PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ●● اخبار گروه کامنت باند + تصاویر ●●

hesamz
08-14-2014, 11:24 PM
گروه کامنت یک گروه راک ایرانی (پراگرسیو و آلترنیتیو) هست
اخبار در پست اول
معرفی اعضا در پست دوم و آلبوم ها در پست های بعدی

اولین کنسرت کامنت باند دیشب در تهران برگزار شد

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

hesamz
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

گروه کامنت یک گروه راک ایرانی (پراگرسیو و آلترنیتیو) هست

اعضای گروه :

کیان پورتراب (گیتار آکوستیک, خواننده , ترانه سرا , آهنگساز)
نیما رمضان (گیتار الکتریک)
اشکان آبرون (کیبورد)
آرین کشیشی (باس)
بردیا امیری (درامز)

hesamz
گروه کامنت تا الان ۳ آلبوم منتشر کردن

آلبوم : میرم بالاتر (۱۳۸۹)

آلبوم : دایره ها (۱۳۹۰)

آلبوم : رفته از دست (۱۳۹۳) اولین آلبوم مجوزدار این گروه می باشد

hesamz

۱ - رفته از دست
۲ - به فکر
۳ - ستاره ها
۴ - نگاه من ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
۵ - برگشت
۶ - نمی ایستم
۷ - با مسیر باد ۲ (اینترو)
۸ - با مسیر باد ۲
۹ - از جنس دیروز
۱۰ - رفته از دست ۲
۱۱ - درخت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این ۲ آهنگ نمونه بود برای آشنایی با آلبوم

دانلود کل آلبوم از سرور سایت

MP3 320

دانلود یکجا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

hesamz
08-14-2014, 11:36 PM

2009 - Miram Balatar (Going Higher) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) l

hesamz
08-14-2014, 11:36 PM

l 2011 - Dayereha (Circles) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) l

hesamz
08-14-2014, 11:37 PM
اینم تک آهنگاشون
Comment - Hey Maman ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

hesamz
08-15-2014, 11:43 AM
Comment Band - Atraf e Ma

کیفیت 1080 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

کیفیت 720 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

hesamz
08-15-2014, 11:50 AM
.:: متن آهنگ های آلبوم رفته از دست::.

ترانه سرا : کیان پورتراب

رفته از دست

سالهای پشت سر... یک آن میرسن به من
روبروی من... بی هیچ حرفی ساکن می ایستن...

من دنبال جای پام... از بین سایه های دیروزم
اما از هر سمت... نیست هیچ ردی از من رو اونها

من نه به شکل فرصتهای نو... که از راه برسن
من نه به شکل روزهای رفته از دستهام

{ من نیستم شکل قبل ها...من نیستم شکل من باز }

من نه به شکل فرصتهای نو... که از راه برسن
من نه به شکل روزهای رفته از دستهام

به فکر

من به فکر روزهایی که دادم از دست... و یاد من هست
من به فکر تصویری از تو رو به من... از دوردست

من به شکل دردهایی که از فاصله ها... از تو مونده با من

من پر از تو و تو خالی از من
من به دنبال راهی نو و تو فراری از رفتن
من خشکیده در تو و تو جاری در من.... تو جاری در من

من به فکر حرفهایی که از سالها دور ... از تو مونده با من
من به فکر راههایی... راههای نرفته از تو تا من

من به شکل دردهایی که از فاصله ها... از تو مونده با من

من پر از تو و تو خالی از من
من به دنبال راهی نو و تو فراری از رفتن
من خشکیده در تو و تو جاری در من... تو جاری در من

ستاره ها

همه دردها
همه تردیدها... که راه میرن با من

همه بایدها
همه بایدها... که صف کشیدن تا من

وقتی که میاندازم نگاهم رو رو به آسمونها
همه این واژه ها میرن از بین... میرن از بین ما

