PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای «بهنام صفوی» دعا کنید

mr_black
06-17-2015, 08:01 AM
خبرگزاری مهر: مدیر اجرایی برنامه های بهنام صفوی خواننده موسیقی پاپ کشورمان از طرفداران این خواننده خواست تا زمان بهبودی کامل وی آرامش خود را حفظ و برای سلامتی این خواننده دعا کنند.

میلاد لطیفی با اشاره به بیماری اخیر بهنام صفوی گفت: بهنام صفوی از دو سال پیش دچار ضایعه مغزی شده که در حال حاضر لازم است هرچه زودتر تحت عمل جراحی قرار گیرد. البته طبق برنامه ریزی هایی که انجام گرفته وی هر چه زودتر عمل خواهد و نتیجه جراحی تعیین کننده وضعیت آتی بهنام خواهد بود.

وی ادامه داد: تنها نگرانی ما از وقتی که این خبر اعلام شده، طرفداران هستند که نگران این خواننده جوان هستند اما من به آنها اعلام می کنم که وی هم اکنون در بهترین و فوق العاده ترین شرایط روحی قرار دارد حتی مخاطبان در کنسرت دیدند که او چه حال و روحیه خوبی داشت.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

لطیفی بیان کرد: در این دوسالی که وی از این ضایعه رنج می برد، هیچ کس جز خود او از این بیماری خبر نداشت و وی در کمال آرامش مراحل درمان را با دارو طی می‌کرد. ما هم فکر می‌کردیم موضوع تا این حد جدی نیست اما از وقتی دیدیم شرایط تغییر کرده ناچار شدیم این اتفاق را با رسانه ها در میان بگذاریم. به هر حال از همه طرفداران می خواهم در کمال آرامش فقط برای سلامتی بهنام دعا کنند.

بهنام صفوی متولد سال ۶۲ در شهر شیراز است که تحصیلات تکمیلی خود را در رشته عمران به پایان رسانده است. وی موسیقی را از سنین کودکی با نواختن پیانو و در کنار آن نواختن سازهای کوبه ای آغاز کرد و از آن زمان تا کنون به صورت مستمر در حوزه موسیقی و نوازندگی به فعالیت خود ادامه داد.

صفوی سال ۸۵ با انتشار قطعه «تمنا» خود را به جریان رسمی موسیقی پاپ ایران معرفی کرد که استقبال مردم از این اثر این انگیزه را در او ایجاد کرد که دو سال بعد از انتشار این قطعه، آلبوم «عشق من باش» را در بازار موسیقی منتشر کند. او در سال ۹۱ آلبوم «آرامش» و در سال ۹۳ آلبوم «فوق العاده» را روانه بازار موسیقی کرد. برگزاری کنسرت های مختلف داخلی و خارجی و همچنین تولید چندین تک آهنگ از جمله فعالیت‌های این خواننده در حوزه موسیقی است.

mostafa69
06-17-2015, 09:30 AM
یاشافی الامراض اشفع مرضانا

AliReza_0111
06-17-2015, 09:50 AM
(sm81)(sm74)ایشالا شفا پیدا می کنه خیلی ناراحت شدم از این خبر(sm81)(sm178)

sadegh1
06-17-2015, 04:12 PM
ممنون از تاپیک دوستم(sm127)

انشالله که شفا پیدا کنند(sm127)

Gambler
06-18-2015, 02:35 PM
عجب دنیایی شده

به امید سلامتی(sm74)

yasin6
06-18-2015, 06:25 PM
ممنون از تاپیک دوستم(sm127)

انشالله که شفا پیدا کنند(sm127)

منم ممنونم
انشاالله

pangabi
06-18-2015, 08:44 PM
خدا شفاش بده . ان شاءلله

mr_black
06-20-2015, 07:53 PM
باشگاه خبرنگاران جوان: بهنام صفوی خواننده پاپ که چند روزی است بیماری‌اش فاش شده این روزها وضعیت روحی بهتری دارد.

میلاد لطیفی مدیر اجرایی بهنام صفوی خواننده موسیقی پاپ در خصوص وضعیت روحی و جسمی این خواننده گفت: خدا را شکر بهنام در وضعیت روحی خوبی به سر می‌برد و در حال آماده شدن برای عمل جراحی خود است که حدود یک ماه دیگر انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: چند روز پیش وی در حال ساخت کلیپ برنامه "ماه سپید" بود که یکباره حالش بد شد و به بیمارستان منتقل شد. پزشک به علت اینکه تومور مغزی وی احتیاج به عمل جراحی داشت، استراحت مطلق برایش تجویز کرد و وی این روزها در حال آماده شدن برای این عمل است.

گفتنی است؛ بهنام صفوی به تازگی تیتراژ "ماه سپید" که جنگی تابستانه است را اجرا کرده، که از ابتدای ماه رمضان از شبکه سه روانه آنتن شده است.

طی هفته گذشته و با درجِ پستی مبهم از سوی بهنام صفوی در صفحه اینستاگرامش، شایعاتِ بسیاری پیرامون این خواننده جوان شکل گرفت که چند روز پیش طی خبرهای مختلف در رسانه ها این خبر تایید شد.

Shahin
06-20-2015, 09:51 PM
خدا انشالله که بهش سلامتی بده
هرچند که خیلی با آهنگاش حال نمیکنم!
ولی ....

mr_black
06-21-2015, 03:31 PM
خبرگزاری مهر: مدیر اجرایی برنامه های بهنام صفوی خواننده موسیقی پاپ کشورمان از بهبود نسبی اوضاع جسمانی این خواننده بعد از افت فشار چند روز گذشته خبر داد.

