توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم ๑۩۞۩๑ کامینگ سون ها ( بزودی های موسیقی ) ๑۩۞۩๑
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Saleh16
02-13-2015, 04:14 PM
خواهشا یکی به این چند سوال جواب بده ممنون:
آلبوم جدید مرحوم جهان چی شد؟؟
آلبوم جدید توماس اندرس کی قراره بیاد؟؟
از استاد معین و دو موزیک ویدیوی گفته شده خبری هست و برنامه ای برای عید دارن یا نه؟؟
آهنگ عاشقتم از امید کیفیت آیتونز یا 320 نداره؟؟
ali201
02-13-2015, 04:49 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
بزودی...
AliReza_0111
02-13-2015, 08:38 PM
آهنگ و موزیک ویدیو جدید حسین تهی به نام بهترین دوست : تاریخ انتشار : یک هفته ی دیگر....
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg?oh=941a06a5644d2ac45cdd21f47ed834c1&oe=55610BCD&__gda__=1431624616_fafbe01c41bef7c4bd66d7d48b48445 4
!..:: joker ::..!
02-14-2015, 02:59 PM
تيتراژ دانه هاي انار به زودي
با صداي ماني رهنما و فريدون آسرايي
ترانه : احمد اميرخليلي
موسيقي : بهروز صفاريان
ehsan1361
02-17-2015, 11:05 AM
خواهشا یکی به این چند سوال جواب بده ممنون:
آلبوم جدید مرحوم جهان چی شد؟؟
آلبوم جدید توماس اندرس کی قراره بیاد؟؟
از استاد معین و دو موزیک ویدیوی گفته شده خبری هست و برنامه ای برای عید دارن یا نه؟؟
آهنگ عاشقتم از امید کیفیت آیتونز یا 320 نداره؟؟
الان هرکی آلبوم میده ، با هزینه شخصی خودشه ! آلبوم جهان هم باید خانوادش هزینه کنن ! الان 3 سال میشه ...
آلبوم توماس هم گفته شده 2015 ولی هنوز تاریخ ندادن !! اگه خبری شد سریعاً همین جا میزارم . فقط قراره یه آهنگ برای لوکاس پودولسکی ( آرسنال ) بخونه !!!!!!!!!!!(sm120)
معین هم خبری نیست ! خودش گفته بود که دو تا موزیک ویدئو که یکیش جدیده آماده شده ( تو که تموم دنیامی و هوای خونه )
البته قرار بود که هوای خونه ولنتاین بیاد که احتمالاً به خاطر گوگوش ،پخش کار به تاخیر افتاده ! محتمل ترین زمان برای پخش عید ِ ولی احتمال این هم هست که با امیر طاهریان به مشکل خورده باشه باشه چون طاهریان ... ( دعوای ستار و امیر طاهریان (sm120) )
امید هم گذاشته تمام دنیا و جهانیان موزیک ویدئو فاخرش رو ببینن ، بعد بزاره آیتونز (sm120)
ehsan1361
02-17-2015, 03:23 PM
سلام
کسی از زمان پخش خبری داره ؟
حمیرا(sm127) در گفتگو با دویچه وله:
آهنگ جدیدم وصف حال همین دو سال اخیر منه. دو سالی که در قلعه عشقی که به نوه ام دارم بودم.باور کنید این شعر درست انگار برای من ساخته شده و برای احساس منه.جوون هایی که در ایران هستند بعضی هاشون واقعا شاهکارند. آقای بابک صحرایی این شعرو گفتند
سلام
این آهنگ از حدود 4 ماه پیش استارتش زده شد ( خبرشم زدم همینجا ) که به دلیل بیماری حمیرا ، ضبط به تاخیر افتاد . احتمالاً به همراه موزیک ویدئو در نوروز 94 پخش بشه ! یه آهنگ دیگه هم هست
Gsshop
02-17-2015, 08:37 PM
p@RH@m
02-17-2015, 11:47 PM
ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
از "30 Jahre Modern Talking " خبری نشد ؟؟؟
ehsan1361
02-18-2015, 09:50 AM
ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
از "30 Jahre Modern Talking " خبری نشد ؟؟؟
(sm77) 12 آذر ...
به نظرم مستند بیخودی بود !! هیچ حرف خاصی در مورد علت اختلاف ها و جدایی زده نشد ! میتونست مستند جنجالی باشه و توماس در مورد اون زنیکه عفریته ( نورا ) حرف بزنه که نزد (sm178) دیتر هم که بیشتر در مورد آشنایی با توماس حرف زد ! در حالی که میتونست بگه نورا باعث جداییشون بود ! 11 سال طلایی از دست رفت (sm74)
خلاصه اینکه توماس و دیتر گفتن که دیگه مدرن تاکینگ بر نمیگرده (sm81) به قول معروف آب پاکی رو ریختن و خلاص
ehsan1361
02-18-2015, 12:00 PM
آهنگ و ویدئوی جدید شهرام شب پره >> به زودی ... ( احتمالا نوروز )
ترانه و ملودی : شهرام شب پره
تنظیم : Ramon
کارگردان : مهران راوی
ehsan1361
02-18-2015, 02:53 PM
مستند "30 Jahre Modern Talking - Die ganze Wahrheit ( تمام حقیقت ، سی سال مدرن تاکینگ ) >> 3 دسامبر ( چهارشنبه 12 آذر )
مستندی 2 ساعته در باب "افسانه های دو نفری پاپ جهان" که از شبکه ی RTL به تاریخ 3 دسامبر 2014 پخش خواهد شد.
دراین مستند علل ظهور ، موفقیت و جدایی - بازگشت دوباره و جدایی دوباره ، از کلام توماس آندرس و دیتر بوهلن به تصویر کشیده می شود.
این مصاحبه ها ، جداگانه گرفته شده
حالا که دوست عزیزمون یادآوری کردن ...
نمیدونم لینک ها سالم هست یا نه ...
part 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
amirpop
02-18-2015, 05:25 PM
احوالِ دلِ من كه ديگه سوژه ي روزه ... به زودي
mojtabaa
02-18-2015, 05:32 PM
آلبوم فقط گوش کن ... رضا صادقی
12 اسفند
p@RH@m
02-18-2015, 06:27 PM
حالا که دوست عزیزمون یادآوری کردن ...
نمیدونم لینک ها سالم هست یا نه ...
part 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
part 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
منم دیروز داشتم فیلامو نیگا میکردم ، تیزرشو دیدم ، یادم افتاد که خبری نشد بعدش
در کل ممنون ، پایدار باشی دوست خوب و قدیمی (sm93)
darkmlu
02-18-2015, 07:18 PM
مستند شادمهر چی شد پس؟
daniyal
02-19-2015, 02:52 AM
ehsan1361
02-19-2015, 11:11 AM
موزیک ویدئو پویا ، ندیدنت سخته " >> به زودی ... ( احتمالاً آخر هفته آینده ، اواخر فوریه )
کارگردان : الک کارتیو
mubaso
02-19-2015, 07:05 PM
آهنگ و موزیک ویدئوی "خوش خیال" از احمد سعیدی به زودی...
Q_MARS
02-20-2015, 12:56 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=2d2aaee404b4a5674d2b47bcc6b6ea28&oe=55969CD9&__gda__=1435395561_ffc9fa52f1db7512d110bda4ecda5ed 4
عشق، نام ِ آخرین ترانه ایست که این روزها از گوگوش منتشر شده است. هدفم در این پست این است که نگاهی ورای تعریف و تمجیدهایی که بیشتر از روی ناآگاهی ست به این ترانه داشته باشم. و قبل از اینکه در ذهنتان بگویید هر ک.س سلیقه ای دارد و اگر دوست ندارید گوش نکنید باید بگویم سلیقه ی هرکس را دانش و آگاهی او می سازد. بله که هر سبکی طرفداران ِ مخصوص به خودش را دارد اما اینجا ما از گوگوش صحبت می کنیم کسی که عادت کرده ایم ترانه و موسیقی فاخر ازش بشنویم . برگردیم به ترانه ی عشق...
من خیلی دلم می خواهد از آقای ِ صحرایی بپرسم چگونه توانسته اند برای ِ صدایی چون گوگوش چنین ترانه ی ضعیفی بنویسند؟ مگر نه اینکه هر هنرمندی باید در خلوت ِ خودش منتقد درجه یک خودش باشد؟ یعنی شما حتی در خلوت ِ خودتان این ترانه را نقد نکردید؟ حداقل دستی به سر و رویش می کشیدید! متاسفانه آقای صحرایی!!!!! ترانه ی شما ترانه ایست که هیچ گونه شاعرانگی در آن اتفاق نمی افتد.تصویری که از عشق ارائه می دهید آنقدر مبهم است که مخاطب نمی داند آخرش عشق زخمی ست که هرگز خوب نمی شود یا باید شاد و شنگول زندگی کند؟
در قسمتی از ترانه می فرمایید:ما زخمی رویاهای رفته به بادیم ما/با همین آرزوهای ساده شادیم
می خواهم از شما بپرسم دقیقاً با کدام آرزوهای ِ ساده شادید؟ اگر زخمی رویاهای رفته به بادید چطور و با کدام آرزوهای ِ ساده شادید؟زندگی کن حتی بی نشونه
فردا که شد از ما چی میمونه
زندگی کن
دنیا گاهی غرق ِ دوراهیه
کی میدونه رسم ِ دنیا چیه
زندگی کن
پشت ِ هرعشق بغض یه سفره
بس که عمر آدم زود میگذره
زندگی کن!این قسمت از ترانه ی شما به قدری کودکانه است که آدم انگشت به دهان می ماند چطور میشود همچین چیزی را نوشت و به اسم ترانه تمامش کرد؟ دلایلی که برای ِ ادامه ی زندگی مطرح می کنید آنقدر خالی از شاعرانگی و زیبایی شناسی ست که مخاطب بیشتر دلش میخواهد زندگی نکند! بماند که دو راهیه و چیه قافیه نیستند. و پشت ِ هرعشقی صرفاً بغض ِ سفر نیست و ارتباط بسکه عمر آدم زود میگذره با سطر ِ قبل سطحی ست و مخاطب آخرش نمی فهمد درعشق بسوزد یا بی خیال باشد و به زندگی اش برسد.ما که همه جوونیمون فدای عشقه ما
که حتی صدامون خون بهای عشقه ما
ضجه زدنامون برای عشقهمی رسیم به جمع بندی ترانه ی شما در سه سطرِ آخر. که مثل ِ بقیه ی خط ها حرف ِ خاصی برای ِ گفتن ندارد و در واقع ترانه ای ست که یکپارچگی لازم را ندارد.ترانه ی شما ترانه ای سه پاره است که در هر قسمت حرف ِ خودش را می زند.
