PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28

vahid
10-20-2014, 08:26 PM
فردا پس فردا شماها رو میگیرن، تو تلویزیون نشونتون میده، زیرش میزنه، اعضای یک سایت زیرزمینی شرط بندی و قمار (sm2)

Milad
10-20-2014, 08:27 PM
حسن میخوام ریسک کنم (sm50)5 تومن بیشتر تو اکانتم نیست میخوام اتیش بزنم به مالم (sm50)

Milad
10-20-2014, 08:28 PM
برد رئال رو هم میزنم (sm50)

HASSAN
10-20-2014, 08:29 PM
فردا پس فردا شماها رو میگیرن، تو تلویزیون نشونتون میده، زیرش میزنه، اعضای یک سایت زیرزمینی شرط بندی و قمار (sm2)

ما هم میگیم استکبار جهانی آمریکا و اسراییل ما رو اغفال کرد(sm2)

Milad
10-20-2014, 08:30 PM
حسن برد رم رو هم زدم (sm50)

HASSAN
10-20-2014, 08:30 PM
حسن میخوام ریسک کنم (sm50)5 تومن بیشتر تو اکانتم نیست میخوام اتیش بزنم به مالم (sm50)

پس برد گالا رو هم بگیر(sm50) همچنین لودوگوروتس(sm50)

Milad
10-20-2014, 08:31 PM
نیروی زمینی و گچساران رو پیش بینی کنم ؟(sm70)

HASSAN
10-20-2014, 08:31 PM
حسن برد رم رو هم زدم (sm50)

مساوی میشه(sm50)

HASSAN
10-20-2014, 08:32 PM
نیروی زمینی و گچساران رو پیش بینی کنم ؟(sm70)

آره دوگل یا کمتر(sm70)

vahid
10-20-2014, 08:33 PM
ما هم میگیم استکبار جهانی آمریکا و اسراییل ما رو اغفال کرد(sm2)

(sm120)

Milad
10-20-2014, 08:35 PM
پس برد گالا رو هم بگیر(sm50) همچنین لودوگوروتس(sm50)
گالا اصلا (sm50)لودو رو هم زدم
ضریبم شد 64 (sm50)

Milad
10-20-2014, 08:36 PM
بارسا و لودو و رئال و ارسنال و پاریس و رم ببرن 307 هزار تومن میبرم (sm120)

HASSAN
10-20-2014, 08:38 PM
بارسا و لودو و رئال و ارسنال و پاریس و رم ببرن 307 هزار تومن میبرم (sm120)

لودو رو از لیستت حذف کنی زیر 100 تومن میبری(sm120)

Milad
10-20-2014, 08:39 PM
لودو رو از لیستت حذف کنی زیر 100 تومن میبری(sm120)

بی خیال 5 تومن پولی نیست ولی 300 خیلیه (sm70)

Milad
10-20-2014, 08:39 PM
حسن به نظرت میتونم یه هارد اکسترنال فردا شب بخرم ؟(sm50)

HASSAN
10-20-2014, 09:00 PM
حسن به نظرت میتونم یه هارد اکسترنال فردا شب بخرم ؟(sm50)

ایشالله(sm50)

vahid
10-20-2014, 09:00 PM
اینا رو (sm70)

HASSAN
10-20-2014, 09:03 PM
اینا رو (sm70)

آدم به امید زندست(sm120)

(sm2)

kamyab
10-20-2014, 09:08 PM
ببینین میتونین تو سایت مذکور وارد شین !

HASSAN
10-20-2014, 09:15 PM
ببینین میتونین تو سایت مذکور وارد شین !

آره میتونیم

kamyab
10-20-2014, 09:16 PM
آره میتونیم
نمیتونم لاگین کنم

HASSAN
10-20-2014, 09:24 PM
نمیتونم لاگین کنم

پسوورد جدید درخواست کن مشکلت حل میشه(sm174)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

kamyab
10-20-2014, 09:27 PM
پسوورد جدید درخواست کن مشکلت حل میشه(sm174)

حل شد احتمالا سایت شلوغه

vahid
10-23-2014, 01:37 AM
انتقام (sm118)

daniyal
10-23-2014, 01:45 AM
(sm132)

vahid
10-23-2014, 01:48 AM
وحید تو اینا رو از کجا یاد گرفتی چون اینایی که میگی چیزی نیست که بشه با ور رفتن مثل کامپیوتر یادش گرفت!
این فایلیم که دادی توی پوشه پابلیک ریختم انزیپش کردم بعدش باید چی کار کنم؟

یه مقدار تجربه توی وب + شناخت سیستم عامل لینوکس + سرچ توی اینترنت + ور رفتن و استفاده از مغز!

خب حالا برو توی این مسیر:
فکر می کنم کاملا مشخصه:

قسمت اول لینک مستقیم فایل، قسمت دوم اسمی که میخوای فایل به اون نام ذخیره بشه (همراه با پسوند مثلا: a.zip یا b.mp3)

یوزر و پس هم برات admin گذاشتم، اگه خواستی آموزش عوض کردنش هم بهت بدم

vahid
10-23-2014, 01:49 AM
(sm132)

میخوام بدم امیر پست های اضافی رو تو اون تاپیک پاک کنه، اگه از چیزی میخوای یادداشت برداری سریع اقدام کن (sm120)

daniyal
10-23-2014, 01:54 AM
میخوام بدم امیر پست های اضافی رو تو اون تاپیک پاک کنه، اگه از چیزی میخوای یادداشت برداری سریع اقدام کن (sm120)

حالا پست های من اضافی شد(sm86)
.
.
.
.
.(sm121)

vahid
10-23-2014, 01:55 AM
حالا پست های من اضافی شد(sm86)
.
.
.
.
.(sm121)

خودت هم اضاغی (sm120)

daniyal
10-23-2014, 01:56 AM

vahid
10-23-2014, 02:01 AM

آدرس فایلی که گذاشتی بده تست کنم برات

vahid
10-23-2014, 02:04 AM
زودباش میخوام برم بخوابم (sm98)

daniyal
10-23-2014, 02:05 AM

بی زحمت طریقه عوض کردنشم بگو یوزرو پسو میگم چون این طوری هر کسی میتونمه توی هاست اپلود کنه

daniyal
10-23-2014, 02:06 AM
زودباش میخوام برم بخوابم (sm98)

منم[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

دمت قیژژژژژژژژژژژژ خیلی لطف کردی (sm176)(sm93)

vahid
10-23-2014, 02:09 AM

بی زحمت طریقه عوض کردنشم بگو یوزرو پسو میگم چون این طوری هر کسی میتونمه توی هاست اپلود کنه

فکر کنم فهمیدم مشکلش چیه... علی الحساب برو توی پوشه WSDLink، یه پوشه ای هست به نام file، توی اون پوشه یه فایلی هست به نام index.html، این فایل آخری رو پاک کن

daniyal
10-23-2014, 02:15 AM
فعلا تا همین جاش بسه ممنون بابت همه چی خوب بخوابی(sm28)(sm176)

yaran
10-23-2014, 02:19 AM

vahid
10-23-2014, 11:08 AM
ایسکو (sm127)
واران (sm127)

حاج کریم هم عالی بود

HASSAN
10-23-2014, 04:36 PM
دو ستاره رئال مادرید و بارسلونا در آستانه ال کلاسیکو برای یک حرکت خیریه به سود کودکان نقاشی کشیدند.مسی و رونالدو دو نقاشی کودکانه را کشیدند و آن را به بک بنیاد خیریه دادند تا در یک حراجی بزرگ به فروش برسد و عواید آن نصیب کودکان بیمار شود.

(sm120)

HASSAN
10-23-2014, 04:37 PM
(sm127)

گل دیشبِ رویس رو دیدی؟(sm54)

Milad
10-23-2014, 06:42 PM
بنزما (sm59)

vahid
10-23-2014, 09:16 PM
گل دیشبِ رویس رو دیدی؟(sm54)

ها دیدم... شبیه گلای کریس بود (sm118)

Milad
10-23-2014, 10:02 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vahid
10-23-2014, 10:55 PM
چقد مسیُ خوشکل کشیده (sm120)

Milad
10-24-2014, 02:44 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vahid
10-24-2014, 07:42 PM
به یاد ندارم یه روز قبل ال کلاسیکو اینجا اینقدر سوت و کور بوده باشه (sm25)

HO33E!N
10-24-2014, 07:46 PM

متاسفانه بچه ها بعد از دسیما سیراب شدن(sm2)

HO33E!N
10-24-2014, 07:48 PM
برای بازی شنبه چگونه با شاگردانتان کار کارید؟

فقط سعی‌ داشتم که فلسفه خود را نگه داریم و قدرت تیم حریف را در نظر داشته باشیم و برویم و بازی را ببریم.
آیا لوئیس سوارز در ترکیب 11 نفره اصلی‌ خواهد بود؟
نمی‌ خواهم وارد این بازی‌های جنگ روانی‌ شوم اما فردا حتما بازی خواهد کرد. اینکه چقدر بازی خواهد کرد یک سوال میلیون دلاری است. بازی بزرگی‌ برای وی خواهد بود و زمانی‌ را برای بازی کردن خواهد داشت.
رئال مادرید با نبود بیل احتمالا 2-4-4 بازی کند. شما چطور واکنش نشان می‌‌دهید؟
مستقل از آنچه آنچلوتی انجام می‌‌دهد، ما به فلسفه خود وفادار خواهیم ماند. رئال حتی بدون بیل هم قدرتمند است و نظرات ما تغییر نخواهد کرد.
آیا 4 امتیاز اختلاف شما روی بازی تاثیر خواهد گذاشت؟
برای ما ناراحتی‌ به همراه ندارد. یک سری مزیت‌ها دارد که تا به حال به نفع ما بوده. ما در لالیگا بدون لغزش بودیم. من ترجیح می‌‌دهم در شرایط بارسلونا باشم تا رئال مادرید.
نظرات کریستیانو که گفته بود ساعت برگزاری بازی خیلی‌ زود است؟
فکر می‌‌کنم که کاملا حق با وی است. خیلی‌ بهتر بود اگر با ساعت اروپایی برگزار می‌‌شد. همچنین من ترجیح می‌‌دهم کمی‌ دیرتر بازی می‌‌کردیم اما اینها به مسائل تلویزیونی ربط دارد و مسائل تجاری که در دست ما نیست.
آنچلوتی گفته است که رونالدو را بدون سوال از وی تعویض می‌‌کند. آیا شما این را یک شوخی‌ تلقی‌ می‌‌کنید یا یک زخم زبان؟

من احترام زیادی برای آنچلوتی قائل هستم چه به عنوان یک شخص حقیقی‌ و چه به عنوان مربی‌ رئال مادرید. ما همه آزاد هستیم که شوخی‌ کنیم. من با آن اصلا مشکلی‌ ندارم. با وی هم همچنین. من تنها روی کار خودم تمرکز دارم و این کافی‌ است.

آیا شما وسوسه خواهید شد که روزی مربی‌ رئال مادرید شوید؟
سوال خوبی‌ است. برای من جوابش آسان است. حالا تمام چیزی که می‌‌خواهم را می‌‌دانم.
بهترین خاطره از برنابئو؟
من هیچگاه هوادار بزرگی‌ برای بازی‌های بزرگ و کلاسیک نبودم. چند بازی و خاطره را به یاد دارم. هر پیروزی در برنابئو برای من کفایت می‌‌کند. حالا چه میزان گل بزنیم یا بخوریم اهمیتی ندارد.
از نظر روان شناسی‌؟
احساسات قسمتی از هر بازی هستند و طبیعی است که تاثیر گذار باشند. این یک بازی متفاوت است که از نظر روانشناسی‌ ما باید به آن نگاه کنیم.
اولین تجربه ال کلاسیکو برای بازیکنان جوان؟
من تغییری در رفتار آنها ندیدم. آنها حرفهای هستند و در بازی‌های بین المللی زیادی بودند.
آنچلوتی می‌‌گوید هرگز قصد خراب کردن شما را نداشته است. آیا شما آن را باور می‌‌کنید؟
این سومین باری است که از من این سوال را می‌‌کنید. من دو پاسخ مشخص دادم. من کاملا در مورد این قضیه شفاف صحبت کردم. این قضیه من را اذیت نمی‌‌کند.

HO33E!N
10-24-2014, 07:55 PM
آنچلوتی مصاحبه ای با Cadena Ser داشته، که AS آن را منتشر کرده است:
حضور طولانی مدت در رئال مادرید: برایم غیر قابل تصور است که همچون الکس فرگوسن 24 سال را در یک باشگاه سپری کنم اما واقعا علاقه دارم که تا آخر دوران مربیگری ایم در رئال مادرید باقی بمانم. من واقعا از کار کردن در مادرید لذت می برم و باشگاهی بزرگ تر از این تیم برایم وجود ندارد. البته که می دانم که برای باقی ماندن در رئال مادرید برای مدتی طولانی نیاز دارم تا به سختی کار کنم و نتایج قابل قبولی بگیرم.
رابطه با رئیس باشگاه: با فلورنتینو پرز رابطه فوق العاده ای دارم. او از همان ابتدا اعتماد و علاقه زیادی به من نشان داد و می خواهم که او را برای رئال با سیلویو برلوسکنی در میلان مقایسه کنم. آن دو با مدیرانی نظیر آبراموویچ یا ناصر الخلیفه که تیم را از شخص دیگری خریداری کرده اند، متفاوت هستند و یک طرفدار واقعی فوتبال به شمار می روند. البته که فلورنتینو تا به حال هیچگاه در مسائل فنی تیم دخالت نکرده اما برلوسکنی این کار را می کرد و وقتی من پیرامون تصمیماتم به او توضیح می دادم شگفت زده می شد.
تغییر پست بازیکنان؟ سرجیو راموس را مثال می زنم. او علاقه دارد تا در خط حمله به میدان برود(sm120) و از نظر من استعداد بازی به عنوان مهاجم را نیز دارد و حتی می تواند در خط میانی هم برای ما به میدان برود و شاید شنبه نیز در همین پست بازی را آغاز کند.

دیگو سیمئونه، ارنستو والورده یا پاکو خمز کدام یک الکس فرگوسن فوتبال اسپانیا است؟ انتخاب دشواری است. سیمئونه قهرمان لالیگا شده است و والورده نیز توانست بیلبائو را به لیگ قهرمانان اروپا برساند و از طرفی رایو وایکانو با پاکو خمز نیز فوتبال زیبا و فوق العاده ای به نمایش می گذارد. من به همه مردم توصیه می کنم که بازی های رایو وایکانو را تماشا کنند. آن ها شگفت انگیزند و از نظر من بهترین نمونه برای ارائه یک فوتبال اسپانیایی در جهان هستند.
سرمربیگری در بارسلونا؟ من احترام بسیار زیادی برای تاریخ باشگاهی که در آن حاضر هستم، قائلم و هنگامی که شما برای کار به عنوان سرمربی رئال مادرید را می پذیرید، دیگر نمی توانید به سرمربیگری در بارسونا فکر کنید.
خرید یک بازیکن از بارسلونا؟ آن بازیکن لیونل مسی است.

Milad
10-24-2014, 07:56 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%88-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%88-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D8%B7-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C?p=183054#post183054
(sm120)

Milad
10-24-2014, 08:03 PM

وحید بپر اونور (sm120)

vahid
10-26-2014, 11:24 PM
دريبل استثنايي نيمار در ال کلاسيکو(عکس)
نيمار از همان ابتداي ال کلاسيکو، بسيار پر جنب و جوش و با انگيزه نشان مي داد. او در همان دقيقه 3، يکي از سريع ترين گل هاي تاريخ بارسلونا در برنابئو را به ثمر رساند.

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که بارسلونا 1-0 از رئال پیش بود و هر لحظه نیز امکان به ثمر رساندن گل دوم را نیز داشت، در یک صحنه در کنار خط طولی زمین، نیمار برای گذشتن از سد خامس رودریگز، اقدام به یک دریبل استثنایی کرد که باعث حیرت رئالی های حاضر در ورزشگاه شد. هرچند که در نهایت توپ او راهی اوت شد.

یعنی آدم بعضی چیزا رو میبینه، دلش میخواد زمینُ دندون بگیره (sm2)... یعنی یکی نیست بیاد معنای کلمه دریبل رو برای اینا شفاف سازی کنه؟ (sm120)

vahid
10-26-2014, 11:25 PM
پس از نااميد شدن از خريد رونالدو
سوپرپيشنهاد منچستر يونايتد به گرت بيل (sm142)
باشگاه منچستر يونايتد، پس از اينکه از خريد کريستيانو رونالدو نااميد شد در انديشه جذب گرت بيل،ديگر فوق ستاره رئال مادريد برآمده است.