میلاد لطیفی درباره آخرین وضعیت جسمانی بهنام صفوی خواننده جوان پاپ که از بیماری رنج می‌برد اینگونه گفت: پنجشنبه ۲۸ خرداد ماه به دلیل خستگی شدیدی که بهنام برای تولید کلیپ «خدا» در ویژه برنامه «ماه سپید» داشت، دچار افت فشار شد و ما ناچار شدیم وی را به بیمارستان منتقل کنیم که خوشبختانه با تمهیداتی که از سوی تیم پزشکی بیمارستان صورت گرفت مشکل برطرف شد و او هم اکنون از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است.

وی ادامه داد: بهنام صفوی هم اکنون مشغول استراحت است و طی روزهای آینده پزشک معالج وی تاریخ نهایی عمل جراحی را اعلام خواهد کرد. البته طبق توصیه های پزشک، بهنام صفوی نباید قبل از عمل جراحی بیش از حد به خود فشار بیاورد. اما به هر حال او به خاطر قولی که برای ساخت کلیپ «خدا» به عوامل سازنده داده بود با جان و دل تلاش کرد تا کلیپ سر تاریخ مقرر به برنامه برسد و همین باعث شد که وی به دلیل بیماری که دارد با فشار زیادی مواجه شود.
لطیفی در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان کرد: طی روزهای گذشته همانطور که انتظار می رفت شایعات زیادی بعد از انتشار نامساعد بودن اوضاع جسمانی بهنام صفوی در برخی رسانه ها منتشر شد که من از همه طرفداران و دوستداران این خواننده می خواهم اخبار مربوط به بیماری و مراحل درمانی بهنام را از رسانه ها و خبرگزاری های معتبر پیگیری کنند که جلوی هر شائبه ای گرفته شود.

وی در پایان تصریح کرد: بهنام هم اکنون در وضعیت روحی بسیار خوبی قرار دارد و نزدیکان او می دانند در این دو سالی که از این ضایعه رنج می برد، خیلی ها از بیماری او خبر نداشتند و وی در کمال آرامش مراحل درمان را با دارو طی می‌کرد. به هر ترتیب من باز هم از همه طرفداران می خواهم در کمال آرامش فقط برای سلامتی بهنام صفوی دعا کنند.

ahura_kyani
06-21-2015, 05:55 PM
خیلی ناراحت شدم خیلی ارزوی سلامتی هرچی زودتر بهنام صفوی رو از اهورا مزدا میخوام

ahura_kyani
06-21-2015, 06:12 PM
با ارزوی سلامتی هرچی زودتر بهنام صفوی از اهورا مزدا اینو میخوام به پاکی نور اتش به پاکی نور روشنایی

کارن
06-23-2015, 10:11 PM

Black-EYE
07-19-2015, 10:15 PM
پسر خوبیه انشالله هرچه سریع تر طرفداراش خوشحال شن

Amir20
07-19-2015, 11:18 PM
اللهم اشفع کل مریض

pangabi
07-20-2015, 12:05 AM
خدا سلامتی بده ایشالا
[بهنام صفوی قبلا توو سایت موسیقی ما گفته بود متولد آبادانِ نه شیراز]

yasin6
07-20-2015, 02:13 AM
اللهم اشفع کل مریض

آمین

ramram
07-20-2015, 01:39 PM
حتما خوب میشه(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)

daniyal
07-20-2015, 03:16 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

مصاحبه با بهنام صفوی قبل عمل:

mr_black
07-20-2015, 04:17 PM
خبرگزاری مهر: عمل جراحی بهنام صفوی خواننده موسیقی پاپ کشورمان با تلاش تیم پزشکی این هنرمند در یکی از بیمارستان های تهران با موفقیت به پایان رسید.

میلاد لطیفی مدیر برنامه های این خواننده گفت: خوشبختانه با تلاشی که تیم پزشکی بیمارستان انجام داد عمل جراحی بهنام صفوی با موفقیت کامل انجام شد و پزشکان موفق شدند تومور را از ناحیه مغز برداشته شده و وی هم اکنون در مرحله ریکاوری قرار دارد.

وی ادامه داد: تا چند ساعت دیگر بعد از ریکاوری بهنام به بخش منتقل می شود. به هر ترتیب با توجه به موفقیت آمیز بودن عمل جراحی، بهنام صفوی دوران نقاهت خود را پشت سر می گذارد تا بار دیگر در خدمت علاقه مندان موسیقی باشد.

لطیفی در پایان صحبت‌های خود از مردم و طرفداران این خواننده که طی چند روز گذشته برای شفای وی دعا کردند، قدردانی کرد.

ramram
07-20-2015, 04:45 PM
عمل تمام شد الان و عمل سخت اما موفقیت آمیزی داشته

Mo$en
07-20-2015, 05:49 PM
آمین.به سلامتی.

mr_black
07-21-2015, 06:47 PM
خبرگزاری صدا و سیما: سرپرست ارکستر «بهنام صفوی» گفت: احتمالا این خواننده پاپ کشورمان از ۴۸ ساعت تا یک هفته باید در آی سی یو به سر ببرد.

مهدی فردی درباره آخرین وضعیت بهنام صفوی افزود: تمام صحبت هایی که از ساعت 7 شب دیروز به بعد بدون اطلاع من منتشر شده کذب است و بهنام صفوی از دیروز تاکنون در آی سی یو است و هنوز به بخش منتقل نشده است.

