PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آخرین سرعت 3g ایرانسل

YAS
08-17-2015, 11:03 AM
از ایرانسلی ها اونایی که طرح می گیرن ، آخرین سرعت 3g ایرانسل چنده؟ من یه تستی زدم اما میخوام مطمئن بشم همینه؟؟
چون میخوام وای فای خونه رو جمع کنم...
دوستانی هم که همراه اول دارن بگن ایرانسل بهتره یا همراه اول!؟؟ منم هر دوتاشو دارم اما تستی که من انجام دادم ایرانسل سرعتش نهایت 2.3mb/s بود و همراه اول 1mb/s
لازم به ذکره اینترنت خونه سرعتش 2 هست ، ارزش داره با 3g عوض کنم؟
و آخرین سوال: سرعت 3g ایرانسل و همراه اول تو کل ایران فرق میکنه؟؟ یعنی امکانش هست با تغییر مکان افت یا افزایش سرعت داشته باشم؟؟

پیش آ پیش بخاطر نظراتتون ممنونم(نیازی نیست همه سوال هامو جواب بدین یه مختصر توضیح بدین کفاف میده)

YAS
08-17-2015, 01:04 PM
(sm98)

TO FAN
08-17-2015, 01:18 PM
ایرانسل دکل هاش تو یالغوز اباد هم هست پس اگه تری جی هم نگیره مطمئنن با e هم بهت نت میده
الانم که سیم کارت های فور جی اومده دیگه

HILMICEM
08-17-2015, 01:40 PM
هیچکدوم خوب نیست ولی میتونی با هردو کارات رو راه بندازی

TO FAN
08-17-2015, 01:42 PM

اره راست میگه جای وای فای رو نمیگیره

YAS
08-17-2015, 01:45 PM
ایرانسل دکل هاش تو یالغوز اباد هم هست پس اگه تری جی هم نگیره مطمئنن با e هم بهت نت میده
الانم که سیم کارت های فور جی اومده دیگه
بدون 3g سرعتم بالای 10 نمیره و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم. نه واسه اینکه با خطم کار میکنم نمیتونم عوض کنم.
بحثم بیشتر 3g هست

یعنی adsl قطع نکنم؟ افت سرعت هم دارن؟

YAS
08-17-2015, 01:46 PM
اره راست میگه جای وای فای رو نمیگیره

اوکی
ممنون

sadegh1
08-17-2015, 05:23 PM
فقط تنها مزیتی که داره قابل حمل بودنه فعلا تا بخواد جا بگیره نمیشه به جای adsl استفاده کرد.(sm10)

lionelmessi
08-17-2015, 07:00 PM
کلا از سرعت اینترنت همراه اول ناراضیم. شنیدم ایرانسل خیلی بهتره. با تغییر مکان هم سرعت کم یا زیاد میشه کلا ثابت نیست. در کل من فکر میکنم اینترنت خونه رو داشته باشی بهتره البته نظر شخصیه منه

mousa00
08-17-2015, 08:06 PM
در کل وای فای بهتره
یک به خاطره اینکه میزان مصرف باطری خیلی کمتر از نت خود گوشی هست
دو هم بخاطر اینکه قطعی نداه

YAS
08-17-2015, 10:05 PM
فقط تنها مزیتی که داره قابل حمل بودنه فعلا تا بخواد جا بگیره نمیشه به جای adsl استفاده کرد.(sm10)

کلا از سرعت اینترنت همراه اول ناراضیم. شنیدم ایرانسل خیلی بهتره. با تغییر مکان هم سرعت کم یا زیاد میشه کلا ثابت نیست. در کل من فکر میکنم اینترنت خونه رو داشته باشی بهتره البته نظر شخصیه منه

در کل وای فای بهتره

تشکر بخاطر راهنمایی هاتون
اره اینو نمیشه انکار کرد که همیشه اینترنت قابل دسترس ِ اما بدون 3g عملا نمیشه کاری با اینترنت کرد.
میدونم بعضی جاها 3g آنتن دهی نداره، اما اونجاهایی که تحت پوشش هست سرعتش با بقیه نقاط(3g) فرق داره!؟! مثلا شهرستان ها یا مناطق مختلف یک شهر نوسان سرعت داره؟
اما چه جالب تا الان فکر میکردم وای فای مصرف باتری بیشتری داره

YAS
08-17-2015, 10:08 PM
در کل وای فای بهتره

از شما دوست عزیز هم تشکر ویژه میکنم که قابل دونستی اولین پستتو بخاطر سوال من ایجاد کردی.
خوش آمدی به باران(sm127)

neo_mehdi
08-17-2015, 11:28 PM
هیچی 4G ایرانسل نمیشه به خدا امروز آلبوم مرتضی پاشایی رو با سرعت 15 Mb/s گرفتم یعنی 106 مگابایت آلبومو تو 1 دقیقه گرفتم
4G سالاره

neo_mehdi
08-17-2015, 11:29 PM
البته ایرانسل بدیش اینه که همه جا 4g آنتن نداره امروز مرکز شهر بودم این سرعتو داشتم من رشت هستم

