PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تریلر فیلم Batman V Superman لو رفت!

reza67
04-18-2015, 10:34 AM
بالاخره پس از مدت ها انتظار تریلر «بتمن علیه سوپرمن: طلوع عدالت» منتشر شد. بدون حرف اضافه شما را بدین تریلر دعوت میکنم.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

تیزر تریلر رسمی :

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

لازم به ذکر است که این تریلر لو رفته است اما باوجود کیفیت پایین بازهم دیدن آن خالی از لطف نیست. منتظر تریلر با کیفیت بالا در دوشنبه همین هفته باشید.
«بتمن علیه سوپرمن: طلوع عدالت Batman V. Superman: Dawn of Justice» درتاریخ ۲۵ مارس ۲۰۱۶ (۶ فروردین ۱۳۹۵) اکران خواهد شد. بن افلک درنقش بتمن، هنری کاویل در نقش سوپرمن، امی آدامز درنقش لوئیس لین، جسی آیزنبرگ درنقش لکس لوثر، لارنس فیشبرن درنقش پری وایت، جرمی آیرونز در نقش آلفرد، دیانا لین در نقش مارتا کنت، گال گادوت در نقش واندرومن و جیسون موموآ در نقش آکوامن در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند. این فیلم دومین فیلم مرتبط با یونورس سینمایی DC خواهد بود.

sadegh1
04-18-2015, 10:47 AM
ایول مرسی دادا(sm127) بتمن رو که دیدم خیلی خوب بود ولی **** من رو هنوز ندیدم مگه سوپرمن به قول معروف آدم خوبه نیست؟ پس چرا اسم فیلم بتمن علیه سوپرمن هست؟ منظورش چیه؟

reza67
04-18-2015, 12:35 PM
ایول مرسی دادا(sm127) بتمن رو که دیدم خیلی خوب بود ولی **** من رو هنوز ندیدم مگه سوپرمن به قول معروف آدم خوبه نیست؟ پس چرا اسم فیلم بتمن علیه سوپرمن هست؟ منظورش چیه؟

خواهش میکنم(sm10)
راستش اطلاع دقیقی از داستانش نیومده ولی جا خوندم اینجوری نوشته بود :

در این فیلم دو ابرقهرمان بتمن و سوپرمن بر علیه هم خواهند بود و اگر شایعات درست باشند، برای مقابله با یک خطر بزرگتر با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

reza67
04-18-2015, 05:53 PM
تیزر تریلر رسمی جایگزین شد ...