وی گفت: امروز عزیزان زیادی برای ملاقات با من تماس گرفته اند اما دکتر اجازه ملاقات به کسی نداده است و تنها تعداد کمی موفق به دیدن بهنام شدند که پدر و مادرش هم جزء همان ها بودند.

فردی افزود: عمل بهنام بسیار سخت بود زیرا تومور یک چهارم مغزش را در بر گرفته بود، از تمام مردم می خواهم برای این هنرمند کشور دعا کنند تا زودتر هوشیاری و سلامتی اش را به دست آورد.

بهنام صفوی خواننده پاپ کشور صبح دوشنبه 29 تیر تحت عمل جراحی قرار گرفت و تا این لحظه به هوش نیامده است.

Navid
07-21-2015, 06:54 PM
خبرگزاری صدا و سیما: سرپرست ارکستر «بهنام صفوی» گفت: احتمالا این خواننده پاپ کشورمان از ۴۸ ساعت تا یک هفته باید در آی سی یو به سر ببرد.

مهدی فردی درباره آخرین وضعیت بهنام صفوی افزود: تمام صحبت هایی که از ساعت 7 شب دیروز به بعد بدون اطلاع من منتشر شده کذب است و بهنام صفوی از دیروز تاکنون در آی سی یو است و هنوز به بخش منتقل نشده است.

وی گفت: امروز عزیزان زیادی برای ملاقات با من تماس گرفته اند اما دکتر اجازه ملاقات به کسی نداده است و تنها تعداد کمی موفق به دیدن بهنام شدند که پدر و مادرش هم جزء همان ها بودند.

فردی افزود: عمل بهنام بسیار سخت بود زیرا تومور یک چهارم مغزش را در بر گرفته بود، از تمام مردم می خواهم برای این هنرمند کشور دعا کنند تا زودتر هوشیاری و سلامتی اش را به دست آورد.

بهنام صفوی خواننده پاپ کشور صبح دوشنبه 29 تیر تحت عمل جراحی قرار گرفت و تا این لحظه به هوش نیامده است.

ایشالا شفا پیدا کنه ولی این جمله ...(sm74)

mr_black
07-29-2015, 07:06 PM
آوای ایرانیان: بهنام صفوی که پس از انجام عمل جراحی سنگین تومور مغزی به بخش بیمارستان عرفان منتقل شده است، با ادامه روند بهبودی شرایط جسمانی، از بیمارستان مرخص خواهد شد.

تعداد زیادی از هنرمندان مختلف برای عیادت از بهنام صفوی به بیمارستان عارف رفتند که سیروانو زانیار خسروی و همایون شجریان از شاخص ترین چهره ها بودند.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

کارن
07-29-2015, 08:47 PM
ایشالله که خدا شفا بده(sm74)

Black-EYE
07-31-2015, 02:21 AM
مصاحبه با بهنام صفوی بعد عمل:
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 9%86%3A-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D9%86%D8%B0%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%8C-%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%82%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%85%2 F%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7% D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B5%D8%B1%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D9%81%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%B5%D9%81%D9%88%DB%8C-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C/)

تبریک میگم (sm184)

mr_black
08-23-2015, 09:06 AM
آغاز دوره پرتو و شیمی درمانی بهنام صفوی
موسیقی ما - پس از عمل جراحي بهنام صفوي به نظر مي رسيد كه او پس از استراحتی کوتاه، برنامه هايش را آغاز كند و دوباره به عرصه موسيقي بازگردد. اما اين حضور دوباره با تاخير رو به رو و باعث شد بحث هاي حاشيه اي و شايعاتي در محيط هاي رسانه اي شکل بگيرد. او امروز عصر به بیمارستان رفت تا برای عملیات پرتودرمانی از سرش قالب گرفته شود. همین مساله، نگرانی ها را بیشتر کرد. برای پاسخ به پرسش ها و شایعات حول و حوش بیماری بهنام صفوی، بهترین فرد، میلاد لطیفی دوست صمیمی اوست تا از نگرانی های مخاطبان صفوی سخن بگوید. لطیفی در این باره به موسیقی ما گفت: «بهنام صفوی پس از جراحی و بعد از گرفتن جواب تمام آزمایشات و جواب پاتولوژی تومور با تصمیم پزشک معالج خود دکتر عارف پوردوره پرتو درمانی را آغاز خواهد کرد.» به نظر می رسد روزهای سخت بهنام صفوی شروع شده است. ظاهرا بهنام صفوی باید علاوه بر پرتو درمانی، به خاطر حاد بودن وضعیت جواب ها همزمان شیمی درمانی را آغاز کند. مشخص است که میلاد لطیفی و دوستانش تلاش زیادی کرده اند که روحیه بهنام همچنان در سطح بالای همیشگی باقی بماند:« ما تلاش می کنیم بدن بهنام را هم در حالت بسیار خوب نگه داریم.»
لطیفی درباره وضعیت این روزهای تومور و موقعیت بهنام بعد از عمل هم گفت:« این توده خیلی پیش آگاهی خوبی نشان نداده. تمام تمرکز تیم معالج بهنام در درجه اول جلوگیری از رشد دوباره توده بوده و در آینده هم تلاش شان برای از بین بردن تمام ریشه های و پاهای احتمالی موجود خواهد بود.»
بنا به گفته پزشک معالج صفوی، او از شنبه هفته پیش رو به مدت یک ماه هر روز باید شیمی درمانی شود.
در این مدت دوستان بهنام مثل شهرام شکوهی، سیروان و زانیار، احسان علیخانی، مسعود امامی، مجتبی کشاورز، مهدی فردی، محمد ابراهیمی، غلامرضا صادقی و خیلی از دوستان دیگر او برایش سنگ تمام گذاشته اند و مدام پی گیر احوالش هستند. لطیفی در این باره خطاب به علاقه مندان و دوستان بهنام صفوی گفت:« طبیعتا اين روزها ما ومهم تر از همه، خانواده بهنام همه تلاشمان را برای فراهم کردن یک محیط آرام و کم تنش و بالا بردن روحیه و قوای جسمی بهنام به کار می گیریم . چون سرحال بودن او در این مرحله اهمیت زیادی دارد. فقط خواهش می کنم با صبر و شکیبایی ، دعا و انرژی که به سوی بهنام و ما می فرستید، ما را همراهی کنید. لطفا به شایعات توجه نکنید و خواهش می کنم خبرهای ما را از صفحات رسمی خودمان و همچنین موسیقی ما پیگیر باشید.»
دعا می کنیم این هنرمند ارزشمند عرصه موسیقی هرچه سریع تر سلامتی خود را بازیابد و کارهای هنری اش را از سر بگیرد.

