PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رئیس شورای شهر کلاچای خانواده* اش را به آتش کشید ...

sadegh1
05-07-2015, 04:36 PM
رئیس شورای شهر کلاچای که تنها بازمانده حادثه تلخ آتش*سوزی خانه*اش بود، صبح دیروز راز این آتش*سوزی را فاش کرد.

او با اعترافاتش ماموران پلیس را در مقابل پرونده یک جنایت قرار داد و مشخص شد که این مرد پس از اختلاف با همسرش خانه*شان را به آتش کشیده است. رئیس شورای شهر کلاچای با یک نقشه آتشین مانع ترک همسر و دو پسرش از خانه شد.

ساعت ٢٣ شامگاه یکشنبه*شب وقتی خبر آتش*سوزی در یکی از مجتمع*های مسکونی شهر کلاچای به ماموران رسید،

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

هیچ*** نمی*دانست که پشت پرده این حادثه تلخ، سناریوی یک جنایت رقم خورده است. خانه*ای در خیابان امام خمینی کلاچای گیلان شعله*ور شده بود و درحال سوختن بود.

از همان ابتدای ورود ماموران آتش*نشانی به صحنه ماجرا آنها متوجه شدند که این خانه متعلق به «مرتضی علی*عسگری» رئیس شورای شهر کلاچای است. این آتش*سوزی سه قربانی داشت.

مادری ٣۵ساله و دو پسر ۵ و ٨ساله*اش در آتش*سوزی سوختند و جان خود را از دست دادند. آنها همسر و فرزندان رئیس شورای شهر کلاچای بودند که پس از انتقال به بیمارستان مشخص شد که دچار ٩٠*درصد سوختگی شده و جان خود را از دست داده*اند.

در این میان مرتضی علی*عسگری نیز که خودش در این حادثه دچار سوختگی شده بود، بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و پزشکان اعلام کردند که وی دچار ٢۵*درصد سوختگی شده است. تا این لحظه هنوز کسی علت اصلی این آتش*سوزی را اعلام نکرده بود و این آتش*سوزی یک حادثه معمولی نشان می داد.

تا این*که دو روز پس از این حادثه یعنی صبح دیروز سرهنگ پایمرد فرمانده انتظامی رودسر اعلام کرد که این آتش*سوزی عمدی بوده و خود مرتضی علی*عسگری مرتکب این حادثه شده است.

براساس اعلام سرهنگ پایمرد، مشخص شد که علی*عسگری در اعترافاتش به مأموران گفته که خودش مرگ خانواده*اش را رقم زده است.

رئیس شورای اسلامی شهرکلاچای در اعترافاتش به مأموران گفت: «مدتی بود که با همسرم اختلاف پیدا کرده بودم. این اختلاف از مدت*ها پیش رخ داده بود و ما همیشه سر این موضوع با هم درگیر بودیم. تا اینکه روز حادثه متوجه شدم که همسرم قصد ترک خانه را دارد. همین موضوع باعث شد تا به شدت عصبانی شوم. درحالی*که به فکر یک راه چاره برای جلوگیری از رفتن همسرم بودم ناگهان فکری به ذهنم رسید. می*خواستم مانع خروج همسرم از خانه شوم به همین خاطر در شب حادثه دست به این کار زدم و خانه را به آتش کشیدم.»

رئیس شورای اسلامی شهر کلاچای در ادامه اعترافاتش گفت: «وقتی به فکر آتش زدن خانه افتام، از طریق تماس تلفنی بایکی از آژانس*های مسافربری حدود ۴ لیتر بنزین تهیه کردم و روی فرش خانه*ام ریختم اما به علت روشن بودن بخاری شعله*های آتش به سرعت همه قسمت*های خانه را فرا گرفت. درحالی*که با ریختن بنزین روی فرش خانه*ام همه*جا آتش گرفته بود، همسرم را دیدم که برای نجات ٢ فرزندمان به داخل اتاق*خواب رفت. زمانی که به داخل اتاق رفت، آتش شعله*ور*تر شد و او نتوانست خودش و پسرانمان را نجات دهد. برای همین گرفتار آتش شد و به همراه فرزندانمان سوخت. من هم سعی کردم آنها را نجات دهم ولی خودم هم دچار سوختگی شدم و دیگر نتوانستم کاری انجام دهم.»

با اعتراف این مرد، درحال حاضر مرتضی علی*عسگری که به علت ٢۵*درصد سوختگی در بیمارستان به سر می برد، بازداشت و تحت مراقبت ماموران پلیس است.