هرگز قصد ِ مقایسه ی ترانه تان با اردلان سرفراز را ندارم چرا که قابل ِ قیاس نیست اما چون موضوع ِ هر دو ترانه عشق است مثالی برایتان می آورم...اردلان سرفراز مینویسد:عشق به شكل پرواز پرنده ست
عشق خواب یه آهوی رمنده ست
من زائری تشنه زیر باران
عشق چشمه آبی اما كشنده ست
من می میرم از این آب مسموم
اما اونكه مرده از عشق تا قیامت هر لحظه زنده ست
من می میرم از این آب مسموم
مرگ ِ عاشق عین بودن اوج پرواز یه پرنده ست...اگر فرضاً می خواستید این تناقض درعشق را مطرح کنید می بینید که می شود هنرمندانه و شاعرانه هم این کار را انجام داد...عشق چشمه آبی اما کشنده ست...شاعر در تمام ِ بیت ها به قدری زیبا این تناقض را بیان می کند که دیگر جای ِ حرفی باقی نمیگذارد.و اما سخن ِ آخر با آقای ِ صحرایی... بعد از انتشار ِ این کار هر کامنت ِ مخالفی که برایتان نوشتند را پاک کردید و نویسنده ی کامنت ها را ریمو و بلاک... اگر طاقت ِ انتقادهای ِ مؤدبانه را ندارید چرا ترانه می نویسید؟ مردم ِ ما آگاه هستند و فرق ِ ترانه ی خوب از بد را تشخیص می دهند... ضمن ِ اینکه خانم ِ گوگوش نیازی به آمارگیری شما ندارد. ایشان آنقدر بزرگ و محبوب هستند که همین که نامشان روی ِ کاری باشد بی شک به صورت ِ میلیونی بازدید و دانلود خواهد شد. لطفاً کمی حرفه ای برخورد کنید و در شان نام ِگوگوش رفتار کنید.در انتها باید بگویم تنها نقطه ی قوت ِ این کار ویدئوی این اثر است که گوگوش در آن خوش میدرخشد و با رقص ِ زیبایش همچون ستاره ای ست در بیابانی بی آب و علف...همان قدر زیبا...همان قدر پر نور...اما چند کلمه ای با گوگوش عزیز...پیش تر برایتان نوشته ام که نه بت هستید که روزی شما را بشکنم و نه خدا که روزی کافر شوم... شما عشق ِ من و میلیون ها ایرانی هستید که همیشه دوست دارند شما را در اوج ببینند...همان گونه که تا کنون بودید...اگر انتقادی هست ایمان داشته باشید که جزعشق نیست... ما نمی توانیم بی تفاوت باشیم و پشتِ تعریف و تمجیدها خودمان را پنهان کنیم...سکوت کردن بزرگ ترین خیانتی ست که میتوانیم در حقتان انجام دهیم...عشق ِ ما به شما عشق ِ یک روز و دو روز نیست...هر کدام به سهم ِ خویش سال ها با دل و جان با صدایتان زندگی کرده ایم...ما با عشق نوشتیم شما هم با عشق بخوانید...
از تو تا اوج تو ، زندگی من گسترده است/از من تا من ، تو گسترده ای...(سهراب سپهری)
ساره /
- فن کلاب گوگوش استار -
mubaso
02-20-2015, 12:56 AM
ehsan1361
02-21-2015, 12:52 PM
موزیک ویدئو شهاب تیام بزودی ...
فردا یکشنبه 3 اسفند
آهنگ ( احتمالی ) : یه بار دیگه
شاد ...
مجید ذاکری ...
کارگردان : علی زمانی
ehsan1361
02-21-2015, 04:15 PM
فیت آرش و snoop dogg >> به زودی ...
AliReza_0111
02-21-2015, 10:28 PM
آهنگ جدید آرمین تو ای اف ام به نام طبق معمول با تنظیم مسعود جهانی به زودی...(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=053fe4e8be8383e17d2ce5d2a72857e3&oe=55929E5D
ehsan1361
02-22-2015, 03:16 PM
و همچنان به زودی ...
ehsan1361
02-22-2015, 03:57 PM
موزیک ویدئوی غزل شیدایی " کاش " >> به زودی ...
کارگردان : محسن باقی
shahinmusic
02-22-2015, 04:52 PM
از محمد علیزاده خبری ندارید؟(sm54)(sm54)
EmranMusic
02-22-2015, 04:59 PM
سلام اقا احسان البوم هلن چی شد داداش ؟
EmranMusic
02-22-2015, 05:01 PM
Upcoming Album Release: “The Fourth Light” by Niyaz
Niyaz fans, rejoice! A new album has been officially announced for release on late
March 2015, under the name “The Fourth Light”.
As Niyaz’s work is based on writing original work based in Sufi poets along with traditional folk pieces, on this occasion their release signifies a tribute to ‘Rabia Al Basri’ (Rabia Al Adawiyya), the first female Sufi mystic and poet, born in Iraq on the 8th century.
In a post-Carmen Rizzo era, the two-time Grammy nominee who stayed as member of Niyaz for the first three albums, now the mixing and co-production of the album will be in charge of -also- Grammy-nominee Damian Taylor, known for his work with Bjork, The Killers, Frou Frou among others, taking on the mission of blending the electronic and acoustic elements that characterize the Niyaz sound.
Funding for this upcoming album will be available through Pledge Music ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) in late January 2015, and will offer a variety of crowd-sourcing options for different budget ranges. Supporters will get access to the album at least two weeks before the official release date.
Then a tour is projected with concerts in the USA, Canada, Europe, Middle-East and perhaps South America.
یه تیتراژ برای شبکه سه داره واسه تحویل سال فیت با رضا صادقی و علی عبدالمالکی
آلبومش هم تو مرحله تنظیم
8813222
02-22-2015, 06:16 PM
یه تیتراژ برای شبکه سه داره واسه تحویل سال فیت با رضا صادقی و علی عبدالمالکی
آلبومش هم تو مرحله تنظیم
منبع این خبر لطفا!!!
(sm127)(sm127)(sm127)
منبع این خبر لطفا!!!
(sm127)(sm127)(sm127)
فیس
amir_77
02-22-2015, 09:06 PM
AliReza_0111
02-22-2015, 09:12 PM
CoOming SoOn . . . !!!!
کجایی ...
با صـــدای جاودانـــــــــــه از امپـــــــراطـــور خــــاص
شمارش معکوس آغاز شد
تـــرانه:مهرزاد امیر خانی
تنظیم :معین راهبر
دانلود دمو
Morteza Pashaei - Kojaei ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
mubaso
02-22-2015, 10:09 PM
shabesormeh
02-22-2015, 10:45 PM
آلبوم جدید شکیلا بزودی ...
منبع؟؟؟
تاریخ دقیق تر؟؟!!
Q_MARS
02-22-2015, 10:56 PM
آندرانیک ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ource=feed_text&story_id=10153058214555979)، آهنگساز،تنظیم کننده,نوازنده و خواننده درگذشت.(sm25)
او که متولد سال ١٣٢٠ بود با بسیاری از خوانندگان پاپ ایران مانند ابی داریوش و گوگوش سیاوش قمیشی هایده عارف و برخی دیگر همکاری داشته است. او پس از انقلاب ایران راهی آمریکا شد و در لسآنجلس زندگی و در سالهای اخیر کمتر با هنرمندان ایرانی همکاری میکرد اما به سازمان م جاهدین خلق ایران نزدیک بود. او پس از دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان، سرانجام در بیمارستانی در شهر لسآنجلس درگذشت.
Gsshop
02-22-2015, 11:32 PM
البوم هایی که به زودی منتشر می شوند
رضا صادقی - فقط گوش کن - 12 اسفند
گروه آریان - خداحافظ - اسفند ماه
مرتضی پاشایی - اسمش عشقه - اسفند ماه
مجتبی کبیری - تکیه گاه - اواخر اسفند ماه یا سال آینده
پیام صالحی - نام البوم نامشخص - سال اینده (94)
Brayden
02-23-2015, 12:04 AM
Saeid Shahrouz – Sooje ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بد خوند
mjnorthern
02-23-2015, 04:23 AM
آهنگ جدید پویا سالکی با نام عکس
یکشنبه 10 اسفند - 9 شب
ehsan1361
02-23-2015, 09:37 AM
سلام اقا احسان البوم هلن چی شد داداش ؟
سلام
به خاطر مشکلات داخلی آونگ پخش به تاخیر افتاده .یه سالی هست که این مشکل هست و شاید در آینده ای نزدیک حل بشه ! سال 2015 قرار ِ اتفاقای خوبی بیافته
البته کمپانی ترانه و century records هم همین مشکل رو دارن و آلبوم های تارا ، هنگامه ( اونگ ) و ... در حال خاک خوردن هستن
ehsan1361
02-23-2015, 09:44 AM
آهنگ جدیدش احتمالاً تا پایان سال منتشر میشه ( شایدم زودتر !!! )
استارت آلبوم جدیدش هم زده شده !
kaghazi
02-23-2015, 10:46 AM
دیدی گفتم بازم برمیگردی (sm120)
وات؟
ehsan1361
02-23-2015, 10:47 AM
دیدی گفتم بازم برمیگردی (sm120)
پ ن : پست پاک میشه
دیدی ، دیدی گفتم
دیدی گفتم ، دیدی گفتم که یه روز پر میکشی تو هوا
(sm120)
(sm127)رضا
Gambler
02-23-2015, 03:12 PM
فرداشب
Q_MARS
02-23-2015, 10:54 PM
آهنگ "طلا" یکی از موردهای پُررنگ از این است که لهجهی ایرانی در آثار بیشتر آهنگسازان ایرانی دارد از بین میرود و کمکم همهشان لهجهی ترکیهای پیدا میکنند!
این موسیقی ایرانی صدا نمیدهد...
