PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : علی عبدالمالکی

صفحه ها : [1] 2 3 4 5

daniyal
05-14-2014, 07:55 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] .jpg

علی عبدالمالکی (زاده ۲۶ مرداد ۱۳۶۷ در تهران) خواننده، ترانه‌سرا، آهنگ‌ساز و تنظیم‌کنندهٔ پاپ ایرانی است. علی عبدالمالکی با آلبوم «نامسلمون» مطرح شد.

علی عبدالمالکی پس از چندی با شرکت در کلاس‌های موسیقی با سازهای کیبورد و گیتار و پیانو آشنا شد و به این سازها تسلط کامل پیدا کرد. علی عبدالمالکی قبل از اینکه وارد دنیای خوانندگی شود فوتبالیست بود و در پست دروازه‌بان بازی می‌کرد.

وی در بهمن ۱۳۸۶ آلبوم خدا نشناس را با آهنگ سازی و تنظیم دی جی سروش اس جی ترک که شامل ۸ ترک بود را وارد بازار کرد، پس از چند ماه در اردیبهشت ۱۳۸۷ دومین آلبوم خود به نام نامسلمون را مجدداً با آهنگ‌سازی و تنظیم دی جی سروش اس جی ترک و با همکاری ایمان ظهراب روانهٔ بازار کرد. علی عبدالمالکی پس از موفقیت این دو آلبوم در سال ۱۳۸۷ چندین تک‌آهنگ مثل «لباس عروست رخت عزاته» و «تا کی باید» پخش کرد که استقبال زیادی از آن شد ولی پس از این چند آهنگ بود که علی عبدالمالکی مدتها سکوت کرد و به دنبال مجوز کارهایش رفت. علی عبدالمالکی تصمیم گرفت فضای کارش را عوض کند و خواندن در سبکهای دیگر را نیز تجربه کند. خواندن آهنگ شادی مثل «یعنی دوستم نداشتی» که بسیار مخالف و موافق داشت و همکاری با الیاس شیرزاد باعث شایعات فراوان جدایی او و دی جی سروش شد. در حالی که این دی جی سروش بود که به علی عبدالمالکی پیشنهاد کرده بود با تنظیم کننده‌های دیگر هم کار کند. علی عبدالمالکی همچنین در حواشی سال ۱۳۸۹ شروع به همکاری با تنظیم کننده‌های دیگر کرد تا به عقیده خودش کارهایش یکرنگ نباشد. او اولین کنسرتش را در اواخر سال ۱۳۹۰ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار کرد. از همان سال‌ها خبر آلبوم سوم وی به گوش می‌رسید اما هربار انتشار این آلبوم به سال بعد موکول می‌شد تا اینکه در سال ۱۳۹۴ آلبومی با عنوان مخاطب خاص بطور رسمی و مجاز توسط شرکت پخش دنیای هنر منتشر شد.او از سال ۱۳۹۳ به ساخت موسیقی حرفه ای پرداخته است.

وی قبل از انتشار آلبوم رسمی اش هشت کنسرت زنده، مجاز و بزرگ اجرا کرده‌است که رکورد کنسرت قبل از اولین آلبوم مجاز را در ایران شکسته‌است.
شش کنسرت بزرگ و رسمی در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران و دو کنسرت بزرگ و زنده در کیش برگزار کرده‌است که مورد استقبال زیاد دوستداران موسیقی پاپ ایرانی قرار گرفته‌است.
علاوه بر این وی کنسرتهای زنده و بزرگی را در شهرهای یاسوج، سرعین، زنجان، ایلام، تبریز، ارومیه، خرم‌آباد و … برگزار کرده‌است.

بیوگرافی کامل علی عبدالمالکی از ویکی‌پدیا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%85%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C)

::: اکانت های رسمی علی عبدالمالکی در شبکه های اجتماعی :::

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

تک آهنگها

صفحه دانلود 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

صفحه دانلود 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

آلبوم ها

Khoda Nashnas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Na Mosalmoon ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Mokhatabe Khas ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

daniyal
05-18-2014, 07:27 PM

MP3 320Ali Abdolmaleki - Halit Nist ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MP3 128Ali Abdolmaleki - Halit Nist ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Shahin
05-18-2014, 07:28 PM
بالاخره موزیک باران و علی عبدالمالکی آشتی کردن

8813222
06-18-2014, 04:49 PM
سلام و درود به همه دوستان موزیک بارانی انصافا هیچ سایتی موزیک باران نمیشه.تازه با علی هم که آشتی کرده که خیلی بهتر شده.

daniyal
06-21-2014, 12:18 AM
ترک جدید علی عبدلمالکی بزودی زود....

گفتنی است این ترک احتمالا تیتراژ یکی از برنامه های تلویزیونی خواهد بود

منتظر این ترک شنیدنی و فوق العاده زیبا باشید.

amirsarab
06-21-2014, 12:25 AM
سلام وسعتیهای عزیز چه خبر ؟ (sm54)

amirsarab
06-21-2014, 12:30 AM
هی تو عشق منی / هی تو عمر منی / نری دلمو بشکنی / تو عشق مهربون / اگه بری میمیرم پیشم بمون / تو شدی واسه من آروم جوووون (sm79)(sm22)(sm7)(sm47)

amirsarab
06-21-2014, 12:32 AM
آشتی علی رو با موزیک باران تبریک میگم (sm45)

8813222
06-21-2014, 10:17 AM
daniyal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) منبع خبری که گذاشتی رو میگی؟؟
اگه تیتراژ باشه چی میشه.
اگه درست باشه، میفته برا دوم ماه رمضون. دلیلش مشخصه.
(sm128)

daniyal
06-21-2014, 05:51 PM
daniyal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) منبع خبری که گذاشتی رو میگی؟؟
اگه تیتراژ باشه چی میشه.
اگه درست باشه، میفته برا دوم ماه رمضون. دلیلش مشخصه.
(sm128)

daniyal
06-21-2014, 05:53 PM
آلبوم نیز آماده پخش می باشد که در فرصت مناسب درباره آن گفتگوی مفصلی با علی عبدالمالکی خواهیم داشت که فایل آن را نیز در اختیار شما قرار می دهیم
کماکان منتظر باشید

به احتمال زیاد بعد ماه رمضون میادش
عوامل آلبوم:
در بخش ترانه سرایی از حضور «علیرضا مرتضی قلی» ، «مریم اسدی» ، «امیر پیرنهان» ، «زهرا عاملی» و «مهرزاد امیرخانی» بهره بردیم و خودم هم چند ترانه دارم. در قسمت آهنگسازی تمامی ملودی ها به جز یک مورد برای خودم است و ملودی آن اثر هم توسط «مرتضی پاشایی» ساخته شده است. «امیر فتحی» ، «مهران عباسی» ، «کوشان حداد» ، «امیربهادر دهقان» و «معین راهبر» در بخش تنظیم حضور دارند و بنده نیز چند تنظیم را انجام داده ام.

8813222
06-21-2014, 10:33 PM

من که به صحت این خبر خیلی بد بینم

daniyal
06-23-2014, 06:37 PM
خواهشا تو تایپیکی که از خواننده مورد نظر خوشتون نمیاد بحث نکنید که دلخوری پیش نیاد

(sm127)

8813222
06-23-2014, 07:25 PM
خواهشا تو تایپیکی که از خواننده مورد نظر خوشتون نمیاد بحث نکنید که دلخوری پیش نیاد
ممنون. آخه بعضیا خودشون حدشون رو رعایت نمی کنند

8813222
06-24-2014, 09:22 AM
( از دست ندین -_- )
ترک بی نظیر مسعود فتحی ( داغ دل )

ترانه و آهنگ : علی

داغ دلم تازه میشه ،

هر دفه یادت میکنم

اما صبورم و بازم

با تنهاییت تا میکنم

از وقتی رفتی شب و روز

از غم عشقت میخونم

تو بی کسی هام تو رو من

تنها رفیقم میدونم

پس زدی دل منو

وقتی دلم تو رو میخواس [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](18).gif[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](18).gif[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](18).gif

فکر کی بودی شب و روز ؟

بگو دلت پیش کیاااس ؟

فرق میکنی تو با همه

یاد تو تکرار غمه

لحظه هام از تو پر میشن

فکرت همیشه با منه

فرق میکنی تو با همه

یاد تو تکراره غمه

لحظه هام از تو پر میشن

فکرت همیشه با منه

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).mp3)

8813222
06-25-2014, 12:49 PM
زنگ زدم روابط عمومی همراه اول و هرچی میتونستم بهشون گفتم که چرا آوا اهای انتظار علی عبدالمالکی رو قرار نمی دید. به من میگه بررسی میشه. میگم که آخه بعد 100 تا ایمیلی که من بهتون دادم و حدود 1 سال ازش میگذره چیش بررسی شده عایا؟؟!!! یعنی همچین توپیدم بهشون که اگه تو همین چند روزه درخواستمو انجام ندن خعلی بی شعورن. چیزشون پارست کار کنن، میگه درخواستها بالاست. خو دندتون نرم شه چارتا کارمند اضافه کنید.
اپراتور داریم!!!

.....
06-25-2014, 05:01 PM
زنگ زدم روابط عمومی همراه اول و هرچی میتونستم بهشون گفتم که چرا آوا اهای انتظار علی عبدالمالکی رو قرار نمی دید. به من میگه بررسی میشه. میگم که آخه بعد 100 تا ایمیلی که من بهتون دادم و حدود 1 سال ازش میگذره چیش بررسی شده عایا؟؟!!! یعنی همچین توپیدم بهشون که اگه تو همین چند روزه درخواستمو انجام ندن خعلی بی شعورن. چیزشون پارست کار کنن، میگه درخواستها بالاست. خو دندتون نرم شه چارتا کارمند اضافه کنید.
اپراتور داریم!!!

خسته نباشی

daniyal
06-26-2014, 12:51 AM
مصاحبه کاملا اختصاصی علی عبدالمالکی فنس کلـوب با تنظیم کننده جوان و محبوب کشور " آرمــیــک " ...
.
.
با سلام خدمت طرفداران علی عبدالمالکی و بازدیدکنندگان پیچ علی عبدالمالکی فنس کلوب ... امروز خدمت تنظیم کننده خوب کشورمون آرمیک عزیز رسیدیم تا یک مصاحبه رو با ایشون داشتـه باشیم ...
فنس کلوب :چی شد که وارد دنیا موسیقی شدید؟
اتفاقی که ممکنه برای هر کسی بیفته( با خنده) خوب چندین بار تعریف کردم اما بازم میگم کاملا اتفاقی بود مربوط به خیلی وقت پیشه داداشم گیتاری گرفت که بزنه اما دید که نمی تونه و استعدادش رو نداره و من کلاسش رو رفتم در صورتی که اصلا خودم قصدش رو نداشتم. بعد ها فهمیدم چه اشتباهی کردم(با خنده)!
فنس کلوب :اسم هنریتون آرمیکه؟! بله
فنس کلوب :اسم اصلیتون؟ محمود
فنس کلوب : اولین کار حرفه ایتون چی بود؟ از نظر خودم هنوز کار حرفه ای نکردم(با خنده)!
فنس کلوب :تجربه کار در آلبوم مجاز داشتید؟ نه هنوز خیلی زیاد پیشنهاد داشتم اما خواننده مطرح نبودن
فنس کلوب : تو زمینه موزیک بیشتر از خوانندگی خوشتون میاد یا تنظیم یا آهنگسازی یا میکس و مسترینگ؟ تنظیم رو بیشتر دوست دارم
فنس کلوب : بهترین صدایی که روش کار کردید و تنظیم زدید؟ علی عبدالمالکی
فنس کلوب "بعضی ها اعتقاد دارن تو زمینه میکس و مسترینگ بیشتر موفق بودید نظرتون چیه؟ نه به نظر من اینجوری نبوده چون خیلی وقت گیره و اگه این وقت رو واسه تنظیم می ذاشتم قطعا تو زمینه تنظیم خیلی بیشتر پیشرفت می کردم
فنس کلوب : دوست دارید در آینده با کدوم خواننده کار کنید؟ والا دیگه قصد ندارم کار کنم می خوام واسه خودم کار کنم
فنس کلوب :علاقه دارید در آینده به علاقمندان موسیقی آموزش بدید؟ نه راستش خیلی وقت گیره
فنس کلوب : ساز مورد علاقتون چیه؟ ساز مورد علاقه خاصی که ندارم اما گیتار، گیتار الکتریک، پیانو می زنم
فنس کلوب : تو موسیقی الگوتون کیه؟ الگوی خاصی ندارم
فنس کلوب :ترانه سرا، آهنگساز و تنظیم کننده مورد علاقتون؟ ترانه سرا : روزبه بمانی آهنگساز : سیاوش قمیشی تنظیم کننده : بهروز صفاریان
فنس کلوب :چند تا اسم میگم نظرتون رو راجع بهش بگین
علی عبدالمالکی: علی عبدالمالکی علی عبدالمالکیه خودشه فرق داره با همه
مرتضی پاشایی: پسر خوب و دوست داشتنیه
سعید شهروز: نظری ندارم
مهدی احمدوند: نظری ندارم!
مهدی پوران: پسر خوبیه
فنس کلوب : میگن سرسخت ترین رقیبتون آرش پاکزاده درسته؟ نه من اینجوری فکر نمی کنم رقابت تو دنیای موسیقی کاملا دوستانه س و همه داریم تلاش می کنیم
فنس کلوب :بهترین تنظیم از خودت که به دلت نشست؟ (نمیگم نه) خودم رو دوست دارم
فنس کلوب :بهترین آلبوم امسال چی بود؟ نمی دونم بهترین نداشتیم راستش از نظر من
فنس کلوب :اولین آلبوم و تک آهنگی که ازش خوشتون اومد؟ آلبوم مرتضی پاشایی خوب بود نگو طفلی سیاوش قمیشی
فنس کلوب : کدوم کارتون بیشتر هیت شد؟ یه دل شکوندم
فنس کلوب : خواننده قدیمی مورد علاقتون؟ فریدون فروغی
فنس کلوب : تا حالا شده کاری رو در زمینه موسیقی انجام داده باشی بعد پشیمون بشید بگید مثلا فلان جای کار خوب نبوده کاش تغییرش می دادم؟ حداقل صدبار این اتفاق افتاده
فنس کلوب : موسیقی رپ رو دنبال می کنید ؟ نه اصلا
فنس کلوب : تو آلبوم مجاز علی حضور دارید؟ خیر
فنس کلوب : نظرتون راجع به صدای علی چیه؟ صداش خوبه حس خیلی خوبی داره
فنس کلوب : رابطت با علی چطوره ؟ ازتون شده مشاوره بخواد؟ رابطمون خوبه نه مشاوره نخواسته
فنس کلوب : علت تاخیر ترک نفس بکش چی بود؟ خوب حقیقتا ساعت 10 11 تازه کار به من تحویل داده شد یه مقدار وکالش مونده بود گرفتیم و میکس و مسترینگش رو انجام دادیم و منتشر شد
فنس کلوب : میگن قرار کاری خوبی با علی داشته باشید بهتر از یه دل شکوندم درسته؟ بله
فنس کلوب : بهترین همکاریت با علی چی بود؟ یه دل شکوندم 2!!!
فنس کلوب : یه دل شکوندم 2؟؟؟!!! 2 قراره بیاد بهتره قطعا از 1
فنس کلوب : به نظرتون علی پیشرفت داشته ؟ کاراشو دنبال می کنید؟ 100% بله علی باهوشه و موفق ترم میشه انشاءالله
فنس کلوب : یه بیت شعر از علی که یادته؟ همش یادمه، یه دل شکوندم و خوش به حالت و زمستون و....
فنس کلوب : دوست دارید علی با دی جی سروش دوباره کار کنه؟ والا اینو علی باید دوست داشته باشه
فنس کلوب :نظرتون راجع به کاور کردن چیه؟ یکی از راه های موفقیت خیلی از خواننده هاست اخیرا هم که هی تو علی رو یه خواننده ازبکی کاور کرده خوشبختانه که شایعاتی شده بود مبنی بر اینکه علی از خواننده ی ازبک کاور کرده اما باید بگم خانم مولوی با خود خواننده ازبکی صحبت کردن گفت علی عبدالمالکی بزرگترین خواننده ایرانه و از علی کاور کرده
فنس کلوب :همکاریای جدیدتون؟ علی رهام،فاتح نورایی،عماد،ندیم...
فنس کلوب :سخن پایانی؟ یه خواهشی دارم اگه استعدادی در زمینه موسیقی ندارید تورو خدا وارد موسیقی نشید وقتی موزیک رو درک نمی کنید همین باعث شده که موزیک ایران روز به روز پسرفت کنه یه خواهش دیگه هم اینه که الکی کسی رو بزرگ نکنید وقتی حرفی برای گفتن نداره
---------------------------------------------------------
تشکـــر ویژه از خانوم مرجان مولوی و پــــوریـــا و محمد رضـــا بابتــــ مصاحبه
منتظر مصاحبه های بعدی علی عبدالمالکی فنس کلوب باشید ...