رو به تو و رو به من ...
ستاره ها میدرخشن

رو به تو و رو به من ...
ستاره ها میدرخشن

همه صداها
که شدن نزدیکتر از نفس هام به من

همه رابطه ها
که گرفتن سهمی از سوی ذهن من رو

ستاره ها چون دورن از من
کوچیکتر از اونن که هستن
بین دید ما تا اونها فاصله هاست

درگیریهای ذهن ما
کشیدن دیواری بین ما

شاید با دوری از اونها
بتابه نوری رو به ما

رو به تو و رو به من
ستاره ها میدرخشن

نگاه من

نگاه من... رو به افق باز
تا شاید یک لحظه هم ببینم... ببینم ببینم
باز آسمونی رنگین تر

من راه میرم... عکس جاده ها
تا یک لحظه شده هم برگردم

برگردم,برگردم

به روزهای رفته از دست
تو بگو تا این درد با توام هست؟

همه رد میشن با سرعت از هم
تا از جاده ها عقب نیفتن

اما جایی باید

جایی باید, باید برگشت به ریشه ها
دور میفتیم از اصل خود همیشه ما

برگشت

برگشت از پایان به آغاز
رفتن از سویی به سویی باز

من مدام از فکری به فکری در تغییرم
تا جایی در ذهنم باایستم

برگشت از پایان به آغاز
رفتن از سویی به سویی باز

من به دنبال سکوتی
سکوتی پر از حرفم

...تا جایی در ذهنم باایستم

...تو بگو تا
...جایی
هست از آن ما؟

...تو بگو تا
...جایی
هست از آن ما؟

نمی ایستم

من... عین رود عین ابر
که از فکر به راهی بلند
ساکن بی حرف نمی ایستن

من عین روز عین شب
که از فکر به تکرار هم
ساکن بی حرف نمی ایستن

من عین روزهای قبل
که پا به پای هم... میرسن به من

من... من عین بارون عین برف
که از فکر به سرمای سخت
ساکن بی حرف نمی ایستن

من عین روزهای قبل
که پا به پای هم... میرسن به من

نیست... دور از دست های من
حس جاری شدن

من از فکر به...
تکرار بودنهای من

از فکر به روزهای سرد...
نمی ایستم...
نمی ایستم...
نمی ایستم...

با مسیر باد ۲

میل به دیدن...
هنوزم با من هست

سایه ها... رفتن از بین ما

میتونم ببینم... خورشیدو گرچه دوره از من
میتونم بندازم... دستامو دور ماه

من با مسیر باد میرم به هر سو به هر جا
اگه سختیه راهها... نگیره پای رفتن رو از من

میل به دیدن هنوزم با من هست
میل به رسیدن هنوزم با من هست

من با مسیر باد میرم به هر سو به هر جا
اگه سختیه راهها... نگیره پای رفتن رو از من

حس بودن اینجا
برمیگردونه من رو به من

باد و ابر و خورشید و ماه
با منن تا آخر راه

از جنس دیروز

پشت سر...

روزهای بدون حرف و سکوت محض

روزهای قبل...

خسته از قدمهای من به روی هم

من نیستم از جنس دیروز

من سوار ابرهایی که میرسن به امروز من

جایی که از من نیست جدا...

سکوتی بی انتها

که نیست از من لحظه ای دور

درخت

میرسونم به تو نوری از آفتاب
میسازم واسه تو سایه ای با برگهام

حسرت راه رفتن همیشه با من هست
ریشه هام گرفتن از من ... دو پای رفتن رو

میشنوی صداهایی از بین نفس هام
اونها میگن به تو که من اینجام

تو خسته از روزها میای به سمت من
اما با رفتن تو از اینجا میرسم به آخر

ببر من رو با خود به هر سو
ببر تا اونسوی آفتاب
اگه نیستم باری رو شونه هات

ببر من رو با خود به هر سو
ببر تا اونسوی آفتاب
تو نگو تا...
باید بپریم ازین خواب...

