PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای حل یک مشکل ... کار نکردن اسپیکر کامیپیوترم

Catman
12-22-2015, 02:27 PM
با سلام خدمت دوستان

دوستان سیستم من از دیروز تا حالا اسپیکرش کار نمیکنه و هیچ صدایی ازش در نمیاد ... اسپیکرم کاملا سالم هستش و بر روی موبایلم کار میکنه

دیروز اول بر روی ایکون صدا علامت قرمز اومد که هر کاری کردم نتونستم اون علامت قرمز رو بردارم و صدا کلا قطع بود ولی رفتم کارت صدا دانلود کردم نصب کردم واون علامت قرمز بر طرف شد و ایکون صدا به حالت عادی شد

ولی الان هر کاری میکنم صدا در نمیاد اسپیکر زدم نشد هندزفری زدم نشد .. از داخل سیستم تست صدا رو امتحان کردم که نشان داد اشکال از سیستم کامپیوترم نیست

کسی میدونه مششکل از کجاست ؟! ایا به همچین مشکلی بر خورده ؟!؟!

yaran
12-22-2015, 02:35 PM
ویندوزتو عوض کن

Hadi
12-22-2015, 02:35 PM
با سلام خدمت دوستان

دوستان سیستم من از دیروز تا حالا اسپیکرش کار نمیکنه و هیچ صدایی ازش در نمیاد ... اسپیکرم کاملا سالم هستش و بر روی موبایلم کار میکنه

دیروز اول بر روی ایکون صدا علامت قرمز اومد که هر کاری کردم نتونستم اون علامت قرمز رو بردارم و صدا کلا قطع بود ولی رفتم کارت صدا دانلود کردم نصب کردم واون علامت قرمز بر طرف شد و ایکون صدا به حالت عادی شد

ولی الان هر کاری میکنم صدا در نمیاد اسپیکر زدم نشد هندزفری زدم نشد .. از داخل سیستم تست صدا رو امتحان کردم که نشان داد اشکال از سیستم کامپیوترم نیست

کسی میدونه مششکل از کجاست ؟! ایا به همچین مشکلی بر خورده ؟!؟!

مشکل از کارت Sound ـــــــــــــــه صد در صد ...... البته میتونی فیش ورودی هاتو هم یه چک کنی ....

اگه از کارت Sound جداگانه استفاده داری بهتره یه امتحانم از کارت Sound مادربردت داشته باشی

در ضمن یه ویندوزم عوض کنی شاید به نتیجه رسیدی چون یه بار برام پیش اومد (sm59)

Catman
12-22-2015, 02:37 PM
غیر عوض کردن ویندوز راه حله دیگه ای نیست ؟!

yaran
12-22-2015, 02:40 PM
مشکل از کارت Sound ـــــــــــــــه صد در صد ...... البته میتونی فیش ورودی هاتو هم یه چک کنی ....

اگه از کارت Sound جداگانه استفاده داری بهتره یه امتحانم از کارت Sound مادربردت داشته باشی

در ضمن یه ویندوزم عوض کنی شاید به نتیجه رسیدی چون یه بار برام پیش اومد (sm59)

(sm35)

Hadi
12-22-2015, 02:41 PM
غیر عوض کردن ویندوز راه حله دیگه ای نیست ؟!

برو کنترل پنل سیستمُ Reostor کن به تاریخ 2 روز قبل (sm120) درایورتم پاک کن دوباره نصب کن

اینا دیگه آخرین راه