(اسفندیار منفردزاده گفته بود در خارج از ایران نمیشود هنر ایرانی تولید کرد. با او موافقم، اما متأسفم بگویم امروز آنهایی که داخل ایران هستند هم اکثرا هنر ترکیهای تولید میکنند! و این جریان اگر قرار نبود شکل بگیرد، با حمایت جریانهای خاص، به طور مصنوعی شکل داده شده. اینجا فقط حساب چند نفر انگشتشمار از اساتید جداست، -که البته آنها هم خودشان را خیلی وارد فضای هرج و مرج موسیقی پاپ نکردهاند. و به شدّت در این مورد حق دارند!)
اگر بخواهیم از بقیهی خوانندههای مهم مثال بیاوریم، "نگو بدرود" از گوگوش موزیک ترکیه است، یا همین کار آخرش، "عشق"!... و از بین کارهای خوانندههای نسل جوان هم باید گفت همهی آثار آنها، به جز تعدادی!
(که آن تعدادی هم که ترکیهای نیست، عربی و یونانی صدا میدهد!)
و این بحث به آن برنمیگردد که موسیقی با لهجهی ترکیهای بد است یا خوب است، یا بهتر است یا بدتر است و چرا شبیه کارهای بابک بیات و واروژان و احمد پژمان نیست.
بلکه بحث بر این است که این موسیقی، موسیقی ما نیست اما دارد به ما تزریق میشود!
این صدای ایران را نمیدهد! همین!
(و ما دلمان برای آن صدا تنگ میشود.)
امّا از هدف اصلیام دور نشوم!... آمدم اینجا بنویسم که مارتیک بهتر از همه این کار را انجام داده. و همین موزیکاش، بهتر از موزیکهای دیگری است که دیگران در این مدل ساختهاند.
و در مورد البوماش، در مجموع بسیار شنیدنیست، خیلی بهتر از کارهاییست که در سالهای اخیر از خوانندههایمان میشنویم.
ترانههایی بهتر از "طلا" هم در این البوم هست (و البته خودم "طلا" را هم دوست دارم) و خلاصه مجموعهی قابل تحسینی درآمده است.
در این روزهایی که گلوی ترانه را گرفتهاند تا نفس نکشد، این البوم جدید مارتیک، نفسیست.
نفسی کم و بیش عمیق.
امین آزاد
mubaso
02-24-2015, 01:10 AM
Sandy - Aroosaki Mashala
Thursday February 26th
Chavosh
02-24-2015, 08:38 AM
کجایی ..
با صدای مرتضی پاشایی
تاریخ پخش
شنبه ساعت 9 شب
Chavosh
02-24-2015, 08:39 AM
"نيستى ببينى" بـــــــزودى ...
با موسيقى خودم و ترانه اى از روزبـه بمانـى عزيز
علیرضا قرائی منش
ehsan1361
02-24-2015, 09:56 AM
آهنگ جدید فرزاد فرومند " ازت چی بخوام " >> به زودی ...
daniyal
02-24-2015, 12:21 PM
ehsan1361
02-24-2015, 03:46 PM
آهنگ و ویدئوی جدید مهسا نَوی " عادت " >> بزودی ...
آهنگ و تنظیم : خشایار kc bondar
کارگردان : کوجی
ehsan1361
02-24-2015, 03:55 PM
آهنگ جدید ارسلان >> بزودی ...
ترانه : علی ایلیا
تنظیم : همون آزما
Gsshop
02-24-2015, 05:50 PM
شمارش معكوس براى البوم "يك لحظه بدون تو" اشكان محمديان ... لطفا توجه كنيد كه البوم در ٢ طرح جلد با قيمتهاى متفاوت بيرون مياد كه در جلد اصلى شما علاوه بر طراحى اصلى جلد از كيفيت كاليبراسيون صدا بهتر برخوردار هستيد و اينكار را براى اولين بار انجام داديم تا علاوه بر حفظ بهاى حقوق مالى ان حمايت شما دوستداران كيفيت را نيز جلب كنيم.
AliReza_0111
02-24-2015, 06:25 PM
معلومه ..
با صدای مهرزاد امیرخانی
...
زمان پخش
جمعه شب
Q_MARS
02-25-2015, 12:13 AM
من اگر بعد از انتشار ترانه ای ازم با صدای یکی از بزرگان با سیل انتقاد های طرفدار های اون هنرمند نسبت به ترانم طرف بشم، جای ریمو و بلاک کردن صدای مخالف های ترانم، یا می رم کتابامو از گنجه در میارم و رو خودم کار می کنم یا کلا این کارو می بوسم می ذارم کنار.
این روشهای پوپولیستی چرتکه انداختن و حساب کتاب آمار وبسایت ها ، چو انداختن موفقیت ترانه ای که سر تا پاش پر از ایرادای تکنیکی و مفهومیه!!! موسیقی که بوداره! در مواجه با خواننده ای که اگه از روی روزنامه هم بخونه شصت میلیون نفر می رن می شنون ، واسه اینک امثال من بخوان اعداد رو به حساب موفقیت بذارن و بعد به نام خودشون بزنن توهم نیست، تف سر بالا انداختنه!
به قول اردلان سرفراز بزرگ و نازنین ، حیثیتی دیگه واسه این کار نمونده! وقتی فن پیج این مثلا ترانه سرا اونم با همچین ترانه ای تو یک هفته از چهار هزار نفر می شه بیست و هشت هزار نفر، بعد هر پستش شصت تا لایک هم نداره، یعنی با زبون ساده تر رفته لایک خریده ، و همین مثلا ترانه تو بگو مزخرف سرا، ده ها پیجِ فیک داره که زیر پست هاش میان و به به و چه چه می کنن ، وقتی همین بی سواد می شه پر کار ترین آشغال نویس این موسیقی و بعد به شکل رایگان و سریالی گند می زنه تو کارنامه تمام خواننده های کارنامه دار این موسیقی تاسف رو باید برای کی خورد؟ به اون خواننده هایی که در ازای این مزخرفات رایگان، نظر و اعتقادشون رو به این بابا می فروشن باید چی گفت؟
برای کی باید متاسف بود؟ برای جامعه موسیقی این سرزمین که یک منتقدی که سرش به تنش بی ارزه نداره؟ برای خواننده هایی که بدونِ مشاوره گرفتن تو بازی لقب سازی و دستمال اندازیه همچین مزخرف نویسی می رن ؟ یا واسه مخاطبی که با نخریدن سی دی خواننده محبوبش بودجه رو از تولید یک اثر هنری خارج کرده تا مفت نویس ها و مفت ساز هایی از این دست وارد کارنامه خواننده محبوبش بشن؟!
جای تاسف خوردن، حافظه های کوتاه مدت و طولانی مدتمون رو قوی کنیم ، این اسمهای آشغال رو به ذهن بسپریم تا واسه نسلِ آینده تعریف روشنی از امروز موسیقی مون داشته باشیم.
کوروش سمیعی
ehsan1361
02-25-2015, 02:28 PM
AliReza_0111
02-25-2015, 11:32 PM
اجرای زنده گلایه به زودی...
ehsan1361
02-27-2015, 10:02 AM
موزیک ویدئو دایان " برگرد به این خونه " >> بزودی ...
Gsshop
02-28-2015, 05:45 PM
البوم آریان 5 از گروه آریان تا 20 اسفند در بازار کشور
hossein007
03-01-2015, 09:32 AM
با تشکر از دوستان خواستم بگم از خوانندگان نسل اول و دوم موسیقی پاپ بعد از انقلاب هم خبر بزارین از جمله مانی رهنما، مسعود خادم، امیر کریمی، علیرضا عصار، حسین زمان، خشایار اعتمادی، قاسم افشار، مهراج محمدی، فرمان فتحعلیان، حمید غلامعلی، داریوش خواجه نوری، مهران احراری، افشین سپهر، محسن فرحی، علیرضا شهاب و ... . همینطور از خوانندگان اواخر دهه 60 و دهه 70 داخل ایران که دیگه هیچ خبری ازشون نیست اگر خبری دارین بزارین مثل مهدی سپهر، تورج شعبانخانی، مهرداد کاظمی، حسن همایونفال، عباس بهادری، بیژن خاوری و ...
با تشکر از زحمت همه دوستان
ehsan1361
03-01-2015, 09:38 AM
با تشکر از دوستان خواستم بگم از خوانندگان نسل اول و دوم موسیقی پاپ بعد از انقلاب هم خبر بزارین از جمله مانی رهنما، مسعود خادم، امیر کریمی، علیرضا عصار، حسین زمان، خشایار اعتمادی، قاسم افشار، مهراج محمدی، فرمان فتحعلیان، حمید غلامعلی، داریوش خواجه نوری، مهران احراری، افشین سپهر، محسن فرحی، علیرضا شهاب و ... . همینطور از خوانندگان اواخر دهه 60 و دهه 70 داخل ایران که دیگه هیچ خبری ازشون نیست اگر خبری دارین بزارین مثل مهدی سپهر، تورج شعبانخانی، مهرداد کاظمی، حسن همایونفال، عباس بهادری، بیژن خاوری و ...
با تشکر از زحمت همه دوستان
خبری نیست دوست عزیز که بزاریم !!
فقط مانی رهنما آلبومش آماده شده و بزودی منتشر میشه ( قرار بود تا آخر سال بیاد ... )
آلبوم قاسم افشار هم که مدت هاست آماده شده و به گفته ی خودش مشکل پیدا کرده بوده با شرکت پخش و بزودی منتشر میشه ...
حسین زمان بهش مجوز نمیدن ...
و ...
hossein007
03-01-2015, 01:38 PM
خبری نیست دوست عزیز که بزاریم !!
فقط مانی رهنما آلبومش آماده شده و بزودی منتشر میشه ( قرار بود تا آخر سال بیاد ... )
آلبوم قاسم افشار هم که مدت هاست آماده شده و به گفته ی خودش مشکل پیدا کرده بوده با شرکت پخش و بزودی منتشر میشه ...
حسین زمان بهش مجوز نمیدن ...
و ...
