PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155

P!nk Rose
07-25-2015, 04:27 PM
خواننده داخلی خوب همایون (sm19) که اونم بخاطر سبکش خیلیا اصن گوش نمیدن که بخوان بفهمن اواز و صدا یعنی چی (sm178)

دقیقا(sm10)

همایون عشقه (sm19)

pirana
07-25-2015, 04:29 PM
متن اون نامه از قرارداد ترکمنچای ننگین تره (sm2)
حالا حق بده بخندم آقای التماس معشوق (sm2)

نگو نوید نقو آقا نگو (sm81)بدتر شد هوس کردم گوش کنم (sm81)
اما خودمونیما تو بدون ترس از مدیر نسبتاً محترم ازم نقل میگیری (sm120) بعضیا انگار من جزام دارن نقلو تگ رو جواب نمیدن (sm120) فک میکنن اون یوزر ِ من بن شده (sm120) اقا خانم من به دلیل دیگه با این یوزر میام (sm120)
اصن شری شری لیــــــــــــدی (sm2)
منو ترس؟ ما جان بر کفییم داداش ترس کدومِ (sm120) من که همون اولشم گفتم ما دوسِت داریم بیا این تاپیک کلا حسابش جداس... مرسی که اومدی خوشحالیم کنارمونی (sm19)(sm127)

pirana
07-25-2015, 04:33 PM
اونم کسخول شده راک سنتی میخونه(sm120)
rock n sonnati (sm120)
باحاله من از این سبکای تلفیقی خیلی خوشم میاد (sm120)

R A S O O L
خدا لعنت کنه این Demi Lovato رو تازه تصمیم به ترک گرفته بودم (sm74)

penhold
اصن شری شری لیــــــــــــدی (sm2)
منو ترس؟ ما جان بر کفییم داداش ترس کدومِ (sm120) من که همون اولشم گفتم ما دوسِت داریم بیا این تاپیک کلا حسابش جداس... مرسی که اومدی خوشحالیم کنارمونی (sm19)(sm127)

نگو (sm178)
آخه تو که مدونی مشکلی نیست ولی خوب گفتن که به خاطر تو نمیان سایت و ... منم با این یوزر میام !! رو هم رفته 10 دقیقه نمیشه در روز !! وقت نمیکنم و کار زیاده ! همش تقصیر حسینه (sm120) البته امروز خوشبختانه خوب بود ( حسین نبینه این پُستو (sm120) )
لطف داری نوید ِ بابا (sm10)

pirana
07-25-2015, 04:34 PM
penhold اع راستی یادم رفت بگم منم شغل آینده ـم به تو بستگی داره وگرنه منم تحویلت نمیگرفتم جزامی (sm2)(sm2)(sm2)
30 روز روزه گرفتم که آزاد مرد باشم ولم کنید بذارید حرفمُ بهش بگم (sm2)

R A S O O L
07-25-2015, 04:35 PM
(sm2)

pirana
07-25-2015, 04:36 PM
دقیقا(sm10)

همایون عشقه (sm19)

خودتم عشقی همزاد (sm46)

penhold
07-25-2015, 04:36 PM
@penhold ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) اع راستی یادم رفت بگم منم شغل آینده ـم به تو بستگی داره وگرنه منم تحویلت نمیگرفتم جزامی (sm2)(sm2)(sm2)
30 روز روزه گرفتم که آزاد مرد باشم ولم کنید بذارید حرفمُ بهش بگم (sm2)

(sm2)(sm2)
قول دادم بهت دیگه ، کارت پایان خدمت بیار تمومه (sm120)
بقیه درخواست ندن ظرفیت پره آقا (sm2)

R A S O O L
07-25-2015, 04:38 PM
(sm2)(sm2)
این قضیه ی کار و شغل آینده چیه ؟؟ هرچی هست منم میخوام (sm120)

penhold
07-25-2015, 04:39 PM

گلنار ؟ (sm25)

penhold
07-25-2015, 04:41 PM

آقا پُر شده حرکته (sm2)
قضیه نداره (sm120)نوید زرنگی کرد و منم افتادم تو تله (sm2)

R A S O O L
07-25-2015, 04:42 PM
آقا پُر شده حرکته (sm2)
تنها تنها ؟؟ پس من چی ؟؟ (sm81)

R A S O O L
گلنار ؟ (sm25)
(sm25)(sm2)

pirana
غلام آن همت ـتم بزرگوار (sm2)(sm2)(sm2)

نگو (sm178)
آخه تو که مدونی مشکلی نیست ولی خوب گفتن که به خاطر تو نمیان سایت و ... منم با این یوزر میام !! رو هم رفته 10 دقیقه نمیشه در روز !! وقت نمیکنم و کار زیاده ! همش تقصیر حسینه (sm120) البته امروز خوشبختانه خوب بود ( حسین نبینه این پُستو (sm120) )
لطف داری نوید ِ بابا (sm10)
اصن یه کاری کن... اینجا رو با یوزر خودت بیا... جای دیگه خواستی نظر بدی با پنهلد برو (sm120)
اره به کوری چشم حسین امروز بیشتر پیشمون بودی (sm120) ولی الان تگ ـش میکنم که ببینه پستُ (sm2) MaMaTiR

(sm2)(sm2)
داری تحریکم میکنی منتظر نتیجه ارشد نمونم همین الان برم خدمت (sm120)
آخجون پارتی داشتن چه حس خوبیِ ته دلم قنج میره (sm2)

special
07-25-2015, 04:44 PM
@pirana ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بیکار شدم گفتم حالا وقتشه یه شبه بیانیه در مورد موسیقی داخل و لس آنجلسی از خودم در کنم (sm120)
اولش اتمام حجت کنم که موسیقی داخل 4 ساله تموم شده و دیگه چیزی نداره !!! حالا همه میگن که طرفدار موسیقی لس آنجلسی هستی و ... ولی یه نگاه به آلبومای این چند سال بنداز ! هیچی نداره !! فقط و فقط ناله و همین ! اینا آفات موسیقی بودن که اومدن و ذائقه ملتو عوض کردن و متاسفانه دهه هفتادی ها هم حمایت کردن و اوضاع موسیقی اینجوری شده
دیشب داشتم آهنگ عادت ابی و قایق سیاوش قمیشی رو گوش میکردم ! یه تیکه از این آهنگا می ارزه به تموم آلبومای داخل که تو این 10 سال !!
قصد مقایسه ندارم ! البته موسیقی لس آنجلسی هم از سال 84 به بعد تموم شد به نظرم و دیگه چیزی نداشته تا الان !! دلیلش هم به نظرم اینه که دارن با چهار تا بچه کار میکنن ! دقیقاً از زمانی که لس آنجلسی ها شروع کردن به من من و با داخلیا کار کردن ،کاراشون افت شدیدی داشت !!
الان نگاه کن به شعرا !! اصلاً ریتم نداره و به قول معروف قابلیت ملودی نشینی نداره ! همش چهار تا کلمس که داره تکرار میشه همین ! به نظرم مشکل اصلی موسیقی همین خزعبلاته که هر بچه ای تف میده و اسطوره هایی مثل ابی و سیاوش قمیشی و شادمهر و معین میخونن ، فقط برای اینکه تک آهنگ بدن و تو بورس باشن !!
خوب وقتی شعر خوب نباشه ملودی هم سوار نمیشه و تنظیم هم تاثیری نداره چون خانه از پای بست ویرانه !!!
بازم میگم که من تعادل رو برقرار کردم بین موسیقی داخل و لس آنجلسی ولی متاسفانه از موسیقی داخل چیزی نمونده جز ناله !! امثال یگانه ، هاکان ، جهانبخش ، سیروان ، علیزاده و ... آفات موسیقی هستن که ذائقه ملتو عوض کردن و کاراشون هیچی نداره به نظرم !! موسیقی داخل بعد از رفتن شادمهر تموم شد و امثال رضا صادقی هم یه جرقه ای بودن که زود تموم شدن !!
آخیش راحت شدم (sm120) انگار مونده بود تهش(sm120)
ببخشید با پرهنه پریدم داخل بحث (sm120)
فقط میخوام چند تا نکترو بگم اسم دهه هفتادی اومد آخه (sm120)
اول اینکه اینا نظرات شخصی من هستند بر اساس تجربم قطعا ممکنه خیلی هاش درست نباشه(sm10)
خب کلی بخوای حساب کنی با حرفات موافقم اما این فقط شامل موزیک ایرانی نمیشه کلا موزیک جهان هرچی میگذره ضعیف تر میشه....همش هم برمیگرده به همون سلیقه مردم مثلا تیلور سویفت دوست داشتنی از کانتری که اون همه خوب کار میکرد اومد سراغ پاپ چون مردم پاپ بیشتر دوست دارن.....اما این بین هستند آلبوم یا خواننده هایی که متفاوت ظاهر میشن نمونه داخلیش آهنگ قطار محسن چاوشی یا نه نرو سیروان خسروی که هرکس بگه کار ضعیفی بودن بی انصافی کرده البته این کارا چند سال یک بار ممکنه تکرار شن.
نکته بعدی اینکه همه یه آهنگ شعرش نیست اگر شعر اولویت اصلی بود به طور مثال خیلی از ایرانی ها اصلا موزیک خارجی گوش نمیدادن پس چرا گوش میدن شعر رو که متوجه نمیشن به خاطر ملودی دل نشین یا صدای خواننده هست که گوش میدن درسته؟!پس جدا از اینکه موزیک های ایرانی شعرشون ایراد داره که این شامل کل دنیا میشه (آلبوم های روز جهانی هم بگیری تازه اونایی که خیلی شنیده هم میشن فروش می کنند شعراشون قوی نیست مثل گذشته...).یه جورایی انگار شعر ها دیگه ته کشیده....با اینکه شعراشون ته کشیده اما بعضی از همین خواننده ها خارجی هستند که حد اقل به خود موزیک اهمییت میدن سعی می کنن موزیک با کیفیت درست کنند اما متاسفانه ایرانی ها چه لس انجلسی چه داخلی اصلا به موزیک اهمییت نمیدن همیشه ملودی ها تکراری و یک نواخته خلاصه تلاش نمی کنند تا جدید باشند یا امکاناتشو ندارند یا سوادشو ندارن از این سه حالت خارج نیست...که البته مورد اولی درست تره به نظرم...
و اما قسمت آخر اصلا قصد ندارم از موزیک ایران دفاع کنم چون منم مثل تو به هیچ وجه از این کارای داخلی که آه ناله هست خوشم نمیاد کلا بیشتر با کارای هاس ترنس ارتباط برقرار میکنم بعدشم راک اما این آه ناله هم بخشی از موسیقی هست که تو همه جا دنیا هست فقط اینا نیستند به نظر من خواننده های داخلی باید علاوه بر این آه ناله ها سبک های دیگه هم کار کنند مثلا کار اجتماعی بدن کارای مثبت که از دوری معشوق نباشه یاچیزا دیگه اما اینکه من و شما از آه ناله خوشمون نمیاد دلیل نمیشه بقیه هم خوششون نیاد آلبوم یه شاخه نیلوفر چاوشی که به نظر خیلی ها بهرتین آلبومش هست رو من اصلا نمیتونم گوش بدم اما کسایی که آه ناله خوششون میاد دوست دارن این سلیقشونه چون ما خوشمون نمیاد دلیل نمیشه سلیقشون بد باشه.کلا منم موافق کارای مثبت هستم که انرژی منفی ندن به آدم مثل این آهنگ ها اما کارای مثبت درست حسابی و کار شده....نه امید جهان از اینا که به آهنگاشون به شعور مخاطب توهین می کنند...البته اینا نظر منه از نظر پدر من آهنگای امید جهان خیلی قشنگه...در کل اینو میخواستم بگم که این یه چیز کلی هست کل دنیا بهش گرفتار شده فقط موسیقی ایران نیست یکی اینکه خواننده های زن دیگه باید با عرضه کردن بدنشون خودشون رو نشون بدن معروف شن خواننده های مرد هم با آهنگ های ضعیف و 2زاری البته این وسط هستند کسایی که برخلاف جریان آب شنا کردند نمونه خارجیش ادل نمونه ایرانیش چاوشی(sm10)
ببخشید زیاد شد (sm120)

