توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : >:: عکس سرعت دانلود خود رو بزارید! ::<
Pacino
08-31-2015, 10:00 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
و بگید از چه شرکتی است و نظرتون رو دربارش بگید ...
Pacino
08-31-2015, 10:02 PM
yaran
08-31-2015, 11:34 PM
yaran
08-31-2015, 11:35 PM
(sm2)
این شرکت داره خیلی مفت میده، اگه تهران هستی ببین بدردت میخوره!!؟؟
ما اینجا با این پول یک ماهه 2 مگ هم نمیتونیم بخریم، بعد این یک سال با 22تومن خدمات میده(sm77)
hmi70
09-01-2015, 08:44 PM
فقط دوستان شوکه نشید یا نپرسید که اینترنتم چیه چون جواب نمیدم
mortezi212
09-01-2015, 10:04 PM
عمرا اگه درست باشه. چون اگه 96 مگ هم سرعت دانلود داشته باشی واسه یه فایل 30 مگابایت خیلی کمتر از 18 ثانیه طول می کشه
mortezi212
09-01-2015, 10:07 PM
مخابرات .. 2048KB
R A S O O L
09-01-2015, 10:15 PM
عمرا اگه درست باشه. چون اگه 96 مگ هم سرعت دانلود داشته باشی واسه یه فایل 30 مگابایت خیلی کمتر از 18 ثانیه طول می کشه
به نکته ظریفی اشاره کردی ! با این سرعت یه فیلم بلوری توی 10 ثانیه دانلود میشه چه برسه به این حجم (sm120)
meh.sadeh
09-01-2015, 10:17 PM
omidha
09-01-2015, 10:43 PM
1 مگابایت
حداکثر حجم قابل استفاده در ماه 60 گیگ
ماهی 50.000
شاتل
dgnio
09-02-2015, 12:06 AM
فتوشاپ فوقالعاده آماتور!!!9 96 خیلی تابلو!!! ببخشید اماتور هم نه..basic!!!!
daniyal
09-02-2015, 01:36 AM
این چس بازیا چیه ؟؟؟عین ادم واقعیت بگین دیگه سرعت بالا رو که قرار نیست اخرش تو تاپیک کیونتون بذارن که الکی چرت میگین
سرعت دانلود منم اگه مخابرات عن بازی در نیاره روی 128 ــه اگه مخابرات عن بازی در نیاره که این طور نیست
Dark Silence
09-02-2015, 01:41 AM
ساتیا
Masoud-70
09-02-2015, 01:48 AM
اینترنت آسیا تک
سرویس 2 مگ
Masoud-70
09-02-2015, 01:49 AM
البته این واسه فروردین ماه هست.الان با بهترین حالت 800 دانلود می کنه
yasin6
09-02-2015, 02:30 AM
شاتل
سرویس eco 128
ماهیانه +دانلود شبانه 21/000 تومان
یه توضیحی در مورد سرویستون هم بدین تا مفید واقع باشه(نوع سرویس+کدوم شرکت+قیمت)
جادوگر
09-02-2015, 12:59 PM
(sm120) یک نتی دارم 128 مخابرات هست 60 تا هم دانلود میده اصلا هم راضی نیستم ولی پول ندارم
pirana
09-03-2015, 09:29 PM
مبین نت...2مگ... تازگیا قطعیش زیاد شده امیدوارم مقطعی باشه باز خوب بشه
mohammad68
09-03-2015, 09:52 PM
پارس انلاین
mokhche
09-03-2015, 11:21 PM
آسیاتک / اینترنت 1 مگ/ 6 گیگ / ماهانه 26000 چوق
ضمناً از این دوستمون که سرعت دانلودش 96 مگ بود خواهش میشه تشریف بیارن یه توضیحی بدن نه در مورد اینکه اینترنتشون رو از چه شرکتی میگیرن بلکه بیان و یه رابطه منطقی بین اعداد 96 و 18 و 30 برقرار کنن ما هم این وسط یه فیضی ببریم.
