توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♥♣♠♦ دانلود شو رنگارنگ پخش شده از من و تو ♥♣♠♦
yaran
03-28-2015, 01:36 PM
تا حالا 16 قسمت از این شو محبوب پخش شده که با لینک مستقیم براتون گذاشتم
بدون قند شکن هم میتونید راحت دانلود کنید
از دوستان تقاضا دارم اسپم ندن
تمام قسمتها قرار داده میشه
کیفیت ویدیوها اکثرا خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دانلود قسمت اول ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت دوم
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت سوم
دانلود قسمت چهارم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت پنجم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت ششم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت هفتم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت هشتم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت نهم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت دهم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
yaran
03-28-2015, 08:15 PM
لطف کنید ویژه برنامه تحویل سال 94 من و تو رو هم برای دانلود بزارید
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
با تشکر از A M I R
سلام بقیه قسمت ها رو برای دانلود نمیزارید
ghanari
04-03-2015, 01:54 AM
سلام پس چرا قسمت سوم لینک نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
yaran
04-05-2015, 02:01 PM
UP
ktarighat
04-24-2015, 11:33 PM
مرسی از بابت این مجموعه ی زیبا و خاطره انگیز. فقط اگه امکانش هست لینک دانلود پنج قسمت ویزه برنامه ی نوروزی تونل زمانو هم بزارین برا دانلود.خیلی ممنون.
sarough
04-25-2015, 03:50 AM
آقا ممنون(sm50) چطوری میتونیم بقیه برنامه شبکه من وتو دانلود کنیم
ktarighat
04-25-2015, 10:46 AM
نه ادمین عزیز، منظورم کنسرت امل ساین در تهران بهترینهای گوگوش هایده مهستی و رامش هستش.با تشکر.
ktarighat
04-25-2015, 10:51 AM
نه ادمین عزیز، منظورم کنسرت امل ساین در تهران بهترینهای هایده گوگوش مهستی و رامش هستش.با تشکر.
mina alimohamadi
04-25-2015, 11:27 PM
با تشکر از ادمین عزیز بابت این ویدیوهای زیبا،فقط اگه امکانش هست لطفا بهترینهای گوگوش هایده مهستی رامش وکنسرت امل ساین در تهران و اجرای گوگوش در کاباره میامی را هم برا دانلود بذارین.همه ی این برنامه ها رو سایت من و تو هستن.با سپاس فراوان.
mina alimohamadi
04-25-2015, 11:39 PM
مرسی، دمت گرم، خداییش خیلی آقایی.
ktarighat
05-08-2015, 03:14 PM
مرسی ادمین عزیز بابت زحماتت.میشه یه خواهشی بکنم من یه ویدیو رو یوتیوب دیدم که خیلی دوست دارم دانلودش کنم میشه لینک دانلود بدون ***** شکنشو برام بذاری؟ خواهش میکنم؟ لطفا؟ اسم ویدیو : به یاد اپرای تهران - Opera in Tehran, Iran - YouTube ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] aF9G1Czs&ei=CZVMVaekD8PRswGKroCADA&usg=AFQjCNHznlhvtz4zXoUiN4rVZxByrJLUmQ&bvm=bv.92765956,d.bGg)آدرس ویدیو : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Dariush2000
05-08-2015, 10:36 PM
مرسی ادمین عزیز بابت زحماتت.میشه یه خواهشی بکنم من یه ویدیو رو یوتیوب دیدم که خیلی دوست دارم دانلودش کنم میشه لینک دانلود بدون ***** شکنشو برام بذاری؟ خواهش میکنم؟ لطفا؟ اسم ویدیو : به یاد اپرای تهران - Opera in Tehran, Iran - YouTube ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] aF9G1Czs&ei=CZVMVaekD8PRswGKroCADA&usg=AFQjCNHznlhvtz4zXoUiN4rVZxByrJLUmQ&bvm=bv.92765956,d.bGg)
آدرس ویدیو : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
لینک دانلود : به یاد اپرای تهران - Opera in Tehran_ Iran.mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
123gsm
05-13-2015, 02:00 PM
با سلام خدمت مدیر عزیز و ارجمند
ادمین جان بابت کنسرت امل ساین جا دارد تشکر فراوان را از شما دوست ارجمند داشته باشم
اقا دمت گرم مرسی خیلی دنبال این ویدیو بودم اینجا دانلود کردم واقعا ممنون
3ehrooz
06-16-2015, 12:47 PM
ممنون -عالی بودن ویدئوها-
Dariush2000
08-28-2015, 03:38 PM
با سلام به دوستان خوب انجمن موزیک باران.
از دوستان کسی هست که برنامه رنگارنگ رو ضبط کرده باشه؟
اگه ضبط کردین قسمت های 6 - 11 - 18 - 21 رو واسه دانلود قرار بدین ممنون میشم.
