PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .::::: دریافت لایسنس مجانی Bitdefender Total Security 2015 :::::.

peyman.2012
02-28-2015, 08:10 AM
لایسنس شش ماهه رایگان New

Bitdefender Total Security 2015

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Bitdefender Internet Security 2015

-------------------------------------------------------------------------------------

دریافت لایسنس مجانی Bitdefender Internet Security 2015

BitDefender یکی از بهترین آنتی ویروس های حال جهان می باشد.به گونه ای که در رده بندی سایت معروف AV-TEST نیز همیشه در قسمت بالای جدول قرار دارد

این آموزش برای نسخه اینترنت سکیوریتی بیت دفندر است

لینک دانلود Bitdefender Internet Security 2015 32 bit ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک دانلود Bitdefender Internet Security 2015 ۶۴ bit ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

برای دریافت لایسنس به آدرس زیر که در سایت خود شرکت بیت دفندر قرار دارد بروید. ایمیل خود را در قسمت مربوطه وارد و تایید کنید

Click here to view the original image of 593x277px.

لایسنس رایگان شش ماهه شما به ایمیلتان ارسال خواهد شد. با باز کردن آنتی ویروس و کلیک بر قسمت ۳۰ days left وارد قسمت ارائه لایسنس شوید. با وارد کردن لایسنس خود در قسمت مربوطه و زدن کلید register now سی روز قانونی خود را به ۱۸۰ روز تبدیل نمایید.

لینک صفحه دریافت لایسنس بیت دفندر اینترنت سکیوریتی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

-------------------------------------------------------------------------------------------

قدیمی

با درود

دوستان عزیز میتوانند از همین حالا به مدت تنها 4 روز تا 3 مارچ 2015 لایسنس 9 ماهه رایگان بیت دیفندر را از طریق لینک زیر دریافت کنند.

فقط کافیه به آدرس پایین مراجعه کنید و پس از وارد کردن آدرس ایمیلتان تیک گزینه Get Tech Radar Pro Newsletters را زده و سپس روی Get a free license کلیک کنید .به همین راحتی و ظرف مدت چند ثانیه لایسنس مجانی توتال سکیوریتی بیت دیفندر برایتان ارسال میشود .

Get 9 Months Free of Bitdefender Total Security 2015 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

peyman.2012
03-01-2015, 02:47 AM
عجب استقبالی از یکی از بهترین آنتی ویروس های جهان شد
فقط یک تشکر!(sm77)

peyman.2012
03-01-2015, 03:00 AM
ارزش این لایسنس چیزی حدود 70 دلار آمریکاست و قابل استفاده بر روی 3 سیستم
این فرصت استثنایی را از دست ندید (sm54)

vahid
03-01-2015, 07:39 AM
توتال سکیوریتی هم هس (sm77)

+ سپاس (sm93)

peyman.2012
03-01-2015, 08:14 AM
توتال سکیوریتی هم هس (sm77)

+ سپاس (sm93)

قابلی نداشت
ضمنا اگر خواستید دانلودش کنید میتونید از طریق کیت نصب آفلاین این کار را انجام بدین:

x32 bit kit:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

x64 bit kit:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

MARX
03-01-2015, 03:19 PM
پیمان عزیز فدایی داری(sm10)

ehsan1361
03-01-2015, 03:24 PM
فقط یک تشکر!(sm77)

به خاطر ِ اینه که ملت ِ دنبال نود 32 میگرده (sm120) مزخرف ترین آنتی ویروس جهان در ایران محبوبیت بسیار بالای داره (sm120) با نود 32 ، ورزش 3 هم نباید رفت(sm120) اصن همینطوری لُخت بیای نت بهتره تا با نود 32 بیای (sm2)
بیت دیفندر یکی از بهترین ها ...
ممنون (sm10)

Dark Silence
03-01-2015, 03:58 PM
لایسنس تا چند ساعت اعتبار داره بعد از دریافت؟

lucifer_quest
03-01-2015, 05:02 PM
70 تومن 3 یوزره (sm51)
---

این لایسنس هم ارزشش 25 تومنه یک یوزرست (sm25)

گرامی اینی که شما لینک دادی اینترنت سیکیوریتی هستیش ولی اینی که دوستمون معرفی کردند توتال سیکیوریتی هست که گرونتره.
در ضمن دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن. شما یا استفاده نکن یا اگه استفاده می کنی به جای اینکه طلبکار باشی و غر بزنی،تشکر کن!