به گزارش "ورزش سه"، امروز "دیلی استار"، گزارش داد که مدیران یونایتد حاضرند برای خرید گرت بیل در تابستان آینده، مبلغ 115 میلیون یورو هزینه کنند. لوئیس فن خال به سران باشگاه توصیه کرده است که تماس های خود با بازیکن را آغاز کرده تا از میزان تمایل او برای پیوستن به یونایتد اطلاع حاصل شود.گرت بیل پیش از اینکه به عضویت رئال در بیاید، برای ساوتهمپتون و تاتنهام در لیگ برتر انگلستان بازی کرده بود.

vahid
10-26-2014, 11:26 PM
کیلور ناواس، دروازه بان کاساریکایی رئال در مورد اولین ال کلاسیکویی که از روی نیمکت رئال تجربه کرد صحبت کرد. وی گفت :” خدا را شاکرم که تجربیات بی نظیری داشتم. تیم به یک پیروزی شایسته و بزرگ در این ال کلاسیکو مقابل یک تیم خوب دست یافت. به هم تیمی هایم به خاطر بازی خودشان و برگرداندن نتیجه تبریک می گویم. استادیوم برنابئو جو بی نظیری داشت. حس حضور در یک ال کلاسیکو و پیروزی مقابل هواداران بی نظیر بود.”

vahid
10-26-2014, 11:26 PM
رخی از بزرگ ترین باشگاه های فوتبال دنیا در فکر به خدمت گرفتن مارسلو، مدافع برزیلی رئال مادرید هستند. میلان ، یوونتوس ، منچستریونایتد و پاریسن ژرمن برخی از مشتریان مدافع ملی پوش رئال مادرید هستند و مذاکرات را برای خرید وی آغاز کرده اند.
کاپیتان سوم رئال مادرید قریب به هشت سال است که در این تیم توپ می زند و به عنوان یکی از بازیکنان باتجربه تیمش شناخته می شود.

vahid
10-26-2014, 11:27 PM
مصاحبه جالب مارسلو
مارسلو: بارسلونا بايد 6 تايي مي شد
بدون شک يکي از بهترين بازيکنان رئال در ال کلاسيکوي ديروز، مارسلوي برزيلي بود. او جناح راست بارسلونا را به يک اتوبان براي خود بدل کرده بود.

به گزارش "ورزش سه"، مدافع چپ برزیلی رئال در پایان ال کلاسیکو و در میکسدزون ورزشگاه برنابئو به خبرنگاران گفت: "در وضعیت واقعا خوبی به سر می بریم البته هنوز جا برای بهتر شدن داریم. به کمک کادر مربیان، از لحاظ بدنی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارم. در این بازی مثل همیشه سعی کردم کمک برای هم تیمی هایم باشم.

در هر مسابقه ای تا حد توانم می دوم و مبارزه می کنم. امشب همه چیز عالی پیش رفت. سه گل زدیم و چند گل هم نزدیم. در واقع بارسا باید 6 گل می خورد. شاید سه فرصت 100 درصد گل را خراب کردیم. با این حال مهم پیروزی بود که بدستش آوردیم."

vahid
10-26-2014, 11:27 PM
در ميکسدزون ورزشگاه برنابئو
براوو: مقابله با ضد حملات رئال دشوار است
سرانجام نوار کلين شيت هاي کلوديو براوو در بارسلونا توسط رونالدو پاره شد. کريس رونالدو در دقيقه 35 ال کلاسيکوي شب گذشته موفق شد از روي نقطه پنالتي براي اولين بار در اين فصل، دروازه بارسا و براوو را باز کند.

به گزارش "ورزش سه"، براووی شیلیایی در پایان بازی، در حالیکه از شکست تیمش ناراحت بود در میکسدزون ورزشگاه برنابئو به خبرنگاران گفت:" با انگیزه پیروز شدن به این بازی آمدیم و فکر می کردیم برنده می شویم.حس خوبی داشتم . خیلی زود به گل رسیدیم و جریان بازی به نفع ما بود تا اینکه آن ضربه پنالتی اتفاق افتاد. پس از آن، همه چیز تغییر کرد. رئال بازی را در دست گرفت و در نیمه دوم هم به گل های دوم و سوم رسید.

ما نتوانستیم نمایش خوبمان در سی دقیقه اول را تکرار کنیم. پس از گل دوم، رئال عقب کشید و دست به ضد حمله زد. مقابله با این سیستم آنها بسیار دشوار است.شکست تلخی بود اما از فردا سعی می کنیم نقاط ضعفمان را برطرف کرده و در بازی های بعدی بهتر ظاهر شویم."

براوو در مورد بازگشت سوارز گفت:" لوئیس یک مهاجم کلاس بالای جهانی است. شک ندارم که با نبوغ او، بارسلونا روزهای خوبی در پیش خواهد داشت."

vahid
10-26-2014, 11:28 PM
ه مناسبت بيستمين سالروز اولين بازي رائول براي رئال تقدير از رائول پيش از ال کلاسيکو (عکس)
رائول گونزالس، شب گذشته در ورزشگاه برنابئو و از جايگاه ويژه، نظاره گر پيروزي تيم محبوبش رئال مادريد در ال کلاسيکو بود.

به گزارش "ورزش سه"، 29 اکتبر 1994 یعنی 20 سال پیش، رائول گونزالس اولین بازی خود برای رئال را در ورزشگاه لاروماردای تیم زاراگوسا انجام داد. به همین مناسبت، پیش از برگزاری ال کلاسیکو، فلورنتنیو پرز رئیس باشگاه رئال، با اهدای پیراهنی که روی آن شماره 20 حک شده بود، از این ستاره سابق رئال تقدیر کرد (به مناسبت بیستمین سالروز اولین بازی رائول برای رئال مادرید).

vahid
10-26-2014, 11:29 PM
ناواس: از برادرم ممنونم که به دیدنم آمد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 5-VtE ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vahid
راموس: ما هنوز در حال رشدیم، پیروزی فوق العاده ای بود. واقعا افتخار می کنم که از دیدن بازی رئال مادرید لذت می برید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?itok=WsQb2Zdw ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )

vahid
کاسیاس: جشن پیروزی برابر رقیب دیرینه! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] lAKTY ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vahid
10-26-2014, 11:30 PM
په په: پیروزی فوق العاده در برنابئو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?itok=Q4xzauiv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )

vahid
10-26-2014, 11:30 PM
ایسکو: پیروزی بزرگی بود، جو برنابئو باورنکردنی بود به طوری که در یادها باقی خواهد ماند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] PASUy ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

vahid
10-26-2014, 11:31 PM
پس از شکست 3-1 از رئال
بازگشت غريبانه بارسايي ها به خانه
بارسلونا اولين ال کلاسيکوي فصل را در مقابل رئال از دست داد. شکست 3-1 شاگردان انريکه سبب شد تا انتقادات زيادي متوجه آنها شود.

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته کاروان بارسلونا پس از شکست از رئال مادرید، ساعت 23 مادرید را به مقصد بارسلون ترک گفت. هواپیمای اختصاصی این باشگاه، 50 دقیقه بعد در فرودگاه ال پرات به زمین نشست؛ در حالیکه هواداران اندک حاضر در فرودگاه، بازیکنان این تیم را یکصدا هو می کردند. (sm120) انریکه به بازیکنانش امروز را استراحت داده و از فردا ساعت 11 به وقت محلی تمرینات بارسلونا آغاز خواهد شد.

vahid
10-26-2014, 11:33 PM

vahid
10-26-2014, 11:33 PM

vahid
10-26-2014, 11:34 PM
اشتباه عجیب و جالب روزنامه هوادار بارسا در صفحه اول امروزش ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

طرفداری- یک روزنامه چاپ بارسلونا صبح امروز اشتباه عجیبی انجام داد.

نشریه الموندو دیپورتیو که از روزنامه های هوادار بارسلونا در اسپانیاست، صبح امروز مثل همیشه به چاپ رسید اما در صفحه اول آن اشتباهی عجیب انجام شد.
در یکی از توضیحات این روزنامه از ال کلاسیکو در صفحه اولش، این جمله نوشته شده است: "نیمار سریع ترین گل را در تاریخ ال کلاسیکو به ثمر رساند." این موضوع در حالیست که سریع ترین گل تاریخ ال کلاسیکو در سال 2011 و توسط کریم بنزما در ثانیه 22 بازی به ثمر رسید و گلی که دیشب نیمار زد در دقیقه 4 بازی به ثمر رسید.

کریم 20 ثانیه (sm120)

vahid
10-26-2014, 11:35 PM
په په جواب ژاوی را داد: هواداران ما فریاد 'اوله، اوله' سر داده بودند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ok=cFexC6hF ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

طرفداری- مدافع پرتغالی رئال مادرید، په په، به ادعای ژاوی هرناندز که گفته بود رئال مادرید در "ضد حمله زندگی می کند" پاسخ داد و گفت که تیم او در مقابل بارسلونا کلاس خود را نشان داد و با نتیجه 3-1 پیروز شد.

هافبک تیم بارسلونا بعد از شکست تیمش مقابل قهرمان اروپا، اظهار داشت که رئال مادرید "در ضد حمله زندگی می کند" و تیم کاتالانی قادر به مهار آنها نبود، به خصوص در نیمه دوم.
بنا به گزارش AS، په په در پایان مسابقه گفت: "فکر نمی کنم که اینطور باشد. هواداران ما فریاد 'اوله، اوله' سر داده بودند که گویای همه چیز است. ما با یک روز ریکاوری کمتر نسبت به آنها، بازی کردیم و کلاس خود را به آنها نشان دادیم. ما باید با فروتنی به کار خود ادامه دهیم."
په په یکی از قهرمانان رئال مادرید مقابل بارسلونا بود. او دومین گل میزبان را به ثمر رساند، که آنها را پیش انداخت و در خط دفاعی نیز بسیار مؤثر بازی کرد.
این مدافع افزود: "در نیمه دوم با ذهنیت پیروزی وارد میدان شدیم و بازی را تغییر دادیم چرا که تمایل انجام این کار را داشتیم. من به همه یاد آوری کردم که 'دسیما' تصادفی به دست نیامده است.
بعد از دیدار مقابل لیورپول، وقتی که ما خیلی سخت کار کرده بودیم، شنیدیم که بازی آسانی بوده است مثل شما که امروز متوجه شدید. من به مانند جشن 'دسیما' خوشحالی کردم که نشان دهم اتفاقی نبوده است. ما به اندازه کافی زحمت کشیدیم تا آن را فتح کنیم و اکنون مردم درک می کنند که برای موفقیت هایمان به زحمت افتاده ایم."
این مدافع برزیلی الاصل، معتقد است که رئال مادرید بهتر از فصل گذشته می باشد: "ما قوی تر هستیم چرا که اکنون درک بهتری نسبت به ذهنیت مربی داریم. با گذشت زمان، حرکات ما در داخل زمین غیر ارادی تر می شود. ما امروز این را نشان دادیم.
امروز ما شروع خوبی نداشتیم و آنها بعد از سه دقیقه گلزنی کردند اما واکنش نشان دادیم، فرصت هایی برای به ثمر رساندن گل مساوی داشتیم، و سرانجام 1-1 کردیم، و حتی می توانستیم قبل از پایان نیمه اول نیز برتری را به دست آوریم. اما آنچه که اهمیت دارد، عملکرد ما در نیمه دوم می باشد و ما بهتر بودیم."

reza67
10-27-2014, 12:33 AM
طرفدارای رئال به طور فزاینده ای در حال افزایشند (sm59)

مزیتی که ضعیف شدن بارسا داره کاهش طرفدارای فیکشه (sm59)

vahid
10-27-2014, 12:39 AM
طرفدارای رئال به طور فزاینده ای در حال افزایشند (sm59)

مزیتی که ضعیف شدن بارسا داره کاهش طرفدارای فیکشه (sm59)

این یه چیزیه که توی کل دنیا وجود داره... تیمی که توی اوجه، طرفدارای فیکش زیاد میشه... ولی خدا رو شکر قدیمی های اینجا رئالی های اصیلُ خوب میشناسن (sm59)

reza67
10-27-2014, 12:42 AM
این یه چیزیه که توی کل دنیا وجود داره... تیمی که توی اوجه، طرفدارای فیکش زیاد میشه... ولی خدا رو شکر قدیمی های اینجا رئالی های اصیلُ خوب میشناسن (sm59)

اینو فقط گفتم که یادتون نره اون موقع که بارسا تو اوج بود داشتین به خاطر طرفدارای فیک مارو مینمودید (sm59)

vahid
10-27-2014, 12:50 AM
اینو فقط گفتم که یادتون نره اون موقع که بارسا تو اوج بود داشتین به خاطر طرفدارای فیک مارو مینمودید (sm59)

منم اینو گفتم که یادت بیاد اکثر بچه های این تاپیک، طرفدارایی بودن که تو بدترین روزا اینجا سینه سپر می کردن جلوتون (sm59) تاپیک اون زمان بارسا رو با الان رئال مقایسه کن (sm59)

HO33E!N
10-27-2014, 12:55 AM
کیلور ناواس، دروازه بان کاساریکایی رئال در مورد اولین ال کلاسیکویی که از روی نیمکت رئال تجربه کرد صحبت کرد. وی گفت :” خدا را شاکرم که تجربیات بی نظیری داشتم. تیم به یک پیروزی شایسته و بزرگ در این ال کلاسیکو مقابل یک تیم خوب دست یافت. به هم تیمی هایم به خاطر بازی خودشان و برگرداندن نتیجه تبریک می گویم. استادیوم برنابئو جو بی نظیری داشت. حس حضور در یک ال کلاسیکو و پیروزی مقابل هواداران بی نظیر بود.”

شاگرد قلعه نویی بوده(sm120)

vahid
10-27-2014, 01:02 AM
شاگرد قلعه نویی بوده(sm120)

مترجم؟ (sm120)

reza67
10-27-2014, 01:17 AM
منم اینو گفتم که یادت بیاد اکثر بچه های این تاپیک، طرفدارایی بودن که تو بدترین روزا اینجا سینه سپر می کردن جلوتون (sm59) تاپیک اون زمان بارسا رو با الان رئال مقایسه کن (sm59)

سینه که سپر نمیکردن فقط از داوری نق میزدن(sm59)
الان من موندم و سینه سپر کردن مقابل جماعت رئالی (sm59)

mohammad
10-27-2014, 11:48 AM
(sm111)

kamyab
10-27-2014, 12:51 PM
(sm59)

mohammad
10-27-2014, 01:45 PM
1:کارلوس کی‌روش: رئال‌مادرید. البته آنها تیم دوم من در اروپا هستند. اول منچستر یونایتد.
2:جواد نکونام: بارسلونا. طرفدار دوآتیشه این تیم هستم.
3:مسعود شجاعی: نه بارسا، نه رئال، طرفدار فوتبال زیبا هستم!
4:محمد رضا خلعتبری: بارسلونا. یک بار در اردوی تیم‌ملی که رئال برد همه ریختند سر من!
5:علی دایی: بارسلونا. عاشق سبک بازی این تیم هستم. به ویژه از وقتی که گواردیولا به این تیم آمد. 6
:کریم باقری: رئال‌مادرید.
7:هاشم بیک زاده: بارسلونا. داداش این که دیگه سؤال نداره. شیره بارسلونا. امشب هم برنده ما هستیم. 8:علی کفاشیان: من فقط بازی‌هایشان را می‌بینم و خوشم می‌‌آید وگرنه طرفدار تیم خاصی نیستم. فقط طرفدار تیم‌ملی ایران هستم.
9:امیر قلعه نویی: بارسلونا. سبک بازی‌شان را دوست دارم. سرعتی بازی می‌کنند. من عاشق فوتبال سرعتی هستم.
10:محسن بنگر: فقط بارسلونا.
11:مهرداد پولادی: بارسلونا. همیشه هم برای رئالی‌ها کری می‌خوانم.
12:کریم انصاری فرد: رئال‌مادرید. به بارسایی‌ها امشب قدرت واقعی رئال را نشان می‌دهیم.
13:مارکار آقاجانیان: رئال‌مادرید
14:اوسیانو (دستیار کروش): بارسلونا
15:خسرو حیدری: رئال‌مادرید. از شکست‌های این تیم هم بدجور ناراحت می‌شوم.
16:سید مهدی رحمتی: نه رئال نه بارسا، هر جا بوفون بازی می‌کند یعنی یوونتوس
17:قاسم حدادی فر: بارسلونا. سر ال‌کلاسیکو با خیلی‌ها کری دارم.
18:پیام صادقیان: رئال‌مادرید
19:امیرحسین صادقی: رئال مادرید
20:نیلسون: بارسلونا. عاشق این تیم هستم.
21:حسین ماهینی: رئال‌مادرید. از بچگی طرفدار این تیم و پرسپولیس بودم.
22:رضا قوچان​ نژاد: بارسلونا. (شنیده می‌شود شدیداً هم کری می‌خواند)
23:اشکان دژاگه: رئال‌مادرید. آرزو داشتم در این تیم بازی کنم!
24:سردار آزمون: رئال‌مادرید. شدیداً رئالی هستم و کریس رونالدو را خیلی دوست دارم.
25:آندرانیک تیموریان: نه رئالی هستم و نه بارسایی. نتیجه بازی را هم نمی‌توانم پیش‌بینی کنم!!!
26:پژمان منتظری: بارسلونا
27:علی کریمی: رئال‌مادرید. همیشه در طول زندگی‌ام دوست داشتم برای این تیم بازی کنم. البته رئال‌مادرید و میلان. هر دو تیم را واقعاً دوست دارم. حتی بازیکنانی را هم که وارد ترکیب آنها می‌شدند خیلی دوست داشتم.

