توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××
mojtaba00222
06-29-2015, 05:10 PM
دیگه ازت بدم میاد ، بدم میاد ، شیخونک (sm2)
(sm2)
rebasss
06-29-2015, 05:12 PM
من دیگه تنها امیدم به اینه که یه هیتلر جدید تو آلمان ظهور بکنه بره حمله کنه به لهستان خارشونو بچسبونه به دیوار که ما بریم به مرحله بعد بازیها (sm70)
rebasss
06-29-2015, 05:18 PM
بشر هر چی میکشه از کنجکاویه بیش از حده
وگرنه خدایی مساحت زیر منحنی به چه دردت میخورد
همون مساحت مستطیل بس بود دیگه
پ.ن مگه نه شیخ؟ (sm70)
rebasss
06-29-2015, 05:18 PM
ًجــ.نده خانوم تا حالا کسی با آبش
عکس قلب رو کــ.ونت کشیده؟؟
.
.
.
.
.
بعله،شاخ بازی تو گپ دخترا
.
.
حمید معصومی نژاد خبـــــرنگار اعزامـــے بہ گـــــپ دختــرا...!!
Peyman
06-29-2015, 05:19 PM
rebasss
صابر جان داداش ، با تشکر از نقل تاریخی که گرفتی باید عرض کنم ....
در دو مورد دهن سرویسی باید بگم که دهنمون سر همین نقلت سرویس شد اساسی ....
در مورد شیرینی هم که دوستام اینقدر از دستم شکارن که من برم یه آدامس خرسی بگیرم ازم شیرینی میخوان ... از بس به خاطر دلایل مختلف ازشون شیرینی گرفتم ...
در مورد لاین هم نوید عرض کردند نیازی به گروه اونجا نیست ، ولی خب اگه دوست میداری منت بر سر ما بذار ، پروفایل ما رو روشن کن ، اکانت ما رو ادد بفرما : peymanbra
Peyman
06-29-2015, 05:19 PM
این نقل کلفت صابر منو یاد جوونیام انداخت
mojtaba00222
06-29-2015, 05:20 PM
پ.ن مگه نه شیخ؟ (sm70)
تکبیر(sm2)
Peyman
06-29-2015, 05:22 PM
من به جای شهرام صولتی بودم به جای این ک.ونی بازی ها تو کنسرت هام نفری یه نخ سیگار به حضّار میدادم بعد داریوش پلی میکردم خودمم میرفتم بیرون
Peyman
06-29-2015, 05:23 PM
جدی راننده تاکسی ها چرا دستگیره پنجره رو قایم میکنند؟دستگیره پنجره پیکان به چه درد ما میخوره که بدزدیمش؟تاکسی تویوتاکمری بخرن چی کار میکنند؟
Peyman
06-29-2015, 05:23 PM
من از همون بچگی آدم ساده ای بودم..دکتر بازی هم که میکردیم من همیشه تزریغاتی میشدم
Peyman
06-29-2015, 05:25 PM
تیزر رامبد جوان در مورد ترک سیگار مثل تیزرای بچگیامون میمونه که میگفت دست تو چرخ گوشت نکنید ک.ونتون پارس
Peyman
06-29-2015, 05:29 PM
طرح ابتکاری وِیژه و مدرن شهرداری انزلی برای مقابله با روزه خواری
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
penhold
06-29-2015, 05:30 PM
انقدر تکرار کن تا عمه نویدم بفهمه (sm2)
حرفت کاملا درسته ، عادم به یه جایی که میرسه و چهار نفر زیر دست و بالش کار میکنن نباید به حرف کسایی که کسی زیر دست و بالشون کار نمیکنه اهمیت بده .
عادم این عادمایی که کسی زیر دست و بالشون کار نمیکنه رو هر وقت دید باید باد تو غب غب بندازه بگه ، هه تو کی هستی عاخه در مورد من نظر میدی من چهار نفر زیر دست وبالم کار میکنن ، عادم باید تا به یه جایی رسید دست و پاشو گم کنه بقیه رو به جاییش حساب نکنه ، درکت میکنم دادا ...
سخت نگیر دادا ، مشکلات یا درست میشن یا درست نمیشن که اون دسته دومی رو به حال خودشون میزاریم تا خسته بشن و دیگه با ما کاری نداشته باشن (sm10)
نگرفتی (sm70)
مگه من تو این یک سال و نیم که بیشتر میام اینجا و اسپم میدم خودمو گرفتم ؟ یا اینکه گفتم فلانی هستم و ... خوب همه شاهدن که من حتی یه بار خودمو نگرفتم که بگم فنلانی هستم و ... الانم که گفتم چهار نفر زیر دستم کار میکنن واسه اینه که این آدمای کوچیک حد خودشونو بدونن و ... همین !! بچه ای که میاد به من میگه نیاز به روانشناس داری ، باید حد خودش رو بدونه و بفهمه که داره با کی صحبت میکنه !! اشتری که میاد واسه من قیافه میگیره و پخ جواب نمیده باید بفمه که حتی رئیسم نمیتونه اینجور با من برخورد کنه و ... منم هیچی تا اینجا نگفتم ولی بسه !! دیگه نمیخوام خودمو کوچیک کنم و از چهار تا بچه عذرخواهی کنم !! خوشبختانه تو این مدت خیلی از چیزا برام روشن شد و ... منم خوب باید بیشتر به فکر زندگی باشم به دلیل ... ولی تجربه ی خوبی بود برام
مشکلات ؟؟!! شکر خدا مشکل آنچنانی تو زندگیم ندارم و ... من که دیگه باهاشون کاری ندارم ولی باید حد خودشونو بدونن !! نت برای اینجور آدما ساخته شده دیگه
بیخیال (sm10)
penhold
06-29-2015, 05:41 PM
یه قسمت کوچیکش ویرایش شد تا سوءتفاهم پیش نیاد (sm120)
rebasss
06-29-2015, 05:46 PM
@rebasss ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
در مورد شیرینی هم که دوستام اینقدر از دستم شکارن که من برم یه آدامس خرسی بگیرم ازم شیرینی میخوان ... از بس به خاطر دلایل مختلف ازشون شیرینی گرفتم ...
در مورد لاین هم نوید عرض کردند نیازی به گروه اونجا نیست ، ولی خب اگه دوست میداری منت بر سر ما بذار ، پروفایل ما رو روشن کن ، اکانت ما رو ادد بفرما : peymanbra
(sm2)
تو لاین اددت کردم ، الانم با صاحب این آی دی سلام علیک کردم ، اگه صاحب اون آی دی خودت هستی عکس ماه گرفتگیتو برام از لاین بفرست تا مطمئن بشم همین پیمانی (sm2)
این نقل کلفت صابر منو یاد جوونیام انداخت
(sm2)(sm70)
طرح ابتکاری وِیژه و مدرن شهرداری انزلی برای مقابله با روزه خواری
از موقعه ای که ماه رمضون نزول اجلال فرموده وقت نکردم برم تو شهر ، مسیرم فقط خونه و مغازست (sm70)
نگرفتی (sm70)
تو نمیفهمی من دارم چی میگم (sm70) مگه من تو این یک سال و نیم که بیشتر میام اینجا و اسپم میدم خودمو گرفتم ؟ یا اینکه گفتم فلانی هستم و ... خوب همه شاهدن که من حتی یه بار خودمو نگرفتم که بگم فنلانی هستم و ... الانم که گفتم چهار نفر زیر دستم کار میکنن واسه اینه که این آدمای کوچیک حد خودشونو بدونن و ... همین !! بچه ای که میاد به من میگه نیاز به روانشناس داری ، باید حد خودش رو بدونه و بفهمه که داره با کی صحبت میکنه !! اشتری که میاد واسه من قیافه میگیره و پخ جواب نمیده باید بفمه که حتی رئیسم نمیتونه اینجور با من برخورد کنه و ... منم هیچی تا اینجا نگفتم ولی بسه !! دیگه نمیخوام خودمو کوچیک کنم و از چهار تا بچه عذرخواهی کنم !! خوشبختانه تو این مدت خیلی از چیزا برام روشن شد و ... منم خوب باید بیشتر به فکر زندگی باشم به دلیل ... ولی تجربه ی خوبی بود برام
مشکلات ؟؟!! شکر خدا مشکل آنچنانی تو زندگیم ندارم و ... من که دیگه باهاشون کاری ندارم ولی باید حد خودشونو بدونن !! نت برای اینجور آدما ساخته شده دیگه
بیخیال (sm10)
گرفتم چی میگی ، اونطوری گفتم که وا بدی ولی همش میخوای واسم چس ناله بکنی من خوبم بقیه عنن (sm2)
نتیجه اخلاقی: تمامی احسان ها کینه شتری دارن خدا نکنه یه چی پیش بیاد بهشون بر بخوره دیگه تا مغز ما رو صلوات ندن وا نمیدن (sm2)
دادا با شوخی جوابت میدم ناراحت نشی ، با من حرف میزنی قسمت شوخیتو رو حالت ماکزیمم تنظیم کن (sm10)
ینی باور کنم چس ناله هات تموم شده گفتی بیخیال ؟(sm2)
rebasss
06-29-2015, 05:49 PM
یه قسمت کوچیکش ویرایش شد تا سوءتفاهم پیش نیاد (sm120)
یه ویرایش دیگه هم بکن ...
اون یکی احسان میخواست آخر حرفشو بزنه میگفت نمیخواستم بگم ولی میگم ، تو هم این جمله تاثیر گزار رو به اول حرفت اضافه بکن (sm70)
rebasss
06-29-2015, 05:50 PM
یه بارمحتشمیان (گزارشگر والیبال) شام زیاد میخوره خواب میبینه
تو بازی توپ ارتفاعش از تور کمتره ولی تور مانع عبور توپ نمیشه
بلند میشه دادمیزنه مگه داررررریم؟مگه میییییشه؟
زنش میگه: عزیزم ، سرعت رو چاشنی کار نکرده بود واسه همون
rebasss
06-29-2015, 05:55 PM
به امید خدا فردا یازدهمین روزيه
که روزمو ميخورم :||||||
برام دعا کنید کم نیارم
rebasss
06-29-2015, 06:00 PM
این ماجرای سرقت دکل نفت منو یاد سرقت اثر تاریخی چال اسکندرون توی سریال برره انداخت. اونجایی که کیانوش داشت گریه میکرد و میپرسید که آخه مگه چاله رو هم میشه دزدید؟
حالا فهمیدیم که،
هاااااااا، وَشِد...
