توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اکسپریا زد 2 گم شده ، پس از 6 هفته در عمق 10 متر دریاچه "سالم" یافت شد !
daniyal
08-15-2014, 07:13 PM
اکسپریا زد 2 گم شده ، پس از 6 هفته در عمق 10 متر دریاچه "سالم" یافت شد !
-----
الکساندر مارگزین سوئدی ، وقتی درحال گذراندن تعطیلات در قایق بود ، متوجه گم شدن تلفن همراه خود میشود.
جالب اینجاست که وقتی به خشکی بازمیگردد و شماره تلفن خود را میگیرد و اکسپریا زد 2 اش زنگ میخورد ! ابتدا به این نتیجه میرسد که تلفنش دزدیده شده است ، اما وقتی این داستان را با دوست غواصش تعریف میکند ، او تصمیم میگیرد سری به اعماق دریاچه بزند.
آنها اکسپریا را با شیشه شکسته میابند اما وقتی انرا به شارژر وصل میکنند ، این دیوایس به خوبی کار میدهد !
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)
daniyal
08-15-2014, 07:13 PM
١١٠٠ گم شده پس از ١سال پيدا شده
-----
ممدعلي شياف پور ،وقتي در حال كذران ماه عسل خود در كنار ساحل درياي خزربود متوجه ميشود گوشي خود را گم كرده،او با گوشي خود تماس ميگيرد و زنگ ميخورد،همزمان موج بزرگي هم ايجاد ميشود(اين نشان از قدرت بالاي ويبره ي اين گوشي دارد كه موج ايجاد كرد) پس از يك سال اين گوشي را در حاليكه درون سنگي فرو رفته بود و آنرا خورد كرد بود پيدا كردند...شارژ آن ٩٩٪ بود و به خوبي كار ميكرد(sm81)
pirana
08-15-2014, 08:12 PM
-----
ممدعلي شياف پور ،وقتي در حال كذران ماه عسل خود در كنار ساحل درياي خزربود متوجه ميشود گوشي خود را گم كرده،او با گوشي خود تماس ميگيرد و زنگ ميخورد،همزمان موج بزرگي هم ايجاد ميشود(اين نشان از قدرت بالاي ويبره ي اين گوشي دارد كه موج ايجاد كرد) پس از يك سال اين گوشي را در حاليكه درون سنگي فرو رفته بود و آنرا خورد كرد بود پيدا كردند...شارژ آن ٩٩٪ بود و به خوبي كار ميكرد(sm81)
(sm120)
MaMaTiR
08-15-2014, 09:00 PM
(sm51)
daniyal
08-16-2014, 01:00 AM
ولی هیچی جی ال ایکس نمیشه که راحت از جیب در میاد خیلی خداس (sm27)من امتحان کردم شما هم امتحان کنید کمر درد نمیگیرین ،عمرتون افزایش پیدا میکنه و کلی مزایای دیگه که در این مطلب نمیگنجد(sm27)
shahkar
08-16-2014, 01:08 AM
ولی هیچی جی ال ایکس نمیشه که راحت از جیب در میاد خیلی خداس (sm27)من امتحان کردم شما هم امتحان کنید کمر درد نمیگیرین ،عمرتون افزایش پیدا میکنه و کلی مزایای دیگه که در این مطلب نمیگنجد(sm27)
حیف
حیف که استیو جابز فقید عمرش کفاف نداد تا به درستی با امکانات گوشی GLX آشنا بشه (sm74)
daniyal
08-16-2014, 01:41 AM
حیف
حیف که استیو جابز فقید عمرش کفاف نداد تا به درستی با امکانات گوشی GLX آشنا بشه (sm74)
(sm81)(sm74)
جادوگر
08-16-2014, 02:01 AM
-----
یادش گرامی و روحش شاد باد (sm25)
special
08-16-2014, 03:50 AM
(sm93)