hesamz
08-28-2014, 04:12 PM
متن گفتگوی کامنت بند با روزنامه ی شرق

بحث های خیلی خوبی مطرح شد که شاید این گفتگو جوابگوی خیلی از سوالات مطرح شده باشه.
بحث هایی از قبیل وضعیت فعلی گروه،نحوه ی خواندن خواننده،مسایل مجوزی و ....
خوشحال میشیم که شما هم بخونید و به اشتراک بگذارید:
*لطافت و گوشنوازي موسيقي کامنت مرا ياد گروه های پروگراسیوراک قدیمی می اندازد،ولی مثلا در گروه الوی(Eloy) آنقدر تنوع ریتم دارد که می توان از یک تِرک چندین قطعه ساخت،اما کامنت نه پيچيدگي ملودیک و تنوع ریتم پروگراسیو راک رادارد و نه المانهای موسیقی الترناتیو.اين اتفاق از روي عمد بوده يا می توان این را نوعی نزدیک شدن به غالب پاپ دید...
کیان پورتراب: من پروگراسیو راک و...گوش می‌دهم. اما نمي‌خواهم موزيكمان شبیه آنها باشد. دراصل امبیانت(Ambient music) بودن موزیکمان برای ما اهمیت بیشتری دارد، چون فکرمی کنم موزیک روز دنیا و بیشتر گروه های راک هم به سمت امبیانت می رود. مثلا موسیقی پست راك(Post Rock) بیشتر از پروگراسیو راک به درونیات وحس واقعی ما نزدیک است.
بردیا امیری: در موزیک :/8;روگراسیو همه اعضای گروه از ابتدا موزیک را پیچیده می سازند. هر 15 ثانيه از هر آهنگشان مي‌تواند يك آهنگ جدا باشد.گروه های مطرحی در دنيا وجود دارد كه نوآوري‌هاي زيادي داشته اند اما اتفاقات عجيب ريتمي در آن نمي‌بينيد. شاید براي يك شنونده تخصصي، كارهاي نوازنده درامز«ردیو هد» جالب باشد؛ مثلا ريتم‌ها لنگ نمي‌‌شود، اما خلاقيت‌هايي دارد كه باعث مي‌شود هم براي شنونده‌هاي خاص جذابيت داشته باشد و هم براي شنونده‌هاي عام.
* این سادگی ریتمیک برای این است که راحت تر با مخاطب ایرانی ارتباط بر قرار کنید؟
پورتراب:در واقع اين سادگي هم خودش يك كار پيچيده است.
اشکان آبرون:به نظرم ما درگير تكنيك‌هاي دیگران نشدیم. مثلا من و نيما درگير تکنیک نوازندگي نيستيم كه بخواهیم در يك دقيقه 1000 نت بزنيم. به جایِ ساختن يك تكنيك پرسرعت روي گيتار يا كيبورد، وقتمان را صرف ساختن يك «ساند» مي‌ کنیم ؛از نگاه عاميانه هم يك چيز ساده شنيده خواهد شد که شاید به نظر تکنیکی نباشد، اما گوشنوازتر است.در اصل نوع تکنیک فرق کرده.
آرین کشیشی:شکلِ کلی و فرم هر موزیک اول از همه به سطح شنیداری مخاطب و سبک و ژانر کاری آن گروه بر می گردد ، بنظرم درست نیست که میزان پیچیدگی موسیقی را با مقدار و تعداد عوض شدن ریتم در یک قطعه بسنجیم؛ دراین که موزیک کامنت را نمی توان در ژانر موسیقی های اینسرومنتال و تکنیکی قرار داد شکی نیست، ولی به غیر از ریتم چیزهای دیگری درموزیک وجود دارد مثل: ملودی، هارمونی، تنظیم،نوانس،صدا سازی و... که باعث جذابیت و پیچیدگی می شود، هدفِ گروه ما این نیست که یک موزیک اینسرومنتال و پیچده تولید کنیم ،به نظرم مَچ بودن اعضای گروه از لحاظ صدا دهی، حتی بدون متریال پیچیده خیلی سخت تر و با ارزش تر است.
نیما رمضان:درايران نوازنده‌ها جايي براي دیده شدن ندارند، مگر چند خواننده پاپ داریم که نوازندگان با آنها بنوازند! در ژانرهاي ديگر هم اتفاقي نمي‌‌افتد. بايد فضايي باشد كه نوازنده‌ها ديده شوند و اين عطش براي تكنيكی نواختن از بين برود. اينجا همه به دنبال تکنیکی نواختن هستند، در صورتی که نوازندگان مهم در دنیا به دنبال خلاقیت اند. نوازندها باید به جاي پيچيده نواختن، فكر شده بنوازند چون درحال حاضر موزيك ما به خلاقيت نياز دارد.