ممنون از پاسخگویی
ehsan1361
03-01-2015, 06:35 PM
آهنگ و ویدئوی جدید نوش آفرین >> به زودی ... ( آهنگ چند ماهه آماده شده و با آماده شدن موزیک ویدئو پخش میشه )
تنظیم : اندی جی
آلبوم هم منتفی شد ...
ehsan1361
03-01-2015, 06:50 PM
آهنگ جدید شهاب رمضان >> بزودی ...
daniyal
03-01-2015, 07:25 PM
آلبوم حمید عسکری تا اواخر اردیبهشت سال آینده منتشر میشه آلبوم کامل شده بود که ترجیح داد تغییراتی توش انجام بده اسمشم هنوز معلوم نیست
Brayden
03-01-2015, 09:08 PM
Dariush – Gelayeh Liv ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چقدر این آهنگو با احساس خوند کیف کردم (sm127)
abbas chenari
03-01-2015, 10:44 PM
از جمشید چه خبر ؟؟
کار جدید بیرون نمیده ؟؟
Q_MARS
03-01-2015, 11:29 PM
عدالت برای علیرضا قربانی و استاد «مانکن»! [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
«در ادامه لغو سریالی کنسرتها که در زمینه تعداد اپیزود در حال رقابت با سریالهایی نظیر حریم سلطان و فوتبالیستهاست، چند روز پیش شاهد این بودیم که عزیزان قبول زحمت کرده و کنسرت علیرضا قربانی در دانشگاه آزاد گلبهار را هم با تیزهوشی لغو کردند.
امروز به لطف خدا کشور ما به حدی از بلوغ فرهنگی رسیده که در نگاه مسئولین اشعار ابوسعید ابوالخیر که قرار بود با آواز قربانی در خراسان اجرا شود با اشعار استاد مانکن (شاعر قرن ششم و هشتم) که میفرمود: آخ ببین عشوههامو، چند تا از اون چشمههامو ... هیچ تفاوتی ندارد و اجرای هر دو ممنوع است و این یعنی گسترش عدالت در حوزه موسیقی که اهالی موسیقی سالها به دنبال تحقق آن بودند.
تیزهوشی عزیزان برای تحقق عدالت در موسیقی اینجا معلوم میشود که امروز در کشور ما نهادها و سازمانهای صلاحیتدار از شمارش خارج شدهاند و همین امر توطئه برگزارکنندگان کنسرت را خنثی میکند.
بهطور مثال برگزارکننده خبیث کنسرت با خودش فکر میکند که من از سه نهاد تأییدیه و اِذن برگزاری کنسرت را گرفتهام و دیگر جای نگرانی نیست ولی غافل از اینکه همیشه سه - چهار تا نهاد دیگر هم وجود دارند که بتوانند کنسرت را لغو کنند.
در همین موردِ علیرضا قربانی، فرماندار و نیروی انتظامی و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد آن شهر موافق برگزاری کنسرت بودند ولی چون یک سری دیگر مخالف بودند کنسرت لغو شد.
ممکن است روزی برسد که رئیس اداره فرهنگ و فرماندار و نیروی انتظامی و آن «یک سری دیگر» هم موافق باشند، ولی مسئول هماهنگیهای ویژه اداره آب و فاضلاب موافق نباشد و کنسرت لغو شود.
هنرمند نباید به خودش اجازه بدهد که اعتراض کند. حالا عدهای میگویند ما ضرر کردهایم و بلیت خریدهایم و از این حرفها. اینها میخواهند ما را مخالف کنسرت نشان دهند در حالی که ما همیشه گفتهایم که ما مخالف کنسرت نیستیم، مخالف موسیقی هستیم.
چه اشکالی داشت همین آقای قربانی به احترام مردم کنسرت را برگزار میکرد ولی دست به اجرای موسیقی نمیزد؟
مثلاً حسن ریوندی (بمب خنده کشور که با هر اجرا صدها کشته و زخمی برجای میگذارد) را میآوردند و مسئولان برگزاری کنسرت از کلاهشان خرگوش در میآوردند و قربانی هم با گویش شیرین محلی عید نوروز را به هموطنان عزیز تبریک میگفت؟ چرا اینقدر اصرار به اجرای موسیقی دارید؟ یادش بهخیر در دولت قبل این برنامهها نبود.
ما هم مخالفتی با کنسرت نداشتیم چون مطمئن بودیم دولتی بر سر کار است که اجازه نمیدهد مردم دچار انحراف شوند.
بارها میدیدیم که دولت مظلوم دهم با فداکاری خودش را به انحراف میکشید تا مردم به انحراف کشیده نشوند.
امروز وقتی میبینم مردم با دیدن لغو کنسرتها میگویند «خدا پدر احمدینژاد رو بیامرزه که در دولتش این برنامهها نبود» اشک در چشمانم حلقه میزند و خدا را شکر میکنم که بالاخره مردم پی به اشتباه خود در خرداد 92 بردند. اگر مردم قول بدهند بچههای خوبی باشند و در خرداد 96 اشتباه قبلی خود را تکرار نکنند دوباره بوی بهار و عَدالت در کشور پخش میشود و همگی به سرزمین لیدی گاگا میرویم و ایشان برای ما کنسرت هم برگزار میکند و خیلی خوش میگذرد.
به امید آن روز»
روزنامه قانون
ehsan1361
03-02-2015, 09:23 AM
موزیک ویدئوی " پیر شدیم ولی بزرگ نه " >> نوروز ...
ehsan1361
03-02-2015, 09:24 AM
موزیک ویدئوی x - Elementz " جاده " >> چهارشنبه ...
ehsan1361
03-02-2015, 09:28 AM
از جمشید چه خبر ؟؟
کار جدید بیرون نمیده ؟؟
یه کار جدید داره که شاید نوروز پخش بشه ( احتمالاً همون ویدئوی گلنار )
Gsshop
03-02-2015, 01:23 PM
آلبوم اریان 5 به نام خداحافظ در حال تکثیر
زمان انتشار به احتمال زیاد هفته اینده
Chavosh
03-02-2015, 01:30 PM
البوم پژمان جمشیدی بنام یازده بزودی (امکان تغییر نام وجود دارد)
با همکاری
سیروان خسروی، امیر علیزاده، زانیار خسروی، پدرام کشتکار، فرشاد فارسی، بهنام رهنما، فریدون آسرایی، زهرا عاملی، روزبه بمانی، هما سعادت، هانیه ترکان، عبدالجبار کاکایی، مریم اسدی، مهدی یراحی
daniyal
03-02-2015, 02:16 PM
یه کار جدید داره که شاید نوروز پخش بشه ( احتمالاً همون ویدئوی گلنار )
گلنار(sm51)
ehsan1361
03-02-2015, 03:02 PM
گلنار(sm51)
خدایا به ذهن های منحرف ، لباس عافیت بپوشان
ehsan1361
03-03-2015, 09:22 AM
آهنگ " طبق معمول " >> نوروز ...
ehsan1361
03-03-2015, 09:23 AM
موزیک ویدئوی علی پیشتاز و سمیر " بد نیست " >> آخر هفته ...
ehsan1361
03-03-2015, 09:24 AM
آهنگ و ویدئوی " شانس " >> نوروز ...
Gsshop
03-03-2015, 11:13 AM
انتشار اسفند 93
daniyal
03-03-2015, 09:06 PM
آهنگ "تکرار" - با صدای سامان جلیلی - پنجشنبه (عصر) چهاردهم اسفند
در سایت های معتبر موسیقی
ترانه ، آهنگ و تنظیم : سامان جلیلی
میکس و مسترینگ : حامد برادران
گیتار آکوستیک :کیان دارات
Q_MARS
03-04-2015, 01:24 AM
دلتنگی های آدمی را
باد ترانه ای می خواند
رویاهایش را آسمان پر ستاره
نادیده می گیرد
و هر دانه ی برفی .... به اشکی ناریخته می ماند
سکوت .... سرشار از سخنان ناگفته است
Gsshop
03-04-2015, 12:08 PM
20 اسفند در سراسر کشور و جهان
mojtabaa
03-04-2015, 05:47 PM
بزودی ...
daniyal
03-04-2015, 06:07 PM
موزیک ویدئو نیما مسیحا بزودی ...
کینگ رکوردز؟؟!!(sm77)
ehsan1361
03-04-2015, 07:12 PM
شنبه 16 اسفند ...
daniyal
03-04-2015, 11:19 PM
قطعه "آرامش" آماده شد
اگه خدا بخواد يكشنبه هفته آينده شب موزيك مياد بالا و اميد دارم بتونه بهترين عيدى من به شما باشه.
اين موزيك هم پر انرژيه هم بوى عيد ميده و از نظر خودم بهترين قطعه از ميان تمام قطعات منتشر شده تا به امروز هست
اين خبر رو به اطلاع هركى طرفدار موزيك خوبه برسونيد...
من كار خودمو مى كنم و بقيه اش با شما.
مجنونتونم...
shabesormeh
03-05-2015, 12:17 AM
کینگ رکوردز؟؟!!(sm77)
دقیقااااااا.منم کینگ رکوردز رو دیدم کف کردم!!!کینگ رکوردز و نیما مسیحا؟!!!!(sm77)(sm77)
Q_MARS
03-05-2015, 12:34 AM
راستی این شکل قشنگ رو کی کشیده کیومرث جان؟[/quote]
امیر محمد قاسمی زاده-(نقاش مجسمه ساز و مستندساز)
واقعا انسان هنرمند وشریفی است برای تمام کسانی که به هنر این سرزمین خدمت کردند پرتره های زیادی کشیده در جهت معرفی اثار این هنرمندان
یه نمونه از کاراش یه نمایشگاه کامل از پرتره های احمد شاملو برگزار کرد که بر اساس اشعار این شاعر کشیده بود برای خیلی از هنرمندان دیگه این کارو انجام داده
واقعا وجود چنین انسانهای شریفی ادم رو به زندگی اینده امیدوار میکنه.
daniyal
03-05-2015, 01:20 AM
آهنگ " طبق معمول " >> نوروز ...