Dark Silence
03-01-2015, 05:42 PM
گرامی اینی که شما لینک دادی اینترنت سیکیوریتی هستیش ولی اینی که دوستمون معرفی کردند توتال سیکیوریتی هست که گرونتره.
در ضمن دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن. شما یا استفاده نکن یا اگه استفاده می کنی به جای اینکه طلبکار باشی و غر بزنی،تشکر کن!

چشماتو وا کن اول شما، بعدشم من صرفاً جهت اطلاع گفتم (sm98) بازم اگه چشماتو وا میکردی تو تشکرات پست اول اسم یوزرم رو میدیدی (sm39)

lucifer_quest
03-01-2015, 06:24 PM
چشماتو وا کن اول شما، بعدشم من صرفاً جهت اطلاع گفتم (sm98) بازم اگه چشماتو وا میکردی تو تشکرات پست اول اسم یوزرم رو میدیدی (sm39)

خدا شما حفظ کنه با این خلق عنی که داری!!!(sm165)
کل صفحه راجع به اینترنت سیکیوریتی توضیح داده بود، اون پایین قیمت توتال هم زده بود!!! این از این.(sm20)
در ضمن اون توتاله 180 روزه ست که یه بچه دبستانی هم می دونه که میشه 6ماهه، نه 9ماهه!!! پس بازم لینکی که داری اینی نیست که ایشون معرفی کرده! اینم از این
و اما اون تشکری که کردی چیزی از اون غری که زدی کم نمی کنه!(sm45)

Dark Silence
03-01-2015, 06:44 PM
خدا شما حفظ کنه با این خلق عنی که داری!!!(sm165)
کل صفحه راجع به اینترنت سیکیوریتی توضیح داده بود، اون پایین قیمت توتال هم زده بود!!! این از این.(sm20)
در ضمن اون توتاله 180 روزه ست که یه بچه دبستانی هم می دونه که میشه 6ماهه، نه 9ماهه!!! پس بازم لینکی که داری اینی نیست که ایشون معرفی کرده! اینم از این
و اما اون تشکری که کردی چیزی از اون غری که زدی کم نمی کنه!(sm45)

خدا هم همچین عنی مثل تو رو واسه ما نگه داره که موجبات خنده مارو فراهم میکنی (sm2)

اون پست هم پاک کردم که شب راحت بخوابی (sm70) ولی بازم چشاتو وا میکردی لایسنس یک سالش 60 تومنه بیشتر واسه خاطر اون 70 دلاری که ذکر شد من اینو گفتم!
دلار الان 3424 تومنه واسه 90 روز لایسنس 70 دلار میشه حدود 240 تومن!! من میخواستم اینو بفهمونم ولی خب همچین الاغ هایی مثل تو هستن که حالیشون نمیشه غیرمستقیم (sm89)

lucifer_quest
03-01-2015, 09:40 PM
خدا هم همچین عنی مثل تو رو واسه ما نگه داره که موجبات خنده مارو فراهم میکنی (sm2)

اون پست هم پاک کردم که شب راحت بخوابی (sm70) ولی بازم چشاتو وا میکردی لایسنس یک سالش 60 تومنه بیشتر واسه خاطر اون 70 دلاری که ذکر شد من اینو گفتم!
دلار الان 3424 تومنه واسه 90 روز لایسنس 70 دلار میشه حدود 240 تومن!! من میخواستم اینو بفهمونم ولی خب همچین الاغ هایی مثل تو هستن که حالیشون نمیشه غیرمستقیم (sm89)

چرا چرت میگی عن آقا ؟ کی گفته 90 روز؟؟؟ 9 ماه حاجی 9 ماه!!! ظاهرا خودتم ضعف بینایی داریا!(sm98)
بعدشم ایشون مگه خواست 70دلار رو از شما بگیره که بهت فشار اومد!!!

