توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: پایان زودهنگام «در حاشیه» مهران مدیری :::
daniyal
04-18-2015, 05:49 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
تلویزیون با پخش آنونسهای سریال «شمعدونی» سروش صحت، از جایگزینی این مجموعه با سریال طنز «در حاشیه» خبر میدهد.
با این جایگزینی، مجموعه «در حاشیه» مهران مدیری زودتر از موعد رسمی اعلام شده به پایان میرسد.
به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، هر چند شبکه سه تاکنون خبری رسمی مبنی بر پایان سریال «در حاشیه» آنهم زودتر از موعد مقرر اعلام نکرده است اما تبلیغ سریال جدید «شمعدونی»، از پایان زودهنگام سریال مدیری خبر میدهد.
به نظر میرسد انتقادهای پزشکان و در پی آنها وکلا، مدیران تلویزیون را سرانجام مجاب کرده است که نسبت به پایان دادن قسمتهای این سریال آنهم زودتر از موعد معین تصمیم بگیرند.
این در حالی است که پیش از آغاز پخش سریال «در حاشیه» که در بدو امر «اتاق عمل» نام داشت، نقطه نظرات پیشنهادی وزارت بهداشت و سلامت، سازندگان این مجموعه را به توقف مقطعی و در پی آن تغییر فیلمنامه وا داشت اما تغییر فیلمنامه هم در نهایت راهگشا نبود تا پس از پخش سریال مهران مدیری، انتقادها آغاز شده و دامنهی آن حتی به وکلا کشیده شود.
اعتراض پزشکان پس از پخش قسمتهای ابتدایی، همچنین با واکنش از سوی سازندگان سریال «در حاشیه» همراه بود که بخشهای مربوط به تخلفات بیمارستانی برای پایان دادن به حاشیهها از قسمت 30 حذف میشود و در فاز جدید نیز از این بخشها خبری نیست.
اما حتی این خبر هم در نهایت تاثیر چندانی بر روند اعتراضها باقی نگذاشت.
مجموعه «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت قرار است از شنبه - پنجم اردیبهشت ماه - پخش خود را به شکل هر شبی آغاز کند.
این مجموعه داستان دو خانواده است که عطا و هوشنگ سرپرستی آن را بر عهده دارند. عطا فرزندی دارد که برای او بسیار عزیز و دوست داشتنی است اما او کودکی کنجکاو است و بنیان قصه هم بر درگیری عطا با فرزند خود استوار است.
محمدحسن معجونی، آتنه فقیه نصیری، نگار عابدی، رویا میرعلمی، محسن قاضی مرادی، محمدرضا داود نژاد، ویدا جوان، امیر کاظمی، رضا کریمی و ... از بازیگران سریال «شمعدونی» هستند.
سروش صحت نقش اول این سریال را به (محمد نادری) - بازیگری جدید در حوزه طنز - محول کرده است.
طبق اعلام شبکه سه مجموعه «در حاشیه» قرار است فاز جدید خود را پس از ایام رمضان و با پایان مجموعه «شمعدونی» آغاز کند.
پایان پخش مجموعه طنز «در حاشیه» پنجشنبه - سوم اردیبهشت ماه - خواهد بود.
saeeddj
04-18-2015, 05:58 PM
لعنت بهشون که جنبه ی شوخی رو هم ندارن...
کل دنیا با رییس جمهور و نخست وزیر و رئسای کشورشون شوخی میکنن.چه برسه به دکتراشون...
حالا اینجا با 4 تا دکتر مفت خور شوخی کردن این همه جنجال به پا شد...
sadegh1
04-18-2015, 05:59 PM
بخشهای مربوط به تخلفات بیمارستانی برای پایان دادن به حاشیهها از قسمت 30 حذف میشود و در فاز جدید نیز از این بخشها خبری نیست.