8813222
06-26-2014, 07:58 AM
خسته نباشی
مونده نباشی

8813222
06-27-2014, 09:35 PM
58
این روزا به فکرتونم حسابی منتظر باشید جاتون تو قلبمه

منبع: فیس بوک علی عبدالمالکی

daniyal
06-28-2014, 12:53 AM
58
این روزا به فکرتونم حسابی منتظر باشید جاتون تو قلبمه

عکسارو اینجا آپ کن بعد بذار
لینکیو که برا فروم میدرو بذار

8813222
06-28-2014, 08:39 AM
عکسارو اینجا آپ کن بعد بذار
لینکیو که برا فروم میدرو بذار

عکس که معلومه. هم تو خونه هم تو مغازه من میتونم ببینمش. با خود آپلودر موزیک باران آپش کردما.

daniyal
06-28-2014, 09:41 AM
عکس که معلومه. هم تو خونه هم تو مغازه من میتونم ببینمش. با خود آپلودر موزیک باران آپش کردما.

(sm29)(sm81)

.....
06-28-2014, 04:09 PM
مونده نباشی

نگفتی چند سالته (sm10)

8813222
06-28-2014, 04:28 PM
نگفتی چند سالته (sm10)

بیشتره.(sm10)

8813222
06-28-2014, 04:48 PM
آخه یعنی چییییییییی؟؟؟!!

بعضی وقتا اونقدر دلم میگیره که هیچ جوره وا نمیشه ....
شاید تو این 7 سالی که با تمام عشق و علاقم در خدمتتون بودم با صدای من روزای خوب و بدی رو داشتید .تو این چند سال عاشقانه و به عشق شما کار میکردم.خیلی سختی زیاد بود اما عشق و محبت شما منو سرپا نگه میداشت .میدونم بد قول بودم اما خدا شاهده تمام سعیمو میکردم .بهترین سالهای عمرمو برام ساختید .اینو بدونید عاشقتون میمونم. یه سری از عزیزان رو هم میسپارم به همین ماه عزیز .هیچ وقت هیچ ادعایی نداشتم.از این به بعد همه ی احساسمو خاک میکنم... خدا حافظ موسیقی....

hamedkhh
06-28-2014, 06:39 PM
امکان نداره همچین کاری کنه

.....
06-28-2014, 10:22 PM
بیشتره.(sm10)

یعنی چه قد ؟

(sm128)

8813222
06-28-2014, 10:49 PM
امکان نداره همچین کاری کنه

اصلا معلوم نیست این بشر چش هست؟؟ خبر نمیده نمیده، بعدا میاد یه همچین چیزی میگه. اما آخه به فیس بوکشم اعتمادی نیست.

8813222
06-29-2014, 07:25 PM
اینم از علی عبدالمالکی که میخواد خداحافظی کنه...
دانلود آهنگ جدید جاوید سلیمانی دلم ترانه ، آهنگ و تنظیم : علی عبدالمالکی

دانلود از اینجا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](IroMusic)-554.mp3?320)

.....
06-30-2014, 03:02 PM
اینم از علی عبدالمالکی که میخواد خداحافظی کنه...
دانلود آهنگ جدید جاوید سلیمانی دلم ترانه ، آهنگ و تنظیم : علی عبدالمالکی

دانلود از اینجا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](IroMusic)-554.mp3?320)

(sm81)

کاش حقیقت داشت

8813222
06-30-2014, 05:32 PM
من از تو یک قدم تا دور میشم
پر از دلشوره و آشوب میشم
توو این دوری دارم از دست میرم
تو دستام و بگیری خوب میشم
...........................
علی رضا مرتضی قلی
نشد که امسال ماه رمضون اینکارو با صدای علی عبدالمالکی بشنوید....هرچند که کار آماده بود....
حیف شد...
خدا هواتو داره علی داداش.....
خودتم میدونی......

منبع:

daniyal
07-01-2014, 01:19 AM
لایک کنید:
علی عبدالمالکی :وسعت صدای ایران: برگرد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] A%A9%DB%8C-%D9%88%D8%B3%D8%B9%D8%AA-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%AF/1437127399891561)

daniyal
07-01-2014, 01:24 AM
دوستان بارم نمیشه به فیس بوک اعتماد کرد شاید هک شده شاید ادمینش باهاش دعواش شده شاید...............
هر وقت یه منبع رسمی تایید کرد باید قبولش کرد حتی سایت خودش هیچی نزده هنوز....

8813222
07-01-2014, 08:06 AM
دوستان بارم نمیشه به فیس بوک اعتماد کرد شاید هک شده شاید ادمینش باهاش دعواش شده شاید...............
هر وقت یه منبع رسمی تایید کرد باید قبولش کرد حتی سایت خودش هیچی نزده هنوز....

خیلی عجیبه ......... نه گانجا، نه دوستاش، نه هیچ کسه دیگه ای راجع به این موضوع عکس العملی نشون نداده. شایدم میخواد همه رو سورپرایز کنه !!!

Shahin
07-01-2014, 02:11 PM
تازه شروع کرده چرا خداحافظی ؟؟؟؟

tandis_m
07-01-2014, 03:32 PM
چرا حالا ؟

daniyal
07-01-2014, 06:11 PM
چرا حالا ؟

تازه شروع کرده چرا خداحافظی ؟؟؟؟

گویا یه کار آماده کرده بوده برای تیتراژ یکی از برنامه ها یا سریال های صدا و سیما برای ماه رمضون بهش مجوز ندادن برای پخشش
البومشم میگم شعراش ایراد گرفتن بعد از اصلاح بازم مجوز براش صادر نکرده ارشاد البته اینا بیشتر شایعس نمیشه بهش اطمینان کرد
کجا ارشاد وضعش خوب شده اون از چاووشی اینم از.........
چه کسایی مجوز گرفتن اون وقت چاووشی و عبدالمالکی باید اصلاحیه بدن برای مجوز(sm29)
عماد طالب زادرو هم تیتراژش از از قسمت دوم سوم پخش نکردن سریالی که کلا شش قسمت داشت اخه این دیگه چه وضعشه
امیر عباس گلاب هم همین طور .............انقد زیادن که بقیرو یادم نمیاد.........(sm50)

!..:: joker ::..!
07-01-2014, 09:55 PM
(sm29)

8813222
07-01-2014, 10:55 PM
گویا یه کار آماده کرده بوده برای تیتراژ یکی از برنامه ها یا سریال های صدا و سیما برای ماه رمضون بهش مجوز ندادن برای پخشش
البومشم میگم شعراش ایراد گرفتن بعد از اصلاح بازم مجوز براش صادر نکرده ارشاد البته اینا بیشتر شایعس نمیشه بهش اطمینان کرد
کجا ارشاد وضعش خوب شده اون از چاووشی اینم از.........
چه کسایی مجوز گرفتن اون وقت چاووشی و عبدالمالکی باید اصلاحیه بدن برای مجوز(sm29)
عماد طالب زادرو هم تیتراژش از از قسمت دوم سوم پخش نکردن سریالی که کلا شش قسمت داشت اخه این دیگه چه وضعشه
امیر عباس گلاب هم همین طور .............انقد زیادن که بقیرو یادم نمیاد.........(sm50)

اصلا معلوم نیست تو این ارشاد چه غلطی دارند میکنن. دستی دستی دارن می ....... تو موسیقی مملکت. همه چی شده رابطه و رابطه بازی.

Fsooti
07-02-2014, 03:07 PM
(sm1) من دیگه موسیقی گوش نمیدم

8813222
07-02-2014, 07:26 PM
شک ندارم که تو بر میگردی .......

.....
07-02-2014, 07:29 PM
یعنی واقعا بیکاری هست پاشه بره میدون کاج(sm77)

8813222
07-02-2014, 09:55 PM
یعنی واقعا بیکاری هست پاشه بره میدون کاج(sm77)

شاید عشق در چشم شما بیکاری باشه. یه وسعت صدا که بیشتر نداریم.

8813222
07-02-2014, 09:58 PM
69

(sm81)(sm81)

daniyal
07-03-2014, 02:51 AM
از جانب اقای عبدلمالکی این خبر از فنس منتشر میشه.اونم اینکه از هواداران عزیز خواهش کردن که به هیچ عنوان فردا تجمعی صورت نگیره.چون از طرف وزارت ارشاد هم اقای عبدلمالکی تحت فشار هستن.پس دردسر تازه ای از جانب وزارت ارشاد برای علی عبدلمالکی عزیز ایجاد نکنیم با این تجمع.
پس بدین تریتیب قرار فردا به کل کنسل هست.
در ضمن اقای عبدلمالکی از سعادت آباد نقل مکان کردن

daniyal
07-03-2014, 02:54 AM
مهران عباسی تنظیم کننده قطعات الکترونیک که با خوانندگانی از جمله محسن یگانه همکاری داشته و در البوم حباب این خواننده نیز حضور داشته، در جدیدترین مصاحبه خود با سایت معتبر موزیک ما صحبت از تنظیم 4قطعه برای قرار گرفتن در اولین البوم رسمی علی عبدلمالکی کرده!!این در حالیکه خود علی عبدلمالکی در اخرین مصاحبش با سایت ترانه ماه که چند ماه پیش منتشر شد از حضور مهران عباسی در البوم خود خبر داده بود.

در حال حاضر با خواننده‌های دیگر مشغول همکاری نیستید که بتوانید برای ما نام ببرید؟

برای 4 قطعه از آلبوم «علی عبدالمالکی» صحبت‌هایی را انجام داده‌ایم. با دو نفر دیگر از دوستان هم مذاکراتی کرده‌ایم، ولی هنوز هیچ‌چیز صددرصد نشده است. یعنی هنوز به مرحله قرارداد و رد و بدل شدن ملودی نرسیده‌ایم.

آلبوم آماده نیست خوشو لوس کرده گفته خدافظی میکنم (sm121)

8813222
07-03-2014, 09:39 AM
شکلدا برم

YAS
07-03-2014, 10:09 AM
(sm98)

8813222
07-03-2014, 03:29 PM
در پی ، پیگیری خبرنگار بک استیج پیرو خداحافظی اش از موسیقی مطرح شد

علی عبدالمالکی : شاید بعضی وقت ها یه سری مسائل برای ادامه دادن غیر قابل

تحمل میشه

بک استیج - پرستو جلیلی : شنبه گذشته مصادف با هفتم تیرماه 93علی عبدالمالکی خواننده ی جوان

و پر استعداد کشورمان خبر شوک آوری را روی صفحه ی شخصی خود به اشتراک گذاشت .

خبری که سروصدای زیادی را نیز به پا کرد و باعث حیرت همه و ناراحتی دوستداران این خواننده ی

نام آشنا شد. خبر خداحافظی علی عبدالمالکی انقدر غیر مترقیه بود که حتی نزدیک ترین دوستانش را

نیز بهت زده کرد علی عبدالمالکی در صفحه اش این چنین نوشت:

(( بعضی وقتا اونقدر دلم میگیره که هیچ جوره وا نمیشه شاید تو این 7 سالی که با تمام عشق و علاقه ام

در خدمتتون بودم با صدای من روزای خوب و بدی رو داشتید .تو این چند سال عاشقانه و به عشق

شما کار میکردم.خیلی سختی زیاد بود اما عشق و محبت شما منو سرپا نگه میداشت .میدونم بد قول بودم

اما خدا شاهده تمام سعیمو میکردم .بهترین سالهای عمرمو برام ساختید .اینو بدونید عاشقتون میمونم.

یه سری از عزیزان رو هم میسپارم به همین ماه عزیز .هیچ وقت هیچ ادعایی نداشتم.از این به بعد

همه ی احساسمو خاک میکنم… خدا حافظ موسیقی... ))

ازآنجا که این نوشته نگرانی زیادی را در بین طرفداران این خواننده ایجاد کرد واز طرفی نا مشخص

بودن هدف عبدالمالکی از خداحافظی اش از موسیقی بر آن شدیم تا اطلاعات بیشری در اینباره کسب کنیم

بر همین اساس تماسی با ایشان داشتیم . طی این تماس عبدالمالکی که(sm81) لحن بسیار دلگیری(sm81) نیز داشت

به خبرنگار ما گفت : "اگر قرار بود توضیح بیشتری داده بشه حتما روی صفحه ی خودم می نوشتم .

اما با اصرار بیشتر ما و به خاطر هوادارانشان ایشان به افزودن یک جمله بسنده کردند ، جمله ای که

شاید چرایِ این کار را واضح تر کند . عبدالمالکی در پی اصراربیش از حد ما گفت : "شاید بعضی

وقت ها یه سری مسائل برای ادامه دادن غیر قابل تحمل میشه."

در هر صورت ما برای این خواننده ی عزیز آرزوی موفقیت می کنیم . تیم خبری بک استیج هم چنان

پیگیر علت اصلی خداحافظی عبدالمالکی از موسیقی خواهد بود .

8813222
07-03-2014, 10:58 PM
برگــرد تنم دوباره با عشق تو تب کرد بازم نبودنت حالم و بد کرد برگرد

daniyal
07-03-2014, 11:13 PM
اینم از بخت بد ماست راضیم هر چی خدا خواست ای خدا برس به دادم ای خدا .......

daniyal
07-03-2014, 11:26 PM
از لب های سردم خنده گریزونه راز دل خستم هیشکی نمیدونه بازیچه شدن تا کی..........

8813222
07-04-2014, 04:47 PM
توضیحات «سامی آهنگری» (مدیربرنامه های علی عبدالمالکی) درباره شایعه خداحافظی این خواننده از دنیای موسیقی:

برخی اتفاقات باعث واکنش احساسی «علی عبدالمالکی» شد
موسیقی ما – انتشار برخی صحبت‌ها و انتقادات تند در صفحه شخصی منتسب به یک خواننده پاپ حرف و حدیث‌های فراوانی را در فضای مجازی و در بین دوستداران این خواننده پاپ باعث شد.