پورتراب: البته خلاقيت مي‌تواند در همان تكنيكي نواختن هم وجود داشته باشد...
* مجله‌اي نوشته بود كه شما شبيه گروه «بلك‌فيلد» هستيد. چرا واكنش نشان داده بوديد؟
رمضان: تيترش اين بود:«كامنت بند بلك فيلد ايران» و خود تيتر هم يك مقدار عجيب بود.
امیری:اين تيتر براي ورزشكاران جالب است.مثلا بگویند فلانی مِسی ایران است !
رمضان:اين واكنش بيشتر به پيچيدگي نقدبراي يك اثر موسيقي بود. فقط در انتهایِ متن نوشته بود:«وكال نقش موثري دارد و اين موزيك يك برداشت مقلدانه از يك موزيك خارجي است.» شنونده موزيك ما اديب نيست.نقد نبايد اينقدر پيچيده باشد. البته اين نظر آن شخص بوده و اصلا مي‌تواند بگويد شما بد هستيد.اما وقتي در رسانه مي‌‌نويسد بايد استدلال موسیقایی بياورد. آن متن شبیه يك متن ادبي 200 سال قبل بود.
*گروه کامنت در میان جوانان با اقبال بسیار خوبی مواجه شده. به نظرتان کدام ویژگی‌ها در کامنت باعث این اقبال عمومی شده است. در ابتداي كار فكر مي‌كرديد تا اين حد طرفدار پیدا کنید؟
پورتراب:فكر مي‌كردم اين اتفاق بیفتد چون این موزیک اَدا درنمي‌آورد . يك حس واقعي بود و مردم هم آن را دريافت كردند.
رمضان: به نظرم نقطه قوت كامنت جداي از موزيك ساده بودن تكست(متن ترانه) است. لغات آنقدر ساده است كه نيازي به آناليز ندارد و برای همین وقتي موزيك را گوش مي‌دهید با جمله ها احساس نزدیکی می کنید .
*در آلبوم «رفته از دست » وكال نامفهوم است. آيا اين امر از روي قصد بوده يا چون وامدار شكل بخصوصي از موسيقي هستيد كه مدنظر خودتان هست، تاكيدي بر اين نداريد كه مخاطب كلمه به كلمه حرف‌هايتان را متوجه شود؟
کیان پورتراب:قضيه وكال عمدي نيست. زمانی كه این کار را شروع کردیم چون شنيدارهايم فارسي نبوده ناخودآگاه لهجه‌ داشتم ولی احساس میکنم الان خیلی کنترل شده تر است وخیلی شدید نیست که مثلا «ر» را »رررر» بگویم ! (خنده ) به نظرم اين حساسيت نسبت به وكال در اینجا خيلي بالاست؛ خارج از این جا نقدي نمی خوانید كه فلان بَند با چه لحنی می خواند.مردم یا میپذیرند یا نمیپذیرند. اما در ايران هميشه موزيك محكوم به وكال است در صورتي وكال هم بخشي از موزيك است.
*غیر از لهجه در تنظيم کارها وکال چقدر به لحاظ صدايي محدود شده؟
پورتراب:فکر کردم منظورتان لحن است؟
*ترکیبی از هر دو یعنی هم لهجه و هم درجه صدای خواننده در میکس....
پورتراب:در هر ژانري يك سبك ميكس وجود دارد. مثلا در پاپ، وكال بالاتر از بقيه صداها ست و در راك بايد تعادلي بين تمام سازها باشد. به نظرم سليقه‌اي است.
رمضان: صدای موسیقی ما ترکیبی از یک سلیقه گروهی است ،شايد شنوندگان ايراني بخواهند وكال را با Level بالاتری بشنوند ولی ما نمی خواهیم وكال خيلي بارزتر از صداهای دیگر باشد، به نظرمان وكال يك المان است كه در کار حل شده و به صدا دهی بهتر موزیک کمک می کند.در واقع وکال نقش اينسترومنت را بازي مي‌كند. ولی چون زبانش مشترك است ، مردم راحت‌تر دركش می كنند.
* اگر وكال مثل يك ساز براي شماست، چرا از نظر اجرايي اين قدر محوریت دارد . شعرها نسبت به این تعریفی که دادید طولاني است،البته با این تفاوت که کلمات خیلی مفهوم نیست...
رمضان: در نهایت این کار در غالب موسیقی پاپ است.