Navid
08-23-2015, 01:32 PM
برای تومور مغزی فقط در موارد خیلی حاد شیمی درمانی تجویز میشه ...
ایشالا سلامتیشو بدست بیاره ولی فکر کنم با این وضعیت نیاز به معجزه داره(sm25)

Shahed
08-23-2015, 04:10 PM
انشاالله با عنایت خداوند ، مشکلشون برطرف بشه ، آمین

reza mehrpoor
08-23-2015, 10:13 PM
انشالله که هر چه زودتر خوب بشه و به عرصه موسیقی بر میگرده..انشالله ک خدا شفاش میده..خیلی ناراحت شدم از این خبر..واقعا خواننده خوبیه(sm74)(sm127)(sm127)(sm74)

mr_black
09-20-2015, 11:10 AM
نشست خبری کنسرت‌ها و آلبوم جدید «بهنام صفوی» در برج میلاد تهران برگزار شد.

موسیقی ما: نشست خبری کنسرت‌ها و آلبوم جدید «بهنام صفوی» در برج میلاد تهران برگزار شد. شرکت «اکسیر نوین» به مدیریت «محمدرضا خانزاده» برگزارکننده این نشست بود و آنها از اصحاب رسانه میزبانی کردند. قرار است که اولین کنسرت بهنام صفوی در سال 94 روز هفدهم مهرماه برگزار شود و البته این برنامه از یک جهت دیگر هم اولین است. این اولین کنسرت پاپ برج میلاد تهران است که پس از دو سال برگزار می‌شود زیرا طی دو سال اخیر به غیر از اجراهای جشنواره موسیقی فجر، این سالن میزبان هیچ اجرای پاپ دیگری نبود.

بهنام صفوی در این نشست اعلام کرد: «خوشحال هستم که بالاخره این فرصت دست داد تا بعد از سپری کردن دوران بیماری ، مجددا در خدمت هواداران باشم و در این نشست به تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های خودم بپردازم. حدود دو سال پیش بود که متوجه شدم از ناحیه مغز دچار مشکلاتی هستم و تقریبا از همان دوران بود که درمان خود را آغاز کردم. اما حدود چهار ماه پیش مشکل من جدی‌تر شد و بنا به توصیه پزشکان، موظف به عمل جراحی شدم تا اینکه تیرماه امسال در بیمارستان بستری شده و این عمل جراحی روی مغز من صورت گرفت. البته بعد از عمل جراحی پزشکان برایم استراحت مطلق تجویز کردند و صراحتا اعلام شد که من به هیچ عنوان فعلا نمی‌توانم کنسرت یا آلبومی را به بازار موسیقی ارائه کنم مگر اینکه این اقدام با اجازه تیم پزشکی باشد.»

این خواننده و آهنگساز در ادامه افزود: «بیش از دو سال است که درگیر این بیماری هستم و در این مدت تمام تلاش خودم را به کار گرفتم تا هیچ کسی جز خانواده‌ام از ماجرای بیماری من اطلاع پیدا نکند. اما اینکه طی ماه‌های اخیر درباره این بیماری اطلاع‌رسانی کردم، فقط به خاطر پیش‌بینی از حواشی‌ بود که امکان داشت فضای موسیقی را ملتهب کند. البته در این مدت خیلی‌ها که حتی طرفدار موسیقی هم نبودند، به بیمارستان آمدند و جا دارد از آنها تشکر کنم زیرا این مساله با دعای ملاقات‌کنندگان، روی من تاثیر زیادی داشت.»

محمدرضا خانزاده، مدیرعامل شرکت اکسیر نوین، در بخش دیگری از این نشست خبری اظهار داشت: «انتظار نداشتیم که کنسرت بهنام قبل از ایام محرم و صفر اجرا شود اما با همکاری صمیمانه برج میلاد و همچنین مجوزی که پزشکان به ما دادند، مفتخریم که می‌توانیم برگزارکننده کنسرت این خواننده باشیم. اینکه برگزاری کنسرت‌های پاپ در برج میلاد، برگزار شود یا نه، در حیطه وظایف من نیست و بهتر است که این موضوع را با مسئولان برج میلاد در میان بگذارید. اما من به سهم خودم از همکاری این مجموعه برای صدور مجوز برپایی کنسرت در برج میلاد تقدیر ویژه می‌کنم.»