به گزارش «موسیقی ما»، علی عبدالمالکی هفته گذشته در صفحه شخصی‌اش در یکی از شبکه‌های اجتماعی، از خداحافظی همیشگی‌اش از بازار موسیقی کشور خبر داد و عنوان کرد به دلیل برخی اتفاقات تلخ حاضر نیست در این حوزه به فعالیت‌اش ادامه دهد.

انتشار همین صحبت‌های کوتاه و صریح که در عین حال شوک بزرگی به دوستداران این خواننده بود، باعث شد خبرنگار «موسیقی ما» پیگیری‌هایی را برای دلایل این تصمیم عبدالمالکی انجام دهد.

«سامی آهنگری» (مدیر برنامه‌های این خواننده) درتوضیح دلایل این تصمیم و انتشار این صحبت‌ها از سوی عبدالمالکی به «موسیقی ما» گفت: «متاسفانه عده‌ای با عنوان کردن برخی اطلاعات نادرست درباره مجوز نگرفتن آلبوم این خواننده بهوی باعث شدند که او به یک باره و به صورت احساسی دست به چنین کاری بزند.»

وی افزود: ‌«این صحبت‌ها ناراحتی شدید علی عبدالمالکی را در پی داشت و باعث شد او به شدت احوالات کاری‌اش بهم بریزد و همه این فشار‌ها باعث شد چنین متنی منتشر شود. بعد از این اتفاق و با پیگیری‌هایی که صورت گرفت متوجه شدیم صحبت‌های این افراد به کل اشتباه بوده و به هیچ وجه صحت ندارد.»

آهنگری درباره آخرین اخبار از آلبوم عبدالمالکی که دو سه سالی هست قرار است منتشر شود نیز گفت: «شعرهای این آلبوم مجوز گرفته‌اند و قطعات در اختیار تنظیم کننده‌ها قرار گرفته‌اند و به محض اینکه تنظیم قطعات تمام شوند، آلبوم به بازار می‌آید. همه مراحل اداری نیز انجام شده و هیچ نگرانی‌ای وجود ندارد. امیدوارم در کمترین زمان ممکن بتوانیم بهترین آلبوم را جمع آوری و منتشر کنیم تا طرفداران این خواننده بالاخره شاهد انتشار نخستین اثر رسمی این خواننده در بازار موسیقی کشور باشند.»
منبع:

8813222
07-04-2014, 04:55 PM
ایول همه چی مثه یه کابوس بود که بالاخره به خوبی و خوشی تموم شد ............... منتظر آلبومت هستیم علی جوووووووووووووووووووووووو وووون. کور بشن حسودات

daniyal
07-06-2014, 06:38 PM
سلام به همه هوادارن عزیزم
این روزها خبرهایی رسید که تصمیم به خداحافطی از روی احساساتم گرفتم . ولی این تصمیم هیچ ارتباطی با احساسات شخصی من نداشت .
واقعا دیگر توانایی ادامه دادن را نداشتم , دقیقا انگار تمامی راه ها به روی من بسته شده بود . من هیچ وقت سرم را جلوی کسی به خاطر کارم خم نمی کنم به غیر از شما که هر چه دارم از شما بوده و هست و خواهد بود .
اگر قرار بر این باشد که بخوانم و ادامه دهم فقط به عشق و شوق شما خواهد بود نه به خاطر کسی یا چیزی دیگر .
در انتها از سامی آهنگری , علی دارابی و علیرضا مرتضی قلی عزیز صمیمانه سپاسگزارم که این روزها برادرانه کنارم بودند و باعث شدند که مشکلاتی که خیلی بی دلیل به وجود آمده حل شود .
در ضمن مهر و محبتی که طی این چند روز از شما عزیزان به من رسید هیچ وقت فراموش نمی کنم و قول میدهم هیچ وقت ناامید نشم و باز هم میگم علی عبدالمالکی هیچ وقت سرش را واسه کارش جلوی هیچ کس و هیچ چیز خم نمی کند جز برای هوادارن و مردم کشورش .
مخلصیم , روزهای خوب نزدیکه - علی عبدالمالکی

daniyal
07-16-2014, 08:01 PM
تو کامینگ سون بذار

8813222
07-16-2014, 08:02 PM
116

117

8813222
07-16-2014, 08:04 PM
تو کامینگ سون بذار

رو چش دادا.

daniyal
07-16-2014, 10:45 PM
میخواستم برم والیبال ببینم بد گفتم "لطفا"(sm74)

8813222
07-17-2014, 08:50 AM
میخواستم برم والیبال ببینم بد گفتم "لطفا"(sm74)

چی؟

8813222
07-17-2014, 01:11 PM
ویدئوی جدید علی عبدالمالکی

دانلود از مدیافایر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود از کلوب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

صداش فوق العادست.

تو روزایی که من دلتنگ بودم /خدا خیلی دوسم داشت که تو بودی
تو خیلی فرق میکردی توی دنی/ ا سر تو خیلیا کردن حسودی
تو هیچوقت پشتمو خالی نکردی/ یه وقتایی نذاشتی کم بیارم
هوامو داشتی وقتی خسته بودم / تو هیچوقت دوست نداشتی کم بیارم
از خدا ممنونم شدید/ به شما مدیونم شدید
شما هوادار منید / من عاشقتونم شدید

daniyal
07-17-2014, 03:49 PM
چی؟

گفتم بذار تو کامینگ سون

daniyal
07-17-2014, 03:55 PM
ویدئوی جدید علی عبدالمالکی

دانلود از مدیافایر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود از کلوب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

صداش فوق العادست.

تو روزایی که من دلتنگ بودم /خدا خیلی دوسم داشت که تو بودی
تو خیلی فرق میکردی توی دنی/ ا سر تو خیلیا کردن حسودی
تو هیچوقت پشتمو خالی نکردی/ یه وقتایی نذاشتی کم بیارم
هوامو داشتی وقتی خسته بودم / تو هیچوقت دوست نداشتی کم بیارم
از خدا ممنونم شدید/ به شما مدیونم شدید
شما هوادار منید / من عاشقتونم شدید

خیلی خوب بود(sm77)(sm127)
اجرای جشنواره فجر رو دانلود کردی؟دلکم رو میخونه

8813222
07-17-2014, 04:56 PM
گفتم بذار تو کامینگ سون
گذاشتم خو(sm74)(sm127)

آره دیدمش.

8813222
07-17-2014, 10:30 PM
aslan tarafdaraye man ye chize digean.
119

daniyal
07-18-2014, 01:22 AM
گذاشتم خو(sm74)(sm127)

بیخیال باو(sm59)
موقعی که اون دو تا خبرو گذاشتم به صورت دستوری بهت گفتم بذار تو کامینگ سون بعدش گفتم ببخشید که این طوری گفتم پستای قبل رو ببین متوجه میشی همین(sm2)

8813222
07-18-2014, 05:13 PM
بیخیال باو(sm59)
موقعی که اون دو تا خبرو گذاشتم به صورت دستوری بهت گفتم بذار تو کامینگ سون بعدش گفتم ببخشید که این طوری گفتم پستای قبل رو ببین متوجه میشی همین(sm2)

(sm2)(sm54)(sm127)

8813222
07-25-2014, 10:00 PM
یه وقتایی یادم میره جنگ نیست
صدام اوج میگیره بعضی شبا
یه وقتایی خیلی حالم بد میشه
من و موج میگیره بعضی شبا
...............................
علی رضا مرتضی قلی
تقدیم به عمو حسن امشب برنامه ی ماه عسل
این کار و علی یکساله ساخته ولی امشب طاقت نیاوردم ترجیع بندش و با شما سهیم نشم....ایشالا با صدای علی عبدالمالکی یه روزی میشنوید

daniyal
08-02-2014, 05:28 PM
اجرای کنسرت پلی بک در کرمانشاه (sm25)

daniyal
08-03-2014, 12:37 AM
saeidnetworker به زودی باز خواهد گشت (sm51)
مخشو زدم (sm51)

8813222
08-03-2014, 07:32 PM
saeidnetworker به زودی باز خواهد گشت (sm51)
مخشو زدم (sm51)

نههههههههههههههههه.
اگه سعید بیاد عالی میشه.

8813222
08-03-2014, 07:32 PM
اجرای کنسرت پلی بک در کرمانشاه (sm25)

ویدئوشو نداری؟؟؟

daniyal
08-03-2014, 07:47 PM
ویدئوشو نداری؟؟؟

(sm27)نبودم فیلم بگیرم (sm59)

8813222
08-03-2014, 08:30 PM
(sm27)نبودم فیلم بگیرم (sm59)

(sm70)(sm77)

daniyal
08-03-2014, 08:54 PM
(sm70)(sm77)

(sm59)

daniyal
08-03-2014, 09:02 PM
ویدئوشو نداری؟؟؟

دیگه پلی بک که ویدئو نمیخواد یه اهنگشو بذار بشین عکسو ببین بعدم تخیلات خودتو اضافش کن(sm30)(sm59)

8813222
08-06-2014, 11:58 PM
عکس جدید

daniyal
08-07-2014, 09:46 PM
(sm127)(sm79)(sm127)(sm79)(sm127)(sm79)(sm127)(sm7 9)(sm127)(sm79)(sm127)(sm79)(sm127)(sm79)(sm127)(s m79)

8813222
08-10-2014, 09:07 AM
چهــار پنـج روزه ــه نـــدیدمـــــــت ــــــ دارَ م میــمیــــــــرم ...

ترک چهار پنج روزه با تنظیم شادمهر عقیلی انجام شده بود که علی عبدالمالکی بخاطر مسائل مجوز و ارشاد قصد داشت کار رو به نام تنظیم کننده دیگری ( امیر حیدری ) پخش کنه و دمو کار رو هم پخش کرد اما وقتی ارشاد متوجه شد که تنظیم کننده اصلی کار استاد شادمهر عقیلیه به علی عبدالمالکی هشدار داد که اگه کار رو بخواد پخش کنه باید قید مجوز رو بزنه و دیگه از مجوز خبری نیست علی هم برای پخش کار تمام تلاش خودش رو کرد و حتی گفت که به اسم تنظیم کننده دیگه کار رو پخش میکنیم اما باز هم با مخالفت ارشاد روبرو شد و اینطور شد که ترک چهار پنج روزه با اینکه دموش پخش شد به خاطره هــا پیوســت...

منبع: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

8813222
08-10-2014, 09:16 AM

daniyal
08-10-2014, 11:36 AM
چهــار پنـج روزه ــه نـــدیدمـــــــت ــــــ دارَ م میــمیــــــــرم ...

ترک چهار پنج روزه با تنظیم شادمهر عقیلی انجام شده بود که علی عبدالمالکی بخاطر مسائل مجوز و ارشاد قصد داشت کار رو به نام تنظیم کننده دیگری ( امیر حیدری ) پخش کنه و دمو کار رو هم پخش کرد اما وقتی ارشاد متوجه شد که تنظیم کننده اصلی کار استاد شادمهر عقیلیه به علی عبدالمالکی هشدار داد که اگه کار رو بخواد پخش کنه باید قید مجوز رو بزنه و دیگه از مجوز خبری نیست علی هم برای پخش کار تمام تلاش خودش رو کرد و حتی گفت که به اسم تنظیم کننده دیگه کار رو پخش میکنیم اما باز هم با مخالفت ارشاد روبرو شد و اینطور شد که ترک چهار پنج روزه با اینکه دموش پخش شد به خاطره هــا پیوســت...

منبع:

(sm89)(sm89)(sm89)اصلا نباس میگفت کار شادمهره باید با اجازه خود شادمهر از اول کارو به اسم دیگه ای پخش میکرد بعد پخش اگه میتونست قضیرو به صورت اینترنتی مطرح میکرد اگه امکانش وجود داشت

8813222
08-11-2014, 03:49 PM
(sm89)(sm89)(sm89)اصلا نباس میگفت کار شادمهره باید با اجازه خود شادمهر از اول کارو به اسم دیگه ای پخش میکرد بعد پخش اگه میتونست قضیرو به صورت اینترنتی مطرح میکرد اگه امکانش وجود داشت

این ارشادیا فقط منتظرن تا یه همچین موردی پیش بیاد و ماشین ماشین سنگ بریزن جلو راهه طرف. اصن خوبه نیومد. شاید بعدهها این کار ریلیز بشه.

اما فکرشو بکن، اول آهنگ میگفت arrangement by: shadmehr aghili چه کلاسی داشت!

Shahin
08-11-2014, 06:07 PM
والا دموی 4-5 روزه خیلی خوب نبود!

daniyal
08-12-2014, 12:18 AM
این ارشادیا فقط منتظرن تا یه همچین موردی پیش بیاد و ماشین ماشین سنگ بریزن جلو راهه طرف. اصن خوبه نیومد. شاید بعدهها این کار ریلیز بشه.

اما فکرشو بکن، اول آهنگ میگفت arrangement by: shadmehr aghili چه کلاسی داشت!

(sm2)کدوم کار شادمهر غول چراغ جادو میگه ارنج بای ....که این دومیش باشه؟(sm120)

daniyal
08-13-2014, 11:35 AM
ترانه سرا مهرزاد امیر خانی یا مریم اسدی.......(sm79)

daniyal
08-13-2014, 11:47 AM
پازل باند نیز به جمع تنظیم کنندگان آلبوم پیوست و 4 ترکی که مهران عباسی تنظیمشو بر عهده داشت به علی عبدالمالکی تحویل داده شد...

8813222
08-13-2014, 03:50 PM
البته به فنس هم نمیشه اعتماد کرد. خبراش همچین صحتیم نداره!

daniyal
08-13-2014, 05:37 PM
البته به فنس هم نمیشه اعتماد کرد. خبراش همچین صحتیم نداره!

فعلا تنها منبع اونه!(sm50)

Shahin
08-13-2014, 06:27 PM
آلبوم چی شد؟؟؟ نفهمیدیم تنظیم کننده ها کین اصلا! آلبومش سال 89 حاضر بود نیومد تا الان فکر کنم 10-15 باری تنظیم ها عوض شده

8813222
08-13-2014, 10:23 PM
طی صحبتی که با مهران عباسی تنظیم کننده چهار قطعه آلبوم جدید علی عبدالمالکی داشتـیم ایشون خاطر نشان کردن که تنظیم قطعات تموم شده و در اختیار علی عبدالمالکی قرار گرفته
پ . ن : آلبـــوم تکمـیلــــــــــــه ! تکمــیل ×

منبع: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

daniyal
08-13-2014, 11:57 PM
آلبوم چی شد؟؟؟ نفهمیدیم تنظیم کننده ها کین اصلا! آلبومش سال 89 حاضر بود نیومد تا الان فکر کنم 10-15 باری تنظیم ها عوض شده

دادا صفحه اول که زدم که!!!!!! آلبوم قبلی که کنسل شد میخواست بیاد این آلبومی که قراره بیاد دوباره کلید خورد و به سبک و کارهایی که قبلا از علی پخش شده گفته میشه فرق داره!