قبلاً از مساعدت ایشون کمال سپاس و قدردانی را دارم.
fullman
09-04-2015, 12:41 AM
512 /
4 gig /
18000 toman
fullman
09-04-2015, 01:08 AM
دوستان همه کار بلد هستن , اما گفتم یک توضیح مختصری بدم
میزان سرعت نت به خیلی معیارها بستگی داره و فقط معطوف به اینکه از چه شرکتی و چه سرعتی نت خریداری کردید نمیشه
به سیم کشی داخلی خط تلفن
به نحوه صحیح وصل کردن کابل مودم و سیم تلفن به نویزگیر
به زیر ساخت های مخابرات منطقه و شهر
به باز بودن پورت ها از طرف شرکت ارائه دهنده نت و مخابرات
به تعداده مشتری های نت در منطقه مخابراتی یعنی هر چی تو اون منطقه مخابراتی که هستید افراده بیشتری از نت استفاده کنند سرعت نت کم تر میشه و هر چی کمتر باشن سرعت نت بیشتر البته سر دوستانه ارائه دهنده نت کلاه نمیره این کارو میکنن چون نمیخوان مشتری های فعلیشونو از دست بدن برای همین سرعتاشونو بالاتر میبرند
در کل بهتره برای اینکه بدونید از چه شرکتی نت بخرید تو همون محل زندگی خودتون پرسو جو کنید که ببینید کدوم شرکت تو همون منطقه بهتره . چون دلیل نمیشه مثلا من تو تهران ، تو رسالت از یه شرکت نت داشته باشم بر فرض با سرعت ۵۱۲ با دانلود ۱ مگ اما یه دوست دیگه تو تهران از همون شرکت من همون ۵۱۲ رو داشته باشه اما دانلودش ۱ مگ باشه .
امیدوارم که به کارتون بیاد
mokhche
09-04-2015, 02:40 AM
میزان سرعت نت به خیلی معیارها بستگی داره و فقط معطوف به اینکه از چه شرکتی و چه سرعتی نت خریداری کردید نمیشه
به سیم کشی داخلی خط تلفن
به تعداده مشتری های نت در منطقه مخابراتی یعنی هر چی تو اون منطقه مخابراتی که هستید افراده بیشتری از نت استفاده کنند سرعت نت کم تر میشه و هر چی کمتر باشن سرعت نت بیشتر البته سر دوستانه ارائه دهنده نت کلاه نمیره این کارو میکنن چون نمیخوان مشتری های فعلیشونو از دست بدن برای همین سرعتاشونو بالاتر میبرند
در کل بهتره برای اینکه بدونید از چه شرکتی نت بخرید تو همون محل زندگی خودتون پرسو جو کنید که ببینید کدوم شرکت تو همون منطقه بهتره . چون دلیل نمیشه مثلا من تو تهران ، تو رسالت از یه شرکت نت داشته باشم بر فرض با سرعت ۵۱۲ با دانلود ۱ مگ اما یه دوست دیگه تو تهران از همون شرکت من همون ۵۱۲ رو داشته باشه اما دانلودش ۱ مگ باشه .
این دفعه دیگه بی واسطه باید گفت یا خود خدا !(sm77)
آقا! الان پارس آنلاین خودش رو داره جر میده واسه سرویس اینترنت 16 مگابیتی که داره ارائه میده که اگه این سرویس رو داشته باشی دیگه فوقش سرعت دانلودت کمی از 2 مگابایت بر ثانیه بیشتر بشه. الان شما سرعت دانلودت 96 مگابایت بر ثانیست که اگه این عدد رو ماکسیمم سرعتت در نظر بگیریم اون وقت 96 رو در 8 ضرب بفرما که میکنه عبارت 768. حالا شما بگو ISP هم Burst رو که چه عرض کنم، بابای Burst رو واسه شما باز بذاره.