Peyman
06-29-2015, 06:08 PM
(sm2)
تو لاین اددت کردم ، الانم با صاحب این آی دی سلام علیک کردم ، اگه صاحب اون آی دی خودت هستی عکس ماه گرفتگیتو برام از لاین بفرست تا مطمئن بشم همین پیمانی (sm2)
(sm2)(sm70)
عکس ماه گرفتگی ندارم ولی عکس گیلاس دارم ... گیلاس بزن
Peyman
06-29-2015, 06:09 PM
این ماجرای سرقت دکل نفت منو یاد سرقت اثر تاریخی چال اسکندرون توی سریال برره انداخت. اونجایی که کیانوش داشت گریه میکرد و میپرسید که آخه مگه چاله رو هم میشه دزدید؟
حالا فهمیدیم که،
هاااااااا، وَشِد...
یه لحظه پاشو ببینم این دکل زیر تو نیست ؟؟؟!!!
Peyman
Peyman
حیف که نوید نیست
rebasss
مـتن عاشقــــــــانه ویژه ماه مبـــــــارک رمضـــــــان:
.
.
.
.
دوستت دارم به اندازه تمــــــــام اذان های مغـــــرب ماه رمضـــــــان
...
اوج عشــــــقِ لامصب
Peyman
06-29-2015, 06:10 PM
Peyman
06-29-2015, 06:11 PM
Peyman
Peyman
rebasss
06-29-2015, 06:12 PM
عکس ماه گرفتگی ندارم ولی عکس گیلاس دارم ... گیلاس بزن
به به من عاشق این میوه هستم (sm127)
یه لحظه پاشو ببینم این دکل زیر تو نیست ؟؟؟!!!
مامانم تا این خبرو شنید درجا زیر منو نگاه کرد ، خیالت راحت نیست (sm2)
rebasss
06-29-2015, 06:13 PM
سرعت تلگرامم به فنا رفت...
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
حالا با چه رویی برگردیم وایبر؟
rebasss
06-29-2015, 06:16 PM
ناموسا قبول دارین
سکــ.س الکسیس با جانی سینس ( همون کچله )
.
.
.
.
.
.
حکم " ال کلاسیکو " رو داره
Peyman
06-29-2015, 06:17 PM
+18
تو رو خدا ببینید منو تو تلگرام تو چه گروهی ادد کردن و چه حرفایی توش میزنن(sm81)(sm81)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
rebasss
06-29-2015, 06:24 PM
+18
تو رو خدا ببینید منو تو تلگرام تو چه گروهی ادد کردن و چه حرفایی توش میزنن(sm81)(sm81)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
عاقا ما که گفتیم یه دختره اومده بود گفته بود من فک میکردم گپ دخترا و حرفاش الکیه تا اینکه تو گروه دخترای دانشگاه اددش کردن فهمید واقعیه (sm70)
وضع خیلی خرابه عاقا ، اصن یه وضی (sm70)
Peyman
06-29-2015, 06:25 PM
عاقا ما که گفتیم یه دختره اومده بود گفته بود من فک میکردم گپ دخترا و حرفاش الکیه تا اینکه تو گروه دخترای دانشگاه اددش کردن فهمید واقعیه (sm70)
وضع خیلی خرابه عاقا ، اصن یه وضی (sm70)
از الان بهت بگم ، زن بگیری تمام زنای همسایه از همه چیت خبر دارن ...
rebasss
06-29-2015, 06:27 PM
خیالت راحت نیمیگرم ، این گوشیا خیلی چیزا رو خراب کرده ؛ ما ایرانیا تو استفاده نادرست رقیب نداریم.
rebasss
06-29-2015, 06:28 PM
الان بچه 6 ساله کِلَش بازی میکنه میگه وای بهم اتک زدن شیلد نبودم...!!
اونوقت ما بچه بودیم یه شوهر عمه داشتیم میگوزید،میگفت برید بگردید پیداش کنید
مام عین اسکولا این اتاق اون اتاق میگشتیم دنبالِ گوزِ شوهر عمم
rebasss
06-29-2015, 06:29 PM
یکی بیاد باهم زولبیا بامیه درست کنیم
.
.
.
.
.
.
.
.
بعدم شلوار شو بپوشه بره
rebasss
06-29-2015, 06:30 PM
به دوست دخترم زنگ زدم میگم : از سر کار رسیدم دیدم کسی خونمون نیست، حالا موندم نهار چی درست کنم !!!
بهم گفت باشه میام ولی فقط یواش!!!
.
.
.
.
.
.
دوستان کسی میدونه یواش چه جور غذاییه!!!!!؟
rebasss
06-29-2015, 06:35 PM
یه بار تو خیابون به یه دختره گفتم خانوم
درخدمت باشیم
گفت منو قبلا کردی
برو دنبال یکی دیگه
یعنی اب شدما
تا حالا از کردن کسی اینقدر شرمنده نشده بودم!!
Shahin
06-29-2015, 06:47 PM
دوست دخترم گفت: رحمان ؟
گفتم:جااااانم؟
گفت:فشار مامانم اومده بالا بردنش بیمارستان
منم گفتم:بگو بخدا؟الان حالش چطوره؟ همیشه ایجور میشه؟
گفت:چرا چرت و پرت میگی بدو بیا پیشم خونه خاااااااالیه!!!!!
این که دوست دختر نیست لامصب زن زنددددددگیه!😂😂😂😂
Shahin
06-29-2015, 06:49 PM
مورد داشتیم پسره اینقدر رفته خونه دوست دخترش
.
اهالی ساختمان بعنوان مدیر ساختمون انتخابش کردن ...
مدیر ساختمان بشی صلوات
Shahin
06-29-2015, 06:52 PM
ﺯﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻧﺎﻣﺰﺩﻯ ﺑﺎﻝ ﺩﺭﻣﻴﺎﺭﻥ!
ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺩﻡ…..!!!
ﻭﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﻳﺪﻥ ﮐﺎﺭﻫﺎﻯ ﺷﻮﻫﺮﺷﺎﻥ ﺷﺎﺥ!!!
Shahin
06-29-2015, 06:53 PM
بچه ها شرمنده اگه تکراری بینشون هست!
چند وقتی از میادین به دور بودم طول میکشه آپدیت بشم شرمنده
Shahin
06-29-2015, 06:54 PM
اقا این قضیه دوست اجتماعی چیه هی دخترا میگن بیا باهم دوست اجتماعی باشیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اخه من اون موقع ها اجتماعیم ضعیف بود در عوض درس فیزیکم خوب بود نمیشه باهم دوست فیزیکی باشیم
rebasss
06-29-2015, 06:59 PM
بچه ها شرمنده اگه تکراری بینشون هست!
چند وقتی از میادین به دور بودم طول میکشه آپدیت بشم شرمنده
دشمنت شرمنده دادا (sm10)
rebasss
06-29-2015, 07:00 PM
ﻟﻘﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﺍﺩﺏ ﺍﺯ ﮎ ﺁﻣﻮﺧﺘﯽ؟؟؟
ﮔﻔﺖ: ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ .
ﮔﻔﺘﻨﺪ :ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ؟؟؟
ﮔﻔﺖ ﮐــ.ﺲ ﻧﻨﻪ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ...
ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻭ ﻟﻘﻤﺎﻧﻢ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ
Milik
06-29-2015, 07:05 PM
چمدونم دارم میبندم با یه طرح کهنه از دلخوشیام (sm1)
rebasss
06-29-2015, 07:31 PM
عـــایا میدانستید مونیکــا بلوچــی یک ایرانی اصیل است ؟!!!
نام واقعــی این هنرپیشه حرفه ای " مونــا بــَـلوچی " است و متولد 8 مهــر 1343 میباشد و در استان سیستان و بلوچستان ( زاهدان ) بدنیــا آمده .. او در خــانوده ای ضعیف بدنیــا آمد و زندگی کرد .. او 8 برادر و خواهر داشت و پــدر وی دلال مواد مخــدر بود ...
بعــد از دستگیریه پدر وی در مرز ایران و افغانستان و حکم اعدام وی ... او و مادر و خانواده اش قبل انقلاب به ترکیه گریختند و از آنجــا با قایق به ایتالیا پناهنده شدند ...
در ایتالیا زندگی سختی را تجربه کردند و سختی های فراوانی را تحمل کردند ولی به کمک دولت ... او و خواهر و برادر هایش که کم سن و سال بودند به مدرسه رفتند و زبان ایتالی رو یاد گرفتند و در شهــر باستانی رُم زندگی کردند ... مونــا به مروز زمان تمام مقاطع تحصیلی را سپری کرد و به دانشگاه هنــر رفت و رشته مورد علاقه خود ( بازیگری) را انتخاب کرد .. و به یک بازیگر خبره در سینمای ایتالیا و هالیوود تبدیل شد ...
و یکی از بزرگترین آثار او ... ایفای نقش در فیلم مالــِــنا است ..
در این فیلم او یکی از چهره های ماندگار سینما تبدیل شد و معروفیت خاصی رو به دست آورد ... او نه تنهــا در زمینه سینما موفقت چشم گیری داشت .. بلکه در دنیای مــُـد هم به ستاره ای بی بدیل تبدیل شد..
مصابحه مونا بلوچی با خبرگذاری با جنبه ها : سلام و عرض ادب خدمت تمام هموطنان گرامی .. بنده خیلی خوشحالمو افتخار میکنم که یک ایرانی اصیل میباشم و از ابراز علاقه هموطنانم بسیار خــُــرســَــند میباشم ..
آرزوی بنده ایفای نقش در سریال های حرفه ای صدا و سیمای ایران است .. مخصوصا ستایش 3 و پایتخت 5 ... به امید روزی که بتوانم به مردم وطنم خدمت بکنم
rebasss
06-29-2015, 08:05 PM
یکــی از فانتــزی هام اینه کــه رسول ( معروفــ به رسول خوش مرام ) موهای فرفری و یه پشت مویه آس داشته باشه که خیلیم بهش بیاد ...