عوامل آلبوم:
در بخش ترانه سرایی از حضور «علیرضا مرتضی قلی» ، «مریم اسدی» ، «امیر پیرنهان» ، «زهرا عاملی» و «مهرزاد امیرخانی» بهره بردیم و خودم هم چند ترانه دارم. در قسمت آهنگسازی تمامی ملودی ها به جز یک مورد برای خودم است و ملودی آن اثر هم توسط «مرتضی پاشایی» ساخته شده است. «امیر فتحی» ، «مهران عباسی» ، «کوشان حداد» ، «امیربهادر دهقان» و «معین راهبر» در بخش تنظیم حضور دارند و بنده نیز چند تنظیم را انجام داده ام.

که گویا پازل باند هم به جمع تنظیم کننده ها اضافه شده که علی رهبری و آرین بهاری هستن

Shahin
08-14-2014, 11:10 AM
دادا صفحه اول که زدم که!!!!!! آلبوم قبلی که کنسل شد میخواست بیاد این آلبومی که قراره بیاد دوباره کلید خورد و به سبک و کارهایی که قبلا از علی پخش شده گفته میشه فرق داره!

عوامل آلبوم:

که گویا پازل باند هم به جمع تنظیم کننده ها اضافه شده که علی رهبری و آرین بهاری هستن
پس با این وضعیت تکلیف اون آلبوم قبلی چی میشه؟؟ من از 87 منتظرم آهنگ مرده پرست بیاد!! (سال 87 تو سایت سروش کامینگ سون زده بود ) گفتن تو آلبوم میدیم الانم که آلبوم همه اش تغییر کرد!!

daniyal
08-14-2014, 01:14 PM
پس با این وضعیت تکلیف اون آلبوم قبلی چی میشه؟؟ من از 87 منتظرم آهنگ مرده پرست بیاد!! (سال 87 تو سایت سروش کامینگ سون زده بود ) گفتن تو آلبوم میدیم الانم که آلبوم همه اش تغییر کرد!!

الله اعلم شاید به صورت تک ترک خوباشو به مرور زمان پخش کنه (sm27) ولی فک نکنم این اتفاق بیافته ...........(sm54)

8813222
08-16-2014, 11:05 AM
چیزی به تولد وُسعَتِ صِدایِ ایران نمونده و احتمال سورپرایز فوق العاده وُسعَتِ صِدا هم خیلی زیاده .. ضمن اینکه پیشاپیش تولد خالق نامسلمون و خداشناس و یه دل شکوندم و ... رو تبریک میگیم باید عرض کنیم خدمت طرفداران که واسه تولد علی عبدالمالکی برنامه داریم و ایشالله اگه سورپرایز هم قطعی شد حتما طی دو شب آینده شما عزیزان و طرفداران رو از طریق همین پیچ با خبر میکنـیم
با مــا همـراه بــاشیــــــــد ...

منبع:[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

8813222
08-17-2014, 12:04 AM

daniyal
08-17-2014, 12:43 AM

خودتی؟(sm120)

8813222
08-17-2014, 07:50 AM
خودتی؟(sm120)

(sm25)

8813222
08-17-2014, 08:36 AM
26 مرداد 1363
پسری متولد شد ..
از همان دوران کودکی پدرش رو از دست داد اما مادری داشت که هم براش پدری کرد هم مادری .. و حالا همان پسر با وجود تمام سختی هایی که داشت و موانعی که روبروش بود بزرگ شد و به جایی رسید که مردم برای دیدنش در سالن میلاد صف میکشن
علی عبدالمالکی " وُسعَتِ صِدای ایــران " ..
تــــولدت مــبارک ـــ ...
این روز عزیز رو بـه همه طرفداران علی عبدالمالکی تبریک عرض میکنــیم

Happy birthday Ali Abdolmaleki words alone can not express how "
"happy we are in your birthday

8813222
08-17-2014, 07:09 PM
افتخــارات علی عبدالمالکی :
پدیده سال 86
بهتــرین خـواننده غیر مجـاز سال 87
اولین کنسرت علی عبدالمالکی باشکوه ترین کنسرت سال 90
رکورددار کنسرت قبل از آلبوم مجاز
ترک زمستون علی عبدالمالکی بهترین ترک سال 92 به نقل از سایت معتبر ترانه ما
ه کاور کردن خواننده ازبکستانی از ترک به یاد ماندنی هی تو
و افتخارات دیگری که مایه افتخار ما هستند ..
(sm127)وُسعَتِ صِدایِ ایران(sm127) .. خـاطره ساز مــا .. تــــولدت مبـــــــارک

8813222
08-18-2014, 01:20 PM
امروز مگه 27 مرداد نیست؟؟ پس این دری وریا چیه فنس میزاره(sm102)؟!!

2 ساعت پیش
داریم نزدیک میشیم بـه انفجار وُسعَتِ صِدای ایران
کاری بی نظیر که بعد از سکوتی چند ماهه هوادارانی که تشنه صـدای بغض دار وُسعَتِ صِدا شـدن رو بدجوری سورپـرایز میکنــه
تولد علی عبدالمالکی .. 26 مرداد 93

منبع ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

8813222
08-18-2014, 01:22 PM

8813222
08-19-2014, 01:15 PM
به زودی اهنگ پادشاه که با سبکی زیبا و کار متفاوت /منتظر باشید زودتر از اونی که فکرشو بکنید
behzad.A.B.M

8813222
08-20-2014, 12:02 AM

Shahin
08-20-2014, 12:06 AM
میگم ریشو سبیل بزنه بهتر میشه هااا شبیه لات های سرکوچه شده

8813222
08-22-2014, 12:33 AM
میگم ریشو سبیل بزنه بهتر میشه هااا شبیه لات های سرکوچه شدهخیلی ام بهش میاد.

amirsarab
08-22-2014, 07:19 PM
چه خبر نیستی عمو ؟ پس چی شد پادشاه ؟

daniyal
08-23-2014, 11:17 PM
خوب شد من این چند روزه نبودم خبر کذب منتشر میکردم وگرنه(sm120)

daniyal
08-25-2014, 10:13 AM
فاتح نورایی ، سروش طباطبایی ، علی عبدالمالکی ، حمید احدی و بهنام حکیم رو به چالش آب و یخ دعوت کرد

amirsarab
08-25-2014, 11:15 AM
مرتضی پاشایی ویدئو نداده ؟ اگه علی رو چلنج کنه میفهمم رفیق فابشه اگه نکنه میکنمش .

daniyal
08-25-2014, 12:34 PM
مرتضی پاشایی ویدئو نداده ؟ اگه علی رو چلنج کنه میفهمم رفیق فابشه اگه نکنه میکنمش .

فک نکنم اون مهرزاد ،میلاد ترابی رو شاید چلنج کنه

8813222
08-26-2014, 08:26 AM
همکاری علی عبدالمالکی وعلی لهراسبی:

Track Name: Hesse VagheieArrangement: Mehran KhalesiMix & Mastering: Saeed Shayan
Music: Ali Abdolmaleki
Lyric: Bita Taee

Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]):

daniyal
08-26-2014, 09:36 AM
لینک بارانو بذار هنوز نمیدونی نباید از سایتای دیگه لینک گذاشت؟(sm54)

amirsarab
08-26-2014, 10:29 AM
عجب ملودی زده زنده باد وسعت صدای ایران علی عبدالمالکی عزیز , دلنشین ترین ملودی که این ماه دیدم واقعا .

8813222
08-26-2014, 01:04 PM
عجب ملودی زده زنده باد وسعت صدای ایران علی عبدالمالکی عزیز , دلنشین ترین ملودی که این ماه دیدم واقعا .

دلنشین ترین ملودی که این ماه دیدم واقعا (sm70)

daniyal
08-26-2014, 01:46 PM
دیوونه بازی زیر اون بارون نم نم یادته...؟(sm74)
تو جای اسمم هر دفه میگفتی عشقم یادته...؟(sm74)

Shahin
08-26-2014, 02:38 PM
دمش گرم علی عبدالمالکی !!
چه ملودیی!!!علی لهراسبی باید دستشو ببوسه

8813222
08-29-2014, 12:32 AM
با سلام خدمت دوستداران علی عبدالمالکی
طی یکی دو روز آینده منتظر کلیپی دیدنی از کنسرت ایلام علی عبدالمالکی از طرف پیچ خودتون باشید
اجرای هنرمندانه ی علی عبدالمالکی در اثر " دردت بـه جونم " که با زیبایی هر چه تمام تر طرز خوندن این ترک خاطره انگیز رو تغییر میده و حضــار رو بـه وجد میـــاره ..
پ.ن : کلیپی که طی دو روز آینده از طرف پیچ ما منتشر میشــه شامل اجرای ترکهـای " جنون " بــه درک " و " دردتــ بــه جــــــــونـــــم " هــست که امیدواریم مورد توجه تمامی شما طرفداران علی عبدالمالکی قرار بگیره
Nj

daniyal
08-29-2014, 02:09 AM

بکنش(sm70)
محمد رضا شجریان، محمد رضا گلزار، بنیامین بهادری و شهرام شکوهی

8813222
08-31-2014, 10:42 AM
طرفداران عزیزی که منتظر ویدیویی بودن که تا امشب باید واستون آپ میشد متاسفانه ما حجم فایل که حدود 750 مگ بود رو پایین آوردیم اما در آپلود فایل مشکل وجود داره و هرکاری میکنیم ویدیو آپ نمیشـه ...
پ ن : حدود 16 فیلم کنسرت ایلام عبدالمالکی داریم که در اسرع وقت واستون حجمشون رو کم میکنیم و در اختیارتون قرار میدیم ...
و اما بخاطر این بدقولی یه خبری بهتون میدم هر چند مال یک سال پیشه ولی میتونه براتون جالب باشـه :
علی عبدالمالکی حدود 1 سال و اندی پیش با آقای سیروان خسروی تنظیم کننده مشهور کشور قرارداد بست و مبلغ 5 میلیون تومان هم بابت این قرارداد به ایشون داد ...
این خبر هر چند مال یک سال پیشه ولی جایی درز نکرده بود و ما هم این افتخارو داریم که این خبرو اختصاصی تقدیم اون دسته هوادارایی بکنیم که خیلی دوست دارن علی با عوامل معروف تر و قوی تری کار کنه ..

================================
یه بار نشد اینا خوش قولی کنن.

MOh@MM@d
08-31-2014, 04:01 PM
با سلام خدمت دوستداران علی عبدالمالکی
طی یکی دو روز آینده منتظر کلیپی دیدنی از کنسرت ایلام علی عبدالمالکی از طرف پیچ خودتون باشید
اجرای هنرمندانه ی علی عبدالمالکی در اثر " دردت بـه جونم " که با زیبایی هر چه تمام تر طرز خوندن این ترک خاطره انگیز رو تغییر میده و حضــار رو بـه وجد میـــاره ..
پ.ن : کلیپی که طی دو روز آینده از طرف پیچ ما منتشر میشــه شامل اجرای ترکهـای " جنون " بــه درک " و " دردتــ بــه جــــــــونـــــم " هــست که امیدواریم مورد توجه تمامی شما طرفداران علی عبدالمالکی قرار بگیره
Nj

(sm127)

8813222
08-31-2014, 08:21 PM
جا داره اینجا یادی کنیم از آلبوم " فدایی داری " وُسعَت صِدا که بخـاطر
منفعـت طلبـی و دزدی آقـای ا . آ بـه خاطره هــا پیـوست ..

فدایی داری بــاشـی یـا نـباشــی فــدایی داری ×

daniyal
08-31-2014, 09:25 PM
جا داره اینجا یادی کنیم از آلبوم " فدایی داری " وُسعَت صِدا که بخـاطر
منفعـت طلبـی و دزدی آقـای ا . آ بـه خاطره هــا پیـوست ..

فدایی داری بــاشـی یـا نـباشــی فــدایی داری ×

با نقی معمولی فیت داده فدایی داریاشو اون با لهجه شمالیش میگه(sm2)

8813222
09-01-2014, 10:56 AM
فدایی داری آلبومی با حضور ستارگان موسیقی ایران ...
این آلبوم قرار بود سال 88 منتشر بشه اما ...
اما وقتی علی عبدالمالکی در کنسرت پلی بک تبریز برای اولین بار آهنگ نفس رو اجرا کرد آقای افشین آذری که اتفاقا در اون برنامه فقط به عنوان مجری حضور داشت و علی رو به مردم معرفی کرد اون ترک رو قبل از پخش رسمی از عبدالمالکی دزدید و با یک خواننده آذری به نام " نسیم " فیت داد و کاره سه نفره ای که علی عبدالمالکی به هیچ وجه از این موضوع خبر نداشت و بدون اجازه وسعت صدا انجام شده بود از طریق سایت های موسیقی منتشر کرد ...
هر چند عبدالمالکی چند روز بعد ترک اصلی رو با صدای خودش پخش کرد اما متاسفانه وزارت ارشاد علاوه بر لغو مجوز آلبوم فدایی داری علی عبدالمالکی خوده علی رو هم مدتی ممنوع الفعالیت کرد ...
"لازم به ذکره علی هم توی همون کنسرت اعلام کرد که آلبوم فدایی داری 30 روز دیگه به صورت مجاز منتشر میشه "
و اینطور شد که آلبوم فدایی داری به خاطره ها پیوست ...
اینم واسه دوستانی که درخواست کردن

8813222
09-02-2014, 08:56 AM
منتـظر عکس هـای جدید علی عبدالمالکی از فن پــیچ باشیـــد ...
این روزهـا ما به عبدالمالکی داریم نزدیک تـر میشیــم
ادمیــن : Nj
از طرف : Zahra Abdolmaleki

MOh@MM@d
09-02-2014, 12:00 PM
فدایی داری آلبومی با حضور ستارگان موسیقی ایران ...
این آلبوم قرار بود سال 88 منتشر بشه اما ...
اما وقتی علی عبدالمالکی در کنسرت پلی بک تبریز برای اولین بار آهنگ نفس رو اجرا کرد آقای افشین آذری که اتفاقا در اون برنامه فقط به عنوان مجری حضور داشت و علی رو به مردم معرفی کرد اون ترک رو قبل از پخش رسمی از عبدالمالکی دزدید و با یک خواننده آذری به نام " نسیم " فیت داد و کاره سه نفره ای که علی عبدالمالکی به هیچ وجه از این موضوع خبر نداشت و بدون اجازه وسعت صدا انجام شده بود از طریق سایت های موسیقی منتشر کرد ...
هر چند عبدالمالکی چند روز بعد ترک اصلی رو با صدای خودش پخش کرد اما متاسفانه وزارت ارشاد علاوه بر لغو مجوز آلبوم فدایی داری علی عبدالمالکی خوده علی رو هم مدتی ممنوع الفعالیت کرد ...
"لازم به ذکره علی هم توی همون کنسرت اعلام کرد که آلبوم فدایی داری 30 روز دیگه به صورت مجاز منتشر میشه "
و اینطور شد که آلبوم فدایی داری به خاطره ها پیوست ...
اینم واسه دوستانی که درخواست کردن

درسته افشین اذری در حقش نامردی کرد اما بعدش چی؟؟4سال از اون قضیه میگذره ...ترکهاشم که مجوز میگیرن درسته البوم دادن سخته اما نه اینکه توی 4سال نشه یه البوم داد!!!
هر سری هم ازش میپرسن میگه تمومه و مراحل اخرش رو سپری میکنه....این مراحل اخر تموم نمیشن؟؟
من بعنوان هوادار چند اتیشه از موضوع خیلی از علی ناراحتم

MOh@MM@d
09-02-2014, 12:04 PM
قابل توجه دوستان , آلبوم نیز آماده پخش می باشد که در فرصت مناسب درباره آن گفتگوی مفصلی با علی عبدالمالکی خواهیم داشت که فایل آن را نیز در اختیار شما قرار می دهیم
کماکان منتظر باشید
منبع: Aliabdolmaleki.net
2ماه از درج این موضوع میگذره!!!!
(sm50)

8813222
09-02-2014, 04:39 PM
قابل توجه دوستان , آلبوم نیز آماده پخش می باشد که در فرصت مناسب درباره آن گفتگوی مفصلی با علی عبدالمالکی خواهیم داشت که فایل آن را نیز در اختیار شما قرار می دهیم
کماکان منتظر باشید
منبع: Aliabdolmaleki.net
2ماه از درج این موضوع میگذره!!!!
(sm50)

کاملا باهات موافقم. علی شده مثه چوپان دروغگو(sm89). من که تا با چشم خودم نبینم دیگه باورم نمیشه. از بس بدقولی کرده.