بهنام صفوی: این برنامه کنسرت مردم است

بهنام صفوی پس از پایان این نشست خبری در گفتگوی اختصاصی با سایت «موسیقی ما» اعلام کرد: «عمل جراحی روی مغز بسیار سنگین بود و تیم پزشکان اعلام کردند که ما فکر نمی‌کنیم شما در مدت کمتر از شش ماه بتوانید اجرایی داشته باشید. دوره درمان تکمیلی من شامل شیمی درمانی و پرتو درمانی با توجه به عوارضی که دارد سنگین بود. سعی کردم روحیه خودم را حفظ کنم و هنوز هم دارم و این روحیه بالا را مدیون هوادارانم هستم. آنها در دوره پیش از بستری شدن و پس از عمل جراحی سنگ تمام گذاشتند. با تلاش و محبت مسئولان محترم شرکت اکسیر نوین و برج میلاد تهران برای بازگشت این روحیه به من تصمیم گرفتیم که سنگ محکی بزنم و هفدهم مهرماه در برج میلاد اجرا داشته باشم. به نظر من این برنامه کنسرت مردم است و می‌خواهیم جشن حضور دوباره کنار مردم را برگزار کنیم. در این کنسرت یک قطعه از آلبوم جدید را اجرا می‌کنم و بخش‌های دیگر کنداکتور ما هم به اجرای آثار خاطره انگیز اختصاص دارد.»

او در ادامه افزود: «به دلیل طی مراحل درمانی، هنوز هیچ چیز قطعی نیست. باید در کنسرت هفدهم مهرماه خودم را محک بزنم تا ببینم که از لحاظ جسمانی در شرایطی قرار دارم. از الان تمام تلاش خودم را می‌کنم و می‌دانم که اجرای خوبی خواهیم داشت ولی به محض اینکه رفلکس بدنی خودم را ببینم برای مراحل بعدی برنامه ریزی قطعی خواهیم داشت. در مورد شهرستانها هم باید بگویم که برگزاری تور کنسرت به پس از انتشار آلبوم جدیدم موکول می‌شود. باز هم می‌گویم که با توجه به شرایط جسمی من برنامه ریزی خواهیم داشت.»

صفوی نهایتا درباره عوامل حاضر در آلبوم جدیدش گفت: «حضور دوستان زیادی نظیر «بهروز صفاریان»، «معین راهبر»، «کوشان حداد»، «حامد برادران» و «غلامرضا صادقی» و سایر دوستانی که شاید از قلم انداخته باشم قطعی شده و افتخار دادند و در کنار یکدیگر همکاری خواهیم داشت.»

محمدرضا خانزاده: پس از آلبوم جدید حتما به صورت رسمی‌تر و مفصل‌تر کنسرت‌های تهران این خواننده را برگزار می‌کنیم

محمدرضا خانزاده پس از اتمام جلسه به خبرنگار سایت «موسیقی ما» گفت: «این قرارداد بین شرکت ما و بهنام صفوی چند ماه قبل برای کنسرت‌های تهران و آلبوم جدید به ثبت رسید. متاسفانه این بیماری از گذشته گریبانگیر بهنام شد و طی چند ماه اخیر به شدت درگیر بود. ما در این مدت نتوانستیم آلبوم را به بازار عرضه کنیم زیرا قرار بود که پیش از ماه‌های محرم و صفر منتشر شود. به امید خدا با هماهنگی بهنام جان انشاالله آلبوم جدید او پس از ایام سوگواری از سوی شرکت «اکسیر نوین» روانه بازار می‌شود. پس از آلبوم جدید حتما به صورت رسمی‌تر و مفصل‌تر کنسرت‌های تهران این خواننده را برگزار می‌کنیم.»

او در ادامه افزود: «در اینجا از مسئولین محترم برج میلاد تهران تشکر می‌کنم که با ما همکاری کردند تا برای افزایش روحیه بهنام، او بتواند قبل از محرم و صفر روی استیج حاضر شود و هوادارانش را ببیند. قطعا این اتفاق برای روحیه او درمان بیماری‌اش تاثیر دارد. زمان خالی دیگری نبود و برج میلاد با ما همکاری کرد تا استثنائا این یک شب و یک سانس را برنامه داشته باشیم. در مورد سیاست‌های برج میلاد نسبت به کنسرت‌های پاپ اطلاع ندارم و این برنامه به صورت استثنا و فقط به خاطر شرایط ویژه بهنام و فقدان زمان خالی بود. اینکه در ادامه چه اتفاقی رخ می‌دهد به سیاست‌های مسئولین برج مربوط می‌شود و اطلاع دقیقی ندارم.»

مدیرعامل شرکت اکسیر نوین نهایتا درباره آلبوم جدید بهنام صفوی هم اعلام کرد: «تقریبا مجوز اکثر قطعات آلبوم بهنام اخذ شده و کارهای تکمیلی آثار توسط او و همکارانش انجام می‌شود. روند اتمام تولید و انتشار به شرایط جسمانی بهنام هم بستگی دارد زیرا هر روز شیمی درمانی و پرتو درمانی او انجام می‌شود. فکر می‌کنم به امید خدا بتوانیم پس از ماه‌های محرم و صفر این آلبوم را در بازار پخش کنیم. بهنام روحیه بسیار خوبی دارد و خودش اصرار دارد که متفاوت‌تر از گذشته فعالیت کند. امیدوارم با این کنسرت و دیدار او با هوادارنش بتوانیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.»

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

tandis_m
09-20-2015, 02:22 PM
(sm93)

mr_black
11-24-2015, 08:57 AM
هنرآنلاین: بهنام صفوی خواننده پاپ دوشنبه شب بر اثر تداخل دارویی در دوره شیمی‌درمانی دچار تشنج شد و به کما رفت.