فردا شب
daniyal
03-05-2015, 01:44 AM
دانلود تیزر آلبوم:
کیفیت بالا:
کیفیت متوسط:
کیفیت پایین:
ehsan1361
03-05-2015, 09:44 AM
آهنگ و ویدئوی گلاره شیبانی " از نگاه من " >> بزودی ... ( نوروز )
daniyal
03-05-2015, 04:37 PM
موزیک ویدئوی جدید شادی امینی به زودی
daniyal
03-05-2015, 04:40 PM
موزیک ویدئوی اشکان محمدیان به نام توی رویاهام به زودی
daniyal
03-05-2015, 11:37 PM
امیر تتلو:
از اونجايى كه " تعادل " آهنگِ اولِ آلبومِ " شماره ٦ " بايد ساعتِ ٩ بياد و بايد با صداى بلند گوشِش كنيد به جاى ٩ شب ، پخشو ميندازيم ٩ صبح كه هم بتونين وُلوم بدين و هم جمعه رَم باهاش حال كنيد !! يعنى همين چند ساعت ديگه !!! منم كه باشگاه نرفتم امروز و تاصبح آهنگو تموم ميكنيم و از سايت هاى "..." و "..." سَرِ ساعتِ ٩ صبح (جمعه) كار پخش ميشه با تنظيمِ " امیر ديوا " و " نادر ️کوهستانی " فقط سايتها لطف كنن صبح بيدار باشَن و آماده كه تا قبلِ ٩ آهنگو براشون ايميل ميكنیم ️♥ مرسى ️♥
پ.ن: امیر با توئه(sm121)(sm120)
ehsan1361
03-06-2015, 09:09 AM
آهنگ جدید پدرام آزاد ( The Ways ) " بر باد رفته " >> سه شنبه 19 اسفند
sibiloo
03-06-2015, 05:41 PM
یاس ، به زودی ...
( احتمالا نزدیکای عید )
Gsshop
03-06-2015, 06:16 PM
آلبوم خداحافظ گروه آریان بیست اسفند در سرتاسر جهان و کشور
mdm123
03-06-2015, 10:13 PM
از ویدئوی هوای خونه معین خبری نشد؟ آهنگ جدید معین چی؟!
از اهنگ یا آلبوم سیاوش قمیشی خبری نیست؟!
از ابی چه خبر؟!
احسان بیا و پاسخگو باش...(sm10)
amir_77
03-06-2015, 10:23 PM
البوم چهارم محسن یگانه بعد از عید منتشر میشود
صحبت های امروز محسن یگانه در صفحه اینستاگرامش:
سلام
آدینه تون به خیر و شادی
خیلی تلاش کردیم که آلبوم به قبل عید برسه ولی نشد! ینی تموم کارایی که باید انجام میدادم انجام دادم ولی اون بالایی صلاح کارو بیشتر میدونه و تصمیم گرفته که این آلبوم بعدا پخش بشه! ولی اصلا نا امید یا دلسرد نشدم و خدا رو شکر کاملا به آینده ی بعد از این آلبوم امیدوارم!
همه کسانی که برای تولید آلبوم زحمت کشیدن از من یه خسته نباشید طلب دارن، دمشون گرم که تو بهترین حالت همه کارارو انجام دادن.
آلبوم رفت واسه بعد از عید، نگاه خانم هم با مامانش و باباش رفتن دور دور … امیدوارم صبرتون برای این آلبوم بیهوده نباشه و ارزششو داشته باشه! عکس زیاد میزارم از فردا! دوستون دارم خعلی زیاد … عکس از بهنام دریانی
اینم صحبت های ارش حسینی:
بچه ها… رفتیم برای بعده عید….. هیچ جوره نشد، حتی تا همین یک ساعت پیش، که دوباره از بیمارستان برگشتیم و برای رسوندن البوم یه ریسک بزرگ روی بدنشو قبول کرد…. اما همین الانی که دارم براتون مینویسم خاموش کردیم…. چون به هر دری زدیم نشد… نمیخوام بگم خستگی به تنمون موند، چون ما توی این فشردگیا به نتایج خیلی خوبی برای البوم رسیدیم.. اتفاقاتی که براتون همه رو به وقتش میگم… مثلا همون ده اسفندی که گفتم یادتون باشه….. مطمئنا صلاح نبود….. چون واقعا توی این یکی دو ماه سنگا رو کنار زدیم و از زمین و اسمون اومد برامون….. این که تک اهنگ میاد یا نه رو بهتون خبر میدم.. فقط هوای جو رو داشته باشید.. دمتون گرم…. مرسی انرژی میدادین… یا علی
daniyal
03-06-2015, 11:25 PM
من و شهرام جلیلی در حال ساختن یه کاره خیلی خوب که بعد از عید پخش میشه به اسم... !
البته قبل از عید منتظر 2 کاره جدید باشید
سر انجام پس از سال ها انتظار آلبوم جدید و رسمی محمد یاوری به نام نگرانم با ترانه سرایی : علی استیری و امید جلیلی ، آهنگ و تنطیم : سعید سام ، محمد علینژادیان و محمد یاوری در تاریخ 20 اسفند 1393 رونمایی می شود ، بزودی تیزر و دمو آلبوم از همین طریق پخش خواهد شد.
با سپاس از کلیه عوامل آلبوم : میلاد یاوری ، رضا علیزاده و....
این آلبوم با تمامی آهنگهایی که از محمد یاوری شنیدید متفاوت است....
رونمایی از آلبوم نگرانم با صدای محمد یاوری در 20 اسفند 1393
8813222
03-07-2015, 01:22 AM
کسی از علی عبدالمالکی خبری نداره؟؟ قرار بود تیزر بده که.
همینطور مهدی یراحی!!!
AliReza_0111
03-07-2015, 01:27 AM
کسی از علی عبدالمالکی خبری نداره؟؟ قرار بود تیزر بده که.
همینطور مهدی یراحی!!!
علی از موقعی که من بچه بودم قرار بود یه آلبوم مجاز بده بیرون که نداد منم پیر شدم و نداد...
مهدی ولی قرار نبوده که تیزر بده...
ehsan1361
03-07-2015, 09:01 AM
از ویدئوی هوای خونه معین خبری نشد؟ آهنگ جدید معین چی؟!
از اهنگ یا آلبوم سیاوش قمیشی خبری نیست؟!
از ابی چه خبر؟!
احسان بیا و پاسخگو باش...(sm10)
موزیک ویدئو هوای خونه احتمالاً به مشکل خورده و پخش نمیشه !! امیر طاهریان سابقه داره !! ( دو موزیک ویدئو ستار که پخش نشد )
پیج معین زده یه سورپرایز در پیشه ! احتمالاً موزیک ویدئو باشه
سیاوش قمیشی خوشبختانه یا متاسفانه آهنگی برای نوروز نداره ! فعلاً خبری از آلبوم هم نیست ولی جری خاچاطور گفته امسال آلبوم میده !!
موزیک ویدئو بی اعتنا از آلبوم جان جوانی ابی ، قبل از پخش موزیک ویدئو حبس به کارگردانی علی زمانی پخش میشه
ehsan1361
03-07-2015, 09:01 AM
بزودی ...
ehsan1361
03-07-2015, 09:02 AM
آهنگ جدید باراد " هواتو دارم " >> بزودی ... ( اخر هفته )
ehsan1361
03-07-2015, 09:03 AM
موزیک ویدئوی " بی اعتنا " از آقای صدا " ابی " >> بزودی ... ( قبل از پخش موزیک ویدئوی حبس )
ehsan1361
03-07-2015, 03:06 PM
آهنگ جدید حمیدصفت و امیرعباس گلاب " بخشش " >> بزودی...
sibiloo
03-07-2015, 04:12 PM
" ش " های فرزاد فرزین ادامه دارد ...
شراره ، شانس ، شلیک ، شخصی و حالا شش !!
" شش ( 6 ) " آلبوم جدید فرزین
سال آینده ...
ehsan1361
03-07-2015, 04:13 PM
موزیک ویدئوی افشین " جون جون " >> بزودی ...
pourya2710
03-07-2015, 04:30 PM
ساسی - شانس
راس ساعت 19:00
منتظر باشید
ehsan1361
03-07-2015, 04:38 PM
" ش " های فرزاد فرزین ادامه دارد ...
شراره ، شانس ، شلیک ، شخصی و حالا شش !!
" شش ( 6 ) " آلبوم جدید فرزین
سال آینده ...
moji_moji_00
03-07-2015, 10:38 PM
آهنگ تب به زودي آماده پخش..[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ehsan1361
03-08-2015, 09:43 AM
اجرای دو آهنگ ( بیقرار و یه آهنگ ارمنی قدیمی ) اندی در شبکه ITN >> نوروز ...
EmranMusic
03-08-2015, 01:00 PM
احسان جان از البوم هلن خبری نشد ؟
ehsan1361
03-08-2015, 02:17 PM
احسان جان از البوم هلن خبری نشد ؟
نه فعلاً خبری نیست اما ممکنه بعد عید پخش بشه
Amir20
03-08-2015, 02:19 PM
نخستین آلبوم رسمی «علی عبدالمالکی» منتشر میشود
ehsan1361
03-08-2015, 02:51 PM
بزودی ...
Chavosh
03-09-2015, 12:16 PM
انتشار اهنگ همزمان با پخش سریال : ماه رمضان سال اینده
AliReza_0111
03-09-2015, 12:53 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=5da1da798ff2f3580c184fd56d3982f7&oe=558457B8&__gda__=1434918354_269bf5e6c82a23f503c16952109efbe 5
به زودی آهنگ جدید مهدی احمدوند با نام " عشقم " تقدیم شما عزیزان خواهد شد
ترانه ، آهنگ و تنظیم : مهدی احمدوند
8813222
03-09-2015, 01:10 PM
سلام و ارادت
تمام کارهای آلبوم به اتمام رسیده و بقیه ش برمیگرده به اون بالایی
دوستون دارم .
Gsshop
03-09-2015, 05:39 PM
اماده انتشار و انفجار (sm120) 20 اسفند
pourya2710
03-09-2015, 07:15 PM
آهنگ جدید مجید خراطها
شاید
منتظر باشید
hoomanhajian
03-09-2015, 11:31 PM
کار جدید گروه پرسراک در صفحه شان قرار گرفت
daniyal
03-10-2015, 12:26 PM
روز امضا و رونمايى رسمى از البوم "يك لحظه بدون تو" با حضور شما هواداران ، دوستان و جمعى از هنرمندان و خبرنگاران جمعه ٢٢ اسفند از ساعت ١١ صبح الى ١٢ شب در كافه رستوران پپل برگزار ميشود .
ادرس: سعادت اباد ،بالاى ميدان كاج،كوچه يكم جمشيدى ،پلاك ١٤ .رستوران پپل
ehsan1361
03-11-2015, 08:52 AM
پنجشنیه ساعت 8 شب
ehsan1361
03-11-2015, 08:54 AM
یکشنبه 24 اسفند
Ya3er
03-11-2015, 01:50 PM
لینک مصاحبه صوتی مجید یحیایی در مورد آلبوم مجاز و دمو کار جدید
daniyal
03-11-2015, 03:49 PM
موزیک ویدئوی پیر شدیم ولی بزرگ نه دومین ویدئوی زدبازی سه شنبه هفته آینده 17 مارس
تیزر: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ramram
03-11-2015, 04:25 PM
آلبوم همایون چرا پخش نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
_Khashi_
03-11-2015, 04:41 PM
MANSOUR
.