پورتراب:به نظرم نبايد تا اين حد چارچوب قرار دهيم اين موزيك پاپ است يا چيزي ديگري. يك شعر نياز دارد حرف بيشتري بزند.شعرهايي هستند كه سريع حرفشان را مي‌گويند و موزیک بيشتر خودش را نشان مي‌دهد. هر موزيكي بسته به خودش مي‌تواند متنوع و كم و زياد باشد.
*یک سری کلمات در همه اشعار تکرار می شوند که اتفاقا حروف مشترکی هم دارند و حتی بیشتر سطرها مي‌تواند دنباله هم و يك شعر واحد باشند...
پورتراب: این چیزی که می @KP/:648یید به نظرم نکته مثبتی برای البوم است چون اين آلبوم از جايي شروع و در جايي تمام مي‌شود در واقع يك داستان در خودش دارد.
*مثلا دايره واژگاني كه در كل شعرهاست خيلي گسترده نيست. به نظرم كلمات انتخاب شده حروف خاص مشتركي را دارند. مثل « دست» يا «من». شباهت حروف، به خاطر گنجاندنشان برمبناي اين شكل موزيك نبوده؟
پورتراب:من خیلی با این موضوع درگیرم، چون اين زبان در نهايت براي اين موزيك نيست. اين تلاش براي تطبيق دادنش با این موزیک است، یک جاهايي دست ما بسته است. شايد يكسري ايده‌ها داشته باشم كه اگر به فارسي بگويم مثل حرف زدن بچه ها در مهدكودك باشد اما به انگليسي عادی و روان است. چون در ادبيات ما از كلمات عربي و ثقيل استفاده می شود اما آنها خیلی محاوره‌اي صحبت مي‌كنند.
امیری:كسي كه روي موزيك شعر مي‌گويد حتماً يك شخص حرفه‌اي و شاعر نيست و ممكن است دايره لغاتش 100 لغت يا 300 هزار لغت باشد. مساله اين است كه بتواند حس اش را به شنونده القا كند، لزومي ندارد حتماً از كلمات ثقيل استفاده كند.تا بگويند فوق‌العاده. اينجا هر چيزي كه راحت بيان شود به نظر با ارزش نیست.
*گفتيد سعي مي‌كنيد لهجه‌تان كنترل‌شده‌تر باشد...
پورتراب: به نظرم كنترل شده بود.
*خیلی هم بدون لهجه نیست...
رمضان:ما اصلاً متوجه نمي‌شويم كه كيان غيرعادي مي‌خواند.
پورتراب:هر كسي يك جور مي‌‌خواند چرا تا اين حد نسبت به لهجه‌مان نقد مي‌شود؟! در صورتي كه تمام خواننده های داخلی و خارجی هم به نوعي يك جور لهجه يا نوع خوانش دارند.مثل...،بهتره همه چیز رو با معیارهای خودمون بد و خوب نکنیم.
*چون در این جنس موسیقی کلام و نوع بیان خیلی مهم است ومی توان گفت تنها المان ایرانی این موسیقی است...
امیری: این موسیقی هیچ نُت ایرانی ندارد اما یک خارجی متوجه می شود غربی نیست، البته ممکن است تشخیص ندهداین موسیقی ایرانی است اما میفهمد که کاملا غربی نیست . یک اتفاق ناخودآگاه است. به هر حال یکسری شنیده‌ها از کودکی در ذهن ما جا گرفته و به صورت غیر عمدی جاهایی استفاده می‌شود و برای خود ما هم خیلی محسوس نیست.
رمضان:99 درصد کسانی که اینجا موزیک گوش می‌کنند فقط به کلام دقت می‌‌کنند.
*این موضوع چقدر در اینکه موسیقی شما به سمت پاپ ـ راک برود، تاثیر داشته است. به هر حال اینکه کجا زندگی می‌کنید و برای چه کسانی می‌نوازید مهم است. چقدر دغدغه موسیقی شما بوده که اینطور کار کنید؟
پورتراب:هر هنرمندی باید همینطور باشد. یک نقاش هم باید در کارش تا حدودی مخاطب غیر حرفه ای را هم در نظر بگیرد، درغیر این صورت خودمان را از مردم جدا می‌کنیم. اما اینکه بخواهیم خودمان را به گوش مردم وابسته کنیم، خیر اینطور نیست.
کشیشی:به نظرم ما فقط سعی می کنیم که موزیک با کیفیتی ارائه دهیم، برای ارتباط با سطح شنیداری مردم عادی بعضی وقت ها مجبوریم که یه سری چیزها را درنظربگیریم،ولی نه اینکه بخواهیم گوش های نا آشنا را مبنای کارمان قرار بدهیم.
