توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود کلیپ خاکسپاری فروغ فرخزاد 26 بهمن 1345
sediqeh1990
12-28-2015, 02:29 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ENSAN
12-28-2015, 03:54 PM
آقا صدّیق : باز هم از شما ممنونم که یاد بزرگان شعر را در دلهای ملّت همیشه پاینده ایران و با عشق و عاطفه زنده نگه میداری . فروغ هم مثل پروین نامداره / همی باران رحمت بر هر دو بباره
پروین " همان پروین اعتصامی دختر یوسف اعتصامی است که روح هر دو شان در این شب عزیز شاد و باهنر باد
yasin6
12-28-2015, 07:41 PM
آقا صادق : باز هم از شما ممنونم که یاد بزرگان شعر را در دلهای ملّت همیشه پاینده ایران و با عشق و عاطفه زنده نگه میداری . فروغ هم مثل پروین نامداره / همی باران رحمت بر هر دو بباره
پروین " همان پروین اعتصامی دختر یوسف اعتصامی است که روح هر دو شان در این شب عزیز شاد و باهنر باد
آقا احسان خوبی؟؟ به نظر شما اسمشون صادق نوشته شده یا....؟؟(sm51)
yaran
12-28-2015, 08:20 PM
آقا احسان خوبی؟؟ به نظر شما اسمشون صادق نوشته شده یا....؟؟(sm51)
(sm2)
yasin6
12-28-2015, 08:26 PM
(sm2)
نخند یاران(sm65) راهنماییش کن(sm51)
ENSAN
12-28-2015, 08:29 PM
آقتا یاسین ممنونم که به من یاد آوری کردید - چون امشب بجز ولادت رسول گرامی اسلام صلّ الله علیه وآله وسلّم
هست
به میلاد پر برکت اما جعفر صادق علیه السّلام نیز آذین گشته من کمی حول شدم .
ولی آقا یاسین که من به نوبه ی خودم بر
این نام شما که نام سوره ای از قرآنه که قلب قرآن نیز هست افتخار میکنم ولی آیا شما نام کاربری مرا در انجمن
احسان
میخوانید یا ... انسان . که البتّه ممنونم که به اشتباه مرا احسان نامیدید ومن لایقش نیستم
yaran
12-28-2015, 08:51 PM
نخند یاران(sm65) راهنماییش کن(sm51)
زد تو راه ***** (sm2)
آقتا یاسین ممنونم که به من یاد آوری کردید - چون امشب بجز ولادت رسول گرامی اسلام صلّ الله علیه وآله وسلّم
هست
این نام شما که نام سوره ای از قرآنه که قلب قرآن نیز هست افتخار میکنم ولی آیا شما نام کاربری مرا در انجمن
احسان
میخوانید یا ... انسان . که البتّه ممنونم که به اشتباه مرا احسان نامیدید ومن لایقش نیستم
(sm59)
yasin6
12-28-2015, 10:02 PM
هست
احسان
زیادی حول نشی یوقت....(sm118)
اشتباه نبود ولی خاستم مثل اشتباه خوندن اسم دیگران که شما مرتکب شدید.اشتباهتونو به همون نوع بهتون یاداوری کنم(sm51) انسان(sm59) احسان
اعیاد بر شما هم مبارک(sm10)
yasin6
12-28-2015, 10:07 PM
زد تو راه ***** (sm2)
یاران بی ادب(sm14)من و این راهها(sm25)(sm51)