PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *** کمک در مورد سایتهای دانلود فیلم با انکد h265 ***

hmi70
05-07-2015, 05:10 PM
سلام به تمام دوستان عزیز کسی هست که چنتا سایت دانلود فیلمای هالیوودی رو با انکد H265 معرفی کنه؟

خودم چنتا دارم که آپدیت نیستن یا دیر به دیر آپدیت میشن مثلا mkvtube ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) و pencurimovie ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) با movieshere ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

سایت micromkv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) هم سایت خوب و آپدیتی بود ولی جدیدن از کار افتاده خواهشا اگه سایت خوبی میشناسید معرفی کنید

یه تاپیک هم زدن توی سایت به اسم ((تاپیک اختصاصی دانلود فیلمهای کم حجم با کیفیت بالا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]))) که فیلمارو با انکد H265 میذاره اگه کسی منبع فیلمایی رو که این تاپیک

قرار میده رو میدونه حواهشا کمک کنه

hmi70
05-07-2015, 05:11 PM
کسی نبود دست مارو بگیره؟

imking
05-07-2015, 06:03 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

اولی لینک های آپلودباز آپلودبوی میزاره

hmi70
05-07-2015, 08:00 PM

اولی لینک های آپلودباز آپلودبوی میزاره
فیلمای 720p حجمشون زیاده

nasernew
05-07-2015, 09:10 PM
سایت محبوب و قدیمی اسکورپ جدیدا h265 ریلیز میکنه ... قبل از اینکه وای فای یاگانول یا شانیگ یا هر ریلیز دیگه شروع به فعالیت کنند اسکورپ بود و به اعتقاد بعضی ها کیفیتش حتی از اونا بیشتره ولی یه ذره یعنی از یه ذره ام بیشتر کمکاره و فقط فیلمهای محبوب و پرفروش و جدید رو ریلیز میکنه و آرشیوش کامل نیست .. اینم آدرس بدون فیلترش
یه سایت ایرانی هم هست که از اسکورپ میزاره
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])تورنت هم منبع بسیار خوبیه

omidha
05-07-2015, 09:30 PM
کسی اگه میدونه کجا فیلم و سریال ایرانی x265 میزارن به منم خبر بدین

hmi70
05-08-2015, 11:06 AM
سایت محبوب و قدیمی اسکورپ جدیدا h265 ریلیز میکنه ... قبل از اینکه وای فای یاگانول یا شانیگ یا هر ریلیز دیگه شروع به فعالیت کنند اسکورپ بود و به اعتقاد بعضی ها کیفیتش حتی از اونا بیشتره ولی یه ذره یعنی از یه ذره ام بیشتر کمکاره و فقط فیلمهای محبوب و پرفروش و جدید رو ریلیز میکنه و آرشیوش کامل نیست .. اینم آدرس بدون فیلترش
یه سایت ایرانی هم هست که از اسکورپ میزاره
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])تورنت هم منبع بسیار خوبیه

ممنون مفید بود . ولی تورنت چون شبا دانلود میکنم و باید لیچر داشته باشی نمیشه به لینکایی که لیچرا میدن اعتماد کرد ممکنه وسطش قطع بشه مام که اونموقع خوابیم

Fanom
05-08-2015, 11:40 AM

hmi70
05-09-2015, 12:23 PM

مرسی(sm174)

mehd
11-30-2015, 01:47 AM
این دو وب خیلی خوبن

llvll
12-01-2015, 12:33 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] هم به روزه هم حجم فایلاش از جاهای دیگه کمتره فقط هم h265 کارمیکنه

mahmudreza
02-01-2016, 03:29 AM
سلام خدمت همه
رفقا من دنبال سریال My name is Earl میگردم امنا هیچجا پیداش نکردم
لطفا راهنمایی کنید

aliniceboy
02-01-2016, 02:07 PM

Galaxy9191
06-25-2016, 12:51 PM
سلام دوستان
من یه دانلودر حرفه ای هستم ببینید دوستات بهترین روش فیلم دانلود همون 1080 پی هستش
آخه توی انکود 265 هنوز اونطوری که باید حرفه ای عمل نمیشه و صرفا روی سایز فیلم مانور میدن که اشتباه هستش البته به لحاظ ترافیک نت ایران خوبه
ولی سطح حرفه ای رعایت نشده چون تمام فیلم به مقدار بیت ریت داخلی فیلم هستش(sm77)
البته بحث ش طولانی و تخصصی هستش حالا شما بهترین گزینه دانلود روی 1080 پی بلوری زوم کن
که اونم سایتهای ایرانی دانلود فیلم بسیار عالی دارن (sm155)پخش میکنن مثال
تاینی موویز و ایران فیلم و...
iranfilm2.info
tinymoviez.co
این دو هم بروز هم حر فه ای فیلم و سریال میذارن
البته بهترین مدلش سایتهای خارجی هستن
که دان کردنش بسیار هزینه بر و سخت
با تشکر(sm127)