R A S O O L
07-25-2015, 04:44 PM
غلام آن همت ـتم بزرگوار (sm2)(sm2)(sm2)

نصیحت برادرانه : هیچ وقت موزیک ویدیوی جدیدش رو نگاه نکنید (sm2) (sm25)

penhold
07-25-2015, 04:45 PM
اصن یه کاری کن... اینجا رو با یوزر خودت بیا... جای دیگه خواستی نظر بدی با پنهلد برو (sm120)
اره به کوری چشم حسین امروز بیشتر پیشمون بودی (sm120) ولی الان تگ ـش میکنم که ببینه پستُ (sm2) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
داری تحریکم میکنی منتظر نتیجه ارشد نمونم همین الان برم خدمت (sm120)
آخجون پارتی داشتن چه حس خوبیِ ته دلم قنج میره (sm2)

بابا وِلَکِن (sm120) تازه دارم یه نفس راحت میکشم با این یوزر (sm120) انگار حساسیت دارن به اون یوزر (sm120)
نکنه به خاطر من بری خدمت و پدرت بیاد منو کتک بزنه (sm2)بخون واسه ارشد(sm120)

special
هر آهنگی یا آلبومی که منتشر میشه 4 تا ابزار داره : ترانه , ملودی , تنظیم , لحن خواننده
در مورد مهدی یراحی تقریبا سه ابزار اول رعایت شد ولی لحنش خوب نبود و قول خودت ناله می کنه که توی آلبوم مثل مجسمه لحن رو هم تغییر داد و به نظر من آهنگ های" مثل مجسمه "و "سال درد " " انفرادی " تا حدی کم عیب بودن ولی ایرادی که داشتن خیلی دارن توی ترانه التماس معشوق رو میکنن اگه توی آلبوم هاش 2-3 تا کار اجتماعی بخونه بهتره
(sm2)

pirana
تو همون پی دختر شاغل رو بگیر (sm2)

آقا پُر شده حرکته (sm2)
اختیار داری تله کدومِ بزرگواری شما (sm66) (تنگ کردنِ تله (sm2))

pirana
07-25-2015, 04:47 PM
اول اینکه اینا نظرات شخصی من هستند بر اساس تجربم قطعا ممکنه خیلی هاش درست نباشه(sm10)
خب کلی بخوای حساب کنی با حرفات موافقم اما این فقط شامل موزیک ایرانی نمیشه کلا موزیک جهان هرچی میگذره ضعیف تر میشه....همش هم برمیگرده به همون سلیقه مردم مثلا تیلور سویفت دوست داشتنی از کانتری که اون همه خوب کار میکرد اومد سراغ پاپ چون مردم پاپ بیشتر دوست دارن.....اما این بین هستند آلبوم یا خواننده هایی که متفاوت ظاهر میشن نمونه داخلیش آهنگ قطار محسن چاوشی یا نه نرو سیروان خسروی که هرکس بگه کار ضعیفی بودن بی انصافی کرده البته این کارا چند سال یک بار ممکنه تکرار شن.
نکته بعدی اینکه همه یه آهنگ شعرش نیست اگر شعر اولویت اصلی بود به طور مثال خیلی از ایرانی ها اصلا موزیک خارجی گوش نمیدادن پس چرا گوش میدن شعر رو که متوجه نمیشن به خاطر ملودی دل نشین یا صدای خواننده هست که گوش میدن درسته؟!پس جدا از اینکه موزیک های ایرانی شعرشون ایراد داره که این شامل کل دنیا میشه (آلبوم های روز جهانی هم بگیری تازه اونایی که خیلی شنیده هم میشن فروش می کنند شعراشون قوی نیست مثل گذشته...).یه جورایی انگار شعر ها دیگه ته کشیده....با اینکه شعراشون ته کشیده اما بعضی از همین خواننده ها خارجی هستند که حد اقل به خود موزیک اهمییت میدن سعی می کنن موزیک با کیفیت درست کنند اما متاسفانه ایرانی ها چه لس انجلسی چه داخلی اصلا به موزیک اهمییت نمیدن همیشه ملودی ها تکراری و یک نواخته خلاصه تلاش نمی کنند تا جدید باشند یا امکاناتشو ندارند یا سوادشو ندارن از این سه حالت خارج نیست...که البته مورد اولی درست تره به نظرم...
و اما قسمت آخر اصلا قصد ندارم از موزیک ایران دفاع کنم چون منم مثل تو به هیچ وجه از این کارای داخلی که آه ناله هست خوشم نمیاد کلا بیشتر با کارای هاس ترنس ارتباط برقرار میکنم بعدشم راک اما این آه ناله هم بخشی از موسیقی هست که تو همه جا دنیا هست فقط اینا نیستند به نظر من خواننده های داخلی باید علاوه بر این آه ناله ها سبک های دیگه هم کار کنند مثلا کار اجتماعی بدن کارای مثبت که از دوری معشوق نباشه یاچیزا دیگه اما اینکه من و شما از آه ناله خوشمون نمیاد دلیل نمیشه بقیه هم خوششون نیاد آلبوم یه شاخه نیلوفر چاوشی که به نظر خیلی ها بهرتین آلبومش هست رو من اصلا نمیتونم گوش بدم اما کسایی که آه ناله خوششون میاد دوست دارن این سلیقشونه چون ما خوشمون نمیاد دلیل نمیشه سلیقشون بد باشه.کلا منم موافق کارای مثبت هستم که انرژی منفی ندن به آدم مثل این آهنگ ها اما کارای مثبت درست حسابی و کار شده....نه امید جهان از اینا که به آهنگاشون به شعور مخاطب توهین می کنند...البته اینا نظر منه از نظر پدر من آهنگای امید جهان خیلی قشنگه...در کل اینو میخواستم بگم که این یه چیز کلی هست کل دنیا بهش گرفتار شده فقط موسیقی ایران نیست یکی اینکه خواننده های زن دیگه باید با عرضه کردن بدنشون خودشون رو نشون بدن معروف شن خواننده های مرد هم با آهنگ های ضعیف و 2زاری البته این وسط هستند کسایی که برخلاف جریان آب شنا کردند نمونه خارجیش ادل نمونه ایرانیش چاوشی(sm10)
ببخشید زیاد شد (sm120)
معذرت خواهی لازم نیست چون مطمئن باش هیشکی نمیخونه (sm2)(sm2)(sm2)

pirana
07-25-2015, 04:48 PM
نصیحت برادرانه : هیچ وقت موزیک ویدیوی جدیدش رو نگاه نکنید (sm2) (sm25)
رسول هستم یک گلناری 48ثانیه ـس تو ترکم (sm2)

R A S O O L
07-25-2015, 04:49 PM
آقای اسپیشیال در این مورد خاص نظر من به شما نزدیک تر است (sm50)

R A S O O L
07-25-2015, 04:50 PM
رسول هستم یک گلناری 48ثانیه ـس تو ترکم (sm2)
48 ثانیه ؟؟؟ چقدر زیاد !!! یعنی این همه من طاقت آوردم (sm2)

MaMaTiR
07-25-2015, 04:51 PM
اره به کوری چشم حسین امروز بیشتر پیشمون بودی (sm120) ولی الان تگ ـش میکنم که ببینه پستُ (sm2) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

خاله خان باجیارو(sm2)
penhold از فردا چند کیلو سبزی بیار، صبحی با pirana پاک کنید(sm2)

penhold
07-25-2015, 04:51 PM
ببخشید زیاد شد (sm120)

بخش اول که مربوط میشه به ترانه : ببین بازم میگم تا ترانه خوب نباشه ، ملودی جور نمیشه ! شک نکن بالای 80 درصد اگه ترانه خوب باشه آهنگ خوب از کار در میاد !!
به نظرم مقایسه کردن موسیقی ایران با موسیقی خارجی اشتباهه !
البته منم نظر شخصیم رو گفتم و مطمئناً نمیخواستم نظرمو اثبات کنم !! هر کسی یه نظری داره و مطمئناً این بحثا تاثیری روی ذائقه موسیقیه ملت نداره(sm10)
ببخشید اگه کم بود (sm120)

azade
07-25-2015, 04:52 PM
این جمله موارد کاربردی زیادی داره (sm120)
به عنوان مثال :
طرف ، دختره بهش پا نداده یا با دوست دخترش بهم زده ، رفیقاش بهش میگن بابا درگیر این چیزا نباش و خودتو درگیر نگین ! نوعی دلداری دادن پسرها بهم دیگست ! شما زیاد خودتو درگیر نکن و انسانی آزاده باش (sm120)

باشه : ))

penhold
07-25-2015, 04:52 PM
اختیار داری تله کدومِ بزرگواری شما (sm66) (تنگ کردنِ تله (sm2))

(sm2)(sm2)بادیگارد ِ خودمی(sm2)

penhold
07-25-2015, 04:53 PM
باشه : ))

حالا شما که از این بی محلی ها به پسر ِ مردم نکردی که ؟ (sm120)

rebasss
07-25-2015, 04:54 PM
به حدی گرمه که دوس دارم بمیرم تا منو ببرن سردخونه

خودا نوکــ.ونه ره

خوب منم میگم دلیل افت موسیقی لس انجلسی همکاری با داخلیا بود !! متاسفانه اونجا همه من من میکنن و دیگه مثل قبل نیست و همین داخلیا گند زدن رفته ! سیاوش قمیشی و شادمهر نمونه بارزشه ! وقتی دیدم اینقد از آهنگ حس خوبیه شادمهر استقبال شد تعجب کردم !! فهمیدم که ذائقه ملت تغییر کرده !!
باید کمپین نه این شادمهر ما نیست رو بنا کرد (sm25) همچنین سیاوش قمیشی و معین و ابی (sm25)
اینم یادم رفت بگم :
وقتی که شادمهر از ایران رفت ، ارشادی ها ترسیدن و کم کم همین خواننده دوزاری ها سر و کلشون پیدا شد و مجوز و ... خوب اینا صدا که نداشتن و شروع کردن به ناله و نفرین و اسمو گذاشتن آهنگ !! یه سری دهه هفتادی هم شدن طرفدارشون و بعدشم تیتراژ خوندن مد شد و قارچ گونه تعداد آفات موسیقی زیاد شد !!! عمر موسیقی اینا 7 سال هم نبود !
من موسیقی داخل رو با صدای ناصر عبداللهی و تاجیک و قاسم افشار و حسین زمان و امیر تاجیک و سعید شهروز و ... قبول دارم ، بعد اینا موسیقی داخل تموم شد !! البته جرقه هایی مثل فریدون و رضا صادقی هم اومدن ولی مقطعی بود

اگه اونوریا هنوز چیزی تو دستشون داشتن به اینوریا رو نمیاوردن ، اجبارا به داخلیا رو آوردن ...
اینم که آهنگ شادمهر ازش استقبال شد بخاطر این بود که اصلا آهنگ در حد معمولی هم بیرون نمیاد ، هر آهنگی که از صد نمره پنجاه رو رد میکنه توی این بازار خراب میدرخشه ، چون رقیبی وجود نداره ...
من کلا تو بازار موسیقی ایران داخلی و خارجی فقط شاهین رو قبول داشتم که همش در حال پیشرفت بود ، هیچ هیچ هیچ و بعدش ترامادول که از نظر شخصی من از نظر کار موسیقیایی که روش شده بهترین آلبوم های تولید شده این هفت ، هشت سال اخیر بود که اونم با انتشار اون ای پی آلبوم و این آلبوم آخرش نشون داد که دچار افول شده ...