"Bavar Nemikardam"
.
... Stay Tuned
AliReza_0111
03-11-2015, 04:50 PM
به زودی...
Raeeka
03-11-2015, 07:23 PM
Raeeka
03-11-2015, 10:59 PM
(sm21)
ehsan1361
03-12-2015, 11:14 AM
فردا ...
mjnorthern
03-13-2015, 02:41 AM
از آلبوم اصفهانی خبری دارین سال بعد میاد یا نه؟(sm98)
mjnorthern
03-13-2015, 04:17 AM
«ناامیدم میکنی» تک آهنگ جدید محسن یگانه
عکسی از محسن هنگام کار روی این آهنگ
ویدئویی کوتاه از آهنگ ناامیدم میکنی
نکات اساسی در مورد این تک آهنگ:
اسم: نا امیدم میکنی
سبک: هاوس (الکترو دنس)
ترانه، ملودی و تنظیم: محسن یگانه
میکس و مسترینگ: آرش پاکزاد
این آهنگ هیچگونه ارتباطی با آلبوم جدید محسن یگانه نداره و بعد از این که مشخص شد آلبوم
به این طرف سال نخواهد رسید استارت ساختش زده شد.. فقط به این خاطر که خستگیِ
انتظار به تن شما حداقل نمونه و عید رو بتونید با خواننده مورد علاقتون هم سر کنید..
پس آلبوم جدید با همون 12 قطعه ی شنیده نشده بیرون خواهد اومد و این تک آهنگ نه
تبلیغی برای آلبوم جدید هست و نه اساسا معرفِ آلبوم چهارم هست که اگر بنا به چنین
حرکتی بود یکی از قطعات آلبوم برای پخش انتخاب میشد..
قصد محسن یگانه تنها پخش یک قطعه به عنوان عیدی هست، اقدامی که پارسال هم
شاهدش بودیم..
"نا امیدم میکنی" توی هفته ی آینده انشالله در اختیارتون قرار میگیره..
ehsan1361
03-13-2015, 08:32 AM
آلبوم جدید علیرضا قمیشی >> بهار94
آهنگ جدید رستاک >> به زودی ...
ehsan1361
03-13-2015, 08:33 AM
موزیک ویدئو جدید گوگوش " عکس خصوصی " >> بزودی ...
ehsan1361
03-13-2015, 08:41 AM
آهنگ جدید شهرام کاشانی " حواسم نیست " >> بزودی ...
آهنگ جدید tm bax " بده من دستاتو " >> امشب ...
آهنگ جدید امیر تفرشی " تا تهه دنیا " >> بزودی ...
ehsan1361
03-13-2015, 10:37 AM
آلبوم همایون چرا پخش نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهراً با شرکت پخش مشکل پیدا کردن
از آلبوم اصفهانی خبری دارین سال بعد میاد یا نه؟(sm98)
اصفهانی 3 ساله که میخواد اسفند آلبوم بده !!! شکوه هم که تازه اومده ! خوشبینانه 95
ehsan1361
03-13-2015, 10:38 AM
آهنگ و ویدئوی امیر فرجام " رومانتیک " >> بزودی ... ( ضبط موزیک ویدئو )
daniyal
03-13-2015, 01:12 PM
موزیک ویدئوی نوید راستی به نام تضمین فروردین 94
daniyal
03-13-2015, 01:17 PM
امیر عظیمی:
به زودی / Coming soon
عقربه ها رو به جلو در حرکت ن !
و من برای رساندن
" رفتی "
به گوش شما ثانیه شماری میکنم
ehsan1361
03-13-2015, 01:35 PM
آلبوم جدید هلن " دنیای تازه " >> واقعاً بزودی ... ( چند روز آینده )
ehsan1361
03-13-2015, 04:36 PM
آهنگ و ویدئوی جدید مهسا نَوی " عادت " >> بزودی ...
آهنگ و تنظیم : خشایار kc bondar
کارگردان : کوجی
moji_moji_00
03-13-2015, 05:22 PM
Music Video "Tooie Rahe Eshghim" dar Chand Rooze Ayande .
New Music Video Coming Soon ...
25band
ehsan1361
03-13-2015, 06:14 PM
موزیک ویدئو بابک جهانبخش برای برنامه سال تحویل شبکه 3 ( بهار نارنج - علیخانی ) ...
آهنگ جدید >> بزودی ...
آلبوم جدید در سال 94 ...
maei123
03-13-2015, 08:35 PM
نا امیدم میکنی
سبک: هاوس (الکترو دنس)
ترانه، ملودی و تنظیم: محسن یگانه
میکس و مسترینگ: آرش پاکزاد
daniyal
03-13-2015, 09:47 PM
آهنگ جدید حصین به زودی
دمو: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
daryaye.abi
03-13-2015, 10:01 PM
Saleh16
03-13-2015, 10:23 PM
بالاخره پس از 8 سال ...
آلبوم سنتی و جدید از استاد معین که شامل همکاری ایشون با کاظم عالمی هست
قراره که در آینده ای نه چندان دور منتشر بشه
البته معلوم نیست این آلبوم همون آلبوم دلم تنگته هست که قرار بود آلبوم جدید
استاد باشه یا اینکه آهنگهای پخش نشده ی استاد معین هست ولی باز جای شکر داره،نه؟
میدونید یعنی چی؟!!!
من الان دارم میمیرم از خوشحالی!
درست يك هفته پس از مراسم جايزه اسكار ، جشن سالگرد راديو همراه در همان سالن دالبي تياتر در هاليوود كاليفورنيا برگزار شد.
فرهنگ هلاكويي در سخنرانی خود در جشن سالگرد راديو همراه اعلام كرد كه خواهد کوشید تا راديو همراه ظرف چند ماه آينده علاوه بر موج اچ دی، بر روی موج ای ام يا موج اف ام نيز پخش شود. وی اضافه كرد يك موج اف ام اچ دی تقويتي نيز به این فرستنده رادیویی اضافه خواهد شد.
مجریان برنامه سالکرد تاسیس رادیو همراه خانم ژاله بنشيان و اقای محمد رضا مؤذنی بودند كه هر دو از مجریان راديو همراه هستند.
خانم شهلا سرشار هنرمند نخستين آواره خوان بودند كه به صحنه رفت و پس از او، خانم ليلا فروهر هنرنمايي خود را آغاز كرد. كاظم عالمي رهبری اركستر را از آغاز برنامه به عهده داشت. اين اركستر ١٤ نفره شامل ايرانيان و آمريكاييان بود. از چهرههای آشنا در ميان اعضای اركستر میتوان از همايون خسروی نوازنده توانای ويولونسل نام برد.
هنرمند بعدي، استاد معين خواننده معروف بود كه چند ترانه وبویژه ترانهای از زنده ياد هايده شور و حال ويژهای به سالن داد.
معين اعلام كرد به زودی آلبومی از كارهای سنتی را با همكاری كاظم عالمی روانه بازار خواهد كرد. ستار، منصور، هلن و اندی از دیگر هنرمندانی بودند که در این شب یه ایفای هنر پرداختند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Parsa8
03-14-2015, 12:04 AM
بهنام صفوی - تب
شنبه
ehsan1361
03-14-2015, 08:36 AM
آهنگ جدید رستاک >> به زودی ...
ehsan1361
03-14-2015, 08:36 AM
جمعه 7 فروردین ...
ehsan1361
03-14-2015, 11:02 AM
آلبوم جدید هلن " دنیای تازه " >> واقعاً بزودی ... ( چند روز آینده )
دانلود تیزر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کاور ها :
ALIREZA.K
03-14-2015, 02:20 PM
به زودی یه تک آهنگ از هیچکس!
daniyal
03-14-2015, 08:40 PM
دوشنبه ساعت 20 پخش موزیک ویدئوی طبق معمول
کارگردان : امید میرباقری
daniyal
03-14-2015, 09:10 PM
حمید عسکری و مسعود جهانی سر آلبوم جدید توی این البوم علاوه بر پوریا حیدریو شهاب اکبری با مسعود جهانی هم تنظیم داره ترانه سراشم احتمالا حمید فریزنده
daniyal
03-14-2015, 09:40 PM
موزیک ویدئوی حمید صفت و امیر عباس گلاب به نام بخشش به کارگردانی آرش رئوف به زودی
8813222
03-15-2015, 01:07 AM
بالاخره واسه عید بابک جهانبخش میخونه یا علی عبدالمالکی و رضا صادقی و ... ؟؟؟
sibiloo
03-15-2015, 01:32 AM
مهدی یراحی
احتمالا تا قبل عید ...
mjnorthern
03-15-2015, 04:45 AM
تا چند روز دیگه
ehsan1361
03-15-2015, 09:47 AM
آهنگ جدید محمد رضا هدایتی و پژمان جمشیدی >> بزودی ... ( شب عید )
amir_77
03-15-2015, 04:19 PM
قطعه ناامیدم میکنی امشب ساعت 9...
ehsan1361
03-16-2015, 08:36 AM
موزیک ویدئوی هنگامه " قسم میخورم " >> فردا ...
ehsan1361
03-16-2015, 04:25 PM
موزیک ویدئوی عجم باند " زغالچی " >> بزودی ...
ehsan1361
03-16-2015, 06:57 PM
آلبوم جدید گوگوش " عکس خصوصی " >> شنبه اول فرودین ( موزیک ویدئوی عکس خصوصی > شب عید )
ترک لیست :
چه زیبا بود
عشق
داداشی
قصهٔ وفا
ماهی سیاه کوچولو
عکس خصوصی
مرا بس
مرغ سحر
لالایی
مناجات
صحنه
daniyal
03-17-2015, 02:29 AM
دوشنبه ساعت 20 پخش موزیک ویدئوی طبق معمول
کارگردان : امید میرباقری
1080:
Armin 2afm - Tebghe Mamool HD 1080 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
720:
Armin 2afm - Tebghe Mamool HD ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
480:
Armin 2afm - Tebghe Mamool ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
03-17-2015, 11:17 AM
آخر هفته ...