28:فرهاد مجیدی: بارسلونا. (او یک بار هم به بازدید از نوکمپ رفت)
29:رضا حقیقی: رئال مادرید

vahid
10-27-2014, 07:12 PM
سینه که سپر نمیکردن فقط از داوری نق میزدن(sm59)
الان من موندم و سینه سپر کردن مقابل جماعت رئالی (sm59)

اتفاقا بدجور هم سینه سپر می کردیم... خیلی از بازی ها هم بوده بحثی در مورد داوری نداشتیم مثل ال کلاسیکوی 5-0، بازی رفت کوپای سال دوم مورینیو، یا بازی برگشت **** جام سال دوم مورینیو و قص علی هذا (sm59)

دو تا نکته هم وجود داره:

یکی اینکه اون موقع پایه های تاپیک کل کلهای بارسا امید ریلود و وحید خاله و علی کاشونی بودن که بعد از دو تا باخت اول تو ال کلاسیکو تو افق محو شدن (sm120)
دوم اینکه الان تعداد فیکهای تاپیک رئالی های فعلی رو مقایسه کن با بارسایی های اون موقع (sm120)

vahid
10-27-2014, 07:35 PM
علی کریمی (sm127)(sm127)

vahid
10-28-2014, 10:30 PM
اعتراف بلاتر پس از 4 ماه:”توپ طلای جام جهانی حق مسی نبود!” (sm59)

mohammad
10-29-2014, 02:57 PM
(sm50)

vahid
10-29-2014, 03:14 PM
جایزه ها رو هم که جمع کردیم

vahid
10-29-2014, 03:16 PM
هفت بازیکن فیکس رئال در ال کلاسیکو در بازی امشب مقابل کورنیا استراحت می کنند و به میدان نمی روند. کیلور ناواس، آربلوا ، کارواخال ، ناچو ، واران، خامس، خدیرا، ایارامندی ، ایسکو، چیچاریتو و بنزما ترکیب اصلی رئال را تشکیل می دهند.

vahid
10-29-2014, 03:17 PM
آنچلوتی:”نمی توان دهان بلاتر را بست!”
رئیس فیفا در مورد علاقه اش به رسیدن نویر به توپ طلا با واکنش شدید آنچلوتی همراه شد. مربی ایتالیایی اظهار داشت:” همیشه کارهای بلاتر مرا شگفت زده می کند اما باید عادت کنم. نمی توان دهان رئیس فیفا را بست. بحث در مورد حرفهای او همیشه وجود دارد. جای زیادی برای حرف زدن نیست. در سالی که رونالدو گل می زند و جامهای مهم را می برد، هیچ تردیدی نیست که باید به توپ طلا برسد. به همین خاطر حرفهای بلاتر هیچ مفهومی ندارد.” وی در مورد بازی امشب رئال در کوپا برابر کورنیا اظهارداشت:” این تورنمنت سال گذشته برای ما موفقیت آمیز بود و خاطرات خوشی از آن داریم. سعی می کنیم که با همین روحیه در بازی امشب شرکت کنیم. سشعی می کنیم که جدیت داشته باشیم و به روند خودمان ادامه بدهیم. بازیکنانی که کمتر بازی کرده اند هم فرصت پیدا خواهند کرد. می توانیم بازی خوبی داشته باشیم تفکر و برنامه هایمان برای این بازی مشخص است.”
وی افزود:” هدف ما جنگیدن برای پیروزی است. این چیزی نیست که بخواهم آن را به زبان بیاورم. پس از شکست در مقابل سوسیه داد همه در کنار هم بودیم و واکنش خوبی داشتیم و به همین خاطر است که توانستیم بهتر شویم. برخی بازیهای کورنیا را دیده ام اما آنها را زیاد نمی شناسیم. بازی امشب برای آنها مهمترین بازی عمرشان است، به همین خاطر باید این بازی را جدی بگیریم و احترام بگذاریم. پوشیدن پیراهن رئال توقعات را خیلی بالا می برد برای ما کوپا مهم است. سال گذشته به این خاطر قهرمان اروپا شدیم که با قهرمانی کوپا دل ری اعتماد به نفس پیدا کردیم.”
آنچلوتی در واکنش به حرفهای ژاوی هرناندز پیرامون این که رئال مادرید تیم ضدحملات است ، بیان کرد:” این نظر یک بازین بزرگ است. ضد حملات رئال بی نظیر هستند اما سعی می کنیم که حفظ توپ را هم در برنامه هیامان داشته باشیم تا با فرصت طلبی از راهکارهای مختلف در فاز هجومی استفاده کنیم. مقابل بارسلونا نیز همین کار را کردیم. فکر نمی کنم که حرفهایش یک بی احترامی بوده باشد، بلکه نظر فنی یک بازیکن بسیار باتجربه است
وی در مورد این که آیا ال کلاسیکوی شنبه یکی از بهترین بازیهای عمرش بوده است یا خیر اظهار داشت:” خوب بازی کردیم. در مورد بازی با لیورپول نیز همین را می توان گفت. رفتار تیم را دوست داشتم.”
کارلتو در مورد حرفهای انریکه پیرامون بازی کردن مسی در ال کلاسیکو علیرغم مصدومیت گفت:” در این رابطه چیزی نمی دانم. فکر نمی کنم که حرفش برای دفاع از مسی بوده باشد. درمان های بازیکنان معمولا خیلی خصوصی و شخصی هستند.”
آنچلوتی در این مورد که گفته می شود بیل نمی تواند در بیش از سه بازی پیاپی حضور داشته باشد بیان کرد:” این حرف صحت ندارد.در حال حاضر مصدوم شده است. باید دید که در هفته آینده و بازی با لیورپول چه شرایطی خواهد داشت. هنوز زمان بازگشتش را نمی دانیم. شاید در زمان بازگشتش نتواند جای ایسکو را بگیرد. باید فکر کنیم. بیل بازیکن مهمی است .در فینال کوپا و لیگ قهرمانان گل زد اما در رئال هیچ ترکیبی قطعی نیست. امشب ترکیب بازی امشب را خواهیم داشت و ترکیب بازی شنبه متفاوت خواهد بود.
وی در مورد شانس های خود برای کسب توپ طلای مربیان گفت:” دوست دارم این جایزه را ببرم اما مهمترین جایزه ای که در عمرم برده ام لیگ قهرمانان است. آن جایزه در خانه ام، برنابئوست. اگر جام دیگری را ببرم ویترین افتخاراتم گسترده تر خواهد شد.”

HOSSEIN
10-29-2014, 07:41 PM
(sm70)

HOSSEIN
10-29-2014, 08:08 PM
(sm59)

mohammad
10-29-2014, 09:12 PM
ایسکو امشبم فیکسه(sm127)

mohammad
10-29-2014, 09:21 PM
انچلوتی و بلاتر(sm120)

vahid
10-29-2014, 09:29 PM
یعنی میشه پخش زنده کنه؟ (sm172)

mohammad
10-29-2014, 09:37 PM
جنوا یووه ورزش
بایرن هامبورگ شبکه 3
بازی رئال ده و نیمه چطور پخش کنه(sm120)

vahid
10-29-2014, 09:39 PM
انچلوتی و بلاتر(sm120)

(sm178)

vahid
10-29-2014, 09:43 PM
لیست اولیه توپ طلا (sm25)

iman2012_12
10-29-2014, 10:00 PM
(sm93)

iman2012_12
10-29-2014, 10:03 PM
بيليچ:مودريچ در پست خودش بهترين جهان است
اسلووان بيليچ، سرمربي سابق تيم ملي کرواسي که اين روزها هدايت تيم بشيکتاش ترکيه را بر عهده دارد به تمجيد از شاگرد سابقش پرداخت.

به گزارش "ورزش سه"، مودریچ روز گذشته بر خلاف انتظارات، نامش در فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا قرار نداشت. بیلیچ با انتقاد از این موضوع گفت:" در لالیگا نقش هافبک ها در یک تیم بسیار بیشتر از لیگ های دیگر است و او در قهرمان اروپا یک بازیکن ثابت محسوب می شود. او شاید جام جهانی خوبی نداشت اما با رئال قهرمان اروپا شد و شایسته این بود که بین 23 نامزد اولیه قرار بگیرد.

او در پست خودش بهترین بازیکن دنیاست و در رئال هم پس از رونالدو مهمترین بازیکن محسوب می شود. البته او حتی با قرار گرفتن در بین نامزدها،با وجود رونالدو،مسی و روبن، هیچ شانسی برای بردن توپ طلا نداشت."

mohammad
10-29-2014, 10:59 PM
۱۰ بازیکنی که از نرفتن به رئال مادرید پشیمان شدند
بازیکنان زیادی هستند که آرزوی پیوستن به رئال مادرید را دارند اما شاید عده‌ کمی این فرصت پیش آمده را رد کنند.
کورت ونه‌گات، نویسنده آمریکایی می‌گوید: از میان تمام سخنان و کلماتی که انسان به زبان می‌آورد، غمگین‌ترین آنها این است: «کاش می‌شد».
بازیکنان آرزو خواهند داشت که پس از اینکه دوران بازی‌شان به سر رسید، افسوس‌ها و حسرت‌های زیادی نداشته باشند. جنس رویاهای آنان این است که به قدری به آنها پرداخته شود که بتوانند علایق خود را دنبال کنند اما وقتی انتقال به یکی از معتبرترین و برترین باشگاه‌های دنیای فوتبال اتفاق نمی‌افتد، ممکن است احساسی تلخ و اندوهناک به خاطر از دست رفتن این فرصت در دلشان به جا بگذارد.
سانتیاگو برنابئو و نیوکمپ سرنوشت نهایی بسیاری از فوتبالیست‌های بلندپرواز است و تعجبی ندارد که با قراردادهایی که هر تابستان امضا می‌شود با عنوان «انتقال رویایی» از آن یاد کنند اما چه اتفاقی می‌افتد وقتی این انتقال‌های رویایی به دلیل اینکه بازیکنی در جستجوی یک فرصت بهتر برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی در تیم دیگری است یا امتناع باشگاهش از فروش وی به رئال مادرید، رخ نمی‌دهد؟
اگر کریستیانو رونالدو و گرت بیل برای ماندن در تیم‌هایشان در باشگاه‌های انگلیسی پافشاری می‌کردند و کهکشانی‌ها با رد آخرین پیشنهاداتشان مواجه می‌شدند، آیا پشیمانی درونی‌ این بازیکنان بر روی عملکرد‌شان تأثیر می‌گذاشت یا سایه‌ای عبوس از این ستاره‌ها را بر جای می‌نهاد که در لیگ برتر می‌درخشیدند؟

در زیر نگاهی داریم به ۱۰ بازیکنی که شاید از نرفتن به رئال مادرید در زمانی که فرصتش را داشتند، پشیمان شده باشند:

۱۰- پاتریک ویرا

پاتریک ویرا در نوامبر ۲۰۱۲ گفت: در زندگی‌ام از هیچ چیز پشیمان نشدم اما اگر می‌توانستم چیزی را تغییر دهم، به پیشنهاد رئال مادرید «نه» نمی‌گفتم. وقتی آنها پیشنهاد دادند، من رد کردم زیرا از شیوه رفتار آنها با ماکلله خوشم نیامده بود. اکنون که دوران فوتبالم به سر رسیده است، برایم افتخار است که رئال مادرید به دنبال من بود زیرا وقتی مادرید به بازیکنی پیشنهاد می‌دهد، نشان می‌دهد که بازیکن بزرگی است.

کاپیتان سابق آرسنال اگر می‌خواهد بداند چرا به اندازه قبل محبوب و مورد حمایت هواداران این تیم نیست، فقط کافی است که به جملاتی که گفته نگاهی بیندازد. او نه تنها نزدیک بود که به تیم رقیب آرسنال در پایان فصل ملحق شود، بلکه هدایت تیم دوم منچسترسیتی، رقیب آرسنال در رسیدن به قهرمانی را نیز بر عهده دارد.
به هر حال آنچه تفنگداران را بیشتر خشمگین می‌کند، طولانی شدن مذاکرات بر سر تمدید قرارداد با باشگاه پس از فصل فوق‌العاده آرسنال در ۰۴-۲۰۰۳ به خاطر مذاکرات دائمی و طولانی با رئال مادرید بود. به هر حال با وجود اینکه در تمام تابستان شایعه پیوستن وی به رئال با رقم ۲۰ میلیون پوند به گوش می‌رسید، ویرا ناگهان ماندن در آرسنال را انتخاب کرد.
به هر حال وی بعد از آن مدام در حال مذاکرات بر سر قرارداد بود و در فصل بعد باشگاه شمال لندنی را به مقصد تورین ترک کرد.

۹- روبرتو آیالا

رئال مادرید، مدافع قهرمانی در لالیگا در شروع فصل ۰۴-۲۰۰۳ به دنبال تصمیمش برای خداحافظی با کاپیتان فرناندو هیرو، در شکار یک مدافع میانی دیگر بود. در حالی که روبرتو آیالا ۳۰ ساله در مال مذاکره با والنسیا برای تمدید قرارداد بود، به نظر می‌رسید این بازیکن آرژانتینی گزینه مناسبی برای پیوستن به مادرید باشد. باشگاه والنسیا خیلی زود پیشنهاد رئال مادرید را رد کرد زیرا قصد داشت ستاره خود را برای فصل آینده در تیم حفظ کند.
جیمی اورتی، رئیس باشگاه والنسیا در آگوست ۲۰۰۳ اظهار داشت: او بازیکن بسیار مهمی برای والنسیا است و می‌خواهد در همین باشگاه بماند. ما هفته آینده با آیالا و مدیر برنامه‌های او جلسه داریم تا در خصوص تمدید قرارداد با هم صحبت کنیم. فقط می‌خواهم به هواداران تضمین بدهم که این بازیکن همین‌جا خواهد ماند و برای رسیدن به افتخارات بیشتر در آینده به والنسیا کمک می‌کند.
رافائل بنیتس در آن فصل والنسیا را برای دومین بار در طول ۳۳ سال به عنوان قهرمانی در لالیگا رساند و اولین قهرمانی در اروپا را برای آنها به ارمغان آورد. به هر حال مشخص بود که آیالا که از دستمزد خود در این تیم ناراضی است از عدم امضای قرارداد با رئال مادرید پشیمان شده است. مدافع میانی آرژانتینی ۶ سال دیگر هم در اسپانیا ماند اما هیچ افتخاری در این مدت کسب نکرد.

۸- ویسنته رودریگز

بازیکنان زیادی در معرض این شرایط قرار نمی‌گیرند که پیشنهاد ۳۱ میلیون پوندی رئال مادرید دریافت کنند اما ویسنته رودریگز، بازیکن جادویی والنسیا چنین افتخار منحصر به فردی را داشت. وی که در حال حاضر ۳۳ سال سن دارد و از زمانی که کفش‌هایش را در آوریل آویخت، بازنشسته شده، در دوران بازی‌اش کابوس مدافعان بود. وی از گام‌های سریع و سرعت ویران‌کننده‌اش برای نابود کردن رقبای والنسیا استفاده می‌کرد.
به خاطر درخشش فوق‌‌العاده وی بود که والنسیا توانست قهرمان لیگ و جام یوفا شود و این بازیکن توجه رئال مادرید را به قدری به خود جلب کند که برای جذبش پیشنهادی ۳۱ میلیون پوندی بدهند.
ویسنته رودریگز در می ۲۰۱۱ اظهار داشت: با تیم ملی در مسابقات یورو ۲۰۰۴ در پرتغال حضور داشتم که فلورنتینو پرز به من گفت می‌خواهد مرا به خدمت بگیرد. او نتوانست مرا قانع کند زیرا من فقط می‌خواستم قراردادم را با والنسیا تمدید کنم. بار دیگر رئال مادرید یک پیشنهاد ۳۶ میلیون یورویی به من داد اما والنسیا این پیشنهاد را نپذیرفت و این پایان ارتباطم با مادرید بود.
متأسفانه بازیکنی که در فصل ۰۴-۲۰۰۳ لرزه بر اندام مدافعان در سراسر اسپانیا می‌انداخت، نتوانست درخشش خود را تکرار کند و نتوانست به دلیل مصدومیت‌های مداوم بیش از ۳۰ گل در هر فصل به ثمر برساند.