شغــلش هم مسافر کشی با موتور ( چوبا) باشه و مجبور باشه از گرگ و میش تا سحــر کار کنه تا خــرج بدهی اون ادکلنی که واسه خانوم منشی خریده بود رو بده .. یه روز که داره تو بالاشهر نیشابور بین ماشینــا لایی میکشه ... یهـــو ببینه تو یه کوچه خلوت دوتــا ماشین جلــو یه ماشین رو گرفتن و میخــوان یه دختــر خفــت کنن ... یه تک چــرخ فضایی بزنه و با یه پرش از بلوار بره و با یه ترمز ( جای خط ترمزشم رو آسفالت بیفته ) وایسه و از رَخــشــَـش پیاده شه ... یه دست به پشت موهاش بکشه و بگه : چی چی شده ؟
زورتون به ضعیفه رسیده ... بعد دختره میگه تورو خدا منو نجات بدین ...
رسولم که بخاطر شرم حیــاش سرشو بندازه پایین و بگه : همشیــره بیـــشیـــن تو ماشین و در رو قـــُــلفــ کن
بعــد 7 8 نفــر از این سوسول پوسول های بالاشهــری از بنز و پورشه پیاده شن و بگن مرتیکه شاسگول اینجا پایین شهر نیستا .. راتــو بکش برو .. این خانوم منشی که میبینی دوست دختر سابقه منه و میخوام باش تصویه حساب کنم ...
رسول یهـــو چاقو ضامن دارشو از آستینش در بیاره و با یه حرکت زورویی همه رو خط خطی کنه ... بعد 5 تاشون از ترس ول کنن و فرار کنن و 3 نفرشونم با چندتا حرکت نینجایی بزنه و نقش زمین کنه ....
بعد خانوم منشی بیاد و از رسول تشکر کنه ولی رسول حتی بش نگاه هم نکنه و بگه : آبجــی این دنیــا خــعــلی کثیفه .. سعی کن حرمت خودتو حــِــفظ کنی و با این گوگولی ها نپری .. بعد رسول بگه چه بوی عطر خوبی میدی؟ خانوم منشی هم بگه همونیه که خودت واسم خریدی ... بعد رسول اشک تو چشاش جمع شه ویاد اون 30 هزار تومن بیفته و سوار موتورش بشه و محو شه ...
بعــد چند روز که نشسته بود رو موتورش و جیغ میزد فلکه عمام دو نفر ( همیشه 3 تــَــرک مسافر سوار میکرده) یهــو یه لیموزین وایسه و ببینه یه پیره مرده اتو کشیده بیاد سمتش و ازش تقاضا کنه و سوارش کنه تو لیموزینش و بهش بگه من پدره همون دختره هستم که نجاتش دادی ...دخترم همش حرفه تورو میزنه و عاشقت شده .. ازت میخوام دوماد خانوادم شی ..
من همین یه دخترو دارم ... تمام شرکت هامو میزنم به نامت
رسولم که گوزپیچ شده باشه بگه : احترامت واجبه خاندایی! اما حرف از مردونگی نزن که هیچ خوشم نمیآد … کی واسه من قد یه نخود مردونگی رو کرد تا من واسش یه خروار رو کنم؟ … این دنیا همیشه واسه من کلک بوده و نامردی … به هر کی گفتم نوکرتم خنجر کوبید تو این جیگرم ..
بعد بگه : حالا دخترمو ببین...
بعد رسولو ببرن تو قصرشون و دخترش بیاد سمتش ...
و در حالیکه متن نامه ای که قبلا رسول به خانوم منشی فرستاده بود از بلنگو پخش میشد ...
به رسول بگه : سلام عـاقا رسول خوش مرام
رسولم سرشو بیاره بالا و اون قیافه خوشگله خانوم منشی رو ببینه و اون ساپورت پلنگیش محوش بکنه و 1 دل نه بلکه 100 دل عاشقش بشه و بگه چه بی رحمانه زیبایی خانوم منشی و قبول بکنه ازدواج کنن .. بابای دختره هم واسه کادوی ازدواجشون پول بده به پازل بند که یه آهنگ جدید بیرون بدن که اون سیبیل خوشگله تنهایی داخلش آهنگ بخونه ...
pirana
06-29-2015, 08:08 PM
Peyman Lost Queen Malware mojtaba00222
pirana
06-29-2015, 08:09 PM
چمدونم دارم میبندم با یه طرح کهنه از دلخوشیام (sm1)
کجا به سلامتی؟
pirana
06-29-2015, 08:13 PM
اوووووووووف بالاخره رسیدم
اعتراف میکنم از صفحه 920 تا اینجا هر یه صفحه که میومدم جلو حساب میکردم چن صفحه دیگه مونده تا برسم به آخر تاپیک
یاد دوران تحصیل افتادم هی یه صفحه میرفتم جلو هی نگاه میکردم چن صفحه دیگه مونده (sm2)
(sm120)
رسیدنت بخیر (sm19)
pirana
06-29-2015, 08:14 PM
به صفحه هزارم خوش اومدین دوستای گلم (sm127)
صفای وجود تک تکتون که یکی از یکی با مرام ترینین و دوست داشتنی تر ...
الان یه ساله که تو این سایت میرم و میام و خیلی خوشحالم که دوستای خوبی رو اینجا پیدا کردم ،
سعی کردم تو دنیایی که همش غمه دو تا لبخند رو لباتون بیارم ؛ دیگه به بزرگواریتون ببخشین کم کاریام رو ،
از کسایی که تو این یه ساله از شوخیام ناراحت شدن عذر میخوام ،
فدای جنبه تک تکتون .(sm127)
خیلی میخوایمت صابر جــــــــــون (sm127)(sm127)(sm127) سربازتیــــــم (sm19)
pirana
06-29-2015, 08:15 PM
دیگه ازت بدم میاد ، بدم میاد ، شیخونک (sm2)
(sm2)
rebasss
06-29-2015, 08:19 PM
(sm120)
رسیدنت بخیر (sm19)
فدا بشم رفیق (sm127)
خیلی میخوایمت صابر جــــــــــون (sm127)(sm127)(sm127) سربازتیــــــم (sm19)
من بیشتر تر داشم (sm127)
rebasss
06-29-2015, 08:21 PM
دختره توی پروفایلش نوشته بود.
نون وپنیرو کیوی پسر نیاد تو پی وی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
رفتم تو پی وی براش نوشتم
نمك بریز رو شلغم؛ اعتماد بنفست تو حلقم..
هیچی دیگه الان چند ماهه ولم نمیکنه ميگه عاشق شيرين زبونيم شده..
بنظرتون بگم غلط کردم ولم میکنه..؟؟؟؟؟ :|
rebasss
06-29-2015, 08:24 PM
دختره پست گذاشته
بدنم را لمس نخواهی کرد تا قله قلبم را فتح نکنی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پسره کامنت گذاشته:
زر میزنه من با یه فلافل کردمش
pirana
06-29-2015, 08:25 PM
پ.ن مگه نه شیخ؟ (sm70)
(sm2)
یه خاطره از کلاس ریاضی2
ریاضی2 همون درس نکبت انتگرال 2گانه 3گانه ـس... یه مرد سن بالا سر کلاسمون بود از این شرکتیا که حالا یادشون اومده لیسانس بگیرن حقوق و مزایاشون زیادتر بشه... استادمونم زن بود
آقا این یهو داغ کرد پاشد وسط کلاس گفت: من 20سالِ دارم کار میکنم یه دفه به انتگرال برنخوردم اههههههههههههه
استاد (sm77)
ما (sm2)
مردِ (sm178)
Hadi0021
06-29-2015, 08:26 PM
rebasss
tandis_m pirana
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm50)
rebasss
06-29-2015, 08:28 PM
(sm2)
یه خاطره از کلاس ریاضی2
ریاضی2 همون درس نکبت انتگرال 2گانه 3گانه ـس... یه مرد سن بالا سر کلاسمون بود از این شرکتیا که حالا یادشون اومده لیسانس بگیرن حقوق و مزایاشون زیادتر بشه... استادمونم زن بود
آقا این یهو داغ کرد پاشد وسط کلاس گفت: من 20سالِ دارم کار میکنم یه دفه به انتگرال برنخوردم اههههههههههههه
استاد (sm77)
ما (sm2)
مردِ (sm178)
(sm2)
والا راس میگه ، اصن قابلیت استفاده نداره الکی بهمون یاد دادن (sm70)
Hadi0021
06-29-2015, 08:30 PM
صابر جان دمت گرم(sm127) آدم حالش خراب باشه بیاد اینجا سروحال میشه(sm111) درست مثل من (sm51)
mojtaba00222
@Peyman ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Lost Queen ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Malware ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @mojtaba00222 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خو مگه مرض دارین؟؟؟؟(sm81)
به فکر خودتون نیستین به فکر او عمه هاتون باشین گناه دارن بوخودا
pirana
حالا نظر دوستان هم مهمِ اگه به توافق رسیدید من هستم (sm10)
rebasss
06-29-2015, 08:31 PM
@tandis_m ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @pirana ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm50)
(sm127)(sm127)(sm127)
خوبی هادی؟
هادی بچه کجایی؟
pirana
06-29-2015, 08:31 PM
@tandis_m ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @pirana ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm50)
(sm46)
pirana
06-29-2015, 08:32 PM
(sm2)
والا راس میگه ، اصن قابلیت استفاده نداره الکی بهمون یاد دادن (sm70)
یادگیری کجا بود دهنمون *** شد تا پاسش کردیم الانم هیچیش یادمون نیست (sm2)
pirana
06-29-2015, 08:33 PM
نه هندونه داریم... گفتم ببینی خوشکله یا نه (sm70)
Hadi0021
06-29-2015, 08:33 PM
(sm127)(sm127)(sm127)
خوبی هادی؟
هادی بچه کجایی؟
فدات (sm127) خاک پای همتونم (sm50)
کرمانشاه
کرمانشاه
rebasss
06-29-2015, 08:34 PM
صابر جان دمت گرم(sm127) آدم حالش خراب باشه بیاد اینجا سروحال میشه(sm111) درست مثل من (sm51)
من مخلصم داش ، شکر که حالت عوض شد (sm127)
بیچاره عمش که میشه زن تو (sm2)
حالا نظر دوستان هم مهمِ اگه به توافق رسیدید من هستم (sm10)
منو که میدونی زیاد از شبکه های اجتماعی موبایلی خوشم نمیاد ، تمام حرمتای زندگی شخصی آدمو از بین میبره ...
