‌ای او را رها نکرده‌اند:
«هر دوی ما می‌دانیم که دوست داشتن من خیلی چیز جالبی نیست ولی تو من را ول نمی‌کنی چون به جز من کسی برای تو وجود ندارد».
لانا همچنان از الگوی سابق و موفقش پیروی می‌کند و بعد از آزمودن سبک‌های دگر در آلبوم قبلیش حالا باید انتظار آلبومی فوق‌العاده با کیفیت مانند آلبوم درخشان اول او را داشت و البته طبق گفته‌های لانا کاری بسیار حزن‌آلود. چیزی که مشخص است این است که لانا بعد از چهار سال هنوز تغییر عمده ای از نظر موسیقیایی در کارش به وجود نیاورده و این رمز موفقیت اوست

Chavosh
07-18-2015, 07:45 PM
البوم 14 ترک خواهد داشت

Chavosh
07-25-2015, 10:11 AM

هر دوی ما می‌دانیم که دوست داشتن من چیز زیاد جالبی نیست.» اینها را لانا در اولین ترانه از آلبوم جدیدش با نام Honeymoon می‌خواند. این آلبوم سومین آلبوم این خواننده فوق‌العاده بااستعداد است. بعد از انتشار اولین ترانه این آلبوم حالا در تمام محافل و در تمام چت‌روم‌های اینترنتی اخبار مربوط به لانا و آلبوم جدیدش تبدیل به خبر اول شده است. حالا ما می‌خواهیم بدانیم از این آلبوم جدید که در ماه سپتامبر عرضه می‌شود چه انتظارهایی باید داشته باشیم. تمام صحبت های او و نظراتش در صفحات اجتماعی متعلق به او و بعضی ترانه‌هایی که به طور غیررسمی بعد از آلبوم آخرش Ultraviolence به بیرون درزکرده‌اند ما را به یک سری داده می‌رساند که جهت‌دهی آلبوم بعدی او را مشخص می‌کند. با هم به این فرضیات نگاهی می‌اندازیم:
کمرنگ شدن سبک‌های دیگر و نقش پررنگتر ترانه‌های آرام عاشقانه
یکی از نکات جالب در مورد ترانه فوق‌العاده موفق Video Games که باعث ایجاد پایگاه عظیم اجتماعی برای لانا شد تفاوت فاحش آن با سایر ترانه‌های آلبوم اولش Born To Die بود. او خود را با این ترانه آرام عاشقانه به جهان شناساند ولی کل آلبوم اول او سمت و سویی کاملا متفاوت نسبت به این ترانه داشت و ما می‌توانیم این تفاوت فاحش را در سه سبک هیپ-هاپ و ریتم اند بلوز و پاپ در سه ترانه National Anthem و Mountain Dew و Blue Jeans به راحتی مشاهده کنیم. ولی این بار لانا می‌گوید ترانه نخست از آلبوم سومش نشاندهنده جهت‌دهی کلی این آلبوم و تم اصلی آن می‌باشد: «تا حدودی زیادی احساس می‌کنم این ترانه جایی است که آلبوم من با آن شروع می‌شود و در عین حال با آن به پایان می‌رسد. من این ترانه را بسیار دوست دارم چون این کار چکیده‌ای از همه افکار طبیعی است که در ذهن و زندگی من می‌گذرد.» اینها را لانا در صفحه اینستاگرامش می‌نویسد.
ریتم تندتر و نمونه‌ای آرامتر از گرانج (نوعی موسیقی آلترنیتیو راک در دهه هشتاد میلادی)
در همان پست اینستاگرامی، این مسئله که آلبوم جدیدش یک آلبوم تک بعدی است را رد می‌کند: «ترانه‌های زیاد دیگری -سیزده ترانه دیگر- در آلبوم جدید هستند. بعضی از آنها به شدت حزن‌آلود و بعضی از آنها بسیار پرانرژی هستند. این ترانه‌های پرشور به شدت متاثر از گشت‌های شبانه من و گوش دادن به موسیقی جاز مایلز دیویس است.» در جای دیگری او صحبت از ترکیبی از موسیقی با هارمونی بسیار بالا و تلفیق آن با موسیقی آرام گرانج در دهه 50 می‌کند. البته او کسی نیست که زیاد به آزمون و خطا در موسیقی خود اعتقاد داشته باشد ولی ممکن است این آلبوم ترکیبی از همه مواردی باشد که او در حالت ایده‌ال به آنها فکر می‌کند.
نگاهی به موسیقی جاز