8813222
09-02-2014, 11:02 PM
توضیحی درباره همکاری علی و سروش :
پارسال علی عبدالمالکی نزده دی جی سروش مراجعه میکنه و از وی درخواست تنظیم 3 ترک رو میکنه ...دی جی سروش هم این ترکهارو آماده میکنه و تحویل خوده علی میده ...حتی ترکی نظیره "دیدم" هم جزوه این ترکا بوده ...
پس این کارا از همون سال آماده دسته خوده علی عبدالمالکی هستن و باید عنوان کنم که خوده علی مسئول پخش این ترکاست و هرلحظه اراده کنه میتونه اقدام به پخش این ترکا بکنه ...!
باید منتظر موند و دید آیا علی عبدالمالکی اصلن قصده استفاده از این ترکارو داره یا نه ! چون اختیاره این ترکا دستِ خوده علی هستش ...
کیا دوست دارن دوباره شاهده پخش کاری با صدای علی عبدالمالکی و تنظیمی از سروش باشن !؟

MOh@MM@d
09-03-2014, 12:38 AM
توضیحی درباره همکاری علی و سروش :
پارسال علی عبدالمالکی نزده دی جی سروش مراجعه میکنه و از وی درخواست تنظیم 3 ترک رو میکنه ...دی جی سروش هم این ترکهارو آماده میکنه و تحویل خوده علی میده ...حتی ترکی نظیره "دیدم" هم جزوه این ترکا بوده ...
پس این کارا از همون سال آماده دسته خوده علی عبدالمالکی هستن و باید عنوان کنم که خوده علی مسئول پخش این ترکاست و هرلحظه اراده کنه میتونه اقدام به پخش این ترکا بکنه ...!
باید منتظر موند و دید آیا علی عبدالمالکی اصلن قصده استفاده از این ترکارو داره یا نه ! چون اختیاره این ترکا دستِ خوده علی هستش ...
کیا دوست دارن دوباره شاهده پخش کاری با صدای علی عبدالمالکی و تنظیمی از سروش باشن !؟

(sm50)

daniyal
09-03-2014, 02:11 AM
دوستان اگه لازم میدونید چیزی به صفحه اول اضافه بشه بگید تا بذارم(sm50)

8813222
09-03-2014, 04:43 PM
علی عبدالمالکی در نیشابور ...دوستان نیشابوری بشتابین ...اگه از دوستانتون هم از بروبچ نیشابوری داشتین حتما بش اطلاع بدین ...

234

8813222
09-07-2014, 08:25 AM
بیانیه جدید فنس:

سلام خدمت دوستان و طرفداران عزیز ...
اول از هر چیز یه تشکر ویژه از داداش گُلم سجاد 94 داشته باشم که اون حرکت دیدنی رو انجام داد و دست از حمایت کشید ...
من خودم به شخصه فقط منتظر یه جرقه بودم که این حرکتو شروع کنم که خداروشکر از طرف سجاد عزیز و بروبچ فنس انجام شد ...
ما هم ادامه دهنده این زنجیره هستیم و فعلا از حمایت دست میکشیم و هیچ پستی هم قرار نمیدیم تا بلکه آقای عـبدالمالکی که از صمیم قلب دوسش داریم به خودش بیاد ..
این حرکت یک حرکت نمادین هست که از پیچ های دیگه هم انتطار داریم حرکت ما و فنس کلوب رو ادامه بدن و فعلا به هیچ وجه هیچ حمایتی انجام ندن تا به آقای علی عبدالمالکی بفهمونیم که چقدر از دستش ناراحتیم و ما چه انتظاراتی داریم ازش و ایشون داره چیکار میکنه ... بلکه ما از این بیراهه بکشیمش بیرون ... ×
تا وقتی که علی به خودش نیاد این پیچ آپ نمیشــــه !
و اگه پیچای دیگه این کارو نکنن طرفدار نیستن !
پ.ن: تکلیف کافه عبدالمالکی هم که با خودش مشخصــه
راستــــی :
این پست فقط به این خاطر بود :
آلبومی که تکمیل بود بازم عوض شد و حالا حالاها منتظرش نباشیــــــــــد

amirsarab
09-07-2014, 11:53 AM
بیانیه جدید فنس:

اول از هر چیز یه تشکر ویژه از داداش گُلم سجاد 94 داشته باشم که اون حرکت دیدنی رو انجام داد و دست از حمایت کشید ...
من خودم به شخصه فقط منتظر یه جرقه بودم که این حرکتو شروع کنم که خداروشکر از طرف سجاد عزیز و بروبچ فنس انجام شد ...
ما هم ادامه دهنده این زنجیره هستیم و فعلا از حمایت دست میکشیم و هیچ پستی هم قرار نمیدیم تا بلکه آقای عـبدالمالکی که از صمیم قلب دوسش داریم به خودش بیاد ..
این حرکت یک حرکت نمادین هست که از پیچ های دیگه هم انتطار داریم حرکت ما و فنس کلوب رو ادامه بدن و فعلا به هیچ وجه هیچ حمایتی انجام ندن تا به آقای علی عبدالمالکی بفهمونیم که چقدر از دستش ناراحتیم و ما چه انتظاراتی داریم ازش و ایشون داره چیکار میکنه ... بلکه ما از این بیراهه بکشیمش بیرون ... ×
راستــــی :

بهترین کار میتونه باشه , شورشو در آورده دیگه تضمین داده بود بعد ماه رمضون آلبوم میاد گایید ما رو دیوث 7 ساله منتظر آلبومشیم کاش کافه و دیگر پیج ها هم اینطوری کنن البته کافه پاتوق در و دافه زیاد نمیشه ازشون انتظار داشت (sm25)

MOh@MM@d
09-07-2014, 01:51 PM
بیانیه جدید فنس:

راستــــی :

اگه غیر از این بود باید تعجب میکردیم

8813222
09-07-2014, 07:36 PM
دوستان عزیزم والا من این پست که درمورده دست از حمایت کشیدن و پست اعتراضی به آقای عبدالمالکی بود رو 4-5 روز پیش میخواستم بزنم و حتی متنش هم آماده کردم ولی حتی حس و حاله همونم که پستو بزنم نداشتم !دیگه ایشون جای طرفداری باقی نذاشته و تا تونسته هواداراشو مسخره کرده ولی من چجوری میتونم بیام جلوی شما سرم بالا باشه و از وعیده وعیدها و قولای الکی صبت کنم !؟ نه به مولا قسم ما دیگه سرمون جلوی شما پایینه ... عوضه اینکه عبدالمالکی خجالت بکشه ما عوضه اون شرمنده و شرمساریم و حرفه دیگه ای برای گفتن به شما رو نداریم ! دیگه صبرو تحملم حدی داره ولی دیگه مسخره کردن هوادارا هم حدی داره ! چی بگم از کجا بگم که حرفا زیاده ولی کو گوش شنوا ...!؟روزایی بود که ایشون دیگه تو اوج بی خبری بود اما ما هرچند کم خواستیم شمام تو جریانات کاری ایشون بذاریم چون دلمون واسه هوادارا میسوخت و از اینکه هوادارا این همه بی ارزش قلمداد بشن ما ناراحت بودیم !
ولی تا کی آخه خوده خواننده ساکت باشه و ما عوضش حرف بزنیم !؟
والا بلا صبرم حدی داره ... آخه من الان چی میتونم بگم تا خشم شما هوادارا کم بشه !؟ آخه چه حرفی میتونم برای گفتن داشته باشم وقتی همه حرفا خودش واضح و مبرن هست و همه دارن همه چیزو میبینن ...!
تو این 7-8 سال جز اینکه علی عبدالمالکی به هوادارا گفته : روزایی خوب نزدیک است ... چی دستِ هوادارا گذاشته !؟
والا باز جای شکرش باقی بود سالیان قبلی که هیچ خبری از آلبوم نبود چنتا تک ترک دست هوادارا میذاشت و ساکتشون میکرد ولی حالا چی !؟ 7 ماه از سال گذشته جز یه ترک که اونم جدید نبود و تو کنسرت خونده شده بود ، هیچی دیگه برای هوادارا نذاشته ... جز چند وقت یبار که ایشون بیان و فیس رو آپ کنن و یک عکس با تیپ و مدل موی جدید بذارن و زیرشم بنویسن من عاشقتونم شدید ...!
والا بلا دیگه این حرفا خریدار نداره اگه مَردی تو عمل ثابت کن از حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه !
هواداری عزیز که تو این 7 سال مرام و معرفتشونو نشون دادن حالا نوبت آقای عبدالمالکیه ...
پس مام دیگه کاری نمیکنیم و دست روی دست میذاریم و منتظره یک اقدام عملی از آقای عبدالمالکی میشیم ...
شاید که ایشون به خودشون بیان و گوشه چشمی هم هوادارارو ببینن ...
خدمتتون عارضم آلبوم هرروز دچاره تغییرو دگرگونی میشه و امیدی زیاد به اومدن آلبوم به این زودیا نمیشه داشت ...!
یه موارده ناراحت کننده ای هم درباره عوامل آلبوم بوجود اومده که یک ماهه میخوایم شمام درجریان بذاریم ولی روی گفتنشو نداشتیم !
خب من دیگه نمیدونم آقای عبدالمالکی چیکار میخواد بکنه باید صبر کرد و دید ... من که دیگه عقلم بجایی قد نمیده !
بازم شرمنده ی همه هوادارا هستیم و ما بجای ایشون از شما عذر میخوایم .
از قدیم گفتن حرف زیاده ولی حوصله کم ...
از اینکه تو این مدت مارو تحمل کردین و از پیج خودتون علی عبدالمالکی فن پیج حمایت کردین ممنون و سپاس گذارم .
به امیده اینکه دوباره یه خبری از زبون خوده آقای عبدالمالکی شنیده بشه و یا یه اقدام عملی از ایشون انجام بشه و مام دوباره پیشتون باز گردیم ...
پس تا اون موقع یا علی ...

amirsarab
09-07-2014, 07:43 PM
دوستان عزیزم والا من این پست که درمورده دست از حمایت کشیدن و پست اعتراضی به آقای عبدالمالکی بود رو 4-5 روز پیش میخواستم بزنم و حتی متنش هم آماده کردم ولی حتی حس و حاله همونم که پستو بزنم نداشتم !دیگه ایشون جای طرفداری باقی نذاشته و تا تونسته هواداراشو مسخره کرده ولی من چجوری میتونم بیام جلوی شما سرم بالا باشه و از وعیده وعیدها و قولای الکی صبت کنم !؟ نه به مولا قسم ما دیگه سرمون جلوی شما پایینه ... عوضه اینکه عبدالمالکی خجالت بکشه ما عوضه اون شرمنده و شرمساریم و حرفه دیگه ای برای گفتن به شما رو نداریم ! دیگه صبرو تحملم حدی داره ولی دیگه مسخره کردن هوادارا هم حدی داره ! چی بگم از کجا بگم که حرفا زیاده ولی کو گوش شنوا ...!؟روزایی بود که ایشون دیگه تو اوج بی خبری بود اما ما هرچند کم خواستیم شمام تو جریانات کاری ایشون بذاریم چون دلمون واسه هوادارا میسوخت و از اینکه هوادارا این همه بی ارزش قلمداد بشن ما ناراحت بودیم !
والا بلا صبرم حدی داره ... آخه من الان چی میتونم بگم تا خشم شما هوادارا کم بشه !؟ آخه چه حرفی میتونم برای گفتن داشته باشم وقتی همه حرفا خودش واضح و مبرن هست و همه دارن همه چیزو میبینن ...!
تو این 7-8 سال جز اینکه علی عبدالمالکی به هوادارا گفته : روزایی خوب نزدیک است ... چی دستِ هوادارا گذاشته !؟
والا باز جای شکرش باقی بود سالیان قبلی که هیچ خبری از آلبوم نبود چنتا تک ترک دست هوادارا میذاشت و ساکتشون میکرد ولی حالا چی !؟ 7 ماه از سال گذشته جز یه ترک که اونم جدید نبود و تو کنسرت خونده شده بود ، هیچی دیگه برای هوادارا نذاشته ... جز چند وقت یبار که ایشون بیان و فیس رو آپ کنن و یک عکس با تیپ و مدل موی جدید بذارن و زیرشم بنویسن من عاشقتونم شدید ...!
والا بلا دیگه این حرفا خریدار نداره اگه مَردی تو عمل ثابت کن از حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه !
هواداری عزیز که تو این 7 سال مرام و معرفتشونو نشون دادن حالا نوبت آقای عبدالمالکیه ...
پس مام دیگه کاری نمیکنیم و دست روی دست میذاریم و منتظره یک اقدام عملی از آقای عبدالمالکی میشیم ...
خدمتتون عارضم آلبوم هرروز دچاره تغییرو دگرگونی میشه و امیدی زیاد به اومدن آلبوم به این زودیا نمیشه داشت ...!
یه موارده ناراحت کننده ای هم درباره عوامل آلبوم بوجود اومده که یک ماهه میخوایم شمام درجریان بذاریم ولی روی گفتنشو نداشتیم !
خب من دیگه نمیدونم آقای عبدالمالکی چیکار میخواد بکنه باید صبر کرد و دید ... من که دیگه عقلم بجایی قد نمیده !
از اینکه تو این مدت مارو تحمل کردین و از پیج خودتون علی عبدالمالکی فن پیج حمایت کردین ممنون و سپاس گذارم .
به امیده اینکه دوباره یه خبری از زبون خوده آقای عبدالمالکی شنیده بشه و یا یه اقدام عملی از ایشون انجام بشه و مام دوباره پیشتون باز گردیم ...

زنده باد عوامل فنس واقعا حز کردم با خوندن این متن زنده باد فنسی های با شعور و لعنت خدا بر اون کافه ی جن.... خونه که شده پاتوق یک عده علاف واقعا درود بر شرف هر چی مرده درود بر شرف هر چی فنسی درود بر شرف کمپین اعتراضی عشق میکنم فنس اینطوری بیانیه میده یعنی واقعا مو به تنم سیخ میشه همه به این نتیجه رسیدیم که اگه یکی تا هفت جد آبادشو هم بگائه باز عبدل دایورت میکنه دیگه من تموم کردم با این بشر .

