PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخالفت با حضور جیپسی کینگز / شکار بزمجه در تهران / انتقاد مهناز افشار از نشر عکس های شخصی

sadegh1
06-01-2015, 05:23 PM
شکار بزمجه در خیابان کریمخان تهران

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

مخالفت اماکن با حضور"جیپسی*کینگز"در ایران

پیروز ارجمند در پاسخ به پرسش خبرنگار بخش موسیقی ایسنا مبنی بر این*که دلیل تأخیر حضور «جیپسی*کینگز فامیلی» در ایران چیست؟ گفت: پاسخ استعلام از اداره*ی اماکن برای حضور این گروه در ایران منفی بود اما درباره*ی جزییات این برنامه توضیحات بیشتری داده نشد.

قرار بود، ۱۵ نفر از اعضای این گروه از دو خانواده*ی بالیاردو و ریس در تهران حضور پیدا کنند و اجرایی داشته باشند اما روند فعلی نشان می*دهد که اجرای «جیپسی*کینگز فامیلی» در تهران همچنان در هاله*ای از ابهام است.

تصویری زیبا از بازسازیحرم امام خمینی (ره)

انتقاد مهناز افشار از نشر عکس*های شخصی*

مهناز افشار با انتشار متنی نسبت به انتشار عکس*های شخصی و خانوادگی*اش در فضای مجازی انتقاد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، این بازیگر سینما و تئاتر در صفحه شخصی*اش نوشته: «کودکان فرشتگان زمینی خداوند هستند… پس به حرمت آنها کمی انصاف داشته باشیم… به غیر از عکس آخر که توسط من در اینستاگرام و فیس*بوک گذاشته شده دو عکس دیگر در صفحات و سایت*ها بدون اجازه من و از وایبر خانوادگی من برداشته شده و متاسفانه پخش شده… متاسفم که به هر دلیل حاضر می*شویم عکس*هایی را منتشر کنیم که رضایت صاحبش را ندارد که اگر داشت خود صاحب عکس آنها را در اختیار قرار می*داد…»

او تاکید کرده: «ممنون می*شوم از صفحات و سایت*ها که برای مطالب و تیتر*های کمی عجیبشان از عکس*هایی استفاده کنند که تا الان بوده یا با رضایت گذاشته شده… و بی شک لحظات شیرین دنیای مادر شدن برای همه شیرین است و داشتن فرشته*ای از جانب خداوند برای من هرگز آلوده به دنیای حواشی*های غیراخلاقی و انسانی نخواهد شد… اما می*توانیم اخبار را اطلاع*رسانی کنیم نه با تیتر*های زرد بلکه کمی آگاهانه*تر و دقیق*تر… حیف از فرهنگی که هر روز به آن ویروس غیبت، قضاوت، توهین، دخالت و دورشدن از اخلاق* ورفتار منطقی زده می*شود… افسوس.»

جدیدترین پست فیسبوکی روحانی

رسانه ها خبر دادند: مایلی*کهن از روی تخت بیمارستان به کروش حمله کرد!

MaSiHa
06-01-2015, 07:08 PM
بجا جیپسی کینگ که قراره ببرین سرخاک اون یارو عربِ سامی یوسف رو بیارین ببرینش حرم عاقا مداحی کنه !