اشاره لانا به گوش دادن به کارهای جاز مایلز دیویس تنها موردی نیست که در این آلبوم از موسیقی جاز خواهیم شنید. هر چند تا به حال لیست رسمی از ترانه‌های آلبوم جدید لانا منتشر نشده است ولی یکی از ترانه‌هایی که تقریبا باید مطمئن بود در این آلبوم جای می‌گیرند بازخوانی ترانه‌ای از نینا سیمونه است. او قبلا در مصاحبه‌ای با بیلبورد از بازخوانی ترانه Don't Let Be Misunderstood خبر داده بود و گفته بود دوست دارد این آلبوم را با اثری در سبک جاز و برداشتش از این سبک خلاصه کند. او قبلا سابقه این کار را داشته است چون ترانه آخر آلبوم قبلی او بازسازی یک اثر که به وسیله جسی مائه رابینسون نوشته شده است -The Other Woman- بوده است. این کار قبلا توسط خود نینا در بعضی از اجراها و آلبومش بازخوانی شده بود. ترانه‌هایی جالب برای جلب توجه پسران یکی از ترانه‌های دیگری که تقریبا حضور آن در آلبوم جدید لانا قطعی است ترانه Music To Watch Boys است که قبلا قرار بود به عنوان اولین ترانه آلبوم عرضه شود و حتی لانا در نظر داشت اسم آلبوم خود را به همین نام تغییر دهد. حتی جیک مست که یک مدل است در ماه ژوئن ادعا کرده بود او و لانا موزیک ویدیوی این ترانه را با هم به پایان رسانده‌اند و این ویدیو برای پخش آماده است. لانا قبلا گفته بود که این ترانه نشاندهنده همه مردانی هستند که وارد زندگی او شده بودند و حالا دیگر او به همه آنها به عنوان یک خاطره نگاه می‌کند که باید به سرعت از آنها عبور کرد.
متاثر از بیتلزها
ترانه‌های دو آلبوم قبلی لانا، او را همراه با دخترانی مبهوت در روابط آتشین عاشقانه نشان می‌دهد تا جایی که کیم کوردن را مجبور می‌کند تا لانا را با این سخنش مورد عتاب قرار دهد: «او حتی نمی‌داند فیمینیسم یعنی چه» ولی این بار لانا می‌گوید منبع الهام‌بخش این آلبوم از جای دیگری گرفته شده است و این الهام از ترانه مشهور Lucy In The Sky With Diamonds گروه بیتلز و نوعی سورئالیسم الهام گرفته است. او اینها را در گفتگویی در ابتدای سال جاری میلادی بیان داشته است و همچنین گفته این آلبوم مانند دو آلبوم قبلیش فضای سنگین و پر از کنایه و همچنین نوعی بیوگرافی از زندگی شخصی‌اش را ندارد.
کار بر روی پروژه‌های سینمایی و نمود آن در کل آلبوم
به گزارش سرویس موسیقی جهان کافه سینما، بعد از آلبوم Ultraviolence، اکثر ترانه‌هایی که لانا عرضه کرده است مربوط به ساندترک فیلم‌های بزرگ می‌شود. در هجده ماه گذشته او بر روی اثری از تیم برتون با نام Big Eyes که زندگی مگی کین را نشان می‌دهد کار کرده است و همچنین ترانه Life Is Beautiful که آن هم برای ضبط برای فیلم The Age of Adaline آماده شده بود و بازخوانی زنده‌ای از ترانه فیلم کمدی-انیمیشنی ?Who Framed Roger Rabbit و صحبت‌های او درباره کارگردان اسطوره‌ای فدریکو فلینی نشان از این می‌دهد که ممکن است آلبوم بعدی او سینمایی‌ترین کار او باشد.
پایان کار کردن با تهیه‌کنندگان قبلی کارهایش
دن آئربک از گروه The Black Keys در آلبوم قبلی لانا با او همکاری کرده بود ولی او در گفتگویی تاکید کرد که آنها تصمیم گرفتند در آلبوم بعدی و کلا هیچوقت با هم همکاری نکنند: «لحظاتی وجود داشت که او به وضوح با من دعوا می‌کرد. من احساس کردم او می‌خواهد نشان دهد که هیچوقت کنترلش را بر روی روند موسیقیایی آلبوم از دست نمی‌دهد. به هر حال اینکه شما زن باشید و در این صنعت ادامه کار دهید خیلی سخت است. بنابراین ما با هم دعوایی داشتیم ولی بعد از آن با ترانه‌های آلبومش پایکوبی کردیم.»
و کار با تهیه‌کنندگان جدید
بعد از آن که آئربک از لیست کسانی که در آلبوم جدید با لانا کار می‌کنند خارج شد احتمال بازگشت لانا و کار کردن دوباره‌اش با دین هیث و ریک ناولز که در دو آلبوم قبلی با او کار کرده‌اند می‌رود ولی نفر سومی را هم باید به این لیست اضافه کرد و او کسی نیست جز مارک رانسان. این احتمال وقتی قوت بیشتری گرفت که لانا در دسامبر گذشته فاش ساخت که ده ترانه از آلبوم جدیدش را برای مارک اجرا کرده و او برخلاف تخصصش در سبک سل، ملودی‌هایی شبیه به آثار درخشان سبک جاز ساخته است. همچنین مارک هم ضمن تایید همکاری با لانا از رفتن به استودیو و کار کردن بر روی چند ترانه جدید با او در ماه آوریل امسال خبر داده بود و حالا باید ببینیم خروجی این کارها در آلبوم جدید لانا به چشم می‌خورند یا خیر.