سایت هواداران این خواننده با اعلام این خبر در صفحه خود نوشت: بهنام صفوی ساعاتی پیش بر اثر تداخل دارویی در دومین روز از دوره شیمی درمانی خود تشنج کرده و به کما رفت.

یکی از نزدیکان صفوی ضمن تایید خبر فوق از درج اطلاعات بیشتر تا زمان رضایت خانواده صفوی و مدیر برنامه هایشان خودداری کرد.

همچنین میلاد لطیفی مدیر برنامه‌های این خواننده اطلاعات بیشتر پیرامون این مساله را به بعد موکول کرد.

بهنام صفوی، خواننده و آهنگساز بنام موسیقی پاپ کشورمان چندی پیش به دلیل تومور مغزی برای سپری کردن مراحل درمان و انجام عمل جراحی در بیمارستان عرفان تهران بستری شد و 4 تیرماه بعد از یک عمل جراحی سخت به سلامت از بیمارستان مرخص شد.

صفوی از دو سال پیش تومور مغزی داشته است که این بیماری در چند وقت اخیر به مرحله پیشرفته رسیده بود.

او جمعه 17 مهرماه اولین کنسرت خود بعد از عمل جراحی را در برج میلاد برگزار کرد.

ehsan1361
11-24-2015, 10:53 AM
(sm74)(sm172)

MaMaTiR
11-24-2015, 11:57 AM
(sm74)

Black-EYE
11-24-2015, 12:02 PM
(sm172)

Gsshop
11-24-2015, 01:21 PM
ایشالا زود تر به هوش بیاد

دکترای بی سواد نتونستن یه تداخل دارویی رو تشخیص بدن

کارن
11-24-2015, 01:28 PM

mojtaba182003
11-24-2015, 01:53 PM
ایشالا زود تر به هوش بیاد

دکترای بی سواد نتونستن یه تداخل دارویی رو تشخیص بدن

نمیدونستن شما دکتری وگرنه دست به کار نمیشدن (sm51)

Gsshop
11-24-2015, 02:13 PM
نمیدونستن شما دکتری وگرنه دست به کار نمیشدن (sm51)

چه ربطی به من داره اونا گند زدن به کار

حالا اسمشه تداخل دارویی معلوم نیست چه گندی زدن

mojtaba182003
11-24-2015, 02:18 PM
چه ربطی به من داره اونا گند زدن به کار

حالا اسمشه تداخل دارویی معلوم نیست چه گندی زدن

هیچوقت آدم نمیتونه چیزی که ازش خبر نداره رو تهمت بزنه

بزار مشخص بشه بعد بگو

Winston
11-24-2015, 02:32 PM
کلاً این دکترای وطنی اعصاب آدمو خورد میکنن . اون از مرحوم حسین معدنی که یه بیماری ساده داشت ولی با شاهکار دکترای پرتلاش ایرانی ؛ به دیار باقی شتافت ، اینم از بهنام صفوی . (sm54)
من فقط موندم این دکترا با چه رویی به سریال مهران مدیری اعتراض کردن ؟ (sm178)

hossain
11-24-2015, 02:56 PM
ای خدا....
خدا لعنتتون کنه.
چه قدر ناراحت شدم./

D.SOL
11-24-2015, 04:36 PM
هیچوقت آدم نمیتونه چیزی که ازش خبر نداره رو تهمت بزنه

بزار مشخص بشه بعد بگو
نکنه خودت دکتره بهنام صفوی که اینقدر طرفداری میکنی؟

mr_black
11-24-2015, 06:55 PM
مهر نوشت: مدیر برنامه های بهنام صفوی با اشاره به بهبود نسبی وضع جسمانی این خواننده به تشریح آخرین وضعیت درمانی و جسمی این هنرمند پرداخت.

میلاد لطیفی با اشاره به اتفاقی که برای بهنام صفوی طی شب گذشته تا امروز افتاده است، بیان کرد: متاسفانه به دلیل ضعف جسمانی و تلاشی که بهنام صفوی طی روزهای اخیر برای انتشار آلبوم خود داشت، فشار کاری بر بدن او تاثیر گذاشت و چون این فضای فعالیتی مصادف با دوره دوم شیمی درمانی او بود دوشنبه شب به یکباره دچار ضعف شدید شد و همین امر موجب شد به بیمارستان منتقل شود.

وی توضیح داد: با توجه به آغاز دوره دوم شیمی درمانی، پزشکان بهنام صفوی به وی تاکید کرده بودند که با توجه به مصرف دارو حق هیچگونه فعالیتی ندارد اما او به دلیل تعصب زیادی که روی تولید آلبوم جدید خود داشت تمام تلاشش را انجام داد تا بتواند مراحل ضبط آلبوم را به پایان برساند. همین امر موجب وخامت حال او شد و بعد از این اتفاق خانواده و همسر وی بلافاصله او را به بیمارستان منتقل و تحت درمان پزشکان مرکز درمانی قرار دادند.

لطیفی درباره آخرین وضعیت جسمانی بهنام صفوی گفت: خوشبختانه حال جسمی بهنام نسبت به ساعات اولیه شب گذشته بهتر شده و پزشکان پیش بینی کردند که تا ۴۸ ساعت دیگر سطح هوشیاری وی به حالت عادی برگردد. همچنین تیم پزشکی بیمارستان بعد از اتفاق پیش آمده به شدت تاکید کردند که از این پس باید او در استراحت مطلق باشد و از حواشی مختلف دوری کند.