Brayden
03-01-2015, 09:46 PM
به خاطر ِ اینه که ملت ِ دنبال نود 32 میگرده (sm120) مزخرف ترین آنتی ویروس جهان در ایران محبوبیت بسیار بالای داره (sm120) با نود 32 ، ورزش 3 هم نباید رفت(sm120) اصن همینطوری لُخت بیای نت بهتره تا با نود 32 بیای (sm2)
ممنون (sm10)

باهات موافقم من خودم خیلی وقته از بیت دیفندر استفاده میکنم بدون کرک عالیه

ehsan_13
03-02-2015, 01:31 AM
Avast ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm127)

peyman.2012
03-02-2015, 05:03 AM
ممنون (sm10)

کاملا تایید میشه (sm176) داشتن و نداشتن نود فرق چندانی با هم نمیکنه
از قابلیت های با حال نود هم بگم که آدرس هایی که به عنوان صفحات خطرناک میاد بلاکشون میکنه اکثرا سایت هایی هستند که یوزر پس خود نود را میزارن!(sm120)
خودم از زخم خوردگان نود 32 ام
بعد از اینکه سیستمم به فنا رفت و ویروسی شدم رفتم سراغ بیت دیفندر و الان 2 ساله که بیت رو سیستم نصبه

peyman.2012
03-02-2015, 05:16 AM
بچه ها خواهش میکنم ازتون ... با هم دوستانه صحبت کنید ..چرا آخه اینطوری ...(sm25)

لایسنس تا چند ساعت اعتبار داره بعد از دریافت؟

با این که نه در توضیحات سایتی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) که این آفر را داده و نه در ایمیلی که بیت دیفندر میفرسته اشاره ای به مدت دار بودن اعتبار لایسنس نکردن بازم بهتره که حداکثر تا یک ماه لایسنس را وارد کرده و فعالش کنید چون احتمال داره که از کار بیافته و یه موقع بسوزوننش ...

R A S O O L
03-02-2015, 06:06 AM
واسه من که 9 ماه قراره کار کنه ! دمت گرم داداش (sm10)

peyman.2012
03-02-2015, 07:31 AM
واسه من که 9 ماه قراره کار کنه ! دمت گرم داداش (sm10)

خواهش میکنم ایشاالله براتون به خوبی کار کنه

دو تا نکته هم خدمت شما و کسانی که این آنتی ویروس را نصب کردن بگم

1- در پنجره اصلی برنامه روی protection پنل کلیک کنید / گزینه Intrusion Detection را انتخاب کنید و در نوار مربوطه دو بار کلیک کنید تا سطحش روی aggressive سوییچ بشه
2-اگر مایل بودین آپدیت برنامه را به صورت دستی انجام بدین باید در پنجره اصلی روی آیکونی که بالای صفحه ست یک بار کلیک کنید و General Settings را انتخاب کنید بعدش در صفحه ای که باز میشه از بالا تب Update را انتخاب و گزینه automatic update را روی off سوییچ کنید و در صفحه مربوطه permanently را انتخاب کرده و اوکی کنید .در آخر هم گزینه update processing rules را روی prompt before downloading سوییچ کنید .

اگر سوالی چیزی هم در رابطه با نصب و تنظیماتش داشتین بنده در خدمتم .

ehsan1361
03-02-2015, 09:55 AM
باهات موافقم من خودم خیلی وقته از بیت دیفندر استفاده میکنم بدون کرک عالیه

کاملا تایید میشه (sm176) داشتن و نداشتن نود فرق چندانی با هم نمیکنه
از قابلیت های با حال نود هم بگم که آدرس هایی که به عنوان صفحات خطرناک میاد بلاکشون میکنه اکثرا سایت هایی هستند که یوزر پس خود نود را میزارن!(sm120)
خودم از زخم خوردگان نود 32 ام
بعد از اینکه سیستمم به فنا رفت و ویروسی شدم رفتم سراغ بیت دیفندر و الان 2 ساله که بیت رو سیستم نصبه

البته از نظر قدرت نمایی کسپر از همه بهتره ولی بیت دیفندر هم عالیه
ملت ِ همیشه در سهنه چیزی حالیشون نیست (sm3)
تازه یه سالی هست کرک هم واسه نود 32 درست کردن ، کیف میکنن که آپدیت میشه (sm120)