مزه فیلم به همین حاشیه ها هست اگه حذف بشن که فیلمش معنی نداره فقط این واس ماس ماس ماس رو از ما نگیرن صلوات خخخخخخ
مرسی بابت تاپیک(sm127)
sadegh1
04-18-2015, 06:07 PM
لعنت بهشون که جنبه ی شوخی رو هم ندارن...
کل دنیا با رییس جمهور و نخست وزیر و رئسای کشورشون شوخی میکنن.چه برسه به دکتراشون...
حالا اینجا با 4 تا دکتر مفت خور شوخی کردن این همه جنجال به پا شد...
والا به خدا
71shahrokh
04-18-2015, 06:50 PM
نذاشتن نیم ساعت خوش باشیم
بله خب حق دارن، خنده به ما نیومده
اینجا فقط حق داری از درد و بدبختی زیاد بخندی(sm50)
rahim68
04-18-2015, 07:15 PM
لعنت خدا بهشون...این حاشیه های در حاشیه همش حقیقت بود...بخدا عمو من تصادف کرده سه روز اضافی نگش داشتن بیمارستان که پول بگیرن در صورتی که خود دکتر گفته بود مرخصه...به ما همون سریال های دلگیر اومده...حیف مهران مدیری
Peyman
04-18-2015, 09:30 PM
قشر پزشک اصلن جنبه ی انتقاد رو نداره .... هر غلطی بخوان میکنن ولی اجازه نمیدن کوچیکترین انتقادی بهشون بشه
Peyman
04-18-2015, 09:33 PM
اون از قهوه تلخ که اجازه ی پخش 2 مجموعه پایانی رو ندادن ... اینم از این ...
کلا هیچ کس جنبه ی انتقاد رو نداره
به نظرم اون قسمت انتقاد سریال شوخی کردم رو یه شب پخش کنن
Mohsen.N
04-19-2015, 12:54 AM
حقیقت برا دکترا و وکلا خیلی سخته و کاری جز اعتراض کردن ندارن،نذاشتن بعد از مدت ها از یه سریالی لذت ببریم(sm138)(sm138)(sm138)(sm138)(sm138)
alirahmani136
04-19-2015, 01:54 AM
درسته بچه ها من ویزیتور شرکت داورم شرکت پویش فارمد گستر در تهران واقعا 75 درصد دکترا مفت خورن مخصوصا دکترای داروخونه بهتون بگم دارو میخواین بخرین بیشتر توجه کنید که در حاشیه تمام واقعیات رو .رو کرد واقعا فیلم جالبی در ضمن دکترتون رو بشناسید بعد برید پیشش چون فقط میخوان آدمو بندازن تو خرج
بدرود.(sm10)
لعنت به هر چی دکتر بد ذات
daniyal
04-19-2015, 02:00 AM
اگه کسی سریال ساختمان پزشکان رو دیده باشه یه قسمت بود راجع به انتقاد اصلا نا خود آگاه یاد اون قسمت میافته تا این که دکتر نیما میبینه از هیچ کسی نمیتونه انتقاد کنه برای هر کدومش یه قشر جامعه مورد انتقاد قرار میگیرن تصمیم میگیره فیلم یا همون برنامه ای که میخواد بسازه رو از انتقاد از خود خانواده خودش بسازه فیلم میسازه و میبره برای گرفتن مجوز باباش اصفهانی بود یارو گفت چون لهجه داره این تیکش باید حذف بشه کلی ایرادای دیگه هم گرفت اخرش یادم یه چیز جالبی شد دقیق یادم نیست ولی فک کنم فقط تیتراژ مونده بود و کلا منصرف شد و میخواست بگه هیچ کسی حتی خود آدم هم نمیتونه انتقاد از خودشو بپذیره(sm25)
این 7000 دکتری هم که + وکلا شکایت دارن از ساختش بهتره خودشونو اصلاح کنن تا این کارا، قشری تحصیل کرده که واقعا این طور باشن و با طنزی که میخواد واقعیت های جامعرو به تصویر بکشه این طور رفتار میکنن دیگه از عواوم مردمش چه انتظاری میشه داشت؟و باید بدونن که این یه طنزه نه این که کل دکترا به این شکلن ،نجفی شخصیه که تو این فیلم نمونه یه پزشک کاردرست و انسانه و خیلیا واقعا مثل ایشونن هدفشون خدمته