مدیر برنامه های بهنام صفوی با تشکر از مردم و هواداران این خواننده توضیح داد: در همین چند ساعت مردم شریف ایران و هواداران بهنام صفوی با وجود تمام حاشیه ها و شایعاتی که موجود بود پیگیر وضعیت جسمی او بودند. ما امیدوارم با دعای خیر مردم هر چه زودتر شاهد بهبود وضعیت جسمانی این خواننده محبوب پاپ باشیم.

mr_black
11-25-2015, 12:38 PM
باشگاه خبرنگاران جوان: بهنام صفوی ظهر امروز از بیمارستان مرخص شد.

میلاد لطیفی مدیر برنامه بهنام صفوی در خصوص خبر منتشر شده در سایت‌های مجازی درباره به کما رفتن بهنام صفوی عنوان کرد: بهنام صفوی به دلیل ضعف جسمانی و فشار کاری زیاد و همچنین تداخل دارویی که مخصوص شیمی‌درمانی است با دارویی دیگر، دچار تشنج شده و سطح هوشیاری خود را از دست داده است.

وی افزود: همسرش بهنام صفوی را به بیمارستان منتقل و او توسط تیم پزشکی داروی ضد تشنج و خواب آور دریافت کرده است و همچنین فعلاً نیازمند استراحت مطلق است تا سطح هوشیاری خود را بدست آورد.

لطیفی عنوان کرد: ساعت 12 ظهر امروز بهنام صفوی از بیمارستان مرخص شده و به گفته پزشکان احتیاج به 48 ساعت خواب و 5 روز استراحت مطلق دارد.

tandis_m
11-25-2015, 04:56 PM
خدا به جوونيش رحم كنه و زودتر بهبود پيدا كنه (sm74)

yasin6
11-26-2015, 04:31 AM
خدا به جوونيش رحم كنه و زودتر بهبود پيدا كنه (sm74)

الهی آمبن(sm170)

mr_black
06-11-2017, 08:06 PM
باشگاه خبرنگاران جوان: بهنام صفوی به علتِ تشدید دوباره تومور مغزی خود، برای درمان مجدد به آلمان می‌رود.

بهنام صفوی خواننده موسیقی پاپ در خصوص تشدید دوباره بیماری خود گفت: «این مسئله واقعیت دارد و من در یکی از اجرا‌هایم که حدود 10 روز پیش بود، گفته بودم که متاسفانه به دلیل تشنج شدیدی که چند وقت پیش داشتم، تومور مغزی من به علت بد خیم بودنش، دوباره رشد کرده است و باید فوری برای درمان کامل به آلمان بروم ولی زمان دقیق آن مشخص نیست.»

او ادامه داد: «طی روزهای آینده حتما باید در بیمارستان بستری شوم و زیر نظر پروفسور مجید سمیعی تحت عمل جراحی مجدد قرار بگیرم.»

خواننده کشورمان افزود: »من حدود سه، چهار ماه باید از عرصه موسیقی به دور باشم تا به درمانم بپردازم.»

mohammadho3in
06-11-2017, 10:06 PM
باشگاه خبرنگاران جوان: بهنام صفوی به علتِ تشدید دوباره تومور مغزی خود، برای درمان مجدد به آلمان می‌رود.

بهنام صفوی خواننده موسیقی پاپ در خصوص تشدید دوباره بیماری خود گفت: «این مسئله واقعیت دارد و من در یکی از اجرا‌هایم که حدود 10 روز پیش بود، گفته بودم که متاسفانه به دلیل تشنج شدیدی که چند وقت پیش داشتم، تومور مغزی من به علت بد خیم بودنش، دوباره رشد کرده است و باید فوری برای درمان کامل به آلمان بروم ولی زمان دقیق آن مشخص نیست.»

او ادامه داد: «طی روزهای آینده حتما باید در بیمارستان بستری شوم و زیر نظر پروفسور مجید سمیعی تحت عمل جراحی مجدد قرار بگیرم.»

خواننده کشورمان افزود: »من حدود سه، چهار ماه باید از عرصه موسیقی به دور باشم تا به درمانم بپردازم.»

این واسه قبلا یا امروزه ؟؟؟

mr_black
06-12-2017, 07:49 AM
این واسه قبلا یا امروزه ؟؟؟
امروز متاسفانه......

RAHAM
06-12-2017, 07:54 AM
به امید شفای تمام بیماران در این ماه عزیز

mohammadho3in
06-13-2017, 01:15 AM
امروز متاسفانه......

گفت حالم خوبه تو رسانه ها. ای بابا دوباره ما را ناراحت کرد (sm81)

mr_black
07-10-2017, 10:14 AM
نخستین عکس از بهنام صفوی در آلمان; پروفسور سمیعی خواننده پاپ را جراحی کرد