جادوگر
08-17-2015, 11:39 PM
دوستان با توجه به اینکه میگن سیمکارت همراه اول داشتی باشی کلا ارزونتر پات در میاد درسته یا نه؟

mygodhelpus
08-17-2015, 11:40 PM
سلام 4g ایرانسل جاهایی که راه اندازی شده عالیه مثلا من هفته پیش شاهرود بودم سرعتش عالی بود تو خیلی شهرها شنیدم که راه افتاده که البته مثل اینکه مراکز استانهاست
به هر حال 4g ایرانسل الان واقعا بهترین اینترنت همراهه

sadegh1
08-17-2015, 11:57 PM
هیچی 4G ایرانسل نمیشه به خدا امروز آلبوم مرتضی پاشایی رو با سرعت 15 Mb/s گرفتم یعنی 106 مگابایت آلبومو تو 1 دقیقه گرفتم
4G سالاره

سلام 4g ایرانسل جاهایی که راه اندازی شده عالیه مثلا من هفته پیش شاهرود بودم سرعتش عالی بود تو خیلی شهرها شنیدم که راه افتاده که البته مثل اینکه مراکز استانهاست
به هر حال 4g ایرانسل الان واقعا بهترین اینترنت همراهه

همه اینا موقتیه بذار چند وقت بگذره وقتی شلوغ شد از نت 2G هم سرعتش پایینتر میاد یا خودشون سرعت رو کم میکنن(sm54)

جادوگر
08-18-2015, 12:45 PM
اینترنت موبایل؟ بحثش رو یک بار دیگه پیش کشیدی من میدونم و تو آخه ایرانسل هم مگه اینترنت داره رو 3g پیام واتس آپ رد نمیشه

YAS
08-18-2015, 06:26 PM
اینترنت موبایل؟ بحثش رو یک بار دیگه پیش کشیدی من میدونم و تو آخه ایرانسل هم مگه اینترنت داره رو 3g پیام واتس آپ رد نمیشه

الان منظور کی هست؟ من پیش کشیدم؟

جادوگر
08-18-2015, 10:32 PM
الان منظور کی هست؟ من پیش کشیدم؟

(sm10)

YAS
08-20-2015, 11:15 AM
(sm10)

(sm176)
حالا جواب سوال!؟؟ (sm39)کی این بحثو قبلا پیش کشید؟

mygodhelpus
08-24-2015, 09:41 PM
امروز یه خبر جالب شنیدم ایرانسل وای فای عمومی رایگان در توچال برای اولین بار در ایران با سرعت بالا در ایران ایجاد کرده وقراره در پارک ارم و نمک آبرود هم راه اندازی کنه
خدایی اکه این ایرانسل نیامده بود ایران که نصفش مال یه شرکت آفریقایی هنوز باید با امکانات کشورهای عقب افتاده تلفن همراه سر می کردیم اونهم با قیمت هر سیمکارت 1 میلیون تومان

YAS
08-27-2015, 07:58 PM
امروز یه خبر جالب شنیدم ایرانسل وای فای عمومی رایگان در توچال برای اولین بار در ایران با سرعت بالا در ایران ایجاد کرده وقراره در پارک ارم و نمک آبرود هم راه اندازی کنه
خدایی اکه این ایرانسل نیامده بود ایران که نصفش مال یه شرکت آفریقایی هنوز باید با امکانات کشورهای عقب افتاده تلفن همراه سر می کردیم اونهم با قیمت هر سیمکارت 1 میلیون تومان

اگر کوهنورد هستید، حتما عکس کوهنوردان اورست را دیده‌اید که به صورت آنلاین در مسیر از اینترنت استفاده کرده‌اند. حالا در توچال هم می‌توان چنین کارهایی کرد.
مدیرعامل ایرانسل اعلام کرده است که از امروز، در قله توچال اینترنت رایگان وای‌فای عرضه شده است. همه مشترکان ایرانسل می‌توانند از آن به رایگان استفاده کنند.

اینو خدایش راست گفتی، ایرانسل باعث شد مخابراتم به فکر بقیه خدمات مثل اینترنت و اهنگ پیشواز و... بیوفته بعد بشه همراه اول
حالا بماند که قیمتاش نجومی بود باید واسه خدماتی مثل راه اندازی پیامک پول هم پرداخت میکردی
تنها ضعف ایرانسل در اوایل مشکل انتن دهی بود که خیلی بهتر شده