صبر کن بیام پیشت کلا از زندگی دل میکنی عزیزم با دریا هم که راهی نیست... دریــــــــــــا... بهترین رفیق مرا بردی (sm81)(sm2)

ایــــش مزاحم نشو ایکبیری مگه خودت خواــَر مادر نداری (sm31)(sm2)(sm19)
فوق العاده بود... خوار هرچی قسمت و تقدیر بود چسبوند درو دیوار این فیلم (sm118)(sm127)

جووون دیگه ؛ من هنو منتظرم ، کی میای تقریبا؟
(sm70)
اونجایی که با تقدیر مبارزه میکنن (sm127)

حس خوبیه شادمهر !
ببینی یه نفر ( حالا گاز ، انگار تو سربالایی گیر کرده )همه رو به خاطر تو پس زده
واسه یرسوندن ِ خودش به تو ( کلاچ و ترمز ناگهانی ) همه ی راهو نفس نفس زده
واقعاً شادمهر چه فکری پیش خودش کرده اینو خونده (sm25)

واقعا ریپ میزنه ، موافقم با نظرت

penhold
07-25-2015, 04:54 PM
خاله خان باجیارو(sm2)
@penhold ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) از فردا چند کیلو سبزی بیار، صبحی با @pirana ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) پاک کنید(sm2)

چش شور اومد (sm2)(sm2) فردا بیچاره ام (sm2)

special
07-25-2015, 04:59 PM
(sm2)(sm81)(sm2)واقعا که خیلی گشادید

بخش اول که مربوط میشه به ترانه : ببین بازم میگم تا ترانه خوب نباشه ، ملودی جور نمیشه ! شک نکن بالای 80 درصد اگه ترانه خوب باشه آهنگ خوب از کار در میاد !!
البته منم نظر شخصیم رو گفتم و مطمئناً نمیخواستم نظرمو اثبات کنم !! هر کسی یه نظری داره و مطمئناً این بحثا تاثیری روی ذائقه موسیقیه ملت نداره(sm10)
تو موزیک خارجی حتما لازم نیست ترانه خوب باشه....الان آهنگای که ماندگار شدن تو تاریخ همشون ترانه هاشون عالی نیست....
آره تاثیری نداره پس بگذریم (sm10)

آقای اسپیشیال در این مورد خاص نظر من به شما نزدیک تر است (sm50)
(sm50)قربونت
وازلین رو آماده کن تا ویدیو دمی رو پلی کنم با هم بریم تو کارش(sm58)

penhold
07-25-2015, 05:00 PM
من برم
عصر ِ تابستونی خوش (sm10)

R A S O O L
07-25-2015, 05:01 PM
(sm2)(sm81)

وازلین رو آماده کن تا ویدیو دمی رو پلی کنم با هم بریم تو کارش(sm58)

وازلین چیه باو کلاس نداره بیا صابون Dove خریدم (sm2)

MaMaTiR
07-25-2015, 05:01 PM
چش شور اومد (sm2)(sm2) فردا بیچاره ام (sm2)

کار چند کیلو نیست.. از بس بیکاری بیاین ی شرکت بسته بندی سبزی پاک کرده بزنین(sm2)

pirana
07-25-2015, 05:02 PM
بابا وِلَکِن (sm120) تازه دارم یه نفس راحت میکشم با این یوزر (sm120) انگار حساسیت دارن به اون یوزر (sm120)
نکنه به خاطر من بری خدمت و پدرت بیاد منو کتک بزنه (sm2)بخون واسه ارشد(sm120)
پس یه رنگ و لعابی به یوزرت بده (sm120)
نه اتفاقا بابام راضی شده برم خدمت خودم 2دل شدم با هیشکی هم درمیون نذاشتم هنوز (sm59)
ولی از شما چه پنهون حس میکنم هوا برم داشته (sm2) آخه من 1کـــــــــــلمه هم نخوندم رفتم کنکور 500شدم روزانه هم مجاز شدم 600نفر مجاز شدن بعد دوستام 1200 1300 شدن (sm120) اولش فکر میکردم خیلی ریدم از 600 نفر 500 شدم بعد فهمیدن نه انقدرا هم شل نبوده (sm2)
ولی فکر نکنم اهواز و تهران قبول شم (sm172)

azade
07-25-2015, 05:07 PM
حالا شما که از این بی محلی ها به پسر ِ مردم نکردی که ؟ (sm120)

اتفاقا زیاد : ))

بهش گفتم خودتو درگیر نکن = ))

Peyman
07-25-2015, 05:07 PM
(sm56)(sm139)(sm35)
(sm54)

rebasss
07-25-2015, 05:09 PM

دروغ میگه من خوندم و حرفای اسپیشال رو خوب توصیف کردم .

ختم کلام اینکه اگه کسی بیشتر بلده خودش بیاد خوب بخونه الکی به نون در اوردن مردم(خواننده ها) گیر ندین (sm2)

نه اتفاقا بابام راضی شده برم خدمت خودم 2دل شدم با هیشکی هم درمیون نذاشتم هنوز (sm59)
ولی از شما چه پنهون حس میکنم هوا برم داشته (sm2) آخه من 1کـــــــــــلمه هم نخوندم رفتم کنکور 500شدم روزانه هم مجاز شدم 600نفر مجاز شدن بعد دوستام 1200 1300 شدن (sm120) اولش فکر میکردم خیلی ریدم از 600 نفر 500 شدم بعد فهمیدن نه انقدرا هم شل نبوده (sm2)

ایشالله که میشی رفیق ؛ شیرنی اونم میدی (sm10)(sm127)
ولی نگفته بودی شرکت کرده بودیا ، شیش تا طلبت (sm142)

MaMaTiR
07-25-2015, 05:10 PM
penhold زیاد شر میگی درباره مسیقی(sm2)

special
07-25-2015, 05:10 PM
اون شیمیایی طبیعی خوبه (sm19)
بزار تو وسایلم بگردم ببینم چیز خوب روان کننده چی پیدا می کنم (sm2)
از اینا گذشته ویدیوش دیدم اینطوری شدم (sm3)

rebasss
07-25-2015, 05:11 PM

(sm70)(sm2)

Peyman
07-25-2015, 05:12 PM
یه مدت جوری مذهبی بودم که خوش آمدگویی صوتی ویندوزم صلوات بود، صدای کلیک سبحان الله بود، ارور هم استغفرالله بود و بی وضو هم پای سیستم نمیرفتم

R A S O O L
07-25-2015, 05:14 PM
اون شیمیایی طبیعی خوبه (sm19)
بزار تو وسایلم بگردم ببینم چیز خوب روان کننده چی پیدا می کنم (sm2)
از اینا گذشته ویدیوش دیدم اینطوری شدم (sm3)
دو نخ مارلبرو گلد تاچ هم بزار تنگش حال کنیم (sm50)

special
07-25-2015, 05:16 PM
ختم کلام اینکه اگه کسی بیشتر بلده خودش بیاد خوب بخونه الکی به نون در اوردن مردم(خواننده ها) گیر ندین (sm2)

(sm30)دهنت (sm30)
نمونه زندش خودت میتونی بیشتر در بیار به شرینی فروشی مردم گیر نده (sm2)
آخه به تو چه 7 تومن از کجا میده اجاره؟ آغا اصلا دوست داره ضرر کنه وکیل وسیع مردمی مگه (sm2)

pirana
07-25-2015, 05:17 PM
48 ثانیه ؟؟؟ چقدر زیاد !!! یعنی این همه من طاقت آوردم (sm2)
در نوع خودش تلاش ستودنی ای بود (sm2)

خاله خان باجیارو(sm2)
@penhold ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) از فردا چند کیلو سبزی بیار، صبحی با @pirana ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) پاک کنید(sm2)
باشه... سبزی پاک میکنیم نون بازومونُ میخوریم ولی شرتمونُ نمیفروشیم (sm2) شرت میخوریم ولی شرت نمیدیم #ستار خان (sm2)

کم گوی و گزیده گوی چون دُر (sm19)
دستمال من کـــــــــــو؟ (sm2)(sm2)

special
07-25-2015, 05:20 PM
دو نخ مارلبرو گلد تاچ هم بزار تنگش حال کنیم (sm50)
آخ آخ (sm50) یه یکی از دوستام سفارش دادم رفته سمت آذربایجان اونورا قراره توتون خوب بیاره از این رولی ها یک حالی میده (sm50) سنگینه اما روونه گلوتو اذیت نمیکنه (sm50)
من مالبرو میکشیدم اما الان دانهیل (sm50)

special
07-25-2015, 05:22 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دیگه گیر نمیاد به این راحتی همش شده گلد (sm81)

R A S O O L
07-25-2015, 05:23 PM
آخ آخ (sm50) یه یکی از دوستام سفارش دادم رفته سمت آذربایجان اونورا قراره توتون خوب بیاره از این رولی ها یک حالی میده (sm50) سنگینه اما روونه گلوتو اذیت نمیکنه (sm50)
من مالبرو میکشیدم اما الان دانهیل (sm50)
من غیر از مارلبرو به هیچ برند دیگه ای نمی تونم اعتماد کنم البته یه بارم کنت پاور کشیدم ولی مارلبرو ***** پلاس میکشیدم حرف نداشت (sm50) گلد تاچ رو امتحان نکردم ولی میگن خیلی خوبه (sm50)
این رولی ها رو تو فیلما دیدم ولی حوصله میخواد پیچوندنشون (sm120)

R A S O O L
07-25-2015, 05:26 PM
دیگه گیر نمیاد به این راحتی همش شده گلد (sm81)
هست ولی اصل نیست لامصب روش عکس دل و روده داره ولی یه دگه ای هست قاچاقی میاره مارلبرو من ازش میخرم بعضی وقتا
از این امتحان کردی ؟؟؟

P!nk Rose
07-25-2015, 05:26 PM
خودتم عشقی همزاد (sm46)

فدایِ همزادم (sm134)

special
07-25-2015, 05:29 PM
هست ولی اصل نیست لامصب روش عکس دل و روده داره ولی یه دگه ای هست قاچاقی میاره مارلبرو من ازش میخرم بعضی وقتا
از این امتحان کردی ؟؟؟
آزه عزیزم تا حالا چند تا بسته از این گرفتم وقتایی که میرم مسافرت از این میخرم سیگار خوبیه اما اینا همشون عربه اصلش گیر نمیاد هیچ اما کلا باحالترین سیگاری که تو ایران کشیدم مارلبرو پرمیوم هست اما گرونه نخی هم نمیفروشن

special
07-25-2015, 05:30 PM
من غیر از مارلبرو به هیچ برند دیگه ای نمی تونم اعتماد کنم البته یه بارم کنت پاور کشیدم ولی مارلبرو ***** پلاس میکشیدم حرف نداشت (sm50) گلد تاچ رو امتحان نکردم ولی میگن خیلی خوبه (sm50)
این رولی ها رو تو فیلما دیدم ولی حوصله میخواد پیچوندنشون (sm120)
پیچیدنش با دستگاه هست دیگه کار سختی نیست
سعی کن بیشتر از ف.یل.تر پلاس نکشی سیگار سبکیه تو همون حد نگهش دار

azade
07-25-2015, 05:31 PM
برم بخوابم (sm27)

P!nk Rose
07-25-2015, 05:32 PM
بیخیال خانوم منشی شدم (sm120) فکر نان باشیم که خربزه آب است , خانم منشی واسمون نون و آب نمیشه (sm120)
مشغول درس خودن واسه کنکور 95 هستم (sm120)

بهترین کارِ ممکن رو می کنی

عشق و عاشقی فقط دردسره (sm172)

P!nk Rose
07-25-2015, 05:34 PM
(sm77)(sm98)(sm70)

R A S O O L
07-25-2015, 05:35 PM
آزه عزیزم تا حالا چند تا بسته از این گرفتم وقتایی که میرم مسافرت از این میخرم سیگار خوبیه اما اینا همشون عربه اصلش گیر نمیاد هیچ اما کلا باحالترین سیگاری که تو ایران کشیدم مارلبرو پرمیوم هست اما گرونه نخی هم نمیفروشن
آره دیگه اصله اصلش گیر نمیاد ولی همین هم خیلی مرغوب تر از آشغال توتون ایرانیه
این پرمیوم راحت گیر میاد ؟؟ سبک و سنگینیش چطوره ؟؟