بردار یکی از کاربرای سایت هم که احمدرضا ست و بیشتریا میشناسنش چند سال پیش مثل این که سال 84 بیماری ای داشته به خاطر پول یک ساعت دیرتر عمل شده و همینم باعث فوتش شده این سریال میخواد یه نفرم که شده به خودش بیاد و جلوی این اتفات تلخ گرفته شه(خدا بیامرزتش)
daniyal
04-19-2015, 02:20 AM
البته از سریال تیکه های مسخره بازیش رو حذف میکردی چیز خاصی نداشت واقعا جواد رضویان مثلا حذف بشه 70-80 در صد نمک فیلم میره منظورم کلی بود
nemati
04-19-2015, 07:18 AM
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها طنز یعنی بیان واقعیت در قالب خنده دکترها ، بیمارستانها ، وکلا و ... برن خودشون رو درست کنن. کارشون رو درست انجام بدن خلاصه بگم اینقدر تابلو شده بود که دیگه مهران مدیری مجبور شد این درد جامعه رو به تصویر طنز بکشه
Shahin
04-19-2015, 09:16 AM
کلا قشر پزشک عوضی ترین و مفت خور ترین قشر این مملکت یعنی یه آدمی قاچاقچی هست از اینا مرام و معرفت بیشتری داره!
خیییلی آشغالن اینو به خاطر اعتراضاتشون نمیگم هااا دیدم خودم که چطوری ملت رو میدوشن! خدا شاهده که من خیلی اوقات سر این
سریال اصلا نمیخندم چون میبینم که هر اتفاقی اینجا افتاده قبلا سر خودم یا اطرافیانم اومده!
(البته پزشک خوب هم داریم ولی بیشتر از 3 درصد نیستن)
sadegh1
04-19-2015, 09:49 AM
اگه کسی سریال ساختمان پزشکان رو دیده باشه یه قسمت بود راجع به انتقاد اصلا نا خود آگاه یاد اون قسمت میافته تا این که دکتر نیما میبینه از هیچ کسی نمیتونه انتقاد کنه برای هر کدومش یه قشر جامعه مورد انتقاد قرار میگیرن تصمیم میگیره فیلم یا همون برنامه ای که میخواد بسازه رو از انتقاد از خود خانواده خودش بسازه فیلم میسازه و میبره برای گرفتن مجوز باباش اصفهانی بود یارو گفت چون لهجه داره این تیکش باید حذف بشه کلی ایرادای دیگه هم گرفت اخرش یادم یه چیز جالبی شد دقیق یادم نیست ولی فک کنم فقط تیتراژ مونده بود و کلا منصرف شد و میخواست بگه هیچ کسی حتی خود آدم هم نمیتونه انتقاد از خودشو بپذیره(sm25)
این 7000 دکتری هم که + وکلا شکایت دارن از ساختش بهتره خودشونو اصلاح کنن تا این کارا، قشری تحصیل کرده که واقعا این طور باشن و با طنزی که میخواد واقعیت های جامعرو به تصویر بکشه این طور رفتار میکنن دیگه از عواوم مردمش چه انتظاری میشه داشت؟و باید بدونن که این یه طنزه نه این که کل دکترا به این شکلن ،نجفی شخصیه که تو این فیلم نمونه یه پزشک کاردرست و انسانه و خیلیا واقعا مثل ایشونن هدفشون خدمته
بردار یکی از کاربرای سایت هم که احمدرضا ست و بیشتریا میشناسنش چند سال پیش مثل این که سال 84 بیماری ای داشته به خاطر پول یک ساعت دیرتر عمل شده و همینم باعث فوتش شده این سریال میخواد یه نفرم که شده به خودش بیاد و جلوی این اتفات تلخ گرفته شه(خدا بیامرزتش)