Fanom
06-25-2016, 02:46 PM
به نظر م که سریال فقط با انکد 265 Xصرف داره ببینی فیلم فقط باید 1080 بلوری دید کلا من با این فرمت حال نمیکنم زیاد... انکودر اسکورپ کارش خیلی خوبه فقط کم کاره ShAaNiG هم خوبه ولی بعضی وقتا نه کارش قابل قبول نیست ولی اگه اسکورپ نباشه من از این انکودر میگیرم و بیت ریت مناسبی میده...گانول قدیم خوب تر بودیه مدت خیل افت کرد ولی الان دوباره کارای خوبی میده YIFY توصیه نمیکنم چون تقریبا با همون حجمریلیزر دیگه بیت ریت پایین تری میده فقط خوبی که داره اینه که بعضی فیلما فقط 1080 این انکودر ریلیز کرده هیچ جای دیگه پیدا نمیکنی انکودر nItRo کیفیت خوب با حجم مناسب داره اگه سریال دیدین با این کیفیت ببینین فعلا که تاینی وییز رایگان شده و از اونجا دانلود کنین ...سریالم من از تی وی ورلد میگیرم

mkb4453
06-25-2016, 10:14 PM
آدرس جدیدش:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

mkb4453
06-25-2016, 10:17 PM
این سایت هم خیلی از فیلم هارو با کیفیت *265 میذاره :

ARTANARTAN
06-26-2016, 07:03 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]سایت خوب وکاملیه و به روز،کاملا رایگان

kaaveh
06-26-2016, 11:12 PM
سلام به همه دوستان
من توی دانلود شبانه به مشکلی بر خوردم که نیاز به کمک و راهنمایی دارم
بعضی ip های مودم سرعت خوبی دارن حتی شبها ولی خیلی وقتها این ip ها خود بخود تغییر میکنن و سرعت دانلود خیلی کم میشه حالا کسی میتونه کمک کنه که چطوری ip مودم ثابت بمونه وتغییر نکنه ؟ یا اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنین
با سپاس از همه دوستان

hmi70
06-26-2016, 11:56 PM
سلام به همه دوستان
من توی دانلود شبانه به مشکلی بر خوردم که نیاز به کمک و راهنمایی دارم
بعضی ip های مودم سرعت خوبی دارن حتی شبها ولی خیلی وقتها این ip ها خود بخود تغییر میکنن و سرعت دانلود خیلی کم میشه حالا کسی میتونه کمک کنه که چطوری ip مودم ثابت بمونه وتغییر نکنه ؟ یا اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنین
با سپاس از همه دوستان
از کجا لینک گرفتی؟من خودم دانلود شبانه دارم ولی مشکلی ندارم فک کنم ار لینکت باشه

kaaveh
06-29-2016, 11:11 PM
از کجا لینک گرفتی؟من خودم دانلود شبانه دارم ولی مشکلی ندارم فک کنم ار لینکت باشه

سلام hmi70 عزیز
من لینک از این جاها میگیرم
از خود سایت موزیک باران - آپلود بوی با خرید اشتراک - ایران فیلم با خرید اشتراک
اگه راهنمایی کنی ممنونم

amireb1998
06-30-2016, 01:22 AM
سلام پیشنهاد من سایت سینما هست دوست عزیز [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Awesome
07-24-2016, 10:29 AM
سلام دوست عزیز

فرمت H265 یا HEVC هنوز در ابتدای راه هست و راه طولانی در پیش داره تا به جایی برسه، و مشکلات زیادی هم داره که باید برطرف بشه که یکیش عدم توانایی در استفاده از فـــــیـلتر تصویر هست

پیشنهاد میکنم فعلا این فرمت رو فراموش کنید و از همون x264 استفاده کنید که الان خیلی پخته شده