۷- رادامل فالکائو

آیا فالکائو که دو فصل را در اتلتیکومادرید گذرانده بود، نمی‌توانست مستقیما به رئال مادرید، حریف اصلی این تیم منتقل شود زیرا این را نوعی بی‌احترامی به هوادارانی می‌دانست که او را اسطوره خود می‌دانستند؟ بر اساس صحبت‌های پدر این بازیکن، فالکائو زمانی تصمیم گرفت به اولدترافورد برود که رئالی‌ها تمایل خود را به جذب وی از دست دادند.
رادامل گارسیا، پدر رادامل فالکائو در سپتامبر ۲۰۱۴ اظهار داشت: قرارداد با رئال مادرید اتفاق نیفتاد زیرا اگر پول داشته باشید و به بازار بروید که یک پیراهن یا شبوار بخرید، باید تصمیم بگیرید که آن را بخرید یا نه. رئال مادرید تصمیم گرفت این کار را نکند و کاری از دست ما بر نمی‌آمد. احساس من این است که آنها می‌خواستند یک بازیکن خودش را به آنها هدیه کند.

۶- دیگو فورلان

چند نفر از هواداران منچستریونایتد یا دنبال کنندگان لیگ برتر تصورش را می‌کردند که این بازیکن یکی از کامل‌ترین و بهترین گلزنان نسل خودش خواهد شد. فورلان ۱۵۲ گل برای ویارئال و اتلتیکو مادرید در هفت فصل پس از ترک اولدترافورد در سال ۲۰۰۵ به ثمر رساند و جای تعجب نداشت که رئال مادرید به دارنده توپ طلای ۲۰۱۰ پیشنهاد بدهد.
دیگو فورلان در ژانویه ۲۰۱۱ اظهار داشت: رئال مادرید با میگوئل آنخل جیل مارین، رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید تماس گرفت و او پیشنهاد آنها را رد کرد. جیل مارین با مدیر برنامه‌های من صحبت کرد و به او گفت که پیشنهاد رئال را رد کرده است؛ همین.
بازیکن ۳۱ ساله اروگوئه‌ای تنها یک فصل ناامید کننده حرفه‌اش را با زدن ۱۰ گل در ۴۲ بازی در اسپانیا تحمل کرد و سپس در پایان فصل به اینترمیلان ملحق شد.

۵- شینجی کاگاوا

ژوزه مورینیو در نوامبر ۲۰۱۳ اظهار داشت: با کاگاوا صحبت کردیم و در آستانه جذب وی بودیم اما من با او روراست بودم و به او گفتم که انتخاب اولم مسعود اوزیل است. بدون اینکه چیزی را پنهان کنم، این حرف را به کاگاوا زدم. او منچستریونایتد را انتخاب کرد شاید به این دلیل که در انگلیس می‌توانست دقایق بیشتری به میدان برود.
در تابستان ۲۰۱۲، بازی‌ساز ژاپنی بر سر چند انتخاب مانده بود؛ اینکه در بورسیا دورتموند؛ قهرمان بوندس‌لیگا بماند؛ برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی رئال مادرید با مسعود اوزیل رقابت کند و یا اینکه به یکی از بازیکنان ترکیب اصلی منچستریونایتد زیر نظر سر الکس فرکوسن تبدیل شود. او در پایان تصمیم گرفت که راهی انگلیس شود.

۴ – روی کین

«ترس» کلمه‌ای نیست که ارتباطی با روی کین داشته باشد به جز زمانی که در زمان حضورش به عنوان یک کاپیتان در منچستر پیشنهاد حضور در رئال مادرید را رد کرد. به هر حال او می‌گوید که این چیزی است که او را از پیوستن به رئال مادرید منع کرد نه انتخاب یک سرنوشت امن‌تر به نام سلتیک.

امیلیو بوتراگوئنیو، مدیر ورزشی رئال مادرید در زمانی که او در شرایط تلخی در منچستر حضور داشت، با او تماس تلفنی گرفت و پیشنهاد داد تا به اسپانیا بیاید. مرد مغرور ایرلندی از پذیرش این پیشنهاد امتناع کرد و بعدها تأکید کرد که بازی کردن برای باشگاهی که تأثیرگذاری بسیار زیادی دارد، خوب نیست. به هر حال کین پس از اینکه دوران حضورش در اسکاتلند با مصدومیت‌های زیادی همراه بود، از رد پیشنهاد رئال مادرید اظهار پشیمانی کرد.
روی کین در اکتبر ۲۰۱۴ اظهار داشت: باید بیشتر قدر پیشنهاد رئال مادرید را می‌دانستم. این جذاب‌ترین رقابتی بود که روبرویم قرار داشت و من آن را رد کردم. باید به خودم می‌گفتم: «برو، به اسپانیا برو؛ یک سال و نیم آنجا زندگی کن، زبان اسپانیایی یاد بگیر و با فرهنگ آنها آشنا شو. من جنبه منفی قضیه را در نظر گرفتم. آب و هوا و تمرینات نوع دیگری از زندگی را مهیا می‌کرد. بیشتر از هرچیز دیگری ترس از ناشناخته‌ها مرا از این تصمیم بازداشت.

۳- دیوید تره‌زگه

آنتونیو کالیندو، مدیر برنامه‌های دیوید تره‌زگه در ژوئن ۲۰۰۹ گفت: چه کسی می‌گوید تره‌زگه مهاجم نوکی نیست که رئال مادرید به دنبالش باشد؟ او می‌توانست با کاکا و کریستیانو رونالدو ۴۵ گل بزند. او برای بازی با آنها کاملا مناسب بود.
تمجید از موکلان و تحریک آنها به داشتن فرصت‌های کاری جذاب در سایر کشورها از وظایف مدیر برنامه‌هاست اما نه دیوید تره‌زگه و نه مدیر برنامه‌های او به حرف‌هایی که زده شد، واقعا باور نداشتند.
مهاجم فرانسوی یک تمام کننده فوق‌العاده بود اما ۳۱ سالش شده بود و فصل پیش در ۱۲ بازی برای بانوی پیر تنها یک گل به ثمر رسانده بود. واقعا شواهدی برای اینکه او فصل بعدی بخواهد ۴۴ گل بیشتر برای رئال مادرید به ثمر برساند، وجود نداشت.
به هر حال رئال مادرید قصد نداشته تره‌زگه را به عنوان مهاجم اول خودش انتخاب کند آنها فقط به تقویت خط حمله خود نیاز داشتند زیرا رود فان‌نیستلروی از مصدومیت طولانی مدت بر می‌گشت و درها برای خروج هونتلار باز شده بود و پیشنهاد انتقال قرضی به هرنان کرسپو شکست خورده بود.
وقتی که انتقال تره‌زگه به رئال شکست خورد، این بازیکن مجبور شد به یوونتوس برگردد و سپس در سال ۲۰۱۱ به تیم اسپانیایی هرکولس منتقل شود.

۲- جرمین پنانت

حرفه جرمین پنانت از تابستان ۲۰۰۸ چیزی کمتر از یک شوخی نبود. سه بازی در لیگ برتر برای لیورپول، ۱۳ بازی برای پورتسموث، ۲۵ بازی برای رئال ساراگوسا، ۶۵ بازی برای استوک‌سیتی و ۱۵ بازی برای ولوز، ۶ سال آخر دوران فوتبالی وی را تشکیل می‌داد.
چیزی که در این ۶ سال مضحک است این است که با اینکه او در چندین باشگاه مختلف در بازی‌های کمی به میدان رفت و تنها چهار گل در لیگ به ثمر رساند، توانست از رئال مادرید پیشنهاد داشته باشد.
شاید مقامات باشگاه رئال مادرید در آن زمان فریب یک جاسوس کاتالونیایی را خورده بودند، بدون اینکه توضیحی منطقی برای رفتارشان وجود داشته باشد خوانده راموس را به خدمت گرفتند و به زودی قرار بود با جولین فوبرت به توافق برسند. یکی دیگر از بازیکنان مورد نظر رئال جرمین پنانت بود که در دسامبر ۲۰۰۸ در صدر بازیکنان مورد نظر رئال مادرید قرار داشت. چیزی که غیرقابل توضیح‌تر است، این است که پنانت پیشنهاد رئالی‌ها را نپذیرفت.
بر اساس گزارش‌ها پنانت پیشنهاد ۳،۵ میلیون پوندی رئالی‌ها را به دلیل درخواست دستمزد بیشتر نپذیرفت.

1- میلان باروس

میلان باروس شاید فکر کرده باشد تمام رویاهای کریسمسش در سه هفته به حقیقت پیوسته است. او و هم‌تیمی‌هایش در تیم ملی فوتبال جمهوری چک پس از حذف شدن در رقابت‌های یورو ۲۰۰۴ توسط یونان بسیار ناامید شده‌ بودند اما باروس در پس ذهنش می‌دانست که باید در تابستان منتظر خیلی چیزها باشد.
در طول یک ماه، این مهاجم ۲۲ ساله از بازیکن ناکام به لیورپول به دارنده کفش طلا در مسابقات یورو ۲۰۰۴ تبدیل شد.
میلان باروس در جولای ۲۰۰۴ اظهار داشت: اتفاق‌هایی در مسابقات قهرمانی اروپا رخ داد. «پاشکا» مرا صدا زد و درباره پیشنهاد رئال مادرید با من صحبت کرد. این واقعا می‌توانست یک رقابت بزرگ باشد. این تنها یک پیشنهاد بود. هنوز قرارداد دارم و ۱۹ جولای به آنجا برمی‌گردم.
لورنزو سانز، نامزد انتخابات ریاست باشگاه رئال مادرید که به دنبال بازگشت به قدرت پس از شکست مقابل پرس در سال ۲۰۰۰ بود، مصمم بود که ستاره‌های یورو ۲۰۰۴ را به سانتیاگوبرنابئو بکشاند.
لورنزو سانز در جولای ۲۰۰۴ گفت: با باروس، روسیچکی و مانیچ و ساموئل اتوئو که هرگز با وجود حضور پرز در ریاست باشگاه به رئال مادرید برنمی‌گردد، به توافق رسیده‌ایم.
سانز هرگز به عنوان رئیس باشگاه انتخاب نشد و رویاهای اسپانیایی باروس از بین رفت و او به تیم‌هایی چون استون ویلا، پورتسموث و بانیک اوستراوا ملحق شد.

mohammad
10-31-2014, 11:51 AM
(sm98)

mohammad
10-31-2014, 03:11 PM
ایسکو(sm111)

vahid
11-02-2014, 11:56 AM
(sm132)

vahid
11-02-2014, 11:57 AM
بنز اگه همینجوری ادامه بده، بهتر از خودش نیست (sm111)

vahid
11-02-2014, 12:01 PM
گل دوم... پاس بنز (sm54)

vahid
11-03-2014, 02:16 AM
بگوویچ:”تمایل رئال مایه مسرت من است”آسمیر بگوویچ یکی از گزینه های رئال در مورد آینده است. وی در مورد شایعه تمایل رئال به خودش صحبت کرد. وی گفت :” فعلا قرار نیست که به رئال بروم اما چنین خبری مایه مسرت من است و باعث می شود تا با انگیزه بیشتری کار کنم اما فعلا در استوک سیتی راحت هستم.”

mohammad
11-03-2014, 12:26 PM
کروس خوشحال از صدرنشینی(sm120)

MaMaTiR
11-03-2014, 12:28 PM
ناواس رو برا چی خریدن پس(sm70)

mohammad
11-03-2014, 12:35 PM
ناواس رو برا چی خریدن پس(sm70)

کوپا دل ری(sm120)و فرار از بحث دروزابانی بین لوپز و ایکر

vahid
11-03-2014, 12:38 PM

احتمال بالای 75 درصد ایکر آخر فصل میره (sm172)

vahid
11-03-2014, 12:38 PM
کروس - مودریچ - ایسکو خیلی هماهنگن (sm51)

vahid
11-03-2014, 12:39 PM
همه گلها با همه کیفیت ها تو این سایت

mohammad
11-03-2014, 12:41 PM
احتمال بالای 75 درصد ایکر آخر فصل میره (sm172)

اسمیر بگوویچ هم سنش بالاس اینده نگری نمیبینم ولی خیلی خوبه(sm51)
شاید رفت(sm172)وقتی از 9 سالگی تو رئال باشی و هو بشی(sm54)خدایی رئال هوادارای خوبی نداره اصلا بلد نیستن هواداری کنن پارسال جرارد حسرت بیست و چندساله تو قهرمانی لیورپول رو یه سال اضافه کرد ولی هنوز میپرستنش ایکر رو که رو گلایی که خورده مقصر اصلی هم نبوده هو میکنن(sm25)

mohammad
11-03-2014, 12:42 PM
کروس - مودریچ - ایسکو خیلی هماهنگن (sm51)

دلت با من (sm137)

mohammad
11-03-2014, 12:44 PM
همه گلها با همه کیفیت ها تو این سایت

پایین ترین حجمش 40 مگه(sm120)

vahid
11-03-2014, 12:44 PM
اسمیر بگوویچ هم سنش بالاس اینده نگری نمیبینم ولی خیلی خوبه(sm51)
شاید رفت(sm172)وقتی از 9 سالگی تو رئال باشی و هو بشی(sm54)خدایی رئال هوادارای خوبی نداره اصلا بلد نیستن هواداری کنن پارسال جرارد حسرت بیست و چندساله تو قهرمانی لیورپول رو یه سال اضافه کرد ولی هنوز میپرستنش ایکر رو که رو گلایی که خورده مقصر اصلی هم نبوده هو میکنن(sm25)

پرز بخواد یکی رو رد کنه، رد می کنه... فکر می کنم امسال نوبت ایکره (sm25) طرفدارا هم سر جای خودشون (sm25) وثوق (sm98)(sm172)

mohammad
11-03-2014, 12:46 PM
پرز بخواد یکی رو رد کنه، رد می کنه... فکر می کنم امسال نوبت ایکره (sm25) طرفدارا هم سر جای خودشون (sm25) وثوق (sm98)(sm172)

وثوق استدلالش مسخرس(sm120)

گایزکا مندیتا : رئالی ها به اسطوره هایشان پشت می کنند

هافبک سابق بارسلونا و اسطوره والنسیا می گوید که رئالی ها به اسطوره هایشان پشت می کنند وآن ها را به زور از باشگاه خارج می کنند
او میگوید :متاسفانه این مادرید است .رائول،گوتی ومورینتس هم به این سرنوشت دچار شدند و حالا نوبت کاسیاس است بخشی از رسانه ها طرفدار شما هستند و بخشی دیگر می خواهند شما را از باشگاه بیرون کنند بنابراین هر اشتباه بیش از حد بزرگ نشان داده می شود(sm81)

MaMaTiR
اینو که میدونم

میگه بگوویچ رو میخوان برا اون گفتم(sm70)

mohammad
اینو که میدونم

میگه بگوویچ رو میخوان برا اون گفتم(sm70)
ایکر یحتمل اخر فصل جدا میشه(sm172)

vahid
11-03-2014, 12:47 PM
دلت با من (sm137)

ولی تو بازی های سنگین به خاطر نداشتن بازیکن تخریبی یحتمل میرینیم (sm137)

MaMaTiR
ایکر یحتمل اخر فصل جدا میشه(sm172)خو ناواس رو اوردن برا اینده دیگه

بگوویچ بیاد اون چی میشه

vahid
پایین ترین حجمش 40 مگه(sm120)

من بالاترینُ دانلود می کنم، تو اومدی سراغ پایین ترین؟ (sm120)

mohammad
11-03-2014, 12:48 PM
ولی تو بازی های سنگین به خاطر نداشتن بازیکن تخریبی یحتمل میرینیم (sm137)

بایرن 4 تا داره--الونسو-شوان اشتایگر-خاوی مارتینز-تیاگو الکانترا(sm25)

vahid
11-03-2014, 12:48 PM
وثوق استدلالش مسخرس(sm120)