پیچیدنش با دستگاه هست دیگه کار سختی نیست
سعی کن بیشتر از ف.یل.تر پلاس نکشی سیگار سبکیه تو همون حد نگهش دار
آره به خاطر همون سبک بودنش که دوست دارم ! من زیاد سیگار نمی کشم شاید هفته ای چند نخ همون چند نخی هم میکشیم مرغوب و نسبتا کم ضرر باشه که ارزشش رو داشته باشه
قبلا قلیون میکشیدم ولی الان 2 ماهه که گذاشتمش کنار چیز مضخرفی بود

mojtaba00222
07-25-2015, 05:36 PM
@mojtaba00222 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) آقای شیخ ما امکانات نداریم... گل و بستنی و این حرفا... وگرنه ما هم بلد بودیم فرت و فرت عکس پر و پاچه ـمونُ ریلیز کنیم (sm2)(sm2)(sm2)

ما هرچی میکشیم از کمبود امکاناته(sm2)
تو به اتی نگا نکن اون مرفه بی درده(sm2)

R A S O O L
07-25-2015, 05:37 PM
بهترین کارِ ممکن رو می کنی

عشق و عاشقی فقط دردسره (sm172)

تو سن و سال من هم دردسره هم حماقت و هم زودگذره (sm25)

mojtaba00222
07-25-2015, 05:38 PM
باو من 24 ساعته تو ترکم (sm2)

من که 5 دیقه س تو ترکم ولی خیلی سخته(sm2)

R A S O O L
07-25-2015, 05:39 PM
من که 5 دیقه س تو ترکم ولی خیلی سخته(sm2)
درکت می کنم (sm74)

pirana
(sm2)(sm2)بادیگارد ِ خودمی(sm2)
(sm189)(sm47)(sm2)

جووون دیگه ؛ من هنو منتظرم ، کی میای تقریبا؟
(sm70)
اونجایی که با تقدیر مبارزه میکنن (sm127)
یکی دو هفته دیگه میرم کرج... خودمُ میبندم به ورزش... هروقت سایزم کم شد میام که قشنگ تی شرتات اندازه ـم بشه (sm70)
همین مبارزه ـش خیلی زیبا بود... خیلی از آدما ممکنه وقتی تهدید میشن دست بکشن

(sm2)(sm81)(sm2)واقعا که خیلی گشادید

مرد حساب یک صفحه و نیم اسکرول کردم تا رسیدم به انتهای پیامت به ما میگی گشاد؟ تو خیلی تنگی که این همه رو نوشتی... جــــــــــون چه چیز تنگی یافتم (sm2)

من برم
عصر ِ تابستونی خوش (sm10)
خوش باشی (sm127)

پس بگو... رفتی داروخونه الکی دمی رو بهونه میکنی (sm2)

(sm54)
دیگه نشنوما (sm142)

ایشالله که میشی رفیق ؛ شیرنی اونم میدی (sm10)(sm127)
ولی نگفته بودی شرکت کرده بودیا ، شیش تا طلبت (sm142)
همین؟ همش همینُ گفته بود اون همه؟! ممد مگه تاکسی متر بستی به کیبوردت خب صاف و پوست کنده همین 1خطُ مینوشتی از اول (sm2)

نگفتم؟ یادت نیست پس؟ بهمن ماه که کرج بودم... من و پیمان کنکور داشتیم... اگه سرباز شدم چی؟ تو شیرینی میدی؟ (sm70)

mojtaba00222
دقیقا(sm10)

همایون عشقه (sm19)

منم بگو(sm2)

mojtaba00222
07-25-2015, 05:41 PM
خودتم عشقی همزاد (sm46)

منم بگید نامردا(sm2)

P!nk Rose
07-25-2015, 05:41 PM
منم بگو(sm2)

(sm132)

R A S O O L
07-25-2015, 05:43 PM
چه موزاییک های قشنگیه (sm132)

special
07-25-2015, 05:45 PM
آره دیگه اصله اصلش گیر نمیاد ولی همین هم خیلی مرغوب تر از آشغال توتون ایرانیه
این پرمیوم راحت گیر میاد ؟؟ سبک و سنگینیش چطوره ؟؟
آره از اونا بهتره من کلا یا مارلبرو لایت هست بکشم یا دانهیل آبی تو حالت عادی از این 2 تا خارج نیست بعدشم میگن سیگارتونو عوض نکنید ضرر داره ینی ضررض بیشتر میشه مصلا گلو خلط میاره از اینا....
نه راحت گیر نمیاد سیگار سبکی نیست سنگین هم نیست متوسط هست همه جا نیست تهران هم بعضی جا ها هست بسته ای 30 هزار تومنه اما آخرتشه خیلی روونه متوسط رو به سنگین نیوتین قطرانش رو یادم نیست بگم

آره به خاطر همون سبک بودنش که دوست دارم ! من زیاد سیگار نمی کشم شاید هفته ای چند نخ همون چند نخی هم میکشیم مرغوب و نسبتا کم ضرر باشه که ارزشش رو داشته باشه
قبلا قلیون میکشیدم ولی الان 2 ماهه که گذاشتمش کنار چیز مضخرفی بود
قلیون افتضاحهه سیگار بد جا افتاده مثلا من قلیون بکشم مامانم اصلا چیزی نمیگه اما سیگار ببینه میکشم کلم میکنه
ما با بچه ها هفته ای یکی 2 بار فرحزاد میریم اونا میکشن من اصلا قلیون نمیکشم فوقش یه پوک بزنم وگرنه اهلش نیستم آره همون ***** پلاس حفظ کن اگرم دیدی بهت حال نمیده سنگین ترش نکن مثلا روزاییی که میکشی فاصله بنداز بینشون اونطوری حال میده بهت دوزت هم نمیره بالا مثل من مجبور نیستی لایت بکشی....

special
07-25-2015, 05:46 PM
نقل (sm2)

pirana
07-25-2015, 05:46 PM
فدایِ همزادم (sm134)

زنده باشی (sm174)

ما هرچی میکشیم از کمبود امکاناته(sm2)
تو به اتی نگا نکن اون مرفه بی درده(sm2)
خب یه چالش راه میندازه نمیگه ما عمکانات نداریم (sm74) مرفـه بی درد خــــــر (sm2)

(sm77)(sm98)(sm70)

میخوای بگی تو عارایش نمیکنی؟ (sm70)

تو سن و سال من هم دردسره هم حماقت و هم زودگذره (sm25)
چه متحول شده ایــــــــــــــن (sm77) MrCrow میلاد دیشب چیکار کردی باهاش؟ (sm2)

pirana
07-25-2015, 05:47 PM
منم بگید نامردا(sm2)
(sm2)
تو که 2تا عشقی (sm19)(sm19)

Peyman
07-25-2015, 05:47 PM
دیگه نشنوما (sm142)

نمیشنوی ... میبینی(sm50)

special
07-25-2015, 05:48 PM
نوید (sm2)
طولانی نوشتم تا رد گم کنی باشه (sm2)

R A S O O L
07-25-2015, 05:49 PM
نقل (sm2)
(sm70)

R A S O O L
07-25-2015, 05:50 PM
چه متحول شده ایــــــــــــــن (sm77) @MrCrow ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) میلاد دیشب چیکار کردی باهاش؟ (sm2)
البته حساب آتی خانوم سواس با اون موهای موج دارش (sm19) (sm2)

pirana
07-25-2015, 05:53 PM
(sm132)

یاد یه کلیپ افتادم که لازم دونستم آپلود کنم و از همه خواهش کنم که ببینن همش 700کیلو حجمشِ

(sm2)(sm2)(sm2)

چه موزاییک های قشنگیه (sm132)
چه قشنگ متحول کردتت (sm2)

pirana
07-25-2015, 05:54 PM
نمیشنوی ... میبینی(sm50)
(sm122)(sm165)

pirana
07-25-2015, 05:55 PM
نوید (sm2)
طولانی نوشتم تا رد گم کنی باشه (sm2)
خیلی گم شد یه طوری بنویس پیداش کنیم حیفِ مطلب به این پر مغزی درک نشه (sm2)

P!nk Rose
07-25-2015, 05:56 PM
یه سلفی گرفتم خوشم نیومده (sm74)

mojtaba00222
07-25-2015, 05:56 PM
(sm132)

خدایی عجب امکاناتی دارید (sm2)
حالا اون دسته چیه ؟؟؟(sm2)

Peyman
07-25-2015, 05:57 PM
(sm122)(sm165)
(sm50)

pirana
07-25-2015, 05:57 PM
ندید بدید هرکسی موهاش انقدر بلند باشه موج میوفته... هرکسی و هر پستیژی (sm2)

P!nk Rose
07-25-2015, 05:58 PM

خیلیم موج دار نیستا

pirana
07-25-2015, 05:59 PM
خدایی عجب امکاناتی دارید (sm2)
حالا اون دسته چیه ؟؟؟(sm2)
دسته خر (sm2)
رسول قربون دستش بره گل دخترمون هر نیم ساعت یه لاک جدید میزنه (sm19)

Peyman
07-25-2015, 05:59 PM
توی زمستون به عنوان پتو هم میشه استفاده کرد

pirana
07-25-2015, 06:00 PM
tandis_m ننه کجایی که ببین در نبودت این جوونا چه جولونی میدن (sm2)
جدی 2 3روزه نیستی کجایی دلتنگتیم (sm172)

Peyman
07-25-2015, 06:00 PM
رفته لاک بخره نبوده داره براش پیغوم میذاره

pirana
07-25-2015, 06:01 PM
(sm50)
چی ناراحتت کرده دادا بگو سبک شی (sm50)

Peyman
07-25-2015, 06:01 PM
@tandis_m ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ننه کجایی که ببین در نبودت این جوونا چه جولونی میدن (sm2)
جدی 2 3روزه نیستی کجایی دلتنگتیم (sm172)
رفته سفر ...
جدیدا کسی آدرس مغازه نداده اینجا ؟؟؟

Peyman
07-25-2015, 06:02 PM
چی ناراحتت کرده دادا بگو سبک شی (sm50)
دیدم همه دارن عاشق میشن ... اومدم عداشونو در بیارم شکست عشقی خوردم

pirana
خیلیم موج دار نیستا

این عکس چقدر به چشمم آشناس خدایی از کجا میاری این عکسا رو؟ (sm70)

mojtaba00222
خب یه چالش راه میندازه نمیگه ما عمکانات نداریم (sm74) مرفـه بی درد خــــــر (sm2)

(sm2)

Peyman
07-25-2015, 06:06 PM
برای کشتن یک زن
نیازی نیست
ترکش کنی یا به او خیانت کنی
فقط کافی ست
وقتی پیرهن گل گلی اش را می پوشد
فراموش کنی بگویی :
چه زیبا شده ای بانو

P!nk Rose
07-25-2015, 06:06 PM
این عکس چقدر به چشمم آشناس خدایی از کجا میاری این عکسا رو؟ (sm70)

:|

برو سرچ بزن ببین هست تو نت؟

من بای

Cannibal
07-25-2015, 06:07 PM
تتلو اوندفه تو شمال کتک خوردی یادت نیس سگ ولگرد ! مگه نبینمت تو شمال بچه کو/ نی !

ـــــــــــ

پ . ن خاطره بازی (sm50)

دلم تنگ شده بود (sm172)

صابر / مجی / نوید / خانوم منشی (sm70) تندیس / پیمان / میلاد / احسان(sm172)

pirana
07-25-2015, 06:07 PM
رفته سفر ...
جدیدا کسی آدرس مغازه نداده اینجا ؟؟؟
جدیدا که نه ولی یه دفه هم ارمین ادرس داده بود (sm70) MaSiHa توام خیلی وقته نیستیا فکر نکنی حواسمون نیست... کجا غیبت زده اخه؟ (sm50)

دیدم همه دارن عاشق میشن ... اومدم عداشونو در بیارم شکست عشقی خوردم
دختر همساهه؟ (sm172)

Peyman
07-25-2015, 06:08 PM
تتلو اوندفه تو شمال کتک خوردی یادت نیس سگ ولگرد ! مگه نبینمت تو شمال بچه کو/ نی !

