PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود مراسم اختتامیه جام جهانی ۲۰۱۴ (1080 p)

daniyal
07-14-2014, 05:43 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دانلود با کیفیت HD 1080p :

دانلود پارت ۱ : Direct Link ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] part1.rar)
دانلود پارت ۲ : Direct Link ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] part2.rar)

رزولوشن : ۱۹۲۰×۱۰۸۰ | بیت ریت : ۵ مگابایت | مدت زمان : ۳۶ دقیقه | زبان گزارشگر : اسپانیایی

----------------------------------------------------------------

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دانلود با کیفیت HD 720pه: Direct Link ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ar)

رزولوشن : ۱۲۸۰×۷۲۰ | بیت ریت : ۱,۹۲۶Kbps | مدت زمان : ۳۳ دقیقه | زبان گزارشگر : روسی

-----------------------------------------------------------------

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دانلود با کیفیت HD 480pه: Direct Link ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ar)

رزولوشن : ۸۵۴×۴۸۰ | بیت ریت : ۹۲۹Kbps | مدت زمان : ۳۳ دقیقه | زبان گزارشگر : روسی

منبع: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

rebasss
07-14-2014, 08:03 PM
(sm93)

Changed
07-14-2014, 08:19 PM
(sm128)(sm51)

Shahin
07-14-2014, 10:05 PM
(sm93)

daniyal
07-14-2014, 10:46 PM
اصلا انتظار همچین کیفیتی رو از 1080 نداشتم :| ولی باز بد نیست.........

YAS
07-15-2014, 09:35 AM
(sm93)

SaSan69
07-16-2014, 03:20 AM
دهن سرویس شدم تا دانلود شد اونم موقع خارج کردن از زیپ ارور میده(sm81)لینک مستقیم نداری دوپارت بصورت یه مجموعه باشه؟

Changed
07-16-2014, 03:55 AM
دهن سرویس شدم تا دانلود شد اونم موقع خارج کردن از زیپ ارور میده(sm81)لینک مستقیم نداری دوپارت بصورت یه مجموعه باشه؟

(sm2)

Changed
07-16-2014, 03:56 AM
(sm70) رمزشو زدی دانلودها؟

daniyal
07-16-2014, 05:42 PM
اول این کارو بکن
فایل های فشرده با حجمی بیش از ۱۰۰ مگابایت دارای ۵% ریکاوری هستند. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید ، نرم افزار winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

تعداد کانکشن های ای دی امت رو چند تاست؟؟؟؟اگه کار اولیو که گفتم انجام دادی درست نشد شاید دلیلش اینه تعداد کانکشن های ای دی امت بالاست موقع چسبوندن تیکه ها به هم مشکل پیدا کرده فایلت

(sm70) رمزشو زدی دانلودها؟

من 1080 رو گرفتم رمز نمیخواست دوتای دیگرو نمیدونم در ضمن به صورت دستی پسووردو بزن

daniyal
07-16-2014, 06:44 PM
اگه بازم مشکلت حل نشد از اینجا بگیر:

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

SaSan69
07-20-2014, 06:55 PM
ممنون دانیال جان متاسفانه راهنمایی که کردی موثر نبود سایت مهین دانلود هم کاربرا نوشتن یه ایرادی در پخش هست!!!! باید برگردم به دانلود ها مجدداااا(sm81)؟

daniyal
07-20-2014, 07:00 PM
ممنون دانیال جان متاسفانه راهنمایی که کردی موثر نبود حالا از میهن دانلودش میکنم(sm10)

پس احتمالا تو دانلودش مشکل پیدا شده وقتی از سرورای ایرانی میخوای دانلود کنی سعی کن تعداد کانکشن هات کمتر از هشت تا باشه

daniyal
07-24-2014, 02:33 AM
ممنون دانیال جان متاسفانه راهنمایی که کردی موثر نبود سایت مهین دانلود هم کاربرا نوشتن یه ایرادی در پخش هست!!!! باید برگردم به دانلود ها مجدداااا(sm81)؟

بذار ببینم تو یوتیوب چیزی پیدا میکنم
میهن دانلودم من دیدم اولش یه فایل 720 گذاشته بودش با حجم 200 مگ اونو میگفتن مشکل داره بعدش اونو برداشت 1080 گذاشت نوشته این یکی مشکلی نداره کاننتا رو هم بخونی متوجه میشی

daniyal
07-24-2014, 02:47 AM
یوتیوب هم چیزی نبود(sm132)همون از میهن دانلود بیگر قبل دانلود فقط یه کاری کن از گزینه test بالای winrar استفاده کن اگه ارور داد بعد دانلودش کن شاید مشکل از جای دیگه ای باشه...

daniyal
07-24-2014, 02:51 AM
1- پسورد را به صورت دستی وارد نمایید.

2-در صورت برخورد با ارور طولانی بودن کاراکتر ، اسم فایل را عوض کنید.

3- برای این کار کافیه نرم افزار Winrar رو روی سیستم نصب کنید؛ فقط باید روی پارت اول راست کلیک کرده و گزینه ی "....Extract files" رو انتخاب کنید، و از صفحه ی باز شده گزینه ی "Keep Broken Files" رو انتخاب کنید و یه مسیر بهش بدید کار تمامه حالا اگه فایل ناقص هم باشه بعد از کلیک کردن روی ارور پاک نمیشه...این روش را دوست عزیز alialfa مطرح کرده است.

4-به طور کلی زمانی که فایلی توسط winrar یا دیگر نرم فزارهای فشرده ساز یا نرم افزارهای spliter در چند پارت ایجاد میشود اگر مشکلی در اکسترکت پیش بیاید.مثلا اگر فایلی 10 پارت باشد و پارت دهم دچار مشکل باشد دو حالت وجود دارد.یا کل فایل یکپارچه است(مثل فیلم یا iso)یا چندین فایل جداگانه است.حالت دوم موزد بحث نیست.ولی در حالت اول اگر مشکلی پیش بیاید خود نرم افزار به دلیل کامل نشدن زنجیره فایل(chain)فایل حذف میکند.برای جلوگیری از این کار زمانی که ارور توسط نرم افزار صادر شد بدون کلیک کردن بر روی آن فایل ایجاد شده را کپی میکنیم و در جای دیگر پیست می کنیم.به محض کلیک بر روی ارور فایل اصلی حذف میشود ولی فایل کپی شده به راحتی قابل استفاده است.این روش از روش kmplayer بهتر است..این روش را دوست عزیزمان حامد مطرح نموده اند.

5- ابتدا همه پارت ها را انتخاب کرده و کلیک راست نموده و اکسترکت را بزنید،در حین این کار KMplayer رو اجرا کرده ، به درون فولدر در حال اکسترکت شدن رفته و سریع فیلم را به درون KMplayer بیندازید .و تا پایان اکسترکت شدن KMplayer را باز بگذارید.اصلا فیلم را عقب یا جلو نبرید.با وجود ارور دادن باز هم فیلم باز خواهد شد..( این روش رو دوست عزیز jajan برای ما پیشنهاد کرده است ).در صورت موفق بودن این روش ، در قسمت نظرات اعلام نمایید.

6-در صورت برخورد با ارور CRC Faild ، فایل ها را با Winrar باز کرده و Alt+R زده تا فایل ها Repair شوند.همه فایل ها 5% ریکاوری دارند.

7- درصورت جواب نگرفتن از روش بالا، فایل ها را در یک ریشه درایو مثلا D:/ گذاشته و اقدام به اکسترکت کردن نمایید.