گایزکا مندیتا : رئالی ها به اسطوره هایشان پشت می کنند

هافبک سابق بارسلونا و اسطوره والنسیا می گوید که رئالی ها به اسطوره هایشان پشت می کنند وآن ها را به زور از باشگاه خارج می کنند
او میگوید :متاسفانه این مادرید است .رائول،گوتی ومورینتس هم به این سرنوشت دچار شدند و حالا نوبت کاسیاس است بخشی از رسانه ها طرفدار شما هستند و بخشی دیگر می خواهند شما را از باشگاه بیرون کنند بنابراین هر اشتباه بیش از حد بزرگ نشان داده می شود(sm81)

(sm25)

mohammad
11-03-2014, 12:49 PM
خو ناواس رو اوردن برا اینده دیگه

بگوویچ بیاد اون چی میشه

خو مگه میشه با 1 دروازبان تیمو ببندی(sm98) بگوویچ میاد کنار ناواس دیگه رقابت میکنه(sm98)

vahid
11-03-2014, 12:49 PM
بایرن 4 تا داره--الونسو-شوان اشتایگر-خاوی مارتینز-تیاگو الکانترا(sm25)

فقط آلونسو و شاید مارتینز قدرت تخریبی دارن... شواینی تفاوت زیادی با کروس نداره... تیاگو که اصلا دفاعی نیست

mohammad
11-03-2014, 12:50 PM
فقط آلونسو و شاید مارتینز قدرت تخریبی دارن... شواینی تفاوت زیادی با کروس نداره... تیاگو که اصلا دفاعی نیست

(sm77)

میتونه تو این پست بازی کنه تیاگو
ولی خاوی مارتینز رو میزاره دفاع وسط(sm120)
ژابی هم رو گلی که از دورتموند خوردن مقصر بود نتونست پرس کنه رو پای اوبامیانگ همینطوری با سرعت کم دوید(sm120)

MaMaTiR
11-03-2014, 12:51 PM
خو مگه میشه با 1 دروازبان تیمو ببندی(sm98) بگوویچ میاد کنار ناواس دیگه رقابت میکنه(sm98)با 1 دروازه بان نه اما 2تا دروازه بان تو این سطح هم نه

mohammad
11-03-2014, 12:51 PM
فک کنم لوکا سیلوا ژانویه میاد جای خدیرا
میخواد بره ارسنال(sm98)

MaMaTiR
11-03-2014, 12:52 PM
خدیرا رو امسال بازی نداد اصن

لوکا سیلوا برا کجاست؟

mohammad
با 1 دروازه بان نه اما 2تا دروازه بان تو این سطح هم نه

بگوویچ حرف نداره(sm118) عالیه(sm118)قد بلند دستای کشیده رفلکس ها سریع(sm118)ناواس قدش کوتاس(sm25)

از پرز بعید نی شاید رفت نویر رو خرید(sm120)

mohammad
خدیرا رو امسال بازی نداد اصن

لوکا سیلوا برا کجاست؟

کرزیرو یا سانتوس دقیق نمیدونم(sm120)

MaMaTiR
11-03-2014, 12:53 PM
بگوویچ حرف نداره(sm118) عالیه(sm118)قد بلند دستای کشیده رفلکس ها سریع(sm118)ناواس قدش کوتاس(sm25)

از پرز بعید نی شاید رفت نویر رو خرید(sm120)امکان نداره بایرن ی بازیکن رو بخواد تیمی بتونه بگیرتش
(sm70)

MaMaTiR
11-03-2014, 12:53 PM
کرزیرو یا سانتوس دقیق نمیدونم(sm120)
این برزیلیا هم هر 100 تاشون تو دفاع یکی خوب درمیاد(sm120)

mohammad
11-03-2014, 12:55 PM
امکان نداره بایرن ی بازیکن رو بخواد تیمی بتونه بگیرتش
(sm70)

این پرزه اگه خریت نکنه الان میتونه روبن و ریبری هم بخره(sm120) کروس مصداق بارز این ادعاس(sm120)

mohammad
11-03-2014, 12:56 PM
این برزیلیا هم هر 100 تاشون تو دفاع یکی خوب درمیاد(sm120)

بهترین هافبک دفاعی های تاریخ
لوتار ماتئوس- کاپیتان فرناندو ردوندو(sm50)

vahid
(sm77)

میتونه تو این پست بازی کنه تیاگو
ولی خاوی مارتینز رو میزاره دفاع وسط(sm120)
ژابی هم رو گلی که از دورتموند خوردن مقصر بود نتونست پرس کنه رو پای اوبامیانگ همینطوری با سرعت کم دوید(sm120)

کی میخوای به حرفای من ایمان بیاری؟ (sm120)

شواینی نهایت در حد مودریچ میتونه پرس و دفاع کنه.... تیاگو ذاتا هافبک وسطه که میتونه هجومی هم بازی کنه....

آلونسو نباید توقع داشته باشی تو کورس اونم با اوبامیانگ بتونه پیروز بشه... ولی اگه درست ازش استفاده بشه، پشتش هم دفاع محکم باشه، بهترینه

mohammad
شانس اوردیم لوییز گوستاوو رو نخریدیم(sm120)

MaMaTiR
این پرزه اگه خریت نکنه الان میتونه روبن و ریبری هم بخره(sm120) کروس مصداق بارز این ادعاس(sm120)گفتم بخواد

کروس رو میخواستن بدن بره

من ندیدم بایرن تا الان بازیکنی داشته باشه که بخوادش و تیم دیگه اونو بگیره

MaMaTiR
11-03-2014, 12:58 PM
بهترین هافبک دفاعی های تاریخ
لوتار ماتئوس- کاپیتان فرناندو ردوندو(sm50)
لاسانا دیارا(sm70)

mohammad
11-03-2014, 01:00 PM
گفتم بخواد

کروس رو میخواستن بدن بره

من ندیدم بایرن تا الان بازیکنی داشته باشه که بخوادش و تیم دیگه اونو بگیره

کروس رو میخواستن خود رومنیگه گفت ولی این بار خود کروس نخواست بمونه(sm98)
بستگی داره... اره مدیرای کاربلدی داره ولی مثلا نیمارو نتونستن بگیرن (sm120)اما خاوی مارتینز رو از چنگ رئال و بارسا دراوردن یا بن عطیه(sm120)
تا وقتی خود بازیکن نخواد هیچ تیمی نمیتونه بخره(sm120)

mohammad
11-03-2014, 01:00 PM
لاسانا دیارا(sm70)

شماره 10 رئال(sm120)

MaMaTiR
11-03-2014, 01:01 PM
کروس رو میخواستن خود رومنیگه گفت ولی این بار خود کروس نخواست بمونه(sm98)
بستگی داره... اره مدیرای کاربلدی داره ولی مثلا نیمارو نتونستن بگیرن (sm120)اما خاوی مارتینز رو از چنگ رئال و بارسا دراوردن یا بن عطیه(sm120)
تا وقتی خود بازیکن نخواد هیچ تیمی نمیتونه بخره(sm120)
کروس از پارسال میگفتن میخوان بدنش منچستر

تیز کردن برا رویس(sm2)

من منظورم بازیکنایی هست که تو تیمشونن

MaMaTiR
11-03-2014, 01:02 PM
شماره 10 رئال(sm120)واقعا عالــــــــــی ریده بود(sm120)

mohammad
11-03-2014, 01:03 PM
کروس از پارسال میگفتن میخوان بدنش منچستر

تیز کردن برا رویس(sm2)

من منظورم بازیکنایی هست که تو تیمشونن
کروس از موقعی که به نیمکت نشینی اعتراض کرد میگفتن قصد جدا شدن از باشگاه رو داره
اره بایرن باشگاه فروشنده نیست خریداره(sm3)

رویس نمیره(sm98)اگه بره هوادارای دورتموند همه جنایتکار میشن(sm120)
یحتمل میره انگلیس(sm98)

MaMaTiR
11-03-2014, 01:04 PM
کروس از موقعی که به نیمکت نشینی اعتراض کرد میگفتن قصد جدا شدن از باشگاه رو داره
اره بایرن باشگاه فروشنده نیست خریداره(sm3)

رویس نمیره(sm98)اگه بره هوادارای دورتموند همه جنایتکار میشن(sm120)
یحتمل میره انگلیس(sm98)حیف که رئال جا نداره(sm120)

mohammad
11-03-2014, 01:11 PM
حیف که رئال جا نداره(sm120)

از پرز بعید نی
تو تابستون با مدیربرنامه هاش چندجلسه داشت میگفتن این فصل که تموم بشه میاد
مدیربرنامش با تونی کروس مشترکه(sm120)

mohammad
11-03-2014, 01:12 PM
آمار خدیرا در رئال مادرید :
150 بازی 106 برد 23 مساوی 21 باخت
9 گل + 6 عنوان (sm2)

MaMaTiR
11-03-2014, 01:13 PM
آمار خدیرا در رئال مادرید :
150 بازی 106 برد 23 مساوی 21 باخت
9 گل + 6 عنوان (sm2)برا نوه و نتیجه هاشم بسه(sm2)

MaMaTiR
11-03-2014, 01:13 PM
از پرز بعید نی
تو تابستون با مدیربرنامه هاش چندجلسه داشت میگفتن این فصل که تموم بشه میاد
مدیربرنامش با تونی کروس مشترکه(sm120)
بیاد کجا بزاره اینو(sm2)یهو دیدی ایسکو رو فروختن(sm30)

mohammad
11-03-2014, 01:15 PM
بیاد کجا بزاره اینو(sm2)یهو دیدی ایسکو رو فروختن(sm30)

احتمال فروش رونالدو بیشتر از ایسکوس دیگه تخم اینکارو نداره ایسکو خیلی محبوبه تو رئال و اسپانیا

MaMaTiR
11-03-2014, 01:16 PM
احتمال فروش رونالدو بیشتر از ایسکوس دیگه تخم اینکارو نداره ایسکو خیلی محبوبه تو رئال و اسپانیااز ردندو محبوبتره؟(sm120)

mohammad
11-03-2014, 01:20 PM
از ردندو محبوبتره؟(sm120)
ردوندو جز 6 بازیکن محبوب تاریخ رئاله(sm70)قابل مقایسه نیست(sm120)

ردوندو تنها کسیه که هوادارا بخاطر نفروختنش تظاهرات کردن تو مادرید(sm50)با گریه هم رفت اونم مثه اوزیل بزور فروختن(sm81)تازه ردوندو کاپیتان تیم بود(sm50)

MaMaTiR
11-03-2014, 01:21 PM
ردوندو جز 6 بازیکن محبوب تاریخ رئاله(sm70)قابل مقایسه نیست(sm120)

ردوندو تنها کسیه که هوادارا بخاطر نفروختنش تظاهرات کردن تو مادرید(sm50)با گریه هم رفت اونم مثه اوزیل بزور فروختن(sm81)تازه ردوندو کاپیتان تیم بود(sm50)منظورم دقیقا همین بود دیگه(sm70)

میگم باید بین ک*خلی پرز و محبوبیت طرف، ببینی کدوم سنگینتره(sm120)

mohammad
11-03-2014, 01:25 PM
منظورم دقیقا همین بود دیگه(sm70)

میگم باید بین ک*خلی پرز و محبوبیت طرف، ببینی کدوم سنگینتره(sm120)

ردوندو هم پرز فروخت بخاطر اینکه تو کاندیداتوری باشگاه به عنوان کاپیتان از سانز مدیرعامل اون زمان حمایت کرده بود(sm50)
به هر حال پرزه یه دفاع دیدی ژانویه رونالدو رو فروخت(sm120)

mohammad
11-03-2014, 01:25 PM
نیکولاس انلکا(sm2)

پاريس سنت ژرمن
ارسنال
رئال مادريد
پاريس سنت ژرمن
ليورپول
منچستر سيتي
فنر باغچه
بولتون
چلسي
شانگهاي
يوونتوس
وست برومويچ
مومباي سيتي

MaMaTiR
11-03-2014, 01:26 PM
نیکولاس انلکا(sm2)

پاريس سنت ژرمن
ارسنال
رئال مادريد
پاريس سنت ژرمن
ليورپول
منچستر سيتي
فنر باغچه
بولتون
چلسي
شانگهاي
يوونتوس
وست برومويچ
مومباي سيتيرفته هند؟(sm77)(sm2)

MaMaTiR
11-03-2014, 01:27 PM
ردوندو هم پرز فروخت بخاطر اینکه تو کاندیداتوری باشگاه به عنوان کاپیتان از سانز مدیرعامل اون زمان حمایت کرده بود(sm50)
به هر حال پرزه یه دفاع دیدی ژانویه رونالدو رو فروخت(sm120)(sm120)

mohammad
رفته هند؟(sm77)(sm2)

همه رفتن هند از دلپیرو گرفته تا ترزگه و رابرت پیرس(sm120)

mohammad
هر چند که کریم بنزما یک هافبک هجومی نیست اما آمار پاس گلهایش با بازیکنی مثل آندرس اینیستا برابری می کند.
از سال 2009 تا کنون هر دویشان 40 پاس گل در بازیهای لیگ داده اند.(sm59)

MaMaTiR
11-03-2014, 01:28 PM
همه رفتن هند از دلپیرو گرفته تا ترزگه و رابرت پیرس(sm120)لیگ فسیلها باید بزارن اسمشو(sm120)

MaMaTiR
11-03-2014, 01:29 PM
رئال ی مهاجم نوک درست حسابی میخواد(sm25)

vahid
11-03-2014, 10:03 PM
رئال ی مهاجم نوک درست حسابی میخواد(sm25)

بنز تو همین فرم باشه، بهتر از خودش نیست (sm118)

MaMaTiR
11-03-2014, 10:50 PM
بنز تو همین فرم باشه، بهتر از خودش نیست (sm118)اگه اجازه بدی قانع نشم(sm70)

vahid
11-03-2014, 11:06 PM
اگه اجازه بدی قانع نشم(sm70)

میل خودته (sm120)

MaMaTiR
11-03-2014, 11:07 PM
میل خودته (sm120)حالا برو ی مهاجم بخر(sm120)

vahid
11-03-2014, 11:09 PM
حالا برو ی مهاجم بخر(sm120)

لازم نداریم (sm120)

MaMaTiR
11-03-2014, 11:11 PM
همون چیچاریتو جواب میده(sm74)(sm2)

vahid
11-03-2014, 11:12 PM
همون چیچاریتو جواب میده(sm74)(sm2)

به عنوان نیمکت بنز خیلی هم خوبه (sm68)

MaMaTiR
11-03-2014, 11:14 PM
منم میگم جواب میده دیگه(sm120)

باید ی لامبورگینی بگیرن این بنز رو بزارن ذخیره(sm30)

جدا از شوخی خوب کار کرده بنزما اما بعضی وقتا خیلی رو مخه(sm59)

Catman
11-04-2014, 01:35 AM
تو نظرسنجی بهترین بازیکن 3 دهه کریس رونالدو بالاتر از زیدان و مارادونا قرار گرفته تو ایران

(sm2)(sm2)

vahid
11-04-2014, 01:41 AM
تو نظرسنجی بهترین بازیکن 3 دهه کریس رونالدو بالاتر از زیدان و مارادونا قرار گرفته تو ایران

(sm2)(sm2)

تا همین پارسال هم مسی بالاتر از زیدان و مارادونا قرار میگرفت (sm2) (sm2)

Catman
11-04-2014, 01:43 AM
تا همین پارسال هم مسی بالاتر از زیدان و مارادونا قرار میگرفت (sm2) (sm2)

ریدند (sm2)(sm2)

vahid
11-04-2014, 11:52 PM

(sm2)(sm2)(sm2)

vahid
11-04-2014, 11:53 PM
اینم توضیحش: (sm120)

کریستیانو به مناسبت یک ساله شدن مارک اختصاصی لباس زیر خودش یک کیک با عکس شورت محصول تولیدی خودش را برید.

vahid
11-04-2014, 11:54 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]رئال: کاسیاس، راموس، واران، مارسلو، آربلوا، خامس رودریگز، کروس، ایسکو، مودریچ، رونالدو، بنزما

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]لیورپول: مینیوله، اسکرتل، مانکیو، مورنو، توره، آلن، لالانا، لوکاس لیوا، امره جان، مارکوویچ، بورینی

vahid
11-04-2014, 11:55 PM
کاسياس: هيچگاه به ترک رئال فکر نکردم
ايکر کاسياس، کاپيتان رئال مادريد عنوان کرد که هيچگاه به ترک رئال فکر نکرده است.

به گزارش "ورزش سه"، کاسیاس در مصاحبه با گاردین، عنوان کرد که هیچگاه به ترک رئال فکر نکرده و علاقه ای به این کار ندارد.