ـــــــــــ

پ . ن خاطره بازی (sm50)

دلم تنگ شده بود (sm172)

هاع ؟

pirana
07-25-2015, 06:10 PM
برای کشتن یک زن
نیازی نیست
ترکش کنی یا به او خیانت کنی
فقط کافی ست
وقتی پیرهن گل گلی اش را می پوشد
فراموش کنی بگویی :
چه زیبا شده ای بانو
(sm50)(sm25)

:|

برو سرچ بزن ببین هست تو نت؟

من بای

زدم نبود واسه همین پرسیدم (sm2)
قـَر نکن دیگه اِ (sm138)

Peyman
07-25-2015, 06:10 PM
جدیدا که نه ولی یه دفه هم ارمین ادرس داده بود (sm70) @MaSiHa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) توام خیلی وقته نیستیا فکر نکنی حواسمون نیست... کجا غیبت زده اخه؟ (sm50)

دختر همساهه؟ (sm172)
منم هستم ... یکم حس و حال نداشتم ... میامدم وسط بحثتون بود ... منم بی خبر فقط یه موز برمیداشتم و میرفتم ...
ما دختر همسایه مجرد نداریم ... داریمااا ولی خیلی کوچیک تر از اونیه که دختر همسایه حسابش کنیم
نمیدونم کی بود ولی بازم خدا نگهدارش باشه(sm50)

R A S O O L
07-25-2015, 06:11 PM
خیلیم موج دار نیستا

بنده اجازه دارم شماره شمارو داشته باشم خانوم ؟؟؟ (sm19) (sm59)

pirana
07-25-2015, 06:11 PM

ـــــــــــ

پ . ن خاطره بازی (sm50)

دلم تنگ شده بود (sm172)

چقدر شبیه عارمین تایپ کردی (sm77) خودتی حلالزاده؟!!!

Peyman
07-25-2015, 06:13 PM
چشماتو از حدقه در بیار

Peyman
07-25-2015, 06:13 PM
خداییش این عکس ها خوراکه اینستاگرامه

R A S O O L
07-25-2015, 06:14 PM
چشماتو از حدقه در بیار
(sm70)

pirana
07-25-2015, 06:14 PM
منم هستم ... یکم حس و حال نداشتم ... میامدم وسط بحثتون بود ... منم بی خبر فقط یه موز برمیداشتم و میرفتم ...
ما دختر همسایه مجرد نداریم ... داریمااا ولی خیلی کوچیک تر از اونیه که دختر همسایه حسابش کنیم
نمیدونم کی بود ولی بازم خدا نگهدارش باشه(sm50)
حواسم بود یه مدت از هندونه هات خبری نبود گفتم شاید نمره پروژه باعث این حالگیری شده (sm172)
دیگه اون محل جای موندن نیست باید هرچه زودتر جابجا بشید (sm50)

R A S O O L
07-25-2015, 06:15 PM
pirana
دیگه نبینم به عشق من از گل کمتر بگیا (sm142) (sm2)

Cannibal
چقدر شبیه عارمین تایپ کردی (sm77) خودتی حلالزاده؟!!!

آره خد نامردشم (sm50)

pirana
نخیر من به عنوان همزادش اجازه نمیدم (sm70)

R A S O O L
07-25-2015, 06:16 PM

ـــــــــــ

پ . ن خاطره بازی (sm50)

دلم تنگ شده بود (sm172)

تو جریان خانوم منشی رو از کجا میدونی ؟؟؟ (sm54) (sm70)

pirana
07-25-2015, 06:17 PM
@pirana ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دیگه نبینم به عشق من از گل کمتر بگیا (sm142) (sm2)
(sm2) حساس نشو...
قدیما میگفتن "من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم"
نسل جدید: "من به موج مویت ای کاربر گرفتار شدم" (sm2)

Cannibal

همه تو دنیای مجازی خبر دارن (sm70) 30 تومن (sm2)

Peyman
حواسم بود یه مدت از هندونه هات خبری نبود گفتم شاید نمره پروژه باعث این حالگیری شده (sm172)
دیگه اون محل جای موندن نیست باید هرچه زودتر جابجا بشید (sm50)
نمره که اوج نامردی بود ... از این محل بریم .. با خاطراتش چه کنم ؟؟؟

R A S O O L
07-25-2015, 06:18 PM
نخیر من به عنوان همزادش اجازه نمیدم (sm70)
برو کنار بزار نسیم شمال سیبری بورزه (sm70)

pirana
07-25-2015, 06:18 PM
آره خد نامردشم (sm50)
پس اون یوزر؟
کجا بودی تو اصن؟ صابر چقد نگرانت بود rebasss بیا ببین کی برگشته (sm74)

R A S O O L
07-25-2015, 06:19 PM
همه تو دنیای مجازی خبر دارن (sm70) 30 تومن (sm2)

شناختمت (sm70)
خوش برگشتی (sm127)

(sm2) حساس نشو...
قدیما میگفتن "من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم"
نسل جدید: "من به موج مویت ای کاربر گرفتار شدم" (sm2)

(sm81) (sm2)

Peyman
من توی یه سایت خارجی ترجمه انگلیسیشم خوندم

pirana
میتونی 3تَن نام ببری که در جریان نباشن؟ (sm70)

mojtaba00222
07-25-2015, 06:20 PM
(sm2)
تو که 2تا عشقی (sm19)(sm19)

الان دیگه؟؟؟(sm2)

pirana
07-25-2015, 06:21 PM
نمره که اوج نامردی بود ... از این محل بریم .. با خاطراتش چه کنم ؟؟؟
تورو از یاد ببرم... با خاطراتت چه کنم... براش دعا کنید (sm172)

R A S O O L

احتمالا سایت **** نبود ؟؟؟ (sm2)

میتونی 3تَن نام ببری که در جریان نباشن؟ (sm70)

سوال بعدی لدفن (sm2)

Cannibal
پس اون یوزر؟
کجا بودی تو اصن؟ صابر چقد نگرانت بود rebasss بیا ببین کی برگشته (sm74)

درگیر بودم ی چند روزی شرمندتونم رفقا (sm127)

pirana
برو کنار بزار نسیم شمال سیبری بورزه (sm70)
حالا میبینیم (sm70)

mojtaba00222
07-25-2015, 06:22 PM
خیلیم موج دار نیستا

اینم خودتی؟؟؟(sm77)

pirana
07-25-2015, 06:23 PM
30تومنُ چند دلار ترجمه کرده بودن؟ (sm2)

Peyman
07-25-2015, 06:23 PM
تورو از یاد ببرم... با خاطراتت چه کنم... براش دعا کنید (sm172)
ما این همه چس ناله میکنیم چرا سر و کله ی این مینا خانم پیدا نمیشه ؟؟؟

R A S O O L
07-25-2015, 06:24 PM
(sm30)(sm2)

Peyman
07-25-2015, 06:25 PM
احتمالا سایت **** نبود ؟؟؟ (sm2)

خودت سایت **** میری ... مرتیکه ج****

Peyman
07-25-2015, 06:27 PM
ظاهرا اونجا عطر ارزون بوده ... میگفتن اوج عطرهای ما بشه 50 سنت اونوقت یه نفر سر اینو کلاه گذاشته ... این ک**** رفته 10 دلار پول عطر داده ... ظاهرا میخوان اعتراض خیابونی هم بکنن
خود اوباما گفته بیا دختر منو بگیر ولی وقتی دیده اینقدر پول داده منصرف شده

pirana
07-25-2015, 06:29 PM
الان دیگه؟؟؟(sm2)
الان... پیش از این... و در آینده (sm19)

mojtaba00222
07-25-2015, 06:30 PM
الان... پیش از این... و در آینده (sm19)
من بیشتر(sm127)

pirana
07-25-2015, 06:34 PM
سوال بعدی لدفن (sm2)
من دیگه پرسشی ندارم تریبون رو به همکارم واگذار میکنم (sm70)

درگیر بودم ی چند روزی شرمندتونم رفقا (sm127)
رفع و رجوع شد حالا؟ دشمنت دادا (sm127)
چرا با مسیحا نمیای؟ (sm74)

اینم خودتی؟؟؟(sm77)
الکی مثلا (sm70)

ما این همه چس ناله میکنیم چرا سر و کله ی این مینا خانم پیدا نمیشه ؟؟؟
مثکه دیگه حساسیتش رو به این موضوع از دست داده... ادامه ندیم که فایده ای نداره... هندونه بزن [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

ظاهرا اونجا عطر ارزون بوده ... میگفتن اوج عطرهای ما بشه 50 سنت اونوقت یه نفر سر اینو کلاه گذاشته ... این ک**** رفته 10 دلار پول عطر داده ... ظاهرا میخوان اعتراض خیابونی هم بکنن
خود اوباما گفته بیا دختر منو بگیر ولی وقتی دیده اینقدر پول داده منصرف شده
حقم داره خب... بنده خدا ترسیده فردا رسول کاخ سپید رو بخره بعد بخواد اجاره نشین دوماد بشه

pirana
07-25-2015, 06:34 PM
من بیشتر(sm127)
(sm46)

Cannibal
07-25-2015, 06:36 PM
رفع و رجوع شد حالا؟ دشمنت دادا
چرا با مسیحا نمیای؟

الان با اون میام (sm172)

pirana
07-25-2015, 06:37 PM
آقا ما بریم که کارمون درومد... فعلا... یا علی

mojtaba00222
07-25-2015, 06:38 PM
الکی مثلا (sm70)

کاری به این که خودش هس یا نیست ندارم فقط اینکه چطور از خودش گرفته(sm2)

MaSiHa
07-25-2015, 06:40 PM
آخی (sm74)

Peyman
07-25-2015, 06:40 PM
سنسور چس ناله یابش دیگه کار نمیکنه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
خود اوباما هم 1.5 سال دیگه مهلت اجاره داره

MaSiHa
07-25-2015, 07:06 PM

(sm172)

Milik
07-25-2015, 07:39 PM
حیف ... (sm81)(sm181)

special
07-25-2015, 08:03 PM
خیلی گم شد یه طوری بنویس پیداش کنیم حیفِ مطلب به این پر مغزی درک نشه (sm2)
باید کلاس بزارم اینطوری نمیشه (sm2)
درک نمیشه به این سادگی یه چیزی تو مایه های اختر فیزیک هست (sm2)
کاش بچه ها پایه بودن از این بحث های جدی حالا تو هر موضوعی صحبت میشد (sm120)

special
07-25-2015, 08:04 PM
ایننا عربی خونده (sm77)
چه حالی میده(sm118)با این آلبوم باید بیفتی تو خیابون ها منفجر کنیم همه چیز رو (sm118)

special
07-25-2015, 08:04 PM
بیس رو جر بده (sm50)

special
07-25-2015, 08:08 PM
[/CENTER]
یاد یه کلیپ افتادم که لازم دونستم آپلود کنم و از همه خواهش کنم که ببینن همش 700کیلو حجمشِ

(sm2)(sm2)(sm2)

جر رفتم (sm30)
دهنت آسفالت (sm2)

special
07-25-2015, 08:13 PM
جر رفتم (sm30)
دهنت آسفالت (sm2)
دهنت(sm30)

special
07-25-2015, 08:14 PM
دهنت(sm30)
آرم بنز(sm30)

special
07-25-2015, 08:15 PM
حموم-شام-بیرون-دوستان-بام-سیگار(sm27)

special
07-25-2015, 08:16 PM
آرم بنز(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)

Milik
07-25-2015, 08:22 PM
عارمین کجا بودی تو این همه سال درد (sm181)(sm46)

pirana
07-25-2015, 10:12 PM
کاری به این که خودش هس یا نیست ندارم فقط اینکه چطور از خودش گرفته(sm2)
گل دخترمون در صنعت تصاویر خویش انداز نوآوریِ واسه خودش (sm2)

mojtaba00222
07-25-2015, 11:06 PM
گل دخترمون در صنعت تصاویر خویش انداز نوآوریِ واسه خودش (sm2)

واقعا که این صنعت رو به کمال رسونده یا شایدم به صابر(sm2)

Peyman
07-25-2015, 11:53 PM
Andy - Khooneye Khalee

اعتراف میکنم اولین بار که اینو دیدم خوندم خونه ی خاله ...
آخه خونه یخالی رو اینطوری مینویسن ؟؟؟؟

Milik
07-25-2015, 11:57 PM
Andy - Khooneye Khalee

اعتراف میکنم اولین بار که اینو دیدم خوندم خونه ی خاله ...
آخه خونه یخالی رو اینطوری مینویسن ؟؟؟؟

طرز نوشتنش که مهم نیست

مهم تصویزی ست که از خونه خالی نشون داده

Peyman
07-26-2015, 12:01 AM
طرز نوشتنش که مهم نیست

مهم تصویزی ست که از خونه خالی نشون داده

خیلی وقته از اندی تصویری ندیدم
صوتیشم به خاطر خاطرات قدیمم گوش میدم

Peyman
07-26-2015, 12:02 AM
دوستم 6 بار عاشق شده 4 بار سابقه شکست عشقی الانم با دو نفر هست و عاشق یکی دیگست . استاتوس واتساپ زده نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل

Peyman
07-26-2015, 12:03 AM
2500دادم فلافل خوردم تا همین لحظه 8764تومن باد خارج شده از بدنم.دیگه هیچی نمی صرفه.گرونی بیداد میکنه

Peyman
07-26-2015, 12:05 AM
خداشاهده من هیچ وقت بین پولام تبعیض نذاشتم
همونجوری ریدم تو پولایی که خودم در میارم که تو پولای بابام میریدم

Milik
07-26-2015, 12:05 AM
اندک اندک جمع مستان میرسند ...