لطفا بدون هیچ کارکردی روی قسمت ها با همون فرمتی که از ماهواره ضبط کردین قرار بدین.
DONTSPEAK
09-29-2015, 06:41 AM
تا حالا 16 قسمت از این شو محبوب پخش شده که با لینک مستقیم براتون گذاشتم
بدون قند شکن هم میتونید راحت دانلود کنید
از دوستان تقاضا دارم اسپم ندن
تمام قسمتها قرار داده میشه
کیفیت ویدیوها اکثرا خوبه
دانلود قسمت اول ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت دوم
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت سوم
دانلود قسمت چهارم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت پنجم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت ششم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت هفتم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت هشتم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت نهم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود قسمت دهم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ببخشین قسمت 5 شورنگارنگ اشتباهه همون قسمت 8 هستش لطفا میشه درسش کنین
yaran
09-29-2015, 09:11 AM
ببخشین قسمت 5 شورنگارنگ اشتباهه همون قسمت 8 هستش لطفا میشه درسش کنین
نگا کردم درست بود که!!!
ehsanfarahi
09-29-2015, 05:53 PM
لینک دانلود : به یاد اپرای تهران - Opera in Tehran_ Iran.mp4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام ادمین عزیز ممنون از زحمات شما
ادرس دانلود قیلتر بودممنون میشم ادرس بدون قیلتر قرار بدی مرسی
DONTSPEAK
09-30-2015, 03:34 AM
نگا کردم درست بود که!!!
شما یه بار قسمت 5رو دانلود کنید متوجه میشید
DONTSPEAK
09-30-2015, 04:12 AM
ببخشین میشه ازتون درخواست کنم عکس قسمت های بعدی رو هم بزارید مثل ده تا قسمتی که همراه هر لینک عکسش هم گذاشتین
yaran
09-30-2015, 10:41 AM
نیازی به دانلود نیس ویدیورو تو صفحه اصلی پلی کردم مشکلی نداشت
DONTSPEAK
09-30-2015, 07:51 PM
نیازی به دانلود نیس ویدیورو تو صفحه اصلی پلی کردم مشکلی نداشت
میشه اگه امکانش هست عکس هر قسمت رو فقط بزارین
sediqeh1990
02-08-2016, 03:15 PM
19
20
21
شو رنگارنگ بیش تر از قسمت 21 پخش نشده؟
doctor
02-23-2016, 06:30 PM
سلام اگه میشه کنسرت گوگوش در اردن را هم که از شبکه منو تو پخش شده بزارین
آقا داریوش درود برشما / عزیز این اپرای تهران را نمیشه دانلود کرد کنجکاو شدم ببینم چطوره زحتشو دوباره با لینک آپلود بوی بگذار
mohsen14214
02-24-2016, 08:32 AM
19
20
21
سلام دوست عزیز اقا یاران
تمامی قستمهای رنگارنگ همین 21 قسمت هستن یا موجود هست ؟؟؟
یا علی . . .
yaran
02-24-2016, 11:23 AM
سلام دوست عزیز اقا یاران
تمامی قستمهای رنگارنگ همین 21 قسمت هستن یا موجود هست ؟؟؟
یا علی . . .
سلام
فعلا که تا 21 بیشتر پخش نکردن
نوشتهاتم یه خورده بزرگتر بنویس من چشام ضعیفه (sm10)
mohsen14214
02-24-2016, 12:17 PM
سلام
فعلا که تا 21 بیشتر پخش نکردن
نوشتهاتم یه خورده بزرگتر بنویس من چشام ضعیفه (sm10)
تشکر می کنم (sm10)(sm10)(sm10)
سخن گرچه دلبند و شیرین بود
سزاوار تصدیق و تحسین بود
چو یک بار گفتی مگو بازپس
که حلوا چو یک بار خوردند، بس
یا علی . . .
ehsan1361
03-17-2016, 09:38 AM
نوروز امسال، سري جديد رنگارنگ
در اين برنامه: گوگوش، ليلا فروهر، رامش، هايده، فرشته، ابي، عارف، مارتيک، مرتضي
چهارشنبه 4 فروردين ساعت 11:30 صبح
تکرار : پنجشنبه 5 فروردین ساعت 8
ktarighat
03-22-2016, 11:24 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز و سال نو مبارک. من یه خواهشی از دوستان داشتم مخصوصا از آقا امیر که هیچ موقع حرف ما رو زمین ننداختن. خواهشا قسمتهای جدید شو رنگارنگ که پخش میشن رو برای دانلود بذارین.من ایام عید سر کار هستم و نمیرسم نگاه کنم. با تشکر.