آینده شما در رئال و تیم ملی اسپانیا

در تیم ملی می خواهم حداقل تا یورو 2016 بازی کنم و پس از آن باید ببینیم چه اتفاقاتی خواهد افتاد. در رئال اما می توانم تا 40 سالگی هم دروازه بانی کنم. این یک مساله غیرمعمول برای دروازه بان ها نیست. میشل پرودروم تا 38 سالگی برای بنفیکا بازی می کرد. بوفون همین الان 37 ساله است. الیور کان هم تا 39 سالگی در بالاترین سطح حضور داشت. اگر ذهن و بدن یاری کنند، تا 40 سالگی هم می توان دروازه بان تیم بزرگی همچون رئال بود.

شایعاتی مبنی بر ترک رئال

همیشه این شایعات وجود دارند اما با توجه به همه آنها می بینید که من همچنان در رئال حضور دارم.هیچگاه فرصت فکر کردن به ترک رئال را نداشته ام. علاقه ای هم به این کار ندارم.در طول دوران حضورم در این تیم به هر رئیسی که به رئال آمده گفته ام که اگر مرا نمی خواهید کافی است بصورت صریح به خود من بگویید.در هر صورت هنوز در رئال هستم و دوست دارم در این تیم به فوتبالم خاتمه دهم.

مشکلات اخیر با هواداران رئال

این مساله را فراموش کرده ام. درک می کنم که همیشه هوادارانی وجود دارند که با شما موافق نیستند اما من اکثر اوقات چیزی جز خوبی از هوادارانمان ندیده ام.آنها همیشه پشتیبان من بوده اند. وظیفه من این است که به قدری خوب باشم که بتوانم همواره اطمینان آنها را به خودم حفظ کنم.

لیورپول

بازی با این تیم هرگز ساده نیست.آنها در بازی امشب موظف به پیروزی در مقابل ما هستند تا همچنان به صعود امیدوار باشند.به همین دلیل بازی بزرگی را شاهد خواهیم بو

vahid
11-05-2014, 02:05 PM
متخصص تغذیه ای که بنزما در این تابستان استخدام کرد را نباید نادیده گرفت. او باعث شد که بدن کریم ورزیده شود و این امر نتیجه بی نظیری داشت. بازیکن فرانسوی در بهترین روزهای دوران فوتبالش است. او در جمع سه مهاجم برتر جهان در حال حاضر قرار دارد و نمی خواهد از سطح فعلی جدا شود. برنابئو او را تشویق می کند و به او امیدوار شده است. کیفیت بی نظیری که او در بازیها نشان داده و تلاش برای کمک به تیم باعث می شود که هم تیمی هایش هم کنار او بهتر بازی کنند. در رختکن همه شیفته کریم و لبخند همیشگی او که از زمان پیوستنش به رئال از او جدا نشده هستند. فصل طولانی است و باید دید تا آخر سال چه می شود اما در حال حاضر هیچ مهاجمی بهتر از بنزما نیست.
آنتونیو رومرو

نمیدونستم اینو (sm171)

vahid
11-05-2014, 02:09 PM

کریم به نظر من هنوز 100 درصد نیست... وقتی کریم فصل 12-2011 رو مرور میکنم، کاملا یقین پیدا می کنم که در حال حاضر کریم نهایتش با ارفاق 90 درصد اون کریمه... بنز توانش بیشتر از ایناس (sm178)

HASSAN
11-05-2014, 03:07 PM
10 بازیکنی که بیشترین پاس دقیق رو در این فصل لالیگا داده اند و درصد پاس صحیحشون(sm120)

ایارامندی=کروس=ژاوی(sm120)

mohammad
11-05-2014, 03:19 PM
البته همش پاس رو به عقب به راموس و په په و کاسیاسه واسه همین 93 درصدش صحیحه(sm2)
اون 7 درصد باقی مونده هم سوتی داد مهاجمهای حریف گرفتن(sm2)

HASSAN
11-05-2014, 03:25 PM
البته همش پاس رو به عقب به راموس و په په و کاسیاسه واسه همین 93 درصدش صحیحه(sm2)
اون 7 درصد باقی مونده هم سوتی داد مهاجمهای حریف گرفتن(sm2)

(sm30)(sm2)

vahid
11-05-2014, 10:10 PM
در حیرتم از فرمول مصدومیت بیل که هیچوقت کشف نشد (sm25)

یه بازی صحیح و سالم میاد، گل هم میزنه، صحیح و سالم از زمین میره بیرون، یه دفعه قبل از بازی بعد میگن چند هفته مصدومه (sm25)(sm54)

حداقل نشد یه بار توی زمین مصدومیتشُ ببینیم (sm172)(sm54)(sm25)(sm178)(sm1)(sm27)

HASSAN
11-05-2014, 10:59 PM
کاریکاتور روز(sm120)

HASSAN
11-05-2014, 11:03 PM
مجله آمریکایی هاولر در طرح هایی ویژه ، تصور کرده است که در صورتی که ستارگانی مثل لیونل مسی، کریستیانو رونالدو، لوئیز سوارز ، نیمار، وین رونی و استیون جرارد ۴۰ سال پیش یعنی در دهه ۱۹۷۰ میلادی زندگی می کردند ، باید چه تیپ و ظاهری را انتخاب می کردند. . . تیپ های مرسوم جوانان در آن زمان را سیبیل و موهایی که پشتشان بلند بود تشکیل می دادند.(sm2)

vahid
11-05-2014, 11:56 PM
(sm120)

HASSAN
11-06-2014, 01:50 AM
کاریکاتور روز(sm120)

شکسته شد بالاخره(sm120)

vahid
11-07-2014, 12:04 AM
رئالي ها با کفش طلاي رونالدو (عکس)
روز گذشته در مراسمي ويژه در مادريد، کريستيانو رونالدو سومين کفش طلاي خود را از دستان فلورنتينو پرز رئيس باشگاه رئال مادريد دريافت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، در ابتدای تمرین امروز صبح رئال مادرید، اتفاق جالبی رخ داد. کریس رونالدو به منظور تشکر از هم تیمی های خود که به وی برای دستیابی به کفش طلای اروپا کمک کرده بودند، در حالیکه کفش طلای خود را در دست داشت همراه آنها عکسی به یادگار گرفت و به نوعی این افتخار را با آنها تقسیم کرد.

vahid
11-07-2014, 12:05 AM
شکسته شد بالاخره(sm120)

شکسته نشد... بهش رسیدن (sm120)

vahid
11-07-2014, 07:17 PM

MaMaTiR
11-08-2014, 11:47 PM
بیل بیل میزنه(sm120)

HO33E!N
11-11-2014, 01:18 PM
به گزارش مارکا، آنچلوتی که یک فصل و نیم است که در تیم مادریدی مربیگری می کند از تجربیاتش در این تیم به شبکه اوندا سروی صحبت کرد. کارلتو در مورد جو رختکن تیمش چنین گقت: "اینجا حرفه‌ای‌گری در سطح بالایی قرار دارد. پوشیدن پیراهن رئال مادرید به تنهایی برای حرفه‌ای بودن در شما انگیزه و احساس مسئولیت ایجاد می‌کند. این رئال مادرید، متعهد‌ترین تیمی است که تاکنون تمرینش داده‌ام. من هرگز در این تیم مجبور نشده‌ام با بازیکنی درگیر شوم یا اینکه بخواهم برای افزایش تلاش‌هایش انگیزه دهم."
آنچلوتی سپس به فروش آنخل دی ماریا در تابستان به باشگاه منچستر یونایتد اشاره کرد و گفت: "مردم قبل از گفتن اینکه هامس رودریگز می‌تواند پا در جای پای دی‌ماریا بگذارد دوباره فکر کنند، چون این دو بازیکنانی متفاوت هستند. دی‌ماریا با انرژی که داشت می‌توانست بازی را دگرگون کند اما گاهی اوقات کنترلش را هم از دست می‌داد و پاس‌های مهمی را به مقصد نمی‌رساند."

HO33E!N
11-12-2014, 10:23 PM
به گزارش DailyMail، در روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر معاوضه گرت بیل و آنخل دی ماریا(sm77)(sm2) در رسانه های انگلیسی شنیده می شد که موجب تعجب همگان گردید.

در همین رابطه دیوید ماناسه یکی از وکیلان بیل در مصاحبه CalcioMercato گفت:
"مزخرف است. هر گونه شایعه در مورد معاوضه دو بازیکن مزخرف محض است. این موضوع اصلا صحت ندارد که بیل دوست دارد به لیگ برتر برگردد. همه چیز در مادرید خوب پیش می رود و او می خواهد به پوشیدن لباس رئال مادرید ادامه دهد."

MaMaTiR
11-12-2014, 11:26 PM
بیل رو میفروشن ولی دیماریا قرار نیست بیاد

تتلو میخرن(sm120)

vahid
11-13-2014, 01:29 AM
(sm118)

vahid
11-13-2014, 01:52 PM
وثوق از دی ماریا رسیدی به راموس؟ (sm120)

vahid
11-16-2014, 01:11 AM
ایسکو (sm127) ترکونده امشب (sm118)

HASSAN
11-26-2014, 01:19 AM
شکسته نشد... بهش رسیدن (sm120)

حالا چی؟(sm2)

Rmin
11-26-2014, 03:50 PM
بچه ها امشب میخوام رو ریال شرط ببندم 300 تومن
نظر همتونو میخوام : میبره حتما ؟
«ناموسا» بی تعصب نظر بدید 300 تومن تمام داراییمه (sm81)

Rmin
11-26-2014, 06:11 PM
کمک به مردم در شرط بندی از صفات بارز رونالدو بوده همیشه
نامردا خوب یه حرفی فوحشی چیزی بگید دیگه

Rmin
11-26-2014, 08:38 PM
(sm81)کصافطططططا

HO33E!N
11-26-2014, 08:42 PM
کمک به مردم در شرط بندی از صفات بارز رونالدو بوده همیشه
نامردا خوب یه حرفی فوحشی چیزی بگید دیگه

میبره ولی اگر بازی براشون مهم نباشه و نخوان بازی کنن احتمال به فنا رفتنت وجود داره(sm120)

یه نکته هم بگم یه مقاله خوندم در مورد همین بازیای کم اهمیت که برد و باخت و مساوی تاثیری نداره برا یه تیم بزرگ
احتمال زد و بند وجود داره برای سود بنگاه های شرط بندی

در کل رئال بازی امشبُ میبره ولی یه درصد جزئی برای شکستن کمرت در نظر بگیر(sm120)

Rmin
11-26-2014, 08:48 PM
میبره ولی اگر بازی براشون مهم نباشه و نخوان بازی کنن احتمال به فنا رفتنت وجود داره(sm120)

یه نکته هم بگم یه مقاله خوندم در مورد همین بازیای کم اهمیت که برد و باخت و مساوی تاثیری نداره برا یه تیم بزرگ
احتمال زد و بند وجود داره برای سود بنگاه های شرط بندی

در کل رئال بازی امشبُ میبره ولی یه درصد جزئی برای شکستن کمرت در نظر بگیر(sm120)

منم از همین میترستم وگرنه میتونه راحت پودرش کنه رئال الان
ترکیبو چقدر قبل بازی اعلام میکنن؟

vahid
12-23-2014, 01:46 PM
چند ساله کسی اینجا پست نذاشته؟ (sm120)

کلا ما رئالی ها جماعت باحالی هستیما... تا چند سال پیش که وضعمون اونطور بود، هر روز نفری 20 تا پست میذاشتیم... الان که تیممون تو اوجه دریغ از هفته ای یه پست (sm2)

vahid
12-23-2014, 01:46 PM
فرگوسن: مورينيو شبيه جورج کلوني است
سرالکس فرگوسن، سرمربي سابق منچستريونايتد، معتقد است اينکه ژوزه مورينيو علاوه بر دستاوردهاي فراوان در ‏دوران مربيگري، تا اين اندازه خوش تيپ است و مي تواند به 5 زبان صحبت کند، چندان عادلانه نيست!‏

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو در طول دوران مربیگری اش، به افتخارات زیادی از جمله دو قهرمانی در ‏چمپیونزلیگ رسید و فرگوسن که رابطه خوبی با این مربی پرتغالی دارد، او را به خاطر موفقیت هایش مورد ستایش ‏قرار داد.‏
او در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی گفت:" واقعا عادلانه نیست. او خوش تیپ است، موهایش شبیه جورج کلونی شده ‏است. فکر می کنم او یک الگوی فوق العاده است. او می تواند به 5 زبان صحبت کند؛ شاید هم بیشتر. ‏‎
او مترجم بابی رابسون بود و با او به بارسا رفت و زیر نظر لوئیس فان خال هم کار کرد. او دائما در حال یادگیری است. ‏او مصمم بود که مربی شود. او هرگز فوتبال بازی نکرد و فکر می کنید چند رئیس باشگاه پیدا می شوند به یک مربی که ‏هرگز بازی نکرده، کار بدهند؟ هیچی. اما او کارش را انجام داد. ‏
او به پرتغال رفت و کارش را با تیم های کوچک آغاز کرد. سپس به پورتو رفت و با این تیم قهرمان لیگ، جام یوفا و ‏چمپیونزلیگ شد. به چلسی رفت و لیگ برتر را برد؛ بعد به اینتر رفت. این یک الگو برای همه است؛ برای کسانی که می ‏خواهند خوب کار کنند. اگر می خواهید موفق شوید، نباید اجازه بدهید موانع سد راهتان شوند."‏

vahid
12-23-2014, 01:49 PM
دهن لق الدنگ
جای اینکه قبل هر بازی 20 تا اس بدی، آیه یاس بخونی... بیا 4 تا پست بذار تو تاپیکت (sm120)

vahid
12-23-2014, 01:50 PM
وثوق هم اکنون آنلاین است (sm120)

HO33E!N
12-23-2014, 04:37 PM
وثوق هم اکنون آنلاین است (sm120)

(sm2)

HO33E!N
12-23-2014, 04:48 PM
چند تا خبر بذاریم به خاطر وحید(sm120)

HO33E!N
12-23-2014, 04:48 PM
به گزارش Football espana و به نقل از AS، سرمربی تیم منچستریونایتد فشار را بر روی مدیران باشگاه برای به خدمت گرفتن گرت بیل بیشتر کرده است.
طبق گزارشات منتشر شده در بریتانیا، با این که مادرید هیچ تمایلی به فروش این بازیکن ندارد اما قرمزها به طور جدی در ژانویه او را دنبال می کنند و می خواهند هر طور که شده تیم اسپانیایی را راضی کنند. اما موضوعی که مهم است این است که رقم آزادسازی این بازیکن 1 میلیارد یورو می باشد و مادرید به طور جدی به این بازیکن دل بسته است و به راحتی او را از دست نخواهد داد. رسانه ها در اسپانیا می گویند که خود بازیکن نیز در اسپانیا از شرایطش راضی است و در حال حاضر در حال یادگیری زبان اسپانیایی می باشد.
با این حال فن خال هنوز اعتقاد دارد که تیمش با چلسی و سیتی فاصله دارد و برای رقابت با آن ها به سه تا چهار بازیکن ستاره دیگر نیاز دارد.

HO33E!N
12-23-2014, 04:49 PM
سرمربی سابق تیم های بایرن مونیخ و رئال مادرید اعتقاد دارد که بهترین مقصد برای ستاره دورتموند، سانتیاگو برنابئو است.به گزارش سایت گل، یوپ هاینکس ایمان دارد که رویس عملکرد بهتری در رئال مادرید نسبت به بایرن مونیخ خواهد داشت.
دو تیم بایرن و رئال می توانند در پایان فصل این ستاره 25 ساله را با پرداخت مبلغ 25 میلیون یورو به خدمت بگیرند. با توجه به وضعیت بد دورتموند در جدول، بسیار محتمل به نظر می رسد که رویس در پایان فصل این تیم را ترک کند و به یکی از دو تیم رئال یا بایرن مونیخ بپیوندد.
هاینکس در این مورد گفت: "من به او پیشنهاد می کنم که به اسپانیا برود و در آلمان نماند. مهم این است که رویس واقعا می خواهد در کجا بازی کند؟ اگر دورتموند بخواهد او را 25 میلیون یورو بفروشد پس خیلی از تیم های دنیا به دنبال او خواهند آمد. ولی باز هم به او توصیه می کنم که به لالیگا برود."
اخیرا مارکو رویس به خاطر رانندگی کردن بدون داشتن گواهینامه، 540 هزار یورو جریمه شده است و هاینکس در این مورد گفت: " هیچ بهانه ای پذیرفتنی نیست. کار وی قابل درک نبود. امیدوارم که دیگر این مشکلات پیش نیاید."