R A S O O L
03-02-2015, 01:40 PM
خواهش میکنم ایشاالله براتون به خوبی کار کنه

دو تا نکته هم خدمت شما و کسانی که این آنتی ویروس را نصب کردن بگم

1- در پنجره اصلی برنامه روی protection پنل کلیک کنید / گزینه Intrusion Detection را انتخاب کنید و در نوار مربوطه دو بار کلیک کنید تا سطحش روی aggressive سوییچ بشه
2-اگر مایل بودین آپدیت برنامه را به صورت دستی انجام بدین باید در پنجره اصلی روی آیکونی که بالای صفحه ست یک بار کلیک کنید و General Settings را انتخاب کنید بعدش در صفحه ای که باز میشه از بالا تب Update را انتخاب و گزینه automatic update را روی off سوییچ کنید و در صفحه مربوطه permanently را انتخاب کرده و اوکی کنید .در آخر هم گزینه update processing rules را روی prompt before downloading سوییچ کنید .

اگر سوالی چیزی هم در رابطه با نصب و تنظیماتش داشتین بنده در خدمتم .

ممنون (sm93)

javad
03-02-2015, 02:51 PM
(sm93)

amir_a2222
03-03-2015, 12:43 AM
فقط یک تشکر!(sm77)

سلام داداش.پیمان داداش من کار با بیت دیفندر رو بلد نیستم تا حالا هم نصبش نکردم.خواستم بدونم کدوم نسخه بیت دیفندر رو باید نصب کرد؟توتا سکوریتی یا انتی ویروس پلاس یا اینترنت سکوریتی؟لطفا راهنماییم کن ممنونت میشم داداش.

daryaye.abi
03-03-2015, 01:29 AM
سلام .
اصلا این لایسنس چی هست ؟ من نمیدونم

peyman.2012
03-03-2015, 02:36 AM
سلام داداش.پیمان داداش من کار با بیت دیفندر رو بلد نیستم تا حالا هم نصبش نکردم.خواستم بدونم کدوم نسخه بیت دیفندر رو باید نصب کرد؟توتا سکوریتی یا انتی ویروس پلاس یا اینترنت سکوریتی؟لطفا راهنماییم کن ممنونت میشم داداش.

سلام..خواهش میکنم
امیر جان شما باید توتال سکیوریتی را نصب کنی
اینم لینکش

x32 bit kit:

x64 bit kit:

نصب برنامه که تموم شد فقط کافیه تا سریال 7 کاراکتری را وارد کنید تا لایسنس آنتی ویروس فعال بشه
کار کردن باهاش هم خیلی ساده ست
پست 19 این تاپیک را هم بخون لطفا
هر سوالی بازم داشتی بپرس داداش من در خدمتت هستم

سلام .
اصلا این لایسنس چی هست ؟ من نمیدونم

آنتی ویروسه بیت دیفندره دیگه
با استفاده از سریالی که یراتون ارسال میشه میتونید به طور مجانی 9 ماه از نسخه توتال سکیوریتی بیت دیفندر استفاده کنید

vahid
03-03-2015, 02:41 PM
البته جا داره یه نکته ای هم بگم
nod32 به ذات آنتی ویروس به درد نخوری نیست... اتفاقا به جاش خیلی هم آنتی ویروس خوبیه ولی کلی شرایط داره
اولا اینکه به هیچ وجه قابل مقایسه با امثال کسپر و بیت دیفندر و جی دیتا نیست
دوما نسخه کرک نشده باشه
سوما نسخه آپدیت از سرور اینترنشنال باشه، اونی که بدون یوزر پس با activation key فعال میشه...
اگه این شرایطُ داشته باشه خیلی عالی جواب میده... من سه سال تو محل کار، جایی که روزی 10 تا فلش میارن که از همه نوع ویروس روشه نصب کردم، دو سال هم هست داره جواب میده...