با این اوصاف یعنی شما تو ایران اینترنت 768 مگابیت بر ثانیه داری؟ (sm77)
بیخیال داداش
mokhche
09-04-2015, 02:45 AM
به سیم کشی داخلی خط تلفن
البته حرفات کاملا درسته.(sm93) من پست قبل رو در جواب اون دوستمون که سرعت دانلودش 96! بود نوشتم
R A S O O L
09-04-2015, 06:08 AM
شاتل - نامحدود -128 ART1
ماهیانه 30 هزار تومن
lolitasorosh
09-04-2015, 09:54 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
omidha
09-04-2015, 10:28 AM
شاتل - نامحدود -128 ART1
ماهیانه 30 هزار تومن
دوست عزیز ، منم شاتل دارم با سرعت 1مگ و سرعت دانلودم مثل شماس
مطمئنی سرعت خریداری شده توسط شما 128 هست؟
بعد نوشتی نامحدود !! واقعا نامحدود هست
تا حالا بالای 100گیگ در ماه دانلود داشتی؟
چون خودمم ک واسه خرید رفتم دفتر فروششون همینو بهم گفتن،بعد منم ازشون پرسیدم میتونم بالای 100گیگ در ماه دانلود داشته باشم،ک بهم گفت نه حداکثر 60 گیگ در ماه
Only For You
09-04-2015, 12:54 PM
چون خودمم ک واسه خرید رفتم دفتر فروششون همینو بهم گفتن،بعد منم ازشون پرسیدم میتونم بالای 100گیگ در ماه دانلود داشته باشم،ک بهم گفت نه حداکثر 60 گیگ در ماه
سَلام دوست عزیز ..
حرف شما تایید میشه منم 512 نامحدود دارمــ . ( شاتـل ) .
سرعت دانلود من 60 الا 65 هستشـــ .
در ماه هم میتونم 40 گیگ دانلود کنـم اگه بیشتر بشه بسته اینترنـت .
___
اشتراک دوستمون نامحدود نیسـت چون سرعت های اشتراک های نامحدود بسته شده .
ولی محدود سرعتشون همینقـدر 128 هاـــ .
Dark Silence
09-04-2015, 02:37 PM
ملاک من سرعت دانلود شبانه ست که با دانلود زیاد هم سرعتش شر نشه !! سرعت دانلود تو روز هر چقدر هم بالا باشه فرقی به حالمون نمیکنه البته کاربرهای حجمی رو میگم ...
این شرکتی که من گرفتم (ساتیا) سرعت دانلود شب و روزش یکیه و سرعت رو اصلاً شر نمیکنه با دانلود زیاد!
کسایی که آسیاتک دارند شبانه رایگانش چطوره در صورت دانلود زیاد سرعتش شر میشه یا نه ؟ چون خیلی داره خودشو جر میده تو پیامک ها تبلیغ زیاد میکنه مودم رایگان و اشتراک رایگان .... (sm70)
pirana
09-04-2015, 03:01 PM
ملاک من سرعت دانلود شبانه ست که با دانلود زیاد هم سرعتش شر نشه !! سرعت دانلود تو روز هر چقدر هم بالا باشه فرقی به حالمون نمیکنه البته کاربرهای حجمی رو میگم ...
این شرکتی که من گرفتم (ساتیا) سرعت دانلود شب و روزش یکیه و سرعت رو اصلاً شر نمیکنه با دانلود زیاد!