ktarighat
03-22-2016, 11:34 PM
مرسی از آقا امیر!!! بازم مثل همیشه شرمندمون کردی. منتظر قسمتهای بعدی هم هستیم. دمت گرم. راستی سال نو هم مبارک آقا امیر.(:
ktarighat
03-24-2016, 09:06 PM
سلام خدمت آقا امیر، آقا میگم اگه امکانش هست قسمت 24 ام رو بذار برا دانلود،مرسی.
baradar-jan
03-26-2016, 05:07 PM
امیر جان قسمت 25 نیومده هنوز عزیز؟
ktarighat
03-28-2016, 09:44 PM
امیر خان خواهشا قسمت 25 ام رو میذاری برا دانلود؟؟ مرسی.
ktarighat
03-30-2016, 09:09 PM
امیر جان اگه قسمتهای جدید اومده لطفا لینک دانلودشو بذار.با تشکر.
ktarighat
04-25-2016, 10:26 PM
سلام خدمت تک تک دوستان.من یه خواهشی داشتم از دوستانم و این تاپیک رو مناسب دیدم برای درخواستم. چند تا ویدیو خوب و قدیمی تازگی ها آپلود شده تو یوتیوب که اگه شما دوستان و امیر خان عزیز لینک دانلودشونو با بالاترین کیفیت ممکن برامون بذارن خیلی ممنون میشم بنظرم این ویدیوها ارزش دانلودو دارن مخصوصا اونایی که اهل نوستالژی و خاطره باشن.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] V8u4CNJ4RZ8ZC-Znap1gB4AGP7LEktKali3zQNI_quDYWbKs6gJdlX2QLpiKdtQd Js5whuZmfB4e2b52jbCB24mwqTmr2znlH2yo7iiRrRf956MOgc UR0Ik5EyS6QgIOcthKCDLwXwKiWQ6n_2Au8nPjRXED8rc8XOMy VbGtpX&s=1)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] f8YQiApBJAv3DrmAwIqKEnmrjbL3dvUs-Uu-Gd4pRqoawb9tx4VkyVtH0qy6xzXemq8q2FI7EkrCj74xxg2BPF cW7ounqsWs1HsTVonejq3PTUa_rEcergxHZ8SvnotHLJyNAmU9 LYyo03FMqh7nLYtNSVvatfBtVklAHtLifp&s=1)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] cAYNPB7NDBPZFz3_sWnNzqorcSYyL3jkhKL_b7TY5dlR9C_z08 N0bcUhdObBXOLKDBx4xuOg0CzonMRo85AVUTueJ1-BAmadu_rQd2xUtLjuXlPICcq6wi683DOdXYtgFZ632-tEQ0xOW1ArEtdIfJ4bMiNHBQWgA7UWoAga_e&s=1)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8kmXV-2SBcw3rSfTVUZ4pMrfjvJcD6aA6z5H7EX-rvwRCbZ0ZPgeqQzr0QN1tOJXXStTrtX_4d8Ed6frwbdvFrweC-dtb_7bD7NupyPGJm__rXoLWjXzepXXDPwgT7bHZMN1E1apuq-E8Fc0GIK5iFfrzZmO-VoLSip2AIcKf_&s=1)
ENSAN
07-31-2017, 05:18 PM
با سپاس از امیر عزیز که قسمتهای 22 و 23 و 24 را که بهترینهای رنگارگ هست گذاشتی
اگر ممکنه عکسهای هر 3 قسمت را مانند از یک تا 21 گذاشتی بگذار ، و در صفحه 1 به ردیف بگذار با تشکّر مجدّد
ممنون و سپاس از شما عزیزان که زحمت زیادی میکشید اکر امکان داره من شو های خردادیان رو که تعلیم رقص هاش هست رو میخوام اکه میشه برای دانلود بزارید ممنون میشم خسته نباشید
mehranparva
03-25-2018, 09:55 PM
داداش ظاهرا قسمت 26 تا29 هم اومده
omidha
03-25-2018, 11:49 PM
سلام خدمت تک تک دوستان.من یه خواهشی داشتم از دوستانم و این تاپیک رو مناسب دیدم برای درخواستم. چند تا ویدیو خوب و قدیمی تازگی ها آپلود شده تو یوتیوب که اگه شما دوستان و امیر خان عزیز لینک دانلودشونو با بالاترین کیفیت ممکن برامون بذارن خیلی ممنون میشم بنظرم این ویدیوها ارزش دانلودو دارن مخصوصا اونایی که اهل نوستالژی و خاطره باشن.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] V8u4CNJ4RZ8ZC-Znap1gB4AGP7LEktKali3zQNI_quDYWbKs6gJdlX2QLpiKdtQd Js5whuZmfB4e2b52jbCB24mwqTmr2znlH2yo7iiRrRf956MOgc UR0Ik5EyS6QgIOcthKCDLwXwKiWQ6n_2Au8nPjRXED8rc8XOMy VbGtpX&s=1)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] f8YQiApBJAv3DrmAwIqKEnmrjbL3dvUs-Uu-Gd4pRqoawb9tx4VkyVtH0qy6xzXemq8q2FI7EkrCj74xxg2BPF cW7ounqsWs1HsTVonejq3PTUa_rEcergxHZ8SvnotHLJyNAmU9 LYyo03FMqh7nLYtNSVvatfBtVklAHtLifp&s=1)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] cAYNPB7NDBPZFz3_sWnNzqorcSYyL3jkhKL_b7TY5dlR9C_z08 N0bcUhdObBXOLKDBx4xuOg0CzonMRo85AVUTueJ1-BAmadu_rQd2xUtLjuXlPICcq6wi683DOdXYtgFZ632-tEQ0xOW1ArEtdIfJ4bMiNHBQWgA7UWoAga_e&s=1)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8kmXV-2SBcw3rSfTVUZ4pMrfjvJcD6aA6z5H7EX-rvwRCbZ0ZPgeqQzr0QN1tOJXXStTrtX_4d8Ed6frwbdvFrweC-dtb_7bD7NupyPGJm__rXoLWjXzepXXDPwgT7bHZMN1E1apuq-E8Fc0GIK5iFfrzZmO-VoLSip2AIcKf_&s=1)
