توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود ویندوز از مایکروسافت
alirahmani136
03-12-2016, 05:05 PM
با سلام به همه ی دوستان من بلد نیستم از مایکروسافت ویندوز دانلود کنم کسی از شماها بلده به من یاد بده اگر با عکس باشه بهتره چون نه من بلکه همه هم بتونن استفاده کنن
من میخوام ویندوز سون التیمیت دانلود کنم ممنون از همه ی شما(sm10)
جادوگر
03-12-2016, 06:26 PM
(sm120) یا این خره یا من (sm120)
With Big Thanks (sm120)
جادوگر
03-12-2016, 06:27 PM
ویندوز ترایال هم داریم ؟(sm120) شایدم داریم
ولی در کل برو از سافت گذر دانلود کن الکی هم این 200 گیگ ترافیک خارج کشور رو هدر نده از 4 ترابایت ترافیک اینترنت داخل کشور استفاده کن حلال تر هم هست (sm120)
alirahmani136
03-12-2016, 07:01 PM
ویندوز ترایال هم داریم ؟(sm120) شایدم داریم
ولی در کل برو از سافت گذر دانلود کن الکی هم این 200 گیگ ترافیک خارج کشور رو هدر نده از 4 ترابایت ترافیک اینترنت داخل کشور استفاده کن حلال تر هم هست (sm120)
برادر گلم سافت گذر درسته که سایت خوبیه اما یک درصد فکرشو بکن تو این ویندوزا یا نرم افزارا یه بدافزار قاطیش کنه یه کاری کنه تمام اطلاعاتتو بکشه بیرون بنظرت ریسک نیست نه تنها این سایت سودجو بلکه همه ی سایتا آسان دانلود پی سی دانلود اینا ویندوزو دستکاری میکنن که کرک میشه میتونی استفاده میکنی ولی از مایکروسافت دانلود کنی لااقل میدونی ویندوزت دستکاری نیست اطلاعات محفوظ این رو بدون اگه ویندوزت کرکی باشه آنتی ویروست اورجینال باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه عین یه پارکینگیه سیستمت که دارن میانو میرن خرابی ویندوز هنگ کردن خرابی سخت افزار به خاطر اینه که ما ویندوزمون اورجینال نیست
جادوگر
03-12-2016, 11:31 PM
برادر گلم سافت گذر درسته که سایت خوبیه اما یک درصد فکرشو بکن تو این ویندوزا یا نرم افزارا یه بدافزار قاطیش کنه یه کاری کنه تمام اطلاعاتتو بکشه بیرون بنظرت ریسک نیست نه تنها این سایت سودجو بلکه همه ی سایتا آسان دانلود پی سی دانلود اینا ویندوزو دستکاری میکنن که کرک میشه میتونی استفاده میکنی ولی از مایکروسافت دانلود کنی لااقل میدونی ویندوزت دستکاری نیست اطلاعات محفوظ این رو بدون اگه ویندوزت کرکی باشه آنتی ویروست اورجینال باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه عین یه پارکینگیه سیستمت که دارن میانو میرن خرابی ویندوز هنگ کردن خرابی سخت افزار به خاطر اینه که ما ویندوزمون اورجینال نیست
(sm120) حرفت متین ولی شما همون کرک رو روی ویندوز دانلود از سایت خود ماکروسافتم بزنی باز کرک میشه وممکنه ویروسی بشی کلا مجبوری یک کلام کرک کنی من ترافیک نتم رو چک میکنم اصلا چیز مشکوکی ندیدم حالا شما شاید واقعا بهتر بدونید لطفا اگر اشتباه میکنم و خیلی اطلاعات سطحی دارم بیشتر راهنمایی کنید
alirahmani136
03-13-2016, 12:15 AM
(sm120) حرفت متین ولی شما همون کرک رو روی ویندوز دانلود از سایت خود ماکروسافتم بزنی باز کرک میشه وممکنه ویروسی بشی کلا مجبوری یک کلام کرک کنی من ترافیک نتم رو چک میکنم اصلا چیز مشکوکی ندیدم حالا شما شاید واقعا بهتر بدونید لطفا اگر اشتباه میکنم و خیلی اطلاعات سطحی دارم بیشتر راهنمایی کنید
بله اونم کرک میشه اما اینو میدونی که کرک خود مایکروسافت و میتونی از امکاناتش بهرمند شی دیگه نگران این نیستی از کجا ویندوز دانلود کردی کرکو کی درست کرده در مورد ابدیت هم اینو باید بگم که ویندوزای کرکی چون تقلبیه به محض اینکه آبدیت بشه یا ویندوز داغون میشه یا کرک از بین میره و باید زحمت ویندوز دیگری رو بکشی
تو این سایت برو فروش لایسنس اورجینال نود و اکتیو ویندوز حتی اسم این سایت تو نود هست یعنی عضویت دارن عامل فروش هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
جادوگر
03-13-2016, 01:23 AM
بله اونم کرک میشه اما اینو میدونی که کرک خود مایکروسافت و میتونی از امکاناتش بهرمند شی دیگه نگران این نیستی از کجا ویندوز دانلود کردی کرکو کی درست کرده در مورد ابدیت هم اینو باید بگم که ویندوزای کرکی چون تقلبیه به محض اینکه آبدیت بشه یا ویندوز داغون میشه یا کرک از بین میره و باید زحمت ویندوز دیگری رو بکشی
تو این سایت برو فروش لایسنس اورجینال نود و اکتیو ویندوز حتی اسم این سایت تو نود هست یعنی عضویت دارن عامل فروش هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
فکر نکنم خبری باشه همه دارن از اینا استفاده میکنن ولی فکر نکنم بشه از سایت ماکروسافت ویندوز رو دانلود کرد اینجوری که شما تمایل دارید (sm120) (sm120) به نظرم بردار بیا بشینیم صحبت کنیم (sm120) ببینیم دنیا دست کیه !