ehsan1361
03-03-2015, 03:12 PM
البته جا داره یه نکته ای هم بگم
nod32 به ذات آنتی ویروس به درد نخوری نیست... اتفاقا به جاش خیلی هم آنتی ویروس خوبیه ولی کلی شرایط داره
اولا اینکه به هیچ وجه قابل مقایسه با امثال کسپر و بیت دیفندر و جی دیتا نیست
دوما نسخه کرک نشده باشه
سوما نسخه آپدیت از سرور اینترنشنال باشه، اونی که بدون یوزر پس با activation key فعال میشه...
اگه این شرایطُ داشته باشه خیلی عالی جواب میده... من سه سال تو محل کار، جایی که روزی 10 تا فلش میارن که از همه نوع ویروس روشه نصب کردم، دو سال هم هست داره جواب میده...
در تمامی محل های کار ، نود 32 نصب میکنن
مزخرفه در هر شرایط

vahid
03-03-2015, 07:52 PM
در تمامی محل های کار ، نود 32 نصب میکنن
مزخرفه در هر شرایط

اتفاقا کاربردش برای همین جور محل های کاره، نه برای کاربرای حرفه ای یا مراکز دولتی و جاهای حساس... گفتم که رتبه به مراتب پایین تری نسبت به رقبا داره ولی برای این جور جاها مناسبه

ehsan1361
03-03-2015, 08:12 PM
اتفاقا کاربردش برای همین جور محل های کاره، نه برای کاربرای حرفه ای یا مراکز دولتی و جاهای حساس... گفتم که رتبه به مراتب پایین تری نسبت به رقبا داره ولی برای این جور جاها مناسبه

درسته ولی اصلاً امنیت نداره
به نظرم ضعیف ترین آنتی ویروس ِ جهانه که به خاطر آپدیت آسونش و سبک بودنش خیلی تو ایران طرفدار پیدا کرده

amir_a2222
03-06-2015, 09:04 PM
سلام..خواهش میکنم
امیر جان شما باید توتال سکیوریتی را نصب کنی
اینم لینکش

x32 bit kit:

x64 bit kit:

نصب برنامه که تموم شد فقط کافیه تا سریال 7 کاراکتری را وارد کنید تا لایسنس آنتی ویروس فعال بشه
کار کردن باهاش هم خیلی ساده ست
پست 19 این تاپیک را هم بخون لطفا
هر سوالی بازم داشتی بپرس داداش من در خدمتت هستم

آنتی ویروسه بیت دیفندره دیگه
با استفاده از سریالی که یراتون ارسال میشه میتونید به طور مجانی 9 ماه از نسخه توتال سکیوریتی بیت دیفندر استفاده کنید

داداش این
Bitdefender Total Security 2015 هم جلوی ویروس اینترنتی و هم جلوی ویروس هارد یا دی وی دی رو هم میگیره؟یا فقط برا اینترنت؟اخه من از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی بیت دیفندر سنگین هست؟سرعت رو میاره پایین؟درسته این حرف ها؟یا چرت و پرته؟من cpu i5 هست ram 8 هستش grafic 4هست سرعت و پایین نمیاره؟من یه انتی ویروسی میخوام که هم جلوی ویروس های اینترنتی هم تروجان هم ویروس هایی که از طریق فلش یا سی دی یا دی وی دی وارد سیستم میشن رو بگیره و ویروس رو از بین ببره؟من همه فایل هام و میریزم تو هارد اکسترنال.یکبار با نود32 هارد اکسترنال رو ویروس کشی کردم داداش چشمت روزه بد نبینه 100 گیگ بازی و همه کرک های بازی رو پاک کرد.بیت دیفندر کرک و ویروس شناسایی میکنه؟مثل نود32؟

vahid
03-06-2015, 09:39 PM
داداش این
Bitdefender Total Security 2015 هم جلوی ویروس اینترنتی و هم جلوی ویروس هارد یا دی وی دی رو هم میگیره؟یا فقط برا اینترنت؟اخه من از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی بیت دیفندر سنگین هست؟سرعت رو میاره پایین؟درسته این حرف ها؟یا چرت و پرته؟من cpu i5 هست ram 8 هستش grafic 4هست سرعت و پایین نمیاره؟من یه انتی ویروسی میخوام که هم جلوی ویروس های اینترنتی هم تروجان هم ویروس هایی که از طریق فلش یا سی دی یا دی وی دی وارد سیستم میشن رو بگیره و ویروس رو از بین ببره؟من همه فایل هام و میریزم تو هارد اکسترنال.یکبار با نود32 هارد اکسترنال رو ویروس کشی کردم داداش چشمت روزه بد نبینه 100 گیگ بازی و همه کرک های بازی رو پاک کرد.بیت دیفندر کرک و ویروس شناسایی میکنه؟مثل نود32؟

