توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : !!!!!!!!!شرط مهم اوباما برای توافق هسته ای با ایران!!!!!!!!!!
yaran
03-03-2015, 11:47 PM
خبرگزاری تسنیم: رئیسجمهوری آمریکا اظهار داشت ایران باید برای دستیابی به توافق هستهای مهم حداقل به مدت ۱۰ سال به توقف برنامههای هستهای خود متعهد بماند.
«باراک اوباما» رئیسجمهوری آمریکا، دیروز در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری «رویترز» عنوان کرد اختلاف با اسرائیل به دلیل سخنرانی برنامهریزی شده «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل در کنگره آمریکا که سهشنبه- امروز- انجام میشود و در آن از توافق (احتمالی) با ایران انتقاد میکند، یک اختلاف گذرا است و تحت هیچ شرایطی روابط آمریکا و اسرائیل را «برای ابد تخریب نمیکند.»
اوباما با بیان اینکه جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای از اهداف مشترک آمریکا و اسرائیل است، افزود: بین دولت آمریکا و اسرائیل «اختلافی مهم» بر سر نحوه تحقق هدف مشترک وجود دارد.
وی در ادامه گفت: « در حقیقت اگر ایران آماده توافق با این مسئله باشد که برنامه هستهای خود را حداقل به مدت 10 سال در سطح فعلی حفظ کند و بخشهایی از آن را از سطح فعلی کاهش دهد، اگر ما شاهد موافقت ایران با این شرایط و نیز اقدامات قابل تایید آن باشیم، پس ما به منظور تضمین این مسئله که آنها سلاح هستهای ندارند، هیچ گام دیگری برنمیداریم .»
اوباما در ادامه گفت: «هدف ایالات متحده آن است که مطمئن شود ایرانیها برای دستیابی به توانایی ساخت سلاح هستهای حداقل به یک سال زمان نیاز دارند.»
اوباما که تلاش میکند تنشهای طولانی بر سر سخنرانی نتانیاهو در کنگره را کم اهمیت جلو دهد، خاطرنشان کرد « این یک اختلاف شخصی نیست و او در صورتی که نخستوزیر اسرائیل بار دیگر در انتخابات 17 مارس اسرائیل برنده شود، با وی دیدار خواهد کرد.»
اوباما در عین حال گفت: «نتانیاهو در مخالفت با توافقنامه موقت با ایران در سال 2013، دچار اشتباه شد.»
رئیسجمهوری آمریکا تصریح کرد « نتانیاهو هر نوع ادعایی را مطرح کرد... (مثلا) این یک توافقتنامه وحشتناک است که باعث خواهد شد 50 میلیارد دلار از کاهش تحریمها عاید ایران شود و یا اینکه ایران به این توافقتنامه پایبند نخواهد ماند. ولی هیچیک از این ادعاها اثبات نشد. در حقیقت برای ما معلوم شد طی این مدت ایران برنامه هستهای خود را توسعه نداده و حتی بخشهای زیادی از آن را کاهش داده است.»
اوباما درباره امکان توافق نهایی با ایران در موعد نهایی ابراز تردید کرد و گفت: «این تردید وجود دارد که آیا ایران با درخواست بازرسیهای جدی و سطح پایین توانایی غنیسازی که باید حفظ کنند، موافقت خواهد کرد یا نه.» ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
special
03-04-2015, 01:18 AM
(sm54)
Shahin
03-04-2015, 02:10 PM
(sm1)
daniyal
03-04-2015, 02:32 PM
بیا عن منو بخور
fars4pic
03-04-2015, 02:44 PM
(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)
Rasoulh111
03-04-2015, 04:07 PM
خدا به داد این ملت دو رو برسه(sm172)
Gsshop
03-04-2015, 04:17 PM
(sm70) به فنا رفتیم
mehdi1358
03-04-2015, 04:24 PM
حقا که شیطان بزرگ اسمشونه...کثافتا هرگز نمیخوان ایران پیشرفت کنه...لعنت به شما...
اون احمقی که از اسراییل آشغال دستور میگیره غلط میکنه میاد واسه مذکره...........
daniyal
03-04-2015, 05:04 PM
اینا که گفتی چه ربطی به هم داشت؟! نه پس با عث پسرفت میشه الان مثلا اوباما دل نگرون توئه یا عاشق چشو ابروته جدا از بحث حکومت و این حرفا هر کسی دوست داره کشورش پیشرفت کنه
golabettruter
03-04-2015, 05:27 PM
نمی دونم چرا اینا فقط زورشون میاد امریکا یا اسرائیل بیاد ازشون باج بگیره
او روسیه کثافت که اینا رو رو انگشتش نگه داشته یکسره داره می دوشه که بابا ...یا همین عربای مفت خور که میخوام سر به تن هیچکدومشون نباشه اون سوریه چیه بابا که ایران بیاد بهش باج بده(sm178)
این مذاکرات همش کشکه فقط میخوان ذهن مردم مشغول یه چیزی باشه از هر طرف خواستن فشار بدن مردم رو
MrA_Chavoshi
03-04-2015, 06:06 PM
حقا که شیطان بزرگ اسمشونه...کثافتا هرگز نمیخوان ایران پیشرفت کنه...لعنت به شما...
اون احمقی که از اسراییل آشغال دستور میگیره غلط میکنه میاد واسه مذکره...........