ولی منم حرفی نرم اگه دوستان پایه باشن سعی میکنم هم پاتون باشم (sm127)
Peyman
06-29-2015, 08:38 PM
نوید پروفایلت جنبه نداره ... ترکید (sm70)
Peyman
Hadi0021
من مخلصم داش ، شکر که حالت عوض شد (sm127)
منو که میدونی زیاد از شبکه های اجتماعی موبایلی خوشم نمیاد ، تمام حرمتای زندگی شخصی آدمو از بین میبره ...
ولی منم حرفی نرم اگه دوستان پایه باشن سعی میکنم هم پاتون باشم (sm127)
مخلصیم (sm174)
با نظرت کاملا موافقم حال نمیکنم (sm120)
Hadi0021
06-29-2015, 08:40 PM
تازه از بیرون برگشتم (sm172) منو وسوسه کردی برم بگیرم (sm51)
rebasss
06-29-2015, 08:41 PM
یادگیری کجا بود دهنمون *** شد تا پاسش کردیم الانم هیچیش یادمون نیست (sm2)
ولی خداییش اسمش خیلی کلاس داره ؛ کرک و پر میریزه زمین همین اسمش (sm70)
فدات (sm127) خاک پای همتونم (sm50)
کرمانشاه
کرمانشاه
من خیلی از بچه های کرمانشاه خوشم میاد
خیلی به خودشون و اعضای بدنشون احترام میزارن
حتی اسم شهرشون رو گذاشتن کیـــ.ر مان شاه (sm2)
که وقتی سریع تلفظش میکنن میشه کرمانشاه
کــــ.یر خودشون رو شاه خودشون میدونن (sm2)
دادا شوخو میکنما ، فدای خاک پای کرمانشاهیای عزیز (sm127)
Peyman
06-29-2015, 08:42 PM
تازه از بیرون برگشتم (sm172) منو وسوسه کردی برم بگیرم (sm51)
2 کیلو هم واسه ما بگیر دور همی بزنیم
Hadi0021
06-29-2015, 08:44 PM
من خیلی از بچه های کرمانشاه خوشم میاد
خیلی به خودشون و اعضای بدنشون احترام میزارن
حتی اسم شهرشون رو گذاشتن کیـــ.ر مان شاه (sm2)
که وقتی سریع تلفظش میکنن میشه کرمانشاه
کــــ.یر خودشون رو شاه خودشون میدونن (sm2)
دادا شوخو میکنما ، فدای خاک پای کرمانشاهیای عزیز (sm127)
(sm70)
من فعلا برم بعدا دارم برات (sm2)
Hadi0021
06-29-2015, 08:44 PM
2 کیلو هم واسه ما بگیر دور همی بزنیم
چشم (sm111)
rebasss
06-29-2015, 08:47 PM
مخلصیم (sm174)
با نظرت کاملا موافقم حال نمیکنم (sm120)
(sm127)(sm50)
pirana
06-29-2015, 08:48 PM
حیف که نوید نیست
آمدم جانت به قربانم ولی حالا چرا...
rebasss
06-29-2015, 08:48 PM
(sm70)
من فعلا برم بعدا دارم برات (sm2)
یه سره تو رفت و اومدیا (sm2)
(sm127)(sm127)(sm127)
rebasss
06-29-2015, 08:49 PM
دوستى در بازگشت از سفر چين تعريف مي كرد كه در إنجا مدير شركت چينى از وى سؤال كرده بوده كه :
دين و مذهب شما ايرانيان چيست ؟
اين دوست بنده براى او شرح داده بود ، و سپس از آن مدير چيني علت سؤالش را ... وى جواب داده كه:
چندى پيش چند تن از بازاريان تهران نزد او رفته بودند براي واردات اجناس چينى . وقت ناهار براى آنان مرغ سوخارى أورده بوده ،ولى آنان از خوردن آن خود دارى كرده بودند؛چون كه حرام است و ذبح شرعي نشده است ،
ولى از وى با اصرار خواسته بودند كه بر روى ان اجناس چيني بنويسد :
Made in Japan ..
مرد چيني ميخواست با اين دين آشنا شود
pirana
06-29-2015, 08:50 PM
نوید پروفایلت جنبه نداره ... ترکید (sm70)
عکس از گیگاپیکسل میدزدی؟ (sm2)
rebasss
06-29-2015, 08:50 PM
پوریا جونم روزه بود زنگ میزنه به رادیو
مجری بهش میگه دوس داری چی گوش بدی
میگه اذان مغرب
rebasss
06-29-2015, 08:52 PM
مشتی اون زمون ک تو نمیدونستی ریش چیه من اندازه حمید صفت ریش داشتم!:-/
.
.
.
.
.
.
.
.
عاقا اینو دیگه از تو پیج حوزه علمیه کپی کردم!
بین طلبه ها دعوا شده!!!!!
pirana
06-29-2015, 08:52 PM
سرعت تلگرامم به فنا رفت...
حالا با چه رویی برگردیم وایبر؟
(sm120)
اره تلگرام خیلی زود به گـ*ـا رفت... وایبرم که کماکان ریدِس (sm25)
pirana
06-29-2015, 08:53 PM
عـــــنتگرال کجاش کلاس داره عاخه؟ (sm2)
rebasss
06-29-2015, 08:55 PM
(sm120)
اره تلگرام خیلی زود به گـ*ـا رفت... وایبرم که کماکان ریدِس (sm25)
انقدر ایرانیا ازش بد استفاده میکنن ، یه دفعه همه هجوم میارن دخل برنامه رو میارن ، فقطم میان شر و ور میگن ...
هی گروه میسازن ...
باوووو من ازش استفاده کاری میکنم چرا اینقدر گروه میسازین و هجوم میارین که خراب بشه ...
rebasss
06-29-2015, 08:56 PM
عـــــنتگرال کجاش کلاس داره عاخه؟ (sm2)
از اون لحاظ که نع ، اسمش یه جوریه که خوف میاره ، من حتا یه بار انقدر خوف کردم که نماز وحشت بر من واجب شد (sm70)
pirana
به قول معروف گفتنی با صمیمی ترین دوست همسرتون راحت باشید اون حتی از رنگ شرتای شما هم خیر دارِ (sm25)
rebasss
به بابام گفتم:
میخوام یه ماه برم استرالیا عشق و حال
بابام گفت:
روزه بودی؟
گفتم:
اره
گفت:
گوه زیادی خوردی باطل شد :|
rebasss
06-29-2015, 08:57 PM
اعتراف می کنم به این سن که رسیدم هنوز وقتی میخوام از در خونه برم بیرون اگه جورابم سوراخ باشه عوضش می کنم با این فکر که اگر تصادف کردم و آمبولانس اومد و منو گذاشتن رو برانکارد و مردم دورم جمع شدن سوراخ جورابم ضایع نباشه :|
rebasss
06-29-2015, 08:58 PM
نوشابه درش باز باشه گازش میره ، بيمزه ميشه :|
پس خواهرم حجابتو رعایت کن :|
pirana
06-29-2015, 08:59 PM
از اون لحاظ که نع ، اسمش یه جوریه که خوف میاره ، من حتا یه بار انقدر خوف کردم که نماز وحشت بر من واجب شد (sm70)
خصوصا 3گانه... اگه علاوه بر اسمش شکل سوالم ببینی شب توی خواب میرینی (sm2)
پ.ن: تن عبید زاکانی ارزید با این سجعی که گفتم (sm2)
rebasss
06-29-2015, 09:00 PM
بینندگان عزیز توجه فرمایید
مینا خانوم ؛ سر دم دار نامردها ؛ وارد میشود ... (sm70)
tandis_m ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])+
ما رو نمیبینی خوشی؟ tandis_m
R A S O O L
06-29-2015, 09:01 PM
امروز عصری خانم منشی رو دیدم
چه بی رحمانه زیبا بود (sm50)
rebasss
06-29-2015, 09:02 PM
خصوصا 3گانه... اگه علاوه بر اسمش شکل سوالم ببینی شب توی خواب میرینی (sm2)
پ.ن: تن عبید زاکانی ارزید با این سجعی که گفتم (sm2)
البته فک میکنم با این نگارشت بیشتر دچار لرزش شدا (sm2)
rebasss
06-29-2015, 09:03 PM
چن صفحه برو عقب ببین چه صفایی بهت دادم با خانوم منشی (sm70)
rebasss
06-29-2015, 09:05 PM
یه روز یه دوغه با شورت میاد تو یخچال، آب معدنیه میپره جلوش میگه: این چه وضعیه بابا اینجا نوشابه خانواده نشسته.
خنده دار نبود نه؟؟
فداسرم!!
والا بدهکار ک نیستم بهتون
از صبح دارم براتون جک میزارم ، بجز چن تا انگشت شمار بقیه یه تشکر خشک و خالیم بلد نیستن والا(sm142)(sm70)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:06 PM
نه هندونه داریم... گفتم ببینی خوشکله یا نه (sm70)
از بس کفاثتی(sm81)(sm2)
pirana
06-29-2015, 09:07 PM
بابای دختره هم واسه کادوی ازدواجشون پول بده به پازل بند که یه آهنگ جدید بیرون بدن که اون سیبیل خوشگله تنهایی داخلش آهنگ بخونه ...
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:08 PM
بیچاره عمش که میشه زن تو (sm2)
همین دیگه دلم میسوزه به حالش(sm81)(sm70)
rebasss
06-29-2015, 09:09 PM
مگه داریم ...
جمله از این هیجانی تر ...
is typing ...
وقتی که باهاش قهری ...
pirana
06-29-2015, 09:12 PM
بین طلبه ها دعوا شده!!!!!
خدایی این طلبه ها چرا همه به ماماناشون رفتن ریش ندارن؟ (sm2) اونوقت ما از سوم راهنمایی ریش دراوردیم (sm98)
rebasss
06-29-2015, 09:13 PM
موضوع پایتخت ۵ هم پیدا شد
:..........................