دقیقا همین صحنه انتقاد نیما افشار رو دیشب از شبکه نسیم پخش کرد خخخخخخ
Gambler
04-19-2015, 12:34 PM
کیون قرط آدم بی جنبه
ENSAN
04-19-2015, 04:29 PM
دوستان خنده ی واقعی وقتیه که همه شاد باشند و هیچکس بی گناه در هیچ جا گرفتار نباشه . من تا وقتی که مشکلات زیادی اکثریت دارند نمیتوانم شاد باشم ، حتی لبخند بزنم . آهای رامبد جوان و تیم بی تفاوت خنده وانه به چی دارین میخندی به بدبختی همنوعانتون ویا لا اله الّا الله ... خنده بیمورد یعنی به تمسخر گرفتن دیگران و بی تفاوتی به این همه مشکلات و نابسامانی های کشور و دنیا - شما ها که معنی نوعدوستی را نمیدانید پس به این ندانم کاری های خود قهقهه بزنید ماهم خدایی داریم و ظلم پایدار نمیماند و سیاهی رو به زوال است
special
04-19-2015, 05:17 PM
(sm27)
sadegh1
04-19-2015, 05:47 PM
دوستان خنده ی واقعی وقتیه که همه شاد باشند و هیچکس بی گناه در هیچ جا گرفتار نباشه . من تا وقتی که مشکلات زیادی اکثریت دارند نمیتوانم شاد باشم ، حتی لبخند بزنم . آهای رامبد جوان و تیم بی تفاوت خنده وانه به چی دارین میخندی به بدبختی همنوعانتون ویا لا اله الّا الله ... خنده بیمورد یعنی به تمسخر گرفتن دیگران و بی تفاوتی به این همه مشکلات و نابسامانی های کشور و دنیا - شما ها که معنی نوعدوستی را نمیدانید پس به این ندانم کاری های خود قهقهه بزنید ماهم خدایی داریم و ظلم پایدار نمیماند و سیاهی رو به زوال است
با حرف شما تا حدودی موافقم ولی نمیشه که همیشه غمگین بود اگه بخواد اینجوری باشه همه از افسردگی خواهیم مرد من دیشب برنامه خندوانه یه کم دیدمش به نظر شخصی خودم بی مزه بود فقط زور الکی میزنن که بخندن
kanimanga
04-19-2015, 08:20 PM
بی جنبن همشون
roham
04-20-2015, 09:38 AM
دکترای خوب مملکت که از این دیار رفتن و به خارجی ها خدمت صادقانه میکنن . اینایی هم که موندن همشون بجز اندکی مفت خورن . بخدا فقط بفکر سرکیسه کردن مردمن تا شفای مریض . از خداشونه که حالت بدتر بشه . هیچی هم نمیفهمن چون مدرکاشون همه با پارتی و واسطه بدست اومده . وگرنه من رتبه سه رقمی کنکور چرا نباید پزشکی قبول بشم ؟ جنبه که ندارن . فکر ندارن . پول زور میگیرن بخصوص رومیزی و زیرمیزی! . به یک هنرمند کشور گیر میدن . این وکیلا که واقعا مثل شخصیت داخل سریالن . همه چیزو ماست مالی میکنن . آخرش هم میگن نشد خب من چیکار کنم .
Ali reza
04-20-2015, 04:08 PM
بالاخره زور دکترا چربید...
server1
04-20-2015, 06:03 PM
لعنت بر هر چی دکتر هست که هیچی حالیشون نیست اونایی که باید دکتر میشدن نشدن شدن ولگرد یا دزد اونایی که نباید میشدن شدن خیر نبینن دکتر فقط بلدن جیب مردم رو سر کیسه کنن الاهی نخورن هرچی می گییرن خرج دوا دکتر خانوادشون بشه حق شون هست باید کلا دست اقای مهران مدیری و تمام دستند در کارانشون رو بوسید
MaMaTiR
04-20-2015, 06:28 PM
مملکت گل و بلبلی داریم ما(sm27)