daniyal
03-17-2015, 03:43 PM
برنامه "امضاء" , ویژه ایام نوروز 94 , با حضور بهترین های موسیقی ایران از جمله زنده یاد مرتضی پاشایی
(هرشب مصاحبه با یکی از خواننده های خوب کشورمون )شبکه ۱ سیما در ایام عید حدودا ساعت ۲۴
تیتراژ این برنامه با صدای "حسین توکلی" می باشد که به زودی(احتمالا فردا) به صورت اینترنتی پخش میشه
تیزر برنامه: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
sadeghh
03-17-2015, 04:29 PM
اهنگ جدید عشقم مهدی احمدوند فردا شب
8813222
03-17-2015, 05:36 PM
برنامه "امضاء" , ویژه ایام نوروز 94 , با حضور بهترین های موسیقی ایران از جمله زنده یاد مرتضی پاشایی
(هرشب مصاحبه با یکی از خواننده های خوب کشورمون )شبکه ۱ سیما در ایام عید حدودا ساعت ۲۴
تیتراژ این برنامه با صدای "حسین توکلی" می باشد که به زودی(احتمالا فردا) به صورت اینترنتی پخش میشه
تیزر برنامه: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
دقیقا مشخص نیست چه روزایی مصاحبه کدوم خواننده پخش میشه؟؟
مهدی یراحی؟؟
reza-safaei
03-18-2015, 12:13 AM
دکتر محمد اصفهانی در واپسین روزهای سال ۹۳ به سوگ مادر نشست با عرض تسلیت و صبر و شکیبایی برای صدای آسمانی ایران زمین.
سال ۹۳ برای دکتر سال تلخی بود فوت دایی گرامیشون و الان با این مصیبت و درد هجر مادر روبرو شدن
دکتر در مراحل نهایی تهیه قطعه ای برای برنامه سال تحویل ۹٤ بودن که این واقعه ناگوار رخ داد دکتر شدیدا وابسته به مادر مرحومه شون بودند بازم تسلیت...
daniyal
03-18-2015, 02:34 AM
دقیقا مشخص نیست چه روزایی مصاحبه کدوم خواننده پخش میشه؟؟
مهدی یراحی؟؟
خبر ندارم ولی قاعدتا باید باشه دیگه!(sm27)
peyman.2012
03-18-2015, 06:32 AM
پرواز با خورشید، کاری جدید از شهریار
شعر: فریدون مشیری
به زودی ...
ehsan1361
03-18-2015, 12:52 PM
موزیک ویدئوی the ways " ریخت و پاش " >> بزودی ... ( پایان فیلمبرداری )
daniyal
03-19-2015, 02:28 AM
آخر هفته ...
پنجشنبه ساعت 8
8813222
03-19-2015, 11:47 AM
نوروز امسال، از شبکه اول سیما؛
برنامه «امضا» با حضور خوانندگان مطرح پخش میشود
موسیقی ما - ویژه برنامه نوروزی «امضا»، با حضور اهالی موسیقی نوروز 94 پخش میشود.
به گزارش «موسیقی ما»، این برنامه که در ایام نوروز از شبکه اول سیما پخش خواهد شد، در هر قسمت با یکی از خوانندگان سرشناس در خصوص آثار خاطرهساز، حواشی و پشت پردههای جالب و ترانههای به یاد ماندنی به گفت و گو مینشیند.
حسامالدین سراج، فریدون آسرایی، خشایار اعتمادی، امیر تاجیک، مانی رهنما، رضا صادقی، علی لهراسبی، حمید حامی، بهنام صفوی، محمد علیزاده، حمید عسکری، روزبه نعمتالهی، مجتبی کبیری، علی اصحابی، سعید عبداللهی (دبیر سرویس فیلم و عکس سایت موسیقی ما)، علی زند وکیلی و زندهیاد مرتضی پاشایی از جمله چهرههای موسیقایی حاضر در این برنامه هستند که به پشت صحنه کاری آنها پرداخته شده است.
به گفته تولیدکنندگان «امضا»، این برنامه که ساختاری متقاوت و نو دارد، از اول فروردینماه هر شب حدود ساعت 12 روی آنتن شبکه اول سیما میرود.
«بهراد صاحبقرانی» کارگردان این برنامه است، «فرشاد شکیبی» تهیه کنندگی آن را بر عهده دارد و بهامین تورانی (مجری و مدیر تولید)، رضا زینعلی (تصویربردار)، علی ذوالفقاری (صدابردار)، حامد واحدنژاد (جانشین تولید)، سعید قربانیان (دستیار تهیه)، بهراد صاحبقرانی و شیما عربنیا (تدوین)، رومینا توانگر، ترگل احیایی (دستیاران تدوین) و فرناز خالدی (طراح لوگو) سایر عوامل آن هستند. همچنین «حسین توکلی» تیتراژ این برنامه را خوانده است.
در ادامه تیزر برنامه «امضا» که از سوی تولیدکنندگان این برنامه در اختیار سایت «موسیقی ما» قرار گرفته است را مشاهده و دانلود کنید.
تیزر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Teaser).mp4)
mjnorthern
03-20-2015, 05:50 AM
«میرم» نام تک آهنگ جدید شهاب اکبری
پخش: امشب
8813222
03-20-2015, 01:00 PM
سلام و ارادت
تا همین الان (ساعت 3:30) بیدار موندم تا یک کار شاد و خاص رو واستون آماده کنم (به اسم قیافه میگیری) و امیدوارم اوقات شادی رو با این کار سپری کنید ...به امید خدا امشب کار و خدمت شما سروران گرامی تقدیم میکنم.ممنون میشم اگه صفحه ی اصلی بنده در اینستاگرامو فالو کنید و برای دوستان دیگه به اشتراک بزارید تا بیشتر از همیشه در کنار هم باشیم. عشق یعنی شما...
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] i&h=AAQFiNxfS&enc=AZOtIeh-Rc_K22E-TzbeJ_AqJ2Ifya8RPaRTpav2GumtGcePtpf3mUTD_O5ZXLjsTR AlucGpT4WPiELPWGujFdA8-7mh2_8-TDzVfhhIZqz5ye-FqmSIXAWPl4PEx1WexBIdOa0X76lS5R6XmQDZeyQD&s=1)
Q_MARS
03-20-2015, 04:17 PM
8813222
03-20-2015, 08:40 PM
mjnorthern
03-21-2015, 07:42 AM
بهنام دریانی ، عکاس کاور آلبوم چهارم محسن یگانه اعلام کرد :
عکاسی و طراحی آلبوم تموم شده و آلبوم رو به زودی ( ۲۵ فروردین الی ۱۰ اردیبهشت ) میشنویم
البته براداران حاتم پور ( مدیران شرکت آوای فروهر ) هم اعلام کرده اند که آلبوم محسن یگانه انشالله
تا آخر فرودین ماه منتشر خواهد شد ! اخبار تکمیلی ، به زودی…
sadeghh
03-21-2015, 12:02 PM
البوم جدید مهدی یراحی به نام مثل مجسمه بزودی احتمالا اردیبهشت
mjnorthern
03-22-2015, 05:35 AM
ماهان بهرام خان
آهنگ ثانیه ها
بزودی...
ehsan1361
03-22-2015, 10:13 AM
زود ...
ehsan1361
03-22-2015, 10:14 AM
آهنگ و ویدئوی tm bax به نام " بابک زنجانی " >> بزودی ...
کارگردان : nabilety
mjnorthern
03-23-2015, 02:24 AM
ماهان بهرام خان:
آهنگ جديدم به اسم " ثانيه ها" با ترانه حسين متوليان رو مي تونيد روى تيتراژ پايانى برنامه ي " ثانيه ها" با اجراي عليرضا خمسه ، كه هرشب ساعت ٢٣:٤٥ از شبكه دو سيما پخش ميشه ، بشنويد .
ورژن كامل اين موزيك رو بعد از پايان اين مجموعه ، در دسترستون قرار ميديم .
اميدوارم لذت ببرين
ehsan1361
03-23-2015, 09:40 AM
ehsan1361
03-25-2015, 09:18 AM
زود ...
ehsan1361
03-27-2015, 03:58 PM
موزیک ویدئوی شهره صولتی " تقویم " >> آپریل 2015 ( اواخر فروردین )
کارگردان : الک کارتیو
mjnorthern
03-29-2015, 03:56 AM
سلیم احمدی مدیر برنامه بنیامین با انتشار متنی با مضمون «آلبوم ۹۴، انفجاریه که جهانیه» خبر انتشار این آلبوم را در سال حدید منتشر کرد........
mjnorthern
03-29-2015, 04:04 AM
امیرعلی بهادری خواننده و ترانه سرا جوان کشورمان به زودی آلبوم جدید خود را به صورت رسمی در سراسر کشور منتشر خواهد کرد .
سلیمان مدیر برنامه این خواننده با اعلام این خبر به موسیقی فارس گفت : تمام ملودی و ترانه های این آلبوم را امیرعلی سروده است. عنوان آن نیز «فکر های منطقی» است و قرار است با طی کردن مراحل تولید به بازار موسیقی کشور عرضه شود.
وی همچنین درباره هنرمندانی که در این آلبوم حضور دارند ،گفت : در بخش تنظیم آرون حسینی و اشکان آبرون ، پیمان میرزایی، امیر ارشیا و خود امیرعلی بهادری در این آلبوم همکاری و حضور دارند .
در حال حاضر زمان مشخصی برای انتشار این البوم تعیین نشده است .اگر آلبوم در کار و مجوز ها درچار مشکل نشود در بهار 1394 این البوم به دست مخاطبان خود خواهدرسید.
ehsan1361
03-30-2015, 08:27 AM
آهنگ و ویدئو شهرزاد " همرنگ " >> بزودی...
ehsan1361
04-01-2015, 08:21 AM
جمعه
ehsan1361
04-01-2015, 08:32 AM
علیرضا طلیسچی ...
ehsan1361
04-03-2015, 08:15 AM
آهنگ > سه شنبه
موزیک ویدئو > پنجشنبه
ehsan1361
04-03-2015, 09:27 AM
موزیک ویدئو مسعود درویش " رد پا " >> بزودی...
ehsan1361
04-03-2015, 09:53 AM
آلبوم جدید هاتف " حریر " >> بزودی ...