آبرون: فرمت ساز زدنم را طوری انتخاب کرده‌ام که عوام بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.
پورتراب: ما کلا دورپرست هستیم. یعنی اگر یکی از طرفداران کامنت «نیما» را در خیابان ببیند که به خانه می رود، این گروه برایش افت می‌کند!اگرنیما در ایران مانده هم برای خودش بهتر است و هم برای کسانی که کارش را دوست دارند، چون هم ما پیشرفت می‌کنیم و هم گوش آنها به موسیقی حرفه‌ای عادت می‌کنند و با هم بالا می‌آییم. گاهی یک مجله خارجی از ما خبر کار می کند که اتفاق جالبی است که ما از جای دیگر ساپورت می‌شویم، اما این برای یک عده خیلی مهم است، در صورتی که ممکن است اصلا ندانند موسیقی ما چیست! ایرانی‌ها یک مقدار به کسانی که دم دستشان هستند راغب نیستند. خیلی‌ها گفتند از وقتی مجوز گرفتید ما دیگر موسیقی‌تان را گوش نمی‌کنیم!که این چنین طرز نگاه به این قضیه برای من غیر قابل باور است.
وقتی که بدون کوچکترین تغییری در موزیک شرایطی رو فراهم کردیم با سختی و صبر زیاد که بتونیم با مخاطبمون روبرو شیم.
رمضان: مجوز گرفتن این دست موسیقی به نظرم شروع خوبی است. حتی گروه‌هایی مانند اوهام یا... . می‌دانم که خوراک یک خواننده پاپ صد برابر ماست، اما مطبوعات می‌تواند کمک کند این موزیک در جامعه شنیده شود. چه اشکالی دارد که این جنس موزیک در برج میلاد اجرا شود. این ژانر موسیقی ، بی‌مورد یک تایتلی گرفته که موزیک راک خشن است و یا موزیسینهایشان گاز می گیرند و از این حرفها! به نظرم باید این موسیقی توسط مطبوعات نقد و بررسی شود. این کار باعث ایجاد رقابت می‌شود و همه تلاش می کنند موسیقی بهتری تولید کنند.
*بعد از سال 1376 گروه‌هايي با هم كار كرده و گروه‌ها منحل شده و يك عده به خارج از ايران رفته‌اند. اما كامنت از اين نظر خيلي خوب پيش آمده و سعي كرده وحدت بند حفظ شود. و ارتباط خوبي با علاقه‌مندانش دارد. آيا اين اتفاق آگاهانه و با برنامه‌ريزي بوده يا چون يك صفحه در فيسبوك داشته‌ايد اين ارتباط حفظ شده است؟
رمضان:اوايل دهه 70 شرايط سخت بود و گروه‌هايي از جنس ما درآمدي نداشتند و در نهايت به جايي مي‌رسیدند كه مجبور مي‌شوند گروه را رها كنند. چون يكی از مسائل اصلي گذران زندگي موزیسینها است. مورد ديگر اينكه در كل ايران كارهاي گروهي يك مقدار سخت است ودرگروه هر كسي مي‌خواهد نظر خودش را بگويد و هر كسي هم فكر مي‌كند بهترين نظر را دارد.البته خیلی جاها ما هم به بن بست می رسیم وشاید اصلا نتوانیم با هم حرف بزنیم، اما تقریبا ياد گرفته‌ايم كه به نظرات مخالف هم احترام بگذاريم. توانايي و نقاط ضعف يكديگر را مي‌دانيم و بر اين اساس جلو مي‌رويم.
امیری:دراصل باید بتوانيم يكديگر را درک کنیم. سنمان هم يك مقدار بالاتر رفته، زماني كه سن پايين ‌تری داشتيم دعواهايمان را كرده‌ايم و«دیس بندهایمان» را شده ایم (خنده ) از اين تجربيات استفاده مي‌كنيم كه كارمان را پیش ببریم.خبري از آينده نداريم اما تا به حال با هر سختي كه بوده پيش رفته‌ايم. الان يك سال است كه براي آلبوم مجوز گرفته‌ايم و اتفاقات خوبی افتاده یعنی قسمت سخت ماجرا را رد كرده‌ايم.
پورتراب:از ابتدا هم در همه موارد با هم مشورت مي‌كرديم. به نظرم اهداف بلندمدتمان خوب پيش رفت. اينجا فكر كردن به اهداف كوتاه مدت سخت است.موزيسين بايد روي استيج باشد و اگر این امکان را نداشته باشد ممکن است نتواند به کارش ادامه دهد.