8813222
09-07-2014, 07:45 PM
244

daniyal
09-07-2014, 08:17 PM
سعیدم به خاطر همین نمیاد دیگه(sm25)میگه وللش باو علی کیه(sm67)

8813222
09-08-2014, 08:06 AM
کــافـه عـبدالمالکــی :V
عامل بدبختی عبدالمالکی همین آدمای کافه هستن !
یارو اصلا طرفدار عبدالمالکی نیست شده مدیر کافــه
شما وقتی داشتی آهنگای پویا بیاتی رو پلی میکردی و باهاشون میرفتی تو رویاهات ما داشتیم واسه عبدالمالکی و برداشتن کارای دزدیش از گانجا و سایتای دیگه فحش میخوردیم
یعنی اینقدر شعور این گروه نمیرسه که ما داریم به صورت نمادین این کارو میکنیم و هدفمون اینه علی بفهمه که ما از دستش دلخوریم و فقط میخوایم علی رو تو جایگاهی ببینیم که لیاقتشو داره حالا تو بازم عاشقشی و دردش تو سرت !؟ عـاخه من چی به این گروه بگم ... :|||
ارزش پست گذاشتن نداشتید ولی واقعا حیف بود شما رو تو فاز خودتون ول کنــیم :))
Nj Feels angry

amirsarab
09-08-2014, 09:21 PM
کــافـه عـبدالمالکــی :V
عامل بدبختی عبدالمالکی همین آدمای کافه هستن !
یارو اصلا طرفدار عبدالمالکی نیست شده مدیر کافــه
شما وقتی داشتی آهنگای پویا بیاتی رو پلی میکردی و باهاشون میرفتی تو رویاهات ما داشتیم واسه عبدالمالکی و برداشتن کارای دزدیش از گانجا و سایتای دیگه فحش میخوردیم
یعنی اینقدر شعور این گروه نمیرسه که ما داریم به صورت نمادین این کارو میکنیم و هدفمون اینه علی بفهمه که ما از دستش دلخوریم و فقط میخوایم علی رو تو جایگاهی ببینیم که لیاقتشو داره حالا تو بازم عاشقشی و دردش تو سرت !؟ عـاخه من چی به این گروه بگم ... :|||
ارزش پست گذاشتن نداشتید ولی واقعا حیف بود شما رو تو فاز خودتون ول کنــیم :))
Nj Feels angry

لعنت بر کافه که موجب بسته شدن وسعتیها هم شد (sm25)

MOh@MM@d
09-08-2014, 11:27 PM

ما گناهمون چیه طرفدارشیم؟؟؟

8813222
09-08-2014, 11:39 PM
ما گناهمون چیه طرفدارشیم؟؟؟
دقیقا گناهمون همینه که طرفدارشیم و به هیچ وجه هم نمیتونیم ازش دل بکنیم و اونم عین خیالش نیست. به خدا بهترین طرفدارا رو علی داره؛ اما حیف که " حالیش نیست" .

8813222
09-10-2014, 05:44 PM
صحبتای یکی از هواداران علی عبدالمالکی میتونه واسه خیلی از هواداران عزیز جالب توجه باشـــــــــــه
لطفــا صحبتـاشو کامل بخونــید ...
تمام حرفاش مو به مو تایید شدست و واقعیت محضـه و اگرم فکر میکنید واقعیت نداره برید از خود علی عبدالمالکی بپرسیــد
Nj
بــدون سـانســور :
"
کافه عبدالمالکی فقط باید گفت دستمال عبدالمالکی.....آخه یه مشت اوسگول جمع شدین اونجا که همتون مشکل روانی ومعشیتی مریضی پیسی و هزارتا کوفتو زهرمار دارین...من گفته بودم اگه متن قبلی رو بنویسم یه سریا شرو میکنن به این اراجیف گفتن خودشیرینی کردن اما بازم نوشتم...تا اون روز تیریپ ازدواج داشتی با علی حالا شد داداشت ؟؟؟تو که انقده نشستی پشت پویا بیاتی ضر ضر کردی که مثل علی حاشیه درست کردی واسه پویا که خودش بهت زنگ زده هرچی از دهنش دراومده بهت گفته و تو رو از اددمینی برداشته توام از اون روز دیگه بیاتی گوش ندادی...پویا زرنگ بود با کثافت بازیای تو وارد منجلاب نشد اما علی سادستت شایدم اصلا براش اهمیتی نداره حرفات که جواب کاراتو نمیده.تو هرزوز دخترای کافه رو تحریک میکنی راجب علی و زندگی شخصیش چرتو پرت میگی به همه روباز بگم پشت سر علی حر فهای ناموسی میرنی راجب علی ...علی با فلان آدم خراب و از این حرفها آخه گوساله اومل بیمارروانی همچین المیزا الیمیرا میکنی علی هنوزم به وجود المیرا اسدی شک داره....خودتو کافه تو گنده نکن مردم رو گول نزن علی اصلا از وجود شما روحشم خبر نداشت داستان ازاین قرار که مهشید صوفی دوست سابق یکی از دوستان علیه که طی اصرار فراوان به خاطر رابطه ای که دوست پسر سابقش باعلی داشت از علی میخواد که با فردی بنام المیرا اسدی که هوادر علی وسخت بیمار صجبت کنه چند روز بعد این تماس صورت میگیره وخیلی کوتاه به پایان میرسه .......پس تا اینجا فهمیدیم که بخاطر واسطه و خواهش او علی عبدالمالکی با یکی از هواداراش چند دقیقه صحبت میکنه واز روی ترحم بخاطر بیماریش....علی عبدالمالکی سر تمرین بود برای کنسرت ایلام که بهش خبر میدن این خانم فوت کرده اول اصلا خانم رو به یاد نمیاره که فلانی کی هست بعد توضیح یادش میاد همون سفارش شده ای از طرف صوفی بوده....مهشید دوباره اصرار میکنه و آدرس کافه رو میده تا علی توش پست بزار علی بازم تو رودروایسی قرار میگیره واحساساتی میشه و بخاطر اون مرحوم پست میزاره....بعد گذاشن پست علی عبدالمالکی دوچار حاشیه و درد سر میشه چون پیچ های حمایت کننده دیگه که چند سال زحمتشو کشیدن بهشون برمیخوه که چرا واسه اونا این کارو نکرده اما بیخبر از این بودت که همش تحت اصرار مهشید صوفی که دوست دوختر یکی از زندیکان علی بوده صورت گرفته این چیزهام خیلی طبیعی همه ما تو همچین موقعیتهایی قرار گرفتیم که دوستمون ازماچیزی بخواد وما مجبور بشیم انجام بدیم پس پست علی بخاطر کافه نبود بخاطر خواهش مهشید بوده..چند وقت بعد شیوا یه آدم فرصت طلب که شکست عشقی هم خورده و دوستشم از دست داده شروع میکنه به حاشیه ساختن واسه علی پشت سرش حرف زدن و زیرآبی رفتن خودشو میچسبونه به علی دخترای اون موقع کافه شاهدن اما سکوت کردن پاش بی افته......خولاصه حتی تو پستاش همش مخاطب خاص مخاطب خاص میکنه.....علی هم که اینارو میبینه بهش پیغام میده بگید اینا رو ننویسه واسه من حاسیه نسازه الان همه فکرمیکنن این بامن رابطه ای داره....علی وارد حاشیه میشه به وسیله کافه همه هواداراش که واقعی بودن وچندین سال براش زحمت کشیدن ازش شاکی میشن حتی از گانجا هم میرن....علی یواش یواش شک میکنه به وجود المیرا اسدی به نزدیکاش میگه اصلا شاید المیرایی وجود نداشته من فقط وسیله دیده شدن کافه قرار گفتم که تا امروز چیزی معلوم نیست ......علی بهترین هوادارهای خودشو از دست میده تا اینجا بماند "

amirsarab
09-10-2014, 07:50 PM
صحبتای یکی از هواداران علی عبدالمالکی میتونه واسه خیلی از هواداران عزیز جالب توجه باشـــــــــــه
لطفــا صحبتـاشو کامل بخونــید ...
تمام حرفاش مو به مو تایید شدست و واقعیت محضـه و اگرم فکر میکنید واقعیت نداره برید از خود علی عبدالمالکی بپرسیــد
Nj
بــدون سـانســور :
"
کافه عبدالمالکی فقط باید گفت دستمال عبدالمالکی.....آخه یه مشت اوسگول جمع شدین اونجا که همتون مشکل روانی ومعشیتی مریضی پیسی و هزارتا کوفتو زهرمار دارین...من گفته بودم اگه متن قبلی رو بنویسم یه سریا شرو میکنن به این اراجیف گفتن خودشیرینی کردن اما بازم نوشتم...تا اون روز تیریپ ازدواج داشتی با علی حالا شد داداشت ؟؟؟تو که انقده نشستی پشت پویا بیاتی ضر ضر کردی که مثل علی حاشیه درست کردی واسه پویا که خودش بهت زنگ زده هرچی از دهنش دراومده بهت گفته و تو رو از اددمینی برداشته توام از اون روز دیگه بیاتی گوش ندادی...پویا زرنگ بود با کثافت بازیای تو وارد منجلاب نشد اما علی سادستت شایدم اصلا براش اهمیتی نداره حرفات که جواب کاراتو نمیده.تو هرزوز دخترای کافه رو تحریک میکنی راجب علی و زندگی شخصیش چرتو پرت میگی به همه روباز بگم پشت سر علی حر فهای ناموسی میرنی راجب علی ...علی با فلان آدم خراب و از این حرفها آخه گوساله اومل بیمارروانی همچین المیزا الیمیرا میکنی علی هنوزم به وجود المیرا اسدی شک داره....خودتو کافه تو گنده نکن مردم رو گول نزن علی اصلا از وجود شما روحشم خبر نداشت داستان ازاین قرار که مهشید صوفی دوست سابق یکی از دوستان علیه که طی اصرار فراوان به خاطر رابطه ای که دوست پسر سابقش باعلی داشت از علی میخواد که با فردی بنام المیرا اسدی که هوادر علی وسخت بیمار صجبت کنه چند روز بعد این تماس صورت میگیره وخیلی کوتاه به پایان میرسه .......پس تا اینجا فهمیدیم که بخاطر واسطه و خواهش او علی عبدالمالکی با یکی از هواداراش چند دقیقه صحبت میکنه واز روی ترحم بخاطر بیماریش....علی عبدالمالکی سر تمرین بود برای کنسرت ایلام که بهش خبر میدن این خانم فوت کرده اول اصلا خانم رو به یاد نمیاره که فلانی کی هست بعد توضیح یادش میاد همون سفارش شده ای از طرف صوفی بوده....مهشید دوباره اصرار میکنه و آدرس کافه رو میده تا علی توش پست بزار علی بازم تو رودروایسی قرار میگیره واحساساتی میشه و بخاطر اون مرحوم پست میزاره....بعد گذاشن پست علی عبدالمالکی دوچار حاشیه و درد سر میشه چون پیچ های حمایت کننده دیگه که چند سال زحمتشو کشیدن بهشون برمیخوه که چرا واسه اونا این کارو نکرده اما بیخبر از این بودت که همش تحت اصرار مهشید صوفی که دوست دوختر یکی از زندیکان علی بوده صورت گرفته این چیزهام خیلی طبیعی همه ما تو همچین موقعیتهایی قرار گرفتیم که دوستمون ازماچیزی بخواد وما مجبور بشیم انجام بدیم پس پست علی بخاطر کافه نبود بخاطر خواهش مهشید بوده..چند وقت بعد شیوا یه آدم فرصت طلب که شکست عشقی هم خورده و دوستشم از دست داده شروع میکنه به حاشیه ساختن واسه علی پشت سرش حرف زدن و زیرآبی رفتن خودشو میچسبونه به علی دخترای اون موقع کافه شاهدن اما سکوت کردن پاش بی افته......خولاصه حتی تو پستاش همش مخاطب خاص مخاطب خاص میکنه.....علی هم که اینارو میبینه بهش پیغام میده بگید اینا رو ننویسه واسه من حاسیه نسازه الان همه فکرمیکنن این بامن رابطه ای داره....علی وارد حاشیه میشه به وسیله کافه همه هواداراش که واقعی بودن وچندین سال براش زحمت کشیدن ازش شاکی میشن حتی از گانجا هم میرن....علی یواش یواش شک میکنه به وجود المیرا اسدی به نزدیکاش میگه اصلا شاید المیرایی وجود نداشته من فقط وسیله دیده شدن کافه قرار گفتم که تا امروز چیزی معلوم نیست ......علی بهترین هوادارهای خودشو از دست میده تا اینجا بماند "

و لعنتنا علی الکافه و الشیوا الجنده و البقیه و الاون الدیوث علیرضا کریم نوری . (sm25)

MOh@MM@d
09-12-2014, 04:24 PM
و لعنتنا علی الکافه و الشیوا الجنده و البقیه و الاون الدیوث علیرضا کریم نوری . (sm25)
(sm70)

8813222
09-20-2014, 12:20 PM
آخرین خبرها از آلبوم عبدالمالکی ...
آلبوم تا آذر میاد
ولی خود علی عبدالمالکی بر این تصمیمه که هوادارا تحمل کنند و آلبوم شب عید بیاد
-------------
این خبرا واقعا درمورد علی کلیشه ای شده و احتمالا روز قیامت آلبوم رو بشنویم ولی با این وجود این آخرین خبر در مورد آلبوم بود که در اختیارتون گذاشتیم
البته یه سری جزییات هست که بازم در پستای بعدی بهتون اعلام میکنیم

-------------------------------------------------------------------------

ما عیدی نخوایم باید کیو ببینیم؟؟؟!!!(sm59)

Antiiiiik
09-20-2014, 12:22 PM
مگه خدافظی نکرد؟؟؟؟:|

8813222
09-20-2014, 12:23 PM

نه. یه مدتی جو گیر شده بود. دوباره برگشت.

C‌havoshi
09-20-2014, 12:25 PM

با علی کریمی کل انداخته(sm59)

8813222
09-20-2014, 12:25 PM

علی عبدالمالکی و جواد کاظمیان و ...
کــاملا اختصـــاصــــــــی عــلی عـبدالمالکی فــن پیــچ
exclusive ...

Antiiiiik
09-20-2014, 12:26 PM
بااین کارا خودشو سبک میکنه . . . :|(sm25)

8813222
09-20-2014, 12:28 PM
بااین کارا خودشو سبک میکنه . . . :|(sm25)

داستانش مفصله. یکمی از اینو اون نارو خورده بود(بعضی از به اصطلاح دوستانش).

Antiiiiik
09-20-2014, 12:29 PM
ازدوست دختراش نخوره دوستاش عیب نداره (sm51)

Shahin
09-20-2014, 12:32 PM
دیگه مسخرش رو در آورده !اه..

8813222
09-20-2014, 12:33 PM
ازدوست دختراش نخوره دوستاش عیب نداره (sm51)
(sm102)(sm39)

amirsarab
09-20-2014, 01:27 PM
آلبوم آذر میاد ؟ آذر مگه محرم صفر نیست ؟

daniyal
09-20-2014, 06:18 PM
(sm3)

8813222
09-20-2014, 10:33 PM

واسه دلخوشی.(sm59)

8813222
09-23-2014, 11:49 PM
منتشر شدن دو ترک تا قبل محرم ...
ترانه سرای هر دو قطعه علیرضا مرتضی قلی ..
تنـظیم : عـــلی عــبدالمالکی
ترک اول طی دو هفته آینده در سایت ها قرار میگیره ..
کـــــــــاملا اختصــاصی

amirsarab
09-24-2014, 03:12 PM
منتشر شدن دو ترک تا قبل محرم ...
ترانه سرای هر دو قطعه علیرضا مرتضی قلی ..
تنـظیم : عـــلی عــبدالمالکی
ترک اول طی دو هفته آینده در سایت ها قرار میگیره ..
کـــــــــاملا اختصــاصی

خب در بهترین حالت باید تاریخهای داده شده رو 5 6 ماه بکشیم جلو یعنی تقریبا عید آهنگو میشنویم .