عمل جراحی بهنام صفوی 5 ساعت به طول انجامید.بهنام صفوی، خواننده جوان که به دلیل بیماری تومور مغزی به آلمان سفر کرده بود توسط پروفسور سمیعی مورد عمل جراحی قرار گرفت.رضا فوادیان (مدیربرنامه‌های بهنام صفوی)؛ با تایید اینکه بهنام صفوی توسط پروفسور سمیعی مورد عمل جراحی قرار گرفته است،افزود: «بهنام صفوی حدود ۱۰ روز پیش برای ادامه درمان به آلمان سفر کرد و حدود شش روز پیش در بیمارستانی در هانوفر توسط پروفسور سمیعی مورد جراحی مغز قرار گرفت.»او با اشاره به اینکه بیمارستانی که بهنام صفوی در آن مورد عمل جراحی قرار گرفته یکی از بهترین بیمارستان‌های دنیاست، بیان کرد: «عمل جراحی بهنام صفوی مدت پنج ساعت به طول انجامید که خوشبختانه نتیجه عمل رضایت‌بخش بود و هم‌اکنون در بیمارستان به درمان ادامه می‌دهد.»فوادیان با تشکر از پروفسور باباپور در همراهی و فراهم کردن شرایط درمان بهنام صفوی در آلمان ادامه داد: «روز گذشته سه‌شنبه ۱۳ تیرماه بهنام صفوی بعد از پنج روز بستری در بخش مراقبت‌های ویژه به بخش منتقل شد و هم‌اکنون در حال فیزیوتراپی است و سطح هوشیاری خوبی دارد و حتی می‌تواند به صورت معمول و تحت نظر پزشک تغذیه کند.»او ادامه داد: «هم‌اکنون منتظر جواب پاتولوژی بهنام صفوی هستیم و تا پنج روز آینده نتیجه پاتولوژی اعلام می‌شود و بعد از اعلام نتیجه پاتولوژی وضعیت جدید درمان معلوم می‌شود. اما باتوجه به شرایط موجود آنچه مشخص است این است که بهنام صفوی حداقل یک ماه باید در آلمان برای امور درمانی بماند.»فوادیان با تشکر از پیگیری‌ها و نگرانی‌های علاقه‌مندان و اهالی رسانه ادامه داد: «فردا پنجشنبه ۱۵ تیر سالروز تولد بهنام صفوی است و از مردم و علاقه‌مندان او تقاضا دارم که این هنرمندان جوان را از دعای خیر خود بی‌بهره نگذارند همچنین خواهشمندم که اخبار روند درمان بهنام صفوی را از منابع معتبر و سایت‌ها و خبرگزاری‌های رسمی پیگیری کنند.»

aminaminamin
07-10-2017, 10:59 AM
(sm131)

mohammadho3in
07-10-2017, 04:06 PM
نخستین عکس از بهنام صفوی در آلمان; پروفسور سمیعی خواننده پاپ را جراحی کرد

عمل جراحی بهنام صفوی 5 ساعت به طول انجامید.بهنام صفوی، خواننده جوان که به دلیل بیماری تومور مغزی به آلمان سفر کرده بود توسط پروفسور سمیعی مورد عمل جراحی قرار گرفت.رضا فوادیان (مدیربرنامه‌های بهنام صفوی)؛ با تایید اینکه بهنام صفوی توسط پروفسور سمیعی مورد عمل جراحی قرار گرفته است،افزود: «بهنام صفوی حدود ۱۰ روز پیش برای ادامه درمان به آلمان سفر کرد و حدود شش روز پیش در بیمارستانی در هانوفر توسط پروفسور سمیعی مورد جراحی مغز قرار گرفت.»او با اشاره به اینکه بیمارستانی که بهنام صفوی در آن مورد عمل جراحی قرار گرفته یکی از بهترین بیمارستان‌های دنیاست، بیان کرد: «عمل جراحی بهنام صفوی مدت پنج ساعت به طول انجامید که خوشبختانه نتیجه عمل رضایت‌بخش بود و هم‌اکنون در بیمارستان به درمان ادامه می‌دهد.»فوادیان با تشکر از پروفسور باباپور در همراهی و فراهم کردن شرایط درمان بهنام صفوی در آلمان ادامه داد: «روز گذشته سه‌شنبه ۱۳ تیرماه بهنام صفوی بعد از پنج روز بستری در بخش مراقبت‌های ویژه به بخش منتقل شد و هم‌اکنون در حال فیزیوتراپی است و سطح هوشیاری خوبی دارد و حتی می‌تواند به صورت معمول و تحت نظر پزشک تغذیه کند.»او ادامه داد: «هم‌اکنون منتظر جواب پاتولوژی بهنام صفوی هستیم و تا پنج روز آینده نتیجه پاتولوژی اعلام می‌شود و بعد از اعلام نتیجه پاتولوژی وضعیت جدید درمان معلوم می‌شود. اما باتوجه به شرایط موجود آنچه مشخص است این است که بهنام صفوی حداقل یک ماه باید در آلمان برای امور درمانی بماند.»فوادیان با تشکر از پیگیری‌ها و نگرانی‌های علاقه‌مندان و اهالی رسانه ادامه داد: «فردا پنجشنبه ۱۵ تیر سالروز تولد بهنام صفوی است و از مردم و علاقه‌مندان او تقاضا دارم که این هنرمندان جوان را از دعای خیر خود بی‌بهره نگذارند همچنین خواهشمندم که اخبار روند درمان بهنام صفوی را از منابع معتبر و سایت‌ها و خبرگزاری‌های رسمی پیگیری کنند.»

(sm74)

جادوگر
07-10-2017, 04:43 PM
هرچی هنرمند هست، داره یک چیزیش میشه (sm128)

sadegh1
07-11-2017, 11:55 AM
ان شالله که حالش خوب میشه(sm127)

mr_black
05-13-2019, 12:14 PM
بهنام صفوی خواننده پاپ کشور بعد از چند سال مبارزه با بیماری، امروز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت در بیمارستان میلاد اصفهان چشم از جهان فروبست.[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

او که متولد ۱۳۶۲ بود امروز ۲۳ اردیبهشت سال ۹۸، در سن ۳۶ سالگی و بعد از چند سال مبارزه با بیماری سرطان، در بیمارستان میلاد اصفهان چشم از جهان فروبست.