جادوگر
03-13-2016, 01:25 AM
من حاظر نیستم بشینم با این نت داغون دانلود کنم ناقص ویندوز دانلود بشه به فنا برم (sm120)
alirahmani136
03-13-2016, 02:28 PM
فکر نکنم خبری باشه همه دارن از اینا استفاده میکنن ولی فکر نکنم بشه از سایت ماکروسافت ویندوز رو دانلود کرد اینجوری که شما تمایل دارید (sm120) (sm120) به نظرم بردار بیا بشینیم صحبت کنیم (sm120) ببینیم دنیا دست کیه !
برادر مگه قراره کسی چیزی بگه. همه دارن استفاده میکنن پس راحت سر همه رو هم میشه شیره مالید من یه بنده خدایی رو میشناسم بهم گفت بیا خونمون کامپیوترم مشکل داره رفتم دیدم میگم ویندوزت خراب خودم برا عوض میکنم میگه ویندوز چی هست چیکار میکنه به چه دردی میخوره(sm74)تا حالا اینقد دلم نسوخت بدبخت نمیدونست ویندوز چی هست بعد شرکتای سودجو سر اینو شیره نمالن پس سر کی بمالن برادر آدم ساده زیاده
من حاظر نیستم بشینم با این نت داغون دانلود کنم ناقص ویندوز دانلود بشه به فنا برم (sm120)
این آدرسی که بهت دادم برای فروش اورجینال ویندوز گفت بعد خرید یه ویندوز هم خود مایکروسافت به ایمیلت ارسال میکنه ببین اگه فایلا تو وین رر باشه بعد دانلود امکان ترمیم داره و مشکلی پیش نمیاد ویندوزی که برای کامپیوترم نصب کردم واسه پی سی دانلود دیگه چی کنم مجبوریه دیگه اکتیو ویندوز سون نصب دائم برای سیستم شما 400 تومن اگه یه بار مصرف بگیری باید 160 پرداخت کنی(sm74) که فعلا بودجه ش نیست(sm1)
peyman.2012
03-13-2016, 03:33 PM
رفیق از سایت دانلودها بگیر خیالت راحت کاملا مطمئنه
جادوگر
03-13-2016, 06:31 PM
نمیدونم شاید ! باید یکی باشه بررسی کنه ولی شما سعی کنید ویندوز دستکاری نشده نصب کنید خیلی خوب میشه (sm120) کلا ویندوز دستکاری نصب نکردن خیلی بهتر هست (sm120)
تو مرحله بعد بشه از ماکروسافت جدیدترین آپدیت رو دانلود و نصب کردن عالیه اینجوری بهترین کیفیت و بهترین ویندوز رو داری با کمترین باگ بهترین پایداری (sm120) براشون یک ایمیل بزن ببین میتونی لینک ویندوز ماکروسافت رو بگیری یک کرک سادش میکنیم 20 سال عمر میکنه 100 دردصد
alirahmani136
03-13-2016, 09:02 PM
رفیق از سایت دانلودها بگیر خیالت راحت کاملا مطمئنه
سلام پیمان جان کلا باید تو زندگیمون تقلب کار کنیم(sm30)ولی خیلی دوست داشتم اورجینال کار کنم(sm25)(sm74) اما چاره ای نیست باید تقلبی بزنیم(sm27)
alirahmani136
03-13-2016, 09:04 PM
نمیدونم شاید ! باید یکی باشه بررسی کنه ولی شما سعی کنید ویندوز دستکاری نشده نصب کنید خیلی خوب میشه (sm120) کلا ویندوز دستکاری نصب نکردن خیلی بهتر هست (sm120)
تو مرحله بعد بشه از ماکروسافت جدیدترین آپدیت رو دانلود و نصب کردن عالیه اینجوری بهترین کیفیت و بهترین ویندوز رو داری با کمترین باگ بهترین پایداری (sm120) براشون یک ایمیل بزن ببین میتونی لینک ویندوز ماکروسافت رو بگیری یک کرک سادش میکنیم 20 سال عمر میکنه 100 دردصد
(sm74)تقلبی کار میکنیم(sm86)
Hosein333
03-13-2016, 10:25 PM
(sm128)
جادوگر
03-14-2016, 05:01 PM
please dont wake me now