این کامل ترین نسخه س همه امکانات رو با هم داره... هم فایروال داره برای ایمنی سیستمت و جلوگیری از هک شدن، هم آنتی ویروس فوق العاده قدرتمند برای اسکن هارد، فلش و امثالهم... این که سرعت گرفته میشه درسته ولی برای سیستم با قدرت تو اصلا به حساب نمیاد... ولی به هر حال با توجه به کنترلهایی که باید قسمت های مختلف سیستم انجام بده طبیعیه که یه مقداری افت سرعت پیدا می کنه... ولی برای سیستمهای قدیمی هست که دردسرساز میشه...
در مورد کرک هم، همه آنتی ویروس ها تقریبا عملکرد مشابهی دارن... تازه نود 32 کمترین گیرُ به کرک ها میده، بقیه حساس ترن... ولی همون نود 32 هم همه رو پاک نمی کنه! اول قرنطینه می کنه که اگه خواستی بتونی برش گردونی... تقریبا همه آنتی ویروسها عملکرد پیش فرضشون همینه

جادوگر
03-12-2015, 09:24 PM
مثل خر از سیستمت کار میکشه واقعا حالم از هرچی آنتی ویروس سنگین هست به هم میخوره الان ناد دارم خیلی مهربون هست (sm120)

Soheil
03-13-2015, 11:47 AM
10 تومن بده اکانتشو واست هک کنم دیه لازم نی این مسخره بازیا(sm2)

Soheil
03-13-2015, 11:48 AM
مثل خر از سیستمت کار میکشه واقعا حالم از هرچی آنتی ویروس سنگین هست به هم میخوره الان ناد دارم خیلی مهربون هست (sm120)
اخه نود چی داره؟؟؟؟(sm2)این محبوبیتش هم تو رتبش بخاطر ایرانیاس وگرنه کسی ازش استف نمی کنه لاقل بگو اواست و اویرا یا شید .... نود انتی ویروسیه اخه؟؟؟

Soheil
03-13-2015, 11:51 AM
بهترین انتی ویروسا
بیت
کاسپر
نورتون
جی دیتا

بقیه باس برن غاز چرونی....(sm98)

peyman.2012
05-25-2015, 02:53 AM
BitDefender یکی از بهترین آنتی ویروس های حال جهان می باشد.به گونه ای که در رده بندی سایت معروف AV-TEST نیز همیشه در قسمت بالای جدول قرار دارد

این آموزش برای نسخه اینترنت سکیوریتی بیت دفندر است

لینک دانلود Bitdefender Internet Security 2015 32 bit ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک دانلود Bitdefender Internet Security 2015 ۶۴ bit ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

برای دریافت لایسنس به آدرس زیر که در سایت خود شرکت بیت دفندر قرار دارد بروید. ایمیل خود را در قسمت مربوطه وارد و تایید کنید

Click here to view the original image of 593x277px.

لایسنس رایگان شش ماهه شما به ایمیلتان ارسال خواهد شد. با باز کردن آنتی ویروس و کلیک بر قسمت ۳۰ days left وارد قسمت ارائه لایسنس شوید. با وارد کردن لایسنس خود در قسمت مربوطه و زدن کلید register now سی روز قانونی خود را به ۱۸۰ روز تبدیل نمایید.

لینک صفحه دریافت لایسنس بیت دفندر اینترنت سکیوریتی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

peyman.2012
08-22-2015, 10:43 PM
لایسنس شش ماهه رایگان

Bitdefender Internet Security 2015

جادوگر
08-23-2015, 12:28 AM
سنگینه خوب

omidmale
08-23-2015, 05:19 AM
دوستان شرمنده میدونم به این موضوع بی ربطه،کسی نسخه جدید از web freerنداره بذاره؟ممنون میشم.