asc
08-28-2014, 04:14 PM
گمانم نیما رمضان فن سهراب سپهریه (sm120)

hesamz
09-14-2014, 01:34 PM
«کامنت» و آلبومی رفته از دست!

اولین کنسرت بزرگ گروه موسیقی «کامنت» 11 مهر ماه امسال در سالن اریکه ایرانیان طی دو نوبت میزبان علاقه مندان خواهد بود.

سید علی میرمحمدی مدیر برگزاری این کنسرت گفت: این کنسرت به نوعی اولین کنسرت بزرگ گروه موسیقی «کامنت» است که بعد از برگزاری کنسرت در جشنواره خلیج فارس، در قالب یک اجرای زنده رسمی برای علاقه مندان موسیقی اجرا می شود.

وی با تشکر از دفتر موسیقی وزارت ارشاد در اعطای مجوز این کنسرت عنوان کرد: در این کنسرت که با مشارکت و همکاری موسسه های هامین گستر آریا و آوای سوته دلان با محوریت اجرای زنده آلبوم تازه انتشار یافته «رفته از دست» برگزار می شود تصمیم داریم که فضای متفاوتی را برای مخاطبان فراهم کنیم. اغلب علاقه مندان موسیقی می دانند این ماه ها شکل و شمایل کنسرت ها به لحاظ دیداری و شنیداری تقریبا قالبی یکسان دارند ولی لازم است که اجراهای زنده از تفاوت هایی برخوردار باشد به همین دلیل مخاطبان مطمئن باشند که با یک اجرای زنده متفاوت روبه رو خواهند شد.

مدیر برنامه های گروه «کامنت» درباره استقبال تماشاگران از بلیت فروشی این کنسرت گفت: خوشبختانه از شروع بلیت فروشی اینترنتی بلیت استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان به عمل آمده به طوری که تمامی نوبت های این کنسرت در یک شب به فروش رفت و من امیدوارم با این استقبال خوب تماشاگران کنسرت خوب و با کیفیتی به مخاطبان ارائه شود.

گروه موسیقی «کامنت» از جمله گروه های نوپای موسیقی کشورمان است که بعد از دریافت مجوز فعالیت از دفتر موسیقی بعد از مدت ها آلبوم «رفته از دست» را منتشر کرد که با استقبال مخاطبان نیز مواجه شد.

در این گروه موسیقایی که چندی پیش در قالب جشنواره موسیقی خلیج فارس اجرایی در پردیس سینمایی قلهک داشت، کیان پورتراب خواننده و ترانه سرا، نیما رمضان گیتار الکتریک، بردیا امیری درامز، اشکان آبرون کیبورد و آرین کشیشی گیتار باس به عنوان گروه اجرایی حضور دارند.

hesamz
10-04-2014, 10:41 PM
اولین کنسرت کامنت باند دیشب برگزار شد