PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمام ویدیوهای ملینا دختر شادمهر

Hosein333
03-30-2016, 03:17 AM
دوستان شادمهری
تو این پست کلیپ های ملینا
که در پیج اینستاگرام میا بودن رو اماده کردم
و براتون میزارم
که تو فایل زیپ قرار دادم

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

DoWnlOad ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
24,390 KB

ENSAN
03-30-2016, 11:53 AM
حسین عزیز سال نوی شما مبارک و نوروزی ، دست گلت درد نکنه زحمت کشیدی دیدن عکس و فیلم بچّه ها همیشه زیباست و روحیّه سازه آنهم اگر کودک استادانی چون شادمهر مظلوم باشه .

من خیلی دوست دارم یکی کودکانه های رادیو هفت را که دیگه تعطیل شد را با کیفیّت خوب در تاپیکی جداگانه لحاظ کنه ، من که عاشق فقط کودکانه های این برنامه بودم . دست همگی که در انجمن زحمت وافر میکشند مریزاد

Hosein333
03-30-2016, 07:18 PM
حسین عزیز سال نوی شما مبارک و نوروزی ، دست گلت درد نکنه زحمت کشیدی دیدن عکس و فیلم بچّه ها همیشه زیباست و روحیّه سازه آنهم اگر کودک استادانی چون شادمهر مظلوم باشه .

من خیلی دوست دارم یکی کودکانه های رادیو هفت را که دیگه تعطیل شد را با کیفیّت خوب در تاپیکی جداگانه لحاظ کنه ، من که عاشق فقط کودکانه های این برنامه بودم . دست همگی که در انجمن زحمت وافر میکشند مریزاد

سلام انسان عزیز سال نو بر شما هم مبارک باشه عزیز من خودم عاشق بچه ها هستم واقعا خیلی باحالن و دنیاشون خیلی خوبه
و در مورد برنامه کودکانه های رادیو هفتم فقط تونستم یه کمی شو پیدا کنم امیدوارم لذت ببرید

kodakane ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D9%88_%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87_%D8%A8 %D8%A7_%D8%A8%DA%86%D9%87_%D9%87%D8%A7)