ازدواج سارا و نیکا با رحمان و رحیم...!!!
rebasss
06-29-2015, 09:13 PM
خدایی این طلبه ها چرا همه به ماماناشون رفتن ریش ندارن؟ (sm2) اونوقت ما از سوم راهنمایی ریش دراوردیم (sm98)
(sm2)(sm2)(sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 09:14 PM
+18
تو این گروه ها زنا و دخترا جمع میشن نحوه ی دادن دیشبشون رو توضیح میدن و کل میندازن (sm2)
یکــی از فانتــزی هام اینه کــه رسول ( معروفــ به رسول خوش مرام ) موهای فرفری و یه پشت مویه آس داشته باشه که خیلیم بهش بیاد ...
شغــلش هم مسافر کشی با موتور ( چوبا) باشه و مجبور باشه از گرگ و میش تا سحــر کار کنه تا خــرج بدهی اون ادکلنی که واسه خانوم منشی خریده بود رو بده .. یه روز که داره تو بالاشهر نیشابور بین ماشینــا لایی میکشه ... یهـــو ببینه تو یه کوچه خلوت دوتــا ماشین جلــو یه ماشین رو گرفتن و میخــوان یه دختــر خفــت کنن ... یه تک چــرخ فضایی بزنه و با یه پرش از بلوار بره و با یه ترمز ( جای خط ترمزشم رو آسفالت بیفته ) وایسه و از رَخــشــَـش پیاده شه ... یه دست به پشت موهاش بکشه و بگه : چی چی شده ؟
زورتون به ضعیفه رسیده ... بعد دختره میگه تورو خدا منو نجات بدین ...
رسولم که بخاطر شرم حیــاش سرشو بندازه پایین و بگه : همشیــره بیـــشیـــن تو ماشین و در رو قـــُــلفــ کن
بعــد 7 8 نفــر از این سوسول پوسول های بالاشهــری از بنز و پورشه پیاده شن و بگن مرتیکه شاسگول اینجا پایین شهر نیستا .. راتــو بکش برو .. این خانوم منشی که میبینی دوست دختر سابقه منه و میخوام باش تصویه حساب کنم ...
رسول یهـــو چاقو ضامن دارشو از آستینش در بیاره و با یه حرکت زورویی همه رو خط خطی کنه ... بعد 5 تاشون از ترس ول کنن و فرار کنن و 3 نفرشونم با چندتا حرکت نینجایی بزنه و نقش زمین کنه ....
بعد خانوم منشی بیاد و از رسول تشکر کنه ولی رسول حتی بش نگاه هم نکنه و بگه : آبجــی این دنیــا خــعــلی کثیفه .. سعی کن حرمت خودتو حــِــفظ کنی و با این گوگولی ها نپری .. بعد رسول بگه چه بوی عطر خوبی میدی؟ خانوم منشی هم بگه همونیه که خودت واسم خریدی ... بعد رسول اشک تو چشاش جمع شه ویاد اون 30 هزار تومن بیفته و سوار موتورش بشه و محو شه ...
بعــد چند روز که نشسته بود رو موتورش و جیغ میزد فلکه عمام دو نفر ( همیشه 3 تــَــرک مسافر سوار میکرده) یهــو یه لیموزین وایسه و ببینه یه پیره مرده اتو کشیده بیاد سمتش و ازش تقاضا کنه و سوارش کنه تو لیموزینش و بهش بگه من پدره همون دختره هستم که نجاتش دادی ...دخترم همش حرفه تورو میزنه و عاشقت شده .. ازت میخوام دوماد خانوادم شی ..
من همین یه دخترو دارم ... تمام شرکت هامو میزنم به نامت
رسولم که گوزپیچ شده باشه بگه : احترامت واجبه خاندایی! اما حرف از مردونگی نزن که هیچ خوشم نمیآد … کی واسه من قد یه نخود مردونگی رو کرد تا من واسش یه خروار رو کنم؟ … این دنیا همیشه واسه من کلک بوده و نامردی … به هر کی گفتم نوکرتم خنجر کوبید تو این جیگرم ..
بعد بگه : حالا دخترمو ببین...
بعد رسولو ببرن تو قصرشون و دخترش بیاد سمتش ...
و در حالیکه متن نامه ای که قبلا رسول به خانوم منشی فرستاده بود از بلنگو پخش میشد ...
به رسول بگه : سلام عـاقا رسول خوش مرام
رسولم سرشو بیاره بالا و اون قیافه خوشگله خانوم منشی رو ببینه و اون ساپورت پلنگیش محوش بکنه و 1 دل نه بلکه 100 دل عاشقش بشه و بگه چه بی رحمانه زیبایی خانوم منشی و قبول بکنه ازدواج کنن .. بابای دختره هم واسه کادوی ازدواجشون پول بده به پازل بند که یه آهنگ جدید بیرون بدن که اون سیبیل خوشگله تنهایی داخلش آهنگ بخونه ...
یهنی دهنت سرویس صابر دهنت سرویس ! یه ربع طول کشید تا خوندم از بس خندیدم حالا نمیشد به جای چوپا یه تندر 90 یا پژو پارسی چیزی نصیبمون میکردی (sm30)(sm2)
چن صفحه برو عقب ببین چه صفایی بهت دادم با خانوم منشی (sm70)
دهنتس سرویس برای بار سوم (sm2)(sm30)
rebasss
06-29-2015, 09:14 PM
الان یه جوری شده که،
ساقیا میخوان از جنس شون تعریف کنن،
میگن: محمود هم از همین میزنه!!!...
Shahin
06-29-2015, 09:15 PM
از مرد سه زنه پرسیدن :
آیا افزایش کمیت سبب کاهش کیفیت نمیشه?
گفت: نه برعکس
باعث ایجاد فضای رقابتی شده من هر شب شاهد خدمات نوین باکیفیت جهانیم
mojtaba00222
06-29-2015, 09:15 PM
ما رو نمیبینی خوشی؟ @tandis_m ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خدا رو شکر حرکت منو ندیده(sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 09:19 PM
صابر عاشقتم دهن سرویس (sm127) (sm2)(sm30) خدای فانتزی هستی (sm2)
Shahin
06-29-2015, 09:20 PM
زنگ زدم به مامانم میگم :
مامان مهمون اومده چیکار کنم ؟!
میگه برو تو کمد دیواری یه جعبه هست
روش نوشته رادیو آقا جون !
مودم توی اونه وصلش کن
رمزشم اسم بچه وسطی همسایه بغلیه
مهمونا سرگرم بشن تا من خودمو برسونم !
و همچنان رفیق بی کلک مادر :
Shahin
06-29-2015, 09:23 PM
ﻣﻦ ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﻣﺮﯾﻀﯽ ﺯﺩﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﻣﺪﺭﺳﻪ.
.
.
.
.
.
.
.
ﻭﻟﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻓﮑﺮﻡ ﺍﻭﻥ ﺩﮐﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﻣﻨﻮ ﻣﻌﺎﯾﻨﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻭ ﺑﺮﺍﻡ ﺩﺍﺭﻭ ﺗﺠﻮﯾﺰ
ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻣﺪﺭﮐﺸﻮ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ!والللللللله
mojtaba00222
06-29-2015, 09:23 PM
صابرررر
اون برنامههه چی شد؟؟؟ تونستی کار کنی باش؟؟؟
جواب داد؟؟؟
R A S O O L
06-29-2015, 09:25 PM
تو رنجیدیو دل ندادم بری
خودم رو فراموش کردم تو یادم بری
تو یادم بری زندگیم سرد شه
یه روز این پسر بچه هم مرد شه
(sm81)
rebasss
06-29-2015, 09:26 PM
تو این گروه ها زنا و دخترا جمع میشن نحوه ی دادن دیشبشون رو توضیح میدن و کل میندازن (sm2)
یهنی دهنت سرویس صابر دهنت سرویس ! یه ربع طول کشید تا خوندم از بس خندیدم حالا نمیشد به جای چوپا یه تندر 90 یا پژو پارسی چیزی نصیبمون میکردی (sm30)(sm2)
دهنتس سرویس برای بار سوم (sm2)(sm30)
شلوارتو خراب نکرده باشی فقط (sm2)
اون متن نامه رو واسم خصوصی کن تا یه شورلت بندازم زیر پات (sm2)
(sm70)
حرکتت چی بود شیخ ، یادآوری کن هر چی سعی کردم چیزی یادم نیومد (sm70)
صابر عاشقتم دهن سرویس (sm127) (sm2)(sm30) خدای فانتزی هستی (sm2)
ینی واسه منم ادکلن میخری؟ (sm70)
این فانتزی اقتباسی بود از یه فانتزی دیگه که من نصفشو تغییر دادم (sm70)
صابرررر
اون برنامههه چی شد؟؟؟ تونستی کار کنی باش؟؟؟
جواب داد؟؟؟
اصن ازش استفاده نکردم ، اصن نصبشم نکردم فقط میخواستم ازت بگیرم که یه کاری کرده باشم وگرنه واسه من استفاده ای نداره (sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 09:28 PM
شلوارتو خراب نکرده باشی فقط (sm2)
اون متن نامه رو واسم خصوصی کن تا یه شورلت بندازم زیر پات (sm2)
(sm70)
ینی واسه منم ادکلن میخری؟ (sm70)
این فانتزی اقتباسی بود از یه فانتزی دیگه که من نصفشو تغییر دادم (sm70)
عاقا متن نامه رو بیخیال شو غیر ممکنه (sm2)
هرچی که بود خیلی حال کردم دمت گرم (sm59)(sm127)
rebasss
06-29-2015, 09:28 PM
حالا از این اسلام به مردا یه چیزایی ماسیده حداقل،
ولی موندم چرا زنا بیشتر طرفدارش شدن!!!...