Peyman
07-26-2015, 12:06 AM
ساوند كلود خوبه چون يه يار سرچ ميكني برات

يار
يار مرا غار مرا
يار دبستاني
ياد يار
يار جاني
يار قاتل
يار بيشعور
اي يار اي يار

همه چي مياره

Milik
07-26-2015, 12:06 AM
Rasool24+
هنوز همونی یا نه ؟

Peyman
07-26-2015, 12:07 AM
اعضای داخلی بدنم یه نامه گذاشتن روی میز که توش نوشته ما خودمون رفتیم دنبال غذا. مرسی که توی این مدت ازمون نگه‌داری کردی.

Peyman
07-26-2015, 12:07 AM
دهنم آف زده بیاین خرید کنید

Peyman
07-26-2015, 12:12 AM
دقیقا اونموقعی که فک میکنی خیلی بامزه ای،ریدی.

Peyman
07-26-2015, 12:12 AM
ظریف که بعد از مذاکرات بیکار شده تا لنگ ظهر میخابه و زنش گاهی میاد بالا سرش بهش میگه پاشو میخام اینجارو جارو کنم

Milik
07-26-2015, 12:13 AM
خیلی وقته از اندی تصویری ندیدم
صوتیشم به خاطر خاطرات قدیمم گوش میدم

لعنت به هر چی خاطره ست چه قدیمی ، چه جدید

Peyman
07-26-2015, 12:14 AM
رفیقم یجوری وحشتناک چسید که چنتا راسو اونطرف به احترام بوش احترام نظامی گذاشتن و دونه دونه افتادن زمین مردن

Milik
07-26-2015, 12:15 AM
شیخ یه عکس از شرت حسین بزار روحمون جلا پیدا کنه ...

Peyman
07-26-2015, 12:17 AM
استراتژی نسل جدید پشه‌ها اینه که میرن میشینن رو خشتک شلوارت که کشتنشون هزینه زیادی داشته باشه واست، دنیای غریبیست نازنین

Milik
07-26-2015, 12:18 AM
قیلونم درد منو دیگه دوا نمیکنه ... (sm27)

R A S O O L
07-26-2015, 12:43 AM
@Rasool24 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])+
هنوز همونی یا نه ؟
(sm172) نه دیگه دارم بدجوری متحول میشم

R A S O O L
07-26-2015, 12:45 AM
چه خوش گفت آن تهی دست سلحشور
جـــوی زر بهـتـــــــر از پـــــنجاه من زور
(sm50) (sm178)

Peyman
07-26-2015, 12:54 AM
يكي از زيباترين قسمتهاي مراسم خواستگاري اونجاييه كه اسيد مي پاشي تو صورت عروس خانوم

Peyman
07-26-2015, 12:55 AM
یه بار رفتم خاستگاری دوست دخترم،رفتیم اتاق ازم پرسید شما معیاراتون واسه ازدواج چیه؟منم گفتم چی داری میگی لبو غنچه کن!نگو داداشش زیر تخت بود

R A S O O L
07-26-2015, 12:57 AM
بابام این عکس رو دیده میگه این یارو عضو داعشه ؟؟؟ (sm2)(sm30)

Peyman
07-26-2015, 12:58 AM
"جنــس مخالــف" اصلا اسمش روشه،کلا زاییده شده واسه ریدن به تفکراتت نسبت به همه کس و همه چیز،تو هیچ چیز موافق نیست حتی اگه بهش بگی تو بهترینی

Peyman
07-26-2015, 01:02 AM
یه سری ازین دست فروشا یه عینک 10 تومنی خریدم،دوست دخترم بهم گفت چن خریدی گفتم 350تومن،گفت بدش به من،اگه راستشو میگفتم میدونم بهم میگفت تخ.میه

halezon
07-26-2015, 01:03 AM
خیلی خیلی خوش اومدی ؛ خسته نباشی (sm10)
فکر کنم عاقا اشکان اسهال مغزی باشی ، قدیما اونجا زیاد سر میزدم الانا گه گداری یه سر میزنیم و رد میشیم.

پرو پاچه الکسیسو (sm70) قشنگ معلومه عمرا پسره بتونه حریفش باشه (sm2)

ندیدم بجا این سریالا برو گیم آف ترونزو ببین (sm127)
فلشتو بیار من واست فیلم با ارزش بریزم حال کنی (sm19)

من 12 تا یک میرسم خونه معمولا 12 و نیم میشه ، همش سرود مخسرشونو میرسم (sm70)
خان خعلی باحاله (sm70)

واوووو منو از کجا میشناختی؟؟امارم در رفته دیگه

halezon
07-26-2015, 01:04 AM
توي يكي از فيلم هاي جيمز باند، يك ديالوگ جالب بود!
هنرپيشه نقش منفي به جيمز باند گفت:
"وقتي بچه بودم موش هاي صحرائي به مزرعمون حمله كردند و تمام محصول هامون را خوردند...
مادر بزرگم چند تاشون را انداخت توي يك قفس و بهشون غذا نداد تا از گشنگي شروع كردند هم ديگه را بخورند...
دو سه تا موشي كه آخر سر موندند را آزاد كرد...
بهش گفتم، مادر بزرگ چرا آزادشون ميكني؟
گفت:"اين ها ديگه موش خور شدند و هر موشي وارد مزرعه بشه تيكه تيكه اش ميكنند!"

(حکایتی تلخ از جامعه ما)

halezon
07-26-2015, 01:04 AM
سید حسن نصرا...

آمریکا قبل از توافق هسته ای شیطان بزرگ بود، بعد از توافق هم شیطان بزرگ است...

حالا سوال من اینه که این ک ونی دیگه این وسط چی میگه....! ������������

بابا تو بخواب پولتو بگیر.... وال

Peyman
07-26-2015, 01:07 AM
پیلی پلی پلیلن پی پی پو لیلی لولو پیلو لیلی لا لا
{نماینده رودبار در حال توضیح دادن راجع به مواد پتروشیمی}

halezon
07-26-2015, 01:10 AM
پدر گفت : يه ليوان از کابينت بردار
پسر : خب
پدر : بندازش زمين
پسر : خب
پدر : شيکست؟؟������

پسر : نــه ������
.
.
زهرمار، از اون ايرانيا بردار ميخام نصيحتت کنم.....

halezon
07-26-2015, 01:10 AM
به یارو میگن اخرین باری که بابات نوازشت کرده کی بوده ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه وقتی که داخل خایه هاش بودم .

Peyman
07-26-2015, 01:13 AM
دخترا همیشه نیمه خالی لیوان میبینن،واسه همینه فکر میکنن پسرا آویزونشونن،در صورتی اگه نیمه پر نگاه کنن میبینن پسرا مجردی خیلی خوش به حالشونه!

halezon
07-26-2015, 01:14 AM
خبر خوشحال کننده برای مسئولین و اقا زاده ها ! !

13 تن طلا و 28 میلیارد دلار بلوکه شده آزاد شد و وارد ایران شد٬
خداوکیلی یه جوری با هم بخورین که دیگه چشم هیچکدوم تان دنبال ۴۵ تومان یارانه ما نباشه !!

باتشکر جمعی از یارانه بگیران

halezon
07-26-2015, 01:19 AM
ای کسانی که تنظیمات تلگرام خود را دستکاری کرده اید که وضعیت آنلاین شما عبارت last seen recently باشد، من یه سوال دارم

آیا FBI به دنبال شماس؟
والا یه آدم بیکار علافی دیگه این قرطی بازیا چیه

halezon
07-26-2015, 01:20 AM
ديشب ماشينمو يه دقیقه پارک كردم رو پل همسايه، طرف با ٧٥ سال سن و يه زير شلواري سه خط و رکابی جهيده بيرون ميگه آقا ماشينتو وردار داريم ميريم مهمونی...
ميگم حاجي تا تو آماده شي من رفتم
ميگه ما الان داريم ميريم، وردار!!!!
ميگم حاجی با اين تيپ؟!!
برگشته ميگه تِم شام امشب لباس راحتيه...

halezon
07-26-2015, 01:21 AM
یه دوست دختر دارم دندوناش خرگوشیه (...)

امروز خونمون بود

زیاد توضیح نمیدم
من برم چسب زخم بخرم 

halezon
07-26-2015, 01:24 AM
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻋﺠﺎﯾﺐ ﺟﻨﮕﻼﯼ ﻣﺎﺯﻧﺪﺭﺍﻥ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻪ
ﺍﻋﻤﺎﻗﺶ ﻣﯿﺮﯼ ﺑﺠﺎﯼ ﭘﻠﻨﮓ , ﺍﻣﺎﻡ ﺯﺍﺩﻩ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﯽ
ﻣﻴﺪﻭﻧﻲ ﻳﻌﻨﻲ ﭼﻲ؟؟؟
ﻳﻌﻨﻲ ﺟﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﭘﻠﻨﮓ ﻫﻢ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻪ ﺑﺮﻩ؛ﻋﻠﻤﺎﻱ ﺍﺳﻼﻡ
ﺭﻓﺘﻦ !!!!

halezon
07-26-2015, 01:24 AM
طی اعلام وزیر آموزش وپرورش مبنی برجداسازی کتاب درسی دختران وپسران،
نام دهقان فداکار درکتاب دختران به صغری فداکار تغییر یافت...
ولی متاسفانه صغری نتونست لباسشو در بیاره وهمه مسافران به درجه رفیع شهادت نایل شدند....
.
.
.

نخند فاتحه بخون...

halezon
07-26-2015, 01:25 AM
میگن حمیرا آلزایمر گرفته...
.
.
.
.
.

.
.
.
.
یعنی خاطرات شمال یادش رفت؟؟!!!

halezon
07-26-2015, 01:26 AM
میدونی چه صحنه ای رو خیلی وقته ندیدم و دلم براش تنگ شده؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بیرون موندن چادر،از در ماشین. لامصب از وقتی ساپورت اومده حسرتش به دلم مونده.

halezon
07-26-2015, 01:27 AM
سرعتی که تو تموم شدن تعطیلات تابستونی هست
.
.
.
.
تو مرحوم میگ ‌میگ نبود

halezon
07-26-2015, 01:29 AM
يه كارت عروسي دستم رسيد از بس جذب اين كارت شدم گفتم براي شما هم تعريف كنم :
يكي از شخصيتهاي مهم دخترش رو عروس ميكنه، بعد توي كارت عروسيش مينويسه كه :
بِاسْمه تعالي ؛
" خواهي كه جهان در كف اقبال تو باشد ،
شيرين كسي باش كه فرهاد تو باشد " .
دوشيزه فلاني و آقاي بهماني به عقد هم در آمدند! بنا داشتيم جشن باشكوهي در نظر بگيريم و شما را هم دعوت كنيم ولي تصميم گرفتيم بودجه جشن را بدهيم به يك آقا پسر و دختر خانم ديگري تا آنها هم ازدواج كنند , بنابراين جشني نداريم. اين كارت جهت اطلاع بود كه بدانيد ازدواج انجام شد ... گر چه از ديدارتان محروميم ولي اميدواريم اين عمل خداپسندانه را بپسنديد و تأييد كنيد. التماس تفكر!!!
آدمهاي بزرگ قامتشان بلند تر نيست ؛
خانه شان بزرگ تر نيست؛
ثروتشان هم بيشتر نيست؛
آنها قلبي بزرگ و نگاهي مهربان دارند ...

halezon
07-26-2015, 01:29 AM
شعر جدید من به نام
صدای پای اسبها
تقدیم به همه دوستان.