8813222
09-24-2014, 04:29 PM
خبرایی راجع به آلبوم عـلی عبدالمالکی ...
این پست رو لایک بارون کنید و شیر کنید تا بقیه هم ببینن !
امشــــب ... !
Nj

amirsarab
09-24-2014, 07:31 PM
از فنس بعیده این امیدواری ها من که کاملا مطمئنم سال بعد آلبوم دست منه .

8813222
09-24-2014, 08:23 PM
از فنس بعیده این امیدواری ها من که کاملا مطمئنم سال بعد آلبوم دست منه .

احتمالش زیاده که آلبوم عید بیاد.

amirsarab
09-24-2014, 09:23 PM
احتمالش زیاده که آلبوم عید بیاد.

سال 90 بهم گفتن آلبوم بهار 91 صددرصده 91 رسید گفتن بهار 92 صددرصده 92 رسید گفتن بهار 93 صددرصده بهار 93 رسید گفتن بهار 94 صددرصده این زنجیره همینجوری ادامه خواهد داشت تا زمانی که فسیل ما توسط نسلهای آینده مورد آزمایش قرار بگیره .

8813222
09-25-2014, 12:37 AM
سال 90 بهم گفتن آلبوم بهار 91 صددرصده 91 رسید گفتن بهار 92 صددرصده 92 رسید گفتن بهار 93 صددرصده بهار 93 رسید گفتن بهار 94 صددرصده این زنجیره همینجوری ادامه خواهد داشت تا زمانی که فسیل ما توسط نسلهای آینده مورد آزمایش قرار بگیره .

اصلا یکی از نشانه های ظهور و آخر الزمان همینه دیگه. (sm70)(sm77)

8813222
09-25-2014, 12:45 AM
و اما طبق قولی که داده بودیم ...
آلبوم جدید علی عبدالمالکی به طور حتمی شب عید پخش خواهد شد !
علی عبدالمالکی هم واقعا وسواس داره واسه آلبوم اول و یه چیزی تو ذهنش هست که هیچکس نمیتونه اون کارو انجام بده و حتی وکال خامشو به خیل عظیمی از تنظیم کننده ها داده اما هیچکدوم نتونستن اون چیزی که علی میخواد رو انجام بدن ! علی بدنبال تنظیم کننده ای میگرده که کار دی جی سروش رو واسش انجام بده اما اصلا طرف خوده دی جی سروش نمیره و مطمئن باشید ایشون تو آلبوم جدید عبدالمالکی حضور نخواهند داشت ! و حتی اگه آلبوم جدید علی با این مشخصات اومد بیرون تعجب نکنید ! : ترانـه و آهنگ و تنظیم : عــلی عـــبدالمالکی !
اما در مورد تک ترک ها هم فردا شب خبر ویژه ای رو تقدیم حضورتون میکنیم
کاملا اختصــــــــــــــاصـــی ...
Nj

MOh@MM@d
09-25-2014, 03:58 AM
و اما طبق قولی که داده بودیم ...
آلبوم جدید علی عبدالمالکی به طور حتمی شب عید پخش خواهد شد !
علی عبدالمالکی هم واقعا وسواس داره واسه آلبوم اول و یه چیزی تو ذهنش هست که هیچکس نمیتونه اون کارو انجام بده و حتی وکال خامشو به خیل عظیمی از تنظیم کننده ها داده اما هیچکدوم نتونستن اون چیزی که علی میخواد رو انجام بدن ! علی بدنبال تنظیم کننده ای میگرده که کار دی جی سروش رو واسش انجام بده اما اصلا طرف خوده دی جی سروش نمیره و مطمئن باشید ایشون تو آلبوم جدید عبدالمالکی حضور نخواهند داشت ! و حتی اگه آلبوم جدید علی با این مشخصات اومد بیرون تعجب نکنید ! : ترانـه و آهنگ و تنظیم : عــلی عـــبدالمالکی !
اما در مورد تک ترک ها هم فردا شب خبر ویژه ای رو تقدیم حضورتون میکنیم
کاملا اختصــــــــــــــاصـــی ...
Nj

میخام نیاد (sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102) شوروش رو دراورد

amirsarab
09-25-2014, 02:17 PM
با سروش کار کنه که چی بشه ؟ سروش جز تنظیمای کاور و دو تا لووپ و پد و فضاسازی چی بلده ؟ به نظرم باید تنظیما رو بده یگانه و پاشایی که مایه زیاد میخواد نداره بده .

8813222
10-01-2014, 12:44 AM

سلام مهربونا... دلتنگتون بودم ...فقط به عشق خودتون کار جدید تا چند روز آینده تقدیمتون میشه ....از میثم حاجی عباسی عزیز سپاسگزارم بابت عکس....
عاشقتونم شدید..

amirsarab
10-01-2014, 12:49 AM
ببینیم و بشنویم ولی من که اصلا دلم روشن نی .

daniyal
10-01-2014, 12:51 AM

منم(sm59)

8813222
10-01-2014, 12:53 AM

منم همینطور. ولی نمیدونم چرا این چیزا هیچ موقع از طریق سایت رسمی اطلاع رسانی نمیشه؟؟

amirsarab
10-01-2014, 12:55 AM
منم همینطور. ولی نمیدونم چرا این چیزا هیچ موقع از طریق سایت رسمی اطلاع رسانی نمیشه؟؟

چون برای هوادارا احترام قائل نیست از طرفی مدیر سایتش هم یه آدم چپ اندر قیچی مفت خوره که ریده به سایت نظارت هیچی نداره .

8813222
10-01-2014, 12:58 AM
چون برای هوادارا احترام قائل نیست از طرفی مدیر سایتش هم یه آدم چپ اندر قیچی مفت خوره که ریده به سایت نظارت هیچی نداره .

دارابیو میگی؟؟ پس کی نظراتو تایید میکنه عایا؟؟؟

MOh@MM@d
10-01-2014, 11:37 AM
نمن همینطور...حخصوصا وقتی میگه به عشق خودتون میتونه خراب کرده باشه

اینستاگرام هم نداره بدبختی

MOh@MM@d
10-01-2014, 11:40 AM
نه عزیزم کی گفته اذر محرمه؟؟؟؟ اذز سال 1400 محرم نمیشه!!! میگم نکنه فک کردی اذر امسال رو میگه؟!(sm2)

8813222
10-01-2014, 11:49 AM
نه عزیزم کی گفته اذر محرمه؟؟؟؟ اذز سال 1400 محرم نمیشه!!! میگم نکنه فک کردی اذر امسال رو میگه؟!(sm2)

(sm59)

amirsarab
10-01-2014, 01:44 PM
دارابیو میگی؟؟ پس کی نظراتو تایید میکنه عایا؟؟؟

تازه 1 ماهه اینجوری کرده قبلا هر کی از دهنش در میومد تو سایت مینوشت بعد تا 1 سال این نظر میموند و برداشته نمیشد تازه الان توی انجمنش هم هر حرفی بزنی پاک نمیشه تا مگر چند سال که راهش بخوره به انجمن بیاد یه نگاه بندازه . باور نمیکنی امتحان کن . در ضمن اخبار هم نمیزنه فقط آهنگای جدید علی رو میزنه با کنسرتا میخوام چیکار ؟ اخبار لحظه به لحظه آلبوم بده فرومش هم که داغونه .

8813222
10-01-2014, 08:38 PM
تازه 1 ماهه اینجوری کرده قبلا هر کی از دهنش در میومد تو سایت مینوشت بعد تا 1 سال این نظر میموند و برداشته نمیشد تازه الان توی انجمنش هم هر حرفی بزنی پاک نمیشه تا مگر چند سال که راهش بخوره به انجمن بیاد یه نگاه بندازه . باور نمیکنی امتحان کن . در ضمن اخبار هم نمیزنه فقط آهنگای جدید علی رو میزنه با کنسرتا میخوام چیکار ؟ اخبار لحظه به لحظه آلبوم بده فرومش هم که داغونه .

خاک تو سرش با مدیر شدنش. مرتیکه آبدارچی

Shahin
10-01-2014, 09:37 PM
خاک تو سرش با مدیر شدنش. مرتیکه آبدارچی
مدیر سایتش یکی از نویسنده های گ...ان..جا نیست آیا؟؟؟

8813222
10-02-2014, 11:15 AM
مدیر سایتش یکی از نویسنده های گ...ان..جا نیست آیا؟؟؟

نمیدونم. همچین بعیدم نیست.

8813222
10-02-2014, 04:04 PM
شمــــــــــــارش معـــــــــــکوس تــــا انفــــــــــــجـــــــــ ـــار ...
شـوکه خـــواهیـد شــُد Nj

8813222
10-04-2014, 09:12 PM
امشب ساعت ۸پاییزعیدتونم مبارک

8813222
10-04-2014, 09:15 PM
آهنگ جديد علی عبدالمالکی به نام پاييز ...ترانه سرا : علیرضا مرتضی قلی – آهنگ و تنظیم : علی عبدالمالکی
ویولن : احسان نی زن – گیتار : فرشید ادهمی – میکس و مسترینگ : پازل بند

MP3 320Ali Abdolmaleki - Paeiz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MP3 128Ali Abdolmaleki - Paeiz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3)

برچسب ها:
Ali Abdolmaleki ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])Ali Abdolmaleki - Paeiz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

8813222
10-04-2014, 10:38 PM
پاییز یعنی جای تو خالی....

8813222
10-04-2014, 10:43 PM
یکی از اصلی ترین مشکلات اصلی استاد قلی اینه که تکرار واژه ها تو کاراش زیاد دیده میشه.

وقتی که بارون از سره چترم سر ریز میشه عاشقت میشم
تو نیستی و من بعده تو هر سال پاییز میشه عاشقت میشم
وقتی خیابون خیسه توو بارون با هر بهونه عاشقت میشم
تویه دیونه نیستی ببینی منه دیونه عاشقت میشم

(sm1)(sm1)(sm1)

daniyal
10-05-2014, 04:02 PM
آهنگ جديد علی عبدالمالکی به نام پاييز ...

ترانه سرا : علیرضا مرتضی قلی – آهنگ و تنظیم : علی عبدالمالکی
ویولن : احسان نی زن – گیتار : فرشید ادهمی – میکس و مسترینگ : پازل بند

کاور سایز اصلی:

دانلود آهنگ:

8813222
10-05-2014, 11:06 PM
علی عبدالمالکی

سلام خدمت شما بزرگواران..امیدوارم از پاییز راضی بوده باشید.به امید خدا یه کار خاص تو هفته ی دیگه تقدیمتون میکنم.این کار با کارهایی که تا بحال از من شنیدید بسیار متفاوته ترانه ی این کار بیشتر با حال و هوای بچه های تهران همخونی داره.با تشکر از خانم نرگس جعفری بابت ترانه ی بسیار زیباشون..امسال منتظر کار مناسبتی هم باشید.مخلصیم شدید.

احتمالا کار برای محرم هم تدارک دیده شده.

آخرین ویرایش 8813222 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]); امروز در 10:15 PM.

8813222
10-07-2014, 11:11 PM
track name : Tehran
lyric : Narges Jafari
Melody : Ali Abdolmaleki
arrange : Ali Abdolmaleki ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
date of release : next Monday

8813222
10-07-2014, 11:11 PM
خــداحافظ مرتـضی قــلی ...
از ایــن پــس نـرگس جعـفری تــــرانه ســرای ثـابت وُسعَت صـــدای ایـــران خــواهد بــود ..
بـا عـلی عـبدالمالکـــی فـن پـیچ همــراه بـاشیــــدپ.ن: بنا به درخواست شما هواداران و تصمیم مدیریت این خبر رو بجای فرداشب امشب تقدیم حضورتون کردیم

MOh@MM@d
10-07-2014, 11:22 PM
(sm127)

8813222
10-08-2014, 01:15 AM
(sm127)

انگار همه منتظر این لحظه تاریخی بودن.(sm59)

اگه این اتفاق بیفته چه شود. عصطاد علنا ترانه سرایی رو میذاره کنار.

daniyal
10-08-2014, 02:03 AM
خــداحافظ مرتـضی قــلی ...
از ایــن پــس نـرگس جعـفری تــــرانه ســرای ثـابت وُسعَت صـــدای ایـــران خــواهد بــود ..
بـا عـلی عـبدالمالکـــی فـن پـیچ همــراه بـاشیــــدپ.ن: بنا به درخواست شما هواداران و تصمیم مدیریت این خبر رو بجای فرداشب امشب تقدیم حضورتون کردیم

زنشه(sm132)

8813222
10-08-2014, 08:50 AM
زنشه(sm132)
(sm77)

daniyal
10-08-2014, 12:50 PM
(sm77)

amirsarab
10-08-2014, 02:07 PM
و بالاخره استاد مرتضی قلی دکمه سیکتیر را از عبدالمالکی دریافت کرد و این اتفاق فرخنده و میمون را باید جشن گرفت (sm111)(sm144)

MOh@MM@d
10-08-2014, 02:29 PM
یه نفسی میکشیم

8813222
10-09-2014, 12:33 AM
یه نفسی میکشیم

(sm171)(sm171)(sm171)

8813222
10-09-2014, 11:09 PM
" ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺗﺮﮎ ﺧﻮﺭﺩ "
ﻫﻤﯿﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﻧﺸﺴﺘﯽ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﯽ ... ﺗﻤﻮﻡِ ﺷﻬﺮﻣﻮﻥ ﺁﻭﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻪ
ﻧﺸﺴﺘﯽ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﯽ ﺩﻓﻌﻪ ﯼ ﺑﻌﺪ ... ﮐﺠﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻪ
ﻫﻤﯿﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﻧﺸﺴﺘﯽ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﯽ ... ﮐﺠﺎ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺑﻢ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻣﯽ
ﺷﻪ
ﯾﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻦ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺧﻮﺍﺏِ ﻣﺎ ﻫﻢ ... ﯾﻪ ﺷﺐ ﺑﺎ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻣﯽ
ﺷﻪ
ﺷﺎﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺗﻘﺪﯾﺮ ﺑﺎﺷﻪ ...ﻭﻟﯽ ﺑﯽ ﺷﮏ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺩﺍﺭﯼ
ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺍﻻﻥ ﺧﻮﺑﻪ ﯾﻌﻨﯽ ... ﺗﻮ ﻫﻢ ﺩﺳﺘﯽ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺗﻘﺪﯾﺮ
ﺩﺍﺭﯼ
ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﻦ ﺳﻘﻒ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﻩ ﺑﯽ ﺷﮏ ... ﺷﺎﯾﺪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﺧﯿﻠﯽ
ﺳﺮﺩ ﺑﺎﺷﻪ
ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﭘﺎﯼ ﺗﻘﺼﯿﺮﺕ ﻧﺴﻮﺯﻭﻥ ... ﻣﮕﻪ ﻣﯽ ﺷﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺩ ﺑﺎﺷﻪ
ﺗﻮ ﻣﺴﺌﻮﻟﯽ ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﻘﻒ ﺳﺴﺘﻪ ... ﺗﻮ ﻣﺴﺌﻮﻟﯽ ﮐﻪ ﺍﺭﮒ ﺑَﻢ
ﺗَﺮَﮎ ﺧﻮﺭﺩ
ﯾﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻦ ﻧﺬﺍﺭ ﻓﺮﺩﺍ ﺗﻮ ﺩﻧﯿﺎ ...ﺧﺒﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺷﻪ : ﺗﻬﺮﺍﻧﻢ ﺗﺮَﮎ
ﺧﻮﺭﺩ
نرگس جعفری

amirsarab
10-09-2014, 11:11 PM
سعید دادا از کجا میدونی آخه ؟ اون پوری از خودش ک.ش ول میده تو چرا پخشش میکنی ؟ پوری آدرس وبلاگ رو هم گذاشت رفتم دیدم یه وبلاگ در پیت منبع خوبی نیست . شایدم اصلا ترانه این نیست از کجا میدونی ؟

8813222
10-09-2014, 11:16 PM
سعید دادا از کجا میدونی آخه ؟ اون پوری از خودش ک.ش ول میده تو چرا پخشش میکنی ؟ پوری آدرس وبلاگ رو هم گذاشت رفتم دیدم یه وبلاگ در پیت منبع خوبی نیست . شایدم اصلا ترانه این نیست از کجا میدونی ؟

اینکه 100% ترانه ی کار جدید نیست. یکی از ترانه های نرگس جعفری اینیه که بالا گذاشتم. احتمال دادن که این باشه، که البته بعید میدونم. فکر نمیکنم علی بخواد یه کاره اجتماعی بخونه. این که یه جورایی اعتراضیم هست.

amirsarab
10-10-2014, 12:23 AM
کلا اون ممل و پوری و حمید و الوداع و ... بعضی وقتا از خودشون چرت و پرت ول میدن مثلا همین جدایی قلی از علی خودش یه شایعه اس و هنوز قطعی نیست .