rebasss
06-29-2015, 09:29 PM
عاقا متن نامه رو بیخیال شو غیر ممکنه (sm2)
هرچی که بود خیلی حال کردم دمت گرم (sm59)(sm127)
اگه بدونی چه فانتزی هایی ازش در میاد ، بیا و گول منو بخور (sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:29 PM
حرکتت چی بود شیخ ، یادآوری کن هر چی سعی کردم چیزی یادم نیومد (sm70)
اصن ازش استفاده نکردم ، اصن نصبشم نکردم فقط میخواستم ازت بگیرم که یه کاری کرده باشم وگرنه واسه من استفاده ای نداره (sm2)
بگم که میفهمههه(sm2)
یکی تو راس میگی یکی چوپان دروغگو(sm2)
rebasss
06-29-2015, 09:31 PM
بگم که میفهمههه(sm2)
یکی تو راس میگی یکی چوپان دروغگو(sm2)
من که نتم نا محدوده ؛ عاخه اصن به کار من میاد (sm70)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:32 PM
من که نتم نا محدوده ؛ عاخه اصن به کار من میاد (sm70)
ربطی نداره
بی صاحاب کرم داره(sm2)
Peyman
06-29-2015, 09:32 PM
عکس از گیگاپیکسل میدزدی؟ (sm2)
توی گوگل سرچ کردم اینو اورد بالا
R A S O O L
06-29-2015, 09:33 PM
اگه بدونی چه فانتزی هایی ازش در میاد ، بیا و گول منو بخور (sm2)
(sm2) هرگز هرگز
mojtaba00222
(sm2) هرگز هرگز
پس بیا گول منو بخور(sm2)
Peyman
به قول معروف گفتنی با صمیمی ترین دوست همسرتون راحت باشید اون حتی از رنگ شرتای شما هم خیر دارِ (sm25)
از سایزش هم همینطور ... حتی سرعتش
R A S O O L
06-29-2015, 09:37 PM
پس بیا گول منو بخور(sm2)
تو که اصلا حرفشو نزن (sm30)
rebasss
06-29-2015, 09:38 PM
ربطی نداره
بی صاحاب کرم داره(sm2)
والا من کلا سعی کردم آزارم به کسی نرسه وضعمون اینه ، هر چی سنگه جلو پای ما میفته ، چی برسه مردم آزاری بکنیم ، ولی واسه شوخی با دوستان حرکت جالبیه بعدا دان میکنم نگه میدارم واسه روز شوخی با دوستان (sm70)
(sm2) هرگز هرگز
اگه گولمو نخوری میدم شیخونک بخوره ها (sm2)
rebasss
06-29-2015, 09:38 PM
قیافه سگ هارو دیدید همیشه یه گوشه لَم دادن خسته ن؟ انگار میخوان بگن عاقبت وفاداری همینه
R A S O O L
06-29-2015, 09:40 PM
من فقط گول خانم منشی رو میخورم و تمام (sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:41 PM
تو که اصلا حرفشو نزن (sm30)
این چه وضیه
نه گول صابرو میخوری نه گول من
لابد فردا گول نوید رو هم نمیخوری
واقعا چیجور میخوای قبول شی؟؟؟(sm2)
rebasss
06-29-2015, 09:42 PM
من فقط گول خانم منشی رو میخورم و تمام (sm2)
گول خانوم منشی مو داره ها میره تو دهنت ، ولی گول ما موهاش از خودش جداست ، دهنت مویی نمیشه (sm2)
rebasss
06-29-2015, 09:43 PM
یوقتایی هم باید خودتو سفت بغل کنی
بعد بگی غم نخور خودم باهاتم
R A S O O L
06-29-2015, 09:44 PM
این چه وضیه
نه گول صابرو میخوری نه گول من
لابد فردا گول نوید رو هم نمیخوری
واقعا چیجور میخوای قبول شی؟؟؟(sm2)
بالا هم توضیح دادم فقط خنوم منشی (sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 09:44 PM
گول خانوم منشی مو داره ها میره تو دهنت ، ولی گول ما موهاش از خودش جداست ، دهنت مویی نمیشه (sm2)
من نیتم خیر بود دهن سرویس (sm2) از نقشه ی شوم تو و شیخ خبر نداشتم (sm2)(sm30)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:46 PM
والا من کلا سعی کردم آزارم به کسی نرسه وضعمون اینه ، هر چی سنگه جلو پای ما میفته ، چی برسه مردم آزاری بکنیم ، ولی واسه شوخی با دوستان حرکت جالبیه بعدا دان میکنم نگه میدارم واسه روز شوخی با دوستان (sm70)
مگه شوخی با دوستان روز مخصوص داره؟؟؟بزن دهنشونو......(sm2)
من خودم دارم گولمو میدم به یکی دیگه بخوره مزاحم نشو(sm2)
rebasss
06-29-2015, 09:46 PM
من نیتم خیر بود دهن سرویس (sm2) از نقشه ی شوم تو و شیخ خبر نداشتم (sm2)(sm30)
حالا که خبر دار شدی نظرت عوض نشد ، عزیزم؟ (sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 09:47 PM
حالا که خبر دار شدی نظرت عوض نشد ، عزیزم؟ (sm2)
شما ؟؟؟ (sm2) برو عاقا مزاحم نشو (sm2)(sm30)
rebasss
06-29-2015, 09:48 PM
مگه شوخی با دوستان روز مخصوص داره؟؟؟بزن دهنشونو......(sm2)
من خودم دارم گولمو میدم به یکی دیگه بخوره مزاحم نشو(sm2)
په چی که روز داره ، دوست فرق داره با اینایی که اینجا هستن باوووو ...
mojtaba00222
06-29-2015, 09:49 PM
(sm2)
rebasss
06-29-2015, 09:49 PM
شما ؟؟؟ (sm2) برو عاقا مزاحم نشو (sm2)(sm30)
(sm2)(sm127)(sm127)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:50 PM
بالا هم توضیح دادم فقط خنوم منشی (sm2)
اشتباه میکنی دیگه
بدبخت گول ما مجانیه ولی گول خانوم منشی گرونه
فقط واسه دیدنش 30تومن پیاده شدی اخرشم ندیدی(sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 09:51 PM
تو قلب من یه امپراطوره (sm50)
R A S O O L
06-29-2015, 09:51 PM
اشتباه میکنی دیگه
بدبخت گول ما مجانیه ولی گول خانوم منشی گرونه
فقط واسه دیدنش 30تومن پیاده شدی اخرشم ندیدی(sm2)
عیبی نداره من به جنس رایگان عادت ندارم (sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:52 PM
په چی که روز داره ، دوست فرق داره با اینایی که اینجا هستن باوووو ...
والا من که هر روز میزنم دهن رفیقا رو میگ.ام(sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 09:54 PM
عیبی نداره من به جنس رایگان عادت ندارم (sm2)
بیا عادت میکنی(sm2)
P!nk Rose
06-29-2015, 09:55 PM
الان یه ساله که تو این سایت میرم و میام و خیلی خوشحالم که دوستای خوبی رو اینجا پیدا کردم ،
سعی کردم تو دنیایی که همش غمه دو تا لبخند رو لباتون بیارم ؛ دیگه به بزرگواریتون ببخشین کم کاریام رو ،
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm10)(sm174)(sm10)
(sm127)(sm127)(sm127)
P!nk Rose
06-29-2015, 09:55 PM
@Peyman ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Lost Queen ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Malware ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @mojtaba00222 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
rebasss
06-29-2015, 09:58 PM
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm10)(sm174)(sm10)
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm127)(sm10)
خوبی آتی؟
rebasss
06-29-2015, 09:59 PM
اینم از بوسه تو ورزشگاه آزادی
rebasss
06-29-2015, 10:01 PM
اینو سیامک عباسی گذاشته بود ...
سفید مک (sm2)
rebasss
06-29-2015, 10:02 PM
(sm2)(sm2)(sm2)
rebasss
(sm70)
rebasss
(sm2)(sm2)
rebasss
06-29-2015, 10:03 PM
واقعن همینطوریه ها (sm2)
rebasss
06-29-2015, 10:04 PM
فقط یه عمامه کم داره
Hadi0021
06-29-2015, 10:09 PM
یه سره تو رفت و اومدیا (sm2)
(sm127)(sm127)(sm127)
الان اومدم
خونه هم منو اوسکل کردن هی میرم خرید میارم دوباره میگن اینم بیار (sm2)
یه دفه نمیگن همه چی رو بگیرم بیارم (sm59)
pirana
06-29-2015, 10:13 PM
دیشب داشتیم با عمه ی جنابعالی حرف میزدیم؟ (sm138)
pirana
06-29-2015, 10:14 PM
البته فک میکنم با این نگارشت بیشتر دچار لرزش شدا (sm2)
لامصب یه نگاه به ساعت بنداز هنوز افطار نکرده بودم (sm70)
pirana
06-29-2015, 10:15 PM
از بس کفاثتی(sm81)(sm2)
خوشکل بود نه؟ (sm59)
R A S O O L
06-29-2015, 10:16 PM
دیشب داشتیم با عمه ی جنابعالی حرف میزدیم؟ (sm138)
خب من چیکار کنم ؟ دست خودم نیست (sm74) یهو دلم خواست (sm81)
pirana
06-29-2015, 10:20 PM
پس بیا گول منو بخور(sm2)
(sm2)(sm30)(sm30)(sm30)
Malware
06-29-2015, 10:21 PM
(sm70)
(sm127)
شک به تنها چیزی که دارم اعتماده . . . (sm50)
دست شیخو داری از پشت میبندیا حواست هس؟ (sm70)
خواهش بکن تا قول بدم (sm70)
هیچ چیز قطعی نیست، شک بکن به هر چه که هست... (sm50)
درس پس میدیم! (sm120)
لطفا! (sm70)
همینایی که آتی گفت (sm127)(sm70)
الان بچه 6 ساله کِلَش بازی میکنه میگه وای بهم اتک زدن شیلد نبودم...!!