.
.
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو
پتکو پتکوپتکو پتکو
پتکو پتکو پتکو پتکو

halezon
07-26-2015, 01:30 AM
با دوست دخترم رفتم بيرون! يه سگ
ديده گفت كيشش كن بره ميترسم .
يه سنگ زدم تو سرش پاشد دونبالمون!
پريدم بالاى درخت به دوست دخترم گفتم
چرا نمياى بالا الان تيكه پارت ميكنه؟؟!
ميگه : مگه من زدم؟؟؟

سگه از خنده رید میفهمی رید..

halezon
07-26-2015, 01:35 AM
بالاخره ما هم خاره یکی رو گاییدیم..

.
.
.
.
.
.
.
خار بی پولی و میگم

Peyman
دختری به کوروش گفت:چرا در شمال ایران سقف خانه هارو شیبدار میسازند؟
کوروش گفت:دفعه پیش همون موقع که گفتی عاشقتم خش خش میکردمت دلیلشو میفهمیدی

halezon
ما مردا انسان های منطقی هستیم و با مغزمون تصمیم میگیریم
.
.
اگه این توله سگه تو شرتمون بزاره
و کمتر خم و راست بشه

halezon
07-26-2015, 01:39 AM

halezon
07-26-2015, 01:39 AM

pirana
07-26-2015, 01:40 AM
باید کلاس بزارم اینطوری نمیشه (sm2)
درک نمیشه به این سادگی یه چیزی تو مایه های اختر فیزیک هست (sm2)
کاش بچه ها پایه بودن از این بحث های جدی حالا تو هر موضوعی صحبت میشد (sm120) mojtaba00222 مجتبی بیا بشین این داداشمونُ توجیه کن مثکه خیلی تنگِ (sm2)

جر رفتم (sm30)
دهنت آسفالت (sm2)
دختر ما هم معلوم نیست گل و بستنی و اسکی و ساعت طلا و پستیژ به این پر پشتی رو از کجا جور میکنه (sm2)

(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
(sm30)
خوب حالا... (sm2)

pirana
07-26-2015, 01:41 AM
واقعا که این صنعت رو به کمال رسونده یا شایدم به صابر(sm2)
صابر چشمم پرِ به رسول نرسونه که دیگه... (sm2)

Peyman
07-26-2015, 01:51 AM
یکی از بهترین تجربیات هر انسانی میتونه این باشه که ساعت 3 صبح بره در یخچال رو باز کنه و هندونه بخوره

Peyman
07-26-2015, 02:06 AM
فقط کامنت میلیاردر روس (sm30)

R A S O O L
07-26-2015, 02:09 AM
(sm2)(sm30)

pirana
07-26-2015, 02:14 AM
(sm127)(sm27)

mojtaba00222
07-26-2015, 02:22 AM
@mojtaba00222 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) مجتبی بیا بشین این داداشمونُ توجیه کن مثکه خیلی تنگِ (sm2)

باید یه کلاس 6 واحدی براش بزارم تا توجیه شه(sm2)

penhold
07-26-2015, 08:43 AM
کار چند کیلو نیست.. از بس بیکاری بیاین ی شرکت بسته بندی سبزی پاک کرده بزنین(sm2)

چش شوری دیگه (sm120) هر موقع گفتی بیکاری من بیچاره شدم اون روز (sm120)

یوزر همینطوری خوبه رنگ و لعاب ماله جووناس (sm120)
قیبول میشی ایشالا (sm176) الان ظرفیتا رو زیاد کردن و قبولی راحت تر شده

البته پسرا وقتی این جمله رو در مورد رفیقشون بکار میبرن یه معنی دیگه هم داره (sm120)

@penhold ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) زیاد شر میگی درباره مسیقی(sm2)

مسیقی (sm70)(sm120)
بشین بخون از نظرات کارشناسانه ی من استفاده کن و فیض ببر (sm120)

کم گوی و گزیده گوی چون دُر (sm19)
دستمال من کـــــــــــو؟ (sm2)(sm2)

(sm2)(sm2)

Malware
07-26-2015, 09:17 AM
باااووووو یه هفته نشد؟
دیگه که حس و حال خودکشی نداری اون حس و حال فقط واسه یه هفته اول بود که ، دیه چرا نمیای؟
ینی با مصرف این دارو دائم باید تو خواب باشی؟ (sm172)
تا الان 20 روز شده (sm132)(sm120)
من از همون هفته اول هم پر از عطر زندگی و شوق رویش بودم (sm2)
نه باو بیدارم فقط حس و حال هیچکاری ندارم، خسته ام، خسته (sm50)(sm120)

pirana
07-26-2015, 01:32 PM
باید یه کلاس 6 واحدی براش بزارم تا توجیه شه(sm2)
هرچه زودتر اقدام کن پس (sm2)

pirana
07-26-2015, 01:37 PM
یوزر همینطوری خوبه رنگ و لعاب ماله جووناس (sm120)
قیبول میشی ایشالا (sm176) الان ظرفیتا رو زیاد کردن و قبولی راحت تر شده
شمام که دلت جوونِ (sm19)
ممنون (sm174) اما آخه همــــــــــــه جا رو زدم کلا هرچی ارشد نفت بود همه گرایشا 48تا رشته بودن همه رو زدم... ولی هرجایی نمیرم اگرم قبول بشم...

(sm2)(sm2)
روز بخیر دکتر مهندس آقای پدر حال و احوال؟ (sm146)(sm2)

P!nk Rose
07-26-2015, 01:41 PM
(sm2)

pirana
07-26-2015, 01:41 PM
خسته نباشی پوریا جونمون (sm134)

mojtaba00222
07-26-2015, 01:51 PM
هرچه زودتر اقدام کن پس (sm2)

اسپشیال جان باید اقدام کنه(sm2)

rebasss
07-26-2015, 02:04 PM
(sm30)دهنت (sm30)
نمونه زندش خودت میتونی بیشتر در بیار به شرینی فروشی مردم گیر نده (sm2)
آخه به تو چه 7 تومن از کجا میده اجاره؟ آغا اصلا دوست داره ضرر کنه وکیل وسیع مردمی مگه (sm2)

والا حقیقته دیگه هر کی میتونه خودش بیاد عمل کنه ، حرف زدن و انقاد کردن رو ماشالله ماشالله هممون در حد لالیگا بلدیم ، نمیدونم چرا هیشکی خودش نمیاد عمل نمیکنه (sm2)

والا واقعیتش یه بار دلم به حالش سوخته بود ، یه بار عنر عنر رفتم تا مغازش که یه بارم شده ازش خرید کنم کمک کنم 7 میلیون رو بده ، دیدم مغازش بستست (sm2)

(sm189)(sm47)(sm2)

یکی دو هفته دیگه میرم کرج... خودمُ میبندم به ورزش... هروقت سایزم کم شد میام که قشنگ تی شرتات اندازه ـم بشه (sm70)
همین مبارزه ـش خیلی زیبا بود... خیلی از آدما ممکنه وقتی تهدید میشن دست بکشن

همین؟ همش همینُ گفته بود اون همه؟! ممد مگه تاکسی متر بستی به کیبوردت خب صاف و پوست کنده همین 1خطُ مینوشتی از اول (sm2)

نگفتم؟ یادت نیست پس؟ بهمن ماه که کرج بودم... من و پیمان کنکور داشتیم... اگه سرباز شدم چی؟ تو شیرینی میدی؟ (sm70)

تابستون رو تموم نکنی ، با میلاد و مجتبی و پیمان و بقیه دوستانم اگه کسی خواست و دوست داشت هماهنگ کن که اونا هم وقتشونو آزاد کنن ؛ هر چند کلا وقتتون آزاد هست (sm2)
ایشالله قبول میشی همونجایی که میخوای (sm127)
سربازی یه دنیا خاطرست ؛ فقط زمانش یکم طولانیه وگرنه کلی حال میده ؛ یادش بخیر (sm50)

[/CENTER]

(sm2)(sm2)(sm2)

چه قشنگ متحول کردتت (sm2)

چون خواهش کردی دان کردما (sm70)

ـــــــــــ

پ . ن خاطره بازی (sm50)

دلم تنگ شده بود (sm172)

کجایی تو رفیق؟
پس دو یوزره هستی اینجا رو نمیکردی ها؟
دلتنگت بودیم شدید (sm127)
سر حال و سلامتی؟(sm10)

واوووو منو از کجا میشناختی؟؟امارم در رفته دیگه

یه زمانی دنیای نتیم خیلی بزرگ بود ...
اسم یوزرت انقدر تکه که راحت شناختمت (sm70)

چن روز دیگه باس ادامه بدی؟
بهتر شدی؟
میزون شد ؟
فدا عطشت دیگه (sm127)
حال کردی با ما بیشتر به ما بسر ، بلا می سر (sm127)

pirana
07-26-2015, 02:07 PM
اگر توجه کنید گفتم هر چی نبوغ و استعداد ! طرف 50 ساله داره آهنگ میخونه اون موقع **** استارای داخلی هنوز به دنیا نیومده بودن که کارنامه بسازن ! به جز تعداد انگشت شمار اونو آبی که فوق العاده بودن موسیقی لس آنجلسی هیچی نداشته هیچی ! اگر سلیقه داخلیا خز شده سلیقه ی اونا هم خز شده ؟ شنونده های اونوری که هیچ خود خواننده هاشونم اذعان دارن به برتری اینوریا دیگه ! وقتی همین داریوش با اون بزرگیش میره استقبال یه خواننده ی درجه چندمی مثل متین دو حنجره دیگه مشخصه همه چی / موفق باشید (sm10)
یا ســــــــــــــوج (sm77)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)

Peyman
07-26-2015, 02:17 PM
عرازل عزیز ، دانشگاه علم و فرهنگ تهران کجاست ؟؟؟

Milik
07-26-2015, 02:24 PM
آلبوم مجید یحیایی ... (sm127)

Milik
07-26-2015, 02:37 PM
خون میبارم از غم هر دم چون دل ابر بهار (sm81)

rebasss
07-26-2015, 02:52 PM
سخت است ...
فهماندن چيزي به كسي كه ...
براي نفهميدن آن پول مي گيرد!

احمد شاملو

rebasss
07-26-2015, 03:01 PM
یکسالی میشه که روبروی خونه ما یه مستاجر اومده که چند تا دختر دم بخت داره یکی از این دخترا هرازچندگاهی دم در میاد و همیشه هم یه لبخند خاصی هم تو صورتشه که من این لبخند و به چند بخش تقسیمش میکنم
اوایل فکر میکردم داره منو مسخره میکنه لابد تو تیپ یا قیافه ام ایرادی میبینه که داره میخنده هی به خودم نگاه میکردم میگفتم نه من مشکلی ندارم دختره دیوانه پس به چی میخنده
این خنده ها و لبخندها همچنان ادامه داشت یه روز پیشه خودم گفتم نکنه این دختره منو دوست داره عجبا ولی اگه منو دوست داره چرا همش میخنده ؟
بعد گفتم نه باو این منو اوس کرده سوژه کرده
یه مدت هم میگفتم نکنه اهل دله ؟
آقاما درگیری ذهنی شدیدی پیدا کرده بودیم سر این مسله رومون هم نمیشد بریم بگیم دختر چته برای چی نیشت تا بناگوشت بازه ؟
تا اینکه چندهفته ای دیگه ندیدمش یه جورایی به اون خنده ها عادت کرده بودم خیلی دمغ و پکر بودم بالاخره فهمیدم این دختره عقب مونده ذهنی هست ویه مدت حالش خیلی بدشده بوده برده بودنش بیمارستان و حالت چهرش کلا این فرمیه پاک حالمون گرفته شد بماند که چقدر اعصابم خورد شد.
چندروز پیش خیلی ناراحت بودم رفتم کنارپنجره دوباره دم در دیدمش دوباره همون لبخند تو صورتش بود باورکنید بهش حسودیم شد کاش من جای اون بودم بی خیال از غصه و فارغ از هرگونه مشکلات،من چقدر قضاوت کردم هی روزگار.لبخندهای دختره خنده روی همسایه ما دیگه برام شادی بخشه بخند دخترک بخند!

rebasss
07-26-2015, 03:02 PM
من یه رفیق دارم انقدر شاخه موقع خنده بجای خخخخ مینویسه هههه :|

rebasss
07-26-2015, 03:11 PM
زنگ زدم به قلم چي، گفتم ميخوام پشتيبان شم، گفت رتبت چنده؟
گفتم ٦٠٠٠٠، گفت تو استخدامي،بيا بگو چطوري تست زدي بقيه اونجوري تست نزنن

rebasss
07-26-2015, 03:14 PM
ﺟﻤﻠﻪ ﯼ "ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﻣﯿﺎﻡ ﻧﺖ" ﭼﯿﺴﺖ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﻘﺪﻣﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﺩﻥ ﯾﺎ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ!
به همین برکتی که تو دستمه

rebasss
07-26-2015, 03:15 PM
پر کاربرد ترین جمله آتی:
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
منم اگر انقد آرایش کنم ازین خوشگل تر میشم...