HO33E!N
12-23-2014, 04:49 PM
سرالکس فرگوسن در صحبت های اخیر خود ضمن حمایت از لوییس فن خال، از بازگشت دوباره وین رونی به فرم اصلی خود تمجید کرده است و البته مایک کریک را بهترین هافبک مرکزی انگلستان دانسته است. به گزارش گاردین، منچستریونایتد هم اکنون با قرار گرفتن در جایگاه سوم جدول لیگ برتر انگلستان و درپیش گرفتنِ روندی مثبت به دنبال آن است که خاطرات بدِ پس از دوران سلطنت فرگوسن را از خاطر همگان پاک کند. سرالکس فرگوسن نیز در صحبت های اخیر خود در مورد یونایتد با تمجید از عملکرد کاپیتان این تیم، وین رونی اظهار داشت: "رونی به پرواز کردن بازگشته است؛ رونی همیشه به شما گل می دهد. این موضوع که یک بازیکن گل زن در تیم حضور دارد برای یونایتد بسیار مثمر ثمر است."
اسطوره باشگاه منچستریونایتد در ادامه صحبت های خود در مورد لوییس فن خال، سرمربی جدید شیاطین سرخ افزود: "لوییس فن خال، نمی دانم چگونه می توان از او با توجه به وضعیت مصدومان بهترین نتایج را انتظار داشت. هرچند عملکرد او تا کنون با توجه به بازیکنان مصدوم فوق العاده بوده است، اما یونایتد واقعی را باید پس از بازگشت مصدومان ببینید. چرا که او سرمربی فوق العاده ای است و تا کنون نیز کار خود را به خوبی انجام داده است.
"به دنبال این نیستم که ببینم عملکرد بازیکنانی که او به الدترافورد آورده است چگونه است. چرا که آن ها نیازمند زمان هستند. زمانی که من پاتریس اورا و نمانیا ویدیچ را در ژانویه به باشگاه آوردم، وضعیت چندان خوبی نداشتند. اما پس از گذشت پنج ماه آن ها فهمیدند که باید چگونه برای منچستریونایتد بازی کنند. آن ها فرهنگ و تاریخ باشگاه را درک کردند و این اتفاق برای بازیکنان جدید ما نیز رخ خواهد داد."
فرگوسن در ادامه صحبت های خود مورد ستاره این روزهای خط میانی یونایتد نیز گفت: "یونایتد هم اکنون بازیکنان بسیار خوبی دارد. من فکر می کنم مایکل کریک هم اکنون بهترین هافبک مرکزی انگلستان است. در مورد رابین فن پرسی نیز باید بگویم که شاید جام جهانی کمی از توان او را گرفته باشد و باید او را در نیم فصل دوم رقابت ها ببینیم. اما اطمینان دارم که او نیز به تیم کمک زیادی را خواهد کرد. اما کسی که واقعاً باید چندین امتیاز را مدیون او بدانیم، داوید دخیا است. زمانی که من او را از اتلتیکو به یونایتد آوردم، او هنوز بچه بود. اما حالا او نمایش های فوق العاده ای را از خود بروز می دهد و من واقعاً از اینکه این پسر را به یونایتد آوردم خوشحال و راضی ام."
فرگوسن در ادامه صحبت های خود با کلیر بالدینگ در شبکه بی تی که برای برنامه ویژه روز کریسمس تهیه می شد ادامه داد: "مردم از کاری که من در منچستریونایتد انجام داده ام تفاسیر زیادی را می کنند. من در یونایتد با بازیکنان فوق العاده ای مانند رونی، رونالدو، کانتونا، کین، رابسون، اشمایکل و بسیاری از بازیکنان فوق العاده کار کرده ام. اما اگر بخواهم صادقانه بگویم، من فکر می کنم که موفقیت منچستریونایتد از کلاس 92 ناشی شد. فکر می کنم که این گروه همه چیز را به باشگاه برگرداندند و باعث افتخار باشگاه، هواداران، من، کادر فنی، کادر مدیریتی و البته سربابی چارلتون شدند، کسی که از دوران مت بازبی بود. آن ها تاریخ باشگاه را بازگرداندند و در این باره شکی نیست."

HO33E!N
12-23-2014, 04:51 PM
اینم 3 تا ویدئو کم حجم(sm120)

vahid
12-23-2014, 06:58 PM
وثوق نظرت در حال حاضر درباره کارلتو چیه؟ (sm51)

HO33E!N
12-23-2014, 08:00 PM
وثوق نظرت در حال حاضر درباره کارلتو چیه؟ (sm51)

به خاطر پارسال ممنونش هستیم ولی درباره ی امسال تا آخر فصل صبر میکنیم(sm51)

vahid
12-23-2014, 08:16 PM
به خاطر پارسال ممنونش هستیم ولی درباره ی امسال تا آخر فصل صبر میکنیم(sm51)

نظر شخص من که تا حدودی نسبت بهش عوض شده... خیلی از جاها فراتر از انتظار ظاهر شده (sm10)

HO33E!N
12-23-2014, 10:46 PM
نظر شخص من که تا حدودی نسبت بهش عوض شده... خیلی از جاها فراتر از انتظار ظاهر شده (sm10)

پارسال خاطرات بی نظیری برامون رقم زد ....ولی امسال حداقل تا بازی جام حذفی صب مبکنیم(sm10)

vahid
12-23-2014, 10:54 PM
حسین رو این کلیک کن علی الحساب:

HO33E!N
12-23-2014, 11:15 PM
حسین رو این کلیک کن علی الحساب:

چی بود سو استفاده کردی از سادگیم؟(sm120)

Herzeleid
12-23-2014, 11:17 PM
چی بود سو استفاده کردی از سادگیم؟(sm120)

چشمت روز بد نبینه منم فیت خوردم (sm120)

HO33E!N
12-23-2014, 11:25 PM
چشمت روز بد نبینه منم فیت خوردم (sm120)

(sm2)
چه روزگاری شده از دیروز دون پاشید برا همین کلیک(sm120)

Herzeleid
12-23-2014, 11:29 PM
(sm2)
چه روزگاری شده از دیروز دون پاشید برا همین کلیک(sm120)

قبلنا میگفتن با پنبه سر بردین الان با لینک سر میبرن (sm120)

HO33E!N
12-23-2014, 11:31 PM
هواداران رئال مادرید در پاسخ به این سؤال که آیا باشگاه باید پیشنهاد 150 میلیون یورویی برای گرت بیل را قبول کند یا نه، تقسیم شده اند.این نظر سنجی که صبح امروز توسط وبسایت as طراحی شده بود، 30.000 نفر رأی دهنده داشت. گرت بیل که در تابستان سال 2013 به سانتیاگو برنابئو منتقل شد، و در مجموع 66 بازی برای رئال مادرید انجام داده، 33 گل نیز به ثمر رسانده است (یک گل به ازای دو مسابقه) و در طول 5,196 دقیقه بازی خود، 24 پاس گل نیز ثبت کرده است.
بیل چهار عنوان را تاکنون همراه با باشگاه فتح کرده است: چمپیونزلیگ فصل 2013/14، جام حذفی اسپانیا، سوپرکاپ اروپا و جام باشگاه های جهان. این بازیکن به غیر از سوپرکاپ اروپا که در زادگاهش ولز برگزار شد، موفق به گلزنی شده است. قابل درک است که بیل با بازی در سمت راست کمی به زحمت می افتد، چرا که پست اصلی او وینگ چپ می باشد و در حال حاضر کریستیانو رونالدو در آنجا بازی می کند. با توجه به احتمال انتقال مارکو رویس آلمانی، ممکن است انگیزه جدایی در گرت بیل ایجاد شود.
مبلغ جدایی زود هنگام بازیکن ولزی 1 میلیارد یورو است، و گفته می شود که حتی با وجود پیشنهاد 153 میلیون یورویی شیاطین سرخ، این بازیکن قصد دارد در مقابل پیشنهاد مقاومت کند.

HO33E!N
12-23-2014, 11:35 PM

تیم منتخب بورو اسپرت(sm120)

vahid
12-23-2014, 11:36 PM
لاشیا (sm2)

HO33E!N
12-24-2014, 11:44 PM
به نظر می رسد جرارد پیکه و همسر مشهور کلمبیایی اش بر سر پست لیونل مسی با هم تفاهم لازم را ندارند.به گزارش الموندو، چند روز پیش جرارد پیکه، مدافع وسط تیم فوتبال بارسلونا در صفحه اصلی فیسبوکش یازده بازیکن که برای بازی ویدئویی " Golden Manager " انتخاب کرده بود، به اشتراک گذاشت. این یک محصول شرکتی است که جرارد پیکه آن را تاسیس کرده است.
پیکه پس از قرار دادن این بازی بر روی صفحه اجتماعی خود، پیغامی را از سوی همسرش شکیرا، خواننده معروف و محبوب کلمبیائی دریافت کرد که به نحوه ترکیب او اعتراض کرده بود.
پیکه، لیونل مسی را در سمت راست ترکیبش قرار داده بود. در همین حال همسر مشهورش خطاب به او این گونه نوشت: " عشقم، مسی یک مهاجم است، چرا او را در سمت راست قرار داده ای؟ از خواب بیدار شو!
البته جرارد پیکه در پاسخ به همسرش نوشت: " عزیزم، من خودم می دانم که چه کار دارم انجام می دهم، من نقشه و ایده خود را دارم. منتظر باش و ببین."
به نظر می رسد این دو بر سر هر موضوعی تفاهم داشته باشند، برای انتخاب پست لیونل مسی نمی توانند با یکدیگر کنار بیایند.

(sm120)

HO33E!N
12-24-2014, 11:44 PM
رئال مادريد در حال حاضر به تيمى شكست ناپذير تبديل شده است، پس از قهرمانى در جام باشگاه هاى جهان، در اسپانيا همه از آغاز دورانى جديد در فوتبال توسط رئال مادريد صحبت مى نمايند كه تونى كروس مى تواند نقش مهمى در آن داشته باشد.

رئال مادريد با برد 2:0 مقابل تيم سن لورنزوى بوينس آيرس در فينال جام باشگاه هاى جهان، سال 2014 را با موفقيت فراوان به پايان رساند، پاپ فرانسيسكوس از حاميان اصلى اين تيم آرژانتينى به حساب مى آيد و به همين دليل مطبوعات اسپانيايى اين فينال را به "فينالى خدايى" تشبيه نموده بودند كه قدرت هاى فرازمينى نيز در آن موفق به توقف رئال مادريد نشدند.
با فتح اين جام در مركش، رئال مادريد بعد از قهرمانى در كوپا دل رى، ليگ قرمانان و **** كاپ اروپا، براى چهارمين بار در سال 2014 به مقام قهرمانى دست يافت و "سن ايكر" براى چهارمين بار در سال جارى ميلادى موفق به بالا بردن جامى شد. در واقع مادريدى ها براى اولين بار موفق به قهرمانى در جام باشگاه هاى جهان معروف به “Mundialito”،‌ شدند و به اين ترتيب سال 2014 با كسب چهار عنوان معتبر به موفق ترين و درخشان ترين سال تاريخ 112 ساله باشگاه رئال مادريد تبديل شد.
22 برد متوالى در تمامى رقابت ها از جمله ركوردهاى جالب تيم كارلو آنجلوتى در اين سال به حساب مى آيد كه حتى در زمان آلفردو دى استفانو نيز بى سابقه بوده است، در اين 22 بازى اين تيم موفق به ثمر رساندن 81 گل و دريافت تنها 10 گل شده است. حال پيش از شروع تعطيلات زمستانى نيم فصل، رئال مادريد صدر رقابت هاى لاليگا را بالاتر از بارسلونا از آن خود نموده است. سال 2014 مى تواند آغاز دورانى جديد در رئال مادريد باشد، چون اين تيم از اقتدارى بى نظير و تعادلى مثال زدنى برخوردار است كه پيش از اين در مادريد بى سابقه بوده است.
چنين افتخاراتى را رئال مادريد بى ترديد مديون افكار و ايده هاى كارلو آنجلوتى است كه از يك سال و نيم پيش هدايت مادريدى ها ار عهده دار شده است. مهمترين مشخصه آنجلوتى علاوه بر مسلط بودن بر تاكتيك هاى دفاعى، در نحوه برخورد با ستارگان است، نكته اى كه با توجه به وجود ستارگان فراوان در مادريد مى تواند بسيار مهم باشد.
هنر كارلو آنجلوتى ملقب به "Carletto" در استفاده مناسب از اين ستارگان در لحظه هاى مناسب است، اين سرمربى ايتاليايى به فوق ستاره هاى تهاجمى خود كه تمايلى به شركت در كارهاى دفاعى ندارند، آموخته است كه چگونه در كارهاى دفاعى تيمى مشاركتى موثر نمايند و از مدافعين خود نيز مى خواهد كه در مواقع مورد نياز در كارهاى هجومى حامى خوبى براى ساير بازيكنان باشند. هيچ ابر ستاره اى حتى كريس رونالدو نيز نمى تواند نسبت به چنين قوانينى بى تفاوت باشد و او نيز مى بايست هنر فوتبال خود را قربانى كارهاى تيمى نمايد.
رئال مادريد هنگامى به چنين اقتدارى دست پيدا كرد كه آنجلوتى ساختار خط ميانى خود را در ابتداى اين فصل دچار تغييراتى اساسى نمود. البته با توجه به جدا شدن ناگهانى ژابى آلونسو استراتژيست اصلى تيم در خط ميانى، مصدوميت ادامه دار سامى خديرا و آسيب ديدگى طولانى مدت لوكا مودريچ كارلو آنجلوتى چاره اى به جزء در نظر گرفتن چنين تغييراتى نداشته است. حال در خط ميانى رئال مادريد وى به سه هافبك جوانى اعتماد نموده است كه بيشتر هافبك هاى بازى ساز و تهاجمى به حساب مى آيند، اما مى بايست وظايف دفاعى و كنترل بازى را نيز عهده دار شوند. تونى كروس، رودريگز و ايسكو مثلث ميانى اين روزهاى مادريدى ها را تشكيل مى دهند، تونى كروس به تنهايى به كارگردان و استراتژيست تيم تبديل شده كه با دو بازيكن تكنيكى كنارى خود نقش مهمى در فلسفه دفاعى كارلو آنجلوتى ايفا مى نمايند.

در مادريد همچنان در خصوص چگونگى جذب تونى كروس فاتح جام جهانى، به مبلغ بسيار مناسب 25 ميليون يورو و همچنين چشم پوشى بارسلونا از جذب اين هافبك خوش فكر آلمانى، با توجه به امضاى پيش قرارداد با وى، ابراز تعجب مى شود. چون وى از زمان حضور خود در مادريد علاوه بر تاثير مثبتى كه در تيم داشته موفق به ارسال يازده پاس منجر به گل نيز شده كه گل سرخيو راموس در فينال جام باشگاه ها نيز از جمله آنها بوده است. روزنامه هاى اسپانيايى تقريبا هر هفته مطالبى را در تمجيد از عملكرد تونى كروس به چاپ مى رسانند و به او لقب هايى نظير "Kaiser Kroos" ( قيصر كروس) یا"بهترين نقل و انتقال سال" داده اند.
تونى كروس در اين فصل بر خلاف همه ترديدهاى اوليه، در نقش پست شماره شش و اقتدار دهنده تيم در جلوى خط دفاعى نقش مهمى داشته است. او بازى ساز تيمى مملو از **** استارهاى تهاجمى است و مى تواند ضمانتى براى آغاز دوران اقتدار رئال مادريد بر فوتبال اروپا باشد.
به قلم اليور مايلر از روزنامه زود دويچه تسايتونگ آلمان

HO33E!N
12-24-2014, 11:58 PM

vahid
12-25-2014, 02:26 AM
(sm93)

vahid
12-25-2014, 11:25 AM
بازی بعدیمون:

سه شنبه 9 دی - دوستانه با میلان (sm118)

HO33E!N
12-30-2014, 01:48 PM
حضور اینزاگی در تمرینات

HO33E!N
ستارگان رئال مادرید امشب شب بسیار پر جایزه ای را در دوبی گذراندند.به گزارش AS، مراسم Globe Soccer Awards که هر ساله در کشور امارات برگزار می شود، امشب هم در شهر دوبی و در پایان سال 2014 برگزار شد.
در این مراسم که تیم رئال مادرید مدعی تمام عناوین بود، موفق شد به همه جوایز دست پیدا کند. در بخش بهترین بازیکن، کریستیانو رونالدو به عنوان بازیکن سال 2014 انتخاب شد. در بخش پدیده سال، هامس رودریگز به عنوان پدیده سال 2014 انتخاب شد. در بخش بهترین مربی کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی کهکشانی ها انتخاب شد. در بخش بهترین مدیر عامل فلورنتینو پرز و بهترین تیم، تیم فوتبال رئال مادرید به عنوان برترین های سال 2014 انتخاب شدند.