اونوقت ما بچه بودیم یه شوهر عمه داشتیم میگوزید،میگفت برید بگردید پیداش کنید
مام عین اسکولا این اتاق اون اتاق میگشتیم دنبالِ گوزِ شوهر عمم
(sm2)(sm30)(sm2)
P!nk Rose
06-29-2015, 10:24 PM
(sm127)(sm10)
خوبی آتی؟
فدا به قولِ خودت کم بد نیستم(sm10)
تو چطوری؟ کاسبی خوبه؟
rebasss
06-29-2015, 10:25 PM
الان اومدم
خونه هم منو اوسکل کردن هی میرم خرید میارم دوباره میگن اینم بیار (sm2)
یه دفه نمیگن همه چی رو بگیرم بیارم (sm59)
عاخ عاخ انقده از این حرکت بدم میاد (sm172)
فدا به قولِ خودت کم بد نیستم(sm10)
تو چطوری؟ کاسبی خوبه؟
(sm10)
فدا بشم ، شکر خوب خرابه (sm25)
pirana
06-29-2015, 10:27 PM
(sm2)(sm2)(sm2)
چطوری به این مجوز دادن؟ (sm77)(sm2)(sm2)(sm2)
صفحه دوم چی نوشته؟ (sm2)(sm2)(sm2) اگرچه دیدن دستگاه تولید مثل پسرها آسانتر از دخترهاست ولی هر دو به یک اندازه اهمیت داره (sm2)(sm2)(sm2)
P!nk Rose
06-29-2015, 10:28 PM
(sm10)
فدا بشم ، شکر خوب خرابه (sm25)
میدونم ماه رمضونه اخه. بعدش درست میشه ایشالا (sm10)
pirana
06-29-2015, 10:31 PM
خب من چیکار کنم ؟ دست خودم نیست (sm74) یهو دلم خواست (sm81)
من دیگه حرفی ندارم با همین فرمون برو تا دهنت گاهـ*ـیده بشه (sm10)
pirana
06-29-2015, 10:33 PM
مگه ماه رمضون مردم لباس نمیپوشن؟ (sm2) مگه فلافلیِ که ماه رمضون خراب باشه بعدش خوب شه؟ (sm2) کلا ریدن تو بازار (sm3)
mojtaba00222
06-29-2015, 10:34 PM
خوشکل بود نه؟ (sm59)
حالا بزار بگم بهت اصن به هندونه حساسیت شدید داذم بخورم فاتحهههه
R A S O O L
06-29-2015, 10:35 PM
من دیگه حرفی ندارم با همین فرمون برو تا دهنت گاهـ*ـیده بشه (sm10)
شکنجه کن منو چون عشق شکستنم (sm74)
pirana
06-29-2015, 10:36 PM
حالا بزار بگم بهت اصن به هندونه حساسیت شدید داذم بخورم فاتحهههه
توی این همه سال عمری که از خدا قرض گرفتم نشنیده بودم کسی به هندونه حساسیت داشته باشه (sm138) مگه خربزه ـس؟!!!
mojtaba00222
06-29-2015, 10:37 PM
توی این همه سال عمری که از خدا قرض گرفتم نشنیده بودم کسی به هندونه حساسیت داشته باشه (sm138) مگه خربزه ـس؟!!!
به اونم حساسیت دارم
اصن مگه من ادمم؟؟؟؟
P!nk Rose
06-29-2015, 10:39 PM
مگه ماه رمضون مردم لباس نمیپوشن؟ (sm2) مگه فلافلیِ که ماه رمضون خراب باشه بعدش خوب شه؟ (sm2) کلا ریدن تو بازار (sm3)
نخنــــــــــــد (sm209)
ماه رمضون کلا کار و کاسبی تعطیله
الانم انقد گرونی اومده تو بازار که مردم فقط فکرِ سیر کردنِ شکمشونن (sm172)
Malware
06-29-2015, 10:40 PM
دهنش سرویس (sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 10:40 PM
(sm5)
pirana
06-29-2015, 10:41 PM
به اونم حساسیت دارم
اصن مگه من ادمم؟؟؟؟
اصن مگه داریم؟؟؟؟؟ حساسیت به هندونه؟!!!!! (sm77)
mojtaba00222
06-29-2015, 10:42 PM
اصن مگه داریم؟؟؟؟؟ حساسیت به هندونه؟!!!!! (sm77)
بنده خدا اگه بقیه شو بگم که بهم فوش میدی(sm2)
pirana
06-29-2015, 10:43 PM
نخنــــــــــــد (sm209)
ماه رمضون کلا کار و کاسبی تعطیله
الانم انقد گرونی اومده تو بازار که مردم فقط فکرِ سیر کردنِ شکمشونن (sm172)
باشه (sm120)
ماه رمضون فقط کاسبی شلاق زن های قوه قضاییه سکه ـس (sm25)
R A S O O L
دهنش سرویس (sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)
mojtaba00222
سلام اتی
حال و احوالت خوبه؟؟؟
ما رو نمیبینی خوشی؟؟؟
P!nk Rose
06-29-2015, 10:45 PM
سلام اتی
حال و احوالت خوبه؟؟؟
ما رو نمیبینی خوشی؟؟؟
سلام مجی (sm127)
الحمدالله ای بد نیستم. تو چطوری؟ (sm10)
اصن هستی که ببینمت؟ وقتایی میای که من نیستم (sm172)
pirana
06-29-2015, 10:46 PM
دهنش سرویس (sm2)
در معرض دید نیست و همیشه معمولا پوشیده ـس؟ (sm2)(sm2)(sm2) آخرین دکتری که نظر داده (sm2)
pirana
06-29-2015, 10:47 PM
(sm5)
به گوششون رسیده قرارِ سیبیل قشنگه بیشتر بخونه (sm70)
pirana
06-29-2015, 10:48 PM
بنده خدا اگه بقیه شو بگم که بهم فوش میدی(sm2)
بگو ببینم دیگه چه عیب و ایرادی داری دستی دستی عمه ـمُ بدبخت کردم (sm2)
pirana
06-29-2015, 10:50 PM
سلام مجی (sm127)
با ما حرف میزنی از این چیزا نمیگی (sm2)
pirana
(sm27)
Malware
(sm30)(sm30)(sm30)
یاد بگیر که دو روز دیگه تو ذوقت نخوره (sm2)
mojtaba00222
سلام مجی (sm127)
من شکر خوبم(sm127)
تو امتحانت بودم دیگه بیشتر میام(sm127)
ساعتی که میای رو مشخص کن منم همون موقع میام(sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 10:52 PM
یاد بگیر که دو روز دیگه تو ذوقت نخوره (sm2)
این طزف دیگه انتظارش خیلی زیاد بوده (sm2)
mojtaba00222
بگو ببینم دیگه چه عیب و ایرادی داری دستی دستی عمه ـمُ بدبخت کردم (sm2)
موز- خربزه -هندونه-طالبی-
بقیه ش یادم نی یادم اومد میگم(sm2)
mojtaba00222
شیخماااا(sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 10:53 PM
(sm27)
از الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
P!nk Rose
06-29-2015, 10:53 PM
(sm27)
(sm27)
عجب :|
من شکر خوبم(sm127)
تو امتحانت بودم دیگه بیشتر میام(sm127)
ساعتی که میای رو مشخص کن منم همون موقع میام(sm2)
اصلا مشخص نیست کارم (sm2)
Malware
06-29-2015, 10:54 PM
در معرض دید نیست و همیشه معمولا پوشیده ـس؟ (sm2)(sm2)(sm2) آخرین دکتری که نظر داده (sm2)
کلا همه با هم دهنشون سرویس با سوال پرسیدن و جواب دادنشون (sm2) ماشالله همه یه پا کارشناسن (sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 10:54 PM
(sm27)
عجب :|
اصلا مشخص نیست کارم (sm2)
ای دی لاینتو هم که ندادی وگرنه با هم هماهنگ میکردیم(sm2)
P!nk Rose
06-29-2015, 10:56 PM
(sm127)(sm19)(sm127)
mojtaba00222
06-29-2015, 10:56 PM
(sm127)(sm19)(sm127)
اوووف
از اینا واقعیش هم هس؟؟؟؟
P!nk Rose
06-29-2015, 10:58 PM
کفشاش خوشگلن(sm127)
pirana
06-29-2015, 10:58 PM
موز- خربزه -هندونه-طالبی-
بقیه ش یادم نی یادم اومد میگم(sm2)
گول منو بخوری خوب خوب میشی هرکی خورده راضی بوده (sm2)
از الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا میخوام توی جاده رانندگی کنم چند روزی هم هست کم میخوابم امشب تا خوابم گرفته نه نگم بهش (sm27)
ساعت 12 خندوانه ببین اگه جناب خان اومد بگو دانلود کنم (sm134)
P!nk Rose
06-29-2015, 10:59 PM
(sm127)(sm127)(sm127)
pirana
06-29-2015, 11:00 PM
اوووف
از اینا واقعیش هم هس؟؟؟؟
همینم فتوشافتِ واقعی کجا بود دلت خوشِ... در واقعیت همه پوست ـشون تیره ـس سرد میشی (sm2)
pirana
06-29-2015, 11:01 PM
کفشاش خوشگلن(sm127)
الان رسول تسمه تایم پاره میکنه تو میگی کفشاش؟ (sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 11:01 PM
کفشاش خوشگلن(sm127)
نکنید اینکارو با من دو هفتس تو ترکم(sm25)
Malware
06-29-2015, 11:02 PM
(sm172) منم از این شکما میخوام ماچش کنم (sm70)
R A S O O L
06-29-2015, 11:03 PM
نکنید اینکارو با من دو هفتس تو ترکم(sm25)
باو من عصری رفتم حموم تمیز شدم (sm2) دیگه نصف شبی حال حموم رفتن ندارم (sm2)
pirana
(sm28)
mojtaba00222
گول منو بخوری خوب خوب میشی هرکی خورده راضی بوده (sm2)
فردا میخوام توی جاده رانندگی کنم چند روزی هم هست کم میخوابم امشب تا خوابم گرفته نه نگم بهش (sm27)
ساعت 12 خندوانه ببین اگه جناب خان اومد بگو دانلود کنم (sm134)
امشب همه میخوان گول بدن به اینو اون چه خبره؟؟؟؟(sm2)
اگه یادم موند چشم (ولی یادم میره)(sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 11:04 PM
همینم فتوشافتِ واقعی کجا بود دلت خوشِ... در واقعیت همه پوست ـشون تیره ـس سرد میشی (sm2)
(sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 11:04 PM
منم پاره شدم رفت(sm2)
mojtaba00222
06-29-2015, 11:05 PM
باو من عصری رفتم حموم تمیز شدم (sm2) دیگه نصف شبی حال حموم رفتن ندارم (sm2)
(sm2)
R A S O O L
06-29-2015, 11:05 PM
(sm172) منم از این شکما میخوام ماچش کنم (sm70)
ولی من از این ماچا میخوام رو شیکمم بزنن (sm2)
Milik
06-29-2015, 11:07 PM
کجا به سلامتی؟
پیش اهل قبور
Malware
06-29-2015, 11:08 PM
ولی من از این ماچا میخوام رو شیکمم بزنن (sm2)
(sm2)
Malware
06-29-2015, 11:09 PM
پیش اهل قبور
بودی حالا (sm70)
Malware
06-29-2015, 11:10 PM
حس میکنم اتفاق بدی میخواد بیوفته... (sm50)(sm27)
R A S O O L
06-29-2015, 11:11 PM
من برم سریال دکتر هاوس ببینم (sm59) فعلا (sm10)
راستی ...