Lost Queen

rebasss
07-26-2015, 03:16 PM
مجلس امريكا: سوال ميپرسن بحث ميكنن بقيه گوش ميدن
مجلس ما:آقاى قاضى پور بشين سرجات، رسايى شكلك درنيار،
كوچك زاده فحش نده انقد، بيدارا راى بدن
مجلس نیست مدرسه موش هاست =))))))

rebasss
07-26-2015, 03:18 PM
چته هول کردی، عزیزم آروم یواش
داره میاد صدامون هر دوتامون درب و داغون
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
آرمین 2afm در حال کــ.ون دادن

penhold
07-26-2015, 03:19 PM
شمام که دلت جوونِ (sm19)
ممنون (sm174) اما آخه همــــــــــــه جا رو زدم کلا هرچی ارشد نفت بود همه گرایشا 48تا رشته بودن همه رو زدم... ولی هرجایی نمیرم اگرم قبول بشم...

روز بخیر دکتر مهندس آقای پدر حال و احوال؟ (sm146)(sm2)

عصر بخیر نوید ِ بابا (sm19)
آره آنچنان هم پیر نیستم (sm2)
همه گرایش ها رو زدی ؟ (sm120) خوب معلومه قبول میشی (sm120)

rebasss
07-26-2015, 03:20 PM
آزی ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺭﺗﺒﻪ 1 ﺷﺪه بود ٬ ﺍﺯ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺳﻨﺠﺶ ﺯﻧﮓ
ﺯﺩﻥ ﮔﻔﺘﻦ : ﭼﻪ ﺣﺴﻰ ﺩﺍﺭﻯ؟
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺘه : ﻻﻣﺴﻪ ﻭ ﺑﻮﯾﺎﯾﻰ !
ﮔﻔﺘﻦ : ﺷﻤﺎ ﻣﺠﺪﺩ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺑﺪﻩ!!

azade

rebasss
07-26-2015, 03:22 PM
قبر تو امامزاده صالح ۷۰۰ ملیون تومنه، وقتی مُردم وصیت می کنم
اونجا دفنم کنن کـــ.ون وراث پاره بشه.

rebasss
07-26-2015, 03:23 PM
این پسرایی هستن که
سایزمیدن 24 ؛26
.
.
..
.
.
.
.
.
.
خوب لامصبا خم کنیدمیرسه به کـــ.ونتون دیگه.خودکفاباشید
منتدخترا رو هم نکشید

rebasss
07-26-2015, 03:24 PM
ﺁﺥ ﭼﻪ ﮐـﯿﻔﯽ ﻣﯿﺪﻩ ﺑﺎﻋﺼــﺒﺎﻧﯿﺖ ﺳﺮ ﻋﺸـﻘﺖ ﺩﺍﺩ
ﺑﺰﻧﯽ ﺑﮕﯽ : ﺍﺻﻼ ﺑـــﺮﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺑــــــﺪﻩ
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻧــــﻢ ﺁﺭﻭﻡ ﺑﯿﺎﺩ ﺩﺭ ﮔﻮﺷـــــــﺖ ﺑﮕﻪ :
ﺑـــﮑـــﻨﻢ ﺗﻮﯾﯽ ! ﮐـــــــﺠﺎ ﺑﺮﻡ ﺑــــﺪﻭﻥ ﺗﻮ
ﻟـــﺎﻣﺼﺐ ﺣــﺘﯽ ﻓﮑﺮﺷﻢ ﻋـﺎﻟﯿﺠﻨﺎﺑﻮ ﻭﺣـــﺸﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ

rebasss
07-26-2015, 03:25 PM
از آدمایی که همیشه از نامردی اطرفیان و دوستانشون مینالن به شدت دوری کنید, به تجربه ثابت شده به احتمال زیاد اینا لاشیای اصلی هستن.

rebasss
07-26-2015, 03:26 PM
من هر موقع ندا جناب رو توی شبکه من و تو میبینم اشک تو چشمام حلقه میزنه و میگم چرا توی برازرز نیستی!! اینجا داری حروم میشی.
واقعا بعضیا مشاورای درستی تو زندگیشون نداشتن (sm70)

rebasss
07-26-2015, 03:28 PM
مُوتور موُخام چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ایا شخصی تقاضا موتور سیکلت دارد؟
خیر،ابراز علاقه رسول به خانم منشی بوده...
اینم قسمتی از نامه رسول به خانوم منشی بوده ؛ حالا فهمیدین چرا دختر مردم هیچی به رسول نگفته؟

rebasss
07-26-2015, 03:29 PM
هر چه را برای خود نمی پسندی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بکن تو پاچه ی دیگران
.
اینجا ایران است!
صداي جمهوری اسلامی!

rebasss
07-26-2015, 03:30 PM
الان از هر کی بپرسی همه رتبه هاشونو زیر ۱۰۰۰ میگن
.
..
فردا میبینیم رشته عن شناسی دانشگاه گوز اباد قبول شدن

penhold
07-26-2015, 03:39 PM
هر چه را برای خود نمی پسندی
بکن تو پاچه ی دیگران
اینجا ایران است!
صداي جمهوری اسلامی!

اینو فاصله بزاری بهتره
تازه کاری کردم که کمتر شیلفر بشیم
الکی مثلاً من فامیل عمو شیلفرچیم(sm120)

P!nk Rose
07-26-2015, 03:46 PM
پر کاربرد ترین جمله آتی:
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
منم اگر انقد آرایش کنم ازین خوشگل تر میشم...

@Lost Queen ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

مرض صابــــــــــــــر [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

R A S O O L
07-26-2015, 03:55 PM
مُوتور موُخام چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینم قسمتی از نامه رسول به خانوم منشی بوده ؛ حالا فهمیدین چرا دختر مردم هیچی به رسول نگفته؟

(sm2) دهن سرویس ! با این پست ها من گول تو رو نمیخورم و نامه منتشر نمی کنم (sm2)

Peyman
07-26-2015, 04:20 PM
خدایی قهوه تلخ میخورید یا شوخیه؟من کلا دوبار رفتم کافه عین دوبارم تو جیبم قند داشتم یواشکی میذاشتم دهنم بعدش قهوه رو میخوردم

pirana
07-26-2015, 04:26 PM
تابستون رو تموم نکنی ، با میلاد و مجتبی و پیمان و بقیه دوستانم اگه کسی خواست و دوست داشت هماهنگ کن که اونا هم وقتشونو آزاد کنن ؛ هر چند کلا وقتتون آزاد هست (sm2)
ایشالله قبول میشی همونجایی که میخوای (sm127)
سربازی یه دنیا خاطرست ؛ فقط زمانش یکم طولانیه وگرنه کلی حال میده ؛ یادش بخیر (sm50)
تمام تلاشم بر اینه که با ماشین بیام وگرنه پیاده که اصن تو بگو پس از پروژه اول بیا اینجا بعد برو کرج به دیده منت (sm19)
آره... ولی این آزادیِ وقت اصلا خوشایند نیست (sm172)
ممنون (sm127)
ایشالله که به ما هم حال بده به شما که داده (sm120) واسه ما برعکس نشه صلوات (sm2)

چون خواهش کردی دان کردما (sm70)
اصن بخاطر همین خواهش کردم (sm120)(sm46)

یه زمانی دنیای نتیم خیلی بزرگ بود ...
اسم یوزرت انقدر تکه که راحت شناختمت (sm70)
دنیای این روزای من... هم قد تنبونم شده (sm50)
اسم منم تکه؟ (sm49)(sm120)

R A S O O L
07-26-2015, 04:29 PM
خدایی قهوه تلخ میخورید یا شوخیه؟من کلا دوبار رفتم کافه عین دوبارم تو جیبم قند داشتم یواشکی میذاشتم دهنم بعدش قهوه رو میخوردم
یه زمانی که قهوه میخوردم حداقل 3-4 قاشق شکر میخوردم (sm70)

pirana
07-26-2015, 04:50 PM
عرازل عزیز ، دانشگاه علم و فرهنگ تهران کجاست ؟؟؟
باز میخوای بدونی کجاس یا اینکه چطوری بدون پسرعمه ـت خودت بری؟

pirana
07-26-2015, 04:57 PM
عصر بخیر نوید ِ بابا (sm19)
آره آنچنان هم پیر نیستم (sm2)
همه گرایش ها رو زدی ؟ (sm120) خوب معلومه قبول میشی (sm120)
عاقبتت بخیر (sm19)
خیلی جوونی روحیه و شخصیتتُ دوس میدارم (sm120)(sm46)
اگه شما با کارشناسی استخدام میکنید که برم خدمت زودتر بیام دستم بره تو جیب خودم (sm2)

pirana
07-26-2015, 05:01 PM
مُوتور موُخام چیست؟

penhold Rasool24 #چوپا (sm2)

R A S O O L
07-26-2015, 05:03 PM
@penhold ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Rasool24 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) #چوپا (sm2)

(sm70)

pirana
07-26-2015, 05:05 PM
اره... جدی من از مزه تلخ خوشم میاد (sm172)

penhold
07-26-2015, 05:09 PM
@penhold ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Rasool24 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) #چوپا (sm2)

چوپای قرمز ِ تو به رنگ گیلاس ، ببین چه زیباست(sm120)

penhold
07-26-2015, 05:12 PM
عاقبتت بخیر (sm19)
خیلی جوونی روحیه و شخصیتتُ دوس میدارم (sm120)(sm46)
اگه شما با کارشناسی استخدام میکنید که برم خدمت زودتر بیام دستم بره تو جیب خودم (sm2)
لطف داری(sm10)
ارشد باشی بهتره (sm120) تقاضا میدم کارگزینی ، میارمت ور دست خودم (sm120) میشی چش و گوش من (sm2)البته من پُستم اینقدا هم بالا نیست ولی یه نفرو لازم دارم چش و گوشم باشه به شرطی شاخ نشی بعد از چند ماه (sm2)شایدم بری بایگانی(sm2)

penhold
07-26-2015, 05:14 PM

سلطان ِ قهوه تلخ بودما یه زمانی (sm172) چقد کافی شاپ میرفتیم یادش بخیر (sm172)

pirana
07-26-2015, 05:21 PM
چوپای قرمز ِ تو به رنگ گیلاس ، ببین چه زیباست(sm120)
(sm120)

لطف داری(sm10)
ارشد باشی بهتره (sm120) تقاضا میدم کارگزینی ، میارمت ور دست خودم (sm120) میشی چش و گوش من (sm2)البته من پُستم اینقدا هم بالا نیست ولی یه نفرو لازم دارم چش و گوشم باشه به شرطی شاخ نشی بعد از چند ماه (sm2)شایدم بری بایگانی(sm2)
(sm10)
نه بابا ما از اوناش نیستیم که نمکدون بشکنیم (sm25)
مسعود شصتچی (sm2)