کسایی که آسیاتک دارند شبانه رایگانش چطوره در صورت دانلود زیاد سرعتش شر میشه یا نه ؟ چون خیلی داره خودشو جر میده تو پیامک ها تبلیغ زیاد میکنه مودم رایگان و اشتراک رایگان .... (sm70)
عکسی که من گذاشتم سرعت شب بود... مبین نت هم شب و روزش یکیِ
اهواز آسیاتک دارم... دو سالِ... عالیِ... سرعت شب یه ذره هم افت نمیکنه... مثل شاتل احمق هم محدودیت حجمی نداره برای شبونه
و یه نکته خیلی خیلی مهم اینکه دزد نیست! چون کاشف به عمل اومده "های وب" تازه وارد توی دزدی دست مخابراتُ از پشت بسته
Dark Silence
09-04-2015, 03:12 PM
عکسی که من گذاشتم سرعت شب بود... مبین نت هم شب و روزش یکیِ
اهواز آسیاتک دارم... دو سالِ... عالیِ... سرعت شب یه ذره هم افت نمیکنه... مثل شاتل احمق هم محدودیت حجمی نداره برای شبونه
و یه نکته خیلی خیلی مهم اینکه دزد نیست! چون کاشف به عمل اومده "های وب" تازه وارد توی دزدی دست مخابراتُ از پشت بسته
سرعت دانلودش چقدره؟ نوع سرویس؟ (آسیاتک)
mehrantelikani
09-05-2015, 12:25 PM
واسه منم سرویسم 128 نامحدود هست سرعتش همینه...ببینید دوست من اصلا ربطی به میزان دانلود نداره...فقط یه راهنمایی میتونم کنم اونم اینه شاتل فقط سرعت یا همون پروموشن هاشو واسه کسایی محدود میکنه یا برمیداره که دانلود پشت سر هم دارن...من خودم روزی 1 الی 2 گیگ مصرفمه سرعتمم رو 140 نوسان داره...حتی شده بعضی موقع ها زنگ زدم شاتل الکی گفتم میخوام سرویسمو رو 8 مگ تست کنم ببینم جواب میده یا نه...اونم رو 8 یا 6 مگ ست میکردن...بعد سرعت دانلودم رو 1 مگ میومد...
mehrantelikani
09-05-2015, 12:27 PM
سَلام دوست عزیز ..
حرف شما تایید میشه منم 512 نامحدود دارمــ . ( شاتـل ) .
سرعت دانلود من 60 الا 65 هستشـــ .
در ماه هم میتونم 40 گیگ دانلود کنـم اگه بیشتر بشه بسته اینترنـت .
___
اشتراک دوستمون نامحدود نیسـت چون سرعت های اشتراک های نامحدود بسته شده .
ولی محدود سرعتشون همینقـدر 128 هاـــ .
شاید منطقه شما پورت بیشتری بازه...یا قبلا پروموشن ها از رو خطتتون برداشته شده...
یا شایدم خطتون نویز سیگنال داره.بررسی کنید.سرویسی که شما دارین باید رو 400 بهتون دانلود بده...
pirana
09-05-2015, 12:28 PM
سرعت دانلودش چقدره؟ نوع سرویس؟ (آسیاتک)
من 2مگ میگیرم سرعتم 400... گاهی به 600 هم میرسه
mehrantelikani
09-05-2015, 12:30 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
خدایی این چه فکری کرده زده 96 مگ .خخخخخخخخخ
خب لامصب زمانشو کم میکردی..18 ثانیه...خخخخخخ(sm70)(sm81)(sm178)(sm30)
pirana
09-05-2015, 03:06 PM
کولاک 10 گیگ در ماه (8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت)
این نیم چاشت یعنی چی ؟ (sm59)
اسم میذاره روی سرویساش
ولی کولاک 4مگِ... من اینو میگیرم
اینترنت پرسرعت کـیمیا 10گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان
Dark Silence
09-05-2015, 03:26 PM
اسم میذاره روی سرویساش
ولی کولاک 4مگِ... من اینو میگیرم
اینترنت پرسرعت کـیمیا 10گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان
میرم دنبالش اگه شد سرویس شهاب 10مگ 10 گیگ در ماه 4 تا 10 صبح رایگان رو میگیرم (sm118)