خانم منشی چه بی رحمانه زیبایی (sm50)
Malware
06-29-2015, 11:11 PM
فعلا بدرود (sm27)
tandis_m
06-29-2015, 11:15 PM
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm50)
فدا(sm127)
ما رو نمیبینی خوشی؟ @tandis_m ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
جگرت را (sm127)
بابا بيخيال اين يكم نامردي شو ديگه(sm2)
اگه منظورت منم بي زحمت شفاف سازي كن (sm39)
tandis_m
06-29-2015, 11:16 PM
سلام و خداحافظ هم زمان بسكه ماشالله حرف زدين (sm39)
tandis_m
06-29-2015, 11:18 PM
يه دوست داشتني باحال (sm127) زندگيت پر از شادي و رنگاي قشنگ (sm134)
mojtaba00222
06-29-2015, 11:23 PM
اگه منظورت منم بي زحمت شفاف سازي كن (sm39)
یه یاداوری خیلی کوچیک از یه سوتی خیلی کوچیک کردم فقط(sm2)
برای شفاف سازی بیشتر به این صفحه مراجعه کن(sm2)
Milik
06-29-2015, 11:30 PM
مطرب مهتاب رو آنچه شنیدی بگو ...
ما همگان محرمیم آنچه بدیدی بگو ...(sm81)
Milik
06-29-2015, 11:34 PM
جون به لبهام رسیده تا به کی در به دری (sm25)
Milik
06-29-2015, 11:54 PM
@Rasool ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])+
اینم سیبیل قشنگه منه
R A S O O L
06-30-2015, 12:07 AM
(sm2)
Milik
06-30-2015, 12:39 AM
امشبم گذشت ... (sm27)
pirana
06-30-2015, 12:45 AM
منم پاره شدم رفت(sm2)
پاره نباشی (sm2)
pirana
06-30-2015, 12:46 AM
پیش اهل قبور
(sm56)
Dark Silence
06-30-2015, 12:46 AM
فاک یه (sm118)
pirana
06-30-2015, 12:48 AM
حس میکنم اتفاق بدی میخواد بیوفته... (sm50)(sm27)
دلت داره پیچ میخوره؟ ول بدی راحت میشی (sm2)
pirana
06-30-2015, 12:51 AM
فـ*ـاک یه (sm118)
ویرایش لدفن (sm10)
pirana
06-30-2015, 12:51 AM
امشبم گذشت ... (sm27)
من ندیدمت (sm74)
Dark Silence
06-30-2015, 12:57 AM
ویرایش لدفن (sm10)
مشکلی پیش نمیاد، امضا رو ببین i got this (sm70)
rebasss
06-30-2015, 01:00 AM
چطوری به این مجوز دادن؟ (sm77)(sm2)(sm2)(sm2)
صفحه دوم چی نوشته؟ (sm2)(sm2)(sm2) اگرچه دیدن دستگاه تولید مثل پسرها آسانتر از دخترهاست ولی هر دو به یک اندازه اهمیت داره (sm2)(sm2)(sm2)
(sm70)
لنتیا زمان ما از این چیزا یاد نمیدادن با اطلاعات کامل دکتر بازی کنیم (sm2)
فدای تو ؛ امیدواریم (sm50)
نوید جان ؛ دلبندم ، در این ماه پر خیر و برکت کلا بازار با سر میخوره زمین ، بحث گرونی و قدرت خرید مردم که اومده پاییین یه طرف ؛ ولی بحث ماه رمضون و افت شدید بازار همیشه بوده (sm172)
دهنش سرویس (sm2)
خخخخخخخخ
ملت کلا رد دادنا (sm172)
(sm5)
خداییش این سیبیلویه یه جوری وایساده که انگار میخواد این سری تنهایی بخونه (sm2)
کفشاش خوشگلن(sm127)
یکی به من بگه کفشاش کجاش میشه (sm2)
فدا(sm127)
جگرت را (sm127)
بابا بيخيال اين يكم نامردي شو ديگه(sm2)
فدا بشم (sm19)
اصن راه نره ؛ فکرشم نکن (sm70)
سلام و خداحافظ هم زمان بسكه ماشالله حرف زدين (sm39)
اصن من معذرت میخوام (sm10)
يه دوست داشتني باحال (sm127) زندگيت پر از شادي و رنگاي قشنگ (sm134)
فدا بشم ، مرسی (sm127)
R A S O O L
06-30-2015, 01:08 AM
آلبوم مهدی یراحی (sm81) (sm178) (sm50)
rebasss
06-30-2015, 01:17 AM
دوست مجازی،
بیآزارترین جانور برای بشر در کل حیات وحش است!!!...
rebasss
06-30-2015, 01:27 AM
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻛﻴــ.ﺮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﻮ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺭﺩﻡ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﻪ ﭘﻠﯿﺴﺎ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﺗﻮ ﮐﻮﭼﻤﻮﻥ و ﯾﻪ ﺟﻨـ.ﺪﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﻣﺘﻼﺷﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ
ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﺍﺯ ﻭﺟﻮﺩﺵ ﺧﺒـﺮ نداشتم
دو خونه این ور تر داشتم هر روز جــ.ق میزدم
rebasss
06-30-2015, 01:30 AM
فرار که همیشه معنی دویدن و در رفتن نمیده که. گاهی هندسفری گذاشتن هم فرار محسوب میشه.
rebasss
06-30-2015, 01:31 AM
گوشی وقتی قاب داره کمتر آسیب میبینه
پس خواهرم حجابت رو رعایت کن (sm2)
rebasss
06-30-2015, 01:33 AM
اس ام اس یک دختر ایرانی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عزیزم : سلام
برام خواستگار اومده
پدرم تحت فشار گذاشتم که باید قبول کنم
میگه باید هرچه زودتر بری خونه ی شوهر
نمیدونم چی جواب بدم . کمکم کن
Send to
اصغر ، کامران ،فریدون ، عبدالقادر ، مصیب ، هوشنگ ، فرزاد
معلم زیست شناسیمون که تازه زنشو طلاق داده !!!!!!!!!!!
rebasss
06-30-2015, 01:34 AM
همیشه دوس داشتم
برم پشت این میکروفن بیمارستانا با
صدای **** عین پرستارا بگم:
.
.
.
.
.
.
آقــــــــــــــــــــای دکتریگانه ... تــــــــــی مارِه بگــــــــــــــانه(sm2)
rebasss
06-30-2015, 01:35 AM
یونان همش ۳۲۰ میلیارد یورو بدهکاره میخوان از اتحادیه اروپا و حوزه یورو اخراجش کنن؟
بابا ما تو دولتمون ۸۰۰ میلیارد دلار گم شد همه فقط خندیدن.
چقدر بی جنبن این اروپاییا
rebasss
06-30-2015, 01:39 AM
اگر ميگوييم زماني كه پارسها تمدن و دين داشتند،
اعراب دختران خود را زنده به گور ميكردند
قطعا صد سال ديگر اعراب خواهند گفت:
زماني كه ما ميزبان جام جهاني بوديم پارسیها دخترانشان را به استاديوم راه نميدادند...!
rebasss
06-30-2015, 01:40 AM
چون بماند
خالي از من
جاي من
گر تو
همراهم نباشي
وايِ من
عطار
rebasss
06-30-2015, 01:48 AM
یکی از دوستان تعریف می کرد که در یکی از اتوبوس های ژاپن دوربینی کار می گذارند و می بینند کسانی که سوار اتوبوس می شوند،
نفر اول روی اولین صندلی خالی می نشیند،
نفر دوم کنار او و به همین ترتیب تا کل صندلی ها پر می شود؛
در ایران همین تست را انجام دادند و دیدند،
نفر اول روی اولین صندلی خالی می نشیند و نفر دوم با بیشترین فاصله روی صندلی خالی دیگر و تنها می نشیند.
تا وقتی صندلی خالی وجود دارد، همه تک تک می نشینند تا صندلی های خالی پر شود و کنار دست آنها می نشینند؛
انگار اینجا تا مجبور نباشند حاضر نیستند کنار کس دیگری بنشینند،
در مورد تاکسی هم همینطور؛
وقتی روی صندلی عقب نشسته ایم دلمان نمی خواه شخص دیگری کنارمان بنشیند؛
علی رغم اینکه مدعی داشتن یک جامعه ی بسیار مهربان و انسان دوست هستیم،
یک نفرت پنهان بینمان وجود دارد...
"اصغر فرهادى"
rebasss
06-30-2015, 01:50 AM
بچــــه که بودم فکـــر میکردم فقـــط زنبــــورها نیش میزننـــد
بـــــــزرگ شدم
دیـــدم، شنیـــدم، رفتــــم، آمـــدم
و یــــاد گرفتــــم
نــــه، آدمها هم نیــــش میزننـــد
هر چقـدر صمیــــــمی تر، عزیزتر
نیششـــان ســـــمی تــــر... !
rebasss
06-30-2015, 01:52 AM
آقا یه سوال
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چرا تو این فیلمای ایرانی وقتی قهر میکنن دارن چمدون میبندن شورت برنمیدارن؟؟؟
لباس زیر که خیلی مهمه
pirana
06-30-2015, 01:59 AM
نوید جان ؛ دلبندم ، در این ماه پر خیر و برکت کلا بازار با سر میخوره زمین ، بحث گرونی و قدرت خرید مردم که اومده پاییین یه طرف ؛ ولی بحث ماه رمضون و افت شدید بازار همیشه بوده (sm172)
(sm25)
pirana
06-30-2015, 02:00 AM
آقــــــــــــــــــــای دکتریگانه ... تــــــــــی مارِه بگــــــــــــــانه(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
pirana
06-30-2015, 02:01 AM
اگر ميگوييم زماني كه پارسها تمدن و دين داشتند،
اعراب دختران خود را زنده به گور ميكردند
قطعا صد سال ديگر اعراب خواهند گفت:
زماني كه ما ميزبان جام جهاني بوديم پارسیها دخترانشان را به استاديوم راه نميدادند...!
(sm88)