Chavosh
07-25-2015, 01:22 PM
Burnt Norton

نام یکی دیگر از قطعات البوم مشخص شد

Dark Silence
07-25-2015, 01:43 PM
آلبوم قبلیش نسبت به Born to Die ضعیف بود، به امید اینکه این عالی باشه ...

Chavosh
08-05-2015, 07:52 AM
'High By The Beach' Coming August 10th

asc
08-05-2015, 10:43 AM
(sm60)

asc
08-07-2015, 06:07 PM
دمو های جدید لانا

Cry Me A River ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Wayamaya ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Live-Or-Die ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Jealous-Girl ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hangin-Around ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

asc
08-07-2015, 06:24 PM
(sm19)

asc
08-08-2015, 01:58 PM
سینگل جدی لانا دل ری به نام High by the Beach

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

asc
08-09-2015, 02:35 PM

Chavosh
08-13-2015, 09:46 AM
The music video will premiere on August 13th

kaghazi
08-13-2015, 10:58 AM
تا انتشار آلبوم چنتا سینگل میده؟

asc
08-13-2015, 11:20 AM
تا انتشار آلبوم چنتا سینگل میده؟

مشخص نیست فعلا که دوتا داده

asc
08-13-2015, 11:32 AM
احتمال زیاد فردا موزیک ویدیو High By The Beach منتشر میشه

Chavosh
08-13-2015, 09:04 PM
ویدیو تا دقایقی دیگر ..