الله اکبر (sm2) پیشرفت (sm2)
طرف صب تا شب داره میگه برگ بر آمریکا ، میگه ما میخوایم اسرائیلو نابود کنیم.. بعد دنبال هسته ایه و از همونی که بهش مرگ میفرسته میخواد هسته ای داشته باشه
خب مگه طرف دیوانست به یه مشت وحشی اجازه ی این کارو بده
جای انقد تی وی نگا کردن فکر همی بکن برادر
جایگاه ما تو دنیا کنار تروریست هاست.. اینجا اسمشو میذارمن شکوه ملی
واقعا فکر میکنی انرژی هسته ای باعث پیشرفتمون میشه؟
سخت در اشتباهی ... همون اب و برق و گاز مجانی چی شد ؟
هسته ای هم بشیم برق ارزون نمیشه که گرونترم حساب میکنن باهامون
پیشرفت ؟
مردم یه دلخوشی دارن اونم فوتباله ... چند ساله اینا رو کارن ؟ چندتا ورزشگاه ساختن ؟ هنوز رو *** شاه میچرخه کل دستاوردای فوتبالیمون
مطمئن باش دنبال سلاح هسته ای هستیم و رژیمی که حق اعتراض به گرونی و کندی اینترنتم بهت نمیده
از همون سلاح روت استفاده میکنه ... پس ارزو میکنم هرگز دست پیدا نکنیم به این چیزا چون سران مملکتمون که نونشون رو از جیب پدر کارگر من و مادر معلم من بر میدارن لیاقت هیچی رو ندارن
7 سال عراق مارو گایید
الان تو افکار شماها عراق دوست ماست امریکا دشمن
شما دقت کردی تا حالا به جز عربی نمیتونی با خدات حرف بزنی؟
دقت کردی که اریایی هستی و فارسی اما پرچمت عربیه
دقت کردی همون عربها تو رو کیرشونم حساب نمیکنن؟
دقت کردی خداتو بخوای ببینی 15 تا 20 میلیون برات هزینه در بر داره ؟
از پیشرفت نگو پسر ... فکر اجیل عیدت باش و میوه ای که نمیتونی بخری
(sm138)
yaran
03-04-2015, 08:43 PM
پیشرفت ؟
مردم یه دلخوشی دارن اونم فوتباله ... چند ساله اینا رو کارن ؟ چندتا ورزشگاه ساختن ؟ هنوز رو *** شاه میچرخه کل دستاوردای فوتبالیمون
مطمئن باش دنبال سلاح هسته ای هستیم و رژیمی که حق اعتراض به گرونی و کندی اینترنتم بهت نمیده
از همون سلاح روت استفاده میکنه ... پس ارزو میکنم هرگز دست پیدا نکنیم به این چیزا چون سران مملکتمون که نونشون رو از جیب پدر کارگر من و مادر معلم من بر میدارن لیاقت هیچی رو ندارن
7 سال عراق مارو گایید
(sm59)
daniyal
03-04-2015, 09:46 PM
اوباما چی کارست که بخواد واسه کسی تعیین کنه که هسته ای داشته باشه یا نه؟یعنی تو انقد خودتو کوچیک میدونی که کسی مثل اون برای منو تو تعیین تکلیف کنه؟
meysamdall
03-04-2015, 11:52 PM
پیشرفت ؟
7 سال عراق مارو گایید
چه ربطی داشت به آزادی خرمشهر خدا داند (sm27)
daniyal
03-05-2015, 12:54 AM
(sm25)
چون ملک ساخته خود را به پر و بال دروغ
همه دیوند که ابلیس بود مهترشان
همه قلبند و سیه چون بزنی بر سر سنگ
هین چرا غره شدستی تو به سیم و زرشان
همه ( دولت ایران آمریکا اسرائیل عراق روسیه نصر الله داعش و ...)دیوند که ابلیس بود مهترشان
همه قلبند و سیه چون بزنی بر سر سنک هین چرا غره شدستی تو به سیم و زرشان
وقتی مردم به سعادت میرسن که بفهمن خودشون باید به داد خودشون برسن اول باید دستشون رو از جیبای خودشون در بیارن و به جاش دست همو بکیرن نه اسرائیل نه دولت خودمون نه آمریکا نه خمینی نه هیچ خره دیکه ایی به داد این ملت نمیرسن مکر خودشون حتی دولت ایران هیچ کار برای شما نمیکنه حتی اکه قدرت اول جهان بشه و رژه هسته ایی راه بندازه هر سال فقط خود مردم اکه تولید کننده کفت من واسه این مردم انقد از سود خودم کم میکنم یکی دیکه که رفت جنس اون تولید کننده رو ارزونتر خرید باقی پولش رو میده به دختر بچه ایی که شب نصف هیکلش تو آشغالیه انکار طلا تو سطل آشغاله خدا به کمرم بزنه اکه دروغ بکم
الله اکبر (sm2) پیشرفت (sm2)
طرف صب تا شب داره میگه برگ بر آمریکا ، میگه ما میخوایم اسرائیلو نابود کنیم.. بعد دنبال هسته ایه و از همونی که بهش مرگ میفرسته میخواد هسته ای داشته باشه
جای انقد تی وی نگا کردن فکر همی بکن برادر
جایگاه ما تو دنیا کنار تروریست هاست.. اینجا اسمشو میذارمن شکوه ملی
احسنت ... آفرین
سوژه ی خنده ان جماعت موج سوار ..نفر اول مملکت میاد میکه من به مذاکرات خوش بین نیستم ولی اکه میخوان برن تا هر وقت خواستن مذاکره کنن ملت همیشه در صثحنه اول میخندن به وزیر امور خارجه خودشون و کلی کیف میکنن از تیکه ایی که رهبری انداخته و بعد پنج انکشت دعا کو رو میارن بالا مرک بر آمریکا مرک بر اسرائیل
فک میکنن آمریکا هم اینا رو به مردمش نشون نمیده
از سیاست کشیدیم بیرون(sm50)