PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلالی مخابرات....................

aliwave
09-12-2015, 02:04 AM
(sm74)این متنو مخابرات دولت محترم دو روزه که رو سایت گذاشته که از این به بعد مردم رو درست و حسابی بچاپن(sm74)

خاک بر سرشون که اینترنت با این سرعت داغون و با هزینه زیاد به مردم میندازن

من خودم چند ساله که اینترنت مخابرات دارم ولی با این شرایط میرم پسش میدم چون دیگه دانلود شبانه فیلم و سریال به فنا

رفت.........واقعا متاسفم واسه این مسخره بازیا که هر روز سره مردم درمیارن واسه دزدی بیشتر.....(sm25)

قابل توجه آن دسته از مشترکین گرامی که دارای دانلود شبانه رایگان میباشند

از ابتدای مهر ماه سال جاری(1394/07/01)مصرف شبانه تا سقف 8 گیگابایت رایگان بوده و مصرف ترافیک بیشتر

به ازای هرگیگابایت 16000ریال محاسبه خواهد شد .....

حالا بنظر شما کدوم شرکت بهتره؟پارس آنلاین ...شاتل...؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط اینترنتش شبا رایگان باشه دمتون گرم .....

Mo$en
09-12-2015, 02:08 AM
خدا لعنتت کنه

Black-EYE
09-12-2015, 08:00 AM
واسه منی که از اینترنت نامحدود استفاده میکنم هم صدق میکنه؟

alijordan
09-12-2015, 10:52 AM
خدا لعنتت کنه

منظورت کیه استاااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

yaran
09-12-2015, 10:54 AM
(sm120)

aliwave
09-12-2015, 01:10 PM
واسه منی که از اینترنت نامحدود استفاده میکنم هم صدق میکنه؟

واسه هم پولی شده دیگه رایگان نیس باید اینم مث ایران خودرو و سایپا تحریم شه لطفا اطلاع رسانی کنید...

Black-EYE
09-12-2015, 01:19 PM
واسه هم پولی شده دیگه رایگان نیس باید اینم مث ایران خودرو و سایپا تحریم شه لطفا اطلاع رسانی کنید...

خودرو چیزی هستش که مردم میتونن یه مدت نخرن ولی اینترنت از غذا هم واجب تر شده

(sm25)

MaMaTiR
09-12-2015, 01:39 PM
برا ما که خیلی وقته هم نامحدود رو برداشتن و هم دانلود شبانه رایگان رو(sm3)

aliwave
09-12-2015, 01:41 PM
برا ما که خیلی وقته هم نامحدود رو برداشتن و هم دانلود شبانه رایگان رو(sm3)

اینترنتت چیه؟

MaMaTiR
09-12-2015, 01:46 PM
اینترنتت چیه؟

مخابرات.. 2سال میشه نامحدود رو برداشت.. شبانه هم بالای1.5 سال که برداشت

به خاطر اینکه ملت این کمپین هاش رو بخرن اونارو برداشت... الان که کمپین هم تموم شده(sm3)

Soheil
09-12-2015, 01:47 PM
خودرو چیزی هستش که مردم میتونن یه مدت نخرن ولی اینترنت از غذا هم واجب تر شده

(sm25)
از ی المانی و... کمتری؟نخر بزا مجبور شن خودشون بدن والا من دیه ماشین صفر نمی خرم دسه دومو عشقس پول کجا بود ب اهن پاره ایرانی ادم بده....در مورد نت هم خدا رو شکر خیلی وخته از مخابرات در اومدم نه پشتیبانی داش نه خدماتی بره بمیره... گوشی هم میخوام دیه دسه دوم بخرم کسی ایفون شش اس دسه دوم داره خریداریم از الا بگم(sm30)

Soheil
09-12-2015, 01:48 PM
;کلا همه ای اس پی های ایرانی دزدن (sm120)
(sm3)

mahdi
09-12-2015, 01:48 PM
یعنی الان شما دانلود شبانتون رو میتونین به 8 گیگ برسونین (sm2)

Soheil
09-12-2015, 01:49 PM
(sm2)

mahdi
09-12-2015, 01:50 PM
حالا زیاد حرص و جوش نزنین گوگل نت پرسرعت میاره براتون بزودی(sm120)

mahdi
09-12-2015, 01:50 PM
(sm2)

(sm2)والله 8 گیگ دانلود کنی شبانه باید کلاتو بندازی هوا با این سرعتشون (sm3)

Soheil
09-12-2015, 01:53 PM
(sm2)والله 8 گیگ دانلود کنی شبانه باید کلاتو بندازی هوا با این سرعتشون (sm3)
من ک منتظر اوترنتم تا حاله ای ای اس پیا بیاد سر جاش

mahdi
09-12-2015, 01:55 PM
من ک منتظر اوترنتم تا حاله ای ای اس پیا بیاد سر جاش

سرعتت ثابت که باشه رو 370 تازه میشه 8 گیگ رو کل شب دان گرد(sm120)
حالا هرکی سرعتش بالاتره کیونش بسوزه (sm2)

Soheil
09-12-2015, 01:57 PM
سرعتت ثابت که باشه رو 370 تازه میشه 8 گیگ رو کل شب دان گرد(sm120)
حالا هرکی سرعتش بالاتره کیونش بسوزه (sm2)
منظورت اوترنته؟با لانتر ی بار اوکیش کن ببین سرعتشو بعد...خودشم رایگانه!

yaran
09-12-2015, 02:01 PM
والله من دارم نامحدود استفاده میکنم الان....تو سایتش رفتم چیزی ننوشته بود(sm98)

Soheil
09-12-2015, 02:05 PM
والله من دارم نامحدود استفاده میکنم الان....تو سایتش رفتم چیزی ننوشته بود(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

yaran
09-12-2015, 02:09 PM

خوب این ربطی به سرویس نامحدود فکر نکنم داشته باشه....

ماله اونای که سرویس حجمی دارن

yaran
09-12-2015, 02:25 PM

اقا این که نوشته استان همدان (sm2)

ماله تهران رفتم هی نگاه میکنم میگم خدا این صفحه چیه این یکی چیه

خدا رو شکر هنوز به تهران سرایت نکرده

Soheil
09-12-2015, 02:29 PM
اقا این که نوشته استان همدان (sm2)

ماله تهران رفتم هی نگاه میکنم میگم خدا این صفحه چیه این یکی چیه

خدا رو شکر هنوز به تهران سرایت نکرده
aliwave ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) همدانی هسی علی؟

Milad
09-12-2015, 02:46 PM
هر شرکتی میرم دیوثا دل شبانشونو بر میدارن
این سومین شرکته (sm120)

mahdi
09-12-2015, 03:10 PM
هر شرکتی میرم دیوثا دل شبانشونو بر میدارن
این سومین شرکته (sm120)

مشکل کار پیدا شد(sm120)

aliwave
09-12-2015, 10:36 PM
aliwave ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) همدانی هسی علی؟

آره داداش مطمئن باش این کارشون تو سراسر ایران اجرا میشه

sweetdream
09-12-2015, 11:00 PM
من که توی دهاتم و تنها شرکت ارائه دهنده اینجا مخابراته چی کار کنم؟(sm25)

yaran
09-12-2015, 11:35 PM
من که توی دهاتم و تنها شرکت ارائه دهنده اینجا مخابراته چی کار کنم؟(sm25)

دهاتتون کجاس؟(sm10)

جادوگر
09-13-2015, 12:01 AM
به نظرم حساب کنید روزانه چقدر مصرف دارید بعدش برید یک هتلی چیزی که اینترنت وایرلس میفروشن و یوزر و پس میدن بهشون بگید نت میخواهید واستون شارژ کنن شما هم استفاده کنید بعدش ببینید مثلا 200 مگ اونا چقدر هست (sm120) ایا ازتون داره دزدی میشه یا مثلا خیلی چیزای دیگه ولی مخابرات اومده واسه من محدودیت روزانه داره یعنی نت 6 گیگ در ماه دارم وقتی از یک حدی بیشتر در روز مصرف میکنم میره مصرف ازاد کسی داره چنین مشکلی رو ایا

yaran
09-13-2015, 12:03 AM
کور شدم(sm2)

HILMICEM
09-13-2015, 01:24 AM
امیدوارم این طرح برای همدان صدق کنه من که تو تبریزم رفتم سایتش چیزی ننوشته بود شبا پونزده گیگ برمیدارم هر روز اینو اعمال کنن هوتوتو سابیدیم به الک .

جادوگر
09-13-2015, 01:37 AM
امیدوارم این طرح برای همدان صدق کنه من که تو تبریزم رفتم سایتش چیزی ننوشته بود شبا پونزده گیگ برمیدارم هر روز اینو اعمال کنن هوتوتو سابیدیم به الک .
اقا یکم در مصرف اینترنت صرفه جویی کنید کمبود اینترنت داریم یکم بیشتر به ما میرسه پینگ ها اینطور نمیره رو 400

HILMICEM
09-13-2015, 01:38 AM
شاتل و پارس آنلاین افتضاح تر از مخابرات هستن نرین سمتشون

این هشت گیگ که زده برای دانلود هر شبه فکر کنم اگه اینطوری باشه خوبه باز کم کم محدود کنن بهتره تا یجا بردارن

اینو از خودشون بپرس چون ماهی هشت گیگ اصلا صرف نمیکنه

HILMICEM
09-13-2015, 01:41 AM
اقا یکم در مصرف اینترنت صرفه جویی کنید کمبود اینترنت داریم یکم بیشتر به ما میرسه پینگ ها اینطور نمیره رو 400

به خاطر تو داداش یک شب درمیون برمیدارم خوب شد ؟

yaran
09-13-2015, 01:43 AM
(sm2)

Soheil
09-13-2015, 02:35 AM
کلی فک کردم برات اسم مناسب یافتم مینا چطوری(sm2)

Soheil
09-13-2015, 02:36 AM
آره داداش مطمئن باش این کارشون تو سراسر ایران اجرا میشه
من از همو اول شرکت خصوصی رفتم راضی هم هسم

Soheil
09-13-2015, 02:36 AM
دعا کنید اوترنت زود راه اندازی شه(sm127)

جادوگر
09-13-2015, 01:16 PM
دعا کنید اوترنت زود راه اندازی شه(sm127)
حالا باهاش 4 تا سایت افلاینم ببینی خخخخ (sm120) چی چی رو روش میخوای بگیری؟

جادوگر
09-13-2015, 01:16 PM
ملت فکر کردن نت آنلاین هست میشه باهاش بشینی چت نکنی نه بابا از این خبرا نیس

ehsan1361
09-13-2015, 01:19 PM
مهران چی میگی تو (sm2)

Soheil
09-13-2015, 02:02 PM
ملت فکر کردن نت آنلاین هست میشه باهاش بشینی چت نکنی نه بابا از این خبرا نیس
ب وای فایت ی لانتر بنصب بعد هم میشه افلاین هم انلاین استف کرد ای مینا خانوم مینا(sm30)اونی ک تو میگه افلاینه ی چی دیس البته میشه اونم انلاین ولی ممنوعس(sm171)

3ooti
09-13-2015, 04:08 PM
2mb Asiatech
زیر 12 گیگ دانلود ندارم شبانه
این لیست هم فقط واسه امشبم هستش که مطمئنم 90% دانلود میشه

sweetdream
09-13-2015, 07:46 PM
دهاتتون کجاس؟(sm10)
نزدیک طالقان

А L I
09-13-2015, 08:59 PM
اینترنت مبین نت گیگی 14000 تومان(sm111)(sm111)
دانلود شبانه به زور بتونی 5 گیگ دانلود کنی.اونم 3 تا 7 صبح

3ooti
09-13-2015, 09:42 PM
نصف این قضیه کم دانلود کردن شماها تو شبانه برمیگرده به سیم کشی تلفنی که وصل کردین. من کل خونه رو سیم کشی های تلفنش رو قطع کردم رفتم از خود مخابرات سیم مخصوص مخابرات خریدم با اینکه قیمتش بالا بود ولی ارزشش رو داشت مامور مخابرات آوردم واسم اختصاصی کشیدش تو اتاقم سرعتم از اون موقع به بعد وحشتناک اومدش بالا حتی یک بار هم رفتم خود شرکت آسیاتک در آورد recive من چقدر هستش 2 مگ دارم همون 2 مگ رو دارم میکشم سرعت دانلودم تو شبانه فضایی هستش زیر 600 نمیکشم اصلا. اینم بگم باز هم به لینک دانلودی که میزنین به این هم ربط داره. کلا یک طرفه پیش قاضی نرین. 50 درصدش مشکل مخابرات میتونیم بگیم 50 درصد دیگه هم برمیگرده به خودمون

Soheil
09-13-2015, 09:59 PM

اسیاتکو همه تعریفشو میکنن برو تو او دیه

جادوگر
09-13-2015, 11:24 PM
ب وای فایت ی لانتر بنصب بعد هم میشه افلاین هم انلاین استف کرد ای مینا خانوم مینا(sm30)اونی ک تو میگه افلاینه ی چی دیس البته میشه اونم انلاین ولی ممنوعس(sm171)
سهیل یک بار دیگه گه خوری کردی مسخره کردی عواقبش با خودت

aliwave
09-14-2015, 12:32 AM
نصف این قضیه کم دانلود کردن شماها تو شبانه برمیگرده به سیم کشی تلفنی که وصل کردین. من کل خونه رو سیم کشی های تلفنش رو قطع کردم رفتم از خود مخابرات سیم مخصوص مخابرات خریدم با اینکه قیمتش بالا بود ولی ارزشش رو داشت مامور مخابرات آوردم واسم اختصاصی کشیدش تو اتاقم سرعتم از اون موقع به بعد وحشتناک اومدش بالا حتی یک بار هم رفتم خود شرکت آسیاتک در آورد recive من چقدر هستش 2 مگ دارم همون 2 مگ رو دارم میکشم سرعت دانلودم تو شبانه فضایی هستش زیر 600 نمیکشم اصلا. اینم بگم باز هم به لینک دانلودی که میزنین به این هم ربط داره. کلا یک طرفه پیش قاضی نرین. 50 درصدش مشکل مخابرات میتونیم بگیم 50 درصد دیگه هم برمیگرده به خودمون

دمت گرم اینجوری که شما میگی آسیاتک بهتر از پارس و شاتله.......محدودیت شبانه که نداری ؟از یک رایگانه؟

Soheil
09-14-2015, 12:42 AM
سهیل یک بار دیگه گه خوری کردی مسخره کردی عواقبش با خودت
چ گوهی مثلا می خوای بخوری؟

Soheil
09-14-2015, 12:47 AM
@جادوگر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) چی میل داری برینم برات؟جنبه نداری گوه میخوری نقل می گیری تو پروفت بت گوفتم در ضمن بار اخرت باشه منو تهدید میکنی ...

3ooti
09-14-2015, 01:21 AM
دمت گرم اینجوری که شما میگی آسیاتک بهتر از پارس و شاتله.......محدودیت شبانه که نداری ؟از یک رایگانه؟
مخلصم داداش
ببین داداشم اینترنت تو هر شهری فرق میکنه بستگی داره من تو مازندران هستم آسیاتک نسبت به بقیه شرکت ها بهتره من پارس آنلاین کار کردم شاتل کار کردم مخابرات کار کردم واسه من دانلود شبانه رایگان مهم هستش با سرعت اینترنت بالا بدون قطعی. چون شب فیلم و سریال دانلود میکنم واسه آرشیو فیلم و سریالم و همچنین بازی های آنلاین انجام میدم World Of Warcraft واس خاطر همین سرعت بدون قطعی و بدون لگ برام خیلی مهم هستش اون کسانی که بازی کرده باشن میفهمن منظورم رو. انصافا آسیاتک تو شهرمون خیلی خوب هستش ماهی 45 تومان دارم هزینه میکنم واقعا هم راضی هستم. باید از چند تا کافی نتی یا گیم نتی یا از رفیقات بپرسی نتی که دارن چی هستش راضی هستن باهاش و... بعد بگیر. البته یه جور دیگه هم میتونی ردیفش کنی اونم اینه که آسیاتک بگیر یک ماهه ببین اگه خوب بودش تمدیدش کن اگه خوب نبودش برو یه شرکت دیگه
بابت محدودیت دانلودم اینم بگم در صورتی که بتونی 10 گیگ ترافیک بخری دانلود شبانه ات رایگان میشه اونم از ساعت 2 شب تا 8 صبح. خوب شد پرسیدی بهت بگم باز فردا به ما فحش ندی چرا نگفتی
پ.ن: آسیاتک دو سال هستش که جز برترین سرویس دهنده های تو ایران شده
کوچیکت فریبرز (sm127)

3ooti
09-14-2015, 01:23 AM
چ گوهی مثلا می خوای بخوری؟

@جادوگر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) چی میل داری برینم برات؟جنبه نداری گوه میخوری نقل می گیری تو پروفت بت گوفتم در ضمن بار اخرت باشه منو تهدید میکنی ...
داداش من بچه نیستی که فدات شم. بیخیال شو. تو دنیای مجازی هم دارین دعوا میوفتین؟ اگه حرفی زدش هیچی نگو جوابش رو نده و همچنین بالاعکس. دنیای مجازی ارزشش رو نداره که بخوای اعصاب خودت رو خراب کنی. اینو کسی میگه که چند ساله تو این سایت خراب شده با عالم و آدم دعوا میوفتادش الان پشیمون شدش چون دنیای مجازی رو کلا باید از زندگیت یه فاکتور گنده بگیری. فدا بشه داداش

Soheil
09-14-2015, 01:32 AM
داداش من بچه نیستی که فدات شم. بیخیال شو. تو دنیای مجازی هم دارین دعوا میوفتین؟ اگه حرفی زدش هیچی نگو جوابش رو نده و همچنین بالاعکس. دنیای مجازی ارزشش رو نداره که بخوای اعصاب خودت رو خراب کنی. اینو کسی میگه که چند ساله تو این سایت خراب شده با عالم و آدم دعوا میوفتادش الان پشیمون شدش چون دنیای مجازی رو کلا باید از زندگیت یه فاکتور گنده بگیری. فدا بشه داداش
(sm127)

جادوگر
09-14-2015, 01:54 AM
Soheil دفعه آخر تو باشه (sm27) دیگه نه شخصیت دارن مردم نه چیزی . . .

3ooti
09-14-2015, 03:05 AM
@Soheil ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) دفعه آخر تو باشه (sm27) دیگه نه شخصیت دارن مردم نه چیزی . . .
داداش گلم تو هم بیخیال شو من کوچیک و مخلصت هم هستم من ازت معذرت میخوام من نوکرت هم هستم به خدا 25 سالمه ولی میگم من کوچیک و مخلصت هم هستم.
به والله قسم دعوا و ناراحتی هیچ ارزشی نداره. از زندگیت لذت ببر داداشم. بیخیال دنیا باش. من ازت معذرت میخوام اگه اتفاقی افتادش اگه حرفی رد و بدل شدش و باعث ناراحتی شدش من کوچیکتم من معذرت میخوام داداش گلم.
کسی لیاقت اشکهای تو را ندارد و اگر کسی داشت باعث اشک ریختن تو نمیشد. شخصیتت رو اونقدر ببر بالا که کسی نزاره با حرفی تو رو ناراحتت کنه و برنجونتت.
دوستت داریم داداشی خاک زیر پاهات فریبرز (sm127)

alinafas
09-14-2015, 05:55 PM
بزودی اسیاتک هم قراره برداره شبانه رایگان رو و اگه هر اینترنتی دارین الکی تعویضش نکنین.من نمایندگی اسیاتک دارم.

میتی کومان
09-14-2015, 07:50 PM
بزودی اسیاتک هم قراره برداره شبانه رایگان رو و اگه هر اینترنتی دارین الکی تعویضش نکنین.من نمایندگی اسیاتک دارم.

اقا پس شما میگین چه خاکی تو سرمون بریزیم(sm74)

alinafas
09-15-2015, 12:21 AM
والا دوست عزیز نمیتوانم.فعلا همینه و کاری هم نمیشه کرد.

جادوگر
09-15-2015, 01:55 AM
کمپین خودرو زیرو (sm50)

aliwave
09-15-2015, 02:17 AM
مخلصم داداش
ببین داداشم اینترنت تو هر شهری فرق میکنه بستگی داره من تو مازندران هستم آسیاتک نسبت به بقیه شرکت ها بهتره من پارس آنلاین کار کردم شاتل کار کردم مخابرات کار کردم واسه من دانلود شبانه رایگان مهم هستش با سرعت اینترنت بالا بدون قطعی. چون شب فیلم و سریال دانلود میکنم واسه آرشیو فیلم و سریالم و همچنین بازی های آنلاین انجام میدم World Of Warcraft واس خاطر همین سرعت بدون قطعی و بدون لگ برام خیلی مهم هستش اون کسانی که بازی کرده باشن میفهمن منظورم رو. انصافا آسیاتک تو شهرمون خیلی خوب هستش ماهی 45 تومان دارم هزینه میکنم واقعا هم راضی هستم. باید از چند تا کافی نتی یا گیم نتی یا از رفیقات بپرسی نتی که دارن چی هستش راضی هستن باهاش و... بعد بگیر. البته یه جور دیگه هم میتونی ردیفش کنی اونم اینه که آسیاتک بگیر یک ماهه ببین اگه خوب بودش تمدیدش کن اگه خوب نبودش برو یه شرکت دیگه
بابت محدودیت دانلودم اینم بگم در صورتی که بتونی 10 گیگ ترافیک بخری دانلود شبانه ات رایگان میشه اونم از ساعت 2 شب تا 8 صبح. خوب شد پرسیدی بهت بگم باز فردا به ما فحش ندی چرا نگفتی
پ.ن: آسیاتک دو سال هستش که جز برترین سرویس دهنده های تو ایران شده
کوچیکت فریبرز (sm127)

نوکرتم داداش دمت گرم استفاده کردیم

3ooti
09-15-2015, 05:28 AM
اتفاقا چند روز پیش رفته بودم آسیاتک با مدیرش صحبت کردم گفتش فعلا همچین دستوری به ما ندادن حالا نمیدونم فردا برم بپرسم نکنه قراره بترکونن ما رو

mousa00
09-15-2015, 11:07 AM
چند روز پیش در دیجیاتو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])، از تصمیم مدیران مخابرات استان تهران برای تشویق کاربران اینترنت نامحدود به بهره گیری از سرویس های حجمی ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])، خبر دادیم. امروز این شرکت به صورت رسمی از آغاز کمپین شگفت انگیز خود به منظور رسیدن به هدف یاد شده خبر داده است.
مخابرات با اجرای این طرح قصد دارد با کاهش کاربران نامحدود بتواند کیفیت سرویس های ADSL خود در مناطق مختلف را بهبود ببخشد.
برای اطلاع از این کمپین و تعرفه های سرویس های مختلف، در ادامه همراه دیجیاتو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) بمانید.
محمدرضا بیدخام، معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: مشترکین فعلی سرویس ADSL نامحدود مخابرات می توانند با همان تعرفه قبلی، در این کمپین شرکت نمایند.
وی از جمله مزایای این کمپین را افزایش سرعت پهنای باند به ۲ یا ۴ برابر سرعت فعلی، حجم دانلود رایگان و اضافی ماهیانه و دانلود شبانه رایگان برای سرویس های ستاره دار اعلام کرد.
بید خام توضیح داد: هزینه های خدمات ارائه شده به صورت پس پرداخت (Postpaid) و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت می شود. همچنین کاربران، هزینه ترافیک اضافی را نیز به صورت Postpaid که بر روی قبوض تلفن ثابتشان اعلام می گردد، پرداخت کنند.
معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به اینکه امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به کمپین شگفت انگیز وجود ندارد، گفت: مشترکین علاوه بر مراجعه حضوری به مراکز مخابراتی می توانند از طریق سامانه ۲۰۲۰ و یا سایت شرکت مخابرات استان تهران ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) نسبت به خریداری سرویس های کمپین مذکور اقدام کنند.
تعرفه خدمات و تعرفه خرید حجم اضافه در جدول زیر آورده شده:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مدیران مخابرات استان قصد دارند با اجرای این کمپین میزان حجم استفاده شده در شبکه اینترنت خود را کاهش داده و مدیریت کنند تا بتوانند، کیفیت نا مطلوب شان در برخی مناطق را بهبود بخشند. هدف نهایی این کار کاهش میزان نارضایتی کاربران اینترنت این شرکت و کم کردن جو روانی منفی شکل گرفته بر ضد سرویس های ADSL مخابرات در شبکه های اجتماعی است.
به نظر شما مدیران مخابرات در رسیدن به هدف خود موفق خواهند بود؟

بیشتر بخوانید : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

.MORTEZA.
09-15-2015, 04:26 PM
یچه ها من مشکل رانژه شدن خط دارم خط تلفنم فیبر نورری مخابرات هیچ کاری نمیکنه که به کابل مسی تبدیل شه که بتونم از شرکت ها اینترنت بگیرم به نظرتون چی کار کنم

Pacino
09-15-2015, 05:55 PM
من شنبه هفته پیش رفتم مخا تخلیه زدیم بعد رفتم آسیا تک نامحدود گرفتم 1ماه 67تومن باسرعت1مگ
هنوز که هنوز وصل نکردن دیوسا
کلا همه بسیج شدن برین به اعصاب ملت

Navid
09-15-2015, 06:16 PM
یچه ها من مشکل رانژه شدن خط دارم خط تلفنم فیبر نورری مخابرات هیچ کاری نمیکنه که به کابل مسی تبدیل شه که بتونم از شرکت ها اینترنت بگیرم به نظرتون چی کار کنم

چاره ای نیست مجبوری با مخابرات کنار بیای یا شرکتهای ارائه دهنده ی وایمکس و وایرلسو امتحان کنی...
خط فیبر نوری در انحصار مخابراته و به زودی هم از این انحصار درنمیاد... درخواست تغییر خطم بدی باز میبرن رو سیستم فیبرنوری مگه اینکه آشنای گردن کلفت تو مخابرات داشته باشی.

جادوگر
09-15-2015, 09:50 PM
تقریبا بگم ناممکن هست ولی پارتی داشته باشی فعلا که رو سیستم اونا هست منم از مخابرات دارم از اسیاتک هم میشه گرفت کاشکلی میشد عوض کرد ولی خوب همشون یکین به نظرم ولی مخابرات جدیدن خیلی پینگ تایمش رفته بالا کلا داغون شده ولی خوب پایداریش یکم بهتر شده ولی بسیار نا محسوس

reza mehrpoor
09-16-2015, 01:43 AM
[QUOTE=aliwave;468659]
(sm74)این متنو مخابرات دولت محترم دو روزه که رو سایت گذاشته که از این به بعد مردم رو درست و حسابی بچاپن(sm74)

خاک بر سرشون که اینترنت با این سرعت داغون و با هزینه زیاد به مردم میندازن

من خودم چند ساله که اینترنت مخابرات دارم ولی با این شرایط میرم پسش میدم چون دیگه دانلود شبانه فیلم و سریال به فنا

رفت.........واقعا متاسفم واسه این مسخره بازیا که هر روز سره مردم درمیارن واسه دزدی بیشتر.....(sm25)

قابل توجه آن دسته از مشترکین گرامی که دارای دانلود شبانه رایگان میباشند

از ابتدای مهر ماه سال جاری(1394/07/01)مصرف شبانه تا سقف 8 گیگابایت رایگان بوده و مصرف ترافیک بیشتر

به ازای هرگیگابایت 16000ریال محاسبه خواهد شد .....

[/Qدادا فقط آسیا تک ..فوق العادس..من خودم شبی 20 تا 28 گیگ دانلود دلرم البته با خرید ای پی های وی ای پی سایتها..بعدشم باید بری گزینه 512 چلچله 10 گیگ شب نامحدود بگیری...خیلی خیلی عالیه(sm127)(sm127)