Chavosh
08-13-2015, 09:37 PM

R A S O O L
08-13-2015, 10:07 PM
موزیک ویدیوی بسیار بی محتوا و مسخره ای بود (sm25)

D.SOL
08-13-2015, 10:18 PM
من در کل لانا گوش نمیدم جز 2 تا ترک که ریمیکسن و بیس توی سبکه ترنس(sm2)
یکیش summertime sadnes ـه

asc
08-13-2015, 10:19 PM
خیلی خوب بود (sm174)

D.SOL
08-13-2015, 10:24 PM
خیلی خوب بود (sm174)
کلتو بکن تو وقت ندارم(sm90)

Chavosh
08-14-2015, 08:46 PM
تاریخ انتشار البوم

t’s scheduled to be released on September 18th via Interscope Records

asc
08-21-2015, 01:55 AM
ترک لیست آلبوم

Honey Moon
Music to Watch Boys to
Terrence Loves You
God Knows I Tried
High By The Beach
Freak
Art Deco
( Burnt Norton ( Interlude
Religion
Salvatore
The Blackest Day
24
Swan Song
Don't Let Me Be Misunderstood

Chavosh
08-21-2015, 07:39 AM
دانلود اهنگ جدید و بسیار زیبای Lana Del Rey به اسم Terrence Loves You

Chavosh
09-08-2015, 09:05 PM
تیزر البوم

Lana Del Rey - Honeymoon Sampler ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Chavosh
09-08-2015, 09:16 PM

ایتــونز

asc
09-10-2015, 10:18 AM
سینگل جدید لانا به نام Music to Watch Boys to

Music to Watch Boys to ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

akbarbeauty
09-17-2015, 01:34 PM
ایووووووووووووووووووووووو وووووووووووول
اول محسن چاوشی(sm59)
بعد هم لانا (sm59)

Chavosh
09-22-2015, 01:22 PM
ویدیو Music to Watch Boys to بزودی ..

Chavosh
10-27-2015, 12:07 AM

Chavosh
04-19-2017, 09:18 AM
Be My Daddy LEAKED
Best American Record LEAKED
Fine China LEAKED
Love | Lana Del Rey, Benjamin Levin, Emile Haynie & Rick Nowels
Lust for Life (feat. The Weeknd) | Lana Del Rey & Abel Tesfaye
Tomorrow Never Came (feat. Sean Lennon) NEW
Wild Side | Elizabeth Grant & Greg Banks
Yes to Heaven LEAKED
Your Girl LEAKED

Chavosh
04-19-2017, 08:22 PM

Chavosh
04-20-2017, 04:42 PM

Lana Del Rey - Lust for Life (feat. The Weeknd) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Chavosh
05-04-2017, 06:09 PM

دانلود EP جدید و زیبای Midnight Fantasy از Lana Del Rey

Milik
05-04-2017, 06:58 PM
از اینجا بگیرید اونجا خوب نیست ...

اینجا هم لایک کنید خیلی خوبه ...

Sahand.M
05-04-2017, 07:02 PM
از وقتی با کانال تلگرامی tunesway آشنا شدم دیگه نیازی به dlera ندارم...

Chavosh
05-04-2017, 07:11 PM
(sm2)

Milik
05-04-2017, 07:34 PM
از وقتی با کانال تلگرامی tunesway آشنا شدم دیگه نیازی به dlera ندارم...
حالا با اینستاگرام tunesway آشنا شو که دیگه نیازی به هیچ سایت پ..ورنوگرافی نداشته باشی ...

Sahand.M
05-04-2017, 08:07 PM
حالا با اینستاگرام tunesway آشنا شو که دیگه نیازی به هیچ سایت پ..ورنوگرافی نداشته باشی ...

(sm173)

sadegh1
05-04-2017, 08:11 PM

هر چی هم که باشه قابل قیاس با xvideos نیست(sm2)

Milik
05-04-2017, 08:54 PM
با من بحث نکنید ... (sm120)
هر چی که من میگم همونه ... (sm173)
شما هم قبول می کنید ... (sm59)

Mo$en
05-05-2017, 03:35 PM
جالب نبود

گوشم نمیدم اصن

Chavosh
05-23-2017, 11:06 AM
دانلود موزیک ویدیوی جدید Lana Del Rey به اسم Lust For