HO33E!N
کریستیانو رونالدو در مراسم Globe Soccer جایزه بهترین بازیکن سال را از آن خود کرد و بنا به گزارش AS، صحبت هایی را انجام داد."امیدوارم که این نشانه خوبی برای توپ طلا باشد، اما من نگران آن نیستم. افرادی که باید رأی بدهند، قبلاً داده اند. من فقط احساس خوشحالی می کنم که یک عنوان دیگر به خاطر سخت کوشی و فداکاری ام دریافت کردم.
می خواهم از تمام افراد حاضر در رئال مادرید تشکر کنم، بازیکنان، مربی، ما فصل فوق العاده ای داشتیم، چهار عنوان قهرمانی فتح کردیم و یکی از بهترین تیم های دنیا هستیم. برنده شدن این جایزه لذت بزرگی است، و من بسیار افتخار می کنم.
من هیچ فشاری احساس نمی کنم چون چنین چیزهایی به طور طبیعی از راه می رسند، من مجبور نیستم که چیزی را به کسی ثابت کنم، فوتبال من در داخل زمین حرف های مرا می زند. خوشحالم. من هرکاری که دوست دارم انجام می دهم، فوتبال بازی می کنم، گلزنی می کنم، پاس گل می دهم و کمک می کنم تا نشان دهیم که یکی از بهترین تیم های دنیا هستیم. لا دسیما یکی از خاص ترین لحظات فصل بود، چرا که رئال مادرید برای مدتی طولانی به دنبال آن بود."
رونالدو همچنین کلماتی هم برای هوادارن داشت: "ما برای هواداران بازی می کنیم. از همه شما هواداران به خاطر حمایت های همیشگی تان تشکر می کنم. من تلاش می کنم تا بهترین عملکردم را داخل میدان برای آنها ارائه کنم."

HO33E!N
کریستیانو رونالدو در مراسم Globe Soccer که امشب در دوبی برگزار شد به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شد. رئال مادرید تمام جوایز را درو کرد، و به عنوان بهترین تیم سال انتخاب شد و چند تن از بازیکنان و مدیران نیز به جوایزی دست یافتند.بنا به گزارش AS، کارلو آنچلوتی به عنوان بهترین جاذبه رسانه ها در فوتبال انتخاب شد؛ هامس رودریگز به عنوان پدیده سال انتخاب شد؛ و فلورنتینو پرز به عنوان بهترین رئیس سال جایزه دریافت کرد. جایزه 'مورد علاقه هواداران' به کریستیانو رونالدو رسید. خورخه مندس، که مدیر برنامه های ستاره پرتغالی نیز محسوب می شود به عنوان ایجنت سال انتخاب شد (لازم به ذکر است که او از سال 2010 هر سال در این مراسم شرکت می کند و به سازمان دهی آن کمک می رساند.)

میشل پلاتینی که جایزه فلورنتینو پرز را به او اهدا کرد، در ستایش از رئیس باشگاه رئال مادرید خودداری نکرد و گفت: "خانم ها و آقایان، لطفاً گوش کنید. دو چیز مهم در مورد رئال مادرید: از یک طرف آنها در سال 1902 تأسیس شده اند و موفق ترین تیمی هستند که یوفا به خود دیده است. و همه این ها یعنی باشگاه بزرگی هستند. تبریک به رئال مادرید."
پرز نیز پاسخ داد: "می خواهم به خاطر این جایزه تشکر کنم. فکر می کنم پلاتینی بهترین رئیس یوفا بوده است و امیدوارم که سال های زیادی در این پست باقی بماند."
کریستیانو رونالدو نیز پس از دریافت این جایزه گفت: "من جوایزه Globe Soccer را برده ام و در بخشی از کنفرانس های آنها شرکت کرده ام. دبی انجمنی برای فوتبال این قاره ایجاد کرده است."

HO33E!N
12-30-2014, 01:49 PM

HO33E!N

HO33E!N

vahid
12-30-2014, 02:14 PM
امشب بازی پخش مستقیم میشه آیا؟

HO33E!N
12-30-2014, 02:22 PM
امشب بازی پخش مستقیم میشه آیا؟

سه‌شنبه 09/10/1393 ساعت : 22:30
دوستانه : پاريس‌سنت‌ژرمن - اينترميلان
زنده از شبکه ورزش(sm70)

HO33E!N
12-30-2014, 02:28 PM
باشگاه بارسلونا در دومین و آخرین تلاش خود هم نتوانست محرومیت از خرید بازیکن را در سال ۲۰۱۵ کاهش دهد. به گزارش sport چاپ کاتالونیا، دادگاه داوری ورزش درخواست تجدید نظر باشگاه بارسلونا را در مورد محرومیت آنها از طرف فیفا در تاریخ آگوست ۲۰۱۴ رد کرد و این باشگاه علاوه بر محرومیت از خرید در دو پنجره نقل و انتقالات زمستانی و تابستانی سال ۲۰۱۵، ۳۷۰ هزار یورو هم جریمه شد.
این محرومیت‌ها به خاطر نقض چندین قانون در زمینه بازیکنان زیر ۱۸ سال بین المللی صورت گرفته است. پس از نتیجه نهایی‌ دادگاه TAS در روز سه‌ شنبه، باشگاه بارسلونا حالا می‌‌داند تا اوایل سال ۲۰۱۶ نمی‌‌تواند هیچ بازیکنی را به خدمت بگیرد.
البته این باشگاه می‌‌تواند قرارداد آلوز که به اتمام رسیده را تمدید کند و دئولوفئو را از سویا به بارسلونا بازگرداند.

vahid
12-30-2014, 02:29 PM
سه‌شنبه 09/10/1393 ساعت : 22:30
دوستانه : پاريس‌سنت‌ژرمن - اينترميلان
زنده از شبکه ورزش(sm70)

(sm173)
تا دیشب نزده بود (sm70)

HO33E!N
12-30-2014, 02:32 PM

رئال مادرید - میلان؛ تقابل پرافتخارترین های تاریخ
(sm173)

HO33E!N
12-30-2014, 02:36 PM
وحید آلبوم ممد چه طوره؟(sm120)

HO33E!N
12-30-2014, 08:00 PM
طی این انتخابات، کریستیانو رونالدو، که توانست به همراه رئال مادرید به دهمین عنوان قهرمانی آنها در اروپا برسد و در فینال هم گلزنی کند، بعد از پشت سر گذاشتن 12 ماهی درخشان، برای دومین سال پیاپی، به عنوان برترین بازیکن سال جهان برگزیده شد. رونالدو در راه کسب این جایزه، که در سال 2008 به همراه منچستر هم آن را مال خود کرده بود، چندین ستاره تیم ملی آلمان و رقیب همیشگی اش، لیونل مسی، را پشت سر گذاشت.

چهار عضو از تیم ملی قهرمان جهان شامل مانوئل نویر (دوم)، توماس مولر (پنجم)، فیلیپ لام (ششم) و تونی کروس (دهم)، در بین ده بازیکن اول دنیا در لیست وورلد ساکر قرار گرفتند که امسال 32 امین سال انتخاباتش را سپری می کند. همچنین بازیکنانی چون آرین روبن (چهارم)، هامس رودریگز (هفتم)، لوئیز سوارز (هشتم) و آنخل دی ماریا (نهم)، در رده های بالای برترین های سال وورلد ساکر، قرار گرفتند.

همان طور که پیش بینی می شد، آلمان با کسب چهارمین قهرمانی جهانش، تیم سال 2014 لقب گرفت و یواخیم لوو با پیش گرفتن از دیگو سیمئونه، به عنوان بهترین مربی سال برگزیده شد.

گفتنی است این نتایج، براساس آرای بیش از 100 خبرنگار از سراسر دنیا بدست آمده که طی آن، کارشناسان ورزشی، ده ورزشکار برتر سال را به ترتیب برگزیده اند و امتیازات 10 تا یک بین شان تقسیم شده است. لیست نفرات برتر ارائه شده از سوی این مجله به شرح زیر است:

بهترین بازیکنان سال

1- کریستیانو رونالدو (928 امتیاز)

2- مانوئل نویر (789 امتیاز)

3- لیونل مسی (593 امتیاز)

4- آرین روبن (458 امتیاز)

5- توماس مولر (354 امتیاز)

6- فیلیپ لام (264 امتیاز)

7- هامس رودریگز (243 امتیاز)

8- لوئیز سوارز (218 امتیاز)

9- آنخل دی ماریا (183 امتیاز)

10- تونی کروس (168 امتیاز)

11- نیمار (166 امتیاز)

12- دیگو کوستا (146 امتیاز)

13- زلاتان ابراهیموویچ (138 امتیاز)

14- سرخیو آگوئرو (79 امتیاز)

15- گرت بیل (78 امتیاز)

16- سرخیو راموس (69 امتیاز)

17- باستین شواین اشتایگر (61 امتیاز)

18- یحیی توره (56 امتیاز)

19- خاویر ماسکرانو (39 امتیاز)

20- دیگو گودین (35 امتیاز)

21- تیبو کورتوا/ ادن هازارد (33 امتیاز)

23- ماریو گوتسه (32 امتیاز)

24- کریم بنزما (29 امتیاز)

25- الکسیس سانچز (28 امتیاز)

26- فرانک ریبری (26 امتیاز)

27- آندرس اینسیتا (25 امتیاز)

28- پل پوگبا (19 امتیاز)

29- لوکا مودریچ (17 امتیاز)

30- ونسان کمپانی/ کارلوس توز (14 امتیاز)

32- ژآبی آلونسو (12 امتیاز)

33- متس هوملز/ آندره آ پیرلو (11 امتیاز)

35- کوکه (10 امتیاز)

36- آردا توران (9 امتیاز)

37- روبرت لواندوفسکی/ پابلو زابالتا (7 امتیاز)

39- ونسان انیاما/ هکتور هررا (6 امتیاز)

41- وین رونی/ ژاوی هرناندز (5 امتیاز)

43- جیانکارلو گونزالس/ مسوت اوزیل/ تیاگو سیلوا/ آندری یارمولنکو (4 امتیاز)

47- علی اشفق/ سسک فابرگاس/ ایوان راکیتیچ/ رافائل واران/ دنیل استاریچ/ رابین فن پرسی (3 امتیاز)

53- لوسیانو فیگورئا/ یاسین براهیمی/ کیلور ناواس/ آرتورو ویدال (2 امتیاز)

57- مارکو رویس/ رحیم استرلینگ (یک امتیاز)

بهترین مربیان سال

1- یواخیم لوو (45 امتیاز)

2- دیگو سیمئونه (33 امتیاز)

3- کارلو آنچلوتی (15 امتیاز)

4- لوئیس فن خال (5 امتیاز)

5- پپ گواردیولا (3 امتیاز)

6- تونی پوپوویچ از وسترن سیدنی/ خورخه لوئیس پینتو از کارستاریکا (1 امتیاز)

بهترین تیم های سال

1- تیم ملی آلمان (65 امتیاز)

2- رئال مادرید (23 امتیاز)

3- اتلتیکو مادرید (11 امتیاز)

4- بایرن مونیخ/ کلمبیا/ کاستاریا/ وسترین سیدنی (1 امتیاز)

HO33E!N
12-30-2014, 09:20 PM

شادی رونالدو بعد از مراسم جایزه گلوب ساکر

HO33E!N
12-31-2014, 01:05 PM
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال علاقه زیادی به هازارد دارد و در چند ماه اخیر هم شایعات ‏زیادی در مورد انتقال این ملی پوش بلژیکی به سانتیاگو برنابئو منتشر شده است.‏
گفته می شود رئالی ها آماده اند تا پیشنهادی 75 میلیون یورویی برای خرید هازارد بدهند تا بتوانند او را از چنگ چلسی ‏دربیاورند. هازارد این فصل در 28 دیدار، 11 گل برای آبی های لندن به ثمر رسانده و توجهات زیادی را به خود جلب ‏کرده است.‏
البته مطمئنا رئالی ها کار دشواری برای متقاعد کردن ژوزه مورینیو به انجام این انتقال خواهند داشت. آقای خاص بارها ‏شایعه جدایی هازارد از تیمش را رد کرده و به تازگی هم در گفتگو با اکیپ گفت:" اینکه گفتم که هازارد همه ویژگی های ‏یک بازیکن کامل را ندارد، به این معنا نیست که او را نمی خواهمم. او پتانسیل فوق العاده ای دارد و این را در چلسی ‏نشان خواهد داد."‏

vahid
12-31-2014, 03:49 PM
وحید آلبوم ممد چه طوره؟(sm120)

وات؟ (sm98)

HO33E!N
12-31-2014, 04:08 PM
وات؟ (sm98)

ممد اصفهانی(sm120)
وحید چند روز پیش به شوخی به امین گفتم آزاردُ بدین به ما...
الان شایعه شده ...نظرت چیست؟من موافقم...از این خامس گاگول خیلی بهتره(sm120)

Herzeleid
12-31-2014, 04:23 PM
ممد اصفهانی(sm120)وحید چند روز پیش به شوخی به امین گفتم آزاردُ بدین به ما...الان شایعه شده ...نظرت چیست؟من موافقم...از این خامس گاگول خیلی بهتره(sm120)75 میلیون؟؟ اونم یورو؟؟ شوخیه...(sm120)

vahid
12-31-2014, 07:15 PM
ممد اصفهانی(sm120)

نگوشیدم که نظر بدم (sm120) کلا یه مدتی بدجور عقبم... سه چهار ماهه خیلی از آلبومهای جدید گوش ندادم، اونهایی هم که گوش دادم با فاصله چند هفته ای یا یکی دو ماهه بوده (sm178)

vahid
12-31-2014, 07:18 PM
ممد اصفهانی(sm120)

خامس که نمیره حالا حالاها بنابراین اگه کسی قرار باشه اضافه بشه با فکر جایگزینی کریس البته نه توی کوتاه مدت میاد... بعید میدونم هازارد به این راحتی بشه خریدش... در شرایط فعلی رویس ارجحیت داره... ولی کلا نظر مثبت درباره هازارد مثبته (sm120) ... زمانی داشتیم درباره گرفتن هازارد صحبت می کردیم که هنوز نرفته بود چلسی، حالا که جای خود داره (sm120)

HO33E!N
01-02-2015, 02:44 AM
شکست رئال مادرید مقابل آث میلان در تاریخ 30 دسامبر در جریان دیدار دوستانه ای که در کشور دبی برگزار شد، طرفداران باشگاه برزیلی کوریتیبا که صاحب رکورد پیروزی های متوالی در کتاب گینس هستند را خوشحال کرده بود.بنا به گزارش as، تیم کوریتیبا بین 3 فوریه تا 5 می 2011 در رقابت های لیگ و کوپا د برزیل موفق به ثبت 24 پیروزی متوالی شدند. در عین حال رئال مادرید، با 22 پیروزی متوالی به دبی رفت تا تنها یک شکست زمستانی مقابل میلان داشته باشد. اما امروز باشگاه کوریتیبا ادعا کرد که این رکورد "تنها برای بازی های رسمی است"، و این یعنی رئال مادرید هنوز شانس دستیابی به آن را دارد.
این باشگاه برزیلی موضوع را در توئیتر رسمی خود روشن کرد:

"می خواهیم به آنهایی که بازی رئال مادرید-میلان را تماشا کرده اند یادآوری کنیم که رکورد جهانی برای پیروزی های متوالی تنها در مسابقات رسمی صدق می کند. برای تأیید رکورد، کوریتیبا وارد یک پروسه طولانی مدت با رکورد های جهانی گینس شد که در طول آن قوانین و مقررات به طور عمیق توضیح داده شدند (این توضیحات در صفحه رسمی باشگاه برزیلی آمده است).از این رو، تحت دستور العمل های گینس، کوریتیبا هنوز هم تیمی است که بیشترین پیروزی های متوالی را ثبت کرده است و ما با علاقه و اشتیاق بازی بعدی رئال مادرید را تماشا خواهیم کرد."

HO33E!N
01-05-2015, 03:11 PM
بداشگاه کوریتیبا در بیانیه ای از والنسیا به خاطر شکست دادن رئال تشکر کرد. رکورد جهانی بردهای پیاپی در اختیار باشگاه برزیلی ب 24 برد است که کوریتیبا با بیانیه ای از آنها تشکر کرد!

HO33E!N
01-05-2015, 03:11 PM
رئال در دو بازی با پیراهن جدید دو شکست را مقابل والنسیا و میلان تجربه کرد. جالب آن که محل قرار گرفتن این آرم روی دو پیراهن سفید و مشکی رئال با هم متفاوت است!