Donyaye Khoobe Ma (HQ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Khoobe Ma (HQ) _ شو دنیای خوب ما.mp4.html)
Ajda Pekkan - Concert in Tehran (1977) (HQ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Pekkan - Concert in Tehran (1977) (HQ) _ کنسرت آژدا پکان در تهران.mp4.html)
Emel Sayın - Concert in Tehran (1977) (HQ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Sayın - Concert in Tehran (1977) (HQ) _ کنسرت امل ساین در تهران.mp4.html)
Jashne 37 Salegi Radio (HQ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 37 Salegi Radio (HQ) _ جشن 37 سالگی رادیو.mp4.html)
Ashkan Zahedi
12-29-2018, 01:57 AM
Donyaye Khoobe Ma (HQ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Khoobe Ma (HQ) _ شو دنیای خوب ما.mp4.html)
Ajda Pekkan - Concert in Tehran (1977) (HQ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Pekkan - Concert in Tehran (1977) (HQ) _ کنسرت آژدا پکان در تهران.mp4.html)
Emel Sayın - Concert in Tehran (1977) (HQ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Sayın - Concert in Tehran (1977) (HQ) _ کنسرت امل ساین در تهران.mp4.html)
Jashne 37 Salegi Radio (HQ) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 37 Salegi Radio (HQ) _ جشن 37 سالگی رادیو.mp4.html)
سلام دوست عزیز
شما واقعا کاربر فعالی هستی
تو خیلی از تاپیکای خوب و درجه یک گل میکاری واقعا
دوست عزیز اگه ممکنه دوباره این تاپیک رو زنده کنید و منتخبهای شو رنگارنگ با کیفیتی که من و تو گزاشته بود رو بزارید.
البته فایلهایی که تو سایت من و تو واسه دانلود هست کیفیت پایینی داره و اگه کسی ظبط کرده باشه کیفیتش عالی میشه
اگه ممکنه و در دسترس هست مرحمت بفرمایید یا از آشناهایی که ممکنه داشته باشن و میشناسینشون بخواهید که بزارن
ممنون بزرگوار
omidha
12-29-2018, 10:05 PM
سلام دوست عزیز
شما واقعا کاربر فعالی هستی
تو خیلی از تاپیکای خوب و درجه یک گل میکاری واقعا
دوست عزیز اگه ممکنه دوباره این تاپیک رو زنده کنید و منتخبهای شو رنگارنگ با کیفیتی که من و تو گزاشته بود رو بزارید.
البته فایلهایی که تو سایت من و تو واسه دانلود هست کیفیت پایینی داره و اگه کسی ظبط کرده باشه کیفیتش عالی میشه
اگه ممکنه و در دسترس هست مرحمت بفرمایید یا از آشناهایی که ممکنه داشته باشن و میشناسینشون بخواهید که بزارن
ممنون بزرگوار
ممنون از لطف شما
به این تایپیک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)) مراجعه کنید
امیدوارم که بدردتون بخوره ( البته اگه ندیده باشی )
Ashkan Zahedi
12-30-2018, 12:57 AM
ممنون از لطف شما
به این تایپیک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](%D8%A2%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)) مراجعه کنید
امیدوارم که بدردتون بخوره ( البته اگه ندیده باشی )
ممنون
این تاپیک رو دیدم و تمامشو دانلود کردم
ولی کیفیت من و تو بهتر از این تاپیک بود.
دنبال اون کیفیتا هستم دوست عزیز
(sm10)(sm176)
محمد ما
01-05-2019, 08:23 AM
جناب اين تاپيك يبسته شده