تحقیقات پلیسی در این زمینه همچنان ادامه دارد.

yasin6
05-08-2015, 02:09 AM
زن نگیریم اختلاف با همسر هم نداریم..راحت(sm51)

Shahin
05-08-2015, 09:02 AM
(sm25)

AL222
05-08-2015, 12:37 PM
عجب دنیاییه(sm77)

ENSAN
05-16-2015, 01:30 AM
این هم از آدمای با سواد و مسئولیت دار و صد البتّه مسئولیت پذیر - آی جوونا اگر ازدواجتان بخاطر بچه دارشدن و سوزوندن آنهاست ازداواج نکنید و اگر مجبور به ازداوج هستید امیدوارم به خاطر زندگی و دوری از گناه باشد نه بخاطر بچه دار شدن آنهم در این دنیایی که خودمان زیادی هستیم تا چه رسد به بچه های نو - لعنت به بانیان جنگ در یمن و لعنت بر شیطان همیشه در کمین / خدایا کشوری که کعبه در آنجاست و بقیع همسایه اش هست دولتمردانش چه میکنند و عرب عربستان عرب برادر را در یمن همکیش خود نمیداند و چه جنایتهایی می آفریند وچه نسل کشی براه انداخته و هدف و نقشه ی شومی دارد که خدا آخر و عاقبت همسایگان و حتی ما را بخیر کند آیا حادثه ای در راه است . آیا از کشوری که هر سال پذیرای میلیونها زائر خانه خداست این آدم کشی و جنگ با کشور همسایه اش یمن چه دیپلماسی را به دنیای اسلام و حتّی دنیای غرب نشان میدهد و آیا این نقشه را خود به اصطلاح خادمان حرمین کشیدهاند و یا عقل خود را به شیاطین بدتّر از وهّابیون داده اند که اگر اینطور باشد چه فاجعه ای در راه است و کمرنگ شدن مذاکرات هسته ای نیز از نشانه های آن است که مجبوریم به خدا پناه ببریم و بگوئیم یا صاحب کعبه و خانه ی خدا مددی -

اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ

خَلَقَ الإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ

اقْرَأْ وَرَبُّكَ الأَكْرَمُ

الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ

عَلَّمَ الإِنسَانَ مَا لَمْ يَعْلَمْ

كَلاَّ إِنَّ الإِنسَانَ لَيَطْغَى

أَن رَّآهُ اسْتَغْنَى

إِنَّ إِلَى رَبِّكَ الرُّجْعَى

أَرَأَيْتَ الَّذِي يَنْهَى

عَبْدًا إِذَا صَلَّى

أَرَأَيْتَ إِن كَانَ عَلَى الْهُدَى

أَوْ أَمَرَ بِالتَّقْوَى

أَرَأَيْتَ إِن كَذَّبَ وَتَوَلَّى

أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَى

كَلاَّ لَئِن لَّمْ يَنتَهِ لَنَسْفَعًا بِالنَّاصِيَةِ

نَاصِيَةٍ كَاذِبَةٍ خَاطِئَةٍ

فَلْيَدْعُ نَادِيَه

سَنَدْعُ الزَّبَانِيَةَ

كَلاَّ لا تُطِعْهُ وَاسْجُدْ وَاقْتَرِبْ

ehsansalehi
05-16-2015, 08:05 AM
این هم از آدمای با سواد و مسئولیت دار و صد البتّه مسئولیت پذیر - آی جوونا اگر ازدواجتان بخاطر بچه دارشدن و سوزوندن آنهاست ازداواج نکنید و اگر مجبور به ازداوج هستید امیدوارم به خاطر زندگی و دوری از گناه باشد نه بخاطر بچه دار شدن آنهم در این دنیایی که خودمان زیادی هستیم تا چه رسد به بچه های نو - لعنت به بانیان جنگ در یمن و لعنت بر شیطان همیشه در کمین / خدایا کشوری که کعبه در آنجاست و بقیع همسایه اش هست دولتمردانش چه میکنند و عرب عربستان عرب برادر را در یمن

داش این سوره سجده واجب داره ، و هر کس بعد از خوندن آن () آیه 19 باید سجده بگزارد

Fsooti
05-16-2015, 12:13 PM
قدرت یعنی جنایت(sm1)

shimaa
05-16-2015, 04:59 PM
اخه چه طوری دلش اومد؟؟ (sm77) قاتل جانی (sm102)

تن ماهی
05-16-2015, 05:02 PM
مرتیکه ی خر قاتل!
تف به شرف و انسانیت نداشتت نامرد!