8813222
10-10-2014, 12:41 AM
انگار باید دلمونو خوش کنیم به همین شایعات. سایت رسمی که فقط کارش شده تغییر طراحی و خفه خون گرفته. فیس بوکشم که هیچی، یه چند وقت یه بار یه عکس سلفی میذاره. میمونه فنس که اونم از 10 تا خبرش 2-3 تاش اتفاقی درست در میاد. اصن دیگه تا فیس خوده علی عبدالمالکی چیزی رو اعلام نکرده منم از جاهای دیگه چیزی نمیذارم. شدیم مثه چوپان دروغگو. والا.

amirsarab
10-10-2014, 12:28 PM
همش تقصیر علیه گوه زده به طرفدارا فقط بلده موهاشو سیخ کنه بزاره تو فیس بوکش دو تا در و **** بیان لایکش کنن و بگن عشقم عزیزم جیجلم دیگه گوه زده شده به فیس بوکش و سایتش و دم فنس گرم که باز حداقل دو تا خبر درست ول میده از خودش .

amirsarab
10-10-2014, 12:29 PM
چرا کلمه ی ج ن د ه ستاره میشه ؟

daniyal
10-10-2014, 04:56 PM
چرا کلمه ی ج ن د ه ستاره میشه ؟

خب میخوای نورانی شه برات خب باید ستاره دار بشه دیگه برای جلوگیری از شیلتر سایت

daniyal
10-10-2014, 05:00 PM
ولی خدایی این قضیه زلزله تهران جدیه
70-80 ساله زیلزله شدید تهران نویمده این ارامش قبل طوفانه اونم چه طوفانی میگن در ان واحد 5 میلوین نفر میمیرن شبم رخ میده
البته این چیزا قایل پیش بینی نیست ببینیم چی میشه خلاصه اگه بعد زلزله ندیدین مارو حلال کنین(sm54)

MOh@MM@d
10-10-2014, 09:49 PM
(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)

8813222
10-11-2014, 10:50 PM
سلام مهربونا
فرداشب منتظر باشید.
تهران شلوغه دستمو بگیر........
عاشقتونم شدید.

amirsarab
10-11-2014, 11:14 PM
معلوم شد اون شعر درب و داغونی که لو فته بود نیست خدا رو شکر (sm87)

8813222
10-12-2014, 06:05 PM
شُــمــــارش معـــــکـــــــــــــوس ...!
ســــاعـــت 8 !
کاملا اختصاصی ..

امشـــب یکی از بهترین کارای عـبدالمالکی منتشر خواهــد شُـــد ...

8813222
10-12-2014, 08:50 PM
تهران شلوغه ...میترسم از این شهره لعنتی / از بام تهران از شمال شهر ، از کافه های دنج با کلاس ، از قهوه های تلخ مثله زهر ...
میترسم از اینکه گمت کنم . میترسم از اینکه عشقم بی اثر بشه، دریاچه چیتگر بدون تو میتونه با عشقم خزر بشه
تهران شلوغه دستمُ بگیر ... هم دست من باشُ ولم نکن ...

تا دقایقی دیگر

special
10-12-2014, 09:09 PM
دریاچه چیتگر...خاطره...(sm50)

8813222
10-12-2014, 09:11 PM

special
10-12-2014, 09:14 PM
خوبه

Shahin
10-12-2014, 09:15 PM
بازهم تک ترک!
مردیم به خدا

amirsarab
10-12-2014, 09:38 PM
به به نظر به زودی ...

Mehran7
10-12-2014, 09:50 PM
جالب نسيت آقا !

تو يادگار ِ من بودي...

يادش بخير/

8813222
10-13-2014, 02:16 PM
اینبار ترانه در سطح قابل قبولی بود. فقط این تیکش
"تو بام تهران با چشای خیس , هر چی چراغ زرد میشمرم" به دلمان ننشت.

می ترسم از این شهر لعنتی , از بام تهران از شمال شهر
از کافه های دنج با کلاس , از قهوه های تلخ مثل زهر
میترسم از اینکه گمت کنم , میترسم عشقم بی اثر بشه
دریاچه ی چیتگر بدون تو , میتونه با اشکم خزر بشه
تهران شلوغه دستمو بگیر , هم دست من باشو ولم نکن
این جا منو دور از تو میکشه , این ظلمو در حق دلم نکن
پیشم نباشی گریه میکنم , پیشم نباشی غصه میخورم
تو بام تهران با چشای خیس , هر چی چراغ زرد میشمرم

این شهر اینقد دود داره که , میترسم عشقم دود شه بره
تهران شلوغه دستمو بگیر , تا دل هورم نابود شه بره
جاتو با هیچی پر نمیکنم , هیچ کس نمیتونه بیاد به جات
پشت چراغای تموم شهر , بعد از تو هم گلم میخرم برات

تهران شلوغه دستمو بگیر , هم دست من باشو ولم نکن
این جا منو دور از تو میکشه , این ظلمو در وقف دلم نکن
پیشم نباشی گریه میکنم , پیشم نباشی غصه میخورم
تو بام تهران با چشای خیس , هر چی چراغ زرد میشمرم

به امید ترانه های بهتر

MOh@MM@d
10-13-2014, 09:10 PM
خوب بود اما انتظارم ازش بیشتر این حرفاس

amirsarab
10-14-2014, 04:44 PM
بابا تهران شلوغه حرف نداشت شما 10 بار گوش بدید بعد از بار 11 ام دیگه عشق میکنید با ترانه قشنگ ارتباط برقرار کنید .

yaran
10-14-2014, 06:01 PM
(sm81)

8813222
10-14-2014, 08:12 PM
کاره مناسبتی علی عبدالمالکی ویژه محرم :وکالیست - آهنگ و تنظیم :علی عبدالمالکیترانه سرا : علیرضا مرتضی قلی*** ترانه ای درباره حضرت زینب (س)
پخش : 5 ام آبان ماه 93
* البته من باز طبق معمول میگم اگه مشکلی پیش نیاد (چون همیشه باید احتمالاتم در نظر گرفت!)
:. کاملا اختصاصی :.

8813222
10-14-2014, 08:13 PM
بابا تهران شلوغه حرف نداشت شما 10 بار گوش بدید بعد از بار 11 ام دیگه عشق میکنید با ترانه قشنگ ارتباط برقرار کنید .

انصافا ترانه که خوب باشه دیگه همه چی کامله برای علی عبدالمالکی.

8813222
10-14-2014, 11:04 PM
پنج شنبه 24 مهر ، میهمان مردم خونگرم آباده هستیم

به امید دیدار شما عزیزان .

467

azamusic
10-16-2014, 12:10 AM
مگه خداحافظی نکرد؟ --- (sm29)

.....
10-16-2014, 12:47 AM
مگه خداحافظی نکرد؟ --- (sm29)

ناراحت بود جو گرفتش خدافظی کرد
بعد مدیر برنامه هاش اومد گفت به خاطر اینکه اذیت شده بود میخواست بابای کنه ولی الان حالش بهتره(sm128)

azamusic
10-16-2014, 12:50 AM
ناراحت بود جو گرفتش خدافظی کرد
بعد مدیر برنامه هاش اومد گفت به خاطر اینکه اذیت شده بود میخواست بابای کنه ولی الان حالش بهتره(sm128)

آهان --- اوکی --- مرسی از اطلاعات --- (sm111)

daniyal
10-28-2014, 01:25 PM
دانلود آهنگ های مناسبتی علی عبدالمالکی ویژه محرم

دانـــــــــــــلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانـــــــــــــلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

daniyal
10-29-2014, 01:59 AM
پخش آهنگ نشد به عنوان تیتراژ برنامه نوا و نما شبکه شما
لینک پخش برنامه یکشنبه شب
اولش یه چند ثانیه پخش میشه دقیقه 13 کلشو پخش میکنه(sm176)

daniyal
11-01-2014, 07:15 PM
آهنگ جدید و بسیار زیبای علی عبدالمالکی به نام دو تا داداش ...

کاور سایز اصلی:

دانلود آهنگ:

daniyal
11-25-2014, 03:35 PM
با سلام خدمت همه طرفداران علی عبدالمالکی
این پست رو حتما بخونید
علی عبدالمالکی، اسم وشخصی که خیلی وقتا شانس نداشته و خیلیا سعی کردن نادیده بگیرنش
در اکثر اوقات مظلوم واقعه شده!حتی تو جمع دوستانش و همکاراش
نمیدونم چرا!!!علی عبدالمالکی شخصی بود که از سالها قبل کنار مرتضی پاشایی بود
همیشه در هرشرایطی حتی زمانیکه...باز علی عبدالمالکی به هر بهونه ای
از مرتضی پاشایی رو صفحش حرف میزد!
سعی کرد تو رفاقت براش کم نذاره و تاجایی که شاهدیم کم نذاشت.
علی عبدالمالکی ومرتضی پاشایی رفیقایی بودن که باهم آهنگ چند روزو تو سال 89 ساختن!
بعد از فوت مرتضی پاشایی که خیلی خیلی ناراحت کننده بود
اطرافیان مرتضی پاشایی حتی اسمی از علی عبدالمالکی به عنوان دوست مرتضی پاشایی نبردن!
وکسایی خودشونو به عنوان دوست صمیمی با فوت مرتضی پاشایی
مطرح کردن که اصلا تا یکی دوسال پیش مرتضی پاشایی رو نمیشناختن
و متاسفانه اطرافیان هم دست به دست آونا دادن
وبازهم علی عبدالمالکی رفاقتشو بین خودش و دوستش نگه داشت و دم نزد
فقط یکی از علی عبدالملکی برای مرتضی پاشایی تشکر کرد و حرفاشم خوندید
فقط محسن یگانه جرات داشت دروغ نگفت و حرف حق رو زد!
علی عبدالمالکی تو رفاقت قبول شدی آفرین به معرفت و شرفت
جای همه ما طرفدارات ازت تشکر میکنیم

Mo$en
11-25-2014, 03:58 PM
کاراشون کیفیت خوبی داره.صدای خوبی هم دارن نمره قبولی رو میگیرن ایشون

daniyal
11-25-2014, 08:55 PM
کاراشون کیفیت خوبی داره.صدای خوبی هم دارن نمره قبولی رو میگیرن ایشون

از سه تا جملت جمله ی وسطتتو کامل قبول دادم اولی و اخری رو نه ولی تا حدودی میشه گفت، ارزش این صدا بیشتر از ایناس (sm25)

Mo$en
11-25-2014, 09:24 PM
از سه تا جملت جمله ی وسطتتو کامل قبول دادم اولی و اخری رو نه ولی تا حدودی میشه گفت، ارزش این صدا بیشتر از ایناس (sm25)

نخیر عزیزم نخیر

daniyal
11-25-2014, 09:45 PM
نخیر عزیزم نخیر

یعنی این صدا ارزش ملودی و شعرو تنظیم بهترو نداره؟؟

kamran69
11-25-2014, 09:45 PM
علی عبدلمالکی در مراسم ختم زنده یاد مرتضی پاشائی

kamran69
11-25-2014, 10:03 PM

daniyal
11-25-2014, 10:44 PM

عستاد قلی هم که هستش(sm2).... رفته مراسم ختم نیشش تا بناگوشش بازه

Mo$en
11-25-2014, 10:55 PM
یعنی این صدا ارزش ملودی و شعرو تنظیم بهترو نداره؟؟

چرا عزیز.اما کارهای قبلی هم خوب بودن مثلا کار فاخر زبونم لال

kamran69
11-25-2014, 10:57 PM
عستاد قلی هم که هستش(sm2).... رفته مراسم ختم نیشش تا بناگوشش بازه
آره واقعا" ... ای کاش ترانه سرای ثابت علی مهرزاد امیر خانی میشد (sm146)... خداییش ترانه هاش حرف نداره ...

daniyal
11-25-2014, 10:59 PM
چرا عزیز.اما کارهای قبلی هم خوب بودن مثلا کار فاخر زبونم لال

اره قبول دارم کاراش قبلیشو خیلی دوست دارم آهنگای الانشم دوست دارم ولی یه خصوصیاتی آهنگاش داشت که با گوش دادنش آدم گریه میکرد ولی آیا آهنگای الانشم این طوریه؟

Mo$en
11-25-2014, 11:16 PM
اره قبول دارم کاراش قبلیشو خیلی دوست دارم آهنگای الانشم دوست دارم ولی یه خصوصیاتی آهنگاش داشت که با گوش دادنش آدم گریه میکرد ولی آیا آهنگای الانشم این طوریه؟

ولله اگر میخوای گریه کنی این دوستمون خراطارو معرفی میکنم.کار باید اینقدر تکنیکی باشه که از لحاط هنری اشک رو در بیاره مثه کارهای یگانه

kamran69
11-28-2014, 11:07 PM
مرتضی هست ما از پروازش جا موندیم !
جمعه اموات رو یاد کنیم ...

kamran69
11-30-2014, 06:17 AM

kamran69
11-30-2014, 06:20 AM

kamran69
11-30-2014, 06:22 AM
​[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

daniyal
11-30-2014, 08:52 PM
داداش عکس عستاد قلیو نذار فقط از این به بعد(sm3)
دمت گرم بابت عکسا

daniyal
11-30-2014, 09:17 PM