ترانه : ایرج جنتی عطائی
آهنگساز : منوچهر چشم آذر
تنظیم : رامون ، باربد بیات
ehsan1361
04-05-2015, 07:44 AM
همین هفته ...
ترانه : اردلان سرفراز
ملودی : فرید زلاند
تنظیم : علی الهی
کارگردان : سیروس کردونی
yaran
04-05-2015, 02:35 PM
سلام امیر
امیدوارم خوش باشی
امیر از آلبوم عکس خصوصی گوگوش هیچ کلیپی منتشر نشده به خصوص از تراک "چه زیبا بود" یا "عکس خصوصی" و...؟
قربون تو
دو تا ویدیو منتشر شده دیگه...عشق.عکس خصوصی
ehsan1361
04-05-2015, 02:43 PM
آهنگ و ویدئوی جدید سیاوش قمیشی >> بزودی ... ( ضبط آهنگ ، پخش : احتمالاً خرداد )
_Khashi_
04-06-2015, 03:49 PM
منصور : باور نمیکردم - بزودی
ehsan1361
04-07-2015, 11:39 AM
یکشنبه
Ms-dj
04-07-2015, 04:25 PM
دموش کی میاد؟؟
mdm123
04-08-2015, 07:55 AM
آهنگ > سه شنبه
موزیک ویدئو > پنجشنبه
پس چی شد؟!
ehsan1361
04-08-2015, 07:57 AM
پس چی شد؟!
به خاطر آهنگ داریوش عقب افتاد
ehsan1361
04-10-2015, 10:51 AM
آهنگ و ویدئوی جهان قشقایی " بردی از یادم " >> امشب ...
آخرین موزیک ویدئوی ضبط شده ...
hossein007
04-10-2015, 06:17 PM
ممنون از دوستان کسی خبری از مسعود خادم نداره خواننده ای که یه زمانی به صدای عشق معروف شده بود اما سالهاست ازش خبری نیست. همینطور آریا جهان میرزایی که کمتر کسی است ترانه دل من اون رو نشنیده باشه و محسن فرحی خواننده آلبوم دل شکسته که صدای بسیار نازنینی داره و حدود 10 سال پیش قرار بود آلبومی به نام موطلایی ها رو منتشر کنه
با تشکر از همه دوستان
Ya3er
04-11-2015, 12:15 AM
آهنگ جدید مجید یحیایی " محتاج " >> امشب ساعت 9
ehsan1361
04-11-2015, 07:41 AM
منصور : باور نمیکردم - بزودی
آهنگ >> سه شنیه اول اردیبهشت
موزیک ویدئو >> پنجشنبه 3 اردیبهشت
ترانه : بابک روزبه
ملودی : شاهین خسروآبادی
تنظیم : پوریا نیاکان
ehsan1361
04-11-2015, 03:33 PM
تاریخ قطعی ...
آهنگ >> سه شنبه 25 فروردین
موزیک ویدئو >> پنجشنبه 27 فروردین
AliReza_0111
04-13-2015, 12:01 AM
آلبوم جدید 25 باند با 11 آهنگ به زودی...
8813222
04-13-2015, 11:48 PM
سلام و ارادت
این هم از اسم آلبوم
منتظر سورپرایز بعدی باشید....
طرفداران عزیزم تا میتونید این عکس رو به اشتراک بگذارید تا بقیه ی هموطنان عزیزمون هم از این مطلب با خبر بشن....
خدا رو شکر.....
ehsan1361
04-14-2015, 03:20 PM
آلبوم جدید شادمهر عقیلی >> اواخر جولای 2015 ( مرداد )
تعداد تراک : 11
daniyal
04-14-2015, 10:36 PM
همین چهارشنبه حدود ساعت 12 شب
شبکه یک سیما با اجرای شاهین صمدپور...
ehsan1361
04-15-2015, 01:53 PM
آهنگ جدید امیر عباس گلاب " بابایی " >> 8 اردیبهشت ...
ترانه : علیرضا آذر
آهنگ : امیرعباس گلاب
تنظیم : مهیار رضوان
ehsan1361
04-16-2015, 08:10 AM
یکشنبه 30 فروردین
.ALI.AZAD.
04-16-2015, 01:28 PM
دمتون گرم همگی
amir_77
04-17-2015, 01:07 AM
طبق گفته های محمد حاتم پور ( مدیر شرکت موسیقیایی آوای فروهر)
آلبوم محسن یگانه حدودا تا ۱۰ روز دیگر منتشر میشود !
اما
از طرفی ، آرش حسینی ( مدیر سایت و وبلاگ رسمی محسن یگانه ) که به نوعی موثق ترین منبع اخبار محسن یگانه استاعلام کرده که محسن یگانه در دهه سوم اردیبهشت ماه در تهران کنسرت داره و آلبوم حتما قبل از کنسرت منتشر میشهپس…فعلا ، زمان دقیق انتشار معلوم نیست ولی مطمئنا خیلی نزدیکه آلبوم…
daniyal
04-17-2015, 01:58 AM
همین چهارشنبه حدود ساعت 12 شب
شبکه یک سیما با اجرای شاهین صمدپور...
daniyal
04-17-2015, 12:05 PM
آهنگ جدید سامان جلیلی به زودی:
بودنِ تو یعنی نفس، رهایی از حبس قفس
برای تنهایی من تو باشی و همین و بس
پَرسه بزن تو حالِ من نقش چشات تو فال من
افتاده بود عکس یه گُل تو تعبیر امسال من
daniyal
04-17-2015, 05:21 PM
daniyal
04-17-2015, 06:43 PM
تیزر آلبوم جدید مجید یحیای به زودی یه تیکه از تیزرم چند روز دیگه پخش میشه
ehsan1361
04-18-2015, 07:48 AM
موزیک ویدئو شاهرخ " حظ کردم " >> سه شنبه شب
ehsan1361
04-18-2015, 07:49 AM
آلبوم جدید گروه پالت " شهر من بخند " >> اردیبهشت ...
ehsan1361
04-18-2015, 07:49 AM
همچنان ... ولی اینبار ...
mdm123
04-18-2015, 08:08 AM
همچنان ... ولی اینبار ...
این یعنی چی؟!!
ehsan1361
04-18-2015, 09:38 AM
این یعنی چی؟!!
یعنی اینکه نزدیکه ! ینی اینکه این کامینگ سون واقعیه و تا دو هفته دیگه ...
ehsan1361
04-20-2015, 10:36 AM
ehsan1361
04-20-2015, 10:36 AM
آهنگ : سه شنبه 8 اردیبهشت
ویدئو : پنجشنیه 10 اردیبهشت
Chavosh
04-20-2015, 10:52 AM
نام آلبوم جدید حمید عسکری از عشق
15 اردیبهشت تاریخ احتمالی انتشار این البوم
catalanism
04-20-2015, 10:37 PM
اینم اهنگ جدید شاهین نجفی به نام ممد نوبری
1080
720
MP3
AliReza_0111
04-20-2015, 11:21 PM
Coming soon
"DasTaye Sard"
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?oh=235232e72e1b2274f315c4a436e8e8e5&oe=55D8EA07&__gda__=1440016856_009c35674fd0cb3167bd6aadb8812bc d
mjnorthern
04-21-2015, 12:44 AM
محمد حاتم پور: كنسرت محسن يگانه با اجراى آلبوم نگاه، 20 و 21 اردیبهشت سالن میلاد، نمایشگاه بین المللی
تاريخ پخش آلبوم هم بزودى اعلام ميشه ولى قطعا قبل از ١٥ ارديبهشت خواهد بود
ehsan1361
04-21-2015, 08:08 AM
سلام امیر و آقا احسان
یه سؤال دارم در مورد تک آهنگ دلتنگی حسن شماعی زاده
احتمال این هست که این تراک در آینده در آلبومی جا بگیره یا با کیفیت بهتر برای فروش گذاشته بشه
مشکل اینه که کار تقریبا "مونو" هست نه "استریو" که اگه این طور نبود 96 کیلوبایت استریو هم بود کیفیتش بهتر بود
با هیچ تک آهنگی تو سالیان سال من ارتباط برقرار نکردم اما این کار بدجور منو گرفته
حسن شماعی زاده س دیگه، استعداد ملودی سازی ش تموم شدنی نیست!
امیدوارم که من با "دلتنگی" با کیفیت از این دلتنگی دربیام!
ممنون می شم اگه جواب بدید
قربون شما
سلام
نمیدونم والا !! شاید آیتونز بیاد
امیر بیشتر در جریانه
saeeddj
04-21-2015, 08:57 PM
امیر خان بی زحمت یه خبری از آلبوم علی عبدالمالکی...مجید خراطها...مهدی یراحی...حمید عسکری...مرتضی پاشایی و بقیه دوستانی که همشون میخوان تو اردیبهشت آلبوم بدن بزار
ممنون
Ya3er
04-21-2015, 10:55 PM
Amir20
04-21-2015, 11:07 PM
حمید عسکری: آلبوم جدیدم غافلگیر کننده است/ برنامه ریزی شرکت «هنر اول» برای روز پانزده اردیبهشت است.
daniyal
04-23-2015, 03:47 PM
آلبوم جدید مهدی یغمایی به نام چمدون به زودی
djafshin
04-24-2015, 01:36 AM
آلبوم "مخاطب خاص" چهارشنبه هفته آینده
daniyal
04-24-2015, 02:05 AM
آلبوم "مخاطب خاص" چهارشنبه هفته آینده
منبع؟نه تو اینستا گفته نه تو فیض بوک !
ehsan1361
04-24-2015, 08:07 AM
دوشنبه 7 اردیبهشت
ehsan1361
04-24-2015, 08:08 AM
خیلی زود ...
ehsan1361
04-24-2015, 08:55 AM
موزیک ویدئو شهره صولتی " تقویم " >> همین هفته ...
کارگردان : الکس فرا
ehsan1361
04-24-2015, 09:17 AM
آهنگ جدید علیرضا قرایی منش ( ژوان باند ) " خوبه حالم " >> فردا ...
Chavosh
04-26-2015, 08:04 AM
نام آلبوم جدید حمید عسکری از عشق
15 اردیبهشت تاریخ احتمالی انتشار این البوم
نام آلبوم تغییر کرد
ehsan1361
04-26-2015, 08:28 AM
آلبوم" hug me " چهارشنبه 10 تیر ماه ( اول جولای 2015 )