توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسانی که بلیت کنسرت میخرند اقلیت هوسبازند
ehsansalehi
07-06-2015, 11:18 AM
آیتالله سیداحمد علمالهدی، امام جمعه مشهد در مراسم تفسیر قرآن، سوره محمد (ص)، در واکنش به مساله برگزاری کنسرتها با بلیتهایی با قیمت هنگفت بیان کرد: وقتی جریان رهبری ولایی جامعه در خط حاکمیت الله است.
در همین راستا وقتی کسی به مقابله این جریان میآید این فرد خداستیز است و بنای برخورد با خدا دارد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
وی افزود: یکی از مسوولان گفت که چرا شما مزاحم مردم میشوید و به برگزاری کنسرت ایراد میگیرید و من گفتم این مردم را چه کسانی تشکیل میدهند درصورتیکه بعضی از کنسرتها بلیتهایشان 70 هزار تومان است و افرادی که این بلیت را خریداری میکنند یک اقلیت هوسباز شهوتران هستند و باید گفت شما بهعنوان کسی که مسوولیت در نظام دارید میخواهید مسیر را برای شهوترانی باز کنید؛ درصورتیکه در زندگی مردم مشکلات بسیاری وجود دارد.
hossein007
07-06-2015, 12:08 PM
بابانوئل مشهد!!!!
همین ها با این افکار مریضون باعث شدن پیروز ارجمند استعفا بده یکی از معدود مدیران موسیقی که خودش آهنگساز برجسته ای بوده
bijan1362
07-06-2015, 12:36 PM
اینها اقلیت هوس باز 70000 هزارتومانی را می بینند
8 سال اختلاس و دروغ و خیانت به ملت(ای کاش فقط همین هشت سال بود) را نمیبینند
دم گوش خودش آستان قدس رو با این همه داراییه بی حساب و کتاب نمیبینه
مداحان چند میلیونی رو نمیبینه و...
خدا یا خودت به داد این مردم برس
ehsansalehi
07-06-2015, 12:46 PM
اینا خوئشون را سر تر از مردم می بینند و ، چون تریبون دارند فکر می کنند باید همه به سازشون برقصند ./ اسلام را به گند کشیدند اینا با افراط و تفریط
حضرت امام علی (علیه السّلام) فرموده اند: زیاده روی در توبیخ، آتش لجاج را مشتعل می سازد.
امام باقر(ع) : نیکی و خیری در کسی که در زندگی خود میانه روی نمی کند وجود ندارد.چنین شخصی نه برای نیای خویش،سامانی فراهم می آورد و نه برای آخرتش.(تهذیب الاحکام،ج7،ص236)
Gambler
07-06-2015, 01:36 PM
(sm25)
amir_77
07-06-2015, 02:40 PM
...س نگو مومن(sm70)
sadegh1
07-06-2015, 10:22 PM
اینا خوئشون را سر تر از مردم می بینند و ، چون تریبون دارند فکر می کنند باید همه به سازشون برقصند ./ اسلام را به گند کشیدند اینا با افراط و تفریط
حضرت امام علی (علیه السّلام) فرموده اند: زیاده روی در توبیخ، آتش لجاج را مشتعل می سازد.
امام باقر(ع) : نیکی و خیری در کسی که در زندگی خود میانه روی نمی کند وجود ندارد.چنین شخصی نه برای نیای خویش،سامانی فراهم می آورد و نه برای آخرتش.(تهذیب الاحکام،ج7،ص236)
آره کاملا درسته من قبلا هم شنیده بودم دین اسلام دین میانه رو هست ولی اینا زیاده روی میکنن(sm172)
نمیدونم چرا این آقایون به اصطلاح عالم دینی ، چرا فقط چسبیدن ب موسیقی و خواننده ها و کنسرت ...
یعنی به آلبوم ها و کنسرت ها مجوز ندن یا کنسرت هارو لغو کنن ، مملکت آباد میشه؟؟
شما میخایین مملکت رو آباد کنین ، برین یقه کسایی رو بگیرین که به اسم دین و اسلام ، دارن مملکت رو غارت میکن ...
خیلیا دارن توو لباس دین و مذهبیت و ... حرام خواری میکنن و حق این مردم رو میخورن و می برن و یه آب هم روش ...
خدا میگه من از حق خودم میگذرم اما از حق مردم نه .... آقایون دینی و مسئولین برن جلوی اختلاس های میلیاردی رو بگیرن که اگ این اختلاس ها نبود و نباشه ، زندگی مردم بهتر میشه و مشکلاتشون کمتر میشه!! با تحریم و اذیت کردن جامعه ی موسیقی کسی به عرش نمیرسه! موسیقی هم به کسی آسیب نمیزنه ...
این دین واقعی اسلام و مذهب شیعه نیس ...
این آقا داره با این حرفش به شعور و شخصیت مردم توهین میکنه ...
مردمی که دنبال شادی و طراوت و علایقشون باشن ، هوس ران میشن؟؟؟
هوس ران اون آقایون مومنی هستن که میرن دنبال صیغه های 1ساعتی (sm102)
مردم خودشون درک و فهم و شعور دارن ...
امثال این آقا دین اسلام رو خراب کردن و کاری کردن مردم فراری بشن از دین ...
امیدوارم روزی برسه که همه به آزاد اندیشی برسن ...
Hadi0021
07-07-2015, 04:13 AM
نمیدونم چرا این آقایون به اصطلاح عالم دینی ، چرا فقط چسبیدن ب موسیقی و خواننده ها و کنسرت ...
یعنی به آلبوم ها و کنسرت ها مجوز ندن یا کنسرت هارو لغو کنن ، مملکت آباد میشه؟؟
شما میخایین مملکت رو آباد کنین ، برین یقه کسایی رو بگیرین که به اسم دین و اسلام ، دارن مملکت رو غارت میکن ...
خیلیا دارن توو لباس دین و مذهبیت و ... حرام خواری میکنن و حق این مردم رو میخورن و می برن و یه آب هم روش ...
خدا میگه من از حق خودم میگذرم اما از حق مردم نه .... آقایون دینی و مسئولین برن جلوی اختلاس های میلیاردی رو بگیرن که اگ این اختلاس ها نبود و نباشه ، زندگی مردم بهتر میشه و مشکلاتشون کمتر میشه!! با تحریم و اذیت کردن جامعه ی موسیقی کسی به عرش نمیرسه! موسیقی هم به کسی آسیب نمیزنه ...
این دین واقعی اسلام و مذهب شیعه نیس ...
این آقا داره با این حرفش به شعور و شخصیت مردم توهین میکنه ...
مردمی که دنبال شادی و طراوت و علایقشون باشن ، هوس ران میشن؟؟؟
هوس ران اون آقایون مومنی هستن که میرن دنبال صیغه های 1ساعتی (sm102)
مردم خودشون درک و فهم و شعور دارن ...
امثال این آقا دین اسلام رو خراب کردن و کاری کردن مردم فراری بشن از دین ...
امیدوارم روزی برسه که همه به آزاد اندیشی برسن ...
با این بیانیه ات کاملا موافقم (sm50)
مگه اینا چند سال دیگه زنده ان اونوقت ازون دنیا باید ج پس بدن خدا حق ملتو ازین آدمای بیشرف بگیره