PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محمد رضا فروتن بازیگرسینما ،خواننده شد + عکس

tandis_m
07-12-2014, 06:45 PM
و این بازیگرسینما ،خواننده شد + عکس ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پاییز امسال، محمدرضا فروتن به همراه نخستین آلبوم موسیقی خود را منتشر می‌کند.
به گزارش شریان نیوز ، فروتن که شب گذشته ۲۰ تیر در برنامه هفت شرکت کرده بود گفت که قصد دارد به زودی آلبوم موسیقی منتشر کند.

او همچنین گفت که از اواخر سال ۹۰ کار بر روی این آلبوم را آغاز کرده است و این آلبوم مهر یا آبان ۹۳ منتشر خواهد شد.[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

این آلبوم هشت قطعه دارد و ترانه‌های آن را افشین یداللهی سروده است. ترانه‌هایی با مضامین عاشقانه که بابک زرین آهنگسازی آن را برعهده داشته و به صورت ارکسترال کار شده است.

فروتن گفت که در این اثر ملودی‌هایی از ملودی‌های سیروان خسروی نیز بهره برده است.

rebasss
07-12-2014, 07:17 PM
این روزها کی خواننده نیست
(sm93)

tandis_m
07-12-2014, 07:21 PM
این روزها کی خواننده نیست
(sm93)

فكر كنم يواش يواش بايد هنرپيشه وارد كنيم خواننده صادر كنيم(sm120)

Peyman
07-12-2014, 07:21 PM
محمدرضا فروتن یه روان شناسه ، بعد رفته بازیگر شده ، الان هم میخواد خواننده بشه
اگه همون موقع که هدایتی آلبوم داد میرفتم جلوی مجلس خودسوزی میکردم گلزار و فروتن دیگه دنبال خوانندگی نمیرفتن

tandis_m
07-12-2014, 07:27 PM
محمدرضا فروتن یه روان شناسه ، بعد رفته بازیگر شده ، الان هم میخواد خواننده بشه
اگه همون موقع که هدایتی آلبوم داد میرفتم جلوی مجلس خودسوزی میکردم گلزار و فروتن دیگه دنبال خوانندگی نمیرفتن

البته من بازي فروتن رو خيلي قبول دارم و اصلا با محمد رضا گلزار قابل مقايسه نيست اميدوارم حداقل آلبومش خوب از آب در بياد و خودشو خراب نكنه تو اذهان (sm25)

Peyman
07-12-2014, 07:30 PM
البته من بازي فروتن رو خيلي قبول دارم و اصلا با محمد رضا گلزار قابل مقايسه نيست اميدوارم حداقل آلبومش خوب از آب در بياد و خودشو خراب نكنه تو اذهان (sm25)

منظورم از نظر تخصصی شدن کارها بود
وگرنه که آلبوم منم تا یه هفته دیگه میاد ، فقط باید بهونشو پیدا کنم

tandis_m
07-12-2014, 07:38 PM
منظورم از نظر تخصصی شدن کارها بود
وگرنه که آلبوم منم تا یه هفته دیگه میاد ، فقط باید بهونشو پیدا کنم

دقيقا(sm10)

hajimahdi
07-13-2014, 10:02 PM
متروپلش خوب بود(sm93)
خوشم میاد ازش (sm127)

ZEFRON