PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گزارشی از یک شغل عجیب در تهران/ درآمد ۵ میلیون تومانی با موتور

daniyal
08-10-2014, 01:19 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

عکس: مازیار اسدی
با افزایش تقاضا برای بازار کار، امکان داشتن شغل برای همه وجود ندارد و از آنجا که داشتن شغل و درآمدزایی از اصول اولیه زندگی بشمارمی رود هستند افرادی که شغلی عجیب اما درآمد زا دارند.
رضا کیمیایی- اقتصاد نیوز
یک صندلی گذاشته و سر خیابان جم نشسته است. سه نفر موتوری دارد و یک خط موبایل. کارش این است که اتومبیل‌های بدون طرح ترافیک را با استفاده از موتوری‌ها به نحوی پوشش دهد که دوربین‌ها نتوانند شماره پلاکشان را ثبت کنند. این کار ۲۰ ثانیه طول می‌کشد و صاحب خودرو در ازای فرار از دست دوربین‌ها پنج هزار تومان می‌پردازد. روزی یک میلیون تومان کاسب هستند. هر موتوری ۱۵۰ هزار تومان می‌گیرد و مابقی هم درآمد فردی است که این شغل را مدیریت می‌کند.
رانندگان خودروهای بدون طرح ترافیک مقرون به صرفه می‌دانند که با یک سوم پول خرید طرح روزانه این کار را انجام دهند. احتمالا در نقاط دیگر شهر یا اتوبان‌ها و در ورودی‌ هر محوطه طرح ترافیک این افراد را ببینید. با اینکه این کار به نوعی دورزدن قانون است اما هستند کسانی که از این طریق کسب درآمد می‌کنند و حداقل در هر ورودی برای چهار نفر شغل ایجاد شده است. حتما می‌دانید که پوشاندن پلاک خودرو با پارچه یا مشابه آن باعث نادیده گرفتن شدن پلاک خودرو نمی‌شود.

همه مردم کارمند نیستند یا همه شرکت یا کسب‌وکار متعارفی ندارند. بار‌ها شنیده‌ایم که برخی افراد از راه‌های نامتعارف اقدام به درآمدزایی می‌کنند. وقتی از شغل عجیبی صحبت به میان می‌آید همه با چشم‌های گرد شده به هم نگاه می‌کنیم و این سوال را می‌پرسیم مگر می‌شود؟ مگر می‌شود از این راه هم پول درآورد؟ برخی از افراد به گونه دیگری فکر می‌کنند، به گونه دیگری کار می‌کنند و به گونه دیگری کسب درآمد می‌کنند، حال از روی جبر است یا اختیار جای بحث دارد.
مطمئنا اگر این فرد می‌توانست از راه مرسوم و معمول شغلی داشته باشد هیچگاه برای دور زدن قانون برای خودش کاسبی دست‌وپا نمی‌کرد. پس جبری در میان است. اما در زمره شغل‌های عجیب هستند افرادی که به اختیار و از روی خلاقیت اقدام به کاری می‌کنند که منحصر به‌فرد است.

(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)

MaMaTiR
08-10-2014, 09:48 AM
(sm77)

tandis_m
08-10-2014, 10:16 AM
(sm25)

pirana
08-10-2014, 12:02 PM

پول داره بره سانتافه بگیره اما نمیره مثل آدمیزاد طرح بخره اشتغال کاذب ایجاد نکنه (sm25)

Shahin
08-10-2014, 12:30 PM
شماره موبایل یارو رو نداره؟؟؟ من اگه بخوام پیداش کنم چیکار کنم؟؟؟ واسه من خیلی لازمه من همیشه این مشکل رو دارم

pirana
08-10-2014, 12:41 PM
شماره موبایل یارو رو نداره؟؟؟ من اگه بخوام پیداش کنم چیکار کنم؟؟؟ واسه من خیلی لازمه من همیشه این مشکل رو دارم
نمیترسی ترمز کنی از پشت بزنه بهت؟

YAS
08-10-2014, 12:51 PM
(sm2)

Shahin
08-10-2014, 12:53 PM
نمیترسی ترمز کنی از پشت بزنه بهت؟
نه آقا یواش میریم کاری نداره!!

pirana
08-10-2014, 01:04 PM
نه آقا یواش میریم کاری نداره!!
اگه فکراتو کردی شماره ـشو پیدا کنم واست (sm59)

Shahin
08-10-2014, 01:07 PM
اگه فکراتو کردی شماره ـشو پیدا کنم واست (sm59)
جدی داری؟؟؟
اگه پیدا کنی که ثواب کردی!!
ترکیدم از بس از این راننده اتوبوس ها فحش خوردم!!
تازه کلی هم جریمه شدم

pirana
08-10-2014, 01:08 PM
جدی داری؟؟؟
نه بابا
(sm134)

Shahin
08-10-2014, 01:10 PM
نه بابا
(sm134)
دمت گرم

pirana