PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::. اولین مصاحبــــــــــه علی پهــــــــــلوان خواننده آریان پس از دو سال سکوت ::.

P!nk Rose
02-17-2015, 05:37 PM
اولین مصاحبــــــــــه علی پهــــــــــلوان خواننده آریان پس از دو سال سکوت

ده روزی از اعلام خبر انتشار قریب الوقوع آلبوم پنجم آریان با نام « خداحافظ» می گذرد. در این مدت به دنبال علی پهلوان بودیم تا بتوانیم درباره آلبوم جدید با او صحبت کنیم. علی پهلوان که این روزها در استرالیا کار و زندگی می کند، در گیر و دار جنجال ها و حاشیه های آریان، سکوت اختیار کرد و هیچ موضعی علیه طرفین نگرفت. همین مساله، اهمیت این گفت و گو را بیشتر هم می کند.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

با او در چند بخش صحبت شده؛ هم درباره آلبوم جدید، هم درباره حاشیه ها و هم درباره زندگی امروزش در استرالیا.

اما بخش ویژه این گفت و گو، جایی است که او وقتی از شاد کردن مردم طی این سالها سخن می گوید و بغض می کند؛ بغضی که در میان کلمات پیدا نیست…

[*=center]خدا را شکر خبر رسیده که کار آلبوم نهایی شده و قرار است ان شاد و بهخشی از خاطرات جمعی این مردم.

درست است که حیف شد و حاشیه های خارج از گروه آریان، این فرصت ها را از بین برد اما خوشحالم که کارهایش برای مردم خاطره انگیز بود و به بخشی از خاطرات مردم ایران بدل شد. مدتی پیش یک دخترخانم ۱۳، ۱۴ ساله آمد سراغ من و گفت مادرم می گوید آهنگ شما در عروسی اش پخش شده. چشم هایم گرد شده بود. با خودم گفتم مگر ما چند سال است که کار می کنیم. دیدم درست می گوید. این آهنگ ها مال ۱۵ سال پیش است. همین که مردم می گویند با این آهنگ ها خاطرات خوش دارند، برای ما یک دنیاست. همین که در لحظات خوش مردم سهیم بودیم، خیلی برایمان لذت بخش است. امیدوارم روزی بشود که دوباره بتوانیم برای مردم خاطرات خوبی ایجاد کنیم.

… آلبوم جدید؛ خداحافظ …

[*=center]کمی هم درباره آلبوم جدید بگو؛ از قطعات ویژه آلبوم

آلبوم پنجم آریان شامل یازده آهنگ است که دو تای آن ها به نماهای “تا ابد” و “تو که با من باشی” پس از مجوز نگرفتن آلبوم به صورت تک آهنگ عرضه شد. همچنان نه آهنگ جدید در آلبوم هست.

[*=center]تک آهنگهای قبلی چطور؟

نه آلبوم شامل تک آهنگ های قبلی مثل تو رو کم دارم، صدای پای امید، از روزی که رفتی و … نمی شود.

[*=center]حال و هوای آهنگ ها چگونه است؟

تنظیم کننده ها شهاب حسینی، فرشاد فارسیان و سعید مدرس هستند و همین فکرکنم جنس کارها را متفاوت کرده است.از تنظیم مدرن داریم تا کاری نوستالژیک با تنظیم مدل آثار دهه پنجاه خورشیدی.

[*=center]ترانه ها چطور؟

من خودم کار های خاص زیاد کردم، مثلا در برخی ترانه ها بجای تکرار یک بیت یا ترجیع بند، یک عبارت مستقل از سایر ابیات تکرار می شود. تقریباً مثل کاری که برای ترانه گمشده ی من انجام دادیم ولی این بار کاملا مستقل از واژه های درون ترانه. ضمناً روی ترانه ها آن قدر اختلاف سلیقه بود که گاهی واقعاً گیج میشدم چه کار باید بکنم. گاهی انقدر نظرات مختلف میشنوی که اعتماد به نفست را از دست می دهی و باید کلی روی خودت کار کنی تا دوباره بتوانی شروع کنی. بگذریم، فضای ترانه ها هم با توجه به حال و روز من در آن روزها با فضای ترانه های آلبوم های قبلی فرق دارد. خلاصه فقط حیف که این آلبوم حداقل سه سالی متوقف شده است.

… موسیقی پاپ در استرالیا …

[*=center]اگر موافقی کمی هم درباره حال و هوای موسیقی در استرالیا صحبت کنیم.

بازارشان بازار بزرگی نیست. هنرمندانشان برای شهرت بیشتر و ارائه آثارشان به دنیا به انگلستان یا آمریکا می روند. خوانندگانی مثل کیت اربن یا کایلی مینو بیشتر تولیداتشان از طریق بازار آمریکا به فروش می رود. یا حتی بازیگران استرالیایی مثل کیت بلانشت، نیکول کیدمن یا راسل کرومعروفیتشان را بیشتر مدیون هالیوود هستند.

[*=center]همکاران استرالیاییت تا به حال کارهایت را گوش دادند؟

بله و همه تعجب می کنند چطور کسی که پنج میلیون آلبوم فروخته، در کشورغریب کار مهندسی می کند. حالا بیا توضیح بده که نه تنها در کشور غریب، بلکه در کشور قریب هم برای گذران زندگی همین کار را می کردم! مدیر عامل اولین شرکتی که در آن استخدام شدم به شدت به موسیقی ایرانی علاقمند شده و هر از گاهی می دیدم در اتاقش از روی اینترنت آثار ما یا سایر دوستان را پیدا می کند و گوش می دهد. بشدت هم ترانه ی دوستت دارم ما و کریس دی برگ را دوست دارد.

… و آینده آریان… …

[*=center]دلت می خواهد داستان آریان به کجا برسد؟

پانزده سال کم نیست، آریان کارهای بزرگی انجام داد. اگر عشق و همدلی نبود هیچ کدام با شرایط عجیب و غریبی که ما داشتیم شدنی نبود. ولی گاهی کار به جایی می رسد که احساس می کنی مشت به سندان می کوبی و فقط دستت در حال شکستن است. متاسفانه اینجا در جلوگیری از به ثمر رسیدن آمال و آرزو ها بسیار موفق عمل می کنیم! پیشتر آرزوی فتح قله های بلند تری را داشتم ولی الان فقط به یک فرود سلامت فکر می کنم. از تمامی طرفداران بزرگوار گروه آریان که همیشه و همه جا همراه و یاور ما بودند